רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בקרוב אני עובר לדירה חדשה, וחשבתי לנצל את נסיעתי לארה"ב כדי להצטייד בציוד רשת חדש. היום אני סובל מניתוקים ואיטיות קשה ברשת. אני מחובר ל100מגה, ומשתמש בראוטר של בזק (עם מודם מובנה), ואליו מחובר סוויצ׳. סך הכל 5 מכשירים מחוברים קווית ועוד 10~ אלחוטית. הדרישות מהציוד: 1. יכולת להתמודד עם כמות גדולה של מכשירים בו-זמנית(15 מכשירים) 2. שידור חזק של וויפיי (דירת 60מטר) ותמיכה בתקן ac 3. המלצה למודם 4. תקציב של 200 דולר 5. הרכישה תתבצע בB&H או חנות פיזית אחרת בהמלצתכם תודה מראש,
-
- 19 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
היי חיברתי לראוטר בעזרת כבל CAT6 מחשב נוסף כבל באורך 15מטר בערך במחשב המרכזי שגם מחובר לראוטר רואים חלק ובלי השהייה לעומת זאת במחשב הנייד שמחובר לכבל יש השהייה בצפייה והיא לא רצופה כמו במחשב המרכזי יש לי רואטר tp-link ואינטרנט של הוט. אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם מתאם הרשת אני לא יודע אם דגם המתאם רלוונטי אבל אני ארשום אותו למטה בכל מקרה. כל פעם שאני לוחץ על אייקון הרשת בצד שמאל למטה בסרגל הכלים הוא מתנתק מן הרשת מיידית ומנסה להתחבר מחדש. יש סיבה שזה קורה? ואיך פותרים את הבעיה? מערכת הפעלה Windows 7 home מתאם: tp-link n28505.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי באייבורי שיש מגוון סטיקים של Wi-Fi למחשב, ואני מאוד מתקשה למצוא את מה שמתאים לי. יש לי בסלון HOT FIBERBOX, והמחשב בחדר צריך לקלוט ממנו את ה-Wi-Fi. מה אני צריך לקנות? ראיתי שההבדלים העיקריים הם בין 150MBPS לבין 300MBPS. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשיחת טלפון קצרה פיטר אחה"צ ראש הממשלה, המכהן כרגע גם כשר התקשורת, את מנכ"ל משרד התקשורת. בשלב זה לא ברור אם פיטוריו של ברגר, שהיה איש של גלעד ארדן (שיחסיו עם רה"מ עלו על שרטון), הם על רקע פוליטי או על רקע של חוסר שביעות מקצועית. בכל מקרה, את אנחת הרווחה של ראשי בזק אפשר היה לשמוע למרחוק וגם גורל שאר הרפורמות שברגר הוביל, כולל העברת הוט למשטר של שוק סיטונאי, אינו ברור. http://www.themarker.com/technation/1.2638602
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001035727#fromelement=hp_morearticles
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הרשת האלחוטית במקום העבודה שלי נהייתה מאוד איטית ביומיים האחרונים (משני מחשבים) ראוטר טיפי לינק WR941ND ניסיתי ריסט כמה פעמים, לא עזר קראתי שכשירים כמו טלפונים אלחוטיים יכולים לגרום להפרעה. אכן הוספתי טלפון אלחוטי לפני כשבוע אבל ניתקתי אותו מהחשמל ולא היה שינוי. איך אפשר לוודא שמדובר באמת בבעיה ב-WIFI ולא בתשתית ? אני יכול להתחבר ישירות למודם של HOT עם המחשב ? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובר דירה ואשמח לעזרה בנוגע לצורת הקמת הרשת הביתית בבית החדש. מצורף תרשים לתיאור המצב הקיים לעומת המצב החדש. המצב הקיים: - בחדר א' יושב נתב, מודם Hotbox ומחשב המחובר קווית לנתב (בכבל Ethernet). הנתב תומך בתקן N וכולל ארבעה פורטים עד 100Mb/s. - בחדר ב' יושבים שני מחשבים. חדר א' וחדר ב' חולקים קיר ולכן קדחתי בקיר והעברתי שני כבלי Ethernet מהנתב לשני המחשבים. מאוד לא אסתטי אבל פרקטי. - בבית קיימים עוד מכשירים שמתחברים אלחוטית לנתב. הבית החדש: - בחדר א' יישב הנתב, מודם Hotbox ומחשב שייתחבר קווית לנתב - בחדר ב' יושבים שלושה מחשבים ובעתיד אולי יותר - בבית קיימים עוד מכשירים שיתחברו אלחוטית לרשת אני מנסה לחשוב על פתרון לבית החדש, שיהיה נקי יותר ושלא …
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שנכנס. ה DIR 615 שלי הפסיק לעבוד והחלטתי לפנק את המודם שלי בראוטר עם LAN של 1GBIT בגלל ה UNLIMITED וה 200 מגה של הוט, אני מתכנן שידרוגים בעתיד. אבל איפה הבעיה? כל ה DLINK החדשים כל ה DIR של באג מגיעים עם קושחה ברוסית וגם אחרי שאתה משנה שפה לא מצליחים בשום דרך להתחבר לגיימר של 014, אני והנציג ניסינו הרבה ובסוף המוצר הוחזר לחנות. החלטתי לעבור ל TP LINK, עכשיו פה יש בעיה אחרת: בעיה 1 - רציתי WR4300 אבל בגלל הבעיות עם ה 5GHZ הבנתי שזה מגיע עם קושחה ישראלית, וכמו שרובנו יודעים זה כמו להשוות יגואר למאזדה, ואז עולות חששות כמו: האם זה יגרום לקריסות? האם הממשק לא יהיה יותר באנגלית? האם זה עדיין יתמוך ב 5GHZ או שרק 2.4 (ואז בעצם אין סיבה בכלל לקנות את הראוטר הזה). …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לנו בבית אינטרנט 100 מגה של הוט. אך הקליטה בשלושת המחשבים המרוחקים מהראוטר דיי גרועה. אנחנו רוצים לעבור לחיבור קווי לכל המחשבים כדי לקלוט הכי טוב את האינטרנט ובאמת הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבד? (אני מתכנתת) או שחייבים איש מקצוע. כמה זה צריך לעלות? מה ההליך? האם עדיף לחשוב על אופציה כגון מגבר לראוטר? הנה הצעה שקיבלנו מאיש מקצוע בתחום. המון תודה על הסיוע. הנה הצעה שקיבלנו מאיש בתחום. האם זה נחשב יקר מידי? האם יש לכם המלצות אחרות? התקנת תשתית תקשורת כולל כבל CAT6 בתעלות pvc כולל שקע קיסטון חיצוני (3 יחידות) 1060 ש"ח התקנת שקע חשמל חיצוני כולל תעלת pvc בסלון 1 יחל' 296 התקנת תשתית טלפוניה כולל כבל 2x2x0.5 בתעלות pvc כולל שקע טל' 85 ש"ח כבלי גישור למחשבים 3 יחידו…
-
- 18 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע גולש בתשתית של בזק דרך ראוטר שקיבלתי מבזק והוא בבעלותי נכון להיום אני לא טןעה DLINK 256U הוא משמש אותי כמובן לגלישה WIFI ובנוסף מחוברים אליו בעזרת כבל רשת שני סטרימרים והוא בהחלט מספק אותי לכל השימושים. בנוסף לשימושי הסטרימר דרוש עבורי פינג נמוך משהו שאני משיג מהספק. היום אנחנו בעידן ה100 מגה ואני מעונין לקנות ראוטר שימלא את צרכי בעידן חדש אבל לא אעשה זאת ללא המלצה שלכם ועוד שאלה מה קורה לפינג בחבילה של עד 100 מגה אני מתאר לעצמי שבכול מקרה הוא אמור להיות נמוך מחבילה של 15 מגה אבל אשמח אם תעירו את עיני תודה אשמח להמלצות הערות שלכם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשאול אתכם לגבי פתרונות רשת לשטחים מבודדים. במסגרת עבודתי אני נאלץ לפעמים לרדת לשטחים מבודדים באיזור הדרום שהקליטה הסלולרית הסטנדרטית חלשה בהם מאד. ומכיוון שאני זקוק להעברת נתונים און ליין (הזרמת וידאו און ליין) במהירות יחסית גבוהה - אני ניצב בפני בעיה. כיום אני משתמש בנט סטיק פשוט של חברת סלולרי , כאשר אני מושך כבל הגבר למתחם גבוה יותר , וגם במקרה זה הקליטה לוקה בחסר ותעבורת הנתונים לא עומדת בעומס. האם למישהו יש רעיונות. א. כיצד להגביר אות בצורה משמעותית בפתרונות סלולר רגילים (כמו נט סטיק סלולרי פשוט). ב. האם קיים מכשיר שמאפשר להכניס לתוכו מספר כרטיסי סים יחד וליצור הספק משותף גבוה? ג. האם מישהו מכיר טכנולוגיות אחרות שמאפשרות העברת DATA במהירות ובנפח…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ssg5 וקבלתי אותו עם גרסא ישנה, בשביל להוריד גרסא חדשה צריך לעבור תהליך רישום לא אנושי באתר ג'וניפר הראשי. הפכתי כל אתר שאני מכיר ולא מצאתי שום גרסא, האם משהוא כן מכיר אתר שמכיל גרסאות קושחה שונות או אפילו כתובת שרת FTP שמכיל אחת? אני מחפש את הגרסא הזאת: screen os 6.3.0r19 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מה מבין השניים הללו הוא עדיף ובנוסף האם שניהם בוודאות כוללים מודם ? , תודה . http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/vegn_2610_1.html http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/6850_1.html
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברת ZyXEL, יצרנית מוצרי תקשורת לעסקים וללקוחות ביתיים, החלה לפעול בישראל. החברה, הממוקמת בטיוואן ומעסיקה למעלה מ-2,000 עובדים, משווקת את מוצריה בישראל באמצעות חברת Quality Bytes, הממוקמת בלוד. בין שלל מוצריה ניתן למצוא נתבים אלחוטיים (הן בתקן N והן בתקן AC), נתבים אלחוטיים הכוללים מודם VDSL, נתבים המתבססים על חיבור סלולרי 3G ו-LTE (דור 4), מתגים (switch) לא מנוהלים התומכים במהירות של 1G, מתגי POE, נקודות גישה אלחוטיות מנוהלות, מתאמי Home Plug, שרתי אכסון (NAS) וכד'. בשבועות הקרובים אפרסם שתי סקירות על מוצרי החברה - הראשונה על מתאם Home Plug דגם (PLA5405) התומך במהירות 1.2Gbps והשניה על מודם/נתב VDSL התואם לרשת בזק (דגם VMG1312-B10A). כל הפרטים על החברה, מוצריה והזמינו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה אומרים נגיד שיש לך 15 מגה בייט אבל בפועל אתה מוריד על מקסימום 1.5mb per sec? למה קוראים לזה 15 מגה בייט ולא 1.5 מגה בייט?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה ככה נראה ה-500 מגה של הוט, גם מחול (דרך הוטנט) . הפכתי אותו למודם, הוא מגיע כנתב אבל אני משתמש ב Linksys E3000 עם Tomato בתור סוויץ וראוטר שהוא מחשב עם מערכת של MikroTik RouterOS. כרגע מבחינת הוטנט כתובת 213.57 עובד בסדר, אבל הרבה ניתובים לחו"ל עושים בעיות, 149.88 עובד ממש טוב אבל יש להוטנט תקלה שהאייפי הזה לא מקבל מפנה שום פורט מבחוץ, פשוט חוסם אותו. הם אומרים שזאת תקלה והם יפתרו אותה. מבחינת הורדות של טורנטים חבר שלי בדק ומצא ש-ב Linux ההורדות יגיעו ללא בעיה ל 500 עם ארדיסק רגיל. המערכת קבצים NTFS פשוט גרועה בכתיבה בכל הנושא של טורנטים או דברים שעובדים דומה. לא יהיה מצב של Overload או משהו שיגביל את ההורדה באופן יציב. דרך WGET , תוכנה בפקודה של CMD, בודקת חיבור בודד…
-
- 15 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי ראוטר של הוטבוקס ותשתית של 30 מגה. ההוטבוקס משמש כראטור אליו מחובר בחיבור אלחוטי פלייסטישן 4 כאשר בינהם יש מגדיל טווח של חברת אדימקס. אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם ולחבר אליו ראוטר שיספק כיסוי אלחוטי יותר טוב מההוטבקוס, מכיוון שכרגע האות בין ההוטבוקס למגדיל טווח הוא חלש, ובאופן כללי ההוטבוקס הוא לא ראוטר מוצלח במיוחד. לראוטר בחיבור אלחוטי יהיה מחובר הסוני, טאבלט, שני סלולארים ושני מחשבים (במצב של עומס, כולם יהיו מחוברים, ברוב הזמן רק חלק מהמכשירים מחובר). התקציב הוא בסביבות 350 ש''ח, ואני מעוניין לקנות את הראוטר ברשת באג. אני מעוניין בעתיד לשדרג ל-100 מגה ולכן הראוטר צריך לתמוך בטכנולוגיות המתאימות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי אלו שני האופציות באותו המחיר כרגע מתכוונת להשתמש בwifi אבל אולי בעתיד אקנה router חדש וארצה לשיעבוד רק כmodem. איזה לקחת. מצד אחד kasda לא מוכר בכלל אבל יש לו פורט 1GB ולDlink יש רק 100MB. מה אתם אומרים? שירן
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ניתקתי מהרשת האלחוטית את כל המכשירים שיש לי אבל עדיין מופיעה שם כשיר כלשהו האם זה דבר נורמלי? VEGN2610 של בזק תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ומקווה שאני לא חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן בעבר אני צריך המלצה לראוטר לשימוש משרדי קטן - בעיקר חשוב לי שהוא יוכל לשרת לפחות 10 קליינטים במקביל, עדיף שיהיה אפשר אפילו 20 ומעלה (אם זה לא מוגזם). בנוסף אני חייב שהראוטר יוכל במידת הצורך לקבל חיבור אינטרנט מנטסטיק-USB סלולרי (3G/3.5G/4G) שמחברים אליו. מהנסיון הביתי שלי, אני בד"כ מעדיף נתבים תוצרת לינקסיס/סיסקו, אבל לא הצלחתי להבין האם יש להם דגם שעונה לדרישות האלו. אנא הושיעו
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים בהפרש של 3 קירות. + קיר גבס נמצא הראוטר. ניסיתי לשים כרטיס רשת עם אנטנות אבל זה לא עוזר. אין לי אפשרות למתוח כבל רשת. לכן אני חושב שהפתרון הכי מומלץ זה מגדיל טווח או נקודת גישה. (לא יודע מה ההבדל) אני צריך משהו שאפשר להגדירו בקלות בלי הגדרות מסובכות ושיעשה טוב את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים שאלה לצורך מעבר מבזק לספק באנדל אחר. האם המודם הזה יעבוד בארץ ZyXEL P-871M VDSL2 Modem ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבועיים, תחת הכותרת "איסור אפליה בין מנויים", הוציא משרד התקשורת ידיעה לעיתונות ממנה ניתן להבין כי לקוחות קיימים של חברות התקשורת, העוברים לתוכנית חדשה, יזכו באותם תנאים כמו לקוחות חדשים. ידיעה זו זכתה לפרסום נרחב בעיתונות ובעקבות זו פנו אלי מספר גולשים בפורומים ובפייסבוק על מנת לקבל הבהרות לנושא. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5665
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-