עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Buffer,

היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270804.0 קניתי היום את הנתב Linksys WRT54GL, הגדרתי אותו הכל עובד טוב ויפה =] בנוסף יש לי את הנתב הישן Edimax BR-6114WG, שאיתואני רוצה להרחיב את הטווח כשהוא Repeater.. מה שעישיתי בנתיים זה ככה: הגדרת ה-WRT54GL כ-AP + WDS ושמתי בו את ה-MAC של הראוטר אדימקס. כתובות של הלינקסיס הן 192.168.1.100-200 ושער ברירת מחדש 192.168.1.1 באדימקס הגדרתי AP Bridge-WDS ושמתי את ה-MAC של הראוטר של הלינקסיס. כתובות DHCP 192.168.1.201-254 ושער ברירת מחדל 192.168.1.99 בהגדרות WAN בחרתי STATIC-IP ונתתי לו 192.168.2.108 שזה בטווח של הראוטר לינקסיס ושער ברירת מחדל של הלינקסיס. כמובן שכל מגבלות האבטחה מבוטלות, הערוצים זהים וה-SSID…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אהלן, במסגרת המון בעיות שקיימות בעיר/שכונה שלי בגלל התשתית הישנה, כרגע אנחנו נעולים על 8MB ללא אפשרות לעלות (בזק+בזב''ל). בכל אופן, במשך השלושה חודשים האחרונים התקלתי בבעיה נוספת מאז שקיבלתי את הנתב+מודם D-LINK DSK-2650U הוא פשוט נופל במהירות ומוריד את המהירות מ8.55 ל6.70 ולפחות לתחילת ה6. לדבר עם בזק זה בעיתי - אף פעם אין מלאי בסניפים, כשהלכתי לסניפים הקרובים אלי תמיד ראיתי את אותו הראוטר שיש ברשותי (2650U). יש לומר שכבר החלפתי את הראוטר לחדש בגלל שחשבתי בהתחלה שמדובר בדפקט. בסופו של דבר ניסיתי לקנות ראוטר מבזק בינלאומי וקיבלתי אחד תקול שכלל לא נדלק, החזרתי ומאז (חודש) אני מקבל תגובות של "אוקיי, הולכת לדבר על זה עם הממונים עלי" *חוזרת אחרי שתי דק' בערך*, "אני יוצא מחר את…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by b3ta0,

לאור השינויים לאחרונה אשמח אם מישהו יעשה סדר באפשרויות הקיימות מה זה אומר שחברה מסויימת מציעה כיום ספק+תשתית ביחד? האם זה אומר ספק+תשתית מאותה חברה, או כמו שהיה פעם, ספק X + תשתית Y פשוט מחיר יותר זול? וכמובן, מהן האפשרויות הקיימות (חברות, ספקי אינטרנט ותשתיות קיימות/עדיפות / ספק+תשתית יחדיו) וגם, איך אני יודע אם אני יכול לקבל מהירות של 100 מגה (יש אתר לבדוק אם יש תשתית (תשתית של איזו חברה?) באיזור מגוריי? תודה

4. Started by Mics,

הבנתי שלספק CCC יש לכל מהירות 3 סוגי חבילות: רגילה מתקדמת מקצועית מה ההבדל בין החבילות? יש כאן מישהו מנוי שלהם שמוכן לעשות טובה ולערוך כמה בדיקות קטנות עבורי?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by redead,

לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני מנסה.. אני לומד קצת בקורס של תקשורת ומחשוב ויש לי כמה שאלות שהייתי רוצה לדעת שקשורות בפקודות – ping, arp, tracert, ipconfig, netstat - איך אני יודע כמה כרטיסי תקשורת יש לי במחשב ואילו סוגי תקשורת יש בכרטיסים האלה? - מה הMAC ADDRESS של הכרטיסי תקשורת שיש לי - אם אני מוחק את ההיסטוריה בדפדפן שלי וגולש לאתר מסוים , לאיזה כתובת IP ראשונה המחשב פונה ולמה בעצם? - האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לאינטרנט? - איך אני מקבל את הכתובת MAC של הDEFAULY GATEWAY במחשב שלי? תודה..

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אהלן, יש לי טלוויזיה סמארט של LG שנמצאת רחוק מהוייפי אבל יש לה כניסה לאינטרנט קווי. את המחשב אני מחבר עם מתאם רשת על גבי חשמל. האם אפשר לעשות אותו דבר בטלוויזיה? ואם כן, האם צריך מתאם מיוחד או כל מתאם שמתאים גם למחשבים? תודה!

7. Started by eyaler,

אני משתמש בראוטר סימנס sl2-141 מעודכן לקושחה האחרונה. פעם בכמה ימים הראוטר מפסיק להגיב. משמע הוא לא מחזיר פינג מאף מחשב, ואני צריך לכבות להדליק אותו. בראוטר כל הנורות דולקות, ומערכת ההפעלה (XP) חושבת שהחיבור lan תקין. עכשיו זו לא בעיית חומרה כי יש לי שני ראוטרים מאותו דגם ובשניהם זה קורה!

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם ושבת שלום. אני סובל זמן מה מהאינטרנט של בזק וגם מהספקית אינטרנט - בזק בנלאומי. אוקיי , קצת פרטים: מהירות : 10 מגה. ראוטר : D-Link DSL-2650U. כמות מחשבים: 2 - אחד מחובר לכבל ואחד לא. דיברתי עם בזק בנוגע לכל הדברים הללו והנה התשובה שקיבלתי מהודעה שהפנתי לנציגה: הודעה מס' 1: "היי אביחי, לפני הכל, צר לי על התחושה שנוצרה ואני אשמח לנסות ולשנות אותה. האם בדקת מול בזק (חברת התשתית) שאכן בוצע השינוי? במידה וכן, שלח לי את שם המשתמש שלך בבזק בינלאומי ואני אבדוק מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו מה עוד ניתן לעשות." עניתי לה. והבאתי לה את השם משתמש הודעה מס' 2 : "בוקר טוב אביחי, העברתי את הפרטים לבדיקה מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו. במידת הצ…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. הראוטר הקיים הוא של tp link, דגם TL-WR740n. המרחק מהראוטר למחשב הנייד הוא כ10 מטרים אולי יותר, והבעיה כעת היא שהקליטה לא טובה, יש בערך פס אחד של קליטה וגם יש ניתוקים. לכן חשבתי לקנות אחד עם עוצמה חזקה יותר. מה תהיה האופציה הטובה ביותר בתקציב של 150-200 ש"ח? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אני רוצה לעזוב את 012, להשאר ADSL, מה המחירים שצריכים להיות לחבילה של 0.5 750 ו-1.5 לפני שהתחברתי ידעתי כמה כל חברה עולה, אבל עכשיו שכחתי. דרך אגב, כמה עולה התשתית, וכמה אתם משלמים בחודש על האינטרנט. ספרו לי על קומבינות אפשריות (נראה לי אני אגיד לאבא שלי שיארגן אינטרנט חינם דרך העבודה ואזאני אפתח תראד לברר מה החבילה המהירה ביותר , אבל שיהיה בכל מקרה, שימושי גם לאחרים)

