עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, יש לי טלוויזיה סמארט של LG שנמצאת רחוק מהוייפי אבל יש לה כניסה לאינטרנט קווי. את המחשב אני מחבר עם מתאם רשת על גבי חשמל. האם אפשר לעשות אותו דבר בטלוויזיה? ואם כן, האם צריך מתאם מיוחד או כל מתאם שמתאים גם למחשבים? תודה!

2. דרייברים ? AZTECH DSL 600E יש?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by ktulu,

שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by felakat,

אהלן, קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי בבית 2 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך כדי להפוך את האינטרנט הרגיל שלי לWIFI כדי שגם המחשב שלי יקלוט?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מדובר בשתי מחשבים שמחוברים למודם של אורנג'. ניסיתי את המדריך הזה ואת זה ואת זה. ה-7 מזהה את התיקיות המשותפות של עצמו אך לא את הXP. הXP לא מציג מיקומי הרשת את התיקיות שהוגדרו לשיתוף. מה לעשות? מה לבדוק?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה ר…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. היי יש לי מחשב אחד וסטרימר אחד שאפשר לחבר ביניהם כבל רשת. כרגע יש לי מודם נתב ECI BFOCUS 270 אבל החיבור לנטוויז'ן נעשה בעזרת חייגן. אני רוצה שיהיה מודם מובנה וחייגן בנתב כדי שהחיבור יהיה קבוע. תודה

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני בחבילה של 10 מגה גיימר + POWER NGN באתר התפעולי של בזק בינלאומי אני מוריד את הקבצים במהירות המקסימלית גם מהשרת בארץ וגם מהשרת של NVIDIA שיש שם. אבל.. כבר כמה ימים שאני לא מסוגל להוריד שום קובץ משום שרת עולמי כגון : Rapidshare.com Fileflyer.com Dl.free.fr Filefactory.com Wupload.com ועוד הרבה פשוט אי אפשר להוריד כמובן שבתמיכה הטכנית מקשקשים שטויות ולא ממש עוזרים מה הסיפור הזה יכול להיות .?? תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום! אז ככה יש לי את המחשב הנייד הזה fujitsu siemens ms2239 ואחרי פרמוט הוא פשוט לא מזהה את הרשת האלחוטית אני משתמש ב WIN 7 ולמטה יש X על החיבור לרשת והוא לא מוצא רשתות כמובן שגם הנורית של הווירלס באדום ולא בירוק ובנוסף כשאני בודק IP רשום לי רק אפסים כאילו למחשב אין כתובת IP מישהו יודע מה הבעיה? דרך אגב אני חושב שזה בעיה של דרייברים אבל חיפשתי דרייברים ולא מצאתי מקור שבאמת ניתן להוריד ממנו כולל אתר החברה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא לו דרייבר מתאים או שיש לכם פתרון אחר אני מאוד ישמח לעזרה! תודה מראש איתמר.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  10. Started by menymu,

הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by xtract1,

אהלן חבר'ס. בעקבות הכתבה ב-YNET גיליתי שעכשיו יש IMAP ב-GMAIL והבנתי שבמקום להוריד את ההודעות למחשב שלי הוא רק מציג לי אותן או משהו בסגנון. מאחר ואני משתמש ביותר מחצי ג'יגה בחשבון GMAIL שלי זו היתה הודעה נהדרת - אני יכול לחסוך חצי ג'יגה ב-HD שלי. אממה..הגדרתי את העניין כמו שהם ביקשו ושמתי לב שזה בכל זאת מרויד לי את זה למחשב,אז מה עשיתי בזה? אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה מזה,מה עושים אם זה ואיך לעזעאל אני משתמש בזה.. הבנתי שאם אני מוחק הודעה מה-IMAP זה נמחק ב-GMAIL (שלא כמו POP שזה היה נמחק רק מהמחשב שלי) אני עם אאולוק Xפרס ד"א

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום. הבעיה שלי היא כזאות אחרי שעשיתי רשת בין שני מחשבים אחרי עזרה מבזק בראוטר: Siemens SL2-141 על ידי שני כבלים (כל כבל מתחבר לראוטר) גיליתי שהפורטים חסומים בUtorrent, אז פתחתי אותם למרות שהם כבר היו פתוחים וזה לא עזר, אבל לפני שדיברתי עם בזק עשיתי רשת זמנית בעזרת LAC כל פעם הייתי צריך להפעיל מחדש כולל התחברות לADSL מה שעכשיו אין, הפורטים היו פתוחים ב-Utorrent. ממה כולה לנבוע הבעיה? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Mics,

הבנתי שלספק CCC יש לכל מהירות 3 סוגי חבילות: רגילה מתקדמת מקצועית מה ההבדל בין החבילות? יש כאן מישהו מנוי שלהם שמוכן לעשות טובה ולערוך כמה בדיקות קטנות עבורי?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום יש לי ראוטר WRT54GL בחדר שלי ורציתי לדעת אם יש אפשרות להקטין את רמת הקרינה שלו? תודה.

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אני רוצה לעזוב את 012, להשאר ADSL, מה המחירים שצריכים להיות לחבילה של 0.5 750 ו-1.5 לפני שהתחברתי ידעתי כמה כל חברה עולה, אבל עכשיו שכחתי. דרך אגב, כמה עולה התשתית, וכמה אתם משלמים בחודש על האינטרנט. ספרו לי על קומבינות אפשריות (נראה לי אני אגיד לאבא שלי שיארגן אינטרנט חינם דרך העבודה ואזאני אפתח תראד לברר מה החבילה המהירה ביותר , אבל שיהיה בכל מקרה, שימושי גם לאחרים)

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by i_love_u,

לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמים יש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לי למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by eitanhu,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אדימקס 6524N. לאחרונה הפעלתי את התוכנה inssider בנייד שלי וזו מצאה כי ה rssi שמתקבל מהראוטר שלי גבוה בצורה משמעותית (40-) מה rssi של יתר הרשתות שתוכנה זו גילתה (בסביובת ה 80-). החלפתי ערוצים, פניתי לתמיכה של אדימקס אך דבר לא עזר. מדוע אני מקבל rssi כל כך גבוה ואיך אני יכול להקטין אותו? בתודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Nirer,

אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N! אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי.. איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapter TP-LINK TL-WN821N וכמעט אין קליטה?! זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד! אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם עשיתי 10מגה של בזק אתמול ולא לקחתי אלחוטי רציתי לדעת מה מומלץ?עד 300-350 ש"ח מה אני רוצה מהראוטר? פילטר של IP קבוע כלומר לפי כתובת מאק קליטה טובה,אמנם אני לא רחוק אבל לא רוצה להתרחק 10-15 מטרים ולראות קו אחד. יעצו לי על ה linksys e1000 וראיתי את הלינק הזה גם: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm מה אתם ממליצים.???

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

SWITCH עובד על פי כתובות MAC הוא שולח את המידע לפי כתובת MAC וראוטר עובד על פי כתובות איפי עם יש 3 סניפים בכול סניף 20 מחשבים שמחוברים לSWITCH ו3 הסויצים מכול חברה מתחברים לראוטר אז הראוטר מכין רשימה של 3 כתובות MAC של שלושת הסויצים ושסניף שולח מידע לסניף אחר אז הראוטר מקבל את המידע ולפני הכתובת MAC של אחת מהסויצים הוא יודע מי שלח את הנתונים? זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Torian,

לפי האתר של TPLINK הם הופיסו להורידה סוג של כלי אשר אמור להפוך את הנתב לשרת מדפסת, הנה הקישור: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j TL-WR1043ND_USB Printer Controller_Utility Work with the latest version of firmware for TL-WR1043ND. רשימת תמיכה למדפסות בנתב 1043ND: http://www.tp-link.com/common/compatible/print-server/ מעניין אם זה עובד, אנסה שיהיה לי זמן, אם מישהוא מנסה שיתן דיווח

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום לכולם, קראתי באתר של netcheif שהמהירות המקסימלית של הנתב של D-LINK היא 100Mbps ואכן אני מקבל כמעט 12MB בהעברה בין מחשב למחשב, יש לי ארבעה מחשבים מחוברים. לכל המחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט, אם אני רוצה לקבל יותר מ 100 מגהביט הבנתי שאני יכול לחבר סוויצ' לנתב אבל יש לי כמה שאלות: כל סוויצ' יתאים או שחייב להיות לו פורט אפלינק? מה בקשר לזה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251054928997 ואיזה כבל אני צריך, מוצלב או רגיל? ושאלה אחרונה, האם יש איזשהו חיסרון בחיבור כזה? זאת אומרת, גם מבחינת טופוגרפיית הרשת וגם מבחינת מהירות אינטרנט? כי הרבה יותר חשובה לי מהירות האינטרנט מאשר ה Ethernet. תודה רבה מראש

23. שלום לכולם, ראיתי שהדבר אפשרי, אך לא הצלחתי לבד. ראיתי מדריכים מפורטים עם DD-WRT אבל אל אף אחד מהראוטרים שלי לא תומך בזה. ראיתי שיש גם אפשרות עם WDS, שני הנתבים תומכים בזה. הנתב הראשי שמחובר למודם הוא 3COM OFFICECONNECT 3CRWER100-75 הנתב שאני רוצה להפוך ל"כרטיס" אלחוטי הוא MSI RG54G2 ב MSI באפשרות של WDS הוספתי את ה MAC של 3COM אבל ב 3COM ב WDS אין יותר מדי אופציות רק מופעל\מכובה. וה MSI לא מופיע ברשימה של WIRELESS CLIENTS. ניסיתי גם להגדיר ב MSI את אותו שם רשת וסיסמא אלחוטית כמו ב 3COM אבל הוא השתלט על האות והמחשב האלחוטי שלי התחבר לMSI, כמובן ללא אינטרנט עובד. מישהו ניסה פעם או יודע מה אני לא עושה נכון. או שפשוט אף אחד מהנתבים האלה לא תומך באפשרות כזו.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכולם, מאז שהתחלתי להשתמש ב-hotbox, יש לי בעיה שתוכנות מהסוג הנ"ל לא מצליחות להתחבר. מדובר לצורך העניין באימיול, יוטורנט ו-filezilla. אני במערכת XP ומשתמש בחומת האש של המערכת ובנוסף ב-comodo firewall. לגבי יוטורנט, ניסיתי לפתוח את הפורט דרך "forwarding" בתפריט של ה-hotbox אך זה כלל לא פתר את הבעיה. מבדיקה שעשיתי דרך היוטורנט (ב-setup guide) אני תמיד מקבל למטה את ה-V הצהוב עם הכוכבית והכיתוב שהפורט אינו פתוח. דומה מאוד לזה: http://imageshack.us/photo/my-images/194/helpog.jpg/ סימנתי גם enabled ב-"upnp" בתפריט של הוט וזה עדיין קורה. הגדרתי את ה-comodo ע"פ ההוראות שלהם באתר להגדרה מול יוטורנט ועדיין מופיע אותו V צהוב בתוכנה. ניסיתי אפילו לסגור את שני הפיירוולים ולבדוק (…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. לבזק יש את האפשרות לתת Upload של 1000Kbps ללקוחות שגולשים ב-10 ו-15 מגה על ידי העברתם ל-VDSL, אך הם בוחרים להשאיר אותנו עם Upload של 800Kbps. לא כל מי שרוצה 1Mb העלאה צריך 20 מגה הורדה. אפילו במדינות כמו אפגניסטן מהירות ההעלאה גבוהה יותר (עפ"י אתר Net Index)

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.