רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
איך אני מגדיר את השרת שלי לבצע עבודות קבועות כמו: בדיקת וירוסים אוטומטית, גיבוי, איחוי דיסק? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס רשת מומלץ לקנות ל ADSL ? נא ציינו במידה ויש איתו בעיות כלשהם בהתקנה לבד. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם שני כרטיסים רשת בהם אוקי מה אני צריך לעשות עכשיו בשביל לעשות רשת ביניהם ??? על אחד יש WIN98 על השני יש WIN2000 אם אפשר אז להסביר מ-א עד ת אני אודה מעוד למי שיודע !
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כן כן ! זה כתוב היום במוסף הכלכלה של מעריב (יום שישי) בזק הולכים לבטל את החופשי חודשי במודם אנלוגי שעולה 99 ש"ח. לטענתם אנשים משאירים את הקו הזה פתוח לאינטרנט כל הזמן (דהההההה אחרת בשביל מה צריך את המסלול הזה ?? סתומים כאלה !) והתשלום הזה של 99 ש"ח לחודש לא מכסה להם את העלות של תפיסת הקוים על ידי הגולשים שמחוברים כל הזמן לכן תהיה גלישה או בתשלום פעימות מונה (לא כתוב שהמסלולים המוזלים כמו שש פלוס ולייט נט יבוטלו) או שיהיו חבילות שעות מוגדרות. אבל גלישה ללא הפסקה ? - לא אצל B נזק !! :AR15: :AR15: דעתי-הם רוצים להכריח אנשים במהלך הזה להתחבר ל-ADSL.
-
- 45 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
זה קצת ארוך. אבל אני מיואש! טוב יש לי שני מחשבים, כרטיס רשת בכל מחשב וכבל מוצלב. לכל מחשב נתתי ip שונה ולשניהם את אותו הsubnet ו workgroup לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש amd 1400 ו gigabyte ga-7dxr התקנתי את הכרטיס רשת והרשת עבדה כמו שצריך לאחר שהתקנתי את הדרייברים של ה asus v7700 ו הכרטיס קול התחילו הצרות. בשני המחשבים יש win98se במחשב אחד הייתי רואה את המחשב השני בשכנים ברשת אבל לא יכולתי להיכנס אליו וגם עם ping הייתי מקבל time out. במחשב השני לא הייתי רואה את המחשב הראשון בשכנים ברשת אבל ping כן הייתי מקבל. בנוסף למרות זאת יכולתי לשחק hearts ברשת עם שני המחשבים. התקנתי כמה פעמים את המערכת מחדש וראיתי שהתופעה חוזרת כאשר אני מתקין את הדרייברים של הכרטיס קול והמסך. אמר…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]יש יש יש![/glow] נתנו אישור לכל חברות הכבלים והם מתחילות את השרות בתחילת החודש הבא! יש לי ש[glow=blue , 2, 300]ADSL[/glow] אני מקווה שזה יוריד את המחיר!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כנסו לכאן: http://www.miki.org.il/article.asp?newsid=56 ולמי שמתעצל להיכנס: "לראשונה בכנסת:"אינטרנט מהיר ומדיניות מחירים" דיון פתוח לציבור בזמן אמת 17.12.2001 ביום ב´ 14.1.2002, בשעה 21:00 תקיים ועדת האינטרנט וטכנולוגית המידע בראשות חבר הכנסת מיכאל איתן ישיבה מיוחדת בנושא "אינטרנט מהיר ומדיניות המחירים". לישיבה יוזמנו נציגי חברות הכבלים, חברת בזק וכן משרד התקשורת. הישיבה תועבר באינטרנט בזמן אמת (Online) בהקלדה (צ´אט) והציבור יוכל לעקוב, להגיב ולהשפיע מהבית. הצעות לנושאים לדיון יתקבלו בברכה !!!!! 23.12.2001: שר התקשורת רובי ריבלין אישר השתתפותו בישיבה !!! "
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבל יש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום כולם. מישהו מכיר את נושא ה IP הדינמי ? מישהו משתמש בתוכנות השונות ? יש המלצות ? אני צריך תוכנה שתעבוד כ Nt Service , על מנת שיעבוד גם ללא LogIn של משתמש כלשהו, ומייד אחרי ה BOOT הוא יתחבר אוטומטית ויעדכן כתובת IP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני רואה שסוף סוף עשו פורם נפרד לרשתות (כי לפני זה אף אחד לא היה עוזר. ניראה מה יהיה עכשיו) אז קצר ולעיניין. 2 מחשבים אחד עם WIN XP PRO שני עם WIN 98 2 כרטיסי רשת 10/100 (או שזה הפוף 100/10) אחד של CNET השני של ZOLTRIX (בעברית צחה טריקים זולים סתם סתם) ההגדרות שהגדרתי: קודם כל התקנתי את ADAPTER של שתי כרטיסי הרשת אחרי זה התקנתי TCP/IP לשניהם (כמובן TCP/IP של כריטסי הרשת לא של משהו אחר) בהגדרות של הTCP/IP המחשב הראשון עם WIN XP PRO הגדרתי את האיפי 10.10.10.1 בשני 10.10.10.2 בשניהם סאבנט של 255.255.255.0 וכמובן התקנתי את הפרוטוקול של מיקרוסופת לשיתוף קבצים (ומדפסות) במצב הזה כאשר אני נכנס לדוס (באיד מהמחשבים) ועושה פינג למחשב האחר הפינג לא עובד ואני מקבל TIMEOUT ממש מעצ…
-
- 27 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כרטיסי רשת השתמשתי באשף הוא אומר שאני מחובר למחשב השני אבל אני לא יכול להחליף קבצים ולהשתמש באינטרנט שלו למה???
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי עוד שאלה: אם יש לי בבית מודם adsl, כרטיס רשת, ואני מכיר מישהו שיגדיר לי את החייגן, אפשר כבר לא להזמין מבזק טכנאי ככה שאני כבר לא יצטרך לשלם על דמי התקנה?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאחד עובד עם Win ME והשני עם WIN XP. יש לי Wingate 4.4 שמותקן כ-Server על ה-Win ME - זה חייב להיות ככה כרגע כי רק במחשב ההוא יש מודם. בכל מקרה ה-Wingate מוגדר כמו שצריך. בשבוע הראשון, כשהפעלתי את ה-Explorer במחשב ה-Client זה לפעמים פעל ולפעמים לא (העלה את הדבר הזה שנראה כמו חייגן ושגם אפשר להתנתק דרכו). לאחר השבוע הזה זה אף פעם לא פעל. למישהו יש מוסג למה זה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
למה הפכת אותו ל PRO בכלל ? יש לך רשת של יותר משני מחשבים בבית ? או שסתם רצית להפוך אותו לPRO ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מי לדעתכם היא ספקית האינטרנט המובילה ?!
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-