עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ה LINKSYS WRT54G שלי הפסיק אתמול להתחבר ל L2TP מסיבה לא ברורה. כנראה עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי לחיבור לכבלים בתקציב של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by udi80,

אמול עשית אינטרנט של סלקום סבים אופטי רק למצלמות יש לי מצלמות שאומי חדשים שקנית הדגם של מצלמות pro 2 הדגם החדש כל פעם יש תקיעה וממשיך הצלמות מחברות 5 הרץ ויש גם 2.4 הרץ הבעיה kb משתנה פעם 30 kb פעם 2 kb איך אני אני פותר את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Burned,

יש דרך לעשות שרק מחשב אחד ברשת יראה את תיקיית השיתוף שלי, או לחילופין שרק מחשב אחד לא ייראה את תיקיית השיתוף?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by orital81,

הי, אני משוטט באתרים שונים במטרה למצוא נתב אלחוטי המתאים לצרכים שלי, הלכתי קצת לאיבוד :s05: ואשמח לקבל עזרה. אני מחובר דרך הכבלים, רוחב פס 1.5 מגה. (אין לי צורך בהורדות כבדות). אין לי ידע רחב ברשתות תקשורת ולכן אני מעדיף מכשיר פשוט וקל לתפעול. טווח המחירים שאני מחפש הוא 200-300 ש"ח. המספר המקסימלי של מחשבים מחוברים הוא 2. אשמח לקבל המלצה על מכשיר (חברה ו/או חנות) המתאים ביותר לדעתך. בתודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה קצת מסובכת: במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב? והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה. ואם התשובה היא כן, מדוע יש למדפסות כרטיס רשת פנימי?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by darkspell,

יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?

8. Started by BeatNik,

ערב טוב אנשים, האם המחשב הראשון ברשת, זה שמחובר פיזית (כבל) אל תוך הראוטר האלחוטי ומשם למודם ואל תשתית בזק, יסבול מהבעיות הנפוצות ברשת אלחוטית? (הורדה איטית בתוכנות P2P וכו'...) הרי כל החיבור שלו עובר בכבלים... בכל מקרה אם לא אמורות להיות בעיות אז למה שאני עובד איתו אני מקבל מהירות גלישה\הורדה נמוכה יותר, מאשר שאני עובר לעבוד רק אם המודם... הגדרתי את כל מה שצריך פתחתי פורטים עשיתי איפי סטטי... הראוטר הוא edimax BR 6024 המודם - Aztech Adsl2+ ואני עובד על WINXP SP2 תודה...

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by danZ,

שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by lagadol1,

שלום לכולם... אני מנסה לפתוח את הפורטים ל-µTorrent ואני משתמש במדריך הזה : http://www.portforward.com/english/routers...04/Utorrent.htm והגעתי לשלב האחרון שיש שם טבלה עם tcp ... מה אני צריך לרשום במשבצות הריקות ? סתם מספרים ? איזה מספרים (בין כמה לכמה 10000-60000) ? תנו לי בבקשה דוגמא לשורה אחת מה אני אמור לרשום שם ... וכאילו אחרי שאני עושה את זה אני פותח פורט שדרכו אני יכול להעביר מידע ? ואז איך אני משתמש באותו פורט בתוכנה ? איך אני עושה שהפורט הזה ישתמש את התוכנה ? כאילו אני אני רושם את הפורט בתוכנה שידע באיזה פורט להשתמש ? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. שלום יש לי את הראוטר WRT54GL של linksys Firmware Version: v4.30.11, Aug. 7, 2007 זה הכי מעודכן שיש, אני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט (כבלים \ 014), עכשיו יש לי 2 מחשבים שניהם דרך כרטיסים אלחוטיים מתחברים אחד נייד עם כרטיס מובנה עובד טוב מאוד! השני מחשב רגיל ויש איתו בעיות, במשחקים הוא יכול פתאום להתנתק מהאינטרנט ואז צריך להוציא את הכרטיס USD של הרשת האלחוטית ולהחזיר חזרה או לעשות restart למחשב כדי שהוא יעבוד שוב... למה זה קורה??? ויש לי לאגים עם האינטרנט ובעיות של גלישה לפעמים גם כן במחשב הזה.... הקליטה בדרך כלל היא low ולפעמים good.... הוא מתחבר לרשת ב54mbps

13. יש את OUTLOOK של אקספלורר, ויש את THANDERBIRD... אני משתמש באימייל של וואלה.. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני אוכל לגשת למייל שלי בוואלה דרך התוכנות האלה? אם אני לא טועה יש, אבל אז בתוכנה יש את הWIZARD שעוזר כאילו.. אבל אין לי מושג מה לרשום שם בחלונות... מישו יודע או יכול להפנות אותי למבין בעיניין?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by qwerty2,

הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by erezkoli,

מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by ParaAduma,

שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Tal14,

יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by shukim,

שלום רב, מחשב (א) עם מערכת הפעלה vista home premium. מחשב (ב) עם מערכת הפעלה windowsx xp home. שניהם מחוברים בנתב (לא אלחוטי). למחשב (א) מחוברת מדפסת lexmark x61700. שיתפתי את המדפסת כך שאוכל להדפיס ממחשב (ב). במחשב (ב) המדפסת היא ברירת המחדל!! למרות זאת כאשר אני שולח ממחשב (ב) מסמך להדפסה דבר לא מתרחש!!! לעומת זאת, כאשר אני מאתחל את מחשב (א) ההדפסה יוצאת!!! מה עושים? תודה, שוקי.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by Krooc,

יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. יש לי מודם אחד ושתי מחשבים איך אני יכול לחבר את האינטרנט לשניהם? אן שאני צריך לקנות עוד מודם? ואם כן אז בבקשה תביא לי קישורים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by myjunkmail0000,

אני משתמש ב UTORRENT כבר הרבה זמן אבל שמתי לב (כנראה זה תמיד היה כך אבל פתאום ראיתי אתה זה) שאני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל... רוב הזמן אני מוריד מישראלים במהירות המקסימלית שלי... אבל אם אין ישראלים אז זה פשוט ימים.... אני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל ורוב ההורדות הם מאנשים בארץ!!! אני עובד דרך אינטרנט זהב... האם הם חוסמים? איך אפשר לבדוק את זה... יש להדגיש שאני לא משתמש בחייגן...

24. Started by shabis,

אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by Oranili,

נגיד אני נכנס לפורומים אני לא יכול להעביר פורומים אני חושב בגלל אין לי JAVASCRIPIT .. פשוט אני לוחץ על העבר פורום או הגב תגובה הוא פשוט לא מגיב .. ווינדוס 98 ! תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים