עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אוקיי... השאלה נמצאת בכותרת אבל לפירוט מעט הבנתי שיש קשר בין המרחק של המרכזייה לפינג באיכות הקו וכו'...... אז יש שתי שאלות....... 1) מה כן באמת משפיע 2) מה אפשר לעשות לגביי זה???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. 109-119 שח לחודש. מעניין אם צריך לשלם בנוסף לספק אינטרנט... ההודעה על המחירים

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני לא מצליח NAT defserver addr xxx.xxx.xxx.xxx אני בכלל לא מצליח להכנס לא כexpert

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

סעיף 1.4 אופן מתן השירות, איכותו ותנאיו, לרבות תעריפיו, עשויים להשתנות ואף להפסק בכל עת ע"פ הנסיבות, ביןו היתר בשל העובדה כי השירות מצוי בשלביו הראשונים. פרשנות: כלומר אם לשים את זה בשפה פשוטה: הם בכלל לא מתחייבים לספק את השירות שהלקוח משלם עליו. 2. מוסכם כי המודם והציוד המלווה שיותקן אצלי מטעם בזק(להלן הציוד) הם בבעלותה של בזק ואני מתחייב/ת להשיבם לבזק עם סיום מתן השירות/או עם דרישתה הראשונה של בזק להשיבם, מבלי תשהיה לי/או למי מטעמי זכות עכבון. במקרה שלא אוכל להחזיר לבזק את הציוד או חלק ממנו(עקב אובדן, גניבה וכו') אשלם לבזק בגין הציוד ע"פ תעריפי בזק, כפי שיהיו מעת לעת, ובכל מקרה סכום שלא יופחת מ399 ש"ח כולל מע"מ. במידה והמודם הינו רכושי הפרטי, האמור בסעיף זה מבוטל. פרשנו…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. אוקיי אני מניח שהציפו בזה את הפורום אבל יש לי כמה בעיות 1) אני חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת כל מה שיודעים על השיקולים של מה עדיף cable או adsl זה כולל מחיר... מהירות... ומשחקי רשת... 2) לפני רגע הייתי בתרד של מודמים של ADSL ואני מפפפחחחחחדדדדדד!!! לא הבנתי שם כלוםםםםם אני חושש שאני הולך להיכנס לעולם שגדול עליי בכמה רמות ושאני אדפוק את הכל ........ אז בבקשה מי שמוכן להסביר לי את סוגי המודם בADSL ואת כל הקטע של ה phpp או מה שזה לא היה... ו ה pro..... תודה...............

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Sikamikanico,

איך Switch יכול לעזור לי עם אינטרנט מהיר? למשל אם אפשר לחבר אליו ישר את המודם, או כל מיני דברים אחרים שהוא מוסיף...

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by guyyug,

האם יש אפשרות להתחבר עם ISDN למחשב נייד במחשב הרגיל יש לי כרטיס של פריצ שהוא מודם דיגיטלי לנייד יש כרטים רשת 10\100 יש דרך להתקשר דרכו או שחייב מודם דיגיטלי חיצוני

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה? התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל.…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by THL,

הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yotamoo,

אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes? ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by NaNdoS,

יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני צריך להכניס סיסמא (שאין לי מושג מה היא) כדאי לראות ספריות מהמחשב השני. בעבר לא הייתי צריך שום סיסמא. יש איזה דרך לגלות מה היא הסיסמא ו/או לבטל אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by huber,

כמו שכבר ציינתי בעבר אני "משתמש כבד" שך ADSL ועד היום הורדתי מעל 200 סרטים ועוד (קרוב ל 300 דיסקים צרובים) למה אני "מלאה" אתכם בפרטים, תשאלו? אז ככה, די מיציתי את תוכנות ה P2P וראיתי שרוב הסרטים והמשחקים החדשים מגיעים ממשהו שנקרא DELNET... מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה? (זה תוכנה, אתר FTP, פורום או רשת יוזרים?)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by godisme171,

אני נסיין של ערוצי זהב כאמור כולם יודעים שהם יתחילו לגבות כסף (למה למה?) אז אני שואל אם כדאי להישאר או לעבור לחברה אחרת זה די דחוף

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. מה יכולה ליהיות סיבה לאיטיות בגלישה באנטרנט, במחשב שמחובר ברשת כאשר יש שיתוף אנטרנט במחשב הראשי שמחובר החוצה. במחשב הראשי מ"ע WIN2000 במחשב השני מ"ע WIN98, המחשבים מחוברים בניהם דרך HUB 10M. דבר נוסף במחשב הראשי הגלישה באנטרנט מהירה....

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by omri_ro,

גם אלי הגיע האינטרטנט המהיר(WOW!) רק בעיה אחת קטנה: אני לא מצליח לעשות שיתוף אינטרטנט ברשת! הרשת עצמה עובדת (שיתוף קבצים וכו') וגם הADSLAME עובד, ואין לי כח לחשוב הרבה כרגע ואני מת (בעצם אני חי, אני חושב)ללכת לישון אז תכתבו רעיונות ואני יציץ בזה מחר ;D CU

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

איזה כדאי את הסמסונג הפנימי לPCI או אתה של אלקטרז? ממה שאני מבין לזה של אלקטרז צריך להתחבר דרך IP של רשת מקומית ורק אז הוא יוצא לאינטרנט, ולמעשה צריך להגדיר כמו הגדרות PROXY במחשב כדי שתתאפשר בכלל גישה לאינטרנט(בדיוק כמו שאני צריך להגדיר כשאני רוצה לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים ברשת המקומית שלי), והדבר הזה נראה לי רקוב מהיסוד שלו. אתה המודם הזה צריך לחבר לכרטיס רשת. האופציה השנייה היא מודם ADSL של סמסונג, שלא הצלחתי למצא עליו שום ביקורת בשום מקום, וחיפוש בGOOGLE עליו מעלה פרטים אך ורק באתר היצרן. לא ייצאו למודם הזה שום דרייברים באתר היצרן, וצריכים להסתפק בדרייברים שמסופקים בתקליטור בעת הרכישה(בדיוק כמו מודמי ה56K הקבריים האלה). כמו-כן, דף הוראות ההתקנה של המודם הזה הוא…

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by Tiger,

שלום חבר'ה ב 3-5 ימים אחרונים אני סובל מבעיות קשות בחיבור האינטרנט שלי , זה מתחיל מפינגים גבוהים שמתחילים בשעה 1בצהריים עד 12 בלילה ומהירות די ירודה , זו בעיה שהתחילה לפני מספר ימים , התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שזו בעייה של אזור תל אביב . רציתי לדעת אם מישהו סובל מאותן בעיות אינטרנט כמוני. בתודה Tiger

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Enjoy!

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. כן, אני מדבר על הפירסומת שאומרים "כשאתה VIP אתה מקבל יותר" או משהו כזה... מילא להגיד "קו פרטי" לאינטרנט, למרות שזה מטופש.. קו פרטי אעלק.. כאילו שבמרכזיה שלהם זה לא מתחלק בין המשתמשים, וכאילו המהירות פי-20 של הכבלים [לרקורד: שסביר להניח שתתחלק בד"כ בין 10 אנשים] לא תעבור את החבילה "הסטנדרטית" שלהם בקלות.. אבל לשקר ולהגיד "לאינטרנט הדגיטלי המהיר בישראל" ?? שו דגיטלי? מה דגיטלי ? אתם חושבים שאם תגידו "דגיטלי" אז הישראלי המצוי יתלהב מכם ? סביר להניח שכן... אבל מה שאני שואל את עצמי - האם האנשים שם בבזק מודעים לעובדה שאין שום קשר בין aDSL לבין המילה "דגיטלי" ?? כל הרעיון של ה-DSL הוא שימוש בקווי הנחושת האנלוגים הרגילים שיש בקו הטלפון....! ה"המרה" של הקו היא לא "המרה לקו …

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. הנה מה שכתוב ב-YNET !. למיטב הבנתי המחיר שהם ידרשו ממש נוגד לסיסמאות שהפריחו חברות הכבלים בחודשים האחרונים ש"המחירים שהם יציעו יהיו תחרותיים ויביאו את האינטרנט מהיר לכל בית בישראל".

• 40 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.