רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הרשת האלחוטית(נתב+ראוטר)אך יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט,כאשר אני מתחבר לסקייפ או לביטורנט אין בעיה אך כאשר אני מנסה לגלוש באינטרנט רוב הזמן הדף לא עולה לי ,ונותן לי הודעה כאילו אני לא מחובר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ממ אני רוצה להקים רשת ביתית(חוטית בבית) בין 3 מחשבים... כרגע יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים.. המחשב הראאשי ש ל אחי..מתחבר למודם כבלים שיש לי, דרך USB (אם זה משנה משהו.. ) ואני גם מתחבר למודם הזה דרך כבל רשת ישר(יענו לא מוצלב..) קיצ'ר ככה אני מחובר לאינטרנט..עכשיו אני רוצה גם לשתף עוד מחשב, אז חשבתי לעצמי לקנות ראוטר..(או שבעצם לא? אולי סוויטץ'? ) או שצריך משהו אחר..? קיצ'ר תגידו לי בבקשה מה אני צריך לקנות? תודה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום אחים יקרים. רציתי לשאול את החכמים מביננו שמבינים ויש להם נסיון. קניתי ראוטר+מודם, שוואלה אני לא ממש מרוצה ממנו. זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32548. עכשיו בעיקרון, אני לא יודע מה לעשות. האם יש לי אפשרות עוד למכור אותו? אשמח לעצות אבל בינתיים מה שבטוח זה שאני צריך לקנות ראוטר חדש. עכשיו השאלה שלי זה, האם עדיף לי לקנות רטואר + מודם חדש, או להשתמש בראוטר+מודם שלי בתור Bridge, ולקנות ראוטר? האם זה יצא לי יותר טוב, משתלם? בנוסף, שכחתי לציין, יש לי את מגדיל הטווח הזה: https://bstore.bezeq.co.il/computer/4729. ראוטר – https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32548 מהירות אינטרנט: 100 mb כרגע מקבל בין 15-20 הורדה, ו2-3 העלאה (בשימוש אלחוטי עם ה…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
"ספקיות אינטרנט רבות אינם נותנים ללקוחות את הקוד לניהול הראוטר שברשותם שבמקרים רבים אינו מושאל בעילות שונות כגון אם ניתן לך את הקוד לא תהה זכאי לתמיכה בו עוד וכו השימוש בקודים על אחריותכם בלבד, למי שיש עוד קודים נא הגיבו עם הסבר - תודה. הנה הקוד הראשון של חברת ברק, החברה משתמשת בדרך כלל בקוד המורכב ממספר הלקוח בתוספת הספרות 11 בסוף המספר. שם המשתמש הינו בדרך כלל admin ברוב החברות." [glow=red,2,300]האים משהו מכיר את הקוד של חברת אינטרנט זהב עבור ראוטר זה?[/glow] (DYNALINK RTA770W)
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שךום לכולם. יש לי לוח אם asus p5wdh deluxe . אני מחובר לאינטרנט ורוצה לחבר גם את הנייד שלי . אני משתמש באנטנה של ה-wifi ap solo. אני לא מצליח לקלוט לנייד רשת כמו שצריך אני רואה בסכמה של הנייד רק את המחשב שלי ואת הנייד ובצד שמאל את כדור הארץ בצבע אפור (לא מחובר כאילו.) ורשום לי שם רשת מקומית. מראה לי את הכל מצויין עם קליטה מצויינת וכו... אני רוצה לדעת איך אני יכול לגלוש בנייד כמו שצריך ו , ואיך אני יכול להפעיל את ה-wifi שיפעל כמו שצריך... תודה. יוגב.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, האם המחשב הראשון ברשת, זה שמחובר פיזית (כבל) אל תוך הראוטר האלחוטי ומשם למודם ואל תשתית בזק, יסבול מהבעיות הנפוצות ברשת אלחוטית? (הורדה איטית בתוכנות P2P וכו'...) הרי כל החיבור שלו עובר בכבלים... בכל מקרה אם לא אמורות להיות בעיות אז למה שאני עובד איתו אני מקבל מהירות גלישה\הורדה נמוכה יותר, מאשר שאני עובר לעבוד רק אם המודם... הגדרתי את כל מה שצריך פתחתי פורטים עשיתי איפי סטטי... הראוטר הוא edimax BR 6024 המודם - Aztech Adsl2+ ואני עובד על WINXP SP2 תודה...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי נתב מהסוג למעלה, כל פעם אחרי איזה פרק זמן לא קבוע משהו כמו 3, 5, חצי יום, הואמתנתק מהרשת ורק כשאני נכנס להגדרות שלו ועושה לו REBOOT רק אז הוא חוזר לעבוד וחוזר חלילה... יש לכם רעיון????
