רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעביר את המחשב הישן שלי לאחותי. שאלה קטנה, אם אני מעוניין לקלוט את הרואטר של חבר שלי (שכן) כל מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ? אם כן אז על איזה אתם ממליצים ? משהו טוב ועד 150 ש"ח נגיד... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
^^ פשוט האימיול נמצא במצב של LOW ID בגלל הרווטר..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הי, יש לי 2 מחשבים בבית ומדפסת אחת. המדפסת מחוברת למחשב שעליו ויסטה אולטימייט 64 ומחובר לראוטר באופן קווי. על המחשב השני יש XP PRO SP2 והוא מחובר לרשת באופן אלחוטי. מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר שיתוף של קבצים ומשאב מדפסת בין המחשבים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של חברת WISELINK. מחוברים אליו 4 מחשבים, כל המחשבים רואים אחד את השני ואף ניתן לגלוש באינטרנט מכל אחד מהם. הבעייה היא שבסטטוס בראוטר אני רואה "ethernet link status:down" בכל הפורטים. המחשבים עובידם ב-DHCP וכן גם הראוטר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי עשיתי מה שמצויין במדריך אך אני לא מצליח לגלוש מהמחשב המחובר ברשת הפנימית. בתמונה המצ"ב נראה מאפייני חיבורי הרשת במחשב המחובר למודם של הכבלים שאיתו אני כן מצליח לגלוש. איפה טעיתי? אגב יצרתי תיקיה משותפת בין שני המחשבים ואני מליח להעביר קבצים בין שניהם. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסנג'ר 7.5 לפני כמה ימים בעת החיבור הוא אמר לי שקיימת גרסה חדשה יותר (8 לייב) ואם אני מעוניין להתחבר אני חייב לעדכן את הגרסה שברשותי. האם יש דרך להתגבר על הבעייה או שאני חייב להתקין את הגרסה החדשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כשיש תכנת שיתוף שעובדת לי על המחשב אני לא יכול אפילו לגלוש לאתרים, הוא רק מחפש אותם ולא מוצא, כאילו אין DNS יש לי ראוטר WRT54GL אמרו לי שהבעיה היא עם ה UPNP ואין לי מושג מה זה מישהו יודע לעזור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחובר ב ADSL דרך מחשב רגיל , ולאחרונה רכשנו מחשב נייד . אני מחשב נתב אלחוטי , שאני אוכל לחבר אליו את המחשב שלי (קווי) ואת הנייד (אלחוטי). אני מחפש בעיקר נתב עם אות כמה שיותר חזק , זה הדגש היחיד שלי , כמה שיותר מרחק. התקציב הוא 400-500 ש"ח. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 קומות ו 2 מחשבים (אחד בכל קומה) יש ביניהם רשת חוטית עם שיתוף קבצים תוך שעובר בבית כבל רשת מוצלב מכוער (של איזה 7 וחצי מטר שבקושי מגיע) אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים אני לא יודע אם כדאי בכלל לקנות 2 כרטיסים כי אפשר נגיד שהמחשב בקומה השנייה התחבר אל הנתב בעזרת כבל מה אתם ממליצים לי? כסף יש ברוך השם תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היום אחרי שפירמטתי את המחשב נמחקה החומרה שהייתה לי במחשב הנייד של הנתב שמימנו הייתי מתחבר לאינטרנט מרשתות אחרות באזור עכשיו אני לא יודע מה לעשותאיך להתחבר חזרה? אם זה יעזור הנתב הואא של atheroes אאם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן .. יש לי מחשב אחד שיהיה בחדר בטחון בסוף הדירה, מחשב שני בחדר אחר בסוף השני של הדירה(הדירה כ120 מ"מ) ובעתיד יהיה מחשב נייד שאני ארצה לחבר אותו לרשת האלחוטית ושתהיה גישה אל האינטרנט מכל מקום בדירה.. עכשיו המודם והראוטר יהיו בחדר הבטחון ביחד עם המחשב הראשון- את המחשב הזה אני ארצה לחבר בכבל חוטי לראוטר על מנת לחסוך בעליות של כרטיס רשת אלחוטי חדש. את המחשב השני שבסוף השני של הדירה אני צריך לשים בו כרטיס רשת אלחוטי. בדקתי קצת את הראוטרים בין המחירים 300-400 והראוטר המומלץ הוא Linksys WRT54GL ..עכשיו השאלות: 1. האם הוא מתאים לצרכים שלי..האם תהיי גישה חלקה מכל מקום בדירה לאינטרנט(החדר בטחון לא יפריע להעברת השידור?) 2. האם צריך להגדיר 2 רשתות - חוטית ואלחוטית על מנת שג…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים 3 מחשבים. עכשיו, אני נכנס במחשב שלי (אחד מתוך 3 כאמור) והוא פשוט לא קולט את הרשת. הכול מחובר, דולקת הנורת LED הירוקה שליד החיבור ךLAN (מראה שהוא מחובר).. בראוטר הוא מציג שהמחשב מחובר אבל אין אינטרנט. ניסיתי להיכנס ל"הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה" וגם זה לא עזר, לא קולט. מה הבעיה שלו? תומר.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ממחשב עליו מותקנת ויסטה למחשב אחר בו גם מותקן ויסטה. המחשב אליו אני מנסה להיכנס הוא עם כרטיס רשת אלחוטי והשגיאה שאני מקבל היא : אגב גם מהמחשב שמחובר באופן אלחוטי לכיוון השני אני מקבל את אותה השגיאה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עליו אני מתכנן להתקין WIN 2003 ויש לי מחשב ישן P2 שאני רוצה שישמש בתור מסוף (כמו שיש בהרבה בתי ספר) של המחשב P4. כמובן, הכוונה היא שיהיה אפשר לחבר למחשב אחד הרבה מסופים ולעבוד בו זמנית על השרת ועל המסוף (כרגע אני רוצה לחבר מסוף אחד בלבד). האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מפורט כיצד לעשות זאת? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2007 בשעה 22:13:52 ובנוסף, שאלה: האם הלקוח יכול להיות ללא דיסק קשיח ולהשתמש ב ETHERBOOT?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, במהלך 18 השנים האחרונות, אני משתמש בנתבים של בזק. כיום יש לי את ה- D-LINK 256 שלהם. אני מתבלט האם לעבור ל BE שלהם או לקנות פרטי מעצמי. רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בפורום חוץ מ- ASUS. ומה אתם אומרים על זה: ראוטר D Link COVR AC1200 Dual Band Mesh Wi Fi COVR (ksp.co.il) האם זה כמו ה- BE או פחות ממנו או יותר? אני פשוט לא מתמצא בכל הדברים הללו. או שאולי כדאי כן לעבור ל BE שלהם? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית הם מחוברים להאב אני רוצה לחבר גם את המודם של האינטרנט להאב היה פעם מדריך פה ועכשיו אין =\ אולי משהו יכל הלביא לי מדירך ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-