רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לבזק יש את האפשרות לתת Upload של 1000Kbps ללקוחות שגולשים ב-10 ו-15 מגה על ידי העברתם ל-VDSL, אך הם בוחרים להשאיר אותנו עם Upload של 800Kbps. לא כל מי שרוצה 1Mb העלאה צריך 20 מגה הורדה. אפילו במדינות כמו אפגניסטן מהירות ההעלאה גבוהה יותר (עפ"י אתר Net Index)
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש דרך להפוך את המחשב הנייד לראוטר? אני כרגע בצבא ואני היחיד עם נטסטיק ויש שם עוד מחשב נייד, ניסיתי להשתמש בתוכנה Connectify שמצאתי בגוגל, אבל זה לא הצליח להתחבר לי דרך הנטסטיק אלא רק דרך חיבור ישיר, יש איזה פיתרון לסוגיה?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהדבר אפשרי, אך לא הצלחתי לבד. ראיתי מדריכים מפורטים עם DD-WRT אבל אל אף אחד מהראוטרים שלי לא תומך בזה. ראיתי שיש גם אפשרות עם WDS, שני הנתבים תומכים בזה. הנתב הראשי שמחובר למודם הוא 3COM OFFICECONNECT 3CRWER100-75 הנתב שאני רוצה להפוך ל"כרטיס" אלחוטי הוא MSI RG54G2 ב MSI באפשרות של WDS הוספתי את ה MAC של 3COM אבל ב 3COM ב WDS אין יותר מדי אופציות רק מופעל\מכובה. וה MSI לא מופיע ברשימה של WIRELESS CLIENTS. ניסיתי גם להגדיר ב MSI את אותו שם רשת וסיסמא אלחוטית כמו ב 3COM אבל הוא השתלט על האות והמחשב האלחוטי שלי התחבר לMSI, כמובן ללא אינטרנט עובד. מישהו ניסה פעם או יודע מה אני לא עושה נכון. או שפשוט אף אחד מהנתבים האלה לא תומך באפשרות כזו.
-
אני בחבילה של 10 מגה גיימר + POWER NGN באתר התפעולי של בזק בינלאומי אני מוריד את הקבצים במהירות המקסימלית גם מהשרת בארץ וגם מהשרת של NVIDIA שיש שם. אבל.. כבר כמה ימים שאני לא מסוגל להוריד שום קובץ משום שרת עולמי כגון : Rapidshare.com Fileflyer.com Dl.free.fr Filefactory.com Wupload.com ועוד הרבה פשוט אי אפשר להוריד כמובן שבתמיכה הטכנית מקשקשים שטויות ולא ממש עוזרים מה הסיפור הזה יכול להיות .?? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה שאני ניכנס לגוגל עצמו הוא יופיע לי כומו שצריך כאילו רגיל נכנסתי לגימייל ואז זה השתנה לי התנתקתי ועדיין זה מופיע לי שאני ניכנס למנוע החיפוש של גוגל מופיעה לה רשימה כזאת למטה והלמעלה גם השתנה איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שלא יהיו תאופציות האלה למה זה מציק ואני לא יודע איך להוריד את זה. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב ואני רוצה להוסיף עו מחשב נישא ברשת אל-חוטית בנוסף אני גם רוצה שהנתב לא יפול שאני פותח את אימיול קאזה ועד תוכנות מהסוג הזה (אם ניתן ביחד אז סבבה) המליצו לי על הנתב של COMPEX מדגם np28g מכבן שאני לא כל כך מבין בזה אני שואל כל מי שאני יכול בקשר לזה ועוד לא הבנתי מה אני צריך לחפס בנתב טוב תודה מראש BIG FOOT
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N! אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי.. איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapter TP-LINK TL-WN821N וכמעט אין קליטה?! זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד! אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתחלתי להשתמש ב-hotbox, יש לי בעיה שתוכנות מהסוג הנ"ל לא מצליחות להתחבר. מדובר לצורך העניין באימיול, יוטורנט ו-filezilla. אני במערכת XP ומשתמש בחומת האש של המערכת ובנוסף ב-comodo firewall. לגבי יוטורנט, ניסיתי לפתוח את הפורט דרך "forwarding" בתפריט של ה-hotbox אך זה כלל לא פתר את הבעיה. מבדיקה שעשיתי דרך היוטורנט (ב-setup guide) אני תמיד מקבל למטה את ה-V הצהוב עם הכוכבית והכיתוב שהפורט אינו פתוח. דומה מאוד לזה: http://imageshack.us/photo/my-images/194/helpog.jpg/ סימנתי גם enabled ב-"upnp" בתפריט של הוט וזה עדיין קורה. הגדרתי את ה-comodo ע"פ ההוראות שלהם באתר להגדרה מול יוטורנט ועדיין מופיע אותו V צהוב בתוכנה. ניסיתי אפילו לסגור את שני הפיירוולים ולבדוק (…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בתשתית של hot , ה- hotbox מוגדר כמודם והוא מחובר לנתב של linksys. כרגע אני משלם לשתי ספקי אינטרנט, הוטנט ובזק בינלאומי. אני גולש דרך הוטנט, אבל כשאני רוצה לעבור לבב"ל כדי לבדוק אותם, ומכניס יוזר וסיסמה בנתב זה לא מתחבר אליהם . להוטנט זה מתחבר בלי יוזר וסיסמה... אני פשוט רוצה לנסות את הספקיות לפני שאני נשאר עם אחת מהן למה לבב"ל זה לא מתחבר ? אני חייב להתנתק מהוטנט כדי שאוכל להתחבר לבב"ל?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי All, מדובר במחשב נייד אצלי בעבודה ששייך ללקוח שלנו, הלקוח התלונן שיש לו בעיות במהירות האינטרנט עם המחשב הספציפי הזה שמכרנו לו. יש לו בבית רוחב פס של 20 מגה והוא טוען שעם המחשב שמכרנו לו הוא גלש על מהירות של 2 מגה. הוא בדק עם מחשב נייד אחר וכן קיבל את מלוא רוחב הפס וגם בדק עם מחשב נייח שמחובר ישירות מהראוטר בכבל רשת וגם קיבל את מלוא רוחב הפס. על המחשב מותקן Windows 8.1 שהגיע Built in מהחברה. הדרייבר של הכ. רשת האלחוטי מעודכן. 2 שאלות, 1. למה לא מופיע לי במאפיינים של הכ. רשת האלחוטי את סוג התקן (802.11 b/g/n)? 2. יכול להיות שהמחשב עובד כרגע על תקן b/g ולכן יש את הבעיה הזאת? הערה: אצלנו בעבודה עשיתי בדיקת מהירות ללפטופ המדובר והוא כן קיבל את מלוא רוחב הפס שלנו. אשמח …
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמים יש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לי למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הפינג הממוצע שלי (במאיות שנייה). איך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני לאחרונה קניתי תראוטר tplink vr600, תשתית בזק 100 מגה וספק בזק בנלאומי. שימושים רגילים, לא משהו רציני. משתמש במכשיר כראוטר+מודם(אין מודם נפרד). אני נתקל בבעיה דיי מוזרה(בעיניי), הראוטר עובד מצויין, יש לי חיבור אינטרנט בכבל וWIFI והכל עובד נהדר. אבל, לפעמיים אין אינטרנט או שיש אבל הוא איטי עד איימים. אני אסביר, נגיד יום ראשון, אני מכבה תמחשב ב6 בבוקר, יוצא מהבית עד הצהוריים(אזור 3 וחצי בצהוריים) ואז אני מדליק תמחשב בצהורים והאינטרנט אייטי לגמרי, שום דבר לא נטען במחשב(מחובר בכבל). WIFI עובד בטלפון, בסטריימר גם עובד הwifi אבל במחשב? בכבל? איטי בצורה מחרידה, לא נטען שום דבר. הדרך היחידה לפתור את זה זה להכנס לNetwork connectio…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני מחובר ADSL עם בב"ל. מאז היום בבוקר הפינג שלי לשרתי באירופה (נדמה לי באנגליה, לא בטוח) גדל למעל 300ms! אתמול בערב עוד שיחקתי על אותו שרת והפינג היה 90.אז עשיתי כמה בדיקות: פינג ל-amazon.co.de (גרמניה): בערך 90ms. פינג ל-www.youtube.co.uk: בערך 325. פינג ל-www.google.fr: בערך 180. פינג ל-www.google.com: בערך 220. 1) האם יש לעוד מישהו בעיה כזו? 2) האם יש _משהו_ שאני יכול לעשות כדי לשפר את זה? למיטב הבנתי, לא יתכן שהבעיה אצלי.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר d link של בזק מחובר ברשת אלחוטית אני רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את הכתובת mac address אני יודע שברגע שאני מחובר קווי אפשר לשנות דרך ה local area connection אבל איך עושים זאת בחיבור אלחוטי ? תודה מראש אליאור
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברה, אני כרגע בשיפוצים מאוד אינטנסיביים של הבית. העברתי שרוולים לכל חדרים עבור תקשורת. עכשיו עלי לבחור switch ל-24 כניסות (כרגע יש 17 בשימוש ועוד 3 בתכנון). השאלה שאני מתקשה לענות עליה היא האם לקחת switch שהוא managed או לא? מצד אחד אולי אני נסחב קצת, מצד שני פיצ'רים שונים כמו QOS יכולים להיות שימושיים. מצד שלישי יש תמיד את האישה שהיא הגזברית וצריך להסביר לה למה זה חשוב אבקש את עזרתכם בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
הבנתי שלספק CCC יש לכל מהירות 3 סוגי חבילות: רגילה מתקדמת מקצועית מה ההבדל בין החבילות? יש כאן מישהו מנוי שלהם שמוכן לעשות טובה ולערוך כמה בדיקות קטנות עבורי?
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי הודעה שהכבל אטרנט שלי לא מחובר, ניתקתי את הראוטר וראיתי שהוא הבעיה. נתתי לו לנוח שעה ולאחר מכן הוא לא נדלק יותר, ניסיתי לחבר לו שנאי אחר והוא הצליח להידלק אבל לא להישאר דלוק (כנראה בעיית מתח) השאלה היא, האם אני יכול לרכוש איפה שהוא את אותו שנאי או שאני צריך להחליף את כל הראוטר. (משום מה לא ניראה לי שאייבורי ישושו לפרק מארז של הראוטר הזה ולמכור לי רק את הכבל חשמל) ברור לי שיש חנויות בהן אוכל לרכוש שנאים מכל המינים אבל מנסיון אני יודע שהמכשירים האלה אוהבים את השנאי שמותאם בדיוק להם
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר D-Link DSL-G256DG של פרטנר, הראוטר יושב בחדר בקצה הבית (ליד המטבח) כנראה בגלל קירות שבדרך, אם מתרחקים 5 מטר מהחדר כבר אין אות של ווי-פיי. אני רוצה לחבר בחדר נוסף עוד מכשיר כדי שיחזק את האות של הווי-פיי בשאר הבית. (יש נקודות אינטרנט בכל החדרים) מה אני צריך לרכוש?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי שני מחשבים המחוברים לרשת דרך נתב של edimax. עד עכשיו החיבור היה ללא חייגן. פתאום, כששיניתי מסלול אצל הספקית, הכבלים החליטו להעביר אותי למסלול עם חייגן. הקטע הכי דפוק הוא שהם לא אמרו על זה כלום ופתאום לא יכולתי להתחבר לרשת. לא ברור לי אם האשמה היא של הספקית או של הכבלים - אבל מי מהם שאחראי מציג פה חובבנות לשמה... בכל מקרה, נציג של הספקית עזר לי להגדיר חייגן בראוטר ועכשיו אני יכול להתחבר לרשת. עכשיו עולה השאלה - מה עדיף? חיבור עם חייגן או ללא חייגן? האם בכלל יש הבדל כלשהו מבחינתי? אם כן מה ההבדלים? ומה עדיף לי לקחת? ולמה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום כיום אני לקוח של הוט, אבל בלי קשר רציתי הרבה זמן לקנות ראוטר בעצמי ולקבל איכות יותר רצינית ממה שהחברות בארץ מספקות. לאחרונה ניסיתי להתקין pi hole למי שמכיר וגיליתי שלא ניתן להגדיר DNS בעצמי עבור הFiberbox שמתפקד כראוטר עבורי. אתאר את המצב היום - יש את הFiberbox שמתפקד כמודם וראוטר, הוא מספק WIFI לבית. בנוסף, בכל חדר יש ממירים mini fiber שהם גם מתפקדים כמודמים וראוטרים בפני עצמם! ובחדר העבודה שלי יש מודם קטן של הוט שמספק לי חיבור אינטרנט קווי (הוא מחובר לכבל קואקס). מה שאני רוצה לעשות זה לקנות ראוטר חדש, שבעזרתו אוכל להגדיר DNS משל עצמי ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים, הבעיה היא שאני חושש שאם אעשה זאת, אני אפסיד את כל היתרונות שציינתי מקודם. יכול להיות …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-