רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני די שונא את HOT בגלל השירות לקוחות והחוזים שלהם, אבל רציתי לדעת מה עדיף לי כשאני בא להסתכל על זה. וגם יש לי איזה מבצע בנטויזיון ומעניין אותי לדעת איך הם כספקית, האם הם השתפרו או נשארו עם ביצועים עלובים וחסימת פורטים והגבלת מהירות כמו פעם ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש לי בבית רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברת דרך נתב Microsoft MN-700 (נתב אלחוטי שעובד במהירות 54MBPS)לאינטרנט (בזק). מחשב אחד מחובר לנתב בכבל, והשניים האחרים דרך כרטיסי רשת אלחוטיים. בעיה שחוזרת בשנה האחרונה היא התנתקויות חוזרות ונשנות של הנתב, כלומר נפילה של הרשת. הבעיה היא לא במודם או בחיבור לספקית האינטרנט, שנשאר יציב ולא דורש אתחול, אלא בנתב עצמו. מדי כמה שעות הרשת פשוט נופלת (אם כי שלושת נוריות החיוי שעל הנתב נשארות ירוקות - כח, מודם ואלחוטי), לא ניתן לגשת לנתב עצמו (כשהחיבור לאינטרנט נופל, אני פשוט ניגש לכלי הניהול של המודם דרך ה-IP שלו), והדרך היחידה להחזיר את הרשת לפעולה הוא לנתק ולחבר את הנתב. ניסיתי בין השאר להוריד את ההצפנה מהרשת, אבל זה לא שינה דבר. בנוסף, ה…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום חבר שלח קישור לאתר של הספקית החדשה "פאסט" - www.fast.net.il מישהו יכול לאמת אם מדובר במשהו אמיתי? כי האתר נראה צעצוע כנ"ל לגבי כל הטקסטים. אני יודע שאדם פרטי לא יכול לקנות דומיין net.il אבל אולי עשו איזו קומבינה.. אז, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ובגלל שהיה מרחק בין הראוטר למחשב הוספתי מגבר וזה גם מה שעזר לי אבל לפני כמה ימים פירמטתי לWINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר שוב לרשת של המגבר אלה רק לראוטר עצמו והקליטה מאוד נמוכה.. אני ניסיתי גם להתקשר לתמיכה של האינטרנט אבל הם לא מוכנים לעזור לי כי הם עוד לא קיבלו הסמכה ממיקרוסופט בשביל זה.. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום, ולמרות שיש הרבה שאלות, יש ממש מעט תשובות. כיום אני עם 012 ובזק, ו012 מבקשים בעבור המודם שלהם 50 ש"ח דמי משלוח פלוס 10 ש"ח לחודש אחרי השנה הראשונה. האם יש היום חלופה זולה להצעה שלהם? (פחות מ-300 ש"ח) כיום אני גולש ב-15 מגה. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היום מנוי חוקי דרך האתר שלהם בארה"ב . יש משהו על הגבלה של 5G של הורדות . אחרי שהורדתי קובץ אחד בגודל דומה נרשם לי שעברתי על את ההקצאה ואני כמו משתמש שאין לו חשבון. מישהו יכול לעשות פה סדר ולהסביר לי מה קורה פה ?? עשיתי חשבון פרמיום באתר שלהם , שילמתי ולמה אני לא יכול להוריד כמו שצריך ?? מהאתר שלהם בארה"ב אני לא מצליח להבהין כלום ממה שהם אומרים . האתר הישראלי יותר גרוע . יש הגבלה יומית לכמות המידע שאני מוריד ?? יש הגבלה על הכמות בכלל ?? איך מבטלים מינוי אם אני רואה שזה הכל בלוף ??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר עם אינטרנט זהב בחבילה של ADSL 1.5MB. הפינגים במשחקים די גבוהים, והגלישה די איטית וגם יש לי מלא תקלות כל הזמן. אני לא יודע אם זה בגלל הספקית או לא, אבל די נמאס לי מזה אז חשבתי לעבור לכבלים. רק רציתי לדעת: יש לי כרגע YES, אם אני אתחבר לאינטרנט איתם אני אשאר עם בזק כספק תשתית? והם יתנו לי מודם בחינם (שיהיה בהשאלה) אם אני עובר אליהם? וכמה זה עולה לחודש כולל הכל? ומה דעתכם על המהירויות? שמעתי שאם יש הרבה אנשים מחוברים לאינטרנט בכבלים באותה שכונה אז הגלישה נהיית איטית, אבל לי אין מה לדאוג לגביי זה כי בשכונה שלי לאנשים יש בקושי מחשב (יש רק שלוש משפחות בכל השכונה שבכלל מחוברים לאינטרנט).
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כדי להקים רשת אלחוטית בבית אני צריך: נתב אלחוטי - Linksys WRT54GL למשל (הוא טוב??) מודם שיתחבר מהקו טלפון עם כבל תקשורת לנתב (זה כבל RJ45????) כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים (יש לי Usb1.1 באחד המחשבים, אז עדיף כרטיס רשת שיתחבר לסלוט של ה- PCI??) אני רוצה לעשות הפתעה למשפחה שלי אז תפרגנו ותגידו לי אם זה נכון ואם יש לכם המלצות :
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי נתב Netbox של נטוויז'ן. הבן משחק ב DOTA2 יש לו לאגים והפינג קופץ לו עד לרמה שהמשחק בלתי שחיק ואף מתנתק. הציעו לנו לעבור לטריפל C. אני מעוניינת להשאיר את קו הטלפון על נטוויז'ן וזה אומר שיהיה לי נתב שלהם. טריפל C אומרים שאפשר להשאיר את הNetbox גם אם מתחברים דרכם (באנדל שזה ספק + תשתית) ומה שצריך לעשות הוא לקבל מהם ססמה ושם משתמש לבקש מנטוויז'ן שיגדירו את הנתב. השאלה שלי היא האם הבעיה במשחק יכולה לנבוע מהנתב או שלא משנה איזה נתב יש לי והגורם החשוב הוא הספק והתשתית. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נתב TP-Link TL-WR1043ND. כאשר מתבצעת הורדה ברשת, שמנצלת את מלוא רחב הפס, הנתב פשוט נתקע ומהווה קישורית מוגבלת. גם הממשק לא עולה, חייב לבצע פריקת חשמל וחיבור מחדש. די נמאס לי ממנו, אי אפשר להוריד קבצים, קצת הורדות והוא נחנק ונתקע. זה הנתב 100% בדקתי עם מספר מחשבים שונים. כולם מחוברים אלחוטית. האם מישהו מכיר פתרון לתקלה הזו בדגם TL-WR1043ND? אשמח לעצתכם בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום קניתי עוד מחשב וכעת יש לי 3 מחשבים. אני רוצה לחבר את כל השלושה ברשת ולשתף אינטרנט. בינתיים עוד לא קיבלתי את המחשב השלישי ושני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב והכל טוב ויפה, אבל המחשב השלישי הולך להיות די רחוק משאר המחשבים וזה יהיה די מסורבל להעביר עוד כבל בכל הבית. הבנתי שרשת אלחוטית (ראוטר + 3 כרטיסים אלוחטיים) תעלה לי בערך 1000 ש"ח. אני מחפש פתרון אחר במחיר יותר זול האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החידוש (הלא כל כך חדש) של אפשרות ה-VOIP כאלטרנטיבה לשיחות טלפון רגילות אמור להפחיד את חברת בזק והחברות הסלולריות. הטכנולוגיה די פשוטה (מבחינת משתמש הקצה) ומכיוון שלרוב האנשים יש חיבור לאינטרנט היא גם די זמינה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568674,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במרפסת הקליטה כבר חלשה, יש יותר מדי קירות שה WIFI צריך לעבור. אני לא הולך למקם מחדש את הראוטר האלחוטי, אין אפשרות. חשבתי על הוספת נקודת גישה אלחוטית ( ACCESS POINT). ואז ראיתי שישנו מוצר נוסף שנקרה מאריך טווח. מה ההבדל בין השניים ? מה עדיף ? לאלה מכם בעלי הניסיון בהגדלת טווח \ עוצמת השידור בבית, מה עשיתם ואיך ? חברה מומלצת ? אני לא רוצה להחליף אנטנה למשהוא עם עוצמה חזקה יותר מהסיבה הפשוטה שזה לא מספיק שאני משדר חזק יותר, אני צריך גם שהמקלט (במקרה זה כרטיס הרשת המובנה במחשב הנייד המרוחק ביותר בבית) יהיה בעל יכולת קליטה חזקה יותר, מה גם שאנטנה אחרת זה עוד כבל ועוד סירבול.... מה אתם ממליצים ? תודה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש ברשותי רשת ביתית עם 3 מחשבים ניידים הבית די גדול עם 3 מפלסים שזה בערך כמו 2 קומות יש ברשותי ראוטר - מודם מסוג 6740u-h1 של דילינק הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ובקומה השנייה הקליטה ממש נמוכה אני רוצה בבקשה המלצה על דגם של ראוטר או מאריך טווח או האם כדאי להחליף אנטנה בכלל לראוטר ? מה הדרך הכי טובה לקבל מהירות איכותית ב 2 הקומות ?? ראיתי את הראוטר הזה DAP-2553 האם זה יעזור ? חשוב לציין שברשותי במחשב הנייד שלי Intel® Centrino® Advanced-N 623…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט בתשתית כבלים (אם זה קשור בכלל :s05:) ורציתי לדעת איזה ISP הכי מומלץ כיום למשהו שרוצה בעיקר לשחק משחקי רשת (השירות לקוחות לא חשוב לי העיקר שיעבוד טוב). ובנוסף, אם זה אפשרי, תוכלו להמליץ לי על מסלול מסוים של ה-ISP ולהגיד גם כמה הוא עולה? תודה מראש לעונים.
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא זוכר מה אמורה להיות חבילת הגלישה אבל לא נראה לי שזה 0.13Mbps
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כבר תקופה ארוכה שאני חווה ניתוקים לכמה שניות, איבוד אות Wifi, וגלישה איטית. לגבי גלישה איטית, המחשב בתול, אני לא משתמש בשום תוכנה רק דרייברים וגוגל כרום\דרייב, זה מחשב לאינטרנט ואיחסון קבצים. מבוסס Z97, אז שללתי איטיות בגלל המחשב. בPS4 אני חווה ניתוקים לכמה שניות וזה מפריע במשחקי רשת. כנ"ל במחשב, בסלולרי אני מאבד אות כל כמה שעות. כמו כן, הוא מתחמם נורא! בקיצור, חרא ראוטר. אני לא רוצה לקבל ראוטר מבזק, אני רוצה להשקיע על ראוטר יציב, שיספק לי את המירב לכל החיבורים. ההתלבטות שלי היא בין Linksys WRT1900AC ל- ASUS RT-AC68R כשה- Linksys בעדיפות. השאלה שלי היא, האם זה ביזבוז כסף, ואולי ההבדל לא משמעותי בשבילי ואני יכול להסתפק ב-ASUS? האם יש ראוטר אחר שהוא מומלץ? מהירות אינ…
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
משהו יודע הכיצד ניתן לשחרר פורטים בנתב הנ"ל? או לכבות את הפיירוואל הכלול שבו לצמיתות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לחבר 3 מחשבים שלש לי לרשת מחשבים, ככה שתהיה לי גישה מכל מחשב לכל המחשבים האחרים וכמו כן שתהיה גישה לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים הנ"ל. בכל אחד מהמחשבים שלי ישנו כרטיס רשת. מה האפשרויות לעשות את זה כך שזה יהיה הכי יעיל?
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-