רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני מנסה לפתוח את הפורטים ל-µTorrent ואני משתמש במדריך הזה : http://www.portforward.com/english/routers...04/Utorrent.htm והגעתי לשלב האחרון שיש שם טבלה עם tcp ... מה אני צריך לרשום במשבצות הריקות ? סתם מספרים ? איזה מספרים (בין כמה לכמה 10000-60000) ? תנו לי בבקשה דוגמא לשורה אחת מה אני אמור לרשום שם ... וכאילו אחרי שאני עושה את זה אני פותח פורט שדרכו אני יכול להעביר מידע ? ואז איך אני משתמש באותו פורט בתוכנה ? איך אני עושה שהפורט הזה ישתמש את התוכנה ? כאילו אני אני רושם את הפורט בתוכנה שידע באיזה פורט להשתמש ? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי שני מחשבים עם XP שמחוברים לאינטרנט דרך חיבור קבוע ומודם של TERAYON של הכבלים כאשר אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך חיבור USB כאשר הם לא תלויים אחד בשני וכול אחד גולש עצמאית אני רוצה להוסיף מחשב נוסף ולאפשר שיתוף קבצים בינהם אין לי צורך ברשת אלחוטית לכן חשבתי לקנות HUB פשוט ששלושתם יתחברו אליו השאלה היא איך להגדיר רשת בינהם האם לשנות להם את הIP מפני שכאשר אני משנה למחשב את ה IP הוא "מתנתק" מהרשת של האינטרנט (מופיע לי בצד ימין למטה סימן של ניתוק הרשת) או להשאיר להם את ה IP שהם מקבלים ולא תהיה בעיה להם לראות אחד את השני? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך לעשות רשת אלחוטית. יש לציין שיש בידי את כל הציוד הנדרש וראוטר מסוג edimax 6204wg וכרטיס רשת אלחוטי. יש לי עוד שתי משחבים שאני רוצה שיתחברו לראוטר ויעבדו דרכו.לפני שפירמטתי תמיד טכנאי עשה לי את העבודה ועכשיו אני רוצה לעשות את זה לבד. השאלה אך??? מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מסובכת: במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב? והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה. ואם התשובה היא כן, מדוע יש למדפסות כרטיס רשת פנימי?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים הראשון מחובר לראוטר ישירות והשני מחובר באלחוטי (האיכות קליטה 100%) אחרי שסיימתי להרכיב אז רציתי לבדוק אם יש רשת והכל עובד, עכשיו הבעיה: עשיתי פינג למחשב שמחובר באלחוטי מהמחשב שמחובר ישירות לראוטר וכל הפינגים עברו בהצלחה עכשיו באתי למחשב שמחובר אלחוטי ועשיתי ממנו פינג למחשב שמחובר ישירות לראוטר וזה לא עבד o.0 מה אני עושה (נסיתי לבטל Firewall ). **אני חייב לציין ששני המחשבים מצליחים לגלוש באינטרנט והכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב אני צריך כרטיס רשת שיקלוט רשת מהקומה השניה לקומה הראשונה. אשמח לקבל המלצות, עדיף לא משהו יקר בשמיים אבל שיעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת אלחוטית עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים ללא ראוטר. את המחשב הראשי הגדרת כAP (מארח) ואת השני (האורח) שיחפש רשת זמינה. הכל עבד יופי בערך חצי שעה (עם ניתוקים של הרשת בין לבין) עד שהאינטרנט לא פעל במחשב האורח. היו ניתוקים כי כל כמה זמן הייתה שגיאה במשהו בשם WIN32 נראה לי... ואז הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה היה מסתדר. ואז הכל התחיל להשתדע והמחשב שלי לא זיהה את הכרטיס רשת האלחוטי שברשותי. התקנתי אותו שוב אינספור פעמים והקמתי 4 פעמים רשות בהתקנים שונים. אני מנסה לשחק בהגדרות של הכרטיסי רשת כבר כמה שעות עד שהגעתי למצב שיש רשת (הAP משדר והמחשב השני קולט) אבל אין שיתוף- עוצמת התדר מלאה עשיין אין שיתוף. אחרי שלחצתי על האפשרות "תקן" במאפיינים של החיבור האל…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר הנ"ל. ביקשתי מהכבלים ומספק השירות (אינטרנט זהב) להתחבר ללא חייגן ולקבל IP קבוע, ולזכותם יאמר שללא ויכוח כלל ותוך מתן שירות נהדר קיבלתי תוך יום את מה שרציתי. כעת הראוטר עובד מצוין במוד DHCP (הראוטר עצמו הוא DHCP client בכיוון הרשת) . ראיתי כי יש כאן הוראות להגדרות ב"שיטה העקומה" של הכבלים אך אצלי הראוטר עובד ללא צורך להגדירו כ- PPTP. האם יש סיבה כלשהי לעבוד במוד אחר שהוא לא DHCP ? (למשל L2TP או PPTP). שנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן אוין לי מושג מה לעשות. אז ככה באתרים כמו וואלה שאני רוצה לראות את הסרטונים בכתוגרית ה"וידאו" אני לא לוחץ כתוב connecting ואז ready אבל לא רואים כלום. יש לי windows xp sp2 . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מאז שיש לי נתב אני מקבל LOW ID באימיול למרות שפתחתי פורטים גם בנתב וגם בפיירוול. עם UTORRENT ההורדה בקצב טוב.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שךום לכולם. יש לי לוח אם asus p5wdh deluxe . אני מחובר לאינטרנט ורוצה לחבר גם את הנייד שלי . אני משתמש באנטנה של ה-wifi ap solo. אני לא מצליח לקלוט לנייד רשת כמו שצריך אני רואה בסכמה של הנייד רק את המחשב שלי ואת הנייד ובצד שמאל את כדור הארץ בצבע אפור (לא מחובר כאילו.) ורשום לי שם רשת מקומית. מראה לי את הכל מצויין עם קליטה מצויינת וכו... אני רוצה לדעת איך אני יכול לגלוש בנייד כמו שצריך ו , ואיך אני יכול להפעיל את ה-wifi שיפעל כמו שצריך... תודה. יוגב.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ראשית אני בבזק עכשיו.. ולמזלי הרב (!!!) נגמרת לי תקופת ההתחייבות ב12 לחודש אני חייב לציין שהם באמת היו בסדר ב5 שנים שאני אצלם.. וגם אח שלי אצלהם וגם אצלו הכל היה בסדר.. אבל כמו שקרה להרבה פה.. ככה גם לי... איטיות רבה למדי.. לכן החלטתי לתת צ'אנס לאקספון.. אבל לפני זה יש לי כמה שאלות , א. אם יש משהו שאני אהבתי בבזק זה את הפינגים לחו''ל במשחקי רשת.. איך הפינגים באקס פון? ב. איך ההורדה בכלליות באקס פון? לא מספיק שהם לא חוסמים.. ישנם עוד פרמטרים שמשפיעים על הורדה מחו''ל.. איך הם?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני בעל עסק ואני מעוניין לפתוח -רק- תיבות אימייל עם השם של העסק שלי כלומר my-name@my-company.com ואני מבקש לדעת איך אני עושה זאת? (בתשלום כמובן...) רק אימייל, לא אתר !!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות, יש לי שני מחשבים אחד מהם נייד (זה לא ממש חשוב לדעתי), והספקתי שלי זה ברק - התקשרתי אליהם הם באו והתקינו לי רשת אלחוטית, דבר ראשון, הם אמרו לי שהם שמים לי Firewall, וכל פעם שאני רוצה לפתוח פורטים, אני צריך להתקשר אליהם - האם זה הגיוני, שאין שום דרך בה אני לבד יכול לפתוח פורטים בלי כל יום להתקשר לברק ולהגיד להם שיתחילו לפתוח לי אלפי פורטים? שאלה שניה, אני מוריד הרבה מהאינטרנט, ורוצה לדוגמא להעביר למחשב הנייד קצת מהמידע שאני מוריד, כיצד אני יוכל ליצור - שאני אוכל להעביר מהמחשב הזה, למחשב הנייד בקלות בלי שיטות כגון דיסקים - ICQ וכו', בעצם, כיצד אני יכול לשלוט על הנייד וההפך הנייד על זה, מהמחשב עצמו...? אם אפשר לעזור לי בשני הנושאים האלה, זה יהיה מצו…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני רוצה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית. כרגע אני מחובר עם מחשב נייח לנטוויז'ן דרך הכבלים רוחב פס של 750K, עם מודם של מוטורולה, חיבור LAN, במחשב הנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה ההבדל בין נתב ל Access point? מה אני צריך לקנות? 2. אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה שתיים שלוש דגמים ספציפיים. 3. מה הטווח כיסוי של זה? 4. מה המצב בארץ של אינטרנט סלולרי? האם שווה מבחינת מהירות\עלות? הכי חשוב לי שתענו על 2. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב סלולרי עם טכנולוגיה של דור ארבע, אם אני משדרג את חבילת התקשורת של הסים לדור חמש אני אראה ביצועים יותר מהירים?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-