עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hm123,

שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של אדימקס שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית השאלה האם אני יכול ליצור רשת אלחוטית ביין שני מחשבים [קניתי נוסף] ואיך אני יכול להעביר ביין שני המחשבים נתונים רצוי באלחוטי אם זה אפשרי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by nme86,

שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by CrashZone,

שלום, ברשותי ראוטר מסוג trendnet tew-431brp ויש לי בעיה כאשר אני מחובר לאינרנט דרכו הוא לעיתים לא מציג תמונות, לדוגמא עכשיו הוא לא מראה לי את כל תמונות הסמיילים. כמו כן ישנה בעיה בפתיחת אתרים מרובים, ואני נזקק להרבה ריפרשים. האם זאת בעיה בהגדרות?כשאני מחובר ישירות למודם אין בעיה. הבעיה קיימת גם כאשר המחשב השני לא גולש ובכל מקרה יש לי חבילת גלישה מכובדת.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by timont,

3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. יש לי אינטרנט אל חוטי בבית והמחשב שלי קולט אות ממש חלשה...יש אפשר לשפר את הקליטה...האינטרנט זז לי לאט..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by Skeith,

שלום, אני מחפש המלצה לנתב תקן N, עד 1000ש"ח. חשוב שהוא יהיה אמין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by eliad.oded,

יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by yotamavi,

לאחרונה עברתי לווינדוס 7 ,ובקבצי Minidump בתיקייה של ווינדוס יש 2 קבצים וכשאני מנסה לנתח אותם שניהם נגרמו כנראה כתוצאה מהמתאם רשת הנוכחי שלי (ג'נרי) רציתי לדעת איזה מתאם אני יכול לקנות שיש לו קליטה טובה ,ושסביר להניח תהיה לו תמיכה בווינדוס 7. עדיפות לאחד שמתחבר עם כבל USB למחשב.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Ethernet token ring isdn frame relay network satellite links leased lines אני צריך הגדרות קצרות וקולעות שאני גם יבין פחות או יותר כיצד היא פועלת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by miller2812,

שלום, יש לי כמה בעיות! לפני שבוע בערך התקינו לי רשת של אינטרנט בין שתי מחשבים (של בזק בינלאומי), לא אלחוטית! מכיוון שזאת פעם ראשונה, אינני מבין כלום בנושא זה, הייתי רוצה שמישהו ידבר איתי בטלפון ויסביר לי דבר דבר! אבל אם לא, אז בכל מקרה... 1. באימיול יש לי low id, ולפי מיטב הבנתי זה בגלל הרשת! מה אני יכול לעשות? 2. איך אני יכול לנתב את המשאבים של המודם (adsl), לכל מחשב? המון תודה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by KoM,

יש לי מחשב ויסטה חדש בבית, כשאני מנסה להכנס למחשב דרך הרשת הוא משום מה מבקש ממני ססמא ושם משתמש, איך אני מעיף את הדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by eldar24,

איך אפשר לבטל שמירת היטוריית אתרים ב אקספלורר . שמתי את מספר הימים ל 0 . אבל הוא בכל זאת שומר היסטוריה ש יום אחד .

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by kobi_af,

שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?

14. Started by Oranili,

אני רוצה להתחבר למחשב שלי ברשת בעזרת REMOTE CONTROL יענו לראות את המחשב עצמו ! ושאני יוכל לשלוט עליו איך אני עושה זאת דרך הXP ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by lagadol1,

שלום לכולם... אני מנסה לפתוח את הפורטים ל-µTorrent ואני משתמש במדריך הזה : http://www.portforward.com/english/routers...04/Utorrent.htm והגעתי לשלב האחרון שיש שם טבלה עם tcp ... מה אני צריך לרשום במשבצות הריקות ? סתם מספרים ? איזה מספרים (בין כמה לכמה 10000-60000) ? תנו לי בבקשה דוגמא לשורה אחת מה אני אמור לרשום שם ... וכאילו אחרי שאני עושה את זה אני פותח פורט שדרכו אני יכול להעביר מידע ? ואז איך אני משתמש באותו פורט בתוכנה ? איך אני עושה שהפורט הזה ישתמש את התוכנה ? כאילו אני אני רושם את הפורט בתוכנה שידע באיזה פורט להשתמש ? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Burned,

יש דרך לעשות שרק מחשב אחד ברשת יראה את תיקיית השיתוף שלי, או לחילופין שרק מחשב אחד לא ייראה את תיקיית השיתוף?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. היי, כשאני רוצה לראות שידור מוקלט באינטרנט כמו חדשות בערוץ 1 או 2 אחרי דקת צפיה השידור נתקע לגמרי. ניסיתי למצוא רוגלות או וירוסים ולא מצאתי, העניין שבצפיה ישירה של סרטים באינטרנט או בקטעים מוקלטים קצרים יותר מדקה ביוטיוב וכדומה הכל בסדר ואין תקיעה. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס 6204g האם יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by davis5,

יש לי מחשב נייד של LEVONO V100 וכרטיס המובנה התקלקל צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עד 150 שח תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מחובר ב ADSL דרך מחשב רגיל , ולאחרונה רכשנו מחשב נייד . אני מחשב נתב אלחוטי , שאני אוכל לחבר אליו את המחשב שלי (קווי) ואת הנייד (אלחוטי). אני מחפש בעיקר נתב עם אות כמה שיותר חזק , זה הדגש היחיד שלי , כמה שיותר מרחק. התקציב הוא 400-500 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי אני אשמח. מה שקורה זה שכשאני מגדיר שיתוף של תיקיה מסויימת אני מכניס בויסטה את השם מחשב של המחשב שנכנס מרחוק אבל ששאני רוצה לשתף כונן שלם הממשק טיפה שונה ואם אני מגדיר שם שיתוף אז אני רואה ברשת את התיקיה אבל אני לא מצליח להיכנס אליה,זה רושם משהו עם הרשאות.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by kobipk,

שלום יש לי ראוטר בבית שמחוברים עליו 2 מחשבים רציתי לדעת איך אני שולט על 2 המחשבים שיש לי בבית דרך האינטרנט הכוונה להשתלט על המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי היום לרשת הביתית (דרך ראוטר לא אלחוטי של EDIMAX) ומשום מה כשאני מנסה לראות את התיקיות המשותפות והמדפסות, כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי ואז לצפייה ב"הצג מחשבים בקבוצת העבודה" המחשב חושב הרבה זמן ומופיעה לי ההודעה שבתמונה... מה לעשות?!?! יש לי ווינדוס XP... הקטע שכן אמורות להיות תיקיות משותפות ברשת ובמחשב אחר זה כן מופיע... הרשת עובדת ואני יכול לגלוש באינטרנט... מה לעשות כדי לתקן את זה? הנה התמונה: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_102167894.jpg

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by doker,

שלום יש לי שני מחשבים בבית ורציתי לחבר ביניהם רשת אלחוטית יש לי ADSL רציתי לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות הראוטר יעמוד ליד מחשב אחד האם אני יכול לחבר אותו באופן קווי לראוטר? שאלה אחרונה אם יש לי טלפון אלחוטי בבית שפועל בתדר 2.4 זה יפריע או לא תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים