רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כנסו לכאן: http://www.miki.org.il/article.asp?newsid=56 ולמי שמתעצל להיכנס: "לראשונה בכנסת:"אינטרנט מהיר ומדיניות מחירים" דיון פתוח לציבור בזמן אמת 17.12.2001 ביום ב´ 14.1.2002, בשעה 21:00 תקיים ועדת האינטרנט וטכנולוגית המידע בראשות חבר הכנסת מיכאל איתן ישיבה מיוחדת בנושא "אינטרנט מהיר ומדיניות המחירים". לישיבה יוזמנו נציגי חברות הכבלים, חברת בזק וכן משרד התקשורת. הישיבה תועבר באינטרנט בזמן אמת (Online) בהקלדה (צ´אט) והציבור יוכל לעקוב, להגיב ולהשפיע מהבית. הצעות לנושאים לדיון יתקבלו בברכה !!!!! 23.12.2001: שר התקשורת רובי ריבלין אישר השתתפותו בישיבה !!! "
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבל יש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום כולם. מישהו מכיר את נושא ה IP הדינמי ? מישהו משתמש בתוכנות השונות ? יש המלצות ? אני צריך תוכנה שתעבוד כ Nt Service , על מנת שיעבוד גם ללא LogIn של משתמש כלשהו, ומייד אחרי ה BOOT הוא יתחבר אוטומטית ויעדכן כתובת IP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו הרכיב את הראוטר לינוקס שישנו במדריך האתר? ואם כן, שתף אותנו במידע כיצד הוא עובד? בעיות, ואם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בן דוד שלי ביקש ממני דרך פשוטה וזולה לחבר בין שני המחשבים בבית שלו כדי שהוא יוכל לשחק משחקים. קניתי לו כבל פררלי שאותו חיברנו ליציאת המדפסת של כל אחד מהמחשבים והעברנו דרך החלון (פרימיטיבי אבל צריך לעבוד). הדלקתי את שני המחשבים, ניסיתי להשתמש ב DCC של Windows, ר"ת של Direct Cable Connection. שני המחשבים לא זיהו אחד את השני. שניהם WIN98. ניסיתי לשחק עם כל מיני דברים בביוס, כל מיני דברים ב Network בלוח בקרה, ללא שום הצלחה. המחשבים פשוט לא מזהים אחד את השני. זה כבל חדש ככה שלא נראה לי שהבעיה בכבל... לא ברור מה נסגר.. בעקרון יש לי קצת רקע עם רשתות סידרתי את הרשת שלי בית עם שיתוף באינטרנט והכל עם שלושה מחשבים עם HUB ואני ממש מתבאס שאני לא מצליח לסדר לו את הדבר הפש…
-
- 43 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למה הפכת אותו ל PRO בכלל ? יש לך רשת של יותר משני מחשבים בבית ? או שסתם רצית להפוך אותו לPRO ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מה נשמע? הכל טוב? אז ככה החלטתי שנמאס לי סופית מהדיילאפ וגם בזק הבני זונות מנסים לבטל את החופשי חודשי....... אז אני רוצה לעבור למשהו מהיר יותר (כבלים או adsl) אשמח אם תציינו יתרונות וחסרונות של כל דבר מה אתם מעדיפים והאם שווה לחכות לכבלים.......
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כן כן ! זה כתוב היום במוסף הכלכלה של מעריב (יום שישי) בזק הולכים לבטל את החופשי חודשי במודם אנלוגי שעולה 99 ש"ח. לטענתם אנשים משאירים את הקו הזה פתוח לאינטרנט כל הזמן (דהההההה אחרת בשביל מה צריך את המסלול הזה ?? סתומים כאלה !) והתשלום הזה של 99 ש"ח לחודש לא מכסה להם את העלות של תפיסת הקוים על ידי הגולשים שמחוברים כל הזמן לכן תהיה גלישה או בתשלום פעימות מונה (לא כתוב שהמסלולים המוזלים כמו שש פלוס ולייט נט יבוטלו) או שיהיו חבילות שעות מוגדרות. אבל גלישה ללא הפסקה ? - לא אצל B נזק !! :AR15: :AR15: דעתי-הם רוצים להכריח אנשים במהלך הזה להתחבר ל-ADSL.
-
- 45 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
יש לי עוד שאלה: אם יש לי בבית מודם adsl, כרטיס רשת, ואני מכיר מישהו שיגדיר לי את החייגן, אפשר כבר לא להזמין מבזק טכנאי ככה שאני כבר לא יצטרך לשלם על דמי התקנה?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כאשר מזמינים ADSL צריך לבקש איזה מודם רוצים מראש? כי הבנתי שיש שני מודמים וה-Alcatel הוא יותר טוב. אז הם בכל מקרה מביאים אותו או שכדאי לי לבקש מתי שאני מזמין? Thnx
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאחד עובד עם Win ME והשני עם WIN XP. יש לי Wingate 4.4 שמותקן כ-Server על ה-Win ME - זה חייב להיות ככה כרגע כי רק במחשב ההוא יש מודם. בכל מקרה ה-Wingate מוגדר כמו שצריך. בשבוע הראשון, כשהפעלתי את ה-Explorer במחשב ה-Client זה לפעמים פעל ולפעמים לא (העלה את הדבר הזה שנראה כמו חייגן ושגם אפשר להתנתק דרכו). לאחר השבוע הזה זה אף פעם לא פעל. למישהו יש מוסג למה זה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חברה אני ממש לא מבין כלום בנושא כל מידע והפנייה לכתבה או לינק יתקבלו בברכה איך לחבר שני מחשבים ביתיים לרשת אופטית באיזה חומרה להשתמש מה צריך איך לחבר האם זה משתלם איך זה עובד ... כל אלה ועוד ..... כל עזרה והדרכה יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מי לדעתכם היא ספקית האינטרנט המובילה ?!
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-