רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להכנס להגדרות של המודם באיי פי שלו(10.0.0.138) יש איזו שהיא דרך לפתור את הבעיה הזאתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר WRT54GL של linksys Firmware Version: v4.30.11, Aug. 7, 2007 זה הכי מעודכן שיש, אני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט (כבלים \ 014), עכשיו יש לי 2 מחשבים שניהם דרך כרטיסים אלחוטיים מתחברים אחד נייד עם כרטיס מובנה עובד טוב מאוד! השני מחשב רגיל ויש איתו בעיות, במשחקים הוא יכול פתאום להתנתק מהאינטרנט ואז צריך להוציא את הכרטיס USD של הרשת האלחוטית ולהחזיר חזרה או לעשות restart למחשב כדי שהוא יעבוד שוב... למה זה קורה??? ויש לי לאגים עם האינטרנט ובעיות של גלישה לפעמים גם כן במחשב הזה.... הקליטה בדרך כלל היא low ולפעמים good.... הוא מתחבר לרשת ב54mbps
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים עברתי דירה, ובגלל זה הייתי צריך לנתק את המחשב של אבא מהכרטיס רשת (שהוא - dwl-g122 של - d-link) כאשר חיברתי את המחשב שוב (אתמול) המחשב זיהה את כל החומרה חוץ מאת כרטיס הרשת. הכרטיס הזה מחובר למחשב בUSB, הודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך להגדיר את הכרטיס. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מסובכת: במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב? והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה. ואם התשובה היא כן, מדוע יש למדפסות כרטיס רשת פנימי?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, ההרוטאר מחובר ל-3 מחשבים בצורה שאחד מחובר ב WIRELESS ועוד אחד מחובר בכבל. המחשב השלישי מחובר דרך המחשב השני (הכבל, יעני). ברגע שאני מחבר את הארוטר, שמוגדר להיות מחובר תמיד לאינטרנט, ללא חייגן, המהירות יורדת לפחות מ -2 ק"ב, גם כשיש רק מחשב אחד פתוח. בדקתי וכשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה (המהירות היא 1.5 מ"ב דרך 012 בכבלים). מה אני יכול לעשות? זו בעיה של הגדרות או ראוטר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שני מחשבים ואני מעוניין להקים בינהם רשת שיהיו מחוברים לאינטרנט וכמובן שיתוף קבצים ומדפסת . יש ברשותי מודם כבלים SB4200 SURFBOARD , מה צריך בישביל רשת שכזאת בין שני מחשבים והאם אפשר לותר על נתב ובמקום זאת להתקין שני כרטיסי רשת במחשב אחד , כמובן שמדובר על רשת חוטית, או שאולי יותר זול/פשוט להקים רשת אלחוטית, המרחק בין שני המחשבים הוא חדר אחד . מערכת הפעלה XP בשני המחשבים תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת קווית (אליה מחוברים 3 מחשבים נייחים) ורשת אלחותית (אליה 2 ניידים) עם BR6114WG Edimax. קישור בזאפ-http://zap.co.il/model.asp?model_id=39951 שמחוברים ב ADSL. עכשיו ברצוני להעביר את כל הבית לאלחוטי (בגלל כל הכבלים שמסתובבים בבית וכו') יש לציין שאין לאף אחד מהמחשבים הנייחים אין כ.רשת אלחוטי.. אני גר בבית 2 קומות (יחסית גדול) שכל מחשב נימצא בחדר אחר ברחבי הבית .. ויש לי כמה שאלות: 1. האם הראוטר הזה מספיק חזק בכדי להחזיק את כל המחשבים האלו ביחד (במיוחד שהוא עובד 24/7, למעט יום כיפור:]) ? ואם לא על איזה ראוטר אתם כן ממליצים? 2. על איזה כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים למחשבים ? תודה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
נגיד אני נכנס לפורומים אני לא יכול להעביר פורומים אני חושב בגלל אין לי JAVASCRIPIT .. פשוט אני לוחץ על העבר פורום או הגב תגובה הוא פשוט לא מגיב .. ווינדוס 98 ! תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבעיה שלי מתחילה כך בעבר כאשר הייתי מוריד סרטים ושירים דרך חייגן מה"Azureus" הייתי מוריד במהירויות גבוהות (110-150) היום אני משתמש בראוטר של חברת BELKIN מדגם F5D7230-4 שקיבלתי מארה"ב כאשר היום אני מנסה להוריד שירים וסרטים אני מוריד בשיא (KB15), והרבה פעמיים הוא מתנתק אני לא מבין למה בדיוק הראוטר מתנתק כול כך הרבה?? מה שכן קראתי בפורמים שאני צריך להגביל את הכמות משתמשים מהם אני מוריד, כך עשיתי, והוא באמת מתנתק פחות האם יש דרך אחרת???? אולי יש לכם כמה טיפים כיצד בכל זאת להוריד מהר מהאנטרנט ולא להתנתק כול הזמן תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-