רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבוע טוב, במהלך 18 השנים האחרונות, אני משתמש בנתבים של בזק. כיום יש לי את ה- D-LINK 256 שלהם. אני מתבלט האם לעבור ל BE שלהם או לקנות פרטי מעצמי. רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בפורום חוץ מ- ASUS. ומה אתם אומרים על זה: ראוטר D Link COVR AC1200 Dual Band Mesh Wi Fi COVR (ksp.co.il) האם זה כמו ה- BE או פחות ממנו או יותר? אני פשוט לא מתמצא בכל הדברים הללו. או שאולי כדאי כן לעבור ל BE שלהם? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, כשנכנסים ל SETUP בוחרים PPPoE או PPPoA , ומה ההבדל בין 2 אופציות אלה? לאחר מכן בוחרים , 8.48 , נכון? או עדיף משהו אחר? האם יש עוד דברים שצריך לשנות? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של netgear שקניתי אותו בחול..עכשיו חיברתי את כל החוטים אני מכניס את הדיסק ובאיזה שהוא שלב בהתקנה הוא אומר לי שאין אפשרות להמשיך את ההתקנה מפני שהאינטרנט לא מחובר..ואני לא יכול להיתחבר לאינטרנט כי אני צריך להגדיר תראוטר מה עושים?.. תודהה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהם לא מזהים אחד את השני(לא בעיה של מרחק). אם אני צריך עוד משהו או שאני צריך להגדיר משהו?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות, יש לי שני מחשבים אחד מהם נייד (זה לא ממש חשוב לדעתי), והספקתי שלי זה ברק - התקשרתי אליהם הם באו והתקינו לי רשת אלחוטית, דבר ראשון, הם אמרו לי שהם שמים לי Firewall, וכל פעם שאני רוצה לפתוח פורטים, אני צריך להתקשר אליהם - האם זה הגיוני, שאין שום דרך בה אני לבד יכול לפתוח פורטים בלי כל יום להתקשר לברק ולהגיד להם שיתחילו לפתוח לי אלפי פורטים? שאלה שניה, אני מוריד הרבה מהאינטרנט, ורוצה לדוגמא להעביר למחשב הנייד קצת מהמידע שאני מוריד, כיצד אני יוכל ליצור - שאני אוכל להעביר מהמחשב הזה, למחשב הנייד בקלות בלי שיטות כגון דיסקים - ICQ וכו', בעצם, כיצד אני יכול לשלוט על הנייד וההפך הנייד על זה, מהמחשב עצמו...? אם אפשר לעזור לי בשני הנושאים האלה, זה יהיה מצו…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם חייבת להיות נקודה חמה או רשת אלחוטית בבית (או כל מקום אחר) כדי שיהיה ניתן לגלוש באינטרנט? (כמובן ללא חיבורי קווי) ודבר נוסף אם אני באיזור מסוים איך אני אוכל לדעת באותו רגע אם ניתן לגלוש ממנו באינטרנט? (כי אני רואה אנשים בכל מיני מקומות והם בכל זאת גולשים באינטרנט, ולא חושב שיש נקודות חמות באיזור)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חוקרים מ GECD, קבוצת המחקר של אוניברסיטת ג'ורג'יה, הצליחו לפתח חיבור אינטרנט אלחוטי, Wi-Fi, במהירות מדהימה של 15 גיגהביט לשנייה! להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=31 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי נייד ואני מעוניין (אם זה בכלל אפשרי) להגדיל את הטווח קליטה שלו. האם יש איזשהו כרטיס רשת שאני יכול לקנות לו (USB או PCIMCIA) שיהיה בעל קליטה טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס רשת ללוח אם שלו 865 NEO2 S איזה כדי לו בתקציב של עד 100 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם המכשיר הנ"ל הותקן ואני מקבל 35 אחוזי קליטה בממוצע אך עדיין לא מצליח לגלוש באקספלורר. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מסובכת: במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב? והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה. ואם התשובה היא כן, מדוע יש למדפסות כרטיס רשת פנימי?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי תשתית בזק וספק בזק בנלאומי סיבים 1000 מגה יש לי מתאם sfp שיגיע עם המתקין של בזק וממיר מדיה אופטי של dlink 3 יחידות אקסס פוינט של ubiquiti פרוסות בבית שהם בעצם יספקו כיסוי wifi. אני יודע שמודם אין צורך. (תקנו אותי אם אני טועה) שאלתי היא האם יש צורך בראוטר או שניתן לחבר את יציאת הממיר מדיה ישירות לסוויץ 16 ערוצים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול על זה פה... אבל מאיפה אנשים משיגים הזמנות לאתרי ביטרונט פרטיים??? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי ראוטר 192.168.1.1 (קצה של הבית) הוא מחובר לראוטר 192.168.0.1 ( באמצע הבית ) יש בינהם פינג על הנייר הכול סבבה אבל לא , הראוטר השני מחובר למחשב ויש שם תיקיה משותפת אבל אם אני נמצא ברשת הקווית ואני מנסה להיכנס לתיקיה מהראוטר ה1 אני לא מצליח איפה אני טועה ? הכול על הנייר עובר חוץ מהשיתוף מישהו מבין בזה יכול לעזור לי ? TNX
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קוראים לי יואב, ויש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י מודם b-focus ועל ידי ראוטר של edimax . מאז השבוע שעבר, יש לי בעיה והאינטרנט לא עובד. כשאני מבטל את הראוטר ומחבר רק את המודם ישירות למחשב,האינטרנט עובד, אבל כשהוא מחובר דרך הראוטר אז הוא לא עובד, וככה אני יכול להשתמש רק במחשב אחד. אם אתם יודעים מה הבעיה..בבקשה תגיבו..הבעיה היא כנראה בראוטר אדימקס br6104..אבל אני לא בטוח
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
התחברתי לפני כמה ימים לפייבר, דרך רימון (חשוב לי הסינון) - חבילה של 300מ"ב. לפני כן היה לי נתב בבעלותי TPLINK Archer VR400 - הייתי מקבל עליו כ 20-30 מ"ב באלחוטי לאחר חיבור לפייבר על נתב DLINK DSL G2452GR שאני שוכר: מקבל פחות מ-40 מ"ב על אותו מחשב באותו מיקום באלחוטי. מהירות ההעלאה כן השתפרה ואני מקבל כמו בהורדה (עד 40). כשאני משנה מיקום ויושב במרחק 2 מטר טווח ראייה ישיר אני מקבל רק 90 מ"ב באלחוטי (הורדה גם כ 90 מ"ב). בחיבור קווי: על הנתב הישן: מקבל 90 מ"ב על החדש מקבל כ 300 מ"ב אני ממש מאוכזב מהמהירות שאני מקבל. גם הופתעתי שהנתב שנתנו לי הוא למעשה נתב VDSL עם מאפניינים זההים כמו שההוא שהיה לי (עד 300 בתדר 2.4), כלומר סתם מכרו לי א…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני מחובר ב ADSL דרך מחשב רגיל , ולאחרונה רכשנו מחשב נייד . אני מחשב נתב אלחוטי , שאני אוכל לחבר אליו את המחשב שלי (קווי) ואת הנייד (אלחוטי). אני מחפש בעיקר נתב עם אות כמה שיותר חזק , זה הדגש היחיד שלי , כמה שיותר מרחק. התקציב הוא 400-500 ש"ח. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של חברת WISELINK. מחוברים אליו 4 מחשבים, כל המחשבים רואים אחד את השני ואף ניתן לגלוש באינטרנט מכל אחד מהם. הבעייה היא שבסטטוס בראוטר אני רואה "ethernet link status:down" בכל הפורטים. המחשבים עובידם ב-DHCP וכן גם הראוטר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
^^ פשוט האימיול נמצא במצב של LOW ID בגלל הרווטר..
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, אני מעביר את המחשב הישן שלי לאחותי. שאלה קטנה, אם אני מעוניין לקלוט את הרואטר של חבר שלי (שכן) כל מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ? אם כן אז על איזה אתם ממליצים ? משהו טוב ועד 150 ש"ח נגיד... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-