עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eviljelly,

האם ניתן להגדיר דפדפן שהוא לא אקספלורר לגלוש מחיבור אינטרנט אחר מהחיבור הראשי ? לצורך הדוגמא אקספלורר מוגדר על אינטרנט מרשת והשועל על אינטרנט מ ADSL ?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by PurpleHaze,

יש לי רשת של שני מחשבים. אחד דרך USB אלחוטי, השני דרך כרטיס רשת חוטי. הבעיה היא במחשב המחובר בצורה אלחוטית. הוא מתחבר לרשת, אבל נראה כאילו הוא רק שולח נתונים ולא מקבל. כמובן, אי אפשר לגלוש דרכו. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by prigat_a,

הראווטר שמדובר עליו הוא trendnet tew-311brp יש לו כפתור של ריסטרט מאחורה , איפסתי אותו אבל אין לי את החוברת שלו ואני לא יודע את ההגדרות הראשוניות שלו ושאני מנסה להיכנס אליו הוא מבקש ססמא ושם.. מה אני מכניס שם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. מאחר ואמא שלי החליטה להתחיל להשתמש הרבה במחשב, החלטתי לחבר בשבילה את מחשב ה-P3 הישן לאינטרנט. אין לי שום ניסיון עם רשתות ושיתוף אינטרנט, אבל בכל מקרה אני מעוניין לעשות כך שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט ואם אפשר אפילו להגביל את רוחב הפס ל-512kbps. אני לא בטוח שחיבור באמצעות כבלים יעזור, מכיוון שהמחשב השני ימוקם בצד השני של הבית - מצד שני רשת אלחוטית תהיה יקרה, לא? בכל מקרה, תציעו לי את כל הרעיונות והפתרונות. תודה!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by mazoneli,

אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by motorola,

אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by kobipk,

שלום יש לי ראוטר בבית שמחוברים עליו 2 מחשבים רציתי לדעת איך אני שולט על 2 המחשבים שיש לי בבית דרך האינטרנט הכוונה להשתלט על המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  8. שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. יש אפשרות שתוכנה תסרוק לי את הפורטים ותגיד לי איזה תוכנה חוסמת אותם?או למה הם חסומים לי?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by ItachiDori26,

שלום אחים יקרים. רציתי לשאול את החכמים מביננו שמבינים ויש להם נסיון. קניתי ראוטר+מודם, שוואלה אני לא ממש מרוצה ממנו. זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32548. עכשיו בעיקרון, אני לא יודע מה לעשות. האם יש לי אפשרות עוד למכור אותו? אשמח לעצות אבל בינתיים מה שבטוח זה שאני צריך לקנות ראוטר חדש. עכשיו השאלה שלי זה, האם עדיף לי לקנות רטואר + מודם חדש, או להשתמש בראוטר+מודם שלי בתור Bridge, ולקנות ראוטר? האם זה יצא לי יותר טוב, משתלם? בנוסף, שכחתי לציין, יש לי את מגדיל הטווח הזה: https://bstore.bezeq.co.il/computer/4729. ראוטר – https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32548 מהירות אינטרנט: 100 mb כרגע מקבל בין 15-20 הורדה, ו2-3 העלאה (בשימוש אלחוטי עם ה…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by DaTHE,
    • 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by el perro,

מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  13. המחשב החדש שלי מחובר לראוטר Edimax באופן אלחוטי,אני צריך להגדיר פורטים של האימיול או משהו כזה,אבל אני לא מצליח כי עדיין יש לי Low ID אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי?! פתחתי ב"חריג" בחסימת אבטחה את הפורטים הנכונים ועדיין זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה עוד צריך לעשות?! גם כיביתי את הפיירוול וזה נשאר ככה.. תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית אלחוטית הכוללת מחשב נייד, ומחשב נייח. למחשב הנייד אין כרגע כרטיס רשת אלחוטי- אני צריך לרכוש, אולם אני לא מבין בזה, ואשמח להמלצות (הדגם, אם זה משנה ,הוא 2500 hp presario) כמו כן, מה אני עוד צריך? איזה נתב?.... המלצות יתקבלו בברכה. אחרי חיבור כל הרכיבים- האם יש צורך בעדכון או שינוי אצל ספקית האינטרנט? האם יש השפעה של מרחק מהנתב למחשב בנייד? יש לציין שמדובר בבית של שלושה מפלסים... האם אני צריך נתב עם משדר חזק? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.

16. היי, אני מחפש מערכת תקשורת (ראוטר ונקודות גישה) מומלצת לרכישה בישראל לבית פרטי עם נקודות גישה לכיסוי מלא. הבית על מספר קומות, מחובר לסיבים ומחווט כולו ברשת חוטית, עם זאת צריך כמובן מערכת שתספק רשת וויפי טובה. בקירות יש הרבה ברזל שמקשה על מעבר וויפי כך שיהיה צורך לפזר נקודות גישה אבל אפשרי שיהיו מחוברות לתשתית המחווטת ברוב המקומות (אולי בכולם). כך שאין צורך בפתרון Mesh אלחוטי. אני מעוניין לייצר רשתות פנימית/אורחים/מכשירים-חכמים על הרשת האלחוטית עם הפרדה מלאה ויכולת הגדרות גישה בין רשתות (כלומר כנראה צריך תמיכה ב VLAN), ואם אפשרי גם על הרשת החוטית למרות שפחות קריטי - החוטית יכולה להיות כולה על הרשת הפנימי. אני מעדיף שניתן יהיה לנהל את הכל בצ…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by IMPULSE,

יש צורך בממיר מדיה מיצרן מסוים? מתאם sfp יש לי שבזק סיפקו לי.

18. שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by maor-a-,

אני בעל עסק ואני מעוניין לפתוח -רק- תיבות אימייל עם השם של העסק שלי כלומר my-name@my-company.com ואני מבקש לדעת איך אני עושה זאת? (בתשלום כמובן...) רק אימייל, לא אתר !!!

20. Started by Sponge Bob,

כשאני מנסה להתקין את הראוטר, בשלב 7 בהתקנה הוא מבקש סיסמא כלשהי ולא מוכן להמשיך בהתקנה בלי הסיסמא... מה אפשר לעשות??

21. Started by crik,

שלום, יש לי בבית אינטרנט כבלים שמתחבר ללא חייגן ובמשותף יש לי SWITCH HUB שהמודם מחובר אליו ומחלק 3 אייפים דרך הכבלים לכל מחשב איפי שונה חיצוני לאינטרנט... אני רוצה לחבר מחשב 4-5 ואני מבחינתי לא צריך שיהיה אינטרנט אני רק רוצה שאני אוכל לראות אותם ב"MY NETWORK PLACE" ואוכל להעביר קבצים וכדומה לזה....... האם יש אפשרות להגדיר אי פי פנימי האם זה יעבוד? ואם לא איך כן ניתן חוץ מכמובן לקנות מכשור נוסף בתודה, משה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by aviv33,

ערב טוב, המחשב שלי מוגן על ידי פיירוואל של xp בלבד,יש הרשאה לאימיול,יש לי אנטיוירוס של comodo ,אמנם הפכתי את המודם שלי(focus 270)לנתב,ויש לי כל הזמן lowid באימיול,מה לעשות? ואנא,אם צריך לפתוח פורטים בפיירוואל,אנא הסבירו לי איך.. תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. Started by Aviv C,

לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  24. שלום לכולם יש לנו אתר אשר נועד לפרסם מוצר אותו אנו מוכרים פעם בשנה בתקופה של בין חודש לחודשיים . השאלה היא כזאת יש לנו כבר את האתר אבל לא ניתן לרכוש דרכו אלה רק לפנות לאימייל, הייתי רוצה להכניס אליו אפשרות של קניה דרך האתר באמצעות ישראכרט . ניסיתי להיכנס לכל מיני חברות אבל אני לא גאון גדול בנושא ולא הבנתי מה בדיוק אני צריך?(אני מחפש גם ממשק ניהול לרכישות) יש לנו כבר שם ואנחנו נמצאים ברוב המנועי חיפוש ראשונים בנושא. האתר לא מוכר יותר מדי מוצרים זה אולי 5 הייתי רוצה המלצות מה עלי לעשות ?ודרך איזה חברות? ראיתי גם שירות שיקל עלינו בנושא האימליים "רב מסר" הבעיה שהם לא נותנים שירת קצר וגם כנראה לא הכי מתאים לנו. אולי יש איזה תוכנה מומלצת לניהול התיבה שלנו? חוץ מזה האתר זקוק לש…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by avi909,

אני מעוניין להתקין בעסק שלי רשת של שלושה מחשבים, אבל משהו אמר לי שניתן לחבר שלושה מסכים לכונן מחשב אחד, ככה ששני מסכים יתפקדו כמסוף בלבד. לכל מסוף שיהיה רק מסך, מקלדת, ועכבר. ולכולם תהיה גישה לאותו כונן ושיוכלו לתפקד עצמאית. האם זה ניתן? או שאני יצתרך לקנות לכל עמדה גם כונן?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים