עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by tuvia,

קצת רקע: לפני חודש +- פירמטתי את המחשב, ולפני זה היה לי חיבור 750 קילובייט. כמעט ולא היו לי שום לאגים בוורקראפט ( משחק אסטרטגיה אונליין.. לא משנה ).. עכשיו לבעיה: שדרגתי לאחר הפירמוט לחיבור 1.5, והיו לי אך ורק לאגים מאז, משחק אחד בלי לאגים לא היה לי !!! מה לעזאזל הבעיה ?!? זה לא אמור לטוס לי עכשיו שהכפלתי א ת המהירות ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by rino,

פורטים מומלצים לAZUREUS בבקשה

4. Started by oldstar02,

הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת : IP SUBNET MASK DEFAULT GATEWAY כניסה לממשק http://IP:PORT קוד: תתקשרו ל 012 ותשאלו למה לא נותנים לכם את הקוד Enjoy ! More info: oldstar02@gmail.com

5. Started by prigat_a,

הראווטר שמדובר עליו הוא trendnet tew-311brp יש לו כפתור של ריסטרט מאחורה , איפסתי אותו אבל אין לי את החוברת שלו ואני לא יודע את ההגדרות הראשוניות שלו ושאני מנסה להיכנס אליו הוא מבקש ססמא ושם.. מה אני מכניס שם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אני מחפש מקום שמוכר את אחד המכרטיסים הבאים, אני חייב את הדגמים הספיצים האלו 3Com 905-TX 10/100 PCI Realtek RTL8139/810X PCI NIC יש לכם מושג במקרה? מצאתי באיביי את אחד הכרטיסים במצב משומש ששולח רק לUSA, אני רוצה להשאיר את זה לאופציה אחרונה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. לא מצליח להגיע אפילו ל10k בutorrent מה לא בסדר?(מהירות אינטרנט 700k) לא שיניתי כלום באפשרויות...צריך לשנות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. עד לפני יומים הייתי מוריד ב 100 ק'ב ומאתמול בלילה אני לא יכול לעלות קבצים ולא להוריד. האם יש מצב שהם חסמו ? נ.ב ספק -נטויז'ן תשתית הוט תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by yariv1234,

היי, הקמתי רשת ביתית ואני רוצה לאפשר אינטרנט משותף- אך כש ZONE ALARM פתוחה אצלי- אני לא יכול לגלוש מהמחשב המרוחק.. מישהו יודע איך מאפשרים בהגדות שאני עובד ברשת? תודה וחג שמח לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. יש לי אינטרנט 1 וחצי מגה אצל ברק ללא חייגן אתמול התחברתי לבזק בינלאומי ויום ראשון יהיה לי גם אצלם ללא חייגן האם תיהיה התנגשות? איזה מהם יפתח לי? יש לי את שניהם משום שברק לא נתנו לי להתנתק ואין לי כוח להשתגע מהם.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by gbox,

יש שני מחשבים לשני'הם כרטיס רשת באחד יש אינטרנט עם חיבור USB איך אני מחבר אותם ושאני לא יצטרך להדליק את שני'הם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. Started by didS,

גם לי יש בעיה עשיתי כל מה שכתוב והיה לי בעיה בסוף הלכתי למיקום הקשת שלי ושם לא היה כלום אז אמרת שאם אין שם אז ללחוץ על הוסף מיקום ברשת סבבה לחצתי ולחצתי פעמים next ואז אני מעיין והולך ל workgroup ואין שם בכלל מחשבים !!!! וגם ראיתי פה שאמרת למשהו לכתוב פינג..... הקיצר עשיתי את זה והוא אומר לי replay משהו כזהההה מה לעשות?? (שני דברים שהיו לי מוזרים שאולי בהם היא הבעיה 1)כשנתתי לרשת בכל מחשב אי פי קבוע (כלמר שמתי על ידני) לא מילאתי את כל הדברים שיש כמו : מסכת רשת משנה\ שער ברירת מחדל \שרת dns מועדף\שרת dns חלופי אני אמור למלא תדברים האלה הקיצר לא מילאתי ואז המחשב הגדיר לי לבד את מסכת רשת משנה ל255.255.255.0 וכל השאר נשארו רישים ועוד דבר מוזר שהיה לי אחרי ששיתפתי תיקי…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Liran -,

שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by Abitk,

יש לי ראוטר +MULTYPORT 352 של ECI ויש לי LOWID באימיול ביטלתי את ה FIREWALL אך זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לקבל HIGHID ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. קניתי edimax 6104k לאחר ששמעתי עליו רבות אני גולש באמצעותו עם שני מחשבים והאינטרנט עובד סבבה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ומשאבים! המחשבים לא רואים אחד את השני ברשת הביתית למרות שעבדתי "לפי הספר" הגדרתי שמות למחשבים ושם כללי, בטלתי פיירוול ושיתפתי תיקיות כשאני נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" אני רואה "mshome" וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח לי חלום ריק מה יכולה להיות הבעיה?? ???

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. Started by hararim,

יש לי ראוטר של TNN 600EW ואני לא יודע כיצד ואיזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל האימיול. (עם האתר באנגלית לא הסתדרתי)

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by 1gnition,

שלום, יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר Edimax BR-6104K, אליו מחובר AccessPoint WAG102 של Netgear. אני מעוניין לפתוח עוד "תחנה" בבית, אבל שתהיה מחוברת באלחוט ל-AccessPoint ולא ישירות לראוטר החוטי (Edimax). בגלל שה-AccessPoint הוא מתוצרת Netgear חשבתי שהכי טוב ללכת על כרטיס רשת אלחוטי של אותה יצרנית (Netgear). הבנתי פחות או יותר מה כדאי לי לקנות וכרגע ההתלבטות היחידה שיש לי היא בין ה-WG111 וה-WG311. האחד הוא בחיבור PCI ויש לו אנטנה והשני בחיבור USB, ללא אנטנה. חוץ מהשיקול של נוחות (USB לעומת PCI), רציתי לדעת אם יש עוד איזשהו הבדל בין שני הכרטיסים והאם האנטנה של ה-PCI משפרת את הקליטה או משהו כזה. כל העניין של רשת אלחוטית הוא נושא דיי רגיש וכבר היו לי כמה נסיונות רעים בנושא (קלי…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. איזה פורט נפתח לי? נניח כמו שברדמין זה 4899... והאם אני חייב סיסמא בשביל התוכנה או שאני יכול להאיר בלי סיסמא ואז כל מי שרוצה יכול להכנס לי למחשב?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by w7_znay,

יש לי רשת אל חוטית בבית, ואני לא מצליח לשחק במשחקתי MMORPG לדוגמא : WOW, UO וכד', מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעייה במהירות ההורדה ב-IE6 כרגע יש לי מודם DSL600-E היתקשרתי לחברה עשו איתי פעולה שנקראת "איפוס דפדפן" לא עזר אבל שימו לב המהירות בתוכנות BITORRENT וכאלה היא המהירות של האינטרנט שזה לא יכול להיות בעייה במודם או בכרטיס רשת.. יש אינטרנט במהירות 1 וחצי מגה אצל אינטרנט זהב תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום רב אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית במחשב זה מראה שזה מחובר אבל הדפדפן לא מצליח להכנס לאתרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by Allanon,

שלום רב, יש לי שני מחשבים בבית, ויסטא ו XP המחוברים ביניהם בעזרת נתב SENDTEK PAR-720G של בזק (HPNA 3). הכל היה טוב ויפה עד לפרמוט האחרון של המחשב עם ה XP. כעת הרשת אומנם עובדת אבל הקבצים המועברים תמיד מגיעים ליעדם פגומים. אני הייתי בטוח שמנגנון לבדיקת שגיעות (נראה לי זה נקרא CRC) מובנה לתוך כל פרוטוקול תקשורת, אבל כנראה שאני טועה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה המוזרה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים