עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MosheDo,

טוב תקשיבו...יש פה מלא מלא הודעות על המהרת ADSL וכל מיני שטויות כאלו ואני מקווה שאוכל לסגור את העניין אחת ולתמיד. נתחיל בקביעה אי אפשר לשנות את המהירות של המודם (אלא אם כן אתם מוכנים לשלם). דבר שני, גם אם תשנו את הסינכרוניזציה של המודם עם המרכזיה של בזק (שנקראת DSLAM בעגה המקצועית) ולא שמעתי עם שום דרך לעשות את זה אלא פיזית לפרוץ למרכזיה, להבין מה קורה שם ואז להתחיל לשחק עם העניינים, עדיין יש את ספק האינטרנט שמגביל אותכם בשרתים שלו. זה לא משנה אם המודם הוא PRO או לא. למרות שיש דיווחים על ביצועים משופרים ב- PRO והסיבה היחידה לכך היא שהמחשב שיחרר משאבים והוא לא צריך ליצור VPNים ו-PPTPים למיניהם וגם זה קורה רק אם המחשב מיושן ועמוס. אז דיי. חלאס לדבר על זה. לא מגיעים עם זה לש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sgsg,

יש לי בבית שני מחשבים עם XP שמחוברים ברשת. הבעיה היא שאף מחשב לא יכול להתחבר למחשב השני, אפשר לראות את המחשב אבל הווינדוס מבקש שם וסיסמה (דומה לחיבור ל- FTP דרך אקספלורר) כשמנסים להתחבר אליו. הדבר המוזר הוא שאפשר להתחבר לאינטרנט (עם מודם 56) דרך הרשת, רק אי אפשר להכנס לשיתוף של תיקיות ומסמכים. נתקלתם בכזה דבר ???

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by berner,

חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by marking,

למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי שני מחשבים עם Win98 ואני רוצה לחבר אותם ברשת עם כבל USB... חיברתי את הכבלים הפעלתי את המחשבים... עכשיו הבעיה היא שניסיתי להתחבר דרך התוכנה שמגיע עם ה-Windows שנקראת "Direct Cable Connection" עשיתי מחשב אחד Host ואת השני Guest על COM1 וזה פשוט לא מתחבר...(הוא עושה כל הזמן Connecting) :'( מה עושים?? :-\ ואיך אני יכול לדעת על איזה COM ה-USB? ??? נ.ב הרבה אמרו לי שב-Win 2k/ME/XP זה יהיה הרבה יותר קל... אבל אני מעדיף בכל זאת לנסות עם Win98...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Bug2000,

יש לי ADSL אז איך אני עושב את זה? WIDOWS XP

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפאק . הוא רוצה להעביר את כל הקבצים החשובים שלו אל המחשב הביתי שלי , על מנת לצרוב את אותם יותר מאוחר . עכשיו שאלתי היא כזאת : מה הדרך הכי בטוחה פשוטה ומהירה לעשות זאת ?! יש לי כמה אפשרויות, כמו USB , דרך הכרטיס רשת ,אבל אני לא יודע מה עדיף , כי גם יש את הקטע של הזיהוי של המחשב הנייד במחשב הביתי . אשמח אם תתנו לי כל מידע אפשרי בנושא. תודה עריכה : יש לי וינדוס 98SE ולחבר יש XP .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by the_admor,

ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Funkyzord,

אני רוצה לעשות אניטרמט של תבל אז רציתי לשאול המודם הוא חיצוני ומתחבר לכ. רשת נכון? וגם אך ניקרא הכבל שמתחבר בין ה כ.רשת למודם והעם יש לכבל הזה מאריך? -עם יש איזה שהיא בעיה עם הכותרת אז תגידו לי מה הבעיה ואני אשנה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. סוף סוף שיכנעתי את הורים שלי לADSL ועכשיו אני צריך לדעת איפה הכי זול משתלם ומהיר בבקשה וגם לדעת על מה אני בדיוק משלם כמו התקנה של טכנאי איזה מודם לקחת ולמה ( לא USB יש לי כרטיס שת שאני משיג בחינם מחבר של 3COM ) ואגב יש לי YES ואני מעוניין בחבילה של O.5 MB.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אז ככה, יש לי רשת ביתית עם שלושה מחשבים. שני CLIENTS וSERVER אחד שהוא מחובר לאינטרנט ע"י ADSL. לCLIENT הבעייתי נקרא מעכשיו הקליינט. הקליינט עבד נאמנה עד הימים האחרונים, כשהיום/אתמול החליט לשבות מלהתחבר לרשת. הוא מחובר לHUB בעזרת כבל RJ45 ארוך כשהHUB והכרטיס קבריים במקצת (EDIMAX וREALTEK בהתאמה) גם בHUB וגם בכרטיס רשת יש נורה ירוקה עובדת שמסמנת שיש קשר, אך היא מהבהבת בכרטיס רשת, ויכול להיות שגם בHUB, אני חושב שבHUB רק לעיתים. (יכול להיות שאני טועה פה, פשוט יש לי עוד בעיה במחשב אחר ואני עובד סימולטנית, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה, לעיתים הווינדוס (XP, בכל המחשבים XP) אומר שאין כבל מחובר (למרות שהכרטיס רשת והHUB מזהים, כנראה) למרות שבד"כ כן מזהה. כשלא מזהה אז בד"כ אם אני ע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו יודע אם אפשר לחבר מודם כבלים ישירות לרשת הביתית (לחבר אותו ל HUB), או שאני צריך לחבר אותו למחשב אחד וממנו לעשות שיתוף לשאר הרשת?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. קיבלתי לאחרונה חיבור לאינטרנט מהיר ADSL. מכיוון שיש בידי מודם אחד בלבד ושלושה מחשבים שמחוברים לרשת מקומית בביתי, ברצוני לדעת כיצד אוכל לשתף את חיבור האינטרנט ביניהם? מחשב אחד (זה שיש בו את מודם ה-ADSL) מריץ את Windows98SE והשני מריץ את Windows2000Pro. כיצד אוכל לעשות זאת? צירפתי את האפשרות ל-Internet Connection Sharing בהתקנה של ווינדוס ואפשרתי אותה... אבל אני לא יודע כיצד לגרום למחשב שמריץ את Win2000Pro להשