רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש המלצה למתג (סווי'ץ) לחיבור 8 יציאות למהירות גבוהה, במחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי תשתית בזק וספק בזק בנלאומי סיבים 1000 מגה יש לי מתאם sfp שיגיע עם המתקין של בזק וממיר מדיה אופטי של dlink 3 יחידות אקסס פוינט של ubiquiti פרוסות בבית שהם בעצם יספקו כיסוי wifi. אני יודע שמודם אין צורך. (תקנו אותי אם אני טועה) שאלתי היא האם יש צורך בראוטר או שניתן לחבר את יציאת הממיר מדיה ישירות לסוויץ 16 ערוצים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות ואז גם הוא נעלם והראוטר פשוט נחסם. בתודה …
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ה LINKSYS WRT54G שלי הפסיק אתמול להתחבר ל L2TP מסיבה לא ברורה. כנראה עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי לחיבור לכבלים בתקציב של עד 400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שךום לכולם. יש לי לוח אם asus p5wdh deluxe . אני מחובר לאינטרנט ורוצה לחבר גם את הנייד שלי . אני משתמש באנטנה של ה-wifi ap solo. אני לא מצליח לקלוט לנייד רשת כמו שצריך אני רואה בסכמה של הנייד רק את המחשב שלי ואת הנייד ובצד שמאל את כדור הארץ בצבע אפור (לא מחובר כאילו.) ורשום לי שם רשת מקומית. מראה לי את הכל מצויין עם קליטה מצויינת וכו... אני רוצה לדעת איך אני יכול לגלוש בנייד כמו שצריך ו , ואיך אני יכול להפעיל את ה-wifi שיפעל כמו שצריך... תודה. יוגב.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מודם אחד ושתי מחשבים איך אני יכול לחבר את האינטרנט לשניהם? אן שאני צריך לקנות עוד מודם? ואם כן אז בבקשה תביא לי קישורים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מידי פעם שאני נכנס לאתר מסוים הוא אומר לי למעלה להתקין איזה פקד.מה זה הפקד הזה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא לכאן, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי אינטרנט של בזק ונטוויז'ן (לא יודע מה התפקיד של כל אחד..זה ספק, זה תשתית..לא יודע חח). כבר כמה ימים שהמעבר בין אתר לאתר הוא איטי להחריד ואני מתקשר לתמיכה טכנית, בנטוויז'ן מעבירים אותי לבזק ובבזק מעבירים אותי לנטוויז'ן, בסוף מסתבר שזו בעיה במחשב עצמו. איזו בעיה יכולה להיות כבר?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי שני מחשבים עם XP שמחוברים לאינטרנט דרך חיבור קבוע ומודם של TERAYON של הכבלים כאשר אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך חיבור USB כאשר הם לא תלויים אחד בשני וכול אחד גולש עצמאית אני רוצה להוסיף מחשב נוסף ולאפשר שיתוף קבצים בינהם אין לי צורך ברשת אלחוטית לכן חשבתי לקנות HUB פשוט ששלושתם יתחברו אליו השאלה היא איך להגדיר רשת בינהם האם לשנות להם את הIP מפני שכאשר אני משנה למחשב את ה IP הוא "מתנתק" מהרשת של האינטרנט (מופיע לי בצד ימין למטה סימן של ניתוק הרשת) או להשאיר להם את ה IP שהם מקבלים ולא תהיה בעיה להם לראות אחד את השני? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הבעיה שלי מתחילה כך בעבר כאשר הייתי מוריד סרטים ושירים דרך חייגן מה"Azureus" הייתי מוריד במהירויות גבוהות (110-150) היום אני משתמש בראוטר של חברת BELKIN מדגם F5D7230-4 שקיבלתי מארה"ב כאשר היום אני מנסה להוריד שירים וסרטים אני מוריד בשיא (KB15), והרבה פעמיים הוא מתנתק אני לא מבין למה בדיוק הראוטר מתנתק כול כך הרבה?? מה שכן קראתי בפורמים שאני צריך להגביל את הכמות משתמשים מהם אני מוריד, כך עשיתי, והוא באמת מתנתק פחות האם יש דרך אחרת???? אולי יש לכם כמה טיפים כיצד בכל זאת להוריד מהר מהאנטרנט ולא להתנתק כול הזמן תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חבר'ה חשוב לי לציין לפני שאני ניגש לעיניינים שאין פה מטרה של קידום/פירסום/אוו טובות הנאה לאחרונה החלאתי שאני רוצה לשדרג את המהירות של האינטרנט שלי ושאלתי כמה מהחברים שלי איזה מהירות אינטנט יש להם?של איזה ספק אינטרנט?וכמה הם משלמים עבור החבילה שלהם? לאחרונה ביררתי שחבר אחד שלי משלם 150 שח' משו כזה עבור חבילה של 5 מגה וחבר אחר משלם 100 שח' עבור חבילה של 2.5 מגה (לשניהם יש את אותה ספקית אינטרנט- בזק בינלאומי) החבילה שלי כולל נתב אלחוטי במהירות של 1.5 מגה ואני משלם 100 שח' בסה"כ כלומר לספקית בזק בינלאומי+ yes עכשיו לנושא שהביא אותי אליכם: איזו ספקית אינטרנט היא הכי טובה- בכוונה לטובה זה איכות של העלאה +הורדה+גלישה טובה+תמיכה תכנית+אין קריסות ובעיות בתמורה לכסף ששווה …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האימיול לא מוריד לי מאז שיש לי רשת ביתי... low id מה לעשות?? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
נגיד אני נכנס לפורומים אני לא יכול להעביר פורומים אני חושב בגלל אין לי JAVASCRIPIT .. פשוט אני לוחץ על העבר פורום או הגב תגובה הוא פשוט לא מגיב .. ווינדוס 98 ! תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. איזה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-