רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
ראוטר משולב גם חוטי וגם אלחוטי , לפחות פורט אחד לכל אחד , במחיר זול . שיוכל להתחבר לכבלים . הבנתי שאפשרי שיכלול גם מודם ואז אני מוותר על המודם של הספק אינטרנט ? שיהיה . תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
חבר'ה חשוב לי לציין לפני שאני ניגש לעיניינים שאין פה מטרה של קידום/פירסום/אוו טובות הנאה לאחרונה החלאתי שאני רוצה לשדרג את המהירות של האינטרנט שלי ושאלתי כמה מהחברים שלי איזה מהירות אינטנט יש להם?של איזה ספק אינטרנט?וכמה הם משלמים עבור החבילה שלהם? לאחרונה ביררתי שחבר אחד שלי משלם 150 שח' משו כזה עבור חבילה של 5 מגה וחבר אחר משלם 100 שח' עבור חבילה של 2.5 מגה (לשניהם יש את אותה ספקית אינטרנט- בזק בינלאומי) החבילה שלי כולל נתב אלחוטי במהירות של 1.5 מגה ואני משלם 100 שח' בסה"כ כלומר לספקית בזק בינלאומי+ yes עכשיו לנושא שהביא אותי אליכם: איזו ספקית אינטרנט היא הכי טובה- בכוונה לטובה זה איכות של העלאה +הורדה+גלישה טובה+תמיכה תכנית+אין קריסות ובעיות בתמורה לכסף ששווה …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לנו אתר אשר נועד לפרסם מוצר אותו אנו מוכרים פעם בשנה בתקופה של בין חודש לחודשיים . השאלה היא כזאת יש לנו כבר את האתר אבל לא ניתן לרכוש דרכו אלה רק לפנות לאימייל, הייתי רוצה להכניס אליו אפשרות של קניה דרך האתר באמצעות ישראכרט . ניסיתי להיכנס לכל מיני חברות אבל אני לא גאון גדול בנושא ולא הבנתי מה בדיוק אני צריך?(אני מחפש גם ממשק ניהול לרכישות) יש לנו כבר שם ואנחנו נמצאים ברוב המנועי חיפוש ראשונים בנושא. האתר לא מוכר יותר מדי מוצרים זה אולי 5 הייתי רוצה המלצות מה עלי לעשות ?ודרך איזה חברות? ראיתי גם שירות שיקל עלינו בנושא האימליים "רב מסר" הבעיה שהם לא נותנים שירת קצר וגם כנראה לא הכי מתאים לנו. אולי יש איזה תוכנה מומלצת לניהול התיבה שלנו? חוץ מזה האתר זקוק לש…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי מערכת הפעלה XP PRO ומדפסת משולבת BROTHER ברצוני לחבר את המדפסת באמצעות כרטיס רשת. האם זה אפשרי כך שאוכל לשלוח הדפסות בלי כבל או לסרוק ולהעביר את המידע למחשב. כמו כן שאלה נוספת, האם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כרטיס רשת ולצפות ברמת סרטי DVD? אין לי כרגע כרטיס רשת אשמח לקבל תגובות כולל המלצות לכרטיס רשת+ כל מה שצריך כדי לחבר מדפסת באופן אלחוטי - אם אפשר כמובן במידה ואפשר גם לחבר את הטלויזיה באמצעות כרטיסס רשת באיכות DVD... האם דרוש לי כרטיס רשת 1 או יותר תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני צריך לבחור רכיבים מKSP לרשת אלחוטית של שלושה מחשבים ב450 שקל. זה חייב להיות מKSP בגלל שהם נותנים לי זיכוי עבור מוצר שלא עובד. המרחק בין הנתב וכל המחשבים הוא די קטן ולא צפוי לגדול. מדובר על פחות מ6 מטרים מהנקודה הכי רחוקה של הנתב. כמובן שזה לא אומר שחובה שהנתב יהיה ג'נארי אבל צריך להשאיר גם מקום לכרטיסי הרשת. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ממ אני רוצה להקים רשת ביתית(חוטית בבית) בין 3 מחשבים... כרגע יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים.. המחשב הראאשי ש ל אחי..מתחבר למודם כבלים שיש לי, דרך USB (אם זה משנה משהו.. ) ואני גם מתחבר למודם הזה דרך כבל רשת ישר(יענו לא מוצלב..) קיצ'ר ככה אני מחובר לאינטרנט..עכשיו אני רוצה גם לשתף עוד מחשב, אז חשבתי לעצמי לקנות ראוטר..(או שבעצם לא? אולי סוויטץ'? ) או שצריך משהו אחר..? קיצ'ר תגידו לי בבקשה מה אני צריך לקנות? תודה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
"ספקיות אינטרנט רבות אינם נותנים ללקוחות את הקוד לניהול הראוטר שברשותם שבמקרים רבים אינו מושאל בעילות שונות כגון אם ניתן לך את הקוד לא תהה זכאי לתמיכה בו עוד וכו השימוש בקודים על אחריותכם בלבד, למי שיש עוד קודים נא הגיבו עם הסבר - תודה. הנה הקוד הראשון של חברת ברק, החברה משתמשת בדרך כלל בקוד המורכב ממספר הלקוח בתוספת הספרות 11 בסוף המספר. שם המשתמש הינו בדרך כלל admin ברוב החברות." [glow=red,2,300]האים משהו מכיר את הקוד של חברת אינטרנט זהב עבור ראוטר זה?[/glow] (DYNALINK RTA770W)
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית אלחוטית הכוללת מחשב נייד, ומחשב נייח. למחשב הנייד אין כרגע כרטיס רשת אלחוטי- אני צריך לרכוש, אולם אני לא מבין בזה, ואשמח להמלצות (הדגם, אם זה משנה ,הוא 2500 hp presario) כמו כן, מה אני עוד צריך? איזה נתב?.... המלצות יתקבלו בברכה. אחרי חיבור כל הרכיבים- האם יש צורך בעדכון או שינוי אצל ספקית האינטרנט? האם יש השפעה של מרחק מהנתב למחשב בנייד? יש לציין שמדובר בבית של שלושה מפלסים... האם אני צריך נתב עם משדר חזק? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם המכשיר הנ"ל הותקן ואני מקבל 35 אחוזי קליטה בממוצע אך עדיין לא מצליח לגלוש באקספלורר. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת בין 2 מחשבים עם ווינדוס כנראה NT ומחשב עם אקספי פרו (בSTART כתוב ווינדוס אקספי פרו אבל כשעושים CTRLALTDELETE מגיעים לתפריט שבו אפשר לבחור כל מיני דברים וביניהם טאסק מנאג'ר) אני לא מוצא WIZARD להקמת רשת במחשבים הניידים אבל הם "רואים" את המחשב השולחני שלי וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רוצה התחברות עם שם משתמש וססמה איך אני מקים תרשת? מהר בבקשה זה דחוף....
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום.... ברשותי רשת המחוברת בתצורת ICS במחשב המתארח אני מצליח להפעיל ICQ ועוד ואילו דפי אינטרנט איני מסוגל לראות היכן יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עצה לראוטר טוב שיכול לעמוד בתנאי ממד ושתי קומות... יש לי כבר ראוטר אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהווה מעין אקסס פוינט... אמרו לי שלמטרה זו הוא צריך לתמוך ב WDS... יש לכם עצה? מה עם הראוטר הזה- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 תומך או לא? או שיש לכם עצה אחרת...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי ראוטר בשביל שיהיה אפשר לגלוש גם במחשב השני עכשיו חברתי הכל אבל שהורדתי חייגן למחשב השני לא הצלחתי להתחבר אז חשבתי שסה אולי בגלל שכבר התחברתי עם החייגן שלי או משהו כזה לדע בקיצור מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-