רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגביל את מהירות הupload שלי בכמה תוכנות, ומביניהם בסקייפ. יש לי נתב אלחוטי asus am 604g, אני יכול להגביל מהירות upload לתוכנות שרצות לי על המחשב בעזרת הנתב ? אם אי אפשר עם הנתב, אז תמליצו לי על תוכנה שעושה את העבודה, כבר ניסיתי את netlimiter, אבל היא לא ממש מגבילה בדיוק כמו שאני מציין ועושה בעיות. בקיצור תמליצו לי על תוכנה טובה תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה חודשים היתה לי רשת שעבדה מעולה... השתמשתי במחשב אחד בביטורנט והורדתי דברים למחשב השני דרך הרשת הביתית.. כי יש בו יותר מקום אחסון. הורדתי GTA והייתי צריך לשדרג את אחד משני המחשבים(ששניהם היו XP SP2) לSP3.. שדרגתי ומאז התחילו הבעיות... המחשבים התחברו אחד לשני מתי שהתחשק ניסיתי להחזיר לSP2 והכל עבד כמו קודם... ניסיתי להעביר את שניהם לSP3 וחזרו הבעיות... ואז מצאתי איזה קובץ של מייקרוסופט שאמור לתקן את העיניין וזה בגדול סידר... אבל הבעיה היתה שהשתמשתי בביטורנט ובאמצע הורדה הקבצים הפסיקו לעבוד בטענה שהם לא נמצאו.. כלומר הרשת מתנתקת לי מידי פעם.. אז החלטתי לפרמט את המחשב שנשאר עם SP3.... בהתחלה חשבתי הכל יהיה טוב... ומסתבר שזה עדיין קורה(המחשב שמשתמש בביטורנט שוד…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מאתמול בערב 9 ככה המודם מתחיל לצאת מסינכרון כל כמה שעות אם אני מוציא מהחשמל לכמה דקות זה מסתדר לפעמים זה גם חוזר לבד אזור צפון למישהו זה קרה גם ? מודם Thomson tcm425
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן היום התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ורציתי לשאול כמה אנחנו משלמים היום ואיזה מבצעים מיוחדים הם יכולים להציע לי הם אמרו לי שיש לי אצלהם 2 חשבונות ואני לא ידעתי על מה הם מדברים אחרי בירור הסתבר שעד היום שילמתי על 2 חשבונות כשבעצם יש לי רק חשבון אחד וכל הסיפור הזה נמשך בדיוק שנה לפני שנה רצינו באמת להוסיף עוד חשבון בשביל אח שלי כדי שלא נרבי על הקו אבל התקשרנו וביטלנו את החבילה הזאת והם אישרו את הביטול אז היום היא אומרת לי ששילמתי 80 שקל נוספים במשך שנה על משהו שבכלל לא קיבלתי והיא באמת ראתה במחשב שלא התבצעה גלישה מהחשבון השני היא אמרה לי להתקשר מחר לשרות לקוחות והם יזכו אותי על השנה ששילמתי סתם ואולי גם יפצו אותי על משהו אז עכשיו אני מתלבט האם כדאי לי לקחת את החבילה של ה 5…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא לכאן, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי אינטרנט של בזק ונטוויז'ן (לא יודע מה התפקיד של כל אחד..זה ספק, זה תשתית..לא יודע חח). כבר כמה ימים שהמעבר בין אתר לאתר הוא איטי להחריד ואני מתקשר לתמיכה טכנית, בנטוויז'ן מעבירים אותי לבזק ובבזק מעבירים אותי לנטוויז'ן, בסוף מסתבר שזו בעיה במחשב עצמו. איזו בעיה יכולה להיות כבר?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=477&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני בטוח שזה נשאל כבר אבל לא הצלחתי למצוא את הטופיק אז בבקשה עזרו לי אני רוצה להעביר את קבצים ממחשב א' למחשב ב' דרך הראוטר שמספק להם אינטרנט האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1 וחצי מגה אצל ברק ללא חייגן אתמול התחברתי לבזק בינלאומי ויום ראשון יהיה לי גם אצלם ללא חייגן האם תיהיה התנגשות? איזה מהם יפתח לי? יש לי את שניהם משום שברק לא נתנו לי להתנתק ואין לי כוח להשתגע מהם.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
לפי הפורום הבנתי שעלי ללכת על ראוטר מסוג WRT54GL, השאלה שלי היא אילו כרטיסי רשת אני צריך לבחור? (אחד לנייד ואחד לנייח) הרשת האלחוטית פועלת בדירה בת שתי קומות, כאשר אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר הכל טוב ויפה,פתאום מופיע לי פופ אפ,NETWORK CABLE HAS BEEN UNPLUGGED ככה כל פעם,בדקתי מליון פעם את החיבורים,הכל במקום. אפילו החלפתי לכרטיס הרשת השני שלי. יש מצב שהראוטר נדפק ?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו הדרכה בעברית איך למנוע דואר זבל ב outlook expres ? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB וניסיתי אותו על נייד ונייח חדשים יחסית והוא עבד טוב. ניסיתי לחבר את אותו כרטיס ליציאת USB של נייד ישן יחסית עם מעבד 400 MHZ שמריץ XP , הכרטיס נקלט בהתחלה ותיכף אחר כך שומעים את צליל ההוצאת התקן של הXP וההתקן נידחה ,אחרי עשר נסיונות קיבלתי הודעה שאין מספיק הקצאת כוח ליציאת USB או משהו כזה. אולי בגלל שכרטיס כזה לוקח הרבה מתח הוא נידחה במחשב ישן כזה ביציאת USB שלו?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM במקום אחד. אני רוצה לשים REPEATER במקום שני כדי להגדיל את טווח השידור/קליטה. אני רוצה לקחת AP מסוג TENDnet TEW430APB שהבנתי שיכול לעבוד כ REPEATER. האם במצב REPEATER אני יכול לחבר אליו לכניסת הרשת שלו HUB/SWITCH וחלק מהמחשבים יעבדו דרכו? או שזה אפשרי שהוא מוגדר לא REPEATER? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! יש לי חיבור פס רחב 2.5 מגה ולאחרונה המחשבים במגש צלמיות דולקים כל הזמן כאילו מישהו תופס את כל הפס שלי, כשאני נכנס למצב של החיבור הוא מריץ מנות כאילו האימיול שלי פתוח למרות שאין לי שום תוכנה שתופסת את האינטרנט בדקתי כמה פעמים בתהליכים אם יש משהו שיכול לתפוס לי את הפס אבל לא זיהיתי משהו חשוד. האם יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה תופס לי כל כך הרבה מהפס? נ.ב. אין לי שום משתמשים באינטרנט חוץ ממני ואין לי רשת אלחוטית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה ...הרבה המצליצו לי לשאול פה בקשר לבעייתי אז נרשמתי. אז ככה יש לי ראוטר מדגם: TNN SIMENS SL2 141 שהוא מחובר למחשב של אחי ואני מקבל ממנו את האינטרנט למחשב שלי (זה עובר בין שתיים קומות אבל המרחק בערך 10-11 מטר) וכל הזמו העוצמת אות על נמוכה מאוד וההורדות על הפנים גם שאני מתקשר לבזק הם אומרים שזה בגלל שזה שתיי קומות (ואני לא מביו אז בשביל מה נועד הראוטר) יש לציין שאני גולש במהירות של 4 מגה אשמח לעזרה וכל הצעה אחרת.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-