רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי קו HOT ללא ראוטר ואני צריך לחבר מחשב שני בקומה שנייה יש לי שני BreezeNET Ap-10 Pro.11 משימוש קודם (לא אני חיברתי אותו) 1) האם אני יכול לחבר את הציוד הזה לראוטר וממנו למחשב השני (שאין לו אלחוטי) 2) במידה וכן - האם נחוץ דריבר? 3) במידה ולא - מה נחוץ לי למחשב השני (לראשון אני אחבר את הראוטר) 3א) רצוי ללא כרטיסים אלא חיצוני (לשני) בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הקיצר אין לי מושג איך אני מתפעל את הרשת... הנתב מחובר למחשב שלי, אגב הוא רשום שיש בעיה שהחיבור מוגבל או משהו , בכל מקרה איפה אני מגדיר הגדרות וכל זה? המחשב השני זהו מחשב נייד שאגב הוא מזהה את הרשת אך האינטרנט לא עובד כלל..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר של בזק.. הנזה שהם מחלקים לרשת ביתי אז יש לחי שאלה איך אני יכול לפתוח עליו שרת הוא לא נותן לי כי למשל פתחתי שרת של משחק (סתם לדוגמה) אבל אף 1 לא יכול להיתחבר עלי חוץ מהמחשב השני שלי.. כשאני נותן את הIP של הWHATISMYIP לאחרים הם לא מצליחים להיתחבר ואני רואה את הלוח בקרה של הראוטר שלי.. מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ? אני כבר משתגע ראיתי ביקורות בפורום על הראוטר הזה קניתי אותו ואין לי קליטה בחדר ליד ניסיתי לעשות הכל הזזתי את האנטנות ניסיתי להקריב עוד.. יש לי כרטיס רשת של edmiax EW7128G
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קניתי edimax 6104k לאחר ששמעתי עליו רבות אני גולש באמצעותו עם שני מחשבים והאינטרנט עובד סבבה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ומשאבים! המחשבים לא רואים אחד את השני ברשת הביתית למרות שעבדתי "לפי הספר" הגדרתי שמות למחשבים ושם כללי, בטלתי פיירוול ושיתפתי תיקיות כשאני נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" אני רואה "mshome" וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח לי חלום ריק מה יכולה להיות הבעיה?? ???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי מבקש המלצה לנתב אלחוטי אמין ואיכותי שמתאים לכבלים ול adsl ,usv
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הראווטר שמדובר עליו הוא trendnet tew-311brp יש לו כפתור של ריסטרט מאחורה , איפסתי אותו אבל אין לי את החוברת שלו ואני לא יודע את ההגדרות הראשוניות שלו ושאני מנסה להיכנס אליו הוא מבקש ססמא ושם.. מה אני מכניס שם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בבית נתב של linksys ואני מעונין להוסיף מחבר נוסף לרשת האלחוטית לכן אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי רציתי לדעת האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק לפני שקונים??? האם יש עדיפות לבחור חיבור USB או חיבור PCI??? ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם? בינתיים אני חושב על הדגם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8374
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה לשתף קבצים ויש איזושהי בעיה... זה אולי בגלל שה-client for microsoft networks (פריט שלא מסומן ב-V במאפיינים של הראוטר) לא פועל? ואם כן איך אני גורם לו כן להיות מסומן? ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש הרבה פעמים וזה לא עזר... או שזו בכלל לא הבעיה? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לראוטר הבא : BR6216MG Edimax באמת כרטיס רשת שיעבוד טוב ! לא סתם זול ופשוט תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל שמירת היטוריית אתרים ב אקספלורר . שמתי את מספר הימים ל 0 . אבל הוא בכל זאת שומר היסטוריה ש יום אחד .
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני מנוי של הוט ונטויז'ן וכשאני מפעיל תוכנות הורדה (בעיקר ביטורנט) האינטרנט מתנתק לי אחרי דקה-שתיים. זה כבר נהיה מעצבן לאללה, וכשאני מדבר עם התמיכה הטכנית של הוט הם לא ממש עוזרים לפתור את זה כי הם טוענים שתוכנות הורדה פוגעות במחשב ובאינטרנט וזה מקור הבעיה. איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כבר זמן מה שאני לא מרוצה מהאינטרנט שלי...וחשבתי לעבור לספק אחר. הבעיה היא שבזמנו כשנרשמנו לראשונה לחברה, אבי קיבל כתובת אימייל קבועה מהספק. (אנחנו עם אותה החברה כבר 7-8 שנים!!!) אני לא בטוח אם קיים חוק שמאפשר לי להישאר עם אותה כתובת אימייל (כמו עם מספר הטלפון) ולעבור לספקית אחרת? האם יש דרך/פתרון אחר שלא מצריך שינוי של כתובת האימייל?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, רצתי לפתוח פורטים לתוכנה מסויימת, אבל כדי להכנס להגדרות של הראוטר צריך להכניס לשורת הכתובת את הכתובת 192.168.2.1 (הכתובת של הראוטר שלי), ואז רושמים שם משתמש וסיסמא ונכנסים. אתמול זה פעל לי והצלחתי להיכנס אבל היום משום מה אני לא מצליח הוא לא קורא אותו החלון הזה שצריך לעלות ששם מכניסים את השם משתמש והסיסמא לא עולה בכלל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הספק שלי זה זהב 015 אני גיימר ואני רוצה לדעת איזה ספק עדיף? אני יכול לשחק בשרתים מחו'ל אבל יש לאגים בהרבה ויש מספר מוגבל ודי קטן של שרתים שאני יכול לשחק בהם. יש לי מהירות של 2.5 מ'ב אני רוצה לדעת אם עדיף לעבור לבזק בינלאומי 014 ולקחת תמסלול של הגיימרים גם מהירות של 2.5 מ'ב. די חשוב גם המחיר כל עוד ההבדל לא כלכך גבוה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-