רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי עשיתי חיפוש אחר מזיקים באמצעות התוכנה ולבסוף נמצאו כ 130 מזיקים מכל מני סוגים. מה מותר ומה אסור למחוק?? האם יש קבצים שמחיקתם עלולה לפגוע במחשב?? תסבירו לי הכל מהכל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אך אני יוצר לינק להורדת קובץ של BitTorrent מהמחשב שלי (שיורידו אותו מהמחשב שלי ) ועוד משהו יש איזו תוכנה של EDIT ליראות נתיב או משהו מהקבצים של ה BitTorrent (הלינקים)
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ראשית אני בבזק עכשיו.. ולמזלי הרב (!!!) נגמרת לי תקופת ההתחייבות ב12 לחודש אני חייב לציין שהם באמת היו בסדר ב5 שנים שאני אצלם.. וגם אח שלי אצלהם וגם אצלו הכל היה בסדר.. אבל כמו שקרה להרבה פה.. ככה גם לי... איטיות רבה למדי.. לכן החלטתי לתת צ'אנס לאקספון.. אבל לפני זה יש לי כמה שאלות , א. אם יש משהו שאני אהבתי בבזק זה את הפינגים לחו''ל במשחקי רשת.. איך הפינגים באקס פון? ב. איך ההורדה בכלליות באקס פון? לא מספיק שהם לא חוסמים.. ישנם עוד פרמטרים שמשפיעים על הורדה מחו''ל.. איך הם?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב אז ככה: 1.אני צריך רק מודם,אני לא יודע מה זה ראוטר ולא ממש מבין בדברים האלה המליצו לי על 600 e (אני בבזק) וגם אמרו משו על ראטור,בכל מקרה שתדעו אני עכשיו מחובר עם USB ADSL MODEN ALE 150 שבא כזה עם דיסק שמתקינים את הדריבר ואז אפשר להתחבר עם סיסמא ושם משתמש,אז זה יהיה בסדר אם אני ישנה ל 600 E הזה? 2.למודמים אין דרישות מסוימות מהמחשב? כי המחשב שלי בן שנתיים וחצי או משו כזה ואני לא רוצה להביא משו שלא יתאים ואז לנסוע עוד פעם עד לראשון ועוד פעם עם הכאב ראש הזה. 3.שאני ילך לקחת את ה600 e הזה הוא אלחוטי? או לא? איך הוא בא? איך מתחברים עם מודם שכזה? צריך לעשות שינוי או משו (עם הקטע של הסיסמא והשם מתחבר ואז אתה לוחץ על התחבר וזה מתחבר... או שזה משו בכלל אחר) קיצר הבנתם את סוגי ה…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לא מצליח להגיע אפילו ל10k בutorrent מה לא בסדר?(מהירות אינטרנט 700k) לא שיניתי כלום באפשרויות...צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר WRT54GL של linksys Firmware Version: v4.30.11, Aug. 7, 2007 זה הכי מעודכן שיש, אני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט (כבלים \ 014), עכשיו יש לי 2 מחשבים שניהם דרך כרטיסים אלחוטיים מתחברים אחד נייד עם כרטיס מובנה עובד טוב מאוד! השני מחשב רגיל ויש איתו בעיות, במשחקים הוא יכול פתאום להתנתק מהאינטרנט ואז צריך להוציא את הכרטיס USD של הרשת האלחוטית ולהחזיר חזרה או לעשות restart למחשב כדי שהוא יעבוד שוב... למה זה קורה??? ויש לי לאגים עם האינטרנט ובעיות של גלישה לפעמים גם כן במחשב הזה.... הקליטה בדרך כלל היא low ולפעמים good.... הוא מתחבר לרשת ב54mbps
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא p5w dh לאחרונה התכנתי את ה wifi שמגיע איתו אבל כאשר אני מנסה להתחבר עם הנייד הוא מראה לי שאני צריך להכניס סיסמא למרות שלא הגדרתי שום דבר כזה, אני לא מצליח למצוא לזה פתרון כבר יותר מחודש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחובר דרך הכבלים ו014 עלידי חייגןL2TP המחשב הנייח מחובר בלי בעיה הנייד לי מזהה את הראוטר ומראה שהוא מחובר עם עוצמת אות טובה מאוד אבל כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אז הדף לא ניפתח גם המסנגר לא מצליח להיתחבר זה כאילו שהראוטר לא פתוח לWI LI ניסיתי כבר הכל ולא הצחתי גם היתקשרתי לתמיכה ולא עזרו לי אגב הנייד כן מיתחבר במקומות אחרים אם מישהו ניתקל בבעיה או יודע מה הפיתרון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מסוג trendnet tew-431brp ויש לי בעיה כאשר אני מחובר לאינרנט דרכו הוא לעיתים לא מציג תמונות, לדוגמא עכשיו הוא לא מראה לי את כל תמונות הסמיילים. כמו כן ישנה בעיה בפתיחת אתרים מרובים, ואני נזקק להרבה ריפרשים. האם זאת בעיה בהגדרות?כשאני מחובר ישירות למודם אין בעיה. הבעיה קיימת גם כאשר המחשב השני לא גולש ובכל מקרה יש לי חבילת גלישה מכובדת.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מחשב ויסטה חדש בבית, כשאני מנסה להכנס למחשב דרך הרשת הוא משום מה מבקש ממני ססמא ושם משתמש, איך אני מעיף את הדבר הזה ?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת כיצד האינטרנט שלי יוכל להתחבר אוטומט בלי שאני ייכנס דרך החייגן ..תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך לעשות רשת אלחוטית. יש לציין שיש בידי את כל הציוד הנדרש וראוטר מסוג edimax 6204wg וכרטיס רשת אלחוטי. יש לי עוד שתי משחבים שאני רוצה שיתחברו לראוטר ויעבדו דרכו.לפני שפירמטתי תמיד טכנאי עשה לי את העבודה ועכשיו אני רוצה לעשות את זה לבד. השאלה אך??? מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 עכשיו הבעיה היא כזאת כל פלאש שמוצג לי בדפדפן ואני שם עליו תעכשיו הוא עושה לי מסגרת למה שמוצג לי ואם אני לא לוחץ עליה אני לא יכול ללחוץ על הכפתור שבקובץ פלאש (שיש קובץ עם כפתורים בפלאש עד שאני לא לוחץ על התמונה או מה שזה לא יהיה בפלאש אני לא יכול ללחוץ על הכפתור)
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בבית 500MB סיב של פרטנר, מתחבר לברידג' שסופק לי ע"י פרטנר ומשם מתחבר עם כבל אתרנט ישירות לכניסת WAN של הראוטר שלי - Linksys WRT1900ACS. מה שקורה כיום הוא שבחדר ממ"ד אין קליטה של ה-WiFi בכלל אבל כן יצרתי נקודת רשת בחדר (CAT 5e). חשבתי אולי לקנות Access Point ולחבר אותו לנקודת רשת, הבעיה שהוא גדול מדי ואין לי איפה לשים אותו. עוד חשבתי על אלטרנטיבה של רכישת יחידה אחת של Mesh (סליחה אם אני מתנסח לא הכי נכון.. שולט בחומר אבל לא מצטיין), לחבר אותה באופן קבוע לנקודת רשת ואז למעשה הצלחתי להביא אינטרנט אלחוטי לחדר. השאלות הן: 1. האם זה רעיון טוב? 2. האם המוצר הזה יכול להיות מחובר באופן קבוע לנקודת רשת? 3. האם לאחר חיבור המכש…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איזה פורט נפתח לי? נניח כמו שברדמין זה 4899... והאם אני חייב סיסמא בשביל התוכנה או שאני יכול להאיר בלי סיסמא ואז כל מי שרוצה יכול להכנס לי למחשב?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM במקום אחד. אני רוצה לשים REPEATER במקום שני כדי להגדיל את טווח השידור/קליטה. אני רוצה לקחת AP מסוג TENDnet TEW430APB שהבנתי שיכול לעבוד כ REPEATER. האם במצב REPEATER אני יכול לחבר אליו לכניסת הרשת שלו HUB/SWITCH וחלק מהמחשבים יעבדו דרכו? או שזה אפשרי שהוא מוגדר לא REPEATER? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש את OUTLOOK של אקספלורר, ויש את THANDERBIRD... אני משתמש באימייל של וואלה.. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני אוכל לגשת למייל שלי בוואלה דרך התוכנות האלה? אם אני לא טועה יש, אבל אז בתוכנה יש את הWIZARD שעוזר כאילו.. אבל אין לי מושג מה לרשום שם בחלונות... מישו יודע או יכול להפנות אותי למבין בעיניין?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את הסוויטצ' החדש שלי שתומך במהירות של 1GB\S כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים, אחד הצדדים פשוט נתקע לחלוטין יש למישהו הסבר לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמשתפים אינטרנט (פשוט דרך הכרטיס רשת) וקניתי עוד מחשב לבית - מה גם שהוא נמצא רחוק דיברתי עם בזק והם אומרים שהפתרון שלהם זה מחשב שתמיד און ליין שמחבר ראוטר לרשת ומהראוטר יצאו כל החיבורים לשאר המחשבים אם יש דרך אחרת לעשות את זה? יש לי מרחק דיי גדול בין המחשבים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם קיים אתר בעברית הנותן מידע מקיף על רשתות וינדואז?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-