רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש המלצה למתג (סווי'ץ) לחיבור 8 יציאות למהירות גבוהה, במחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד עם uTorrent, לאחר זמן מה אני לא יכול לגלוש באינטרנט מאף מחשב בבית, עד שאני עושה RESET לראוטר (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש). עדכנתי FIRMWARE ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי חוזר מאמריקה מחר והוא מביא איתו 2 מחשבים ניידים,בזמן שהייתו שם הוא השתמש באינטרנט אלחוטי וכעת הוא גם רוצה להשתמש בזה פה.עכשיו רציתי לדעת איזה נתב אלחוטי/ראוטר אתם מציעים לקנות ואם אפשר במחיר סביר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצפות בסרטונים און ליין (STREAMMING MEDIA) אני לא מצליח לנצל את הרוחב פס שלי יש לי חיבור 3M דרך ברק013 וHOT אבל תמיד כשאני בודק את הקצב חיבור בסטטיסטיקה בWINDOWS MEDIA PLAYER זה אולי מגיע ל 400-600KBIT/SEC כלומר לא קרוב בכלל ל 3000 שאני אמור להגיע אני מחובר דרך LINKSYS WRT54GL עם גירסא של TOMATO יש רעיונות??
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני בעל עסק ואני מעוניין לפתוח -רק- תיבות אימייל עם השם של העסק שלי כלומר my-name@my-company.com ואני מבקש לדעת איך אני עושה זאת? (בתשלום כמובן...) רק אימייל, לא אתר !!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שני מחשבים ואני מעוניין להקים בינהם רשת שיהיו מחוברים לאינטרנט וכמובן שיתוף קבצים ומדפסת . יש ברשותי מודם כבלים SB4200 SURFBOARD , מה צריך בישביל רשת שכזאת בין שני מחשבים והאם אפשר לותר על נתב ובמקום זאת להתקין שני כרטיסי רשת במחשב אחד , כמובן שמדובר על רשת חוטית, או שאולי יותר זול/פשוט להקים רשת אלחוטית, המרחק בין שני המחשבים הוא חדר אחד . מערכת הפעלה XP בשני המחשבים תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אוקיי... אז התעסקתי עם כמה דברים בראוטר ובסוף יצא שאני לא יכול להכנס לאינטרנט ואם אני לא יכול להכנס לאינטרנט אני לא יכול לעשות משהו בנידון. אז אני צריך לדעת איך מתחברים בלי הראוטר? תודה!1
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ראוטר משולב גם חוטי וגם אלחוטי , לפחות פורט אחד לכל אחד , במחיר זול . שיוכל להתחבר לכבלים . הבנתי שאפשרי שיכלול גם מודם ואז אני מוותר על המודם של הספק אינטרנט ? שיהיה . תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
"ספקיות אינטרנט רבות אינם נותנים ללקוחות את הקוד לניהול הראוטר שברשותם שבמקרים רבים אינו מושאל בעילות שונות כגון אם ניתן לך את הקוד לא תהה זכאי לתמיכה בו עוד וכו השימוש בקודים על אחריותכם בלבד, למי שיש עוד קודים נא הגיבו עם הסבר - תודה. הנה הקוד הראשון של חברת ברק, החברה משתמשת בדרך כלל בקוד המורכב ממספר הלקוח בתוספת הספרות 11 בסוף המספר. שם המשתמש הינו בדרך כלל admin ברוב החברות." [glow=red,2,300]האים משהו מכיר את הקוד של חברת אינטרנט זהב עבור ראוטר זה?[/glow] (DYNALINK RTA770W)
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לנו אתר אשר נועד לפרסם מוצר אותו אנו מוכרים פעם בשנה בתקופה של בין חודש לחודשיים . השאלה היא כזאת יש לנו כבר את האתר אבל לא ניתן לרכוש דרכו אלה רק לפנות לאימייל, הייתי רוצה להכניס אליו אפשרות של קניה דרך האתר באמצעות ישראכרט . ניסיתי להיכנס לכל מיני חברות אבל אני לא גאון גדול בנושא ולא הבנתי מה בדיוק אני צריך?(אני מחפש גם ממשק ניהול לרכישות) יש לנו כבר שם ואנחנו נמצאים ברוב המנועי חיפוש ראשונים בנושא. האתר לא מוכר יותר מדי מוצרים זה אולי 5 הייתי רוצה המלצות מה עלי לעשות ?ודרך איזה חברות? ראיתי גם שירות שיקל עלינו בנושא האימליים "רב מסר" הבעיה שהם לא נותנים שירת קצר וגם כנראה לא הכי מתאים לנו. אולי יש איזה תוכנה מומלצת לניהול התיבה שלנו? חוץ מזה האתר זקוק לש…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה פרום גרמני נדמה לי אולי טועה ומישהו שם העלה משהו שהוא ניגן ושר לאיזו כתובת שהכל בגרמנית ואני לא מבין ואחרי שמעלים נכנסים לכתובת וזה מנגן את זה , מבלי שאותו אחד שנותנים לו את הקישור יצטרך להוריד את הקובץ זה כל כך טוב בשבילי , מישהו יודע? אם זה אפשרי או שדמיינתי .
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי של sweex עכשיו העניין בו זה בפתיחת הפורטים כאלו אני פתחתי את הפורט של האימיול במחשב אחד..אני בא לרשום את אותו פורט על המחשב השני הוא רושם לי שהפורט פתוח כבר אז איך אני פותח את הפורט בשביל כל המחשבים! בבקשה תעזרו ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עצה לראוטר טוב שיכול לעמוד בתנאי ממד ושתי קומות... יש לי כבר ראוטר אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהווה מעין אקסס פוינט... אמרו לי שלמטרה זו הוא צריך לתמוך ב WDS... יש לכם עצה? מה עם הראוטר הזה- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 תומך או לא? או שיש לכם עצה אחרת...
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, במהלך 18 השנים האחרונות, אני משתמש בנתבים של בזק. כיום יש לי את ה- D-LINK 256 שלהם. אני מתבלט האם לעבור ל BE שלהם או לקנות פרטי מעצמי. רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בפורום חוץ מ- ASUS. ומה אתם אומרים על זה: ראוטר D Link COVR AC1200 Dual Band Mesh Wi Fi COVR (ksp.co.il) האם זה כמו ה- BE או פחות ממנו או יותר? אני פשוט לא מתמצא בכל הדברים הללו. או שאולי כדאי כן לעבור ל BE שלהם? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-