רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי ראוטר זה בטח לא משנה הדגם אבל זה ל2 מחשבים ואצלי נמצא הראוטר כלומר שאצלי אמור להיות יותר מהירות באינטרנט אבל אצל עכשיו שלי זהיותר מהר ונכנס יותר מהר לשרתי משחק והמהירות שלנו זה 2.5 איך זה יכול להיות שהוא יותר מהיר ממני באינטרנט איך אני בודק קיצר איך האינטרנט מתחלק בשווה בשווה או בכלל איך לשנות את הכמות לכול מחשב..ב2.5 מגה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ברשותי נתב של linksys וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד תוצרת D LINK היו לי עוד 2 לפניו שפעלו יפה מאוד.. אבל עם הכרטיס הקיים אני לא מצליח להתחבר לרשת הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר.. ועשיתי כבר disable ב wireless security
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, זה ממש ספציפי, אבל זה משהו שלקח לי איזה שעה לסדר אז אולי זה יצוץ למישהו בגוגל ובתקווה יעזור בזק מעדכנים את החיבור לIPv6. הראוטר לא הצליח להתחבר עם v6 בקיצור צריך לעדכן את הגרסה של הראוטר צריך להוריד את הקובץ מהאתר הרשמי: https://www.tp-link.com/uk/support/download/td-w9970/v2/#Firmware שימו לב חשוב מאוד שהגרסה של הראוטר צריכה להיות של EU זה רשום על הראוטר עצמו למטה Model: TD-W9970 (EU) אם לא רשום EU, הקישור ששמתי לא מתאים! בנוסף שימו לב שהגרסה של הראוטר היא V2 (זה מופיע בממשק ראוטר כשנכנסים לFirmware Upgrade) https://i.imgur.com/KlWnyg9.png אם לא רשום V2 הקישור לא מתאים! ___ מורידים באתר …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע חיבור של שיתוף אינטרנט בשני מחשבים עם XP . עשיתי לפי ההנחיות של המדריך המופיע בפורום אבל לאחר השלב הראשון בו יש לסמן את האפשרות לחיבור משותף בלשונית ה- ADVANCED אני מקבל הודעה שצריך לבצע שמירה של הסיסמא ושם המשתמש גם במחשבים האחרים וזאת במקום ההודעה שמופיעה במדריך על שינוי הIP . כמו כן למרות שאני מסמן את השינויים של אישור ההשתתפות של המחשב השני - המחשב הראשי לא שומר על שינוי ההגדרה ובפעם הבאה שאני נכנס, השינוי לא התבצע. אודה למי שיכול לעזור ולפתור את הבעיה. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן .. יש לי מחשב אחד שיהיה בחדר בטחון בסוף הדירה, מחשב שני בחדר אחר בסוף השני של הדירה(הדירה כ120 מ"מ) ובעתיד יהיה מחשב נייד שאני ארצה לחבר אותו לרשת האלחוטית ושתהיה גישה אל האינטרנט מכל מקום בדירה.. עכשיו המודם והראוטר יהיו בחדר הבטחון ביחד עם המחשב הראשון- את המחשב הזה אני ארצה לחבר בכבל חוטי לראוטר על מנת לחסוך בעליות של כרטיס רשת אלחוטי חדש. את המחשב השני שבסוף השני של הדירה אני צריך לשים בו כרטיס רשת אלחוטי. בדקתי קצת את הראוטרים בין המחירים 300-400 והראוטר המומלץ הוא Linksys WRT54GL ..עכשיו השאלות: 1. האם הוא מתאים לצרכים שלי..האם תהיי גישה חלקה מכל מקום בדירה לאינטרנט(החדר בטחון לא יפריע להעברת השידור?) 2. האם צריך להגדיר 2 רשתות - חוטית ואלחוטית על מנת שג…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ה LINKSYS WRT54G שלי הפסיק אתמול להתחבר ל L2TP מסיבה לא ברורה. כנראה עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי לחיבור לכבלים בתקציב של עד 400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הבעיה שלי מתחילה כך בעבר כאשר הייתי מוריד סרטים ושירים דרך חייגן מה"Azureus" הייתי מוריד במהירויות גבוהות (110-150) היום אני משתמש בראוטר של חברת BELKIN מדגם F5D7230-4 שקיבלתי מארה"ב כאשר היום אני מנסה להוריד שירים וסרטים אני מוריד בשיא (KB15), והרבה פעמיים הוא מתנתק אני לא מבין למה בדיוק הראוטר מתנתק כול כך הרבה?? מה שכן קראתי בפורמים שאני צריך להגביל את הכמות משתמשים מהם אני מוריד, כך עשיתי, והוא באמת מתנתק פחות האם יש דרך אחרת???? אולי יש לכם כמה טיפים כיצד בכל זאת להוריד מהר מהאנטרנט ולא להתנתק כול הזמן תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות חשובות ... בבבקשה עזרה ... 1. מאיפה אני יכול להוריד ADMINISTRATIVE TOOLS ל XP PRO.... 2.יש לי H.D אחד עם ויסטה ואחד עם XP PRO האם אני יכול לעשות DUAL BOOT ??? ואם כן איך בדיוק האם יש תוכנה ץץ דחוף לגבי זה ... 3. אני לא מצליח להתחבר עם הויסטה לאינטרנט ... אני לא מצליח ליצור חייגן בכבלים ( מחובר דרך HOT ו012 ויש לי מודם TERAYON 715 אשמח לעזרתכם תודה מראש OK103
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לראוטר איכותי עד 300 ש"ח המתאים לסיבים אופטיים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שךום לכולם. יש לי לוח אם asus p5wdh deluxe . אני מחובר לאינטרנט ורוצה לחבר גם את הנייד שלי . אני משתמש באנטנה של ה-wifi ap solo. אני לא מצליח לקלוט לנייד רשת כמו שצריך אני רואה בסכמה של הנייד רק את המחשב שלי ואת הנייד ובצד שמאל את כדור הארץ בצבע אפור (לא מחובר כאילו.) ורשום לי שם רשת מקומית. מראה לי את הכל מצויין עם קליטה מצויינת וכו... אני רוצה לדעת איך אני יכול לגלוש בנייד כמו שצריך ו , ואיך אני יכול להפעיל את ה-wifi שיפעל כמו שצריך... תודה. יוגב.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה אחת. אגב היחובר לחיבורים הוא דרך HUB שמתפצל לשני מחשבים אשמח מאוד אם יהיו עוזרים שיסבירו לי מה עליי לבצע ויפתרו לי את הבעייה בתודה מראש גיא
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לפתוח בו את הפורטים של האימול. תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן עברנו מYES לHOT ולכן גם באינטרנט עברנו לאינטרנט בכבלים.(שיש לציין שהוא עדיף על הADSL מבחינתי) מה שכן, מקודם הייתה לי רשדת אלחוטית וכרגע אני גולש רק במחשב אחד. רציתי את עזרתכם בנושא, בADSL היה לי ראוטר שהכל היה מחובר אליו(2 כבלים רשת, ועוד מחשב אחד שמחובר באלחוטי) כרגע יש לי רק מודם אחד שמחובר למחשב אחד שדרכו אני גולש בכבלים, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עם האביזרים האלה רשת אלחוטית (הראוטר שקיים כבר) הראוטר הוא ECI B FOCUS WIRELESS 352 + יש לציין שבמחשב הזה יש לי 2 כרטיסי רשת.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם הראוטר והמודם שלי ליד חלון ולפעמים יש טיפה שמש טיפה... לא ממש עכשיו ב"חורף" אני נכנס למשחקי רשת והמשחק זז ממש חלק .... לא יודע למה מקודם הוא לא זז וזה תלוי באינטרנט! כי לא עידכנתי שום דרייברים עד עכשיו ! CSS - WC3 ממש חלקים עכשיו בלי פאקטים וכאלה ..... אני חושב שהשמש עשתה משהו? יש מצב?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מאז שיש לי נתב אני מקבל LOW ID באימיול למרות שפתחתי פורטים גם בנתב וגם בפיירוול. עם UTORRENT ההורדה בקצב טוב.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-