עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ashchlor,

שלום, עברתי לאחרונה ל-012 כחלק מהרפורמה החדשה. לפני כן הייתי בבזק עם חבילה של 40 מגה עם ראוטר של בזק מדגם netgear vegn2610 הראוטר נשאר אצלי אך ב-012 טוענים שבזק (כנראה תוכנתית) חוסמים את מהירות הגלישה לפי החבילה (40 מגה במקרה שלי) ולכן אני לא יכול לעשות 100 מגה אצלם למרות שהמכשיר עצמו תומך. כל העסק נשמע לי קצת הזוי אבל אני יכול להאמין על בזק... מישהו מכיר כזה דבר? במידה וזה אכן אמיתי האם יש אפשרות של צריבת תוכנה מקורית על הנתב במקום התוכנה של בזק ובכך לעקוף את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by 67moris,

D-Link DSL-2760U הוא נתב אלחוטי איך הופכים אותו ל- REPEATER

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום, לא מזמן קניתי את הנתב 6204 של אדימקס. נסיתי להפעיל EMULE עם הנתב אבל ה EMULE הוא אומר לי לבדוק האם הפורט פתוח. איפה אני יכול לפתוח פורטים בנתב? ד"א הפייר וול של הנתב לא מופעל תודה

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by i_love_u,

לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמים יש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לי למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by EagleXDR,

טוב, אז קיבלתי את המודם הזה, שהחליף אסוס שדווקא הייתי די מרוצה ממנו, אבל הציעו חינם וdlink נשמע לי הגיוני. לצערי הרב, מהרגע שקיבלתי אותו נתקלתי רק בבעיות. קודם כל, מהרגע הראשון חלה תופעה מוזרה שמצריכה ניסיונות חוזרים ונשנים, רפרשים כדי לפתוח אתר, כנל לאימייל ולכל שאר הדברים. בנוסף, לדפים לוקח מדי פעם שעות להטען ובסוף לפעמים לא נטענים או נטענים עם גרפיקה חסרה. החלטתי לנסות להפעיל אותו מחדש, ובאותה הזדמנות החלפתי פילטר, סתם בשביל מזל טוב. מסתבר שזאת הייתה טעות יוצאת דופן. איבדתי חיבור לאינטרנט במחשב שמחובר בחיבור קווי - DHCP או לא, הוא מקבל IP אך אין שום גישה. בצורה חשודה, במחשב נייד בחיבור אלחוטי, יש אינטרנט, והאייפי שאני מקבל הוא האייפי החיצוני ואין gateway. ניסיתי…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by orninyo,

שלום, יש לי ראוטר סלקום בסלון במהירות סיבים 1000. חדר העבודה ממוקם בממד, אך הממד במרחק 6 מטרים בלבד מהראוטר בסלון ובקו פתוח (ללא קיר באמצע (ראו תמונה מצורפת). בדיקת מהירות WIFI ליד הראוטר מניבה 700, אך בממד היא נעה בין 45 בלבד ל200, תלוי במצב רוח. מה הייתם ממליצים על מנת להבטיח לפחות חצי ג'יגה יציב בממד? תודה

7. שלום חברים, אינני מעוניין במה שמציעים בנטויזיון ובהוט ואני מעדיף לקבל המלצות מכם לגבי נתב הביתה (באיזור ה300 שח) אשמח לרעיונות.. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by eymoshe,

הי, אני בשלבי התקנת מצלמות IP בבית ואני מעוניין לצפות בהן מהאינטרנט. אני בתשתית בזק + בזק בין לאומי, משתמש במודם VDSL של בזק מחברת Broadcom המבצע את החיוג. אליו מחובר ראוטר של אדימקס מדגם BR-6475ND. הוא מקבל כתובת IP מהמודם והוא מחלק כתובות לרכיבים בבית. בקונפיגרוציה זו אני לא יכול לבצע port forward כי אופציה זו אינה קיימת במודם.. בחיבור דרך bridge, משום מה האדימקס מאבד אינטרנט לאחר זמן מסויים למרות שכל ההגדרות מראות שבכל מחובר ועובד. אני מתלבט "לשכור" מבזק את ה-dsl-7850u או לרכוש את הבסיסי יותר ה dsl-6740u או ללכת על משהו רציני כמו ה vigor2860n חשובה לי האפשרות של dual band 2.4/5 GHz ואפשרות של ניהול vlan. אני דיי נוטה לvigor, אבל האם הוא יתמוך במהירות עתידיות? הוא לא…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  9. אהלן, יש לי טלוויזיה סמארט של LG שנמצאת רחוק מהוייפי אבל יש לה כניסה לאינטרנט קווי. את המחשב אני מחבר עם מתאם רשת על גבי חשמל. האם אפשר לעשות אותו דבר בטלוויזיה? ואם כן, האם צריך מתאם מיוחד או כל מתאם שמתאים גם למחשבים? תודה!

10. אהלן, במסגרת המון בעיות שקיימות בעיר/שכונה שלי בגלל התשתית הישנה, כרגע אנחנו נעולים על 8MB ללא אפשרות לעלות (בזק+בזב''ל). בכל אופן, במשך השלושה חודשים האחרונים התקלתי בבעיה נוספת מאז שקיבלתי את הנתב+מודם D-LINK DSK-2650U הוא פשוט נופל במהירות ומוריד את המהירות מ8.55 ל6.70 ולפחות לתחילת ה6. לדבר עם בזק זה בעיתי - אף פעם אין מלאי בסניפים, כשהלכתי לסניפים הקרובים אלי תמיד ראיתי את אותו הראוטר שיש ברשותי (2650U). יש לומר שכבר החלפתי את הראוטר לחדש בגלל שחשבתי בהתחלה שמדובר בדפקט. בסופו של דבר ניסיתי לקנות ראוטר מבזק בינלאומי וקיבלתי אחד תקול שכלל לא נדלק, החזרתי ומאז (חודש) אני מקבל תגובות של "אוקיי, הולכת לדבר על זה עם הממונים עלי" *חוזרת אחרי שתי דק' בערך*, "אני יוצא מחר את…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום לכולם, קראתי באתר של netcheif שהמהירות המקסימלית של הנתב של D-LINK היא 100Mbps ואכן אני מקבל כמעט 12MB בהעברה בין מחשב למחשב, יש לי ארבעה מחשבים מחוברים. לכל המחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט, אם אני רוצה לקבל יותר מ 100 מגהביט הבנתי שאני יכול לחבר סוויצ' לנתב אבל יש לי כמה שאלות: כל סוויצ' יתאים או שחייב להיות לו פורט אפלינק? מה בקשר לזה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251054928997 ואיזה כבל אני צריך, מוצלב או רגיל? ושאלה אחרונה, האם יש איזשהו חיסרון בחיבור כזה? זאת אומרת, גם מבחינת טופוגרפיית הרשת וגם מבחינת מהירות אינטרנט? כי הרבה יותר חשובה לי מהירות האינטרנט מאשר ה Ethernet. תודה רבה מראש

12. אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by idoleff,

שלום, ברשותי שני ראוטרים שונים (הראשון, D-link Dir615, השני 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשגרה, הD-link הוא זה שמחובר (תומך ברשת N). לצערי, באחד החדרים הקליטה לא מספקת, ואני רוצה להגדיל אותה ע"י הסבת הראוטר השני לAP. למישהו יש מושג איך עושים את זה? (גם במחיר של שינוי התצוגה כך שה3Com יהיה ראשי)

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by OR2OOO,

אחר צהריים טובים. אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם על כרטיס הרשת: http://www.startech.com/Networking-IO/Wireless/Wireless-N-USB-Network-Adapter~USB300WN2X2D יש לי את הראוטר TL-WDR4300 ואליו הכרטיס ישודך. את הכרטיס אני מתכנן לקנות ב-eBay. בעיקרון אני צריך כרטיס רשת 5GHz שיעבוד בתקן n, לטווח רחוק. יש לי הרבה הפרעות ב-2.4GHz. אשמח לדעת אם יש לכם המלצות אחרות.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by redead,

לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני מנסה.. אני לומד קצת בקורס של תקשורת ומחשוב ויש לי כמה שאלות שהייתי רוצה לדעת שקשורות בפקודות – ping, arp, tracert, ipconfig, netstat - איך אני יודע כמה כרטיסי תקשורת יש לי במחשב ואילו סוגי תקשורת יש בכרטיסים האלה? - מה הMAC ADDRESS של הכרטיסי תקשורת שיש לי - אם אני מוחק את ההיסטוריה בדפדפן שלי וגולש לאתר מסוים , לאיזה כתובת IP ראשונה המחשב פונה ולמה בעצם? - האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לאינטרנט? - איך אני מקבל את הכתובת MAC של הDEFAULY GATEWAY במחשב שלי? תודה..

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by esaly,

היי חברים! אני צריך את עזרתכם. בעבודה אני צריך ללחוץ כבל רשת שיתאים לחיבור לקורונת שקע בקיר. את הקורונה קיבלתי עם 2 קומות ללא מספור עליה וכך אני לא ממש יודע איזה צבע אמור להיות איפה. צירפתי את הסדר של של הלחיצה הרגילה שאני עושה בדר"כ ודוגמא לקורונה שיש לי. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by NYM,

היי, אני מחובר עם הוט, ראוטר שלהם הוטבוקס, וכן ממירי מיניפייבר בסלון, קומה עליונה וממ"ד (קומה תחתונה). בסלון ובקומה העליונה קליטת וויפיי טובה,בממ"ד גםצסבירה מאד, הבעיה שבהמשך המרתף אין קליטה. האם ממיר מיניפייבר נוסף שלפי הוט הוא גם מגדיל טווח ייתן מענה נאות? האם כדאי לרכוש מגדיל טווח ולשים במרתף? האם הוא בכלל יעיל אם הראוטר נמצא בקומה הראשונה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by msa90,

תגידו אפשר לפרוץ את המודם השחור המרובע של thomson (של הכבלים) אם כן אם אפשר אני רוצה מדריך בבקשה תודה מראשש

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by zaviv,

יש לי כיום סטרימר שיושב בסלון ומחובר ישירות לראוטר 3COM המחשב שלי ישן ויש לו יציאת כרטיס רשת 10/100 מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש כמובן עם יציאה 10/100/1000 הנה מס' שאלות: 1.לסטרימר שי תמיכה ברשת גיגה מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יחובר לסטרימר ויקבל רשת גיגה האם להחליף ראוטר שתומך ב- 1000 או מישהו זרק ואמר לי שאפשר לקנות SWITCH וזה בכלל לא קשור לראוטר אשמח להבהרות מה לקנות והיכן ומה הפיתרון

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  20. בגלל ריבוי שרשורים/אשכולות/נושאים כבר קשה לעקוב ולבדוק כמה אנשים אחרים מקבלים בעקבות המעבר ל- 100 מגה. שכל אחד יעשה בדיקה באתר של נטוויז'ן: (שכרגע נחשב לאתר אמין יותר מהאתר של הוט) speed.013.net ויפרסם את התוצאה פה + השעה שבה נעשתה הבדיקה. *רצוי לשים תמונה. אני אתחיל: אני בהוט+ההוטנט מהירות 100 מגה, בשעות שאין עומס, בוקר וצהריים אני מקבל 100 מגה: בשעות אחר הצהריים המהירות יורדת ואני מקבל בערך בין 85 ל- 90 מגה: בשעות שיש עומס בין 6 בערב עד 11 בלילה אני מקבל בין 70-75 מגה וכמובן בשעות אחרי 12 עד הבוקר אני מקבל אפילו יותר מ- 100 מגה, משהו כמו 102 וקצת יותר.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. יש לי ראוטר d link של בזק מחובר ברשת אלחוטית אני רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את הכתובת mac address אני יודע שברגע שאני מחובר קווי אפשר לשנות דרך ה local area connection אבל איך עושים זאת בחיבור אלחוטי ? תודה מראש אליאור

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by goidoi,

שלום חברה, אני כרגע בשיפוצים מאוד אינטנסיביים של הבית. העברתי שרוולים לכל חדרים עבור תקשורת. עכשיו עלי לבחור switch ל-24 כניסות (כרגע יש 17 בשימוש ועוד 3 בתכנון). השאלה שאני מתקשה לענות עליה היא האם לקחת switch שהוא managed או לא? מצד אחד אולי אני נסחב קצת, מצד שני פיצ'רים שונים כמו QOS יכולים להיות שימושיים. מצד שלישי יש תמיד את האישה שהיא הגזברית וצריך להסביר לה למה זה חשוב אבקש את עזרתכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מדובר בשתי מחשבים שמחוברים למודם של אורנג'. ניסיתי את המדריך הזה ואת זה ואת זה. ה-7 מזהה את התיקיות המשותפות של עצמו אך לא את הXP. הXP לא מציג מיקומי הרשת את התיקיות שהוגדרו לשיתוף. מה לעשות? מה לבדוק?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by online,

שלום אנשים, אני עוזר לבעלת עסק שגנבו לה את רוב ציוד המחשבים ומשלים לה מה שחסר. היא נמצאת בחבילת 2.5 + נתב של בזק בהתחייבות לשנתיים והנתב איננו. פניתי לבזק בבקשה להצטרף למסלול השאלה ולקבל מודם אבל נעניתי בשלילה, וקנייה של מודם דרך בזק תעלה לי 400 ש"ח. האם מישהו יכול להציע אופציה זולה יותר? יש הרבה נתבים בחנויות אבל מודמים לא ממש, ולי לצערי אין מודם פנוי בבית. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לנתב אלחוטי זול שיחזיק 1-3 מחשבים בשימוש קל, אבל שיהיה יציב. האם הזולים של אדימקס או TP Link טובים? תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by baruch vaserman,

שלום לכולם. האם יש למישהו ניסיון בחיבור VR600 להוטבוקס ? אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים