עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aizik,

שלום אנשים, אני צריך נתב חוטי , לא צריך יותר מ-2 חיבורים זהו בעקרון ושלא יחלק תפס בעיקר.. משו פשוט להתקנה תפעול העיקר שיעבוד בלי ניתוקים זה הכי חשוב שלא יהיה מצב שיתנתק מעצמו. אם למישו יש ניסיון עם נתב כלשהו תמליצו בבקשה אמממ מחיר לא כל כך משנה אבל לא נראה לי שווה לשים יותר מ200-300 שקל על משו כזה . אה אממ וזה לADSL אם זה משנה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by BloodFist,

יש לי מחשב בקומה שניה שמחובר לראוטר דרך כבל, אני רוצה להוריד אותו לקומה הראשונה (הראוטר נמצא בקומה שניה ואני לא מתכוון להוריד אותו למטה... הוא מחובר שם לעוד שני מחשבים לצורך העניין) ואני רוצה שהביצועים של המחשב שאני מוריד לא יפגעו עד כמה שאפשר... מבחינת האינטרנט... כמה יעלה לי כרטיס רשת אלחוטי שיעשה את העבודה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by yeskim,

המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. היי, אחותי מחוברת לאינטרנט דרכי בכבל. התקנתי אצלה אימיול, ויש לה פיירוול מובנה של חלונות אקספי. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הפורטים שאני משתמש בהם אצלי שיעבדו גם אצלה, כל ניסיונתי לא צלחו, ועדיין כתוב שהפורטים אצלה חסומים. תודה מראש, ירון.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. הורדתי את התוכנה והתקנתי עשיתי חיפוש אחר מזיקים באמצעות התוכנה ולבסוף נמצאו כ 130 מזיקים מכל מני סוגים. מה מותר ומה אסור למחוק?? האם יש קבצים שמחיקתם עלולה לפגוע במחשב?? תסבירו לי הכל מהכל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by d_v,

שלום רב יש ברשותי נתב של בזק בינלאומי, ואני מחובר דרך כבלים ועושה רושם שהנתב הוא רק דרך ADSL. ישנו חיבור USB- האם הוא יכול לשמש תחליף לחיבור למודם? בתמונה המצורת- אפשר לראות את החיבורים האפשריים. אנא הסבירו לי אם אני יכול, ואיך אני יכול , לחבר את הנתב לאינטרנט בכבלים. תודה רבה [attachment deleted by admin]

7. חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום, האם זה אפשרי להתחבר לאינטרנט עם משתמש זהה משני מחשבים שונים (ואם כן, האם זה עולה יותר כסף)?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. עד עצם היום הייתי משתמש ברשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב... כעת הגיע אלינו מודם של נטוויז'ן(של הטלפון) ויש במודם הזה 2 חיבורים: אחד של טלפון ואחד של הרשת... במודם הנ"ל יש חייגן פנימי כך שאין צורך להשתמש בחייגן במחשב... שיתוף האינטרנט עד עצם היום הזה היה דרך החייגן במחשב וכעת אין לי מושג איך להגדיר את שיתוף האינטרנט. תודה מראש לכל העוזרים (:

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by uuzar,

שלום לכולם האם יש לכם המלצות למכישר תקשורת אלחוטית לוידאו וקול שניתן להעביר מטלוויזיה למחשב או הפוך וכמו כן להקליט את התוכניות המשודרות במחשב

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by 12w23e,

שלום, אני רוצה לחבר מכשיר דרך bluetooth אבל במוד שהאביזר לא מגולה (non discoverable). אני יודע את ה-mac addres של המכשיר, ואני יודע שיש אפשרות להתחבר , אבל לא יודע איך??? אשמח לתשובותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by hai555,

שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by trxman,

שלום לכולם אוקיי, הבעייה (או לא..תיכף תבינו) שיש לי, היא בעצם מאז שלראשונה הייתה רשת בבית, תחילה אלחוטית, ולאחר מכן החלפתי לקווית וגם כמה ראוטרים טובים בדרך. - 2 מחשבים מחוברים יחדיו לרשת. - המרחק הוא לא יותר מ4 מטר. אני משחק משחקי רשת, והשאלה שלי בגדול היא, האם אמור להיות פינג 2000 במחשב שמשחק משחק רשת כלשהו בזמן שהמחשב השני מתחבר לאיסיקיו או מדפדף לו באתרי האינטרנט?! אם כן סבבה, הנושא יכול להינעל אבל אם לא.... ישנה אי-יציבות ברשת, לא רק הראוטר העכשווי (D-Link DI-604), אלא גם לאורך כל הראוטרים שהיו מקודם. או שאני פשוט לא יודע להגדיר ( ). המחשבים נקיים מרוגלות\וירוסים, אחד מן המחשבים חדש לגמרי והשני דיי יישן אך עבר פירמוט לא מזמן והדבר לא עזר. אז בגדול, אי-א…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Allanon,

שלום רב, יש לי שני מחשבים בבית, ויסטא ו XP המחוברים ביניהם בעזרת נתב SENDTEK PAR-720G של בזק (HPNA 3). הכל היה טוב ויפה עד לפרמוט האחרון של המחשב עם ה XP. כעת הרשת אומנם עובדת אבל הקבצים המועברים תמיד מגיעים ליעדם פגומים. אני הייתי בטוח שמנגנון לבדיקת שגיעות (נראה לי זה נקרא CRC) מובנה לתוך כל פרוטוקול תקשורת, אבל כנראה שאני טועה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה המוזרה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by knoximator,

כבר זמן מה שאני לא מרוצה מהאינטרנט שלי...וחשבתי לעבור לספק אחר. הבעיה היא שבזמנו כשנרשמנו לראשונה לחברה, אבי קיבל כתובת אימייל קבועה מהספק. (אנחנו עם אותה החברה כבר 7-8 שנים!!!) אני לא בטוח אם קיים חוק שמאפשר לי להישאר עם אותה כתובת אימייל (כמו עם מספר הטלפון) ולעבור לספקית אחרת? האם יש דרך/פתרון אחר שלא מצריך שינוי של כתובת האימייל?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. טוב אז ככה: 1.אני צריך רק מודם,אני לא יודע מה זה ראוטר ולא ממש מבין בדברים האלה המליצו לי על 600 e (אני בבזק) וגם אמרו משו על ראטור,בכל מקרה שתדעו אני עכשיו מחובר עם USB ADSL MODEN ALE 150 שבא כזה עם דיסק שמתקינים את הדריבר ואז אפשר להתחבר עם סיסמא ושם משתמש,אז זה יהיה בסדר אם אני ישנה ל 600 E הזה? 2.למודמים אין דרישות מסוימות מהמחשב? כי המחשב שלי בן שנתיים וחצי או משו כזה ואני לא רוצה להביא משו שלא יתאים ואז לנסוע עוד פעם עד לראשון ועוד פעם עם הכאב ראש הזה. 3.שאני ילך לקחת את ה600 e הזה הוא אלחוטי? או לא? איך הוא בא? איך מתחברים עם מודם שכזה? צריך לעשות שינוי או משו (עם הקטע של הסיסמא והשם מתחבר ואז אתה לוחץ על התחבר וזה מתחבר... או שזה משו בכלל אחר) קיצר הבנתם את סוגי ה…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. מישהו מוכן להסביר בקצרה איך לפתוח פורטים אלו?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. עד לפני יומים הייתי מוריד ב 100 ק'ב ומאתמול בלילה אני לא יכול לעלות קבצים ולא להוריד. האם יש מצב שהם חסמו ? נ.ב ספק -נטויז'ן תשתית הוט תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. לפי הפורום הבנתי שעלי ללכת על ראוטר מסוג WRT54GL, השאלה שלי היא אילו כרטיסי רשת אני צריך לבחור? (אחד לנייד ואחד לנייח) הרשת האלחוטית פועלת בדירה בת שתי קומות, כאשר אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by hm123,

שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של אדימקס שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית השאלה האם אני יכול ליצור רשת אלחוטית ביין שני מחשבים [קניתי נוסף] ואיך אני יכול להעביר ביין שני המחשבים נתונים רצוי באלחוטי אם זה אפשרי

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. Started by UnLiMiTeD,

שלום אין לי כמעט שום ידע ברשתות מחשבים, אבל אני עוד מעט עובר בית, ואני לא רוצה לשלם לטכנאי שיתקין לי רשת. חוץ מזה אני רוצה שהרשת תהיה לפי הצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. האינטרנט שלי כרגע 750 אבל אולי אגדיל את החבילה. אני רוצה שהמחשב שלי (שמחובר דרך כבלים, חייגן, ל-012, IP משתנה) ישאר כמו שהוא ואליו יתחבר ראוטר אלחוטי שיספק אינטרנט לעוד 1-2 מחשבים (שדרך אגב יהיו קומה מעל) הבנתי שקוראים לרשת כזאת ICS נכון? בעצם ככה: מודם כבלים -> מחשב שלי -> ראוטר -> מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור לי? איזה ציוד אני צריך? כמה זה יעלה בערך כל הסיפור? איזה ראוטר מומלץ? לא רוצה משהו יקר בלי כל השטויות של הכי חדש, אני רוצה משהו טוב שיעשה את העבודה ואמין. אנ…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by redead,

יש לי אינטרנט בכבלים וכרגע אח שלי הביא לי עוד מחשב לחבר ליד המחשב שלי ואני צריך לחבר גם אותו לאינטרנט שלי.. המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת.. השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? האם אני יאבד מהמהירות של האינטרנט שלי גם כאשר אף אחד לא יעבוד על המחשב השני אבל הוא עדיין יהיה פתוח ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by shahar07,

הלוח שלי הוא p5w dh לאחרונה התכנתי את ה wifi שמגיע איתו אבל כאשר אני מנסה להתחבר עם הנייד הוא מראה לי שאני צריך להכניס סיסמא למרות שלא הגדרתי שום דבר כזה, אני לא מצליח למצוא לזה פתרון כבר יותר מחודש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים