עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us. המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון. בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי. לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך. גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה. פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  2. מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..) אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012. כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..) כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק. מישהו יודע מה עושים ?

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by tmpusr,

[h=3]WebECS[/h] כרגע האתר מאוחסון ב-WebECP וכתוב ב-asp.net v1.1 שלטענת חברת האיחסון כבר לא נתמך עקב שדרוג השרתים שלהם. ממה שאני מבין אין את קבצי המקור (?) אבל אפשר לגשת ולהוריד כל מש שיש על שרתי האיחסון. זה מה שכתבו לי במייל: הייתי מעדיף למצוא חברת איחסון זולה ואמינה שתאחסן את האתר as-is בלי שינויים. עדיף GOOGLE אם אפשר כי גם כך הכל על השרתים שלהם. אני לא ממש מבין בזה - אשמח לכל עצה ועזרה שתוכלו להגיש כדי לעשות את המעבר חלק ועם מינימום התעסקות. תודה!

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  4. יש לי כרגע מהירות של 15 מגה בייט לשנייה.הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית של בזק. הראוטר שיש לי כרגע הוא D-LINK dsl 2650U...אני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט ובזק אמרו שהראוטר לא תומך במעל ל-20 מגה בייט לשנייה. האם הם דוברים אמת?או סתם רוצים להביא לי את את הראוטר כדי שאני לא אתנתק מהם לעוד 24 חודש?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שיניתי את הסיסמא של האינטרנט אצל הספקית 012, ועכשיו שני המחשבים שהיו מחוברים למחשב שלי דרך הראוטר לא זמינים לאינטרנט. ככל הנראה בגלל שבראוטר מוגדרת הסיסמא הישנה, זה הגיוני? ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ע"י כתובת HTTP, ואחרי שאני כותב את האייפי של הראוטר אני מקבל שורה לכתיבה של שם משתמש וסיסמא, אבל אני ממש לא זוכר אותם.. מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לאפס את ההגדרות הראשוניות של הראוטר? יש לי ראוטר מסוג NETGEAR. תדוה לעוזרים, יום טוב.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by MiOB,

שלום האם ישנו צורך בלוחץ מיוחד עבור לחיצת תקעי CAT6? כאן מצוין כי אכן ישנו צורך: יחידות קונקטור מסוכך RJ45 CAT6 לכבל רשת כלומר, ברשותי כבל CAT6 מסוכך, ואני רוצה ללחוץ את תקעי ה-CAT6 הנ"ל. האם הלוחץ הבא יתאים? לוחץ RJ45 איכותי מבית HQ דגם TEL-0082 במקרה שלא, מה עלי לחפש במפרט הלוחץ, כדי שיתאים ל-CAT6? תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  7. אין לי הרבה משחקי רשת מותקנים, אז לצורך הדיון אני אתמקד בWORLD OF WARCRAFT. בגדול, האינטרנט שלי פועל בסדר גמור. אין בעיה בגלישה, בהזרמת מדיה, בהורדות... הכל כרגיל. לאחרונה הופיעה בעיה במשחק המדובר: אני מצליח להתחבר כרגיל, אבל בתוך המשחק אני מקבל LATENCY של איזה 20,000. עם זאת, כשאני בודק בעזרת הפקודה PING ואותו השרת, אני מקבל כ100... ניסיתי להתקין את המשחק מחדש - לא עזר. ניסיתי לחבר מחשב אחר שעליו מותקן המשחק ופועל תקין כשהוא מחובר לרשת אחרת (נייד, בחיבור אלחוטי) לראוטר שלי - והבעייה קיימת גם בו! כלומר, הבעיה היא לא בהתקנת המשחק, אלא משהו עם הרשת בבית שלי. כמו כן, הפורטים שצריכים להיות מוגדרים אכן מוגדרים, והעיקר כאמור זה שלא שיניתי כלום מהזמן בו הכל פעל כשורה. למישהו יש …

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  8. יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט. האחד נייח ומחובר לאינטרנט דרך כבל בינו לבין הראוטר והשני נייד ומתחבר לראוטר בWIFI. במחשב הנייח יש אינטרנט, אבל במחשב הנייד אין אינטרנט(אי אפשר לגלוש), הוא מזוהה כ- unidentified network והaccess מוגדר כ- Local only. קבלו תמונה: ועוד תמונה: אין לי מושג מה לעשות, כבר כיביתי והדלקתי מחדש את המחשבים את הראוטר את המודם, ניתקתי את כל הכבלים והחזרתי שוב, אבל זה לא עזר, כבר ניסיתי להכניס מחדש את הסיסמא ולהתחבר שוב אבל זה לא עזר(הסיסמא לא הבעיה), ניסיתי להעזר ב-diagnose and repair של VISTA אבל אף אחת מהאפשרויות שמה לא פעלה ותיקנה את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by redead,

לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני מנסה.. אני לומד קצת בקורס של תקשורת ומחשוב ויש לי כמה שאלות שהייתי רוצה לדעת שקשורות בפקודות – ping, arp, tracert, ipconfig, netstat - איך אני יודע כמה כרטיסי תקשורת יש לי במחשב ואילו סוגי תקשורת יש בכרטיסים האלה? - מה הMAC ADDRESS של הכרטיסי תקשורת שיש לי - אם אני מוחק את ההיסטוריה בדפדפן שלי וגולש לאתר מסוים , לאיזה כתובת IP ראשונה המחשב פונה ולמה בעצם? - האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לאינטרנט? - איך אני מקבל את הכתובת MAC של הDEFAULY GATEWAY במחשב שלי? תודה..

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by m.l,

אוקיי אחרי פיתרון כול הבעיות שהיו לי עם הרשת (והיו המון-לדעתי לפחות) ואחרי ששיגעתי חצי עולם אני פונה לעזרה.. הנקודת אינטרנט שלנו נימצאת במרתף והמחשב נייד של אחותי נימצא בקומה השניה של הבית, (המרתף-קומה ראשונה-קומה שניה) הקליטה דיי חלשה בקומה העליונה של הבית ואני צריך למצוא פיתרון להגדלת הטווח של הרשת האלחוטית.. הבנתי שיש אפשרות לקחת ראוטר אלחוטי לחבר אותו אך ורק לחשמל והוא ישמש כנקודת מעבר/הגדלת טווח (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.) האם יש עוד אופציות להגדלת הטווח של הרשת? נ.ב המחשב נייד (IBM R50E) מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי..האם הוספה של כרטיס רשת חיצוני שמיתחבר דרך חריץ הPCMCIA יאפשר קליטה טובה יותר?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by BNDor,

אני לא בדיוק יודע אם זה המקום המתאים, אבל לא מצאתי שום מקום אחר.. אני מעוניין לחבר את הטלפון למחשב ככה שנגיד אני אלחץ על משתמש מפנקס הכתובות שלי במחשב וזה יחייג אליו דרך הטלפון שמחובר, אני יודע שיש אפשרות כזאת ראיתי את זה פעם. מישהו יודע איך עושים את זה? (אני לא חושב שזה קשור ל- skype או תוכנה דומה) תודה דור.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Torian,

לפי האתר של TPLINK הם הופיסו להורידה סוג של כלי אשר אמור להפוך את הנתב לשרת מדפסת, הנה הקישור: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j TL-WR1043ND_USB Printer Controller_Utility Work with the latest version of firmware for TL-WR1043ND. רשימת תמיכה למדפסות בנתב 1043ND: http://www.tp-link.com/common/compatible/print-server/ מעניין אם זה עובד, אנסה שיהיה לי זמן, אם מישהוא מנסה שיתן דיווח

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by POPCORN,

יש לי מספר מחשבים ברשת אני רוצה שלא יהיה קשר בין קבוצה א' של מחשבים לקבוצה ב' של המחשבים הבעיה שהמחשבים עוברים דרך מספר סוויצ'ים אני יודע שvlan יכול לעזור לי, השאלה היא אם אני יכול לקבוע את זה דרך ה ip או שאני חייב סוויץ' מנוהל במקום הסוויצ'ים שלי? שאלה נוספת.. יש אפשרות להגדיר vlan משותף? אני רוצה שבמדפסת שני הקבוצות יוכלו להדפיס תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  14. התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by emperor,

שלום! יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר כרשת ביתית חוטית( הם נמצאים באותו החדר) המחשב הישן מחובר לאינטרנט ובו שני כרטיסי רשת, בנוסף הוא מחובר לחדש בכבל מוצלב כמו שצריך להיות. קראתי לפחות 3 מדריכים ועל פיהם הגדרתי את הרשת . המחשבים רואים אחד את השני אבל לא נותנים להתחבר כי זה NOT ACCESIBLE ואין לי גישה כיביכול, הוא מודיע לי שאפנה לאדמיניסטרטור אבל אני הוא האדמיניסטרטור. יש לי פיירוול במחשב הישן KERIO והוא לא מזהה את הבקשה של המחשב החדש להתקשרות לאינטרנט או לשיתוף קבצים. כמו כן הגדרתי WORKGROUP משותף ועדיין אני יכול לראות את המחשב השני אך לא לגשת אליו - הגדרתי מספר תיקיות משותפות. המדריכים נלקחו מאתרים טובים כגון FRESH.CO.IL וכו' למישהו יש אולי פיתרון. תודה.

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by cordyceps,

שלום רציתי לדעת האם ישנה דרך לחסום את הגישה (יש לי ילדים) לאינטרנט בכרטיס רשת האלחוטי כרגע הם יכולים לעשות connect פעם אחת והוא שומר את הסיסמא

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום. הבעיה שלי היא כזאות אחרי שעשיתי רשת בין שני מחשבים אחרי עזרה מבזק בראוטר: Siemens SL2-141 על ידי שני כבלים (כל כבל מתחבר לראוטר) גיליתי שהפורטים חסומים בUtorrent, אז פתחתי אותם למרות שהם כבר היו פתוחים וזה לא עזר, אבל לפני שדיברתי עם בזק עשיתי רשת זמנית בעזרת LAC כל פעם הייתי צריך להפעיל מחדש כולל התחברות לADSL מה שעכשיו אין, הפורטים היו פתוחים ב-Utorrent. ממה כולה לנבוע הבעיה? תודה.

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  18. יש לי ראוטר d link של בזק מחובר ברשת אלחוטית אני רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את הכתובת mac address אני יודע שברגע שאני מחובר קווי אפשר לשנות דרך ה local area connection אבל איך עושים זאת בחיבור אלחוטי ? תודה מראש אליאור

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Dops,

יש דרך להפוך את המחשב הנייד לראוטר? אני כרגע בצבא ואני היחיד עם נטסטיק ויש שם עוד מחשב נייד, ניסיתי להשתמש בתוכנה Connectify שמצאתי בגוגל, אבל זה לא הצליח להתחבר לי דרך הנטסטיק אלא רק דרך חיבור ישיר, יש איזה פיתרון לסוגיה?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by ashchlor,

שלום, עברתי לאחרונה ל-012 כחלק מהרפורמה החדשה. לפני כן הייתי בבזק עם חבילה של 40 מגה עם ראוטר של בזק מדגם netgear vegn2610 הראוטר נשאר אצלי אך ב-012 טוענים שבזק (כנראה תוכנתית) חוסמים את מהירות הגלישה לפי החבילה (40 מגה במקרה שלי) ולכן אני לא יכול לעשות 100 מגה אצלם למרות שהמכשיר עצמו תומך. כל העסק נשמע לי קצת הזוי אבל אני יכול להאמין על בזק... מישהו מכיר כזה דבר? במידה וזה אכן אמיתי האם יש אפשרות של צריבת תוכנה מקורית על הנתב במקום התוכנה של בזק ובכך לעקוף את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  21. מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  22. Started by ben29,

שלום קניתי את הראוטר CISCO 857W עכשיו אני צריך להגדיר אותו לעבוד עם בזק בינלאומי מה שהבנתי מהם צריך להגדיר אותו עם מודם כיצד ניתן לעשות את זה?

23. אהלן, במסגרת המון בעיות שקיימות בעיר/שכונה שלי בגלל התשתית הישנה, כרגע אנחנו נעולים על 8MB ללא אפשרות לעלות (בזק+בזב''ל). בכל אופן, במשך השלושה חודשים האחרונים התקלתי בבעיה נוספת מאז שקיבלתי את הנתב+מודם D-LINK DSK-2650U הוא פשוט נופל במהירות ומוריד את המהירות מ8.55 ל6.70 ולפחות לתחילת ה6. לדבר עם בזק זה בעיתי - אף פעם אין מלאי בסניפים, כשהלכתי לסניפים הקרובים אלי תמיד ראיתי את אותו הראוטר שיש ברשותי (2650U). יש לומר שכבר החלפתי את הראוטר לחדש בגלל שחשבתי בהתחלה שמדובר בדפקט. בסופו של דבר ניסיתי לקנות ראוטר מבזק בינלאומי וקיבלתי אחד תקול שכלל לא נדלק, החזרתי ומאז (חודש) אני מקבל תגובות של "אוקיי, הולכת לדבר על זה עם הממונים עלי" *חוזרת אחרי שתי דק' בערך*, "אני יוצא מחר את…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  24. הצטרפתי ל-012 5 מגה בבדיקת מהירות מול בזק ו-012 קיבלתי מהירות הורדה טובה, אבל מהירות העלאה של 0.3-0.4 במקום 0.5 התומך ביקש שאעלה את המחשב במצב SAFE MODE WITH NETWORKING אגלוש לכמה אתרים כמו גוגל, ויינט, ננה, וואלה ואז לבצע netstat - n רצ"ב הפלט הוא אמר שבגלל שיש הרבה ESTABLISHED אז יש לי רוגלה או וירוס ושהוא לא יכול לעזור לי מעבר לכך מה דעתכם? מה אפשר לעשות? Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 10.0.0.1:1030 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1031 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1032 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1033 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1034 20…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by rotem_o,

שלום רב! לאחר שנים בהם המחשבים בבית היו מחוברים לרשת אלחוטית עלה רעיון לחבר אותם קווית באמצעות הסבת רישות הטלפון לרשת אינטרנט. 1(השחלת כבלי רשת חדשים התבררה כבלתי אפשרית עקב צינורות סתומים) 2(כבל הטלפן כולל רק 4 גידים לעומת 8 בכבל רשת אך עבור רשת של 100mb מספיקים רק 4 גידים) אך משיטוט ברשת קראתי כי הדבר בעייתי קצת מכיוון שהגידים בכבל טלפון אינם שזורים בזוגות (מה שנשמע לי מוזר כי גם ככה כבל רשת של 100mb מכיל 4 גידים כך שאין משמעות לשזירה), וכן שכבל טלפון אינו כולל סיכוך (והכבלים הקיימים מושחלים מרחק של 5 ואף 10 מטרים). אשמח לדעת אם אפשרי הדבר או את דעתכם בנושא.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים