עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Aviv C,

לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by mazoneli,

אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. יש לי ראוטר חוטי של sweex עכשיו העניין בו זה בפתיחת הפורטים כאלו אני פתחתי את הפורט של האימיול במחשב אחד..אני בא לרשום את אותו פורט על המחשב השני הוא רושם לי שהפורט פתוח כבר אז איך אני פותח את הפורט בשביל כל המחשבים! בבקשה תעזרו ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by avi909,

אני מעוניין להתקין בעסק שלי רשת של שלושה מחשבים, אבל משהו אמר לי שניתן לחבר שלושה מסכים לכונן מחשב אחד, ככה ששני מסכים יתפקדו כמסוף בלבד. לכל מסוף שיהיה רק מסך, מקלדת, ועכבר. ולכולם תהיה גישה לאותו כונן ושיוכלו לתפקד עצמאית. האם זה ניתן? או שאני יצתרך לקנות לכל עמדה גם כונן?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by el perro,

מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by udi80,

אמול עשית אינטרנט של סלקום סבים אופטי רק למצלמות יש לי מצלמות שאומי חדשים שקנית הדגם של מצלמות pro 2 הדגם החדש כל פעם יש תקיעה וממשיך הצלמות מחברות 5 הרץ ויש גם 2.4 הרץ הבעיה kb משתנה פעם 30 kb פעם 2 kb איך אני אני פותר את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה קצת מסובכת: במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב? והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה. ואם התשובה היא כן, מדוע יש למדפסות כרטיס רשת פנימי?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by PurpleHaze,

יש לי רשת של שני מחשבים. אחד דרך USB אלחוטי, השני דרך כרטיס רשת חוטי. הבעיה היא במחשב המחובר בצורה אלחוטית. הוא מתחבר לרשת, אבל נראה כאילו הוא רק שולח נתונים ולא מקבל. כמובן, אי אפשר לגלוש דרכו. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by motorola,

אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. באיזה סוג של אבטחה להשתמש עם DLINK524? כרגע אני משתמש עם WPA רגיל כ-BOTH(SHARE AND OPEN ( ונראה לי שזה לא משספיק מה המלצתכם? תודה יניב

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by yoxo,

ההתחייבות שלי בNETVISION מסתיימת בעוד שבועיים. לפי מה שאני יודע חוץ מאקספון ואורנג' כל שאר הספקיות האחרות חוסומות שיתוף קבצים. עכשיו השאלה היא להתחבר לאקספון או לאורנג'?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by danikos,

אקדים ואומר שנעלו את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289174.0 שלי בתמיכה טכנית בגלל שיש לי בעיות בהתחברות לרשת שלא שלי , אם מישהו יוכל רק להגיד איך אני מברר אם יש לי תקלה בכרטיס או שחסמו אותי כל אדע אם אני צריך לקנות גם כרטיס חדש . תודה

14. יש לי רשת בבית ואני רוצה שמחשב אחד הייה יותר מהיר מהשני.. יש איזה תוכנה או איזה הגדרה שמגדירים? נגיד אני רוצה שמחשב אחד הייה 1M ובשני הייה 0.5M :s05: תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. שלום. לאחר חודש של שיחות הלוך ושוב, נאמר לי סופסוף בהוט (HOT) שיש בעיות של רעש בקו. נאמר לי שהם צריכים לזהות את מקור הרעש ולתקן. כבר מעל חודש - ואין שינוי. בבדיקת פינגים (ping www.google.co.il -t) אני מקבל המון נפילות (צילום). יש דרך פעולה עבורי? שוקל לחזור לבזק, אבל היה לי איתם סיוט בעבר ומנסה להימנע. כל עצה תתקבל בברכה. האם אוכל לבד לזהות את המקור שגורם לרעש? אני מוכן ללבוש בגדי עבודה. הבעיה היא שמדובר בבניין גדול וישן במרכז העיר בירושלים (יפו). מצאתי את יציאת ה coaxial (כך זה נקרא?) של הוט, אבל היא עוברת במסדרון ואין לי מושג משם לאן. אם הייתי יכול הייתי מזהה לבד את הבעיה, אבל אני לא טכנאי או מ…

16. Started by Red-men,

שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by mccartney,

היי! התקנתי את e-mule ואני נתקל בתופעה מוזרה: התוכנה לא עולה. מה שקורה הוא: אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום. אותו דבר קורה כשאני לוחץ על קובץ ה-EXE עצמו. הורדתי את limewire ועכשיו קורה אותו דבר אבל לגבי קובץ ה-EXE של ההתקנה. (את emule הצלחתי להתקין. את limewire אני אפילו לא מצליח להתקין). מערכת ההפעלה היא XP home Edition עם SP3. היה מותקן Norton Internet Security 2009. הסרתי אותו, אבל התופעה נמשכת. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by Casper17,

למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. Started by hai555,

שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?

20. Started by intel suck,

הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?

21. Started by 1900GT,

שלום, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים אחד עם XP ואחד עם WIN2000 עם רואטר 270PR וסיווץ' ויש בניהם כונן משותף. ככה זה עבד כבר הרבה זמן אבל בזמן האחרון אי אפשר לגשת ממחשב אחד לשני. יש בקשה ללסיסמא ושם משתמש אבל בשני המחשבים אין סיסמא. בעיקרון הרשת פיזית אמורה להיות בסדר. יש גם פינג בין המחשבים. השאלה מה צריך לבדוק בהגדרות. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by shmulik13,

שלום.... ברשותי רשת המחוברת בתצורת ICS במחשב המתארח אני מצליח להפעיל ICQ ועוד ואילו דפי אינטרנט איני מסוגל לראות היכן יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה..

23. המחשב החדש שלי מחובר לראוטר Edimax באופן אלחוטי,אני צריך להגדיר פורטים של האימיול או משהו כזה,אבל אני לא מצליח כי עדיין יש לי Low ID אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי?! פתחתי ב"חריג" בחסימת אבטחה את הפורטים הנכונים ועדיין זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה עוד צריך לעשות?! גם כיביתי את הפיירוול וזה נשאר ככה.. תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. טוב אז ככה אני כבר בערך 4 שנים עם הRTA770W שנקנה מבזק אז. כיום מחוברים אצלי מחשב נייח חוטית, 2 ניידים ופלייסטישן 3 אלחוטית. עכשיו הראוטר הזה כנראה ראוטר-מודם כי לא מחובר לי שום מודם חוץ ממנו. הראוטר יחסית דגם לא רע, לא עשה יותר מידי בעיות, אבל הוא איטי מדי ויש לו טווח קטן מידי. אני ראוטר עם טווח קליטה גדול-בית 2 קומות, שלא יהיה תקיעות או איטיות כאשר יש עומס של 3 מחשבים נגיד, ושיהיה לו כניסת USB על מנת שאני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני בשביל רשת ביתית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by eliyahut,
    • 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.