עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by visual_boy,

שלום רציתי לדעת איך משנים את הip שלי אם היא לא משתנה כי יש לי נתב/ראווטר ?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. לא זוכר בכמה מוכר אבל האם זה כדאי? האם HOT לא חוסמים אותם?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by jkigel,

היי, בבית יש לי נתב משולב עם מודם של חברת d-link דגם 6740u שקיבלתי מבזק, קראתי המון שנתבים משולבים אינם אמינים כל כך, האם נכון הדבר? אני חווה המון ניתוקים בתקופה האחרונה והאם הפרדה של הנתב והמודם ישפרו את הנושא? אם כן, אני מחפש המלצה למודם תומך VDSL. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  4. חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  5. שלום שוב לכולם,יש לי מחשב AMD 64 300 512 KINGSTON DDR400 X800PRO לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 שיש עליו 2 כרטיסי רשת WD 120GB הבעיה התחילה כאשר עשיתי כיבוי למחשב באמצע הלילה ע"י המקלדת שיש שם כפתור POWER לכיבוי המחשב מאז... כל 7 דקות ממוצע האינטרנט שלי מפסיק לעבוד ל10 שניות וחוזר, אני לא מתנתק זה פשוט מפסיק לכמה שניות וחוזר.(האייקון של החיבור נשאר מחובר) אני כבר כמה ימים עם הבעיה הזאתי ואני פשוט משתגע. (כמשחקים משחקי רשת אתה ממש מרגיש את זה ולפעמים המשחקים קורסים ) עשיתי פעמיים פורמט, דיברתי עם הספק, דיברתי יום שלם עם בזק, הם בדקו קו, החלפתי את המודם ALCATEL השחור עם חבר לאותו סוג בדיוק, החלפתי פילטר (המפצל ) ==> ועדיין שוב זה עושה את זה , הלך לי 10 …

• 24 תגובות
    • 11.3k צפיות
  6. Started by benfree,

שלום לצות המומחים.. אני כבר נואש מהבעיה!! יש לי סדרת ניתוקים בראווטר של חברת ASUS. אין קשר למודם כי זה השלישי שאני מחליף. המודם מאבד סינכרון כל הזמן ובזמן גלישה האקספלורר קופא אז או שאני מחכה כמה ד' עד שזה חוזר או שאני מכבה ומדליק. היו 2 טכנאים של בזק פה. בדקו לי את הקו 234 פעמים.. זה קורה פתאום, בלי שום התרעה לפני..וזה קורה רנדומלית..זה לא קרה כבר חודשיים מאז שהורדתי את רוב הדברים בmsconfig ומשום מה היום בבוקר זה חזר.. בבזק לא ממש יודעים מה הבעיה, המחשב חדש כבלים חדשים, ניסית עם פילטר בלי פילטר, אין לי שום שקעים נוספים שמחוברים אליהם יס או כל דבר אחר כל הקוים בבית ריקים חוץ מהמודם. מה גם שזה קרה במחשב הישן שלי.. מישהו יודע אולי מה עושים??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Ewingum,

1. יש אותה (או יותר נכון את קבלתה) גם בחלונות 95? 2. מה הפורטים בהם היא עובדת? 3. מהו הsyntax אותו היא בעצם שולחת? (מה היא שולחת לתוכנה המקבלת)

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. פתחתי את הדיון הזה כי אני מעוניין לקבל תמונה כללית על מחירי השוק בחברות האינטרט השונות. האינטרנט שלי כבר חודש שווה לתחת, אני מוריד בחבילה של מגה וחצי במהירות של 500 בתים לשנייה, שזה ממש מהיר, אך לא מספיק לי, אני רוצה יותר מהיר. 012 הם זבלים, רוצים תשלום מלא אם אני מתנתק, מזלי שנשאר לי רק עוד חודש אחד בלבד לסבול את הסיוט הזה. אודם לכם אם תפרטו כמה אתם משלמים, על מה ולמי. תודה.

• 120 תגובות
    • 16.6k צפיות
  10. יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. יש לי ראוטר של d-link dsl-604+ ויש חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים אישיים בבית, ז"א הראוטר מתקשר עם הכרטיס האלחוטי אבל אני לא יכול לשתף קבצים ותיקיות או מדפסת. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה אז הוא מוציא לי הודעת שגיאה(בתמונה המצורפת), כמו-כן חשוב לציין שהמחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה(MSHOME). *למקרה שהתמונה לא נפתחת, ההודעה שהוא מראה אומרת "אין אפשרות גישה לMSHOME . ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה.פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כרגע" איך עושים את הדבר הזה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by urinka,

שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. הכרטיס הוא edimax ew-7128g, הוא הפסיק לעבוד אחרי שפתחתי את המחשב והחלפתי זכרונות חשבתי שאולי משהו מפריע לקליטה אבל הבאתי את המחשב הנייד והוא מצא 10 רשתות.. הכרטיס מותקן ומחובר (יש אור צהוב מהבהב ומנהל ההתקנים מראה שהכרטיס מחובר).. הורדתי דרייברים חדשים אבל זה לא עזר.. עכשיו יכול להיות שזו האנטנה כי החיבור לה התפרק שם אבל חתכתי את הכבל ושמתי את החוטים על החיבור בכרטיס וזה עדין לא עובד.. אך מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. במחיר סביר 150-250 תמיכה ב-dynamic dns תמיכה בתקן N אינה הכרחית

15. Started by eitanmatok,

שלום לכולם מישהו יודע למה שאני מוריד קובץ כלשהו אחרי דקה אני מקבל הודעה של error access denied ?? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. Started by yakirsh4,

שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by idoleff,

שלום, ברשותי שני ראוטרים שונים (הראשון, D-link Dir615, השני 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשגרה, הD-link הוא זה שמחובר (תומך ברשת N). לצערי, באחד החדרים הקליטה לא מספקת, ואני רוצה להגדיל אותה ע"י הסבת הראוטר השני לAP. למישהו יש מושג איך עושים את זה? (גם במחיר של שינוי התצוגה כך שה3Com יהיה ראשי)

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  19. שלום לכולם. פגה לי ההתחייבות בקרוב לכבלים (כרגע על 3 מגה). התקשרתי לברר מה הם מציעים, וקיבלתי בתחילה 90 שקלים(!) בהתחייבות ל 14 חודשים, עם חודשיים חינם. ואח"כ 70 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. עם סמייל יש לי התחייבות עד סוף השנה ב 45 שקל לחודש. השאלה שלי היא האם ידוע לכם על איזשהו מבצע(אולי בבזק-למרות שאין לי קו) לוקרטיבי יותר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בXP לא הייתה לי בעיה להתקין את האינטרנט האלחוטי ואילו ב98 הוא לא קולט את הראוטר מהמחשב השני יש הצעות?תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. אהלן חברים, אני עובד על אינטל NUC חזק מאוד, windows 10 בלי יותר מדי תוכנות, מריץ CCLEANER, אין SPYWARE, בדיקת מהירות אינטרנט על 20-30 MBIT, אבל אתרים עולים לאט בכרום, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה וקופא... אין לי שמץ של מושג איך לפתור את זה. למישהו יש כיוון ?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by dvur12,

היי, לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק. ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש. וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש. אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח. בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps. ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח. איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם. איך התשתית שלהם? יציבה? בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהיר…

24. עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by motaboy,

חיפשתי בפורומים, לא ראיתי איזכור לזה, לכן אני אתן לכם את המידע, זה ממש שווה. קודם כל הלינק - למי שרוצה ללכת ישר לעסקים במקום לקרוא את הבלבולי מוח שלי: http://www.weethet.nl/english/adsl_mxstream_alcatelhack.php עריכה - טעיתי בלינק, הנה הנכון. תעשו הכל צעד אחרי צעד, ואין שום סיבה לנפילות. נורא חשוב - תרשמו את הDNSים של הספק שלכם לפני שאתם מחחילים כי אח"כ לא תוכלו להתחבר לאינטרנט כדי לקחת אותם, וזה סתם עושה את החיים קשים. לרבים מאיתנו, בעיק אלו שנרשמו לADSL בתחילה, קיבלו מבזק מודם ADSL חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת - את הAlcatel Speed Touch Home הידוע. מה שאולי הרבה לא יודעים זה שאפשר להפוך את המודם הזה לSpeed Touch Pro, שיש לו יותר פונקציות (ושווה גם יותר כסף למי שזה משנ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.