רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת אלחוטית עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים ללא ראוטר. את המחשב הראשי הגדרת כAP (מארח) ואת השני (האורח) שיחפש רשת זמינה. הכל עבד יופי בערך חצי שעה (עם ניתוקים של הרשת בין לבין) עד שהאינטרנט לא פעל במחשב האורח. היו ניתוקים כי כל כמה זמן הייתה שגיאה במשהו בשם WIN32 נראה לי... ואז הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה היה מסתדר. ואז הכל התחיל להשתדע והמחשב שלי לא זיהה את הכרטיס רשת האלחוטי שברשותי. התקנתי אותו שוב אינספור פעמים והקמתי 4 פעמים רשות בהתקנים שונים. אני מנסה לשחק בהגדרות של הכרטיסי רשת כבר כמה שעות עד שהגעתי למצב שיש רשת (הAP משדר והמחשב השני קולט) אבל אין שיתוף- עוצמת התדר מלאה עשיין אין שיתוף. אחרי שלחצתי על האפשרות "תקן" במאפיינים של החיבור האל…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ובכן, יש לי בבית רשת של כ 3 מחשבים, שניים מחוברים עם כבל ישירות ועוד אחד באלחוטי. בכל מקרה, אני רוצה לארגן אצלי במרתף מסיבת רשת, שכל החברים יבואו אליי עם המחשב שלהם ואני יארגן אצלי הכל. יש ברשותנו ראוטר עם 8 חיבורים, אך יותר מזה אין לי מושג מה צריך לעשות איך אני אמור לארגן את זה שיעבוד כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לנו רשת קטנה עם SERVER 2003. מעבר לשיתוף תיקיות ושרת Exchange מקומי אין לנו שום שימוש מיוחד בה. אני רוצה לאפשר למחשבים שמתחברים לשרת להיתחבר גם כשהשרת לא זמין(מחשבים ניידים וכדו'), ז"א לבצע LOG IN כאילו שהשרת זמין. הבנתי שזה משהו בGroup Policy אבל לא מצאתי איפה. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי חוזר מאמריקה מחר והוא מביא איתו 2 מחשבים ניידים,בזמן שהייתו שם הוא השתמש באינטרנט אלחוטי וכעת הוא גם רוצה להשתמש בזה פה.עכשיו רציתי לדעת איזה נתב אלחוטי/ראוטר אתם מציעים לקנות ואם אפשר במחיר סביר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי ראוטר בשביל שיהיה אפשר לגלוש גם במחשב השני עכשיו חברתי הכל אבל שהורדתי חייגן למחשב השני לא הצלחתי להתחבר אז חשבתי שסה אולי בגלל שכבר התחברתי עם החייגן שלי או משהו כזה לדע בקיצור מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום אנשים ברשותי מערכת הפעלה XP PRO ומדפסת משולבת BROTHER ברצוני לחבר את המדפסת באמצעות כרטיס רשת. האם זה אפשרי כך שאוכל לשלוח הדפסות בלי כבל או לסרוק ולהעביר את המידע למחשב. כמו כן שאלה נוספת, האם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כרטיס רשת ולצפות ברמת סרטי DVD? אין לי כרגע כרטיס רשת אשמח לקבל תגובות כולל המלצות לכרטיס רשת+ כל מה שצריך כדי לחבר מדפסת באופן אלחוטי - אם אפשר כמובן במידה ואפשר גם לחבר את הטלויזיה באמצעות כרטיסס רשת באיכות DVD... האם דרוש לי כרטיס רשת 1 או יותר תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם זה מסובך להתקין נקודת גישה אלחוטית (WAP) מה אני צריך חוץ מהמכשיר עצמו? יש לי כרגע רק ראוטר מודם, אני רוצה לעשות נקודת גישה בשביל להגביר את התדר של ה-WIFI למקומות אחרים בבית. WIFI EXTENDOR לא שווה כלום. הבנתי שאפשר לחבר את הראוטר לעוד ראוטר אבל זה יוצר DOUBLE NAT, שאני לא רוצה. ואז שמעתי על נקודת גישה אלחוטית, שנשארת על אותה הרשת. אשמח לעזרה לגבי הנושא
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש מחשבים ממוצע, שבא הנה כדאי לשאול חכמים ממני אני מעוניין להתקין בבית רשת אלחוטית, ורוצה לברר פעם אחת ולתמיד, מה יותר כדאי בתור תשתית - בזק או כבלים?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, האם המחשב הראשון ברשת, זה שמחובר פיזית (כבל) אל תוך הראוטר האלחוטי ומשם למודם ואל תשתית בזק, יסבול מהבעיות הנפוצות ברשת אלחוטית? (הורדה איטית בתוכנות P2P וכו'...) הרי כל החיבור שלו עובר בכבלים... בכל מקרה אם לא אמורות להיות בעיות אז למה שאני עובד איתו אני מקבל מהירות גלישה\הורדה נמוכה יותר, מאשר שאני עובר לעבוד רק אם המודם... הגדרתי את כל מה שצריך פתחתי פורטים עשיתי איפי סטטי... הראוטר הוא edimax BR 6024 המודם - Aztech Adsl2+ ואני עובד על WINXP SP2 תודה...
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הראווטר שמדובר עליו הוא trendnet tew-311brp יש לו כפתור של ריסטרט מאחורה , איפסתי אותו אבל אין לי את החוברת שלו ואני לא יודע את ההגדרות הראשוניות שלו ושאני מנסה להיכנס אליו הוא מבקש ססמא ושם.. מה אני מכניס שם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב אני צריך כרטיס רשת שיקלוט רשת מהקומה השניה לקומה הראשונה. אשמח לקבל המלצות, עדיף לא משהו יקר בשמיים אבל שיעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, יש לי 3 מחשבים זהים וחדשים יחסית, ניסיתי עליהם מספר מתאמי WiFi USB שונים (Ugreen, TPlink ועוד) והמהירות פשוט נוראית, כ-10-20Mbit/s. ניסיתי להתקין דרייברים, שדרגתי אפילו לWin11, עדכנתי Bios, שיניתי מיקומים של המחשב, בדקתי אפילו בדירה נוספת, קדחת. לפטופים ומכשירי סלולר\טבלטים באותה דירה מקבלים מהירות גבוה מאוד. יש למישהו המלצה על מתאם רשת עם פורט RJ45 שאוכל לנסות על אחד המחשבים? אני לא מעוניין לשים Router שישמש כנקודת גישה, רק יספר רשת לכל מחשב בנפרד. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-