רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בשעות העומס מתקבלת מהירות הורדה של 1Mbps מאתר הבדיקה של בזק בינלאומי עם חיבור 5Mbps. האיטיות מתרחשת לסירוגין - נדמה שברגע שמתחילה ההורדה, המהירות נקבעת מראש ונשמרת לאורך כל ההורדה - פעם 1Mbps, ופעם 5Mbps (בתנאי שסוגרים את ההורדה ומתחילים אותה מחדש). אין בעיה בבדיקת מהירות התשתית (ADSL). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, כן ראיתי שיש המון שירשורים לגבי המלצות של מודם לבזק וכו'. וראיתי אכן ש NETGEAR לא מומלץ. ודגמים של TP LINK מומלצים. איזה דגמים בדיוק? אני כנראה עובר לבזק מכיוון שאם הוט יש לי בעיות תשתית ואף אחד לא מוכן שם להקשיב לי! עכשיו יש לי ראוטר 1043 אז אני צריך מבחינתי מודם אבל הבנתי שהם לא מספקים מודמים אחרי 20 מגה. אז מה מומלץ ל 30 מגה אינטרנט עם הראוטר הנ"ל? ואם יש אופציה להפוך את הראוטר שהם יספקו לי נטו מודם? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הכותרת די אומרת את הכל. החיבור הוא בכבלים (HOT), ואני צריך שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני שם לב לבעיה מאוד חמורה ומעצבנת. בגלישה באתרים לפעמים קורה שהאתר אינו נטען למשך כמה שניות, זה יכול להיות 5 שניות וזה יכול להיות יותר מ- 30 שניות. ברגע שאני מסמן את הכתובת בדפדפן ולוחץ אנטר, האתר נטען במהירות. זה יכול לקרות אפילו בחיפוש רגיל בגוגל. לפעמים האתר יכול להיטען אבל לא במלואו. זאת אומרת שהאתר מפסיק את הטעינה באמצע, קופא, ורק אחרי 5-30 שניות הוא מסיים את הטעינה. ניסיתי להתחבר אלחוטית וקווית דרך הראוטר, לשנות ערוצים לרשת האלחוטית אבל שום דבר לא עזר. אין לי ווירוסים על המחשב, יחד עם זאת עשיתי בדיקה על מספר מחשבים שכולם מראים את אותו הסימן. ביצעתי בנוסף פינג למספר אתרים כמו www.google.com ובסך הכל קיבלתי פינג יציב של 90. לעיתים רחוקות …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בהתייחס לתמונה המצורפת "אופציות#": 1. האם אלה האופציות לשימוש ב-AP? י 2. האם השמות הם #1_wiredBridge ו- #2_client ו- #3_repeater/rangeExtender ? קראתי איך Router יכול (ואף מומלץ) לשמש בתור AccessPoint.. אני מסתכל על WR1043ND ושואל: 3. האם יוכל לשמש כ-AP בשלושת האופציות שתיארתי מקודם? 4. האם ישלו את האפשרות לזהות כבל מוצלב/רגיל אוטומטית (Aotu Uplink או Auto MDI/MDI-X)? י 5. מה קורה מבחינת אפשרות זיהוי זו, כששני נתבים כאלה מחוברים ביחד? 6. מעבר להגדרות הראשוניות, במה זה יהיה שונה מ-AP אמיתי (נגיד WA901ND)? אני מעוניין להקים שני מערכים שיכללו APs (אם תרצו, נתבים כ-APs).. בהתייחס לתמונות המצורפות "מערך1#" ו- "מערך2#" (עם שתי אפשרויות): 7. האם זה אפשרי? 8. …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, פניתי לחנות בבקשה לקנות CAT5E הם טוענים שמבחינתם זה לא תומך 1GB אלא עליי לקנות CAT6 האם נכון הדבר? אין לי בעיה לקנות CAT6 אבל זה עולה פי 2 , ואם CAT5E תומך גיגה זה מספיק מבחינתי , וגם המרחק לא הולך להיות כה רב אלא מקסימום 30-40 מטר. דרך אגב, על איזה שקעים אתם ממליצים ? ואיזה לוחץ אני צריך? אני מתכוון ללחוץ גם לנקודות בקיר , וגם להכנת כבלים רגילים. מבקש עזרתכם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוא מתחזה לחבר שלי גם בפייסבוק גם במסנג'ר, השאלה איך אני מגיע אליו? לפי מה שאני יודע זה שצריך לדבר איתו במסנג'ר ואז לכתוב פקודה בCMD ומופיע לי האייפי שלו, ואז רק דרך המשטרה אפשר להגיע אליו
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקום עבודתי קיימת רשת לוקלית של כמה מחשבים ומדפסות רשת (מחוברות הישר לסוויץ'), וכמובן מודם-ראוטר ליציאת אינטרנט. הרשת היא קבוצת עבודה ולא מבוססת שרת. האם ישנה אפשרות פשוטה לחסום מחשב מסויים מגישה למחשבים אחרים ברשת הלוקלית, אבל שתשאר לו גישה למדפסות (שלמעשה מבחינת החומרה גם הם סוג של טרמינלי קצה ואין הבדל בינן למחשבים) ולראוטר?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ניסיתי להתקין filezilla על אחד המחשבים ואז להתחבר אליו ממחשב אחר באותה רשת מה הסיבה שפינג כן מגיע למחשב אבל FTP הוא מסרב לקבל ? פתחתי לו את פורט 21 גם בTCP וגם בUDP .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין במודם סלולרי ממה שהעלתי בחכתי זה את המודם הבא https://ksp.co.il/m/uin/27392 מה אומרים הוא שווה? אם כן ראיתי אותו באיביי ביותר זול https://www.ebay.com/itm/TP-Link-M7350-V5-4G-LTE-Mobile-Wi-Fi-Router/133190454746?epid=2254354818&hash=item1f02c50dda:g:ZY4AAOSwXiVeKTHU השאלה האם זה יעבוד עם סים של הארץ? וכן האם שוה ההפרש במחיר את האחריות 3 שנים בארץ בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות כלשהי להקליט שולחן עבודה של שרת וירטואלי כאשר לא מחוברים אליו ממחשב ? אם מקליטים בזמן שהמחוברים לשרת באמצעות מחשב פיזי אז ניתן להקליט את המסך, אבל ברגע שמתנתקים מהחיבור למרות שהמערכת נשארת פועלת, ההקלטה מפסיקה כי אין מסך במערכת וירטואלית. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של VPN במחשב ולפני כמה ימים ספק האינטרנט חסם את אפשרות ה VPN לפי מה שהבנתי הוא עשה שרק כתובת האינטרנט הראשית תהיה ורק היא שום כתובת אחרת מה שבעצם עושה VPN רציתי לשאול האם אפשר לסדר עם איזה תוכנה או עם הוספת פורטים לא יודע איך שהוא הVPN יעבוד? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי כולם אני חדש כאן כבר שנים רבות אני נמצא אצל בזק/בזק בינלאומי ומשתמש בראוטר/מודם שהן מספקות. לאחרונה עברנו לבית חדש ואין קליטה של ווייפי בחלק גדול של הבית, וגם מתחיל להימאס לי מהמודם-ראוטר הקיים (D-Link 6740-U). מאחר שאני לא הרפתקן ואין לי את הידע הטכני הנדרש כדי להפריד ראוטר ממודם, אני מחפש מוצר מוגמר להחליף את הראוטר-מודם הקיים באחד אחר יותר טוב. בשיטוטי ברשת נתקלתי במוצר הזה - TP-Link Archer VR600 AC1600 (לינק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1). האם הנ"ל יכול לתת מענה מיטבי לחיבור של בזק ובזק בינלאומי (100MB)? האם האנטנות שלו חזקות ויכולות לשפר את הקליטה בבית? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין 1000/100 אינטרנט של פרטנר מול סלקום ? בסוג האינטרנט ? איכות אינטרנט ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מגביר טווח - דגם ומפרט טכני. הבעיה הידועה של מרחק רב של הראוטר מהמחשב. אני לא שולל שום אופציה טכנית - בעבר היה לי דרך שקעי החשמל , אך אינני יודע אם זה תומך במהירויות של 100M. תודה מראש, מוטי
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, קצת רקע : יש לי יחידת דיור : סלון + ומטבח באותו חלל. משם נכנסים לחדר שינה ששם יש נקודה חמה של הוט שמחוברת למוקה.. המוקה מוזנת מכבל RF של הוט\כבלים ומוציאה כבל רשת שצריך להתחבר לWIFI EXTENDER (או כל רכיב שצריך כבל אינטרנט - זוהי נקודה חמה ויש אינטרנט ) המוקה עצמה מוזנת מראוטר סיבים (1000G ) של הוט שנמצאת ביחידה אחרת לידי ... כל היחידה עצמה קומפלט היא 60 מטרים. 30 מטר סלון ומטבח 30 מטר חדר שינה . מה שאני צריך : 1. ליד המוקה יש לי DVR מצלמות ומחשב נייח שאותם אני רוצה להזין ישירות בכבל רשת כל אחד (כמו שרשמתי המוקה מוציאה רק כבל רשת אחד ) , 2. אולי בעתיד ארצה לחבר עו…
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מצטרף לרשת סיב אופטי במהירות 600M. אני אקבל מתאם סיב. אני רק צריך להביא ראוטר משלי. מה שחשוב לי שתהיה לי שליטה ואני אוכל לכבות ולהדליק את הWIFI מתי שאני רוצה. אני רוצה שיהיה מכובה רוב הזמן ואני עדיין אוכל לחבר אינטרנט למחשב / לסטרימר עם כבל רשת אבל שתהיה לי את האפשרות מדי פעם להפעיל WIFI וככה להתחבר לאינטרנט. יש כזאת אפשרות?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
הנתב החדש של החברה הטאיוואנית רוצה לספק רשת אלחוטית מהירה לביתכם במחיר שלא יקרע את הכיס. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מהיר-וגם-סביר-נתב-ה-dir-825ac-של-d-link-בביקורת/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-