עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Krooc,

יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by Morphine,

אני לא ממש יודע איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא לכאן, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי אינטרנט של בזק ונטוויז'ן (לא יודע מה התפקיד של כל אחד..זה ספק, זה תשתית..לא יודע חח). כבר כמה ימים שהמעבר בין אתר לאתר הוא איטי להחריד ואני מתקשר לתמיכה טכנית, בנטוויז'ן מעבירים אותי לבזק ובבזק מעבירים אותי לנטוויז'ן, בסוף מסתבר שזו בעיה במחשב עצמו. איזו בעיה יכולה להיות כבר?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by qwerty2,

הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  5. אני מנסה להקים רשת אלחוטית עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים ללא ראוטר. את המחשב הראשי הגדרת כAP (מארח) ואת השני (האורח) שיחפש רשת זמינה. הכל עבד יופי בערך חצי שעה (עם ניתוקים של הרשת בין לבין) עד שהאינטרנט לא פעל במחשב האורח. היו ניתוקים כי כל כמה זמן הייתה שגיאה במשהו בשם WIN32 נראה לי... ואז הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה היה מסתדר. ואז הכל התחיל להשתדע והמחשב שלי לא זיהה את הכרטיס רשת האלחוטי שברשותי. התקנתי אותו שוב אינספור פעמים והקמתי 4 פעמים רשות בהתקנים שונים. אני מנסה לשחק בהגדרות של הכרטיסי רשת כבר כמה שעות עד שהגעתי למצב שיש רשת (הAP משדר והמחשב השני קולט) אבל אין שיתוף- עוצמת התדר מלאה עשיין אין שיתוף. אחרי שלחצתי על האפשרות "תקן" במאפיינים של החיבור האל…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by עדי עדי עדי,

שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע

7. Started by BeatNik,

ערב טוב אנשים, האם המחשב הראשון ברשת, זה שמחובר פיזית (כבל) אל תוך הראוטר האלחוטי ומשם למודם ואל תשתית בזק, יסבול מהבעיות הנפוצות ברשת אלחוטית? (הורדה איטית בתוכנות P2P וכו'...) הרי כל החיבור שלו עובר בכבלים... בכל מקרה אם לא אמורות להיות בעיות אז למה שאני עובד איתו אני מקבל מהירות גלישה\הורדה נמוכה יותר, מאשר שאני עובר לעבוד רק אם המודם... הגדרתי את כל מה שצריך פתחתי פורטים עשיתי איפי סטטי... הראוטר הוא edimax BR 6024 המודם - Aztech Adsl2+ ואני עובד על WINXP SP2 תודה...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. Started by prigat_a,

הראווטר שמדובר עליו הוא trendnet tew-311brp יש לו כפתור של ריסטרט מאחורה , איפסתי אותו אבל אין לי את החוברת שלו ואני לא יודע את ההגדרות הראשוניות שלו ושאני מנסה להיכנס אליו הוא מבקש ססמא ושם.. מה אני מכניס שם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. Started by tomhalo,

היה לי ראוטר אל חוטי שמחובר אצלי במחשב והכל פעל אצלי טוב.. ובמחשב של אחותי זה הפסיק לקלוט אותו.. ניסיתי כמה דברים לא פעל וקראנו לטכנאי. עכשיו קצת הקדמה על הטכנאי - הוא אידיוט. הוא אמר לנו שהבעיה היא הראוטר שכנראה משהו באנטנה נדפק וצריך להחליף אותו, החלפנו אותו לראוטר-מודם של בזק וזה באמת עבד - ליום בערך וזה הפסיק התקשרנו אליו עוד פעם והוא אמר שהמחשב היה אצלו (הוא תיקן עוד משהו אחר) אז הרשת פעלה. יש לי עוד ראוטר ברחוב שהמודם שלי קולט, וגם שהאנטנה אצל אחותי פעלה ראו אותו, עכשיו לא רואים שום רשת. הוא מתעקש שהבעיה היא לא בכרטיס ובאנטנה והציע לי את ההצעה הכי מפגרת ששמעתי עליה, ואני ישמח אם תגידו לי שטעיתי וזה הגיוני - הוא אמר לי להתקשר לחברת אינטרנט ולהחליף את השם משתמש והסיסמ…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by din707b,

שלום אנשים ברשותי מערכת הפעלה XP PRO ומדפסת משולבת BROTHER ברצוני לחבר את המדפסת באמצעות כרטיס רשת. האם זה אפשרי כך שאוכל לשלוח הדפסות בלי כבל או לסרוק ולהעביר את המידע למחשב. כמו כן שאלה נוספת, האם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כרטיס רשת ולצפות ברמת סרטי DVD? אין לי כרגע כרטיס רשת אשמח לקבל תגובות כולל המלצות לכרטיס רשת+ כל מה שצריך כדי לחבר מדפסת באופן אלחוטי - אם אפשר כמובן במידה ואפשר גם לחבר את הטלויזיה באמצעות כרטיסס רשת באיכות DVD... האם דרוש לי כרטיס רשת 1 או יותר תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by jfkk,
    • 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by whitiger19,

ממ אני רוצה להקים רשת ביתית(חוטית בבית) בין 3 מחשבים... כרגע יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים.. המחשב הראאשי ש ל אחי..מתחבר למודם כבלים שיש לי, דרך USB (אם זה משנה משהו.. ) ואני גם מתחבר למודם הזה דרך כבל רשת ישר(יענו לא מוצלב..) קיצ'ר ככה אני מחובר לאינטרנט..עכשיו אני רוצה גם לשתף עוד מחשב, אז חשבתי לעצמי לקנות ראוטר..(או שבעצם לא? אולי סוויטץ'? ) או שצריך משהו אחר..? קיצ'ר תגידו לי בבקשה מה אני צריך לקנות? תודה מראש לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  14. שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by אמיר25,

אחרי שהצלחתי להגדיר את הרוטר במודם הזה, התחברתי ע"י שויץ' לשני מחשבים. מהירות הגלישה צנחה ברמות בלתי נסבלות, האם לא עשיתי משהו שאני אמור לעשות או זה מה שקורה שמתחברים לשויץ'? אשמח לקבל את עזרתכם, אמיר

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by 114508534,

אהלן ערב טוב אני צריך כרטיס רשת שיקלוט רשת מהקומה השניה לקומה הראשונה. אשמח לקבל המלצות, עדיף לא משהו יקר בשמיים אבל שיעשה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by eyalhadad9,

שלום התקנתי את הרשת האלחוטית(נתב+ראוטר)אך יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט,כאשר אני מתחבר לסקייפ או לביטורנט אין בעיה אך כאשר אני מנסה לגלוש באינטרנט רוב הזמן הדף לא עולה לי ,ונותן לי הודעה כאילו אני לא מחובר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. אני צריך להקים רשת בין 2 מחשבים עם ווינדוס כנראה NT ומחשב עם אקספי פרו (בSTART כתוב ווינדוס אקספי פרו אבל כשעושים CTRLALTDELETE מגיעים לתפריט שבו אפשר לבחור כל מיני דברים וביניהם טאסק מנאג'ר) אני לא מוצא WIZARD להקמת רשת במחשבים הניידים אבל הם "רואים" את המחשב השולחני שלי וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רוצה התחברות עם שם משתמש וססמה איך אני מקים תרשת? מהר בבקשה זה דחוף....

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by ido-nava,

שלום ברשותי רשת קווית (אליה מחוברים 3 מחשבים נייחים) ורשת אלחותית (אליה 2 ניידים) עם BR6114WG Edimax. קישור בזאפ-http://zap.co.il/model.asp?model_id=39951 שמחוברים ב ADSL. עכשיו ברצוני להעביר את כל הבית לאלחוטי (בגלל כל הכבלים שמסתובבים בבית וכו') יש לציין שאין לאף אחד מהמחשבים הנייחים אין כ.רשת אלחוטי.. אני גר בבית 2 קומות (יחסית גדול) שכל מחשב נימצא בחדר אחר ברחבי הבית .. ויש לי כמה שאלות: 1. האם הראוטר הזה מספיק חזק בכדי להחזיק את כל המחשבים האלו ביחד (במיוחד שהוא עובד 24/7, למעט יום כיפור:]) ? ואם לא על איזה ראוטר אתם כן ממליצים? 2. על איזה כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים למחשבים ? תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by Dorr,

שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מחובר ב ADSL דרך מחשב רגיל , ולאחרונה רכשנו מחשב נייד . אני מחשב נתב אלחוטי , שאני אוכל לחבר אליו את המחשב שלי (קווי) ואת הנייד (אלחוטי). אני מחפש בעיקר נתב עם אות כמה שיותר חזק , זה הדגש היחיד שלי , כמה שיותר מרחק. התקציב הוא 400-500 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by Asafmaruani,

יש לי נתב מהסוג למעלה, כל פעם אחרי איזה פרק זמן לא קבוע משהו כמו 3, 5, חצי יום, הואמתנתק מהרשת ורק כשאני נכנס להגדרות שלו ועושה לו REBOOT רק אז הוא חוזר לעבוד וחוזר חלילה... יש לכם רעיון????

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות ראוטר מסוג 3COM 3CRWE554G72 ואני לא יודע אם הוא יעבוד לי קומה אחת למעלה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.