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אוקיי... אז התעסקתי עם כמה דברים בראוטר ובסוף יצא שאני לא יכול להכנס לאינטרנט ואם אני לא יכול להכנס לאינטרנט אני לא יכול לעשות משהו בנידון. אז אני צריך לדעת איך מתחברים בלי הראוטר? תודה!1
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי חוזר מאמריקה מחר והוא מביא איתו 2 מחשבים ניידים,בזמן שהייתו שם הוא השתמש באינטרנט אלחוטי וכעת הוא גם רוצה להשתמש בזה פה.עכשיו רציתי לדעת איזה נתב אלחוטי/ראוטר אתם מציעים לקנות ואם אפשר במחיר סביר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לא מזמן חיברו לי ממירים YES+ ויש לי 4 ממירים כבלים YES+ . רואים טוב טלויזיה בסלון וגם חדר שלי. בלי תקלות. יש לי ספק אינטרנט של בזק. רק בחדר ממד וגם חדר הורים היה טלויזיה רואים טוב. בחדר ממד וגם הורים ואני מכבה טלויזיה ומדליק ופתאום יש בעיה ממיר YES+ לא תמיד מיתחבר אינטרנט ויש הודעה שאומר "אין אינטרנט". הנתב ראוטר של בזק נימצא בחדר חדר שלי מחובר ישירות לממיר YES+ שנותן לכולם גישה אינטרנט. ובסלון וגם בחדר שלי עובד אינטרנט קווי תקין וגם אלחוטי עובד אינטרנט תקין. ורק חדר ממד וגם חדר ההורים יש הודעה תקלה "אין אינטרנט" הם מחוברים בחדר ממד וגם חדר הורים דרך קווי של כבלים YES. שיש בעיה ממיר YES+ הודעה תקלה כתוב "אין אינטרנט" למי ליפ…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
- 2 followers
-
-
ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
ראוטר משולב גם חוטי וגם אלחוטי , לפחות פורט אחד לכל אחד , במחיר זול . שיוכל להתחבר לכבלים . הבנתי שאפשרי שיכלול גם מודם ואז אני מוותר על המודם של הספק אינטרנט ? שיהיה . תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי של sweex עכשיו העניין בו זה בפתיחת הפורטים כאלו אני פתחתי את הפורט של האימיול במחשב אחד..אני בא לרשום את אותו פורט על המחשב השני הוא רושם לי שהפורט פתוח כבר אז איך אני פותח את הפורט בשביל כל המחשבים! בבקשה תעזרו ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני בעל עסק ואני מעוניין לפתוח -רק- תיבות אימייל עם השם של העסק שלי כלומר my-name@my-company.com ואני מבקש לדעת איך אני עושה זאת? (בתשלום כמובן...) רק אימייל, לא אתר !!!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לנו אתר אשר נועד לפרסם מוצר אותו אנו מוכרים פעם בשנה בתקופה של בין חודש לחודשיים . השאלה היא כזאת יש לנו כבר את האתר אבל לא ניתן לרכוש דרכו אלה רק לפנות לאימייל, הייתי רוצה להכניס אליו אפשרות של קניה דרך האתר באמצעות ישראכרט . ניסיתי להיכנס לכל מיני חברות אבל אני לא גאון גדול בנושא ולא הבנתי מה בדיוק אני צריך?(אני מחפש גם ממשק ניהול לרכישות) יש לנו כבר שם ואנחנו נמצאים ברוב המנועי חיפוש ראשונים בנושא. האתר לא מוכר יותר מדי מוצרים זה אולי 5 הייתי רוצה המלצות מה עלי לעשות ?ודרך איזה חברות? ראיתי גם שירות שיקל עלינו בנושא האימליים "רב מסר" הבעיה שהם לא נותנים שירת קצר וגם כנראה לא הכי מתאים לנו. אולי יש איזה תוכנה מומלצת לניהול התיבה שלנו? חוץ מזה האתר זקוק לש…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מאחר ואמא שלי החליטה להתחיל להשתמש הרבה במחשב, החלטתי לחבר בשבילה את מחשב ה-P3 הישן לאינטרנט. אין לי שום ניסיון עם רשתות ושיתוף אינטרנט, אבל בכל מקרה אני מעוניין לעשות כך שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט ואם אפשר אפילו להגביל את רוחב הפס ל-512kbps. אני לא בטוח שחיבור באמצעות כבלים יעזור, מכיוון שהמחשב השני ימוקם בצד השני של הבית - מצד שני רשת אלחוטית תהיה יקרה, לא? בכל מקרה, תציעו לי את כל הרעיונות והפתרונות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-