רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שבודקת אם אני מחובר לאינטרנט\לרשת ואם אני לא, אז היא מריצה IPCONFIG / RELEASE ו RENEW . או עושה את אותה פעולה .. מישהו מכיר עוף שכזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי באיזור מת"ב ומתי שהיא תשחרר את האינטרנט האם אני יוכל לעשות אינטרנט בכלבים??י שמעתי שלא בכל איזור אפשר אם זה יעזור אני גר באיזה איזור נידח בעמק חפרץ:AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה : התווכחתי עם חבר שלי על המהירויות הורדה (קילובייט לשניה)... הוא טוען ש: 1. חבילת WOW EXTRA ב-300 קילובייט לשניה מהירה יותר מחבילת הבסיס הרגילה שמגיעה בערך ב-100 קילובייט לשניה 2. חבילת WOW EXTREME מגיעה ל-2 מגבייט לשניה... אני טוען : 1. חבילת WOW EXTRA בערך 150 קילובייט לשניה. 2. WOW EXTREME משהו כמו 200 מקסימום... או שאולי שנינו טועים... אתם יכולים להגיד מי צודק ומי לא? ואם זה לא נכון איך זה באמת... תודה
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש נואש! עד לא מזמן היה אפשר לשחק בחו"ל עם פינג נמוך 100-200 בחו"ל אצל כל הספקים. מישום מה כבר מס' שבועות שהפינג עומד על 400-600 ואני מדבר על: 012, אינטרנט זהב ואקטקום, לא בדקתי את שאר הספקים. החברה היחידה עם פינג נמוך היתה ברק (130) אבל הם ממש יקרנים! ורוצים התחייבות! למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו. עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה: 1)MICROSOFT WINDOWS XP 2)MICROSOFT WINDOWS98 באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת ובעיה עם שני תחנות שמריצות WinXP, לאחר זמן מסוים שהם כבר מחוברות לרשת (ומסוגלות להיכנס לרשת דרך Microsoft Windows Network דרך My Network Places) לאחר פרק זמן לא ארוך אני כבר לא מסוגל לעשות Browse לרשת דרך My Network Places - אני מקבל הודעת שגיאה Network is not accessible you may not have the premissions to use this netowrk resource צריך לציין שכל שרותי הרשת שלי פןעלים ועובדים, אני נכנס לכל כונני הרשת, ונכנס לכל מקום ברשת דרך Start->Run רק לבצע Browse לרשת אני לא מצליח!!! קרה למישהו בעיה דומה? רעיון לפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראבק, אני מתפוצץ כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים בבית שלי, כוס אמק! התקנתי היום מחדש את ה98 עם הICS שלו שיצר דיסקט, הרצתי את הדיסקט במחשב השני ו...כלום, נאדה גורנישט HELP NEEDED...!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשבילי זה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) : Intel® PRO/100+ Management Adapter מישהו יודע מה זה? האם זה טוב או רע? והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!! (מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כדי שמהירות בין שני המחשבים ברשת בתית תיהיה גבוהה?? למרות שהמהירות היא 100M. בכל זאת כשמתבצע העברת קבצים ממחשב למחשב התעבורה איטית? כאשר על המחשב החזק ( AMD 1.13G) מותקן W2K, ודרכו מתבצע שיתוף אנטרנט (חיבור ISDN),ובמחשב השני מותקן WIN98SE.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את ההתחייבות שלנו לנונסטופ ומתב ? ברגע שיוצא אינטרנט כבלים אנחנו מקבלים כרטיס רשת חינם ומודם חינם או בחצי מחיר אז היום אבא שלי בירר אצל מת"ב ודרש מהם למלא את ההתחייבות. ואלה התוצאות: אמרו לו להתקשר שבוע הבא כי מת"ב עוד לא התחילו לחבר לכבלים... אבל רוב הסיכויים שנקבל את הדברים הבאים: מודם חינם ! כרטיס רשת 3 חודשים חינם על אחת החבילות אני לא יודע איזה מהן אבל אני מניח שנלחם על ה-750 כל מה שנשאר זה ספק אינטרנט... אני מקווה רק שהם באמת יעמדו בהבטחה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לפתוח שרת FTP וWEB ורציתי לשמוע הצעות על כך שרת FTP הצלחתי לעשות אבל עם שרת הWEB יש לי בעיות. והייתי רוצה לדעת אילו אתרים מציעים כתובות בחינם? נ.ב. אחלה אתר!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שמת"ב קיבלה אישור. אבל מתי היא תתחיל כבר לשווק את האינטרנט שלה??? ועוד דבר יש לי ווינדוס XP לא מקורי הם יסכימו להתקין למרות זאת? ועוד דבר גם יש לי סורק ומדפסת שמחוברים ב USB אז בטח אני אצטרך לקנות hub!?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה משנה אם זה עם רשת רגילה או עם רשת אלחוטית?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, הנה התאורים של שני המחשבים COMPUTER # 1 ADSL WINDOWS 98 SE COMPUTER # 2 ISDN WINDOWS XP PROFESSIONAL המחשב בעל האיי.די.אס.אל ממש מגעיל, בלי כרטיס מסך טוב ETC... ואני רוצה להוריד משם דברים ולהעביר למחשב השני, היותר טוב. שאלתי היא, האם בכלל אפשרי לעשות ביניהם רשת ביתית? כמה יעלה לי כל העניין? מה אני צריך? ואיפה אני יכול למצוא מדריך שיעזור לי בכך? בתודה, דן כספי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של אלקטל (281) מה אני עושה עכשיו ?? איך נכנסים למודם בHTTP (דרך האקספלורר) מה רושמים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להחליט איזה אינטרנט כדאי ערוצי זהב (שאני כבר מחובר כנסיין) או WOW כי אולי אני מתנתק מערוצי זהב אז מה כדאי ואיזה ספק? בבקשה תענו לי מהר ככל האפשר
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
wtf??? מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל?? מה יקרה?? אני לא הבנתי כלום כי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או שאני מתבלבל עם (פ"ת), אני פשוט לא זוכר 100 אחוז, אבל זה ליד המפעל הגדול של IBM (ומאחוריו הזה של אינטל), אחריהם יש בדיוק מפעל ענק שרשום של ALCATEL בדיוק כמו בסמל שעל המודם. לאלקטל יש סניף בישראל?!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-