עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kobi_af,

שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?

2. שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by dani k,

היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת ביתית של שני מחשבים, שמחוברים לראוטר (ר' מפרט). משום מה, באחד המחשבים (השני) האינטרנט לא עובד כלל. מידי פעם הוא מגיע למצב של "מייבא נתוני רשת", אך מייד חוזר למצב של "לא מחובר". למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  5. ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by polkm,

שלום לכם הותקנה בבית רשת פייבר של בזק. המחשבים הנייחים מחוברים שניהם ב WIFI לראוטר הטכנאי אמר שכדי לגלוש במהירות החדשה עלי להחליף לכרטיסי רשת חדישים יותר. האם זה נכון? האם כרטיס DLINK DWA185 מתאים? תודה רבה

7. אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by raphael,

היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by tuvia,

שבוע טוב לכולם. יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן אוין לי מושג מה לעשות. אז ככה באתרים כמו וואלה שאני רוצה לראות את הסרטונים בכתוגרית ה"וידאו" אני לא לוחץ כתוב connecting ואז ready אבל לא רואים כלום. יש לי windows xp sp2 . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מחובר ב ADSL דרך מחשב רגיל , ולאחרונה רכשנו מחשב נייד . אני מחשב נתב אלחוטי , שאני אוכל לחבר אליו את המחשב שלי (קווי) ואת הנייד (אלחוטי). אני מחפש בעיקר נתב עם אות כמה שיותר חזק , זה הדגש היחיד שלי , כמה שיותר מרחק. התקציב הוא 400-500 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM במקום אחד. אני רוצה לשים REPEATER במקום שני כדי להגדיל את טווח השידור/קליטה. אני רוצה לקחת AP מסוג TENDnet TEW430APB שהבנתי שיכול לעבוד כ REPEATER. האם במצב REPEATER אני יכול לחבר אליו לכניסת הרשת שלו HUB/SWITCH וחלק מהמחשבים יעבדו דרכו? או שזה אפשרי שהוא מוגדר לא REPEATER? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי אני אשמח. מה שקורה זה שכשאני מגדיר שיתוף של תיקיה מסויימת אני מכניס בויסטה את השם מחשב של המחשב שנכנס מרחוק אבל ששאני רוצה לשתף כונן שלם הממשק טיפה שונה ואם אני מגדיר שם שיתוף אז אני רואה ברשת את התיקיה אבל אני לא מצליח להיכנס אליה,זה רושם משהו עם הרשאות.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by bitona,

אז ככה יקיריי - אחד מחשב XP , אחד מחשב 98. מחוברים בכבל מוצלב כמובן , ב - XP יש 2 כרטיסי רשת , אחד הולך למודם כבלים של מוטורולה. כל נסיון שלי להגדיר רשת ביתית קטנה במחשב הראשי אכן פותח חיבור רשת שנקרא LAN שמראה לכאורה שהכל תקין אך בה בעת עושה 2 דברים נוספים: 1. מנתק אותי מחיבור לאינטרנט (המחשב מאבד IP ותקשורת TCP/IP מול המודם , יש לציין שיש גם חיבור רשת שנקרא INTERNET שעושה רושם כאילו הוא כן מנהל איזו תקשורת מול המודם שכן נורית הכתומה במודם כבוייה רק כאשר הוא ב - DISABLE ולא כאשר חיבור AZTV CABLE MODEM DIALER ב - SISABLE). 2. נפתח חיבור רשת שנקרא "גשר רשת" שאין לי מושג מה טיבו ומדוע הוא בא כשאף אחד לא קורה לו. כדי לפחות להחזיר אינטרנט במחשב הראשי אני מוחק את גשר הר…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by jfkk,
    • 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by Skeith,

שלום, אני מחפש המלצה לנתב תקן N, עד 1000ש"ח. חשוב שהוא יהיה אמין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. ה LINKSYS WRT54G שלי הפסיק אתמול להתחבר ל L2TP מסיבה לא ברורה. כנראה עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי לחיבור לכבלים בתקציב של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by shay360,

אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש

19. Started by itaysk,

היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני רוצה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית. כרגע אני מחובר עם מחשב נייח לנטוויז'ן דרך הכבלים רוחב פס של 750K, עם מודם של מוטורולה, חיבור LAN, במחשב הנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה ההבדל בין נתב ל Access point? מה אני צריך לקנות? 2. אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה שתיים שלוש דגמים ספציפיים. 3. מה הטווח כיסוי של זה? 4. מה המצב בארץ של אינטרנט סלולרי? האם שווה מבחינת מהירות\עלות? הכי חשוב לי שתענו על 2. תודה מראש, איתי.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Krooc,

יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by maor-a-,

אני בעל עסק ואני מעוניין לפתוח -רק- תיבות אימייל עם השם של העסק שלי כלומר my-name@my-company.com ואני מבקש לדעת איך אני עושה זאת? (בתשלום כמובן...) רק אימייל, לא אתר !!!

23. Started by ido-nava,

שלום ברשותי רשת קווית (אליה מחוברים 3 מחשבים נייחים) ורשת אלחותית (אליה 2 ניידים) עם BR6114WG Edimax. קישור בזאפ-http://zap.co.il/model.asp?model_id=39951 שמחוברים ב ADSL. עכשיו ברצוני להעביר את כל הבית לאלחוטי (בגלל כל הכבלים שמסתובבים בבית וכו') יש לציין שאין לאף אחד מהמחשבים הנייחים אין כ.רשת אלחוטי.. אני גר בבית 2 קומות (יחסית גדול) שכל מחשב נימצא בחדר אחר ברחבי הבית .. ויש לי כמה שאלות: 1. האם הראוטר הזה מספיק חזק בכדי להחזיק את כל המחשבים האלו ביחד (במיוחד שהוא עובד 24/7, למעט יום כיפור:]) ? ואם לא על איזה ראוטר אתם כן ממליצים? 2. על איזה כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים למחשבים ? תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by galwin,

שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים