עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנוי בבזר בינ"ל בחבילה של 5 מגה. לאחרונה רציתי לשדרג ומהתשתית (בזק) שלחו טכנאי שהיה ובדק ומצא שהמרחק שלי הוא גדול מידי מהמרכזיה או משהו כזה ולכן אני לא יכול לשדרג לחבילה של 8 מגה. האם יש טכנולוגיה אחרת בנמצא שתאפשר לי לשדרג למעל 5 מגה ?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. Started by yuvalma,

אני רוצה לקנות ראוטר, עכשיו השאלה לאן ואיך הוא מתחבר המודם שלי (בטריפל של הוט) מחובר בממ"ד, אבל יש לי כבל רשת שעובר דרך הקיר לחדר אחר בבית, האם החיבור הזה מספיק לראוטר כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד בכל הבית? ואם כבר נכנסתם אני אודה אם תמליצו לי על ראוטר מומלץ משהו פשוט באזור ה120 שקל תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת, לפני כשבוע עברתי להוט, הביאו לי את המודם Terayon TJ715X שאליו מחובר נתב TP-Link WR841N. מה שקורה זה שאם אני מתנתק מהאינטרנט מסיבה זו או אחרת - למשל מנתק את הראוטר מהחשמל או משנה את ההגדרות שלו ואז עושה לו ריסטרט כדי שהשינויים יתפסו אז לוקח לו הרבה מאוד זמן (הגיע עד כחצי שעה גם) עד שהוא מצליח להתחבר שוב לאינטרנט. הרשת בבית עובדת בלי שום בעיה, אבל החיבור לאינטרנט פשוט לא. אז אני נכנס לממשק של הראוטר דרך הדפדפן ואז שם הוא כותב Connecting ואז כל כמה זמן הוא עושה ריענון לדף, אבל שום דבר לא משתנה, עד שמתישהו (אחרי לא מעט זמן) הוא מצליח להתחבר. למישהו יש ניסיון עם הבעיה הזו? עם המודם הזה? עם הראוטר הזה? מושג מדוע זה קורה? אודה לכל מי שיכול לעזור, כי אני קרוב לל…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by eyalraz,

הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  5. Started by ASDA2SD,

אני משלם 89 שקל לחודש לכבלים על 1.5 זה מחיר רגיל? כי זה ניראה לי יקר

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by dvdvdv,

יש לי ראוטר של אדימקס - ar-7084ga, אם זה משנה - ואליו מקושר מחשב נייד בצורה אלחוטית (ולא רק) ללא בעיות. לעומת זאת, מחשב אחר, נייח, כשניסיתי לחבר אותו דרך כבל, הראוטר פשוט השתבש - כל הנורות מהבהבות בצורה א-סימטרית. הנייד, שהיה מחובר אליו, התנתק. ובנייח עצמו הוא שניה מראה שהוא מחובר ושניה מתנתק (וגם בשניה שהוא מראה שהוא מחובר א"א לגלוש דרכו), וכשבדקתי האם הבעיה היא בכבל על ידי חיבור הנייד דרך הכבל - הכל היה כשורה. חשבתי אולי הבעיה היא פיזית במחשב או משהו, לכן קניתי כרטיס רשת אלחוטית, וגם אז - כשמתחברים לרשת הספציפית הזו היא משתבשת. לעומת זאת, כשהתחברתי לאחת מרשתות השכנים, לבדיקה, הכל התנהל כהלכה. מה עושים? או אפילו מה הכיוון (הבעיה היא בראוטר? במחשב?)? ד.א. רסטרתי את הראוטר…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  7. Started by lion03,

אני מחפש נתב זול מהרשימה הבאה Make Model DLink DI-604 DI-614+ Microsoft MN-100 MN-500

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

האים אפשר לחבר 3 מחשבים ל- switch 8 port וליצור רשת? או שצריך גם רכזת כדי ליצור רשת?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by madix,

שלום, עבדתי עד עכשיו עם נתב TP-Link TL-wr841n שקיבלתי מתנה לפני כמה שנים. עד לפני כמה חודשים הוא עבד מצויין, מהירות בסדר, בלי ניתוקים, קליטה טובה בבית, וכו' על רשת של שלושה מחשבים שמחוברים קווית ועוד 3 מכשירים ב-Wifi. לפני כמה חודשים הוא התחיל להתקע בערך פעם ביום ושמתי לב שהוא מאד מתחמם. כשניתקתי אותו מהחשמל, נתתי לו להתקרר והחזרתי אותו לחשמל, הוא המשיך לעבוד בסדר. אתמול הוא נשרף סופית ואני צריך המלצה לראוטר חדש. אני לא מבין כל כך בתחום של הראוטרים, אבל מבחינת דרישות ה-tl-wr841n עשה את העבודה, אז אני לא צריך משהו יותר מתוחכם, הייתי קונה את אותו אחד, אבל אני פוחד שיתחיל להתחמם שוב.. יש המלצות לנתב טוב ויציב באיכות דומה או טובה יותר בתקציב?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by ophir91,

שלום אני משתמש חדש הקמתי רשת מחשבים עם כונן רשת משותף. הגדרתי בכל המחשבים את הכונן כנון רשת במחשב שלי, כאשר אני נכנס לכונן מיותר משלושה מחשבים ביחד המחשב מוציא לי הודעת שגיאה "שלא ניתן לכנס ולפנות למנהל הרשת", אבל כשאני יוצא מחד המחשבים שהכונן עבד בהם זה הוא נותן לי להכנס מחשב הרביעי... אשמח לעזרה.. יש לי עוד בעיה במחשב ספציפי אני לא האינטרנט לא נותן לי להוריד קבצים, נסיתי להחליף את האקפלורר לff או לזה של גוגל וזה לא עזר.. או לשדרג אותו ל7 מה יכולה להיות בעיה ?? עריכה: בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להוריד כלום המדפדפנים הוא גם לא יכול להוריד עדכונים של הווינדוס.. תודה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by WaRez.,

אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by nirber,

שלום, אני מעוניין לחבר רשת ביתית בין שני מחשבים. האחד - WIN XP ,שרת. השני - WIN 98 SE , לקוח. יש לי מודם של בזק(ADSL) של "רוטל" בחיבור USB. אני מעוניין להשאר עם המודם הזה ולהוסיף לו את הציוד הדרוש. ברצוני ליצור רשת שבה מחשב אחד לא יהיה צריך להיות מופעל כדי שהמחשב השני יוכל לגלוש באינטרנט. מה אני צריך לקנות?(תנו לי דברים ספציפיים- שם הרכיב, שם החברה, דגם, מחיר). תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. יש לי 4 מחשבים בבית והאב מפוצל ל 8 מחשבים איך אני מחבר אותו עם מודם ECI 312 שכולם יעבדו באינטרנט??? מישהו יכול לעזור לי צריך עזרה דחוף....!!!! תודה

19. Started by md22,

א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה

20. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש אך נתקלתי בבעיה חיברתי את הנייד למחשב השולחני שלי בעזרת כבל רשת מוצלב והגדרתי את הרשת. עכשיו, על המחשב השולחני הכל טוב ויפה אבל במחשב הנייד ברגע שאני מחבר את הכבל הרשת הסטאטוס של הרשת נתקע דקה על "Acquiring network address" ואחר כך כותב "Limited or no connectivity"... אני כבר יומיים חורש את Google ומנסה למצוא פתרון ואף אחד מהפתרונות ששם לא עזרו לי... אני מקווה שהטעות היא אצלי ותוכלו לעזור לי... נתונים: כרטיס הרשת של הנייד - Marvell Yukon 88e8072 PCI-E Gigabit Ethernet Controller כרטיס הרשת של השולחני - Realtek RTL8168c(p)/8111C(p) PCI-E Gigabit Ethernet Controller מערכת ההפעלה על שני המחשבים היא Windows XP Professional SP3 תודה רבה …

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  21. הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by ItachiSan,

אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by boapinta,

לאחר שידרוג מווינדוס 2000 והתקנה של מודם כבלים מוטורולה,שרת הDHCP פשוט מאד לא פועל עם הפעלת המחשב ויש להכנס לSERVICES ולבצע START ורק אז המודם תחבר ומקבל כתובת IP. אני לא מוצא אופציה להפעילו באופן אוטומטי בהפעלת המחשב, אני זקוק לעזרה,אם מישהו יודע ויש לו רעיון אני אודה לו מאוד. :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  24. לפני יותר משנה פתחתי כאן דיון על נתב חודר ממ"ד אבל עקב כל מיני דברים לא יצא לי לקנות לבסוף את הנתב Edimax BR6216MG שמאז כבר הספיק לעלות במחיר במעל 200 שקל. הדרישה היא עדין אותה דרישה כמו מאז.. נתב שיחדור ממ"ד שנמצא 4 מטרים מהחדר שבו הנתב יהיה מונח. לא ממש הצלחי למצוא נתבים שתומכים בMIMO דרך זאפ כי הם לא מציינים אם בכלל הם תומכים בזה או לא. והנתבים של רשת N יוצאים ממש יקרים ביחד עם הכרטיסי רשת. יש המלצה לנתב שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ולא ידרוש ממני יותר מידי מזומנים (400 שקל בערך לשניהם)? או שאני אצטרך לקנות נתב ברשת N ולהוציע סכום של 500 שקל ומעלה רק בשביל שיחדור לי ממ"ד?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.