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Cheif,

החל מהיום בזק מציע שני נתבים משולבים חדשים ללקוחות ה-VDSL. ה-6850U של D-LINK הוא האח הקטן של ה-7850 הותיק. זהו נתב עם כניסות LAN במהירות 100Mbps ותמיכה אלחוטית דואלית בתקן N במהירות של 300Mbps בכל אחד משני הערוצים. לנתב כניסת USB אחת בתקן 2.0 ומפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי. עלות הנתב היא כ-600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/D-LINK6850U.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/6850.html ה-VEGN2610 של חברת NETGEAR זהה בכל תכונותיו ל-6850U וגם עלותו היא 600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/NETGEARVEGN2610.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/vegn_2610.html מחר יעלו לאתר NetCHEIF מדריכי ההתקנה והשימוש במוצרים אלה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום יש לאח שלי ראוטר שמחובר למחשב של אחותי והאינטרנט עבד אצלה עד שהייתה לנו הפסקת חשמל ועכשיו המחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס רשת אלחוטי ולא כלום למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. זה ממש מוזר... המליצו לי על הקליינט הזה כי אמרו שהוא ממש מצוין... למרות זאת, ואחרי שהגדרתי את מה שצריך (פורט מתאים, אין לי פירוול, הגדרות בהתאם לאשף של התוכנה ובהתאם למהירות האינטרנט שלי- 2.5MB/250KB) עם חיבור כמו שלי אני אמור להוריד בסביבות ה-300-320KB, למרות זאת אני מוריד "רק" על 100KB... וזאת הורדה מטראקר פרטי עם 1000 SEEDS... זה ממש מוזר. לעומת זאת ה-UPLOAD עובד טוב... אני מעלה על 30KB. אני אשמח שמישהו יוכל לעזור, כי זה ממש מציק. תודה לעוזרים מראש

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. אהלן, שמתי לב שמדי פעם אני מקבל פינגי גבוהים מדי או מהירות אינטרנט קצת יותר פחותה. איך אני יכול לנעול את הראוטר האלחוטי הזה עם סיסמא? אני לא זוכר איך להכנס אל ההגדרות שלו... בנוסף גם, אתמול חבר שלי הגיע אלי עם הלפטופ שלו, המהירות שהוא הוריד מהאינטרנט היתה גבוהה משלי, וזאת למרות שהראוטר היה מעלינו דרך קיר בטון במרחק של כמה מטרים, בעוד שהראוטר שלי יושב על המחשב שלי 20 סנטימטר ממנו ועדיין המהירות יותר נמוכה, יש סיבה לכך?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. ערב טוב לכולם לפני חודש בערך התחיל אצלי תצוגה של לאחר חיפוש שונה אפשר לראות בתמונות שזה שונה אני עובד על כרום אך זה גם באקספלורר איך אני מתקן/מסדר את זה שזה יהיה תצוגה נורמלית כמו בתמונה השנייה?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. מה דעתכם על הכרטיס הזה Edimax EW-7811UN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44 כרטיס רשת פיצפון ביותר שעשה לי חשק לקנות אותו אבל מצד שני אולי רמת הקליטה שלו נמוכה בגלל שאין לו אנטנה, אין לי מושג... רק בשביל ההשוואה איך הוא לעומת הכרטיס Edimax EW7711IN, כרטיס PCI + אנטנה (אגב יש לי את הכרטיס הזה - קליטה מצויינת) http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pd_id=326&pl1_id=1&pl2_id=44 אז מה דעתכם על הכרטיס רשת הפיצפון על רמת הקליטה שלו? (EW-7811UN) שווה לקחת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by online,

שלום אנשים, אני עוזר לבעלת עסק שגנבו לה את רוב ציוד המחשבים ומשלים לה מה שחסר. היא נמצאת בחבילת 2.5 + נתב של בזק בהתחייבות לשנתיים והנתב איננו. פניתי לבזק בבקשה להצטרף למסלול השאלה ולקבל מודם אבל נעניתי בשלילה, וקנייה של מודם דרך בזק תעלה לי 400 ש"ח. האם מישהו יכול להציע אופציה זולה יותר? יש הרבה נתבים בחנויות אבל מודמים לא ממש, ולי לצערי אין מודם פנוי בבית. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לנתב אלחוטי זול שיחזיק 1-3 מחשבים בשימוש קל, אבל שיהיה יציב. האם הזולים של אדימקס או TP Link טובים? תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום רב לאחר חפירה רצינית ומעמיקה בפורומים השונים לא הצלחתי למצוא המלצה גורפת על ראוטר או שניים מומלצים זה נראה כאילו כבר שאלו את השאלה הזאת מאתיים פעם אבל לצערי לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה. נראה לי שחסר איזה קובץ אקסל מקיף עם כל הפרטים של כל הראוטרים/מודמים הקיימים הן בארץ והן בחו"ל. הייתי שמח לעשות זאת ביחד עם מישהו שמתמצא קצת יותר ממני בנושא אין לי צורך במודם ולא פוסל את האפשרות להביא מחו"ל תקציב עד 500 ש"ח יחובר ל6740U שישמש כמודם. שאלה קטנה בשוליים האם התקנה של DD WRT היא חשובה כל כך שעליי להתעקש על ראוטר תומך?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by zaviv,

יש לי כיום סטרימר שיושב בסלון ומחובר ישירות לראוטר 3COM המחשב שלי ישן ויש לו יציאת כרטיס רשת 10/100 מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש כמובן עם יציאה 10/100/1000 הנה מס' שאלות: 1.לסטרימר שי תמיכה ברשת גיגה מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יחובר לסטרימר ויקבל רשת גיגה האם להחליף ראוטר שתומך ב- 1000 או מישהו זרק ואמר לי שאפשר לקנות SWITCH וזה בכלל לא קשור לראוטר אשמח להבהרות מה לקנות והיכן ומה הפיתרון

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  20. Started by eitanhu,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אדימקס 6524N. לאחרונה הפעלתי את התוכנה inssider בנייד שלי וזו מצאה כי ה rssi שמתקבל מהראוטר שלי גבוה בצורה משמעותית (40-) מה rssi של יתר הרשתות שתוכנה זו גילתה (בסביובת ה 80-). החלפתי ערוצים, פניתי לתמיכה של אדימקס אך דבר לא עזר. מדוע אני מקבל rssi כל כך גבוה ואיך אני יכול להקטין אותו? בתודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. קנינו לאחרונה מחשב חדש ואנו רוצים להשתמש במקביל לו גם בקיים (הישן). אנו מחוברים לרשת באמצעות הכבלים ואחת מהספקיות המובילות בשוק. מה צריך לעשות? האם ניתן לבצע את הנדרש בעצמנו או שיש צורך בטכנאי מחשבים. לידיעה - במחשב החדש לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 שכולל כרטיס רשת O/B , ובמחשב הקיים מותקן כרטיס רשת. תודה מראש על ההדרכה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום. הבעיה שלי היא כזאות אחרי שעשיתי רשת בין שני מחשבים אחרי עזרה מבזק בראוטר: Siemens SL2-141 על ידי שני כבלים (כל כבל מתחבר לראוטר) גיליתי שהפורטים חסומים בUtorrent, אז פתחתי אותם למרות שהם כבר היו פתוחים וזה לא עזר, אבל לפני שדיברתי עם בזק עשיתי רשת זמנית בעזרת LAC כל פעם הייתי צריך להפעיל מחדש כולל התחברות לADSL מה שעכשיו אין, הפורטים היו פתוחים ב-Utorrent. ממה כולה לנבוע הבעיה? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי נתב linksys WRT54GL. הכנסתי את דיסק ההתקנה והתחלתי לעבור על השלבים השונים - אבל תוך כדי התקנה הוא הקפיץ לי את ההודעה הבאה: error not message receiver!! אם אני לוחץ על אישור הוא זורק אותי מההתקנה. אם אני מתעלם מזה הוא ממשיך בהתקנה - אבל בסוף התהליך הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר: the router is not able to connect to the internet. try turning the Cable/DSL modem OFF and back ON again. Do you want to try again? מה אני לא עושה בסדר? מי יכול להדריך אותי שלב אחרי שלב מה תריך לעשות כדי להתקין את הראוטר הזה. קחו בחשבון שאני מחובר לכבלים דרך נטוויז'ן ושיש לי וויסטה כמערכת הפעלה. תודה! רם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by nirk16,

שלום לכולם, החלפתי מייל מוואלה ל-gmail ואני רוצה שכל ההודעות מהמייל הישן (וואלה) יעברו ל-gmail החדש.... לצערי ניסיתי לעדכן זאת דרך gmail - הגדרות - חשבונות - הוספת חשבון דואר נוסף וקיבלתי הודעת שגיאה : "קיימת בעיה בהתחברות אל mail.walla.com". מה שמצוין על המסך הוא : שרת mail.walla.com : POP יציאה : 110. אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by menymu,

הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים