עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DragSter,

מישהו יודע אם הראטור הזה יכול לשמש גם מודם במקום המודם של האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית אל-חוטית בין שני מחשבים. אחד המחשבים רץ על Windows XP PRO והשני על Linux (debian or SuSE). המודם שברשותי הוא מודם ADSL של Alcatel SpeedTouch Home. השאלות שלי הן: -איזה נתב אל-חוטי כדאי לי לקנות, שיתאים למודם הנ"ל וגם לא יעשה בעיות עם המחשב שמריץ לינוקס? -כמה כרטיסי רשת אל-חוטיים אני אצטרך? ואיזה בדיוק? -כיצב מתבצע חיבור המודם לנתב האל-חוטי? (בעיקר באיזה כבל רשת להשתמש[מוצלב\רגיל]) (דרך אגב, אני אקנה את החומרה מKSP כנראה.. אז אם אפשר לקבלות המלצות לחמורה משם, זה יהיה נחמד מאוד ) תודה מראש, lmok.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by shahar07,

הלוח שלי הוא p5w dh לאחרונה התכנתי את ה wifi שמגיע איתו אבל כאשר אני מנסה להתחבר עם הנייד הוא מראה לי שאני צריך להכניס סיסמא למרות שלא הגדרתי שום דבר כזה, אני לא מצליח למצוא לזה פתרון כבר יותר מחודש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. רוצה לקנות ראוטר LINKSYS WRT54GL ומחפשת כרטיס רשת אלחוטי USB שיתמוך בויסטה ולא יותר מדי יקר ( 100 - 150 ש"ח) אשמח לקבל המלצות. החיבור לאינטרנט הוא של כבלים + נטוויז'ן בנוסף - יש למישהו איזשהי ביקורת על Gigabyte GN WB01GS? ראיתי ב TMS ב 142 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by yeskim,

המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by d_v,

שלום רב יש ברשותי נתב של בזק בינלאומי, ואני מחובר דרך כבלים ועושה רושם שהנתב הוא רק דרך ADSL. ישנו חיבור USB- האם הוא יכול לשמש תחליף לחיבור למודם? בתמונה המצורת- אפשר לראות את החיבורים האפשריים. אנא הסבירו לי אם אני יכול, ואיך אני יכול , לחבר את הנתב לאינטרנט בכבלים. תודה רבה [attachment deleted by admin]

7. אינטרנט של כבלים 3 מגה חיבור של 012 הולך להיות מחובר אל שני מחשבים חשבתי ללכת על זה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C448508E-3C6C-43E4-9AA7-EAAB41700980}&details_type=1&itemid={9B907710-A4B6-448B-A9CF-D11D90EA86CC}

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by dudu2683,

הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. שלום, האם זה אפשרי להתחבר לאינטרנט עם משתמש זהה משני מחשבים שונים (ואם כן, האם זה עולה יותר כסף)?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. עד עצם היום הייתי משתמש ברשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב... כעת הגיע אלינו מודם של נטוויז'ן(של הטלפון) ויש במודם הזה 2 חיבורים: אחד של טלפון ואחד של הרשת... במודם הנ"ל יש חייגן פנימי כך שאין צורך להשתמש בחייגן במחשב... שיתוף האינטרנט עד עצם היום הזה היה דרך החייגן במחשב וכעת אין לי מושג איך להגדיר את שיתוף האינטרנט. תודה מראש לכל העוזרים (:

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by LeftRight,

יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?

12. שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by y42r,

יש לי רשת אלחוטית ביתית. מחשב שולחני (מחובר עם כבל לנתב) מריץ חלונות 2000. 3 מחשבים נוספים מריצים חלונות XP (מחוברים עם כ. רשת אלחוטי). אני משתף תקיה/מדפסת בשולחני וכשאני מנסה להתחבר אליה ממחשב אחר אני נדרש להקיש סיסמא. מבקש עזרה להגדיר נכון את הדברים על מנת שאוכל לשתף משאבים ללא סיסמאות. תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Black^beret,

קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. שלום, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR, מישהו מכיר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by yigal33,

יש לי אינטרנט דרך הוט כבלים ללא חייגן לאינטרנט אייך אני יכול לשנות את האיפי כי הבנתי שהוא קבוע? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by thebenjamin,

שלום... אני משתמש ברשת קבצים אלחוטית... כשהיה לי SP2 הכל עבד חלק עדכנתי מחשב אחד לSP3 ולא היתה לי רשות היו לי בעיות אבל הצלחתי לפתור ויש עכשיו רשת סדירה אבל יש לי בעיה.. אני משתמש ברשת גם לביטורנט כלומר אני מהמחשב שלי מוריד לכונן רשת את הקבצים מכיוון הדיסק הקשיח המחשב השני גדול יותר.. אבל כל הזמן קורה שכאילו הכונן רשת מתנתק ולא מוצא את הקבצים... זה קורה במרווחי זמן לא שווים ולא קשורים אחד לשני.. וגם הרשת קיימת כל הזמן..

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. למשל כמו זה: http://www.isav.org.il/drupal/ או כמו אתרים אחרים?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. שלום.. לפני כמה חודשים היתה לי רשת שעבדה מעולה... השתמשתי במחשב אחד בביטורנט והורדתי דברים למחשב השני דרך הרשת הביתית.. כי יש בו יותר מקום אחסון. הורדתי GTA והייתי צריך לשדרג את אחד משני המחשבים(ששניהם היו XP SP2) לSP3.. שדרגתי ומאז התחילו הבעיות... המחשבים התחברו אחד לשני מתי שהתחשק ניסיתי להחזיר לSP2 והכל עבד כמו קודם... ניסיתי להעביר את שניהם לSP3 וחזרו הבעיות... ואז מצאתי איזה קובץ של מייקרוסופט שאמור לתקן את העיניין וזה בגדול סידר... אבל הבעיה היתה שהשתמשתי בביטורנט ובאמצע הורדה הקבצים הפסיקו לעבוד בטענה שהם לא נמצאו.. כלומר הרשת מתנתקת לי מידי פעם.. אז החלטתי לפרמט את המחשב שנשאר עם SP3.... בהתחלה חשבתי הכל יהיה טוב... ומסתבר שזה עדיין קורה(המחשב שמשתמש בביטורנט שוד…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. לראוטר הבא : BR6216MG Edimax באמת כרטיס רשת שיעבוד טוב ! לא סתם זול ופשוט תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Kalde,

יש לי ראוטר של "D-link" איך אני פותח בו פורטים?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by trxman,

שלום לכולם אוקיי, הבעייה (או לא..תיכף תבינו) שיש לי, היא בעצם מאז שלראשונה הייתה רשת בבית, תחילה אלחוטית, ולאחר מכן החלפתי לקווית וגם כמה ראוטרים טובים בדרך. - 2 מחשבים מחוברים יחדיו לרשת. - המרחק הוא לא יותר מ4 מטר. אני משחק משחקי רשת, והשאלה שלי בגדול היא, האם אמור להיות פינג 2000 במחשב שמשחק משחק רשת כלשהו בזמן שהמחשב השני מתחבר לאיסיקיו או מדפדף לו באתרי האינטרנט?! אם כן סבבה, הנושא יכול להינעל אבל אם לא.... ישנה אי-יציבות ברשת, לא רק הראוטר העכשווי (D-Link DI-604), אלא גם לאורך כל הראוטרים שהיו מקודם. או שאני פשוט לא יודע להגדיר ( ). המחשבים נקיים מרוגלות\וירוסים, אחד מן המחשבים חדש לגמרי והשני דיי יישן אך עבר פירמוט לא מזמן והדבר לא עזר. אז בגדול, אי-א…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by yarkoni,

טוב לא ידעתי מה ליכתוב בכותרת סליחה תקשיבו המון פעמים יצא לי להוריד סתם נגיד משחק אני מוריד משחק הכול טוב ויפה המשחק מגיעה ל 99% פיתאום כתוב לי מתקשר מתקשר מתנתק שולח port וכו... [אני משתמש ב IDM] ההורדה פשוט תקועה על 99% פיתאום לא יורד כלוםםם מידי פעם רואים שיורד 100 בתים ואז שוב חוזר ל 0 ולא יורד .... לפעמים זה לא קורא לי ב 99% לפעמים זה קורא על ההתחלה זה כותב לי כול מיני דברים שולח פקודת פורט ודברים כאלה מקבל נתונים ועוד..... הבעיה לא ב IDM וזה בדווקקק אזז עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. לפי הפורום הבנתי שעלי ללכת על ראוטר מסוג WRT54GL, השאלה שלי היא אילו כרטיסי רשת אני צריך לבחור? (אחד לנייד ואחד לנייח) הרשת האלחוטית פועלת בדירה בת שתי קומות, כאשר אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים