רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה: ברשת ביתית שני מחשבים XP עם חיבור ICS שעבד מצויין עד עתה. המחשב האורח הפסיק להתקשר לאינטרנט למרות שמבחינת כבל וכרטיס רשת נראה שהכל תקין. מה עושים ? מהיכן להתחיל את הבדיקה ? האם התקנה מחודשת של הרשת עם האשף תעזור פה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ה LINKSYS WRT54G שלי הפסיק אתמול להתחבר ל L2TP מסיבה לא ברורה. כנראה עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי לחיבור לכבלים בתקציב של עד 400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ברשותי נתב של linksys וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד תוצרת D LINK היו לי עוד 2 לפניו שפעלו יפה מאוד.. אבל עם הכרטיס הקיים אני לא מצליח להתחבר לרשת הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר.. ועשיתי כבר disable ב wireless security
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אל חוטי בבית והמחשב שלי קולט אות ממש חלשה...יש אפשר לשפר את הקליטה...האינטרנט זז לי לאט..
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן עברנו מYES לHOT ולכן גם באינטרנט עברנו לאינטרנט בכבלים.(שיש לציין שהוא עדיף על הADSL מבחינתי) מה שכן, מקודם הייתה לי רשדת אלחוטית וכרגע אני גולש רק במחשב אחד. רציתי את עזרתכם בנושא, בADSL היה לי ראוטר שהכל היה מחובר אליו(2 כבלים רשת, ועוד מחשב אחד שמחובר באלחוטי) כרגע יש לי רק מודם אחד שמחובר למחשב אחד שדרכו אני גולש בכבלים, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עם האביזרים האלה רשת אלחוטית (הראוטר שקיים כבר) הראוטר הוא ECI B FOCUS WIRELESS 352 + יש לציין שבמחשב הזה יש לי 2 כרטיסי רשת.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת ביתית של שני מחשבים, שמחוברים לראוטר (ר' מפרט). משום מה, באחד המחשבים (השני) האינטרנט לא עובד כלל. מידי פעם הוא מגיע למצב של "מייבא נתוני רשת", אך מייד חוזר למצב של "לא מחובר". למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם הותקנה בבית רשת פייבר של בזק. המחשבים הנייחים מחוברים שניהם ב WIFI לראוטר הטכנאי אמר שכדי לגלוש במהירות החדשה עלי להחליף לכרטיסי רשת חדישים יותר. האם זה נכון? האם כרטיס DLINK DWA185 מתאים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי חברי הפורום הנכבד. עולם הרשתות זר לי ולכן אני מבולבל וזקוק לעזרה. הכנסתי הביתה בנוסף למחשב האישי שלי עוד שני מחשבים וברצוני שכולם יוכלו להינות מחיבור אינטרנט דרך ספק אחד ופשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל. ניסיתי לדבר עם חברת 'בזק' בנוגע לחיבור המחשבים דרך מודם אלחוטי והעסק כולו לא מתחיל בפחות מהוצאות של 500 ש"ח, האם יש דרך זולה יותר לספק אינטרנט לכל המחשבים ? אשמח לכל תגובה, בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות חשובות ... בבבקשה עזרה ... 1. מאיפה אני יכול להוריד ADMINISTRATIVE TOOLS ל XP PRO.... 2.יש לי H.D אחד עם ויסטה ואחד עם XP PRO האם אני יכול לעשות DUAL BOOT ??? ואם כן איך בדיוק האם יש תוכנה ץץ דחוף לגבי זה ... 3. אני לא מצליח להתחבר עם הויסטה לאינטרנט ... אני לא מצליח ליצור חייגן בכבלים ( מחובר דרך HOT ו012 ויש לי מודם TERAYON 715 אשמח לעזרתכם תודה מראש OK103
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי, אני משוטט באתרים שונים במטרה למצוא נתב אלחוטי המתאים לצרכים שלי, הלכתי קצת לאיבוד :s05: ואשמח לקבל עזרה. אני מחובר דרך הכבלים, רוחב פס 1.5 מגה. (אין לי צורך בהורדות כבדות). אין לי ידע רחב ברשתות תקשורת ולכן אני מעדיף מכשיר פשוט וקל לתפעול. טווח המחירים שאני מחפש הוא 200-300 ש"ח. המספר המקסימלי של מחשבים מחוברים הוא 2. אשמח לקבל המלצה על מכשיר (חברה ו/או חנות) המתאים ביותר לדעתך. בתודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה יקיריי - אחד מחשב XP , אחד מחשב 98. מחוברים בכבל מוצלב כמובן , ב - XP יש 2 כרטיסי רשת , אחד הולך למודם כבלים של מוטורולה. כל נסיון שלי להגדיר רשת ביתית קטנה במחשב הראשי אכן פותח חיבור רשת שנקרא LAN שמראה לכאורה שהכל תקין אך בה בעת עושה 2 דברים נוספים: 1. מנתק אותי מחיבור לאינטרנט (המחשב מאבד IP ותקשורת TCP/IP מול המודם , יש לציין שיש גם חיבור רשת שנקרא INTERNET שעושה רושם כאילו הוא כן מנהל איזו תקשורת מול המודם שכן נורית הכתומה במודם כבוייה רק כאשר הוא ב - DISABLE ולא כאשר חיבור AZTV CABLE MODEM DIALER ב - SISABLE). 2. נפתח חיבור רשת שנקרא "גשר רשת" שאין לי מושג מה טיבו ומדוע הוא בא כשאף אחד לא קורה לו. כדי לפחות להחזיר אינטרנט במחשב הראשי אני מוחק את גשר הר…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנתב תקן N, עד 1000ש"ח. חשוב שהוא יהיה אמין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש דרך לעשות שרק מחשב אחד ברשת יראה את תיקיית השיתוף שלי, או לחילופין שרק מחשב אחד לא ייראה את תיקיית השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחובר ב ADSL דרך מחשב רגיל , ולאחרונה רכשנו מחשב נייד . אני מחשב נתב אלחוטי , שאני אוכל לחבר אליו את המחשב שלי (קווי) ואת הנייד (אלחוטי). אני מחפש בעיקר נתב עם אות כמה שיותר חזק , זה הדגש היחיד שלי , כמה שיותר מרחק. התקציב הוא 400-500 ש"ח. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 עכשיו הבעיה היא כזאת כל פלאש שמוצג לי בדפדפן ואני שם עליו תעכשיו הוא עושה לי מסגרת למה שמוצג לי ואם אני לא לוחץ עליה אני לא יכול ללחוץ על הכפתור שבקובץ פלאש (שיש קובץ עם כפתורים בפלאש עד שאני לא לוחץ על התמונה או מה שזה לא יהיה בפלאש אני לא יכול ללחוץ על הכפתור)
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ולא רק זה אני מחובר לשם איך אני ניפתר מהעינין הזה מקווה שפנדורה לא פה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לפתוח בו את הפורטים של האימול. תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-