עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נתב שברשותי: D-link 6850U של בזק חברה מועדפת-link מרחק הנתב מהרפיטר 6 מטר תדרים:2.4ghz+5ghz חיבור קווי (לטובת VOD בממיר) תקציב:200ש"ח מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אם כן, באיזה הגדרות (באופן כללי, די ברור שזה תלוי נתב) ולאיזה מטרות.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היום פתחתי את הממשק ניהול של OpenWRT על הראוטר הזקן שלי (D-Link DIR-615 C2), וראיתי שכבר הוא 44 יום למעלה, והחיבור לאינטרנט ממנו כבר 37 יום למעלה (בזק + 012 100mbit, עם מודם שקניתי מבזק בזמנו ב- 100 ש"ח), and counting. מצ"ב תמונה. מי שובר את השיא שלי (או יותר נכון של OWRT, ו- DIR-615)? לא משנה איזה קשוחה או ראוטר יש לכם.

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. שלום, כיום בבית משלמים 90+25 ש"ח על האינטרנט, כשיש לנו מהירות של 15MB בלבד. ראיתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%94/ ורציתי לדעת האם כדאי כבר לעבור לאחת החברות המתחרות החדשות (012, אקספון וכו) או שהעניין עדיין לא בשל לחלוטין וכדאי לחכות.. ואם כדאי, יש חברה שעדיף לעבור אליה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Epidem,

לאחר שכשלתי להשתמש בקו הטלפון הביתי ככבל רשת הבנתי שזה לא אפשרי וגם חיפשתי בפורום ומצאתי את הנושא הזה, שבעצם סוגר את העניין אז פניתי לשאול בפורום מה אני צריך בשביל להשחיל בתעלות כבל רשת רגיל (האשכול) לכן קניתי 100 מטר כבל 5e - FTP (עם בידוד אלומיניום) הרבה תקעים לוחץ תקעים וכבל סטלבנדר העברתי את הכבל במקומות הרצויים, חיברתי ראשים, לקח קצת זמן על שלמדתי איך לעשות את זה מהר וטוב אבל הצלחתי בסופו של דבר. חיברתי בתצורה ישרה לפי הסדר הבא (בכולם): ירוק לבן | ירוק | כתום לבן | כחול | כחול לבן | כתום | חום לבן | חום (פה זה רשום מימין לשמאל, בחיבור זה משמאל לימין, בדיוק כמו במדריכים שמצאתי באינטרנט) הכבל הקצר (כ-6M) בינהם עובד, הכל טוב ויפה. הכבלים הארוכים יותר כ10M וכ-15M מטר, פש…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by KloCk,

נתב-dsl6850U של בזק יש לי מכשיר lg Nexus 5 שמסוגל לקלוט רשתות בתדר 5G ההגדרות של 5G זהות ל2.4G. למה אני מצליח לקלוט רק את הרשת שמשדרת בתדר 2.4G?

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. ה-PLA5405 של חברת ZyXEL הוא מתאם HomePlug בעל מהירות של 1.2Gbps וכניסת רשת של 1G. באמצעות המתאם הזה ניתן לחבר חדרים מרוחקים ולגשר בין קומות, מבלי צורך לסלול כבלי רשת ומבלי להסתבך עם מאריכי טווח אלחוטיים. לאחרונה החלה החברה לשווק את מוצריה בישראל ובאדיבות המפיצה (חברת Quality Bytes) וחנות "פלונטר" קבלתי קיט מתאמים לבדיקה. בלינק המצורף תוכלו לקרוא סקירה מקיפה על המוצר ולהתרשם מהביצועים שלו, תוך השוואה למתאמים מהדור הקודם. http://www.netcheif.com/Reviews/PLA5405/PLA5405.htm

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Ovid,
    • 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מנוי של נטויז'ן ואני לא מרוצה מהמודם ראוטר שהם סיפקו לי. הטווח WIFI שלו לא מספק וגם החיבורים הקווים שלו הם רק 100 מגה ביט (לעומת 1Gbit בנתב הרגיל שלי). אני רוצה להפוך אותו ל BRIDGE כך שיספק אינטרנט לנתב וגם יהיה אחראי על קו הטלפון (המכשיר הוא גם מתאם שיחות). האם זהניתן לביצוע? אני רוצה שהנתב האלחוטי שלי יספק אינטרנט קווי ואלחוטי לכל המחשבים הפזורים בבית, הוא יותר טוב וגם הטווח האלחוטי שלו טוב יותר בהרבה. תודה.

10. שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by no_way,

שלום אני טכנאי מחשבים במקצועי ונתקלתי בבעיה. ללוקח שלי יש שתי קומות בבית למעלה נמצא המודם 012SMILE מחובר קווי למחשב נייח. תשתית HOT הוא רוצה לגלוש בקומה התחתונה אבל אין לו שום שקע\חיבור לכבל אינטרנט בקומה ההיא. מה עלי לעשות כדי שהמודם יקלוט את הקומה התחתונה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by CyberBot,

http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הבדיקה החדשה מבוססת על HTML5 ולפיכך היא עובדת גם על מכשירים נידים ללא צורך באפליקציה יעודית. על פניו נראה שהתוצאות שהיא נותנת מאוד קרובות למהירות החיבור האמיתית - ראו תמונת מסך מצ"ב מחיבור ה-200/5 שלי בהוט. http://www.dslreports.com/speedtest

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by no_flex_zone,

לא בדיוק מבינה בזה. מה ההבדלים ומה עדיף? ואגב כמה אמורה לעלות התקנה קווית עם קופסת פיצולים ושקעים וקדיחות של lan בכל הבית? האם בפורום מישהו עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. שלום, ברשותי הראוטר הנ"ל. התקנתי עליו קושחה צד שלישי barrier breaker גירסה 1.7. ההתקנה עבדה ללא הפרעות והצלחתי להיכנס לממשק החדש. לאחר כדקה הממשק נתקע לחלוטין ולכן ניסיתי לעשות ריסט לראוטר על ידי כיבוי הדלקה מאותו הרגע מתקבלת בראוטר כתובת IP שמתחילה ב 169.254 ואין אפשרות להיכנס לממשק. ניסיתי לעשות ריסט אבל שום דבר לא עובד. מישהו יודע מה ניתן לעשת?

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by dagandlerx,

שלום לכולם, אני לקוח 018 כבר כמה שנים, ורוצה לעבור לחבילות החדשות שלהם במסגרת הרפורמה באינטרנט. בשיחה איתם הבנתי שהם מציעים למתחברים לחבילות החדשות אפשרות לקנות נתב במחיר מוזל דרך באג (290 במקום 400) השאלה היא מה איכות הנתבים המוצעים, והאם ניתן למצוא טובים יותר או באיכות דומה במחיר זול יותר (כי באג הרי מלכתחילה לא ידועים במחירים שוברי שוק) שני הדגמים במבצע הם: Dlink DSL-6740U Kasda KW5212 VDSL (שזו חברה שלא שמעתי עליה בחיים) אם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם אשמח לשמוע. ראיתי כבר את הרשימה בNETCHEIF אבל אין שם שום ביקורת אלא רק רשימה של דגמים תואמים... זה לא אומר לי הרבה. אני צריך מודם שרכיב הנתב בו איכותי מספיק עבור סטרימינג באיכות גבוהה בWIFI. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Epidem,

יש לי כרגע נטבוקס של נטויז'ן שמשמש כראוטר, ומחובר למודם של הוט אני שוקל לעבור לתשתית בזק אך מה שמונע ממני את המעבר זה הדמי שכירות של הציוד. והבנתי שהנטבוקס שיש ברשותי יכול לשמש כמודם DSL בנוסף לפונקציה שלו כראוטר אם זה אפשרי אז זה יהיה מצויין הבעיה זה שאני לא יודע עד איזה מהירות המודם הזה תומך, הבנתי שיש כאלה שהם עד 15MB ויש כאלה עד 100MB אני כרגע עם חבילה של 30MB וכנראה אם אעבור לבזק אז ארצה 40MB המכשיר שמתחת למכסה מנוע של הנטבוקס הוא adb p.rg av4202n ab-000-1a1-bx זה מה שרשום בתחתית, ומחיפוש באינטרנט, מצאתי manualים אבל לא את הפרט הספציפי שמעניין אותי אם מישהו בקיא בחומר, אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. חברת Sec Consult פרסמה לפני מספר ימים מידע על פירצת אבטחה חדשה במנגנון ה NetUSB של הרבה מאוד ראוטרים. מנגון הNetUSB מאשר חיבור אל התקני USB על גבי הרשת ("USB over IP"). המנגנון בד"כ מאופשר כברירת מחדל ובחלק מהמקרים אינו ניתן לכיבוי מלא גם אם לא משתמשים בו. הפריצה מאפשרת buffer overflow attack אשר במקרה הטוב יכולה לגרום לקריסת הראוטר, ובמקרה הרע להרצת קוד זדוני. בין יצרניות הראוטרים שזוהו כמטרות פוטנציאליות נמצאות חברות כגון d-link, tp-link, netgear, zyxel אשר מוצריהן מאוד נפוצים בארץ. חברת TP-Link כבר הוציאה מספר firmwares אשר כוללות תיקון לבעיה (למשל עבור הw9980 שדי פופולארי פה). חברות אחרות עדין לא פרסמו תיקונים. לאנשים שמעוניינים לנסות לצמצם את חלון ההזדמנויות, מומלץ …

• 46 תגובות
    • 14.1k צפיות
  21. המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום לכם, בעקבות הרפורמה החדשה התחברתי לספק + תשתית אצל 012. מבירות 100 מגה. עוד שבוע וקצת צריך לבוא אלי טכנאי ולחבר לי את המודם שהם מביאים. המודם יהיה מחובר בממ"ד ואני רוצה לסדר שיהיה גם אינטרנט בסלון ובעוד חדר. איך ניתן להקים רשת חוטית בין הממ"ד, הסלון ועוד חדר בבית? האם יש בעלי מקצוע מקצועיים שעושים כזה דבר ועל איזה עלות מדובר בערך? הבית שלי קטן יחסית ובין הממ"ד לסלון יש בערך 10-15 מטר בלבד והחדר הנוסף נמצא באמצע הדרך. אם כבר, האם עדיף ליצור נקודת רשת בכל חדר (יש בנוסף למה שתיארתי עוד 2 חדרים בבית) ? אשמח לשמוע את העצות שלכם כי אני ממש לא מבין בענייני רשתות ואני מאוד רוצה לארגן הכל כשיחברו אותי כי אם לא יהיה לי אינטרנט בסלון לחבר לילדים סטרימר הם ישגעו אותי …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by liordavid,

שלום לכולם, שני המחשבים עם ווינדוס 7 פרו, האחד NUC והשני דסקטופ CORE I7. שניהם עבדו ברשת כמו שצריך עד אתמול (שיתוף קבצים)... כרגע מחשב הI7 רואה את הNUC. האינטרנט עובד תקין בשני המחשבים, הראוטר הינו הוטבוקס2. הבעיה היא שהNUC לא רואה את ה-I7 בכלל בNETWORK. הגדרות שיתוף של התיקיות תקינות - ניתן לראות מהI7 את התיקיות המשותפות כמו שצריך מישהו יודע מה הבעיה של הNUC ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by lilimeshi,

מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by KloCk,

היי,אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי ואני מקבל את ההודעות האלה בצורה אקראית בזמן שאני מחובר כל המחשבים והחיבורים לראוטר מוגדרים לקבל IP באופן אוטומטי,מה גורם לתקלה ואיך לפתור אותה?

דיונים חדשים בפורומים