רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
לא יודעתי איפה לפרסם את זה ברשתות או לינוקס, אז פשוט בחרתי בפורום היותר פעיל... סתם רציתי לשתף אותכם במשהו, אומנם ישנו באתר מדריך על איך להשתמש בלינוקס כראוטר (בהפצה של מנדרייק). אבל ישנה הפצה יותר טובה שמנצלת את משאבי המערכת בצורה הרבה (ואני מתכוון הרבה) יותר טובה שנקראת IPCop. IPCop בנוי מאפס (ולא סביב ההפצה מסויימת) ולכן הוא יעיל ביותר (לשם הדוגמא: היה אצלי עד לא מזמן ראוטר של פנטיום 100 עם 32MB ששירת 4 משתמשים). את הראוטר ניתן להשיג בכתובת הבאה: www.ipcop.org ובניגוד גמור לראוטר של מנדרייק אין שום צורך ב"יממה בריאה" או "חבר עם אינטרנט מהיר" משום שגודל הקובץ הוא 26 מגה. אהה, ויש תמיכה מובנית ב- PPTP למי שתוהה. סתם לידיעתכם הכללית.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה בהחלט שאני הולך להישאר עם56קיא לשנים הבאות, ויש לי וינמודם, אז אני צריך מודם חומרה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייה עאנירה, בגלל שיש לי רשת ביתית- שיתוף ניתן לפרוץ אליי למחשב על ידי אי פי מישהו יכול לתת לי דרך להגן לע המחשב עם סיסמה או לכוון אולי לפירוול כמו internet alert תודה צפיחית בדבש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כבלים, נטוויז'ן 750K בעבר היה לי פינג Joint 350 עכשיו יש לי 120 בממוצע האם נטוויז'ן שיפרו את הפס שלהם לחול?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי שלושה מחשבים ששלושתם מחוברים ל SWITCH ומודם ADSL שמחובר ליציאת ה GATEWAY והכל עובד מצוין בלי שום בעיות, לכל המחשבים יש אינטרנט, יש שיתוף יש הכל. הבעיה היא שאני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשלוח קבצים ממחשב אחד לשני וגם הודעות וכל מיני פיצרים מיוחדים ושתיהיה פשוטה (לא דרך ה NET SEND וה- TELNET, מה גם שבכל מחשב מותקנת מערכת הפעלה אחרת, כך שב WINDOWS 98 לא ניתן לשלוח ולקבל הודעות דרך ה NET SEND וה - TELNET מורכב מידי). מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להמליץ לי עליה? וכעת לדבר אחר: משום מה, מסיבה בילתי מובנת, כאשר אני מכניס לכל מחשב מספר IP ידנית (כלומר .10.0.0X) קורה דבר מאוד מוזר והקישוריות לאינטרנט נפסקת מאותו מחשב שבו הגדרתי כתובת IP ידנית, דבר שאינו קורה אם אני נותן לו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, כן, אני קצת מתרגש. סוףסוף אינטרנט מהיר לידע כללי: הלכתי על החבילה של ה 750KBITS, הספק כבלים הוא ערוצי זהב והספק אינטרנט הוא אינטרנט זהב. ולכל אחד מהם אני משלם 99 שקל לחודש ל 6 חודשים הראשונים, את המודם קיבלתי חינם. יוצא לי בכלל לא יקר. אקיצר כמה שאלות: 1) בקשר למודמים, אני בספק אם ישאלו אותי אבל אולי אוכל לשכנע את הטכנאי לתת לי אחד מסוים.. מה הכי טוב? יש גם מודמים פנימיים? או חיצוניים USB? 2) כרגע אני משתף את האינטרנט דרך HUB ו ICS, תיהיה בעיה לעשות את זה עם הכבלים? 3) הממ נראה לי היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי . אני אשמח אם תגידו לי עוד כמה דברים שאני אדאג שיהיו בסדר מחר.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי אנשים, אני מצטרף לשרות ADSL בימים הקרובים דרך המבצע של ברק, הם הציעו לי מודם פנימי או מודם חיצוני של בזק. את הפנימי אני יכול לקבל בחינם אן לשלם 480 ש"ח כבור המודם של בזק, נציגת המכירות אמרה שסוג המודם הפנימי הוא CMAD 800EF (שלא מצאתי עליו פרטים). השאלה היא איזה מודם נותנים בזק והאם המודם הפנימי נופל בביצועיו מהמודם של בזק ? תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי ADSL 0.5 ( ) ויש לי בעיה קשה לאחר זמן מסוים של גלישה באינטרנט האינטרנט מתנתק כשהאיקון של הגלישה עדיין פועל כרגיל.. בנוסף יש לי חשד שזה בגלל הMOBO שהוא ASUS CUVX4 ושמתי לב שזה קורה בעיקר כשיש עומס על המערכת.... (לדוגמא פתחתי הרבה חלונות וכשהפעלתי בטעות אנריל זה קרה) רציתי לשאול אם למישהו היתה הבעיה הזאת ויודע פיתרון? או יכול לתת לי איזה שהוא Long shot או עצה.. תודה רבה... נ.ב. יש לי WINME ו256 זיכרון
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
( לא לא , הפעם אין פה ירקות ) ככה : לפני זמן מה התקנתי בביתי רשת , ראוטר משולב עם סוויץ' 4 פורטים ( Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ). אני משתמש בכבלים בתור חיבור האינטרנט . הרשת עובדת טוב מאוד , לכל המחשבים יש גישה מהירה (כמו תמיד) לאינטרנט והרשת הפנימית גם מתפקדת יפה , הבעיה היחידה היא שבערך כל שתי דקות יש LAG ( הפסקה של האינטרנט ) שנמשך מספר שניות (שתיים שלוש שניות) בכל המחשבים בו זמנית! הבעיה הזאתי מציקה לי במיוחד מכיוון שאני משחק הרבה משחקי רשת באינטרנט (UT ) ומי שמכיר את ההרגשה יבין שזה מועקה אמיתית ! אינני מאמין שהבעיה היא באחד המחשבים המחוברים לרשת אלא באופן החיבור או בראוטר עצמו , בנוסף לכך , אינני מאמין שהבעיה היא בספק האינטרנט מכיוון שלפני ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להגן על קבצים או תקיות בשרת ftp?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים כן אני יודע שיש הרבה דיון בנושא אבל קראתי כמה מהם והם קצת מבלבלים אותו.. אז החלטתי לפתוח תרד חדש ומקווה שלא תכעסו ותוכלו לעזור לי.. יש לי ADSL 0.5MB עם המודם המושכר מבזק Alcatel השחור. עכשיו ברצוני לדעת איזה בעיות צפויות לי בהפיכת המודם של בזק לראוטר (Alcatel Pro) ? זאת אומרת האם לאחר שאני אהפוך אותו יהיה לי בעיות כגון: אין אפשרות לשלוח\לקבל קבצים בתוכנות: איסיקיו, מירק, קאזה וכל התוכנות הדומות למינהם? אין אפשרות לפתוח שרת FTP על המחשב שלי? האם יש דרך לסדר את כל הבעיות האלה? האם זה מסובך? מה היתרונות להפוך את המודם ל Alcatel PRO ? תודה חבר'ה ;D
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כהמשך לכתבה על מלכודת ה ADSL שהתפרסמה ב YNET ברצוני להפנות את תשומת לבכם למחדל נוסף במערכת. בשבוע האחרון החלטתי שברצוני לעבור מספק אינטרנט אחד למשנהו בשל מבצעים הקיימים כיום בשוק ה ADSL הנובעים מהתחרות הקשה. במהלך בירורים שערכתי בנוגע לתהליך החלפת ה ISP התברר לי שבכל פעם שלקוח מעונין לעבור מ ISP אחד לאחר עליו לשלם לבזק 99 ש"ח דמי התקנה!!! כששאלתי את המוקדנית של 199 מדוע עלי לשלם סכום זה היא ענתה לי שיש צורך להגדיר את שרות ה ADSL בקו הטלפון שלי, אולם שירות זה כבר מוגדר עבור קו הטלפון שלי, כל שבירצוני לעשות הוא להחליף את ספק ה ISP שלי. לטענה זו לא היתה לה תשובה ובזאת נסתימה השיחה. זוהי עוד הוכחה לתרבות הסרטנית של חברת בזק בשוק התקשורת הישראלי אשר שולחת את גרורותיה ומשחי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים ... עשיתי לי בבית רשת קטנה , שני מחשבים , האב (HUB ) שעובדים בפרוטוקול NETBUEI . עכשיו , יש לי על אחד המחשבים חיבור אינטרנט ע"י מודם חיוג אנלוגי , איך אני גום למחשב שלא מחובר פיזית למודם לגלוש באינטרנט בו זמנית עם המחשב השני ברשת ... או ... איך אני יוצר שיתוף אינטרנט ברשת ב-WIN2K ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
invliad pass ...no switch to trace & de bug prompt help me plz!!1 עשיתי בדיוק מה שצריך :AR15: Shoot me plz
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישנם עשרות כרטיסי רשת, מה אני צריך לחפש בדיוק? איזו חברה נחשבת אמינה ? + שיעבוד כמו שצריך על XP (שלא יהיו בעיות דרייברים) אז מה אתם אומרים?
-
אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותו כלומר איך אני פותח פורטים וכל השטויות האלה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחברתי היום ל-ADSL בשעה טובה ומוצלחת... אני מחובר דרך Actcom... אבל יש לי בעיה... אני לא יכול להוריד קבצים... אני מנסה וזה כאילו לא מוכן להוריד קבצים מההתחלה... אני עושה Segment ב-Getright והוא מוריד לי עד 97% לכל היותר כשמה שנשאר להוריד הוא התחלת הקובץ... בנוסף... כשאני מוריד ככה, זה מתחיל מהר, בסביבות ה-40 עד 50 קילובייט לשנייה ועם הזמן המהירות יורדת, אז אני עושה Pause ו-Resume ואז זה מוריד מהר שוב לכמה שניות וחוזר חלילה עד שזה מגיע ל-97% ואז כמו שאמרתי... לא מוריד...
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שלושה מחשבים 2 עם WIN2K ואחד 98SE, החיבור לאינטרנט הוא ממחשב עם WIN2K. כאשר אני מנסה להתחבר עם מחשב עליו מותקן XP אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת. יש רעיונות? פתרונות? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1988353,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחברתי עכשיו לאינטרנט זהב עם מודם פנימי אבל אני מנסה להוריד ובכל דבר שאני מוריד זה נתקע לי עם כל תוכנת הורדה אז מי שיכול לעזור לי בבקשה עם זה עוזר יש לי WINDOWS ME
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D
-
יש לי switch 8-ports וחיברתי בנתיים שני מחשבים אליו, והרשת עובדת, הפכתי אות המודם לפרו, והכל עובד. במחשב אחד מוגדר ip : 10.0.0.1 subnet mask : 255.255.255.0 gateway : 10.0.0.138 primary DNS : 10.0.0.138 המודם מחובר בכבל מוצלב ל switch, יש אורות הכל יפה. הבעיה זה שאני לא מקבל פינג למודם דרך המחשב, ככה שהוא לא מזהה שהמודם מחובר ברשת.. אין לי DHCP ואני לא צריך. יש למישהו מושג ?
-
- 51 תגובות
- 4.7k צפיות
-