רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום, התצורה הקיימת היא נתב אלחוטי ראשי, שאליו משורשר נתב אלחוטי נוסף כ-Access Point, שניהם של TP LINK. העסק מתפקד תקין. השאלה היא כיצד ניתן להיכנס לדף ההגדרות של ה-Access Point? לדף ההגדרות של הנתב הראשי אני מצליח להיכנס כרגיל, עם ה-IP המוכר לי. אגב, אינני זוכר מהי כתובת ה-IP שהקציתי ל-AP בעבר. אשמח לקבל את עזרתכם! תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הרשת האלחטית בבית ממש גרוע כנראה בגלל שלא משנה באיזה חדר הנתב ימוקם הממד יהיה בינו לבין שאר החדרים רציתי לישאול האם הגיוני שזה באמת הבעיה כמו שבזק אומרים לי? והאם יש אופציה לחבר עוד מודם בחדר אחר או פיתרון אחר שיעזור למצב? צריך לציין שהנתב שאני משתמש בו הוא הנתב שבזק נותנת ושניסיתי מרחיק טווח שלא ממש עשו את העבודה אז זה לא פיתרון משהו
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאור מבצעי יום שישי השחור אשמח לקבל המלצה על ראוטר בטווח של עד 250 ש"ח - עדיף פחות כמובן. @Cheif כעיקרון הדירה לא גדולה וכוללת מפלס אחד ככה שלא צריך משהו מטורף מבחינת קרינה (כרגע יש לי את המודם/ראוטר של סלקום TV והקליטה בסדר גמור מבחינתי בכל מקום בבית). היתי שמח אם יהיה בו מודם שיתאים לבזק (אני בסלקום) (אלא אם כן יש משהו שיכול להתאים גם לבזק וגם להוט, רק ליתר ביטחון, אבל לא נראה לי שיש - ובטח שלא בתקציב). בנוסף, יש לי מדפסת MFP127 עם חיבור של כבל רשת - אשמח אם יש משהו שפשוט אוכל לחבר לראוטר/USB בראוטר בלי יותר מדי עניינים ולקבל מדפסת רשת (אם זה בכלל עובד ככה ואני לא חי בסרט הוליוודי). תודה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חבר'ה, אני אובד עצות... יש ברשותי את הנתב הנ"ל שרכשתי מבזק. במקום סתם לבזבז כסף על אנטנט wifi (הפתרון הפשוט), אני רוצה להשתמש בנתב (שהרי יש לו יכולות קליטה אלחוטיות) כדי להתחבר לרשת אלחוטית ולגלוש. הרשת היא של השכנים החדשים שלי שסיכמתי איתם להתחלק באינטרנט. הבנתי שיש אפשרות של להגדיר את הנתב כ-wireless bridge עם הנתב של השכנים, ואז בעצם להתחבר לתשתית שלהם באופן אלחוטי וליצור חייגן PPPoE כדי להתחבר עם היוזר של הספק שלי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). עברתי על מלא מדריכים וכ"ו אבל כולם פונים למשתמש המתקדם וחלק מהשלבים אין לי מושג איך לעשות. אפילו תשובה לשאלה הפשוטה של האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בשני הנתבים או רק בנתב שלי לא הצלחתי לקבל. שברתי את הראש עם אין ספור ואריאציו…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני נע על הגבול הדק שבין פורום רשתות לבין פורום קולנוע ביתי, אבל מכיוון שהשאלה שלי היא יותר בפן הכללי לגבי חיבור אלחוטי נראה לי שזה המקום הנכון. שאלתי היא כזו: אני מתכוון לקנות סטרימר עם יכולות אלחוטיות בזמן הקרוב, הבעיה שלי היא שאנטנה אלחוטית למכשיר הספציפי הזה נמכרת בארץ הקודש במחיר של 250 ש"ח שזה מופקע לכל הדעות. שאלתי היא האם כל אנטנת USB אלחוטית שניתן לרכוש דרך האינטרנט מתאימה ותוכל לחבר את הסטרימר לרשת הביתית או שמא יש סיבה מיוחדת שעליי לרכוש את האנטנה הספציפית הזו לדגם הספציפי הזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום,אני מחובר לHOT+HOTNET במהירות 100MB כבר 4 חודשים. ב3 חודשים הראשונים מעולם לא הייתה איטיות ותמיד הייתי מקבל את ה100MB לא משנה באיזה שעה או יום. בחודש האחרון כל יום אני מרגיש איטיות באינטרנט בעיקר בערב בסביבות 18:00 עד בערך 22:00..זה מתבטא בסטרימים שנתקעים,יוטיוב שעושה BUFFER לסרטונים,וכמובן מהירות הורדה איטית. אני כל פעם עושה בדיקת מהירות באתר של HOTNET בשעות האלה וכל פעם מקבל תוצאה אחרת..זה נע סביב 10MB עד 40MB. אין לי בעיה לקבל את המהירויות האלה אבל הקטע זה שדברים בסיסים כמו YOUTUBE וסטרימים נתקעים לי על בסיס קבוע. אני לא יודע מהיכן הבעיה,מהספק או התשתית. לדעתכם לעבור לספקית אחרת תפתור את הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני עברתי ל- 012 בתור "תשתית" (בתכלס התשתית בזק) ובתור ספקית, אחרי הרפורמה של השוק הסיטונאי. התקשרתי לבזק כדי לברר על Bezeq Free WiFi והם לא מוכנים לעזור כי אני "לא לקוח שלהם". מצד שני 012 אומרים שזה שירות שבזק מציעים. האם מגיע לי משהו מהשירותים של בזק? או אולי 012 צריכה לספק לי את השירותים האלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאלה מהירה האם משהו יודע את L2TP GATEWAY של טריפל C? בתודה מראש נמרוד עידכון טוב מצאתי: cable.ccc.net.il לכל מי שצריך את זה.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כיום סטרימר שיושב בסלון ומחובר ישירות לראוטר 3COM המחשב שלי ישן ויש לו יציאת כרטיס רשת 10/100 מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש כמובן עם יציאה 10/100/1000 הנה מס' שאלות: 1.לסטרימר שי תמיכה ברשת גיגה מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יחובר לסטרימר ויקבל רשת גיגה האם להחליף ראוטר שתומך ב- 1000 או מישהו זרק ואמר לי שאפשר לקנות SWITCH וזה בכלל לא קשור לראוטר אשמח להבהרות מה לקנות והיכן ומה הפיתרון
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
משרד התקשורת "הזדרז" להודיע היום שה-IPAD האמריקאי אסור לשימוש בישראל כי התקן ה-WIFI שלו אינו מותאם לתקינה האירופאית. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/7/2057.pdf עדכון: קראו את הרשומה המפורטת שלי העוסקת בהרחבה בנושא זה -- כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=666
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלוויזיה סמארט של LG שנמצאת רחוק מהוייפי אבל יש לה כניסה לאינטרנט קווי. את המחשב אני מחבר עם מתאם רשת על גבי חשמל. האם אפשר לעשות אותו דבר בטלוויזיה? ואם כן, האם צריך מתאם מיוחד או כל מתאם שמתאים גם למחשבים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי סיפור מהסרטים עם נטויז'ן לפני כמה חודשים התחילו להגביל אותי בביטורנט פתאום ראיתי שכל טורנט מקבל מקסימום 20% מסה"כ התעבורה של ה-5 מגה שיש לי ככה שאם הייתי מוריד 4-5 טורנטים במכה הייתי מקבל רוחב פס מלא אבל הורדה בודדת לא עברה את ה-20% בהתחלה חשבתי שהביטורנט התחרבש אז עברתי מביטקומט ליוטורנט אבל הבעייה המשיכה. עדכנתי גירסה חדשה לראוטר, מחקתי הגדרות, הגדרתי מחדש, ניסיתי הכל . הורדות רגילות קיבלו רוחב פס מלא. רק הביטורנט נדפק. פתאום גיליתי בפורום שיש עוד אנשים עם תופעה דומה ואז הבנתי שכנראה לנטויז'ן יש יד בנושא. אתמול התקשרתי לשרות הלקוחות של נטויז'ן. הבחורה בשירות אומרת לי אנחנו לא מגבילים אבל נעביר אותך לתמיכה הטכנית. התמיכה הטכנית הבינו מייד את הסיפור שלי אבל אמרו לי…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי את הנתב 6204 של אדימקס. נסיתי להפעיל EMULE עם הנתב אבל ה EMULE הוא אומר לי לבדוק האם הפורט פתוח. איפה אני יכול לפתוח פורטים בנתב? ד"א הפייר וול של הנתב לא מופעל תודה
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001035727#fromelement=hp_morearticles
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש אפשרות להתחבר מהפלאפון לwifi ולפתוח בפלאפון הוטספוט דהיינו טיטרינג שיאפשר לי להתחבר דרך הפלאפון לwifi? נקלעתי למצב בו אין לי אנטנה לwifi מהלוח אם אז אני חשבתי שזה יכול להוות פתרון לסופש. זה אפשרי או שזה יהיה מהאינטרנט של הפלאפון ההוטספוט?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי להוט וקיבלתי מהם מודם מדגם arris TM602A. המודם הזה הוא ללא יכולות אלחוטיות כלשהן. ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת d-LINK מדגם 2650U שלו כן יש יכולות אלחוטיות. האם ניתן לחבר את המודם של הוט אל הרוטר שברשותי וכך ליצור רשת אלחוטית? איך ניתן לעשות את זה? מה בדיוק אני צריך לחבר? תודה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי אין סוף תקלות הצלחתי להגדיר את הרשת הקווית בביתי למהירות גיגה. אבל המהירות המקסימלית שהצלחתי להעביר קבצים בתוך הרשת מגיעה ל- 31MB\SECOND העברת סרט בגודל 4.6 גיגה לקחה 3 דקות. בעיה נוספת היא שמידי פעם שאני בודק בכרטיס הרשת אני רואה שהמהירות עברה ל-100 מגה לאחר הוצאה של כבל הרשת מהשקע/מהמחשב והחזרתו, זה חוזר לגיגה. מה המהירות הנורמלית לרשת גיגה? ואיך פותרים את המעבר למהירות 100 ? (הרשת מחווטת בכבל cat5e והמחשבים מחוברים במתג גיגה של 3com)
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כניראה שבקרוב אחליף את ה2Wire HW1800 המזדקן שלי בLinksys WRT350N. לפי מה שהבנתי הראוטר שלי הוא משולב מודם (הוא מתחבר ישירות לקו בזק) והראוטר החדש הוא לא. כלומר אני צריך לרכוש בנוסף עוד מודם. יש למישהו המלצה למודם? ואולי למישהו יש המלצה לראוטר אחר? חשוב שיהיה קווי+אלחוטי. וכאשר אחבר את הראוטר החדש, חוץ משם משתמש+סיסמא, אני אצטרך להגדיר עוד דברים? תודה מראש Install
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי מודם אלקאטל של בזק השחור עם 5 נורות הישן והטוב . במקביל יש לי ראוטר של 3COM 3CRWER100-75 . אני מחבר הכל ומצליח להיכנס להגדרות של הראוטר וגם להגדיר דרך WIZARD מה שצריך ל PPPOE . אבל משום מה זה לא מתחבר לאינטרנט . כשאני בודק LOG/STATUS כתוב שזה DISCONNECTED וגם כל ה IP למינהם שם ריקים 0.0.0.0 האורות על הראוטר דלוקות כמו שצריך אין בעיה מהבחינה הזו . עכשיו הורדתי אתמול מהאתר של 3COM בארה"ב האמריקאי הורדתי עדכון קשוחה לראוטר חשבתי לעדכן אולי זה יפתור את הבעיה באתי להתקין הוא התחיל לעשות UPLOAD ואז פתאום כתב לי הודעה כלשהי שהעדכון שהורדתי לא מתאים למכשיר יענו לראוטר . וזה לא הגיוני . http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=6&sort=effdt&o…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התחברתי ל-018, ואני זקוק למודם משולב ראוטר, האינטרנט מחובר למחשב, 2 טלפונים וקונסולה. אשמח לעזרה במהרה תודה. השאלה האם כדאי לקנות ראוטר התומך בAC נכון להרגע הטלפונים תומכים והמחשב לא, המחשב מחובר בחוט. (והקונסולה כמובן שלא)
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא בטוח באיזה פורום בדיוק הייתי צריך לפרסם תרד זה אבל נראה לי שזהו הפורום המתאים ביותר. יש לי בעיה עם הפורטים בתוכנת האימיול. הרכבתי בבית נתב אלחוטי+קווי של EDIMAX BR-6204WG שמחוברים אליו נייח. ונייד בצורה אלחוטית. התקנתי את תוכנת האימיול, שבחר שני פורטים שרירותיים (בדקתי את הפורטים האלו האם פתוחים, כמובן שהם היו סגורים), לאחר מכן הגדרתי בנתב (ע"פ ההוראות באתר PIKOK.CO.IL) את שני הפורטים האלו. כמו כן הגדרתי גם ב FIREWALL של חלונות את הפורטים האלו. שוב בדקתי האם הפורטים פתוחים, הם היו פתוחים, לפחות רק עבור אותו הפעם שבו האימיול לא נסגר, כלומר סגרתי את האימיול ושוב בדקתי את הפורטים והופפפ הם שוב סגורים. מאז ניסיתי כל דבר אפשרי שגם לא עזר לי, החלפתי את ה FIRE…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים, ביום שני בערב באים להתקין לי אינטרנט של הוט במהירות 12 מגה,איזה מודם מומלץ לבקש? חשבתי על אחד מהטומסונים בגלל גודלם (המודם יתחבר לPRIVATE BOX של בזק בנלאומי) כמה שיותר קטן יותר טוב לי שלא יהיו יותר מידי קופסאות נראות לעין בפינת עבודה. איך הטומסונים עובדים עם מהירות 12 מגה?בעיות למינהן? קראתי בפורומים שהמודמים של מוטרולה מומלצים אבל אני לא מעוניין בהם בגלל גודלם ועיצובם המגושם. מה גם לגבי המודמים של סיסקו שהוט התחילו לעבוד איתם ? בעיה להוציא מהם את המודם הנל? (בגלל השם - סיסקו נשמע כמו מודם טוב מחברה טובה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני ראוטרים שונים (הראשון, D-link Dir615, השני 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשגרה, הD-link הוא זה שמחובר (תומך ברשת N). לצערי, באחד החדרים הקליטה לא מספקת, ואני רוצה להגדיל אותה ע"י הסבת הראוטר השני לAP. למישהו יש מושג איך עושים את זה? (גם במחיר של שינוי התצוגה כך שה3Com יהיה ראשי)
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-