עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tzahif,

כל פעם שאני מוריד עם uTorrent, לאחר זמן מה אני לא יכול לגלוש באינטרנט מאף מחשב בבית, עד שאני עושה RESET לראוטר (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש). עדכנתי FIRMWARE ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by el perro,

מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  3. ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.

4. שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by tzolerguy,

כל פעם שאני מנסה לצפות בסרטונים און ליין (STREAMMING MEDIA) אני לא מצליח לנצל את הרוחב פס שלי יש לי חיבור 3M דרך ברק013 וHOT אבל תמיד כשאני בודק את הקצב חיבור בסטטיסטיקה בWINDOWS MEDIA PLAYER זה אולי מגיע ל 400-600KBIT/SEC כלומר לא קרוב בכלל ל 3000 שאני אמור להגיע אני מחובר דרך LINKSYS WRT54GL עם גירסא של TOMATO יש רעיונות??

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by PurpleHaze,

יש לי רשת של שני מחשבים. אחד דרך USB אלחוטי, השני דרך כרטיס רשת חוטי. הבעיה היא במחשב המחובר בצורה אלחוטית. הוא מתחבר לרשת, אבל נראה כאילו הוא רק שולח נתונים ולא מקבל. כמובן, אי אפשר לגלוש דרכו. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by carman6,

שלום לכולם! אני צריך עצה לראוטר טוב שיכול לעמוד בתנאי ממד ושתי קומות... יש לי כבר ראוטר אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהווה מעין אקסס פוינט... אמרו לי שלמטרה זו הוא צריך לתמוך ב WDS... יש לכם עצה? מה עם הראוטר הזה- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 תומך או לא? או שיש לכם עצה אחרת...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  8. Started by dudu2683,

הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by Aviv C,

לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. יש לי רשת בבית ואני רוצה שמחשב אחד הייה יותר מהיר מהשני.. יש איזה תוכנה או איזה הגדרה שמגדירים? נגיד אני רוצה שמחשב אחד הייה 1M ובשני הייה 0.5M :s05: תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. Started by crik,

שלום, יש לי בבית אינטרנט כבלים שמתחבר ללא חייגן ובמשותף יש לי SWITCH HUB שהמודם מחובר אליו ומחלק 3 אייפים דרך הכבלים לכל מחשב איפי שונה חיצוני לאינטרנט... אני רוצה לחבר מחשב 4-5 ואני מבחינתי לא צריך שיהיה אינטרנט אני רק רוצה שאני אוכל לראות אותם ב"MY NETWORK PLACE" ואוכל להעביר קבצים וכדומה לזה....... האם יש אפשרות להגדיר אי פי פנימי האם זה יעבוד? ואם לא איך כן ניתן חוץ מכמובן לקנות מכשור נוסף בתודה, משה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by 114508534,

שלום יש ברשותי שני מחשבים ואני מעוניין להקים בינהם רשת שיהיו מחוברים לאינטרנט וכמובן שיתוף קבצים ומדפסת . יש ברשותי מודם כבלים SB4200 SURFBOARD , מה צריך בישביל רשת שכזאת בין שני מחשבים והאם אפשר לותר על נתב ובמקום זאת להתקין שני כרטיסי רשת במחשב אחד , כמובן שמדובר על רשת חוטית, או שאולי יותר זול/פשוט להקים רשת אלחוטית, המרחק בין שני המחשבים הוא חדר אחד . מערכת הפעלה XP בשני המחשבים תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. Started by avi909,

אני מעוניין להתקין בעסק שלי רשת של שלושה מחשבים, אבל משהו אמר לי שניתן לחבר שלושה מסכים לכונן מחשב אחד, ככה ששני מסכים יתפקדו כמסוף בלבד. לכל מסוף שיהיה רק מסך, מקלדת, ועכבר. ולכולם תהיה גישה לאותו כונן ושיוכלו לתפקד עצמאית. האם זה ניתן? או שאני יצתרך לקנות לכל עמדה גם כונן?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by mazoneli,

אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by yoxo,

ההתחייבות שלי בNETVISION מסתיימת בעוד שבועיים. לפי מה שאני יודע חוץ מאקספון ואורנג' כל שאר הספקיות האחרות חוסומות שיתוף קבצים. עכשיו השאלה היא להתחבר לאקספון או לאורנג'?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. שלום, אני משתמש בטלפון ביתי דרך המודם של HOT (שהוא גם ראוטר) החיבור היחיד לטלפון(חיבור RJ11) הוא דרך המודם שנמצא בסלון ואני רוצה לחבר כמה טלפונים (אחד בכול חדר), איך עושים את זה ? כרגע הראוטר מחובר בקו רשת RJ45 לכול החדרים האם אפשר לחבר בכול חדר מתאם RJ45 ל- RJ11 וע"י כך לחבר טלפון בכול חדר ? ואם לא אז מה ניתן לעשות ?

18. טוב אז ככה אני כבר בערך 4 שנים עם הRTA770W שנקנה מבזק אז. כיום מחוברים אצלי מחשב נייח חוטית, 2 ניידים ופלייסטישן 3 אלחוטית. עכשיו הראוטר הזה כנראה ראוטר-מודם כי לא מחובר לי שום מודם חוץ ממנו. הראוטר יחסית דגם לא רע, לא עשה יותר מידי בעיות, אבל הוא איטי מדי ויש לו טווח קטן מידי. אני ראוטר עם טווח קליטה גדול-בית 2 קומות, שלא יהיה תקיעות או איטיות כאשר יש עומס של 3 מחשבים נגיד, ושיהיה לו כניסת USB על מנת שאני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני בשביל רשת ביתית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by Sponge Bob,

כשאני מנסה להתקין את הראוטר, בשלב 7 בהתקנה הוא מבקש סיסמא כלשהי ולא מוכן להמשיך בהתקנה בלי הסיסמא... מה אפשר לעשות??

20. Started by Casper17,

למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. Started by volvo2005,

לא מזמן הביאו לי ראוטר מחו"ל עכשיו שאני מחבר אותו הכול טוב ויפה אני מכניס את הדיסק מתקין כל מה שצריך ובאיזה שלב הוא מגיע לי לאיזה דף כזה שאני צריך לתת לו ip dns איזה ip ביודק אינ צריך לירשום לו שם??.. תודהה לכולם!!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. Started by אורי tp,

שלום מבקש המלצה למתג (סווי'ץ) לחיבור 8 יציאות למהירות גבוהה, במחיר סביר תודה

23. Started by itak,

אני צריך לבחור רכיבים מKSP לרשת אלחוטית של שלושה מחשבים ב450 שקל. זה חייב להיות מKSP בגלל שהם נותנים לי זיכוי עבור מוצר שלא עובד. המרחק בין הנתב וכל המחשבים הוא די קטן ולא צפוי לגדול. מדובר על פחות מ6 מטרים מהנקודה הכי רחוקה של הנתב. כמובן שזה לא אומר שחובה שהנתב יהיה ג'נארי אבל צריך להשאיר גם מקום לכרטיסי הרשת. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  24. באיזה סוג של אבטחה להשתמש עם DLINK524? כרגע אני משתמש עם WPA רגיל כ-BOTH(SHARE AND OPEN ( ונראה לי שזה לא משספיק מה המלצתכם? תודה יניב

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by intel suck,

הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.