עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כאשר הוא מקיש את הפקודה EXPERT המודם כותה"unknown comand". יש למישהו פיתרון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה נכון??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. עובד פצצה ממוצע מהירות הורדה 62 ק"ב פינגים לשרת בישראל 70 שרת באירופה 102 (מאוחר בלילה) ;D ;D ;Dמרוצה מאודדדדדדדדדדד ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MosheDo,

משום מה גם פקודת expert וגם פקודת td prompt גורמות לי לקבלת unknown command. נכנסתי ב-telnet לא הכנסתי שם משתמש (פשוט לחצתי אנטר) ושתי הפקודות לא עובדות לי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by someone,

מישהו יודע מה קורה איתם? כבר הרבה זמן אין שום חדשות מהם וכבר נמאס לי להיות תקוע עם 56k...

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות switch אבל אני לא רוצה לקנות זבל אבל לא גם משהו רציני כי זה הולך להיות לשימוש בייתי בין 4 מחשבים!! אני רוצה 8 ports ושלא יהיה יקר. יש לי עד 300 שקל אני לא רוצה לקנות hub כי ברשת שלי תמיד מעוברים קבצים אז אני לא רוצה ירידה במהירות השליחה ראיתי בלמיר את הswitch הזהו רציתי לדעת איך הוא!? תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי בעיה בתקשורת של האינטרנט (כבלים)... כל איזה 10-15 שניות, יש קפיצה בתקשורת. זה נראה כך: Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=17ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=21ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=1425ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 הבעיה היא לא בסרבר, שכן זה קורה בכל שרת, ישראלי או אירופאי... באינטרנט זהב אמרו לי לעשות כך: לשנות כתובת DNS - לא עבד. לשנות את הMedia Type בהגדרות הכרטיס רשת ל10MB Half Duplex - לא עבד. הם הפנו אותי למת"ב: בדקו את המודם ואמרו שהכל טוב במודם והבעיה היא בכרטיס ר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אלה האתרים שבנתיים נתקלתי בבעיה איתם... פשוט לא נכנס, או שלוואלה זה נכנס חצי במחשב שהוא השרת זה רץ חלק (הרשת היא 2 במחשב השרת ועם כבל מוצלב ללקוח)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Michael KL,

אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by KoM,

כן, עברתי לאינטרנט בזק בין לאומי והפינגים נוראיים לגמרי, הבנתי שלא תמיד היה המצב ככה מה קרה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by udicol,

פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Or ei,

*** הסתדר בסוף...

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  13. שמחוברים לאינטרנט של ערוצי זנב ? בתמיכה שלהם אומרים שזה לא יעבוד גם בעתיד... אם זה חצי אינטרנט אז אנחנו פראיירים שמשלמים מחיר מלא

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by MishaK,

סוף סוף הזמנו היום את האינטרנט בכלבים. דרך ערוצי זהב, חבילה של 750, 99 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואח"כ 120 שקל כל חודש. ספק ראשון בחרתי בקווי זהב, 74 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואחכ 149 שקל כל חודש. בכל מקרה, יש לכם אזהרות לגבי משהו? מאיזה מודם להתרחק? איזה לקחת? נ.ב באים להתקין יום שני... לטובתם ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Haflo,

ADSL מה עדיף מודם חיצוני או פנימי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by torchak,

חברי המלומדים, אני צריך עזרה. איך אני מגן על רשת שמחובר עם ROUTER ל ADSL? יעני ROUTER מחובר ל SWINTCH ואז כל המחשבים מחוברים לאינטרנט. אני רוצה FIRE WALL, השאלה מה כדאי, חומרה או תוכנה. האם יש חברות מומלצות, ומה סדר גודל של מחירים. אם מישהוא מכיר מוצר ספציפי שהוא יכול להמליץ עליו, אני ישמח מאוד. תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by godisme171,

יש לי מודם של הכבלים RCA ושמעתי שהוא חרא לאיזה כדאי להחליף

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by bah10,

שאלתי בפורום משחקים אבל הם לא יודעים הנה השאלה יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע מה הפורט של fifa world cup 2002? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה אולי יש עוד פקודות כמו הNETSTAT כדי לזהות פורטים פתוחים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KoM,

גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו winxp. עכשיו, יש לי במחשב הזה חיבור בadsl לאינטרנט. שני המחשבים מחוברים דרך האב. גם על המחשב הזה (שמחובר לאינטרנט) יש winxp. הרשת על שני המחשבים עובדת מצויין ואני אפילו רואה שנוצר לי אוטומטית Gateway על המחשב החדש ואני מחובר דרכו למחשב הזה. עד כאן הכל טוב ויפה אבל האינטרנט במחשב החדש לא עובד.. שוב אני מדגיש שהרשת עובדת ויש gateway מחובר. מישהו יודע אם צריך להוסיף עוד משהו או איך לתקן את הבעיה? תודה..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by guy94,

רציתי לדעת קצת על החברה , מה אתם חושבים ? מה המהירויות שלכם אצלהם ? איך שירות הלקוחות ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בקווי זהב נותנים את המודם הזה ורציתי לשאול אם מישהו עובד איתו והאם אפשר להפוך אותו ל- Router כמו האלקטל... ? תודה The Doorman

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים