רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני בנטוויז'ן 2.5 עכשיו בהורדות בביטורנט טס לי על 280-300 בלי בעיה.. אבל בהורדות http כל פעם קורה אותו הדבר מתחיל לרדת על 220+- ואז אחרי 5-6 דקות צונח ל17-18 בממוצע בכל הורדה מכל האתרים...כאילו מישהו בנטוויז'ן מוריד את "השלטר" והמהירות יורדת ב90%.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה דרוש בכדי להקים מערך של הוסטינג? אני זקוק לכל המידע שיש ברשותכם... תודה ואם זה הפורום הלא נכון אז תעבירו
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי 2 מחשבים למודם אחד של חברת בזק בינלאומי והמהירות שלי היא מאוד קטנה אז רציתי לדעת אם יש דרך כולשהי לחלק את המהירות של האינטרנט חצי בחצי למחשב אחד הול חצי ולמחשב השני חצי? כדי שהמהירויות של הגלישה בשני המחשבים יהיו דומות נגיד אם יש לי אינטרנט של 1.5 מגה אז לחלק בשניים 750 קילו בייט לכול אחד האם אפשרי לחלק מהירות של המודם בדרך כולשהי?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הבעיה הולכת ככה - 2 מחשבים ברשת workgroup אחד xp home והשני xp pro ניתן לגשת מה- pro אל הקבצים שעל ה- home כולל לשנות אותם וליצור חדשים, אבל אי אפשר ההפך כל ניסיונותי לשחק עם הרשאות לא הצליחו, על שני המחשבים מוגדרים יוזרים מתאימים, ושניהם באותה קבוצת עבודה רעיונות? תודה מראש לעונים. נ.ב - אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
תודה למשתתפים.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ברשותי נתב של linksys וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד תוצרת D LINK היו לי עוד 2 לפניו שפעלו יפה מאוד.. אבל עם הכרטיס הקיים אני לא מצליח להתחבר לרשת הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר.. ועשיתי כבר disable ב wireless security
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת כיצד האינטרנט שלי יוכל להתחבר אוטומט בלי שאני ייכנס דרך החייגן ..תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הייתי לקוח של בזק בתשתית וספק. אני יודע שעברתי לספק חדש, אבל איך אני יכול לדעת אם גם התשתית התנייד, או שנשארתי עם תשתית מנוהל על ידי בזק?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש לכם המלצות למכישר תקשורת אלחוטית לוידאו וקול שניתן להעביר מטלוויזיה למחשב או הפוך וכמו כן להקליט את התוכניות המשודרות במחשב
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לדעת האם יש תוכנת FIREWALL טובה למחשב שרץ עם WIN98
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן עברנו מYES לHOT ולכן גם באינטרנט עברנו לאינטרנט בכבלים.(שיש לציין שהוא עדיף על הADSL מבחינתי) מה שכן, מקודם הייתה לי רשדת אלחוטית וכרגע אני גולש רק במחשב אחד. רציתי את עזרתכם בנושא, בADSL היה לי ראוטר שהכל היה מחובר אליו(2 כבלים רשת, ועוד מחשב אחד שמחובר באלחוטי) כרגע יש לי רק מודם אחד שמחובר למחשב אחד שדרכו אני גולש בכבלים, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עם האביזרים האלה רשת אלחוטית (הראוטר שקיים כבר) הראוטר הוא ECI B FOCUS WIRELESS 352 + יש לציין שבמחשב הזה יש לי 2 כרטיסי רשת.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב אליו מחובר נתב אדימקס 6104 לפני כמה ימים התקנתי תוכנת e mule אבל היא לא מתחברת לשום מקום האם יש מישהו שיכול להדריך אותי מה לעשות כדי שאפשר יהיה להתחבר או לחילופין אם מישהו יודע להפנות אותי לאתר שיש בו הדרכה כיצד להתחבר תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש צורך בממיר מדיה מיצרן מסוים? מתאם sfp יש לי שבזק סיפקו לי.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות רשת אאלחוטית בין שתי מחשבים עכשיו מישהו אמר לי שיש נתבים שאפשר להגדיר בהם שלדוגמא אם מהירות האינטרנט שלי היא 3 מגה אז מחשב אחד יקבל 2 מגה והשני יקבל מגה אחד לפי מה שאני רואה יש פה אנשים שמבינים בזה חזקקק אז בקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב שתומך במה שאמרתי התקציב שיש לי לנתב זה עד 700 שקל תודה לכל העוזריםם
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי שייצטרך לחדור ממ"ד והחדר השני אמור להיות מחוצה לו... ויהיה במרחק של בערך 15 מטר גג ממנו... אני צריך משהו של עד 400 ש"ח בבקשה... תודה מראש ויעזור לי אם הוא יהיה מ KSP תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי ברשת בעזרת REMOTE CONTROL יענו לראות את המחשב עצמו ! ושאני יוכל לשלוט עליו איך אני עושה זאת דרך הXP ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 קומות ו 2 מחשבים (אחד בכל קומה) יש ביניהם רשת חוטית עם שיתוף קבצים תוך שעובר בבית כבל רשת מוצלב מכוער (של איזה 7 וחצי מטר שבקושי מגיע) אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים אני לא יודע אם כדאי בכלל לקנות 2 כרטיסים כי אפשר נגיד שהמחשב בקומה השנייה התחבר אל הנתב בעזרת כבל מה אתם ממליצים לי? כסף יש ברוך השם
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה כזאת של פתיחת פורטים בראוטר , הראוטר הוא של treNdnet אני מצליח לפתוח פורטים רק אני לא יודע אילו בשביל שאימיול לא יתנתק לי מהאינטרנט!! תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-