רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אקדים ואומר שנעלו את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289174.0 שלי בתמיכה טכנית בגלל שיש לי בעיות בהתחברות לרשת שלא שלי , אם מישהו יוכל רק להגיד איך אני מברר אם יש לי תקלה בכרטיס או שחסמו אותי כל אדע אם אני צריך לקנות גם כרטיס חדש . תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
באיזה סוג של אבטחה להשתמש עם DLINK524? כרגע אני משתמש עם WPA רגיל כ-BOTH(SHARE AND OPEN ( ונראה לי שזה לא משספיק מה המלצתכם? תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עצה לראוטר טוב שיכול לעמוד בתנאי ממד ושתי קומות... יש לי כבר ראוטר אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהווה מעין אקסס פוינט... אמרו לי שלמטרה זו הוא צריך לתמוך ב WDS... יש לכם עצה? מה עם הראוטר הזה- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 תומך או לא? או שיש לכם עצה אחרת...
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני רוצה שמחשב אחד הייה יותר מהיר מהשני.. יש איזה תוכנה או איזה הגדרה שמגדירים? נגיד אני רוצה שמחשב אחד הייה 1M ובשני הייה 0.5M :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לא מזמן הביאו לי ראוטר מחו"ל עכשיו שאני מחבר אותו הכול טוב ויפה אני מכניס את הדיסק מתקין כל מה שצריך ובאיזה שלב הוא מגיע לי לאיזה דף כזה שאני צריך לתת לו ip dns איזה ip ביודק אינ צריך לירשום לו שם??.. תודהה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
ההתחייבות שלי בNETVISION מסתיימת בעוד שבועיים. לפי מה שאני יודע חוץ מאקספון ואורנג' כל שאר הספקיות האחרות חוסומות שיתוף קבצים. עכשיו השאלה היא להתחבר לאקספון או לאורנג'?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למתג (סווי'ץ) לחיבור 8 יציאות למהירות גבוהה, במחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, כשנכנסים ל SETUP בוחרים PPPoE או PPPoA , ומה ההבדל בין 2 אופציות אלה? לאחר מכן בוחרים , 8.48 , נכון? או עדיף משהו אחר? האם יש עוד דברים שצריך לשנות? תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים אחד עם XP ואחד עם WIN2000 עם רואטר 270PR וסיווץ' ויש בניהם כונן משותף. ככה זה עבד כבר הרבה זמן אבל בזמן האחרון אי אפשר לגשת ממחשב אחד לשני. יש בקשה ללסיסמא ושם משתמש אבל בשני המחשבים אין סיסמא. בעיקרון הרשת פיזית אמורה להיות בסדר. יש גם פינג בין המחשבים. השאלה מה צריך לבדוק בהגדרות. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצפות בסרטונים און ליין (STREAMMING MEDIA) אני לא מצליח לנצל את הרוחב פס שלי יש לי חיבור 3M דרך ברק013 וHOT אבל תמיד כשאני בודק את הקצב חיבור בסטטיסטיקה בWINDOWS MEDIA PLAYER זה אולי מגיע ל 400-600KBIT/SEC כלומר לא קרוב בכלל ל 3000 שאני אמור להגיע אני מחובר דרך LINKSYS WRT54GL עם גירסא של TOMATO יש רעיונות??
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר BR6104K של אדימקס. האינטרנט עובד מצוין בכל המחשבים, אבל איך אני עושה שיהיה אפשר להיכנס לתיקייה מסוימת באחד המחשבים??
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד עם uTorrent, לאחר זמן מה אני לא יכול לגלוש באינטרנט מאף מחשב בבית, עד שאני עושה RESET לראוטר (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש). עדכנתי FIRMWARE ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של (DELL (PRECISION M65 יש לי בעייה בתהליך Wireless Zero Configuration אני רואה שהוא אמור לפעול אוטומטית והוא לא בנוסף יש לי בעייה, במאפייני חיבור של הרשת האלחוטית בטאב של Wireless Networks הסימון של "Use Windows to configure my wireless network settings" לא נשמר לי אני יודע ששני האופציות האלה קשורות אחד בשני. ואני כל פעם צריך להפעיל אותם ידנית על מנת שאני אוכל להפעיל את האשף של הרשתות האלחוטיות שמאפשר לי להתחבר לרשת שאני רוצה. מותקן על המחשב שלי SP2 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני צריך לבחור רכיבים מKSP לרשת אלחוטית של שלושה מחשבים ב450 שקל. זה חייב להיות מKSP בגלל שהם נותנים לי זיכוי עבור מוצר שלא עובד. המרחק בין הנתב וכל המחשבים הוא די קטן ולא צפוי לגדול. מדובר על פחות מ6 מטרים מהנקודה הכי רחוקה של הנתב. כמובן שזה לא אומר שחובה שהנתב יהיה ג'נארי אבל צריך להשאיר גם מקום לכרטיסי הרשת. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל עובד טוב קינפגתי את האבטחה וכו' השאלה שלי היא האם יש צורך לעדכן קושחה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-