עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יודע אם אפשר לחבר מודם כבלים ישירות לרשת הביתית (לחבר אותו ל HUB), או שאני צריך לחבר אותו למחשב אחד וממנו לעשות שיתוף לשאר הרשת?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ToR,

ענו של השאלה ונראה עם באמת שיפור המהירות הוא אמיתי, או רק פנטיה של כמה אנשים =)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קיבלתי לאחרונה חיבור לאינטרנט מהיר ADSL. מכיוון שיש בידי מודם אחד בלבד ושלושה מחשבים שמחוברים לרשת מקומית בביתי, ברצוני לדעת כיצד אוכל לשתף את חיבור האינטרנט ביניהם? מחשב אחד (זה שיש בו את מודם ה-ADSL) מריץ את Windows98SE והשני מריץ את Windows2000Pro. כיצד אוכל לעשות זאת? צירפתי את האפשרות ל-Internet Connection Sharing בהתקנה של ווינדוס ואפשרתי אותה... אבל אני לא יודע כיצד לגרום למחשב שמריץ את Win2000Pro להשתמש בחיבור ה-ADSL המשותף. כל עזרה תתקבל בברכה, גולש נוסף באתר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, יש לי רשת ביתית עם שלושה מחשבים. שני CLIENTS וSERVER אחד שהוא מחובר לאינטרנט ע"י ADSL. לCLIENT הבעייתי נקרא מעכשיו הקליינט. הקליינט עבד נאמנה עד הימים האחרונים, כשהיום/אתמול החליט לשבות מלהתחבר לרשת. הוא מחובר לHUB בעזרת כבל RJ45 ארוך כשהHUB והכרטיס קבריים במקצת (EDIMAX וREALTEK בהתאמה) גם בHUB וגם בכרטיס רשת יש נורה ירוקה עובדת שמסמנת שיש קשר, אך היא מהבהבת בכרטיס רשת, ויכול להיות שגם בHUB, אני חושב שבHUB רק לעיתים. (יכול להיות שאני טועה פה, פשוט יש לי עוד בעיה במחשב אחר ואני עובד סימולטנית, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה, לעיתים הווינדוס (XP, בכל המחשבים XP) אומר שאין כבל מחובר (למרות שהכרטיס רשת והHUB מזהים, כנראה) למרות שבד"כ כן מזהה. כשלא מזהה אז בד"כ אם אני ע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?

6. Started by LermanIsUberCool,

איך עשיתי את זה? הראשון שמגלה מקבל שמנמן מקפץ

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי כפי ששמעתי וראיתי , לתבל כבר יש אינטרנט בכבלים . אני מעוניין בחבילה של ה- 1.5MBit/128KBit וספק האינטרנט אני מעוניין ב-012 . מישהו כאן יודע מהם המחירים של החבילות + התקנה +מודם וכל שאר הדברים שצריכים לשלם ? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarMachine,

עד עכשיו שהייתי מחובר אליבם לא היו לי דברים רעים לומר,המהירות טובה לארץ ולחול,הפינגים גם כן ובאופן כללי הייתי מרוצ,לפחות עד אתמול. אתמול בערך בשעה 5 הייתה תקלה,לא הצלחתי להתחבר,חיכיתי איזה חצי שעה ושעדיין לא הצלחתי התקשרתי למוקד תמיכה שלכם לברר. ענה לי איזה אחד הוא אמר שיש בעייה כרגע בכל האיזורים ולנסות עוד שעה. טוב ניסיתי עוד שעה והכל עבד בסדר,הלכתי לישון והמחשב כמובן מוריד דברים ואני קם היום בבוקר ורואה שהיה לי ניתוק,הניתוק היה ב5 בבוקר ועד שעה 12 לא הצלחתי להתחבר(קמתי ב10)הפעם שהתקשרתי אפילו לא ענה אף אחד. גם לכם היו בעיות איתם בימים האחרונים? בכל מקרה אני מעוניין לעבור לחברה אחרת לא רק בגלל זה אלא מעוד שיקולים,העיקר לא אינטרנט זהב ו012. על איזה חברה אתם ממליצים לי? אמ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אין אני לא מאמין איזה שיפור עצום ההורדות שלי עבור מאז ששידרגתי פעם הייתי צריך לחכות ל-4 בלילה כדיי להוריד במהירות סבירה (מעל 30) בלי מנהל הורדה כלשהו (במירק) עכשיו אפילו בשעות עומס אני מוריד במהירות של 46 קילו אני לא יודע מי גילה את זה אבל באמת מגיע לו איזה פרס נובל או משהו

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי מדפסת עם חיבור מקבילי וUSB אני רוצה לדעת אם יש איזה שהוא מכשיר שיכול לחבר אותו לרשת ללא חיבור למחשב? כמה זה עולה? איפה קונים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Evil_Mind,

הזמנתי אינטרנט ADSL דרך קווי זהב.... הם שאלו אותי איזה מודם אני רוצה חיצוני או פנימי.... אז....מה עדיף?? ולמה......

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בבקשה אם מישהו יודע שיגיד

• 6 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. Started by WarMachine,

אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היום שוב עשיתי את הטעות של ליצור קשר עם החברה הזיבלית הזו (כי אחרי הכל חשבתי שבתור לקוח שלהם הם ישמחו לדבר איתי). ענה לי נציג תמיכה טכנית ולאחר הקשבה לדבריי החליט בהינף יד שהתקלה לא בתחום טיפולם ושאני אמור לפנות למיקרוסופט! לבקשתי כי יברר עם הבכיר ממנו אם יש לכך פיתרון , נעניתי ב "כן, כן, רק שנייה" וניתוק אלגנטי... התקשרתי זועם למרכזייה וביקשתי לדבר עם הממונה בתמיכה. חזר אליי בחור שמתחילת השיחה ענה בטון של "מה בדיוק מציק לך בחחים ולמה אתה חושב שאיכפת לי". כששטחתי בפניו את חוצפת התומך שלו בעצם הניתוק ואי החזרה אלי נעניתי בהכחשה מוחלטת. אז אני מכריז חד וחלק, אני את יחסיי עם החברה החוצפנית והמזלזת הזאת סיימתי. ועכשיו אליכם - התקלה שנוצרה לאחרונה היא כדילקמן: פתוחים אצלי בין …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by huber,

היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מצאתי באינטרנט גרסת תוכנה חדשה למודם אלקטל שם הקובץ הוא: GV8BAB3.281 ובמודם שלי השם קובץ הוא: GV8BAA3.281 אתם חושבים שיש סיבה כלשהיא לעדכן ? אם אתם מעוניינים בלינק תשאירו פה הודעה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liorrozenbeg,

שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום אני רוצה לשלוח הודעת SMS לרשת סלקום ואורנג אבל הבעיה בICQ שבא לו בקריזות השליחה פעם הוא שולח ופעם לא אז רציתי לדעת אם למישהו יש תוכנה שאני יכול להיעזר בה! תודה ;D

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היום סוף סוף במזל טוב התקינו לי את הכבלים! נתנו לי את המודם של מוטורולה, ה-SURFboard SB4101, הדרייברים הם הדרייברים שקיבלתי איתו, גרסה 1.5, אני מתלבט אם לעדכן לגרסה 2.0.. האם זה יתן לי משהו בכלל? כי בתכל'ס אני מוריד לרוב במהירות 30 קיי שזה לדעתי די עלוב.. האם זה יכול לשפר את המהירות ולו בקצת?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. לפני ששדרגתי את המודם הייתי מקבל ID גבוה ב- EDONKEY (מה שמאפשר הורדות מהירות), מאז ששדרגתי ל-PRO ה-ID שלי נמוך לאללה (תמיד בסביבות ה-30000 במקום 415000000 שהיה לי קודם). למישהו יש מושג למה זה ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב (חוץ מהחזרת המודם למצב הקודם) ? קראתי ב-FAQ של ה-EDONKEY ש-FIREWALL יוריד מדירוג ID , יתכן שה-NAT במודם גורם לזה ? תודה The Doorman

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by e_asael,

:smoke: אהלן חברה! אם אני רוצה להקים רשת ביתית בבית - עם 3 מחשבים...מהי הרכיבים הדרושים לכך? בייי!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים