רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
עד עצם היום הייתי משתמש ברשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב... כעת הגיע אלינו מודם של נטוויז'ן(של הטלפון) ויש במודם הזה 2 חיבורים: אחד של טלפון ואחד של הרשת... במודם הנ"ל יש חייגן פנימי כך שאין צורך להשתמש בחייגן במחשב... שיתוף האינטרנט עד עצם היום הזה היה דרך החייגן במחשב וכעת אין לי מושג איך להגדיר את שיתוף האינטרנט. תודה מראש לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני כמה ימים זה לא היה לי, אבל זה התחיל גם במחשב השני ברשת עם נתב Edimax. כשסגרתי את המחשב הראשון תמיד זה השאיר אור ירוק בנתב שמראה שהכרטיס רשת בקשר איתו ולא מתכבה, ובמחשב השני זה היה בסדר שסגרתי האור נכבה (ונשאר תמיד האור למחשב הראשון ולמודם), אבל לפני כמה ימים זה הפסיג להתכבה וזה נשאר עכשיו דלוק.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי ראוטר עם 4 כניסות + אלחוטי מחובר אליו המחשב שולחני + הלפטופ (דרך דק) + כבל 5 מטר המחובר למחשב נוסף בחדר אחר + VOIP (מתאם טלפוני) של בזק בינלאומי יש לי כל הזמן תופעה מוזרה שבא רואים את איקון הרשת למטה ויש עליו נקודה צהובה שכל הזמן מסתובבת סביבו/כאילו מקיפה אותו כשהקשתי על האיקון זה כתב לי כביכול הוא מחפש עוד מחשב ברשת...ו(לא מצליח למצוא כי אין) עוד דבר - אהל לא בטוח - איך שהוא ניראה לי שזה התחיל אחרי שפעם אחת ניסיתי להתחבר עם הנייד לרשת > אלחוטית ( באמצעות מודם USB) המחשב הוא חדש לא ברור לי למה זה קורה ? THX
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי מה ליכתוב בכותרת סליחה תקשיבו המון פעמים יצא לי להוריד סתם נגיד משחק אני מוריד משחק הכול טוב ויפה המשחק מגיעה ל 99% פיתאום כתוב לי מתקשר מתקשר מתנתק שולח port וכו... [אני משתמש ב IDM] ההורדה פשוט תקועה על 99% פיתאום לא יורד כלוםםם מידי פעם רואים שיורד 100 בתים ואז שוב חוזר ל 0 ולא יורד .... לפעמים זה לא קורא לי ב 99% לפעמים זה קורא על ההתחלה זה כותב לי כול מיני דברים שולח פקודת פורט ודברים כאלה מקבל נתונים ועוד..... הבעיה לא ב IDM וזה בדווקקק אזז עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב אליו מחובר נתב אדימקס 6104 לפני כמה ימים התקנתי תוכנת e mule אבל היא לא מתחברת לשום מקום האם יש מישהו שיכול להדריך אותי מה לעשות כדי שאפשר יהיה להתחבר או לחילופין אם מישהו יודע להפנות אותי לאתר שיש בו הדרכה כיצד להתחבר תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה באתר של "קשת" (אני מניח שלא רק אבל לא שמתי לב לאתרים אחרים) למשל: לחלק האתר של ארץ נהדרת אני בכלל לא יכול להכנס. ובחלק של כוכב ונלד... כשאני רוצה לצפות בקטעים הוא רק רושם לי למטה בצד שמאל "error on page" ולא מראה את הקטעים. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
רוצה לקנות ראוטר LINKSYS WRT54GL ומחפשת כרטיס רשת אלחוטי USB שיתמוך בויסטה ולא יותר מדי יקר ( 100 - 150 ש"ח) אשמח לקבל המלצות. החיבור לאינטרנט הוא של כבלים + נטוויז'ן בנוסף - יש למישהו איזשהי ביקורת על Gigabyte GN WB01GS? ראיתי ב TMS ב 142 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לחיבור שני מחשבים לרשת ? אני מחפש מדריך קצר ובעברית שמסביר איך לעשות זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חג שמח, לאחרונה התקינו לנו סיבים בבית יחד עם ראוטר חדש. הראוטר מדגם innboxG68 בתקן AC לפי מה שאני ראיתי. לפני כן (האמת שגם עכשיו כי לא טרחו לנתק את התשתית הקודמת) השתמשנו בHOTBOX יחד עם MOCA שהיה מחובר לMINIFIBER בקומה העליונה שנותן אינטרנט סביר מינוס. את האות של הנתב החדש ניתן לקלוט בקומה שמעליו אבל רק שנמצאים בחדר שממש מעל החדר שבו יושב הנתב (בחדר הזה בקומה העליונה אני מודד 300MBS סימטרי ואם אני יוצא לחדר אחר אז בקושי 5MBS ועדיין עם פינג אפסי). שמתי לב שהנתב החדש לא משדר שתי רשתות בתדרים שונים אלא מחליט לבד (?) לאיזה תדר המכשיר יתחבר. יכול להיות שלא כל הנתבים תומכים בשידור שתי הרשתות באופן נפרד? (כלומר עם שמות שונים). בכל מקרה, מה הדרך הנכונה לשפר א…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו מכיר אם יש היום אפשרות להתחבר לאינטרנט עם מס' חיבורים במקביל? למשל במחשב שבו יש כרטיס רשת אלחוטית וקווית (ואולי אפילו למספר רשתות אלחוטיות במקביל)?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן עברנו מYES לHOT ולכן גם באינטרנט עברנו לאינטרנט בכבלים.(שיש לציין שהוא עדיף על הADSL מבחינתי) מה שכן, מקודם הייתה לי רשדת אלחוטית וכרגע אני גולש רק במחשב אחד. רציתי את עזרתכם בנושא, בADSL היה לי ראוטר שהכל היה מחובר אליו(2 כבלים רשת, ועוד מחשב אחד שמחובר באלחוטי) כרגע יש לי רק מודם אחד שמחובר למחשב אחד שדרכו אני גולש בכבלים, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עם האביזרים האלה רשת אלחוטית (הראוטר שקיים כבר) הראוטר הוא ECI B FOCUS WIRELESS 352 + יש לציין שבמחשב הזה יש לי 2 כרטיסי רשת.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני בנטוויז'ן 2.5 עכשיו בהורדות בביטורנט טס לי על 280-300 בלי בעיה.. אבל בהורדות http כל פעם קורה אותו הדבר מתחיל לרדת על 220+- ואז אחרי 5-6 דקות צונח ל17-18 בממוצע בכל הורדה מכל האתרים...כאילו מישהו בנטוויז'ן מוריד את "השלטר" והמהירות יורדת ב90%.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, רצתי לפתוח פורטים לתוכנה מסויימת, אבל כדי להכנס להגדרות של הראוטר צריך להכניס לשורת הכתובת את הכתובת 192.168.2.1 (הכתובת של הראוטר שלי), ואז רושמים שם משתמש וסיסמא ונכנסים. אתמול זה פעל לי והצלחתי להיכנס אבל היום משום מה אני לא מצליח הוא לא קורא אותו החלון הזה שצריך לעלות ששם מכניסים את השם משתמש והסיסמא לא עולה בכלל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי ראוטר זה בטח לא משנה הדגם אבל זה ל2 מחשבים ואצלי נמצא הראוטר כלומר שאצלי אמור להיות יותר מהירות באינטרנט אבל אצל עכשיו שלי זהיותר מהר ונכנס יותר מהר לשרתי משחק והמהירות שלנו זה 2.5 איך זה יכול להיות שהוא יותר מהיר ממני באינטרנט איך אני בודק קיצר איך האינטרנט מתחלק בשווה בשווה או בכלל איך לשנות את הכמות לכול מחשב..ב2.5 מגה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת תקשורת (ראוטר ונקודות גישה) מומלצת לרכישה בישראל לבית פרטי עם נקודות גישה לכיסוי מלא. הבית על מספר קומות, מחובר לסיבים ומחווט כולו ברשת חוטית, עם זאת צריך כמובן מערכת שתספק רשת וויפי טובה. בקירות יש הרבה ברזל שמקשה על מעבר וויפי כך שיהיה צורך לפזר נקודות גישה אבל אפשרי שיהיו מחוברות לתשתית המחווטת ברוב המקומות (אולי בכולם). כך שאין צורך בפתרון Mesh אלחוטי. אני מעוניין לייצר רשתות פנימית/אורחים/מכשירים-חכמים על הרשת האלחוטית עם הפרדה מלאה ויכולת הגדרות גישה בין רשתות (כלומר כנראה צריך תמיכה ב VLAN), ואם אפשרי גם על הרשת החוטית למרות שפחות קריטי - החוטית יכולה להיות כולה על הרשת הפנימי. אני מעדיף שניתן יהיה לנהל את הכל בצ…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-