רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אז ככה יקיריי - אחד מחשב XP , אחד מחשב 98. מחוברים בכבל מוצלב כמובן , ב - XP יש 2 כרטיסי רשת , אחד הולך למודם כבלים של מוטורולה. כל נסיון שלי להגדיר רשת ביתית קטנה במחשב הראשי אכן פותח חיבור רשת שנקרא LAN שמראה לכאורה שהכל תקין אך בה בעת עושה 2 דברים נוספים: 1. מנתק אותי מחיבור לאינטרנט (המחשב מאבד IP ותקשורת TCP/IP מול המודם , יש לציין שיש גם חיבור רשת שנקרא INTERNET שעושה רושם כאילו הוא כן מנהל איזו תקשורת מול המודם שכן נורית הכתומה במודם כבוייה רק כאשר הוא ב - DISABLE ולא כאשר חיבור AZTV CABLE MODEM DIALER ב - SISABLE). 2. נפתח חיבור רשת שנקרא "גשר רשת" שאין לי מושג מה טיבו ומדוע הוא בא כשאף אחד לא קורה לו. כדי לפחות להחזיר אינטרנט במחשב הראשי אני מוחק את גשר הר…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני משתמש ב UTORRENT כבר הרבה זמן אבל שמתי לב (כנראה זה תמיד היה כך אבל פתאום ראיתי אתה זה) שאני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל... רוב הזמן אני מוריד מישראלים במהירות המקסימלית שלי... אבל אם אין ישראלים אז זה פשוט ימים.... אני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל ורוב ההורדות הם מאנשים בארץ!!! אני עובד דרך אינטרנט זהב... האם הם חוסמים? איך אפשר לבדוק את זה... יש להדגיש שאני לא משתמש בחייגן...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמוחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד שמחובר דרכו לאינטרנט. עשיתי את כל השלבים יש לי קשר בין המחשבים (מקבל פינג מהנייד ועד לכתובת האינטרנט של המחשב הנייח של אינטרנט זהב הכוונה) אבל אין אינטרנט בנייד!! כאשר אני מגדיר שיתוף במחשב הנייח לאינטרנט אני לא מקבל פינג בין המחשבים וכמובן אין אינטרנט בנייד. מה עושים?!? יש רעיון למישהו?!?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש את OUTLOOK של אקספלורר, ויש את THANDERBIRD... אני משתמש באימייל של וואלה.. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני אוכל לגשת למייל שלי בוואלה דרך התוכנות האלה? אם אני לא טועה יש, אבל אז בתוכנה יש את הWIZARD שעוזר כאילו.. אבל אין לי מושג מה לרשום שם בחלונות... מישו יודע או יכול להפנות אותי למבין בעיניין?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
האם קיים אתר בעברית הנותן מידע מקיף על רשתות וינדואז?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LEVONO V100 וכרטיס המובנה התקלקל צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עד 150 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
במחשב שהמדפסת מותקנת בו יש ויסטה באחרים יש XP העניין הוא שהXP רואה את המדפסת והכל אבל שאני שולח הדפסה לא קורה כלום... יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, האם המחשב הראשון ברשת, זה שמחובר פיזית (כבל) אל תוך הראוטר האלחוטי ומשם למודם ואל תשתית בזק, יסבול מהבעיות הנפוצות ברשת אלחוטית? (הורדה איטית בתוכנות P2P וכו'...) הרי כל החיבור שלו עובר בכבלים... בכל מקרה אם לא אמורות להיות בעיות אז למה שאני עובד איתו אני מקבל מהירות גלישה\הורדה נמוכה יותר, מאשר שאני עובר לעבוד רק אם המודם... הגדרתי את כל מה שצריך פתחתי פורטים עשיתי איפי סטטי... הראוטר הוא edimax BR 6024 המודם - Aztech Adsl2+ ואני עובד על WINXP SP2 תודה...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ראשית אני בבזק עכשיו.. ולמזלי הרב (!!!) נגמרת לי תקופת ההתחייבות ב12 לחודש אני חייב לציין שהם באמת היו בסדר ב5 שנים שאני אצלם.. וגם אח שלי אצלהם וגם אצלו הכל היה בסדר.. אבל כמו שקרה להרבה פה.. ככה גם לי... איטיות רבה למדי.. לכן החלטתי לתת צ'אנס לאקספון.. אבל לפני זה יש לי כמה שאלות , א. אם יש משהו שאני אהבתי בבזק זה את הפינגים לחו''ל במשחקי רשת.. איך הפינגים באקס פון? ב. איך ההורדה בכלליות באקס פון? לא מספיק שהם לא חוסמים.. ישנם עוד פרמטרים שמשפיעים על הורדה מחו''ל.. איך הם?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היה לי ראוטר אל חוטי שמחובר אצלי במחשב והכל פעל אצלי טוב.. ובמחשב של אחותי זה הפסיק לקלוט אותו.. ניסיתי כמה דברים לא פעל וקראנו לטכנאי. עכשיו קצת הקדמה על הטכנאי - הוא אידיוט. הוא אמר לנו שהבעיה היא הראוטר שכנראה משהו באנטנה נדפק וצריך להחליף אותו, החלפנו אותו לראוטר-מודם של בזק וזה באמת עבד - ליום בערך וזה הפסיק התקשרנו אליו עוד פעם והוא אמר שהמחשב היה אצלו (הוא תיקן עוד משהו אחר) אז הרשת פעלה. יש לי עוד ראוטר ברחוב שהמודם שלי קולט, וגם שהאנטנה אצל אחותי פעלה ראו אותו, עכשיו לא רואים שום רשת. הוא מתעקש שהבעיה היא לא בכרטיס ובאנטנה והציע לי את ההצעה הכי מפגרת ששמעתי עליה, ואני ישמח אם תגידו לי שטעיתי וזה הגיוני - הוא אמר לי להתקשר לחברת אינטרנט ולהחליף את השם משתמש והסיסמ…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות ואז גם הוא נעלם והראוטר פשוט נחסם. בתודה …
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש דרך לעשות שרק מחשב אחד ברשת יראה את תיקיית השיתוף שלי, או לחילופין שרק מחשב אחד לא ייראה את תיקיית השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מודם אחד ושתי מחשבים איך אני יכול לחבר את האינטרנט לשניהם? אן שאני צריך לקנות עוד מודם? ואם כן אז בבקשה תביא לי קישורים
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני גולש במחשב עם רשת אלחוטית של הפון וכל כמה דקות האינטנרנט מתנתק ואז אני לוחץ על אבחן בעיה של הווינדוס הוא סורק ואז כותב לי "שער ברירת מחדל אינו זמיו - תוקן" ואחרי כמה דקות זה שוב מתנתק ושוב אני עושה הכל מחדש כל כמה דקות זה קורה - למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
- 2 followers
-
-
מידי פעם שאני נכנס לאתר מסוים הוא אומר לי למעלה להתקין איזה פקד.מה זה הפקד הזה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-