עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  2. טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by ido-nava,

שלום ברשותי רשת קווית (אליה מחוברים 3 מחשבים נייחים) ורשת אלחותית (אליה 2 ניידים) עם BR6114WG Edimax. קישור בזאפ-http://zap.co.il/model.asp?model_id=39951 שמחוברים ב ADSL. עכשיו ברצוני להעביר את כל הבית לאלחוטי (בגלל כל הכבלים שמסתובבים בבית וכו') יש לציין שאין לאף אחד מהמחשבים הנייחים אין כ.רשת אלחוטי.. אני גר בבית 2 קומות (יחסית גדול) שכל מחשב נימצא בחדר אחר ברחבי הבית .. ויש לי כמה שאלות: 1. האם הראוטר הזה מספיק חזק בכדי להחזיק את כל המחשבים האלו ביחד (במיוחד שהוא עובד 24/7, למעט יום כיפור:]) ? ואם לא על איזה ראוטר אתם כן ממליצים? 2. על איזה כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים למחשבים ? תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by king of the kings,

שלום, לפני כמה ימים עברתי דירה, ובגלל זה הייתי צריך לנתק את המחשב של אבא מהכרטיס רשת (שהוא - dwl-g122 של - d-link) כאשר חיברתי את המחשב שוב (אתמול) המחשב זיהה את כל החומרה חוץ מאת כרטיס הרשת. הכרטיס הזה מחובר למחשב בUSB, הודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך להגדיר את הכרטיס. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by DaTHE,
    • 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by yogev_k,

שךום לכולם. יש לי לוח אם asus p5wdh deluxe . אני מחובר לאינטרנט ורוצה לחבר גם את הנייד שלי . אני משתמש באנטנה של ה-wifi ap solo. אני לא מצליח לקלוט לנייד רשת כמו שצריך אני רואה בסכמה של הנייד רק את המחשב שלי ואת הנייד ובצד שמאל את כדור הארץ בצבע אפור (לא מחובר כאילו.) ורשום לי שם רשת מקומית. מראה לי את הכל מצויין עם קליטה מצויינת וכו... אני רוצה לדעת איך אני יכול לגלוש בנייד כמו שצריך ו , ואיך אני יכול להפעיל את ה-wifi שיפעל כמו שצריך... תודה. יוגב.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי אני אשמח. מה שקורה זה שכשאני מגדיר שיתוף של תיקיה מסויימת אני מכניס בויסטה את השם מחשב של המחשב שנכנס מרחוק אבל ששאני רוצה לשתף כונן שלם הממשק טיפה שונה ואם אני מגדיר שם שיתוף אז אני רואה ברשת את התיקיה אבל אני לא מצליח להיכנס אליה,זה רושם משהו עם הרשאות.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by Aviko,

האימיול לא מוריד לי מאז שיש לי רשת ביתי... low id מה לעשות?? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by sharon515,

תגידו חברת אדימקס נחשב חברה איכותית ? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. Started by mmMigy,

אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by tzahif,

האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by galwin,

שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. אני מנסה להקים רשת אלחוטית עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים ללא ראוטר. את המחשב הראשי הגדרת כAP (מארח) ואת השני (האורח) שיחפש רשת זמינה. הכל עבד יופי בערך חצי שעה (עם ניתוקים של הרשת בין לבין) עד שהאינטרנט לא פעל במחשב האורח. היו ניתוקים כי כל כמה זמן הייתה שגיאה במשהו בשם WIN32 נראה לי... ואז הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה היה מסתדר. ואז הכל התחיל להשתדע והמחשב שלי לא זיהה את הכרטיס רשת האלחוטי שברשותי. התקנתי אותו שוב אינספור פעמים והקמתי 4 פעמים רשות בהתקנים שונים. אני מנסה לשחק בהגדרות של הכרטיסי רשת כבר כמה שעות עד שהגעתי למצב שיש רשת (הAP משדר והמחשב השני קולט) אבל אין שיתוף- עוצמת התדר מלאה עשיין אין שיתוף. אחרי שלחצתי על האפשרות "תקן" במאפיינים של החיבור האל…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.

17. מידי פעם שאני נכנס לאתר מסוים הוא אומר לי למעלה להתקין איזה פקד.מה זה הפקד הזה?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by אמיר25,

אחרי שהצלחתי להגדיר את הרוטר במודם הזה, התחברתי ע"י שויץ' לשני מחשבים. מהירות הגלישה צנחה ברמות בלתי נסבלות, האם לא עשיתי משהו שאני אמור לעשות או זה מה שקורה שמתחברים לשויץ'? אשמח לקבל את עזרתכם, אמיר

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by 114508534,

שלום יש ברשותי שני מחשבים ואני מעוניין להקים בינהם רשת שיהיו מחוברים לאינטרנט וכמובן שיתוף קבצים ומדפסת . יש ברשותי מודם כבלים SB4200 SURFBOARD , מה צריך בישביל רשת שכזאת בין שני מחשבים והאם אפשר לותר על נתב ובמקום זאת להתקין שני כרטיסי רשת במחשב אחד , כמובן שמדובר על רשת חוטית, או שאולי יותר זול/פשוט להקים רשת אלחוטית, המרחק בין שני המחשבים הוא חדר אחד . מערכת הפעלה XP בשני המחשבים תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by aeea,

אני רוצה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. איזה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?

22. Started by dmaster1984,

הבעיה שלי מתחילה כך בעבר כאשר הייתי מוריד סרטים ושירים דרך חייגן מה"Azureus" הייתי מוריד במהירויות גבוהות (110-150) היום אני משתמש בראוטר של חברת BELKIN מדגם F5D7230-4 שקיבלתי מארה"ב כאשר היום אני מנסה להוריד שירים וסרטים אני מוריד בשיא (KB15), והרבה פעמיים הוא מתנתק אני לא מבין למה בדיוק הראוטר מתנתק כול כך הרבה?? מה שכן קראתי בפורמים שאני צריך להגביל את הכמות משתמשים מהם אני מוריד, כך עשיתי, והוא באמת מתנתק פחות האם יש דרך אחרת???? אולי יש לכם כמה טיפים כיצד בכל זאת להוריד מהר מהאנטרנט ולא להתנתק כול הזמן תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by amitaiz,

שלום יש לנו רשת קטנה עם SERVER 2003. מעבר לשיתוף תיקיות ושרת Exchange מקומי אין לנו שום שימוש מיוחד בה. אני רוצה לאפשר למחשבים שמתחברים לשרת להיתחבר גם כשהשרת לא זמין(מחשבים ניידים וכדו'), ז"א לבצע LOG IN כאילו שהשרת זמין. הבנתי שזה משהו בGroup Policy אבל לא מצאתי איפה. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים