עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by deso,

התלבטתי הרבה בקשר לראוטרים וגם לחברות, אבל לא מצאתי משהו נורמלי. בדקתי ראוטרים מחברות כמו Edimax D-Link Linksys ואו שאחד מתחמם יותר מדי או השני מתנתק כל רגע או שהוא יקר מדי וזה נמשך. אין ראוטר נורמלי ??????? אני זקוק לראוטר חוטי, שתומך בP2P PPTP Firewall בהכול.. תקציב של 300-350 ש"ח, מאחת החברות הנ"ל. וגם, יש לי שאלות: 1. DHCP זה משהו שבנוי בראוטר שכל פעם שמתנתקים הוא משנה את הIP המלא? (XXX.XXX.XXX.XXX) 2. האם Firewall גם חוסם את כל הגישות למחשב השני (בעל הראוטר) וגם מגן על המחשב מווירוסים? 3. האם הראוטר מתחבר איכשהו למחשב הראשון (בעל האנטרנט)? תודה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דריברים שהכ.רשת יעבוד עם ויסטה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by xena,

אני מנסה ליצור סרבר FTP פשוט במחשב שלי (לא חסר תוכנות שעושות את זה) ולאחר ששמתי את הראוטר האלחוטי של בזק (SIMENSE) אנשים לא מצליחים להיכנס לסרבר שלי. ניסיתי להיכנס לעצמי וגם בלתי אפשרי. כאילו מזהה את הסרבר אך שואל שם משתמש וססמא וכלום. מה הבעיה?

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Teliran1,

אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  6. יש לי 2 ראוטרים אלחוטיים בבית. העברתי קבל מהראוטר שבחדר שלי לממד ואני רוצה לשים בממד את הראוטר השני שכאילו רק יגביר לי את הרשת.. חיפשתי איך לעשות את זה והבנתי שזה אפשרי אבל לא הבנתי איך.. הראוטרים שלי הם : siemens sl2 141 netgear wgt624 תוןדההההההה והסימנס זה הראוטר שמתחבר לאינטרנט כאילו זה ראוטר + מודם מבזק. תודה רבההה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by m0sh,

שלום ... רציתי לדעת אם למישהו יש קישור או קצת חומר בסיסי על אינטרנט... אני מדבר על הבסיס כמו נגיד מה זה IP, DNS ופרוטוקולים כמו TCP IP ואיך זה עובד... תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by eidova,

אני צריך עזרה :1)אני רוצה לעבוד בחברות תמיכה של אינטרנט מהיר איזה ידע עליי לדעת על מנת להתקבל לעבודה הזאת ? 2) אני רוצה לדעת אם יש מדריכים בעברית בנושא רשתות ברשת ואם לא אם יש ספרות מומלצת ?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by Zelig,

בקצרה: בקומה ראשונה יש שני מחשבים, מודם ADSL וכן נתב רשת אלחוטי של DLINK. בקומה ראשונה הכל עובד אחלה. בקומה השניה יש מחשב חדש, אבל ברוב הקומה אין קליטה לרשת האלחוטית. חשבתי לקנות Access Point, אפילו יש כבל רשת שעובר בין הקומות, אבל הוא ישן וגם עובר מחוץ לבית, ובנוסף מגיע לחדר הלא נכון שבו המחשב לא נמצא. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם יש משהו כמו Repeater שיכול לעזור כאן? 2) יש סיכוי עם אנטנה אחרת? מדובר בבית גדול יחסית. הנתב הוא Dlink 624 REV C כלומר עם אנטנה אחת. 3) אם כבר access point, האם יש המלצות? אני מחפש משהו לא יקר במיוחד, ואני כנראה לא צריך feature-ים מיוחדים, כי יש לי כבר נתב מחובר. הצעות, המלצות, קישורים למוצרים? הכל מתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by gggilad13,

אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by no_flex_zone,

שלום חברים, יש לנו בבית אינטרנט 100 מגה של הוט. אך הקליטה בשלושת המחשבים המרוחקים מהראוטר דיי גרועה. אנחנו רוצים לעבור לחיבור קווי לכל המחשבים כדי לקלוט הכי טוב את האינטרנט ובאמת הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבד? (אני מתכנתת) או שחייבים איש מקצוע. כמה זה צריך לעלות? מה ההליך? האם עדיף לחשוב על אופציה כגון מגבר לראוטר? הנה הצעה שקיבלנו מאיש מקצוע בתחום. המון תודה על הסיוע. הנה הצעה שקיבלנו מאיש בתחום. האם זה נחשב יקר מידי? האם יש לכם המלצות אחרות? התקנת תשתית תקשורת כולל כבל CAT6 בתעלות pvc כולל שקע קיסטון חיצוני (3 יחידות) 1060 ש"ח התקנת שקע חשמל חיצוני כולל תעלת pvc בסלון 1 יחל' 296 התקנת תשתית טלפוניה כולל כבל 2x2x0.5 בתעלות pvc כולל שקע טל' 85 ש"ח כבלי גישור למחשבים 3 יחידו…

• 18 תגובות
    • 7.6k צפיות
  12. אני מנוי בבזר בינ"ל בחבילה של 5 מגה. לאחרונה רציתי לשדרג ומהתשתית (בזק) שלחו טכנאי שהיה ובדק ומצא שהמרחק שלי הוא גדול מידי מהמרכזיה או משהו כזה ולכן אני לא יכול לשדרג לחבילה של 8 מגה. האם יש טכנולוגיה אחרת בנמצא שתאפשר לי לשדרג למעל 5 מגה ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  13. Started by yuvalma,

אני רוצה לקנות ראוטר, עכשיו השאלה לאן ואיך הוא מתחבר המודם שלי (בטריפל של הוט) מחובר בממ"ד, אבל יש לי כבל רשת שעובר דרך הקיר לחדר אחר בבית, האם החיבור הזה מספיק לראוטר כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד בכל הבית? ואם כבר נכנסתם אני אודה אם תמליצו לי על ראוטר מומלץ משהו פשוט באזור ה120 שקל תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת, לפני כשבוע עברתי להוט, הביאו לי את המודם Terayon TJ715X שאליו מחובר נתב TP-Link WR841N. מה שקורה זה שאם אני מתנתק מהאינטרנט מסיבה זו או אחרת - למשל מנתק את הראוטר מהחשמל או משנה את ההגדרות שלו ואז עושה לו ריסטרט כדי שהשינויים יתפסו אז לוקח לו הרבה מאוד זמן (הגיע עד כחצי שעה גם) עד שהוא מצליח להתחבר שוב לאינטרנט. הרשת בבית עובדת בלי שום בעיה, אבל החיבור לאינטרנט פשוט לא. אז אני נכנס לממשק של הראוטר דרך הדפדפן ואז שם הוא כותב Connecting ואז כל כמה זמן הוא עושה ריענון לדף, אבל שום דבר לא משתנה, עד שמתישהו (אחרי לא מעט זמן) הוא מצליח להתחבר. למישהו יש ניסיון עם הבעיה הזו? עם המודם הזה? עם הראוטר הזה? מושג מדוע זה קורה? אודה לכל מי שיכול לעזור, כי אני קרוב לל…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by eyalraz,

הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ASDA2SD,

אני משלם 89 שקל לחודש לכבלים על 1.5 זה מחיר רגיל? כי זה ניראה לי יקר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dvdvdv,

יש לי ראוטר של אדימקס - ar-7084ga, אם זה משנה - ואליו מקושר מחשב נייד בצורה אלחוטית (ולא רק) ללא בעיות. לעומת זאת, מחשב אחר, נייח, כשניסיתי לחבר אותו דרך כבל, הראוטר פשוט השתבש - כל הנורות מהבהבות בצורה א-סימטרית. הנייד, שהיה מחובר אליו, התנתק. ובנייח עצמו הוא שניה מראה שהוא מחובר ושניה מתנתק (וגם בשניה שהוא מראה שהוא מחובר א"א לגלוש דרכו), וכשבדקתי האם הבעיה היא בכבל על ידי חיבור הנייד דרך הכבל - הכל היה כשורה. חשבתי אולי הבעיה היא פיזית במחשב או משהו, לכן קניתי כרטיס רשת אלחוטית, וגם אז - כשמתחברים לרשת הספציפית הזו היא משתבשת. לעומת זאת, כשהתחברתי לאחת מרשתות השכנים, לבדיקה, הכל התנהל כהלכה. מה עושים? או אפילו מה הכיוון (הבעיה היא בראוטר? במחשב?)? ד.א. רסטרתי את הראוטר…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  18. Started by lion03,

אני מחפש נתב זול מהרשימה הבאה Make Model DLink DI-604 DI-614+ Microsoft MN-100 MN-500

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by Mr.wiz,

האים אפשר לחבר 3 מחשבים ל- switch 8 port וליצור רשת? או שצריך גם רכזת כדי ליצור רשת?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by madix,

שלום, עבדתי עד עכשיו עם נתב TP-Link TL-wr841n שקיבלתי מתנה לפני כמה שנים. עד לפני כמה חודשים הוא עבד מצויין, מהירות בסדר, בלי ניתוקים, קליטה טובה בבית, וכו' על רשת של שלושה מחשבים שמחוברים קווית ועוד 3 מכשירים ב-Wifi. לפני כמה חודשים הוא התחיל להתקע בערך פעם ביום ושמתי לב שהוא מאד מתחמם. כשניתקתי אותו מהחשמל, נתתי לו להתקרר והחזרתי אותו לחשמל, הוא המשיך לעבוד בסדר. אתמול הוא נשרף סופית ואני צריך המלצה לראוטר חדש. אני לא מבין כל כך בתחום של הראוטרים, אבל מבחינת דרישות ה-tl-wr841n עשה את העבודה, אז אני לא צריך משהו יותר מתוחכם, הייתי קונה את אותו אחד, אבל אני פוחד שיתחיל להתחמם שוב.. יש המלצות לנתב טוב ויציב באיכות דומה או טובה יותר בתקציב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by ophir91,

שלום אני משתמש חדש הקמתי רשת מחשבים עם כונן רשת משותף. הגדרתי בכל המחשבים את הכונן כנון רשת במחשב שלי, כאשר אני נכנס לכונן מיותר משלושה מחשבים ביחד המחשב מוציא לי הודעת שגיאה "שלא ניתן לכנס ולפנות למנהל הרשת", אבל כשאני יוצא מחד המחשבים שהכונן עבד בהם זה הוא נותן לי להכנס מחשב הרביעי... אשמח לעזרה.. יש לי עוד בעיה במחשב ספציפי אני לא האינטרנט לא נותן לי להוריד קבצים, נסיתי להחליף את האקפלורר לff או לזה של גוגל וזה לא עזר.. או לשדרג אותו ל7 מה יכולה להיות בעיה ?? עריכה: בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להוריד כלום המדפדפנים הוא גם לא יכול להוריד עדכונים של הווינדוס.. תודה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by WaRez.,

אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.