רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט המהיר תיהיה יותר איטית עם מודם שמתחבר USB מאשר מודם שמתחבר לכרטיס רשת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם כל הכבוד לחברה הזאת לא מספיק שהם שייכים לבזק הם גם גונבים מהלקוחות ת שלהם כסף כל אחד באתר שיש לו חשבון צריך לבדוק טוב טוב, דבר ראשון שיטת החיוב שלהם היא 30+ כאילו אתה משלם רק אחרי 30 יום, נשמע טוב אבל לא היה לי חשבון של חודשיים ב 9.9 דולר לחודש ומשום מה אני משלם ל 3 חודשים למרות שהחשבון הוא רק לחודשיים , איך אתם שואלים פשוט בגלל שאם התחברתם אחרי ה 1 לחודש אוטומטי המחשב שלהם ברמאות מחייב אותכם לחודש 3 נוסך על הימים ואז ע"י כך מחייב אותכם בעוד 9.90 לעוד חודש למרות שאין לכם חשבון שם לראו הוזהרתם אלא שכבר יש להם חשבון , רצוי שהתנתקו מהם
-
כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולכן עידכנתי באתרי את הנושא , כמו כן אשמח לקבל ממכם אתרים נוספים לרשימה . http://www.cs.bgu.ac.il/~barouchy/private/news.htm
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהו הפורט היוצא של האיסיקיו ומהו הפורט הנכנס שלו אני לא מוצא תודה זה כדי להעביר קבצים.
-
ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מבין כלום ברשת ואני רוצה לחבר שני מחשבים שיש לי בבית לאיי די אס אל על ידי רשת , מישהו נחמד יכול להגיד לי איך לעזאזל אני עושה את זה , מה אני צריך לקנות ואם צריך טכנאי או שאני יכול לעשות לבד (אני מבין קצת בחומרה ,בהתקנת כרטיסים אבל אף פעם לא התעסקתי עם רשת ) בבקשה תעזרו לי תודה מראש בני :smoke: :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הצלחתי לשכנע את אבי להתחבר לאינטרנט בכלבים, סוף סוף! החברה היחידה שיש לנו בחור הזה היא ערוצי זהב (איכס!) , ושמעתי זה הרבה זוועות על האינטרנט שלהם, מישהו יכול לאשר או לשלול את הזוועות האלה בקשר למהירות ולניתוקים? עוד משהו, מה המהירות הממוצאת בחבילת 750 ? איזה מודם מקבלים מ*קוי זהב* מתנה (אני מתחבר אליהם בתור ספקים) ? תודה מראש, מישה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה בקשר לזה? כולם פה מדברים על כך שהם מכבים את "חומת האש" הפנימית של המודם. ואז מה? מה מונע ממישהו לבצע BruteForce על המודם, לפרוץ אליו ומשם השמיים הם הגבול.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?
-
Ok אז ככה: עשיתי adsl חצי מגה והספק שלי הוא netvision אז מה דעתכם... הוא טוב? הוא מהיר? וכמה הוא מוריד בערך 5 מגה? וכמה קילו בייט הוא מוריד בשנייה? עוד לא עשיתי את זה, הם צריכים לבוא להתקין לי את זה ביום ראשון...
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה אתרים יש להורדת סרטים חדשים ובאיכות טובה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין) כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? האם האייפי הוא סטטי - קבוע? יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי להצטרף למבצע של נטוויז'ן בהתחייבות לחצי שנה ו100 ש"ח לחודש אבל... התקשרתי ברוב שמחתי אחרי ששכנעתי את אבא שלי ו? המבצע השתנה להתחייבות לשנה!!! 6חודשים ראשונים 100 ש"ח 6חודשים 150 ש"ח!!!! בסוף התחברתי לחבילה של ההתחיבות לחצי שנה: חודשיים ראשונים דולר ליום (לא גלשת לא שילמת) בקיצור 150 ש"ח לחודש 4 חודשים אחרונים 100 ש"ח לחודש בלתי מוגבל. לא הכי טוב אבל הכי משתלם.
-
לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי. לאחר שעקבתי אחר ההוראות בפרטי פרטים, החיבור אכן עבד. אבל מה? בבייתי ממוקם מחשב נוסף מבוסס חלונות (אני עובד על סלאק), שעד עכשיו ניזון משיתוף האינטרנט של המחשב הנוכחי ע"י כבל מוצלב וההגדרות הבאות: Gateway: 192.168.0.1 - למחשב החלונות הוקצה .0.2 הגדרות ה DNS הרגילות של הספק בו אני עובד, mask 255.255.255.0 אבל למרות שיש פינג בין השניים, השיתוף כבר לא עובד (באופן טבעי ובלתי מפתיע). אילו הגדרות אני צריך לשנות ולמה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-