עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by esaly,

מישהו אולי יודע מהו? המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by אברם מהמכולת,

במידה ויש לי דומיין (לצורך העניין, ללא אחסון, רק דומיין), ואני מעוניין ליצור מספר תיבות דואר לקבלת אימיילים. אפשרות אחת היא לרכוש חבילת אחסון (נניח ואני צריך גם אחסון לאתר) הכוללת מספר תיבות דואר, בצורה כזו האמיילים נשמרים בשרת המאחסן שלי, ואני ניגש ב POP 3 ומושך אותם אלי. במידה ויש לי מחשב המחובר כל הזמן לאינטרנט, האם לא עדיף לי להתקין עליו שרת דואר, במקום בחברת האחסון ? בצורה כזו אין לי מגבלה על מספר התיבות, גודל התיבות, כל הדואר נמצא אצלי (אוכל לגבות אותו), אין חשש שאחרים יקראו לי את דואר (למשל טכנאים של חברת האחסון) וכו' 1. האם אכן עדיף ששרת הדואר יהיה אצלי ? 2. בהנחה וכן, מה בדיוק אני צריך לעשות (מה להתקין ? מה לקנפג ?) תודה !!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. כבר כמה ימים שאני צריך להתחבר אליו 3-4 פעמים עד שהוא יסכים ברוב טובו לבדוק דואר זה קורה אצל כולם או שזאת בעיה ספציפית אצלי? (בשרתים אחרים אין בעיה...)

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by LazyCat,

בראוטר שלי מוגדרת כרגע כתובת לפול העולמי, הבעיה שבעת עדכון הזמן הוא מפסיק להגיב לכ- 5 דקות, לכן אני צריך המלצה לשרת זמן ב- NTP שמתאים לזמן ישראל. תודה

• 5 תגובות
    • 83.3k צפיות
  5. Started by peralon,

אני חייב דחוף מאוד שרת לאיכסון תמונות שלא יקרוס תוך שניה... מספיק 15 מגה ניסיתי בוואלה אבל הסתבכתי איתם..אל תשאלו אה..וכמובן שהשרת יהיה חינמי תודה מראש נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  6. Started by avi2014,

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק. אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים. חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי) עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500) יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by nec5e,

קיבלתי הצעה לחומרה של שרת של dell. הדגם הוא 840. זה מעבד xeon 3040 עם 2gb זכרון. תומך 4 דיסקים sata. יורכב עם 2 דיסקים 250gb sata ויהיה raid1 שיממומש בחומרה ע"י הבקר הקיים. שרת זה אמור לשרת עד 20 משתמשים(רוב הזמן לא יעבדו 20 משתמשים במקביל אלא בערך 10 משתמשים) בתור שרת exchange ושרת קבצים (יחסית עם מעט data). האם לדעתכם זה יספיק? אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם השרת הזה אך גם דעות אחרות יתקבלו בברכה ובהערכה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

שלום... אנחנו מתכננים מסיבת רשת עם בערך 8 מחשבים (אולי אפילו יותר) אנחנו הולכים להשתמש בהאב לא בסוויטצ'.. (אין מה לעשות זה מה יש) עד עכשיו פשוט היינו מחברים את כל המחשבים בהב מגדירים רשת פשוטה מחלקים IP לכל המחשבים (אנחנו מעדיפים ידני כדי להקל אחכ) עכשיו לשאלה! יש לי מחשב פנטיום 2 350 עם 256 מגה זיכרון.. לדעתם אם אני אבנה ממנו שרת קטן שכולם יעבדו דרכו זה יהיה יותר מהיר? ואם כן.. באיזה מערכת הפעלה כדאי לי להשתמש? (פעם עשיתי שרת קטן לבית עם מנרדייק SNF וזה עשה לי קצת בעיות.. אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בלינוקס...) מה עם ווינדוס 2000? לינוקס? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Anas-Nanas,

שלום אני צריך שרת לאיכסון קצר, בערך יום. הבעיה שהקובץ שוקל בערך 280 מגה... אם למישהו יש המלצה על שרת שכזה, אני אודה לו אם הוא יוכל לכתוב. בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by amigamerlin,

שלום, אני מתחיל להקים מן אתר קטן. אני משער שהתעבורה בו לא תהיה גדולה מדי (נאמר, 100 איש ליום). ויש לי פנטיום III 1000 תקין שעומד בצד. רציתי לדעת האם מערכת מחשב כזאת (נניח שארכוש דיסק קשיח חדש וכל העניין) תהיה יעילה בתור שרת אינטרנט + שרת DB בהנחה שאני בונה את האתר כמו שצריך ומה שלא אמור להיות מועמס על השרת, לא מועמס עליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by aviel_b,

ברצוני להחליף שרת לרשת של משרד עם כ-15 תחנות. אני לא כ"כ יודע מאיפה להתחיל ללמוד את הנושא ולכן אשמח לכל עזרה שיש לאנשים בתחום כולל אולי מפרטים אופציונאליים. ייעוד התחנות ברשת הוא בעיקר גלישה באינטרנט ותוכנת הנה"ח (CREATIVE MANAGER). מבחינת תקציב אני לא רוצה בינתיים להגביל את עצמי לכן אני מוכן לשמוע כל הצעה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לאתרים המתמחים בנושא. תודה, אביאל

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by __MIKO__,

היי. אני מחפש שרת שתומך בMP3 , עם מהירות סבירה ונפח של לפחות 50 MB וכמובן חינמי . יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by xTz,

האם יש כזה מוצר? אם כן, איך קוראים לו? אם לא, אשמח לדעת איך יוצרים שרת מדפסות תודה רבה!

14. Started by urinka,

שלום רציתי לשאול האם שרת מדפסות כמו זה למשל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6918 יכל לנצל את כניסת הUSB שלו למטרות אחרות כמו חיבור של התקני USB אחרים למשל דיסק חיצוני או סורק או מצלמה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by frozen_fire,

שלום , אני מחפש שרת מומלץ בשביל שירות premium של הורדת http ואני לא יודע באיזה לבחור. המצב שלי הוא כזה - עברתי לדירה שבה אנחנו שלושה אנשים על 2.5 מגה ,מה שגורם לכך שהאינטרנט איטי מידי בשביל להוריד דברים בקצב סביר. במהלך היום יש לי גישה לhttp במהירות גבוהה, (בין 1MB/s ל 2MB/s) אז הגעתי למסקנה שעדיף לשלם קצת, ולהוריד ב http בקצב טוב. ואני לא יודע איזה שירות עדיף. הסתכלתי קצת וראיתי שלא כדי להרשם ל rs ומעבר לזה ראיתי ש hotfile ו megaupload יחסית מומלצים ורציתי לדעת מה עדיף או אם אני מפספס עוד איזה שהוא שרת שעדיף עליהם. ראיתי ש hotfile לחוקחים 9 דולר לחודש ועד כמה שראיתי יחסית מומלצים וmegaupload לוקחים 10 דולר לחודש שנותן גם premium ל megavideo זה גם נחמד - אבל לא מאוד שימוש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by esaly,

אהלן אנשים! רציתי לשאול איזה שרת הכי מועדף לשימוש בeMule? עד החודשים האחרונים תמיד השתמשתי בRAZORBACK2....ואז באה הנפילה... עכשיו אני משתמש הDONKEYSERVER NO1+2 והם לא משהו... תודה מראש על התגובות...

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  17. היי. אני מנסה להכנס לאתר מסויים והשרת לא תופס. גם כשאני עושה PING - השרת מת. מדי פעם הוא עובד.. כשאני משתמש בפרוקסי הוא עובד. מישהו יכול להצביע על בעיה ?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by nir_gamer,

שלום לכולם רציתי לדעת האם צריך שרת משחקים ברשת של 4-8 מחשבים??

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Chura,

שלום כולם, אני מחפש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת סטרימינג לוידאו. ניסיתי את הVLC, אבל אני לא מצליח לראות וידאו דרכו אשמח להצעות...

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by acoca_net,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.

21. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by matan5165,

קניתי את הראוטר של קומפקס שיש בו חיבור USB ושאפשר לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני בתור שרת קבצים. במידה ואני עושה את זה, איך אני נכנס לדיסק הקשיח דרך האינטרנט ? זה דרך כתובת IP ? כי אם הכתובות שלי משתנה זה אומר שאני צריך כל פעם לבדוק מה הכתובת שלי לפני ששאני רוצה להכנס ממחשב אחר (לא בבית) לדיסק הקשיח ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zvkel,

אני מעוניין להתקין מחשב אחד ברשת ביתית שיהווה שרת קבצים איזה מערכת הפעלה כדאי לי להתקין? אני רוצה שתהיה לי אפשרות להגביל גישה לקבצים למשתמשים שונים ברשת המחשב הולך להיות מורכב משאריות ככה שהוא לא חזק במיוחד (p3 -700 . tnt2 , שאיפה ל256 מגה זיכרון)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by coran,

שלום לכולם קניתי שרת קטן ויש עליו windows server 2008 כל הקבצים של כל הבית מאוחסנים עליו אם זה מוזיקה סרטים מסמכים וכדומה ברצוני שיהיה לי גישה לשרת מכל מקום בעולם משהו יכול בבקשה לעזור לי לעשות את זה תודה רבה רן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by fitch,

שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.