עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. Started by ParaAduma,

שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה קצת מסובכת: במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב? והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה. ואם התשובה היא כן, מדוע יש למדפסות כרטיס רשת פנימי?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by Tal14,

יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by danZ,

שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by shabis,

אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by 114508534,

שלום יש ברשותי שני מחשבים ואני מעוניין להקים בינהם רשת שיהיו מחוברים לאינטרנט וכמובן שיתוף קבצים ומדפסת . יש ברשותי מודם כבלים SB4200 SURFBOARD , מה צריך בישביל רשת שכזאת בין שני מחשבים והאם אפשר לותר על נתב ובמקום זאת להתקין שני כרטיסי רשת במחשב אחד , כמובן שמדובר על רשת חוטית, או שאולי יותר זול/פשוט להקים רשת אלחוטית, המרחק בין שני המחשבים הוא חדר אחד . מערכת הפעלה XP בשני המחשבים תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. ולא רק זה אני מחובר לשם איך אני ניפתר מהעינין הזה מקווה שפנדורה לא פה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. אוקיי קניתי היום ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR -1418TX עכשיו יש לי מודם ADSL ,ALE130 עכשיו מה אני אמור לעשות? יש לי במודם רק יציאה של יואזבי וקו טלפון ,איך אני מחבר בין כל הדברים ? מה אני מחבר לאן ואיך? בבקשה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by dmaster1984,

הבעיה שלי מתחילה כך בעבר כאשר הייתי מוריד סרטים ושירים דרך חייגן מה"Azureus" הייתי מוריד במהירויות גבוהות (110-150) היום אני משתמש בראוטר של חברת BELKIN מדגם F5D7230-4 שקיבלתי מארה"ב כאשר היום אני מנסה להוריד שירים וסרטים אני מוריד בשיא (KB15), והרבה פעמיים הוא מתנתק אני לא מבין למה בדיוק הראוטר מתנתק כול כך הרבה?? מה שכן קראתי בפורמים שאני צריך להגביל את הכמות משתמשים מהם אני מוריד, כך עשיתי, והוא באמת מתנתק פחות האם יש דרך אחרת???? אולי יש לכם כמה טיפים כיצד בכל זאת להוריד מהר מהאנטרנט ולא להתנתק כול הזמן תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by Burned,

יש דרך לעשות שרק מחשב אחד ברשת יראה את תיקיית השיתוף שלי, או לחילופין שרק מחשב אחד לא ייראה את תיקיית השיתוף?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. יש לי מודם אחד ושתי מחשבים איך אני יכול לחבר את האינטרנט לשניהם? אן שאני צריך לקנות עוד מודם? ואם כן אז בבקשה תביא לי קישורים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייח שמוחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד שמחובר דרכו לאינטרנט. עשיתי את כל השלבים יש לי קשר בין המחשבים (מקבל פינג מהנייד ועד לכתובת האינטרנט של המחשב הנייח של אינטרנט זהב הכוונה) אבל אין אינטרנט בנייד!! כאשר אני מגדיר שיתוף במחשב הנייח לאינטרנט אני לא מקבל פינג בין המחשבים וכמובן אין אינטרנט בנייד. מה עושים?!? יש רעיון למישהו?!?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. מידי פעם שאני נכנס לאתר מסוים הוא אומר לי למעלה להתקין איזה פקד.מה זה הפקד הזה?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by maorsh18,

אני לא מצליח להכנס להגדרות של המודם באיי פי שלו(10.0.0.138) יש איזו שהיא דרך לפתור את הבעיה הזאתי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by tomhalo,

היה לי ראוטר אל חוטי שמחובר אצלי במחשב והכל פעל אצלי טוב.. ובמחשב של אחותי זה הפסיק לקלוט אותו.. ניסיתי כמה דברים לא פעל וקראנו לטכנאי. עכשיו קצת הקדמה על הטכנאי - הוא אידיוט. הוא אמר לנו שהבעיה היא הראוטר שכנראה משהו באנטנה נדפק וצריך להחליף אותו, החלפנו אותו לראוטר-מודם של בזק וזה באמת עבד - ליום בערך וזה הפסיק התקשרנו אליו עוד פעם והוא אמר שהמחשב היה אצלו (הוא תיקן עוד משהו אחר) אז הרשת פעלה. יש לי עוד ראוטר ברחוב שהמודם שלי קולט, וגם שהאנטנה אצל אחותי פעלה ראו אותו, עכשיו לא רואים שום רשת. הוא מתעקש שהבעיה היא לא בכרטיס ובאנטנה והציע לי את ההצעה הכי מפגרת ששמעתי עליה, ואני ישמח אם תגידו לי שטעיתי וזה הגיוני - הוא אמר לי להתקשר לחברת אינטרנט ולהחליף את השם משתמש והסיסמ…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by sharon515,

תגידו חברת אדימקס נחשב חברה איכותית ? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. Started by langa,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by mmMigy,

אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?

25. Started by טוויסט,

שלום רב, אני משתמש מחשבים ממוצע, שבא הנה כדאי לשאול חכמים ממני אני מעוניין להתקין בבית רשת אלחוטית, ורוצה לברר פעם אחת ולתמיד, מה יותר כדאי בתור תשתית - בזק או כבלים?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים