עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by neah,

היי אני לאחרונה קניתי תראוטר tplink vr600, תשתית בזק 100 מגה וספק בזק בנלאומי. שימושים רגילים, לא משהו רציני. משתמש במכשיר כראוטר+מודם(אין מודם נפרד). אני נתקל בבעיה דיי מוזרה(בעיניי), הראוטר עובד מצויין, יש לי חיבור אינטרנט בכבל וWIFI והכל עובד נהדר. אבל, לפעמיים אין אינטרנט או שיש אבל הוא איטי עד איימים. אני אסביר, נגיד יום ראשון, אני מכבה תמחשב ב6 בבוקר, יוצא מהבית עד הצהוריים(אזור 3 וחצי בצהוריים) ואז אני מדליק תמחשב בצהורים והאינטרנט אייטי לגמרי, שום דבר לא נטען במחשב(מחובר בכבל). WIFI עובד בטלפון, בסטריימר גם עובד הwifi אבל במחשב? בכבל? איטי בצורה מחרידה, לא נטען שום דבר. הדרך היחידה לפתור את זה זה להכנס לNetwork connectio…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום לכולם, מתנצל אם שאלו את השאלה הזאת לפני, ניסיתי לחפש בנפוצות ובפוסטים קודמים ולא מצאתי משהו מדויק. יש לי ראוטר\מודם של DLINK ואני מעוניין להפוך אותו לראוטר בלבד - לחבר אותו בכבל רשת לHOTBOX המוגדר כבר כמודם בלבד ולהשתמש ביציאות הרשת החוטיות וברשת האלחוטית כדי לקבל את האינטרנט מהמחשבים בבית. בדקתי בכמה מקומות ופשוט לא מצאתי איך לנסח את השאלה הזאת במשפט ברור שיניב תוצאות - האם יש דרך לעשות בדיוק את מה שאני רוצה לעשות כאן? בתודה רבה, שמוליק.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by jmaia,

שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?

6. אהלן, במסגרת המון בעיות שקיימות בעיר/שכונה שלי בגלל התשתית הישנה, כרגע אנחנו נעולים על 8MB ללא אפשרות לעלות (בזק+בזב''ל). בכל אופן, במשך השלושה חודשים האחרונים התקלתי בבעיה נוספת מאז שקיבלתי את הנתב+מודם D-LINK DSK-2650U הוא פשוט נופל במהירות ומוריד את המהירות מ8.55 ל6.70 ולפחות לתחילת ה6. לדבר עם בזק זה בעיתי - אף פעם אין מלאי בסניפים, כשהלכתי לסניפים הקרובים אלי תמיד ראיתי את אותו הראוטר שיש ברשותי (2650U). יש לומר שכבר החלפתי את הראוטר לחדש בגלל שחשבתי בהתחלה שמדובר בדפקט. בסופו של דבר ניסיתי לקנות ראוטר מבזק בינלאומי וקיבלתי אחד תקול שכלל לא נדלק, החזרתי ומאז (חודש) אני מקבל תגובות של "אוקיי, הולכת לדבר על זה עם הממונים עלי" *חוזרת אחרי שתי דק' בערך*, "אני יוצא מחר את…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Dops,

יש דרך להפוך את המחשב הנייד לראוטר? אני כרגע בצבא ואני היחיד עם נטסטיק ויש שם עוד מחשב נייד, ניסיתי להשתמש בתוכנה Connectify שמצאתי בגוגל, אבל זה לא הצליח להתחבר לי דרך הנטסטיק אלא רק דרך חיבור ישיר, יש איזה פיתרון לסוגיה?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אני בחבילה של 10 מגה גיימר + POWER NGN באתר התפעולי של בזק בינלאומי אני מוריד את הקבצים במהירות המקסימלית גם מהשרת בארץ וגם מהשרת של NVIDIA שיש שם. אבל.. כבר כמה ימים שאני לא מסוגל להוריד שום קובץ משום שרת עולמי כגון : Rapidshare.com Fileflyer.com Dl.free.fr Filefactory.com Wupload.com ועוד הרבה פשוט אי אפשר להוריד כמובן שבתמיכה הטכנית מקשקשים שטויות ולא ממש עוזרים מה הסיפור הזה יכול להיות .?? תודה

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Nirer,

אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N! אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי.. איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapter TP-LINK TL-WN821N וכמעט אין קליטה?! זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד! אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by sdahan12,

היי, הייתי רוצה להקים שני רשתות נפרדות לגמרי ולקשר מחשב מסויים שיהיה שייך לשני הרשתות. מטעמים ספציפיים יש לי דרישה שרשת אחת לא תעמיס את השניה ולכן חשבתי להכניס שני כרטיסי רשת לאותו מחשב. האם זה אפשרי? ואם כן איך? תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, יש לי בבית ראוטר של הוט HOTBOX ואיתו אני מחובר לאינטרנט, ישירות בכבל רשת. בנוסף יש לי עוד ראוטר dlink2650u שאותו אני מעוניין להגדיר כנקודת גישה, זאת אומרת שהוא יקבל אות אינטרנט מהרשת האלחוטית של ה HOTBOX, ואז אמקם אותו במקום אחר בבית. ניסיתי כל דבר אפשרי.. הגדרתי וזה לא עוזר.. עדיין אני לא מצליח לקבל אינטרנט מה dlink... משהו אולי יודע איך להגדיר אותו כנקודת גישה וליצור תקשורת בינו לבין הראוטר הראשי - HOTBOX? תודה רבה על כל העזרה!

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by tomer_et,

אני צריך לדעת מה הפינג הממוצע שלי (במאיות שנייה). איך אני יכול לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by yonatanR,

אני משתמש בשרת PROXY בלת ברירה כי הרשת הקווית הרגילה לא פעלת לי ( אותה הבעיה כמו שפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257715.0 חוץ מזה שיש לי XP PRO בשניי המחשבים)אז השאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל משחקי רשת (ONLINE) ממחשב הבן? תודה למגיבים.

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by jackhammer,

איפה אני יכול להזמין כבל רשת לפי מידה? אני מוצא באתרים רק כבלים של 1מטר 3 מטר או מגשרים קטנים אני צריך כבל של איזה 10 ומשהו מטר או אולי אפילו יותר (עוד לא מדדתי בדיוק) אני יודע להכין לבד אבל אין לי את הכלים ולא בא לי לקנות בשביל כולה פעם אחת מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by POPCORN,

יש לי מספר מחשבים ברשת אני רוצה שלא יהיה קשר בין קבוצה א' של מחשבים לקבוצה ב' של המחשבים הבעיה שהמחשבים עוברים דרך מספר סוויצ'ים אני יודע שvlan יכול לעזור לי, השאלה היא אם אני יכול לקבוע את זה דרך ה ip או שאני חייב סוויץ' מנוהל במקום הסוויצ'ים שלי? שאלה נוספת.. יש אפשרות להגדיר vlan משותף? אני רוצה שבמדפסת שני הקבוצות יוכלו להדפיס תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by H.M,

שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת ביתית בין 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם המודם/נתב שיש לי הוא HOTBOX של חברת HOT 2 המחשבים מחוברים בעזרת כבל ולא ע"י WIFI בכל מחשב מתוקן Windows 7 Ultimate 2 המחשבים נמצאים על רשת ביתית הגדרות בכל מחשב הם אותם הגדרות (בית או עבודה): - הפעל גילוי רשת (פעיל) - הפעל שיתוף קבצים ומדפסות (פעיל) - הפעל שיתוף כדי שכל מי שיש לו גישה לרשת יוכל לקרוא ולכתוב קבצים בתיקיות הציבוריות (מופעל) - בטל שיתוף המוגן באמצעות סיסמה - אפשר ל- WINDOWS לנהל את חיבורי הקבוצה הביתית (פעיל) מפת רשת נראת כך: 2 מחשבים מחוברים ביחד ל"מתג" הוא מחובר ל"שער" והוא מחובר לתמונה של כדור הארץ הבעיה: באחד המחשבים יצרתי קבוצה ביתית ושאני עובר מהמחשב השני למסך ששם אמורה להיות רשומה אצ…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מדובר בשתי מחשבים שמחוברים למודם של אורנג'. ניסיתי את המדריך הזה ואת זה ואת זה. ה-7 מזהה את התיקיות המשותפות של עצמו אך לא את הXP. הXP לא מציג מיקומי הרשת את התיקיות שהוגדרו לשיתוף. מה לעשות? מה לבדוק?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. חברה סלקום יצאו עם מבצע לקחתי אותו אבל יש לי יומיים לחשוב על זה אם אני לא רוצה אז אפשרי להחזיר מודם AIRCARD 880E מחבר אותו ללפטופ היפה שלי LG E500 עם ויסטה גלישה סבבה בתל אביב מה שמעניין אותי זה אפלוד ודאונלוד אני עושה בדיקות הורדה מוריד על 150-200 קילו העלאה מתחילה ב30 קילו ויכולה להגיע ל190!!!!!!!!מטורף ביוטורנט אפלואד על 90 דאונלוד על 70.....לא מוזר?? אממה.........היתי בחולון בבית הוריי שם הגלישה הייתה איטית ודאונלוד על 20 סלקום טוענים שזה איזור כיסוי שונה וככה הם מתנערים מאחריות אוקיי אז מה חולון זה מדבר הנגב?תל אביב מועדפת על כולם???אפלייה ......גזענות!!! חשוב לציין שזה עולה 130 שקל לחודש כולל מודם ומעמ וגלישה חופשית ללא הגבלה שווה??????????????????? למישהו יש ניסיון…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by cordyceps,

שלום רציתי לדעת האם ישנה דרך לחסום את הגישה (יש לי ילדים) לאינטרנט בכרטיס רשת האלחוטי כרגע הם יכולים לעשות connect פעם אחת והוא שומר את הסיסמא

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by i_love_u,

לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמים יש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לי למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אתמול קיבלתי הודעה שהכבל אטרנט שלי לא מחובר, ניתקתי את הראוטר וראיתי שהוא הבעיה. נתתי לו לנוח שעה ולאחר מכן הוא לא נדלק יותר, ניסיתי לחבר לו שנאי אחר והוא הצליח להידלק אבל לא להישאר דלוק (כנראה בעיית מתח) השאלה היא, האם אני יכול לרכוש איפה שהוא את אותו שנאי או שאני צריך להחליף את כל הראוטר. (משום מה לא ניראה לי שאייבורי ישושו לפרק מארז של הראוטר הזה ולמכור לי רק את הכבל חשמל) ברור לי שיש חנויות בהן אוכל לרכוש שנאים מכל המינים אבל מנסיון אני יודע שהמכשירים האלה אוהבים את השנאי שמותאם בדיוק להם

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Mr. Durden,

שלום רב, ברשותי נתב Edimax BR-6424n המחובר למודם כבלים, מחשב נייח המחובר קווית ומחשב נייד המחובר אלחוטית לנתב. אני רוצה לחלק את רוחב הפס (2MB) בין המחשב הנייח והנייד. אודה מאוד אם תעזרו לי בביצוע ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Armageddon1,

יש לי בעיות של פינג לשרתים בחול . לפני שעברתי לadsl הייתי בכבלים והפינגים היו בסדר , אני באותה ספקית לא החלפתי. עכשיו הפינגים קפצו פי 2 ויותר והספק אומר לי שמבחינתם עד 600 זה בסדר .. זה הרי לא יעלה על הדעת לשחק עם פינגים כאלה.. מה אפשר לעשות? הקו של הטלפון תקין (בדקו בבזק) ואין בעיה של איטיות באפלוד או הורדות .

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. היי, לאחרונה חיווטתי את כל הבית עם כבלי רשת וקרתה לי איזו תופעה מוזרה... יכול להיות שזה הגיוני, אבל אני לא מבין למה ואשמח להסבר ! הכבל הלבן עובר דרך הקיר ומחובר ישירות לראוטר, אני לחצתי 8 חוטים רק בצד אחד - הקונקטור שרואים בתמונה. הקונקטור שמחובר לראוטר לא נגעתי. עכשיו כאשר אני מחבר את הכבל הלבן ישירות למחשב אני רואה שאני מקבל מהירות של 100 מגה. לעומת זאת, אם אני מחבר את המתאם שרואים בתמונה עם הכבל הצהוב אני מקבל מהירות של 1 ג'יגה. האם הדבר הגיוני? ואם כן, איך זה קורה ולמה אני לא מקבל את ה1 ג'יגה כבר ישירות מהכבל הלבן? תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by liranco,

שלום מתכוון להתחבר לפרטנר פייבר לאחר שנודע לי שהבניין שלי חובר לתשתית מחפש ראוטר כולל מודם עם הדרישות הבאות: - תמיכה בלפחות 200/20 קווי (מחשב אחד מחובר עם כבל) - ויפי מספיק חזק (הסלון יחובר עם ויפי, סטרימר עם נטפליקס ו twitch/youtube לצורך העניין, תמיכה ב-1080p) הסלון במרחק של כ-10-12 מטר מהראוטר עם קיר אחד מפריד, אין ממ"ד בכלל בדירה תקציב כ-300 שקלים (אם יש אופציה להזמין מאמזון גם תופס) האיכות חשובה ככה שאם התקציב לא מספיק גבוה אפשר להתגמש בעוד 100-150 שקלים * היום הסלון מחובר קווי עם מתאם moca שאחזיר לסלקום ברגע שאתנתק מהם, עד כמה שראיתי מדובר בציוד יקר הרבה יותר לקנייה ולכן פחות אופציה מבחינתי (דירה שכורה, …

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.