רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
מדובר על מצלמה CAS-230w\eeu איך אני מגדיר אותה איך מכמסים למצלמה מה ה IPשלה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ? אני כבר משתגע ראיתי ביקורות בפורום על הראוטר הזה קניתי אותו ואין לי קליטה בחדר ליד ניסיתי לעשות הכל הזזתי את האנטנות ניסיתי להקריב עוד.. יש לי כרטיס רשת של edmiax EW7128G
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד, כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים, הפועלת על ראוטר אחד, הראוטר עצמו אלחוטי, אך מחובר בחוטים למחשב, אין שימוש באלחוט... רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני אמור להתחבר דרך המחשב נייד לרשת שלי, ובכלל לרשתות בקניונים ובנקודות חמות אחרות. עוד שאלה- לראוטק שלי אבדה האנטנה, האם בגלל זה לא אוכל להשתמש באלחוט? תודה, Aviko
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, אחותי מחוברת לאינטרנט דרכי בכבל. התקנתי אצלה אימיול, ויש לה פיירוול מובנה של חלונות אקספי. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הפורטים שאני משתמש בהם אצלי שיעבדו גם אצלה, כל ניסיונתי לא צלחו, ועדיין כתוב שהפורטים אצלה חסומים. תודה מראש, ירון.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי מבקש המלצה לנתב אלחוטי אמין ואיכותי שמתאים לכבלים ול adsl ,usv
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה לשתף קבצים ויש איזושהי בעיה... זה אולי בגלל שה-client for microsoft networks (פריט שלא מסומן ב-V במאפיינים של הראוטר) לא פועל? ואם כן איך אני גורם לו כן להיות מסומן? ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש הרבה פעמים וזה לא עזר... או שזו בכלל לא הבעיה? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אינטרנט של כבלים 3 מגה חיבור של 012 הולך להיות מחובר אל שני מחשבים חשבתי ללכת על זה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C448508E-3C6C-43E4-9AA7-EAAB41700980}&details_type=1&itemid={9B907710-A4B6-448B-A9CF-D11D90EA86CC}
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב לפטופ עם תוכנת הפעלה של ויסטה שלא מצליח להתחבר לרשת אל-חוטית. לרשת הזו מצליחים להתחבר מחשבים אחרים הנמצאים פה, אבל שלי מסרב בכל תוקף........ המחשב שלי מתחבר במקומות אחרים בלי בעיה. המחשב שלי מזהה את הרשת בבירור (ורואה רק אותה בסביבה הקרובה) אבל לא מוכן להתחבר (רושם unsecured network ואז כשמנסים להתחבר הוא רושם windows cannot connect ולא מצליח לאתר את מקור הבעיה). ניסינו לעשות סיסמא לרשת, גם לא עזר - הוא אפילו לא מגיע לשלב בקשת הסיסמא הוא ישר רושם שאינו יכול להתחבר. כשמעדכנים את שם הרשת שם הרשת מתעדכן גם אצלי במחשב, אבל שוב, לא מתחבר. מדובר במודם של כבלים וראוטר אל-חוטי מחברת edimax. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית 2 מחשבים האחד מחובר עם מודם לאינטרנט והשני בעזרת כבל X CROSS מחובר למחשב עם האנטרנט. לשני המחשבים אין בעיה של שיתוף האינטרנט , האינטרנט עובד בלי בעיה במחשב המרוחק. אבל יש לי בעיה של שיתוף קבצים רגיל בין שתי המחשבים. הגדרתי לכל מחשב IP ב 10.1.0.2 (הראשי- "שרת") והשני 10.1.0.5 שם הקובצת עבודה זהה לשני המחשבים בשם "WORKGROUP" נתתי למחשב הראשי שם של H1 ולמשני סתם H21. יש תיקיה משותפת במחשב המשני אך כשאני מנסה להיכנס ל NETWORK PLACES ושם ל WORKGROUPS הוא מזהה שיש 2 מחשבים על הרשת אבל ברגע שאני מנסע להיכנס ל H21 (המחשב המשני) הוא אומר לי שלא קיים מחשב כזה. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה מה צריך לבדוק? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה הולכת ככה - 2 מחשבים ברשת workgroup אחד xp home והשני xp pro ניתן לגשת מה- pro אל הקבצים שעל ה- home כולל לשנות אותם וליצור חדשים, אבל אי אפשר ההפך כל ניסיונותי לשחק עם הרשאות לא הצליחו, על שני המחשבים מוגדרים יוזרים מתאימים, ושניהם באותה קבוצת עבודה רעיונות? תודה מראש לעונים. נ.ב - אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה ...הרבה המצליצו לי לשאול פה בקשר לבעייתי אז נרשמתי. אז ככה יש לי ראוטר מדגם: TNN SIMENS SL2 141 שהוא מחובר למחשב של אחי ואני מקבל ממנו את האינטרנט למחשב שלי (זה עובר בין שתיים קומות אבל המרחק בערך 10-11 מטר) וכל הזמו העוצמת אות על נמוכה מאוד וההורדות על הפנים גם שאני מתקשר לבזק הם אומרים שזה בגלל שזה שתיי קומות (ואני לא מביו אז בשביל מה נועד הראוטר) יש לציין שאני גולש במהירות של 4 מגה אשמח לעזרה וכל הצעה אחרת.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי היום לרשת הביתית (דרך ראוטר לא אלחוטי של EDIMAX) ומשום מה כשאני מנסה לראות את התיקיות המשותפות והמדפסות, כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי ואז לצפייה ב"הצג מחשבים בקבוצת העבודה" המחשב חושב הרבה זמן ומופיעה לי ההודעה שבתמונה... מה לעשות?!?! יש לי ווינדוס XP... הקטע שכן אמורות להיות תיקיות משותפות ברשת ובמחשב אחר זה כן מופיע... הרשת עובדת ואני יכול לגלוש באינטרנט... מה לעשות כדי לתקן את זה? הנה התמונה: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_102167894.jpg
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
לפני כמה ימים זה לא היה לי, אבל זה התחיל גם במחשב השני ברשת עם נתב Edimax. כשסגרתי את המחשב הראשון תמיד זה השאיר אור ירוק בנתב שמראה שהכרטיס רשת בקשר איתו ולא מתכבה, ובמחשב השני זה היה בסדר שסגרתי האור נכבה (ונשאר תמיד האור למחשב הראשון ולמודם), אבל לפני כמה ימים זה הפסיג להתכבה וזה נשאר עכשיו דלוק.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ל5 מחשבים שפועל על מודם+ראוטר משולב של בזק עם אותה ספקית אינטרנט 2 מחשבים מחוברים ישירות ו3 מחשבים שאחד מהם לפטופ (שאני עליו עכשיו) מחוברים אלחוטית הייתי מחובר במשך מעל לחודש, ופתאום לפני יומיים בערב לא קיבלתי IP מהראוטר. בדקתי בשאר המחשבים והם גולשים כרגיל. הERROR שנמסר לי הוא "קישורית חסרה או מוגבלת" ברשת. (סימון של רשת עם משולש אזהרה עליה). הלפטופ גולש כרגיל מהחדר שלי שהוא בקומה השניה, ואני עכשיו גולש בדיוק 30 ס"מ מהמחשב שלי שלא מקבל IP המחשב השלישי (של אח שלי) הוא מעבר לקיר, ככה שיש איזה 10 ס"מ הפרש - הקיר. והוא גולש מצויין, יש לו אותו כרטיס רשת. לקחתי את הכרטיס שלו, וזה עדיין לא עובד. הסרתי והתקנתי דרייברין, עדיין לא עובד. Disable, Enable - לא …
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אך אני יוצר לינק להורדת קובץ של BitTorrent מהמחשב שלי (שיורידו אותו מהמחשב שלי ) ועוד משהו יש איזו תוכנה של EDIT ליראות נתיב או משהו מהקבצים של ה BitTorrent (הלינקים)
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני משתף במחשב של אבא שלי מדפסת והכול עובד. מחשב אחד מחובר עם כבל לEDIMAX שלי ואני יכול להדפיס. אבל החשב השלישי שמחובר באלחוטי מזהה תמדפסת ושאני מאשר תהדפסה לא יוצא כלום.. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
מאז שיש לי נתב אני מקבל LOW ID באימיול למרות שפתחתי פורטים גם בנתב וגם בפיירוול. עם UTORRENT ההורדה בקצב טוב.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לאחר שיתוף אינטרנט הדבר היחיד שעובד , רק עם אני מוריד את הדף במחשב server היכן שמוגדר השיתוף רק אז אפשר לראות דף זה במחשב client נוצר ב client internet gateway במחשב client/ שני מחשבי XP דרך ה- wizard משתמש ב - zone alaram firewall הגדרת הלקוח והשרת דרך advanced לא עזרו ב- zonealarm . האם נתקלתה סתופעה כזו ? תודה ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-