רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שלספק CCC יש לכל מהירות 3 סוגי חבילות: רגילה מתקדמת מקצועית מה ההבדל בין החבילות? יש כאן מישהו מנוי שלהם שמוכן לעשות טובה ולערוך כמה בדיקות קטנות עבורי?
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש דרך להפוך את המחשב הנייד לראוטר? אני כרגע בצבא ואני היחיד עם נטסטיק ויש שם עוד מחשב נייד, ניסיתי להשתמש בתוכנה Connectify שמצאתי בגוגל, אבל זה לא הצליח להתחבר לי דרך הנטסטיק אלא רק דרך חיבור ישיר, יש איזה פיתרון לסוגיה?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי מייל מוואלה ל-gmail ואני רוצה שכל ההודעות מהמייל הישן (וואלה) יעברו ל-gmail החדש.... לצערי ניסיתי לעדכן זאת דרך gmail - הגדרות - חשבונות - הוספת חשבון דואר נוסף וקיבלתי הודעת שגיאה : "קיימת בעיה בהתחברות אל mail.walla.com". מה שמצוין על המסך הוא : שרת mail.walla.com : POP יציאה : 110. אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעזוב את 012, להשאר ADSL, מה המחירים שצריכים להיות לחבילה של 0.5 750 ו-1.5 לפני שהתחברתי ידעתי כמה כל חברה עולה, אבל עכשיו שכחתי. דרך אגב, כמה עולה התשתית, וכמה אתם משלמים בחודש על האינטרנט. ספרו לי על קומבינות אפשריות (נראה לי אני אגיד לאבא שלי שיארגן אינטרנט חינם דרך העבודה ואזאני אפתח תראד לברר מה החבילה המהירה ביותר , אבל שיהיה בכל מקרה, שימושי גם לאחרים)
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי הרבה משחקי רשת מותקנים, אז לצורך הדיון אני אתמקד בWORLD OF WARCRAFT. בגדול, האינטרנט שלי פועל בסדר גמור. אין בעיה בגלישה, בהזרמת מדיה, בהורדות... הכל כרגיל. לאחרונה הופיעה בעיה במשחק המדובר: אני מצליח להתחבר כרגיל, אבל בתוך המשחק אני מקבל LATENCY של איזה 20,000. עם זאת, כשאני בודק בעזרת הפקודה PING ואותו השרת, אני מקבל כ100... ניסיתי להתקין את המשחק מחדש - לא עזר. ניסיתי לחבר מחשב אחר שעליו מותקן המשחק ופועל תקין כשהוא מחובר לרשת אחרת (נייד, בחיבור אלחוטי) לראוטר שלי - והבעייה קיימת גם בו! כלומר, הבעיה היא לא בהתקנת המשחק, אלא משהו עם הרשת בבית שלי. כמו כן, הפורטים שצריכים להיות מוגדרים אכן מוגדרים, והעיקר כאמור זה שלא שיניתי כלום מהזמן בו הכל פעל כשורה. למישהו יש …
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד DELL LATITUDE E7470 ומשום מה אני לא מצליח לראות רשת מסוימת שקיימת בתוך רשת אחרת וראיתי אותה במחשב אחר וכן בטלפון נייד, אני בעצם רואה רק רשת אחת כשיש שתיים שפועלות. מה יכולה להיות הבעיה?כמובן יש דרייברים והכל מותקן בנייד וכן עמדתי ממש ליד הראוטר ועדיין פשוט לא רואה את הרשת תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס. בעקבות הכתבה ב-YNET גיליתי שעכשיו יש IMAP ב-GMAIL והבנתי שבמקום להוריד את ההודעות למחשב שלי הוא רק מציג לי אותן או משהו בסגנון. מאחר ואני משתמש ביותר מחצי ג'יגה בחשבון GMAIL שלי זו היתה הודעה נהדרת - אני יכול לחסוך חצי ג'יגה ב-HD שלי. אממה..הגדרתי את העניין כמו שהם ביקשו ושמתי לב שזה בכל זאת מרויד לי את זה למחשב,אז מה עשיתי בזה? אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה מזה,מה עושים אם זה ואיך לעזעאל אני משתמש בזה.. הבנתי שאם אני מוחק הודעה מה-IMAP זה נמחק ב-GMAIL (שלא כמו POP שזה היה נמחק רק מהמחשב שלי) אני עם אאולוק Xפרס ד"א
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראו נושא. בנוסף, הגיע אלי טכנאי עם מודם ARRIS TM602A (מסוג DOCSIS 2) - יש למישהו נסיון עם אותו מודם ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לכלום, התחברתי היום למהירות של 100 מגה בהוט והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי בדיקות של פינגים ומהירות אז התוצאות שקיבלתי הם שכאשר אני מחובר עם חייגן L2tp הפינג הוא כ-10 מילי שניות יותר נמוך מאשר בחיבור MPLS. ומהירות מול השרתים בחו"ל גם כן המהירות עם החייגן יותר גבוה לדוגמא מול שרת בגרמניה המהירות ללא חייגן היתה כ- 3mbps ועם חייגן כ-15mbps. דיברתי עם בזק בינלאומי והם אמרו שכל מי שמחובר על 100 מגה בחיבור ללא חייגן מנותב דרך הכבל החדש. אבל הם לא יכולים לעזור לי בבעיה כי הניתוב עובר ישירות דרך הוט. כשדיברתי עם הוט הם לא ממש הבינו במה הבעיה ולא יודעים איך לעזור לי. לפי הדיקות של tracert הניתוב לחו"ל בשני החיבורים הם שונים. ככה שאני לא יודע עם אני מוגדר שהניתוב עובר דרך הכבל…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם-ראוטר של בזק מהירות 40 מגה. יש מיקום בערך 7-10 מטר מהמודם מאחורי קיר בלוקים שהמחשב שלי קולט בסדר גמור, אבלל המחשב של חברה שלי קולט לסירוגין. יש לה נייד של IBM חדש, אבל הקליטה שלו ממש לא להיט.. אין שום אפשרות להעביר כבל פיסי והמיקום של הראוטר כרגע הוא הכי קרוב. השאלה שלי היא- האם רפיטר פה יעשה את העבודה? אני מודע לזה שהוא יאכל לפחות חצי מהמהירות אבל זה עדיף מאשר כלום.. אם כן- איזה? (אולי עדיף בכלל ראוטר רגיל עם האופציה?) ניסיתי קצת להסתכל וזה רק בלבל אותי יותר.. מבחינת מחיר- עד 150 ש"ח אם זה שווה את זה עד 200 אבל כמה שיותר זול עדיף... נניח שיש רפיטר, האם אני אוכל לבחור לא להתחבר דרכו כדי לא להגביל את המהירות שלי? יש אופציה נוספת חוץ מרפיטר אולי? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר D-Link DSL-G256DG של פרטנר, הראוטר יושב בחדר בקצה הבית (ליד המטבח) כנראה בגלל קירות שבדרך, אם מתרחקים 5 מטר מהחדר כבר אין אות של ווי-פיי. אני רוצה לחבר בחדר נוסף עוד מכשיר כדי שיחזק את האות של הווי-פיי בשאר הבית. (יש נקודות אינטרנט בכל החדרים) מה אני צריך לרכוש?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..) אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012. כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..) כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי ההבדלים בין הראוטרים. ממה שהבנתי מהאתר של פיקוק (וגם מהאתר של אדימקס), הWLG הוא ורסיה חדשה מעט עם אותה חומרה אבל תוכנה שונה. WG http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=11&pl1_id=1&pl2_id=2 WLG http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=261&pl1_id=1&pl2_id=2 ממה שאני רואה בWLG אין WISP (האם באמת הראוטר יכול לקחת חיבור שהוא מרגיש באויר ולהתלבש עליו?) ואין את מה שאדימקס מגדירים Special Applications - חיבור UPnP. לעומת זאת יש כפתור הפעלה וכיבוי מהיר (לא יודע עד כמה זה שימושי) ויש פיצ'ר שנקרא Turbo Mode שמלבד לטעון שהוא מגביר את מהירות הגלישה ב35% אין הרבה הרחבה עליו. בנוסף, ךWLG יש רק 8MB ולWG …
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום מודם מבזק netgear vvg2000, חיברתי וקינפגתי אותו כראוטר והכל עובד מצויין. יש רק בעיה אחת מוזרה גם הפלאפון וגם הטאבלט שלי (אנדרואיד) שניהם מתחברים לראוטר אפשר לגלוש והכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר המכשירים יושבים זמן מסויים בלי שאני אגע בהם, אחרי הזמן הזה כשאני מעיר את המכשיר הוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל אין גישה לאינטרנט, ז"א, אני מצליח לראות את ה-LAN שלי אבל לא יכול לצאת החוצה ל-WAN. רק כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר עוזרים (להתנתק ולהתחבר). יש לציין שהבעיה לא היית עם הראוטר הקודם dlink 2760u. אשמח להצעות לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מיזם אינטרנט הסיבים של חברת החשמל ממשיך בזחילה אל עבר מטרתו, עם הבטחה להתחיל פעילות בקרוב בחלקים גדולים מהערים רמת גן ותל אביב לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-אינטרנט-הסיבים-unlimited-מבטיח-להתחיל-לפ/
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה את המדריך שיש בנטצ'יפ, שיניתי את האייפי ל 192.168.1.99, אני מצליח לבטל DHCP, שם על WDS, שם SSID שונה מהמקור, מכניס את כתובת הMAC (ניסיתי גם את זו שאני מקבל לרשת האלחוטית וגם את זו שחרוטה על ההוט בוקס), הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שבהוט בוקס עצמו אני לא מוצא שום מקום להכניס את ה MAC של האדימקס... בכל מקרה שלא ניסיתי אני לא מצליח לקבל איפי בטווחים שההוט בוקס נותן... אם מישהו הצליח - אנא תעזרו ! חצי בית לא מכוסה לי.... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי תשתית קוית בכל הבית ודרוש לחבר שלוש עמדות. - רציתי לדעת איזה נתב+מודם הכי כדאי לקנות? - שמתי לב שרוב הנתבים כוללים אפשרות אלחוטית, האם כדאי לי לקנות נתב כזה (בגלל המבחר) או שעדיף עדיין לחפש נתב+מודם חוטי? תודה TANGUSH
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב! לאחר שנים בהם המחשבים בבית היו מחוברים לרשת אלחוטית עלה רעיון לחבר אותם קווית באמצעות הסבת רישות הטלפון לרשת אינטרנט. 1(השחלת כבלי רשת חדשים התבררה כבלתי אפשרית עקב צינורות סתומים) 2(כבל הטלפן כולל רק 4 גידים לעומת 8 בכבל רשת אך עבור רשת של 100mb מספיקים רק 4 גידים) אך משיטוט ברשת קראתי כי הדבר בעייתי קצת מכיוון שהגידים בכבל טלפון אינם שזורים בזוגות (מה שנשמע לי מוזר כי גם ככה כבל רשת של 100mb מכיל 4 גידים כך שאין משמעות לשזירה), וכן שכבל טלפון אינו כולל סיכוך (והכבלים הקיימים מושחלים מרחק של 5 ואף 10 מטרים). אשמח לדעת אם אפשרי הדבר או את דעתכם בנושא.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי נתב edimax 6204WG והוא אפילו עבד מצויין איזה יום ולפתע פתאום מצאתי את עצמי לא מסוגל להתחבר לנט בעזרת הנתב, כל הזמן אני מקבל low connectivity, בהתחלה חשדתי שהבעייה לא קשורה לנתב אבל כשעובדים ללא הנתב יש חיבור מצויין. זה מוזר מאוד כי הנתב עבד טוב למשך יום שלם לפני שהבעיות התחילו. ניסיתי במשך כמה שעות כולל ריסט למודם ווידאתי שכל הכבלים ממוקמים כמו שצריך ובמקום שצריך. (מודם בזק אגב eci 312). בכל מקרה כרגע החשד שלי הוא: או כבל רשת (אין לי חלופי כדי לבדוק אבל כשהשתמשתי בכבל רשת כדי לחבר את המחשב למודם בלי הראוטר היתה אותה בעייה) או בנתב עצמו. אני לא חושד במחשב שלי (כרטיס רשת) או במערכת ההפעלה כרגע, חיפשתי עידכונים לדרייבר של כרטיס רשת וכרגע עושה רושם שהוא מעודכן כ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית של 5 מחשבים. הבן שלי נוהג לשבת על יוטיוב במחשב אחד ולנצל את מלוא רוחב הפס על כל מני דברים. הזמנתי עוד מודם כדי להפריד גלישה אבל הבעייה היא שאני עדיין מעוניין שהמחשב שלו יהיה על אותה רשת של שאר המחשבים בבית לצורך שיתוף קבצים. השאלה שלי איך אני מגדיר 2 מודמים שכל אחד מהם מספק כתובות , לסוויטץ אחד בשביל שיתוף בין המחשבים? תודה אגב הכל קווי אצלי לא משתמשים באלחוטי
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי את הראוטר CISCO 857W עכשיו אני צריך להגדיר אותו לעבוד עם בזק בינלאומי מה שהבנתי מהם צריך להגדיר אותו עם מודם כיצד ניתן לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת. איך אני יכול לדעת מתי ישדרגו את הצשתית באיזור שלי לתשתית שתומכת ב100 מגה?. כי כרגע התשתית תומכת עד 40 מגה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בנתב של LinkSys WRT54GL עכשיו אני צריך להגדיר אותו כ LT2P. רק שאני לא יודע מה SERVER ADDRESS של LT2P של אקספון... תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היה לי סיפור מהסרטים עם נטויז'ן לפני כמה חודשים התחילו להגביל אותי בביטורנט פתאום ראיתי שכל טורנט מקבל מקסימום 20% מסה"כ התעבורה של ה-5 מגה שיש לי ככה שאם הייתי מוריד 4-5 טורנטים במכה הייתי מקבל רוחב פס מלא אבל הורדה בודדת לא עברה את ה-20% בהתחלה חשבתי שהביטורנט התחרבש אז עברתי מביטקומט ליוטורנט אבל הבעייה המשיכה. עדכנתי גירסה חדשה לראוטר, מחקתי הגדרות, הגדרתי מחדש, ניסיתי הכל . הורדות רגילות קיבלו רוחב פס מלא. רק הביטורנט נדפק. פתאום גיליתי בפורום שיש עוד אנשים עם תופעה דומה ואז הבנתי שכנראה לנטויז'ן יש יד בנושא. אתמול התקשרתי לשרות הלקוחות של נטויז'ן. הבחורה בשירות אומרת לי אנחנו לא מגבילים אבל נעביר אותך לתמיכה הטכנית. התמיכה הטכנית הבינו מייד את הסיפור שלי אבל אמרו לי…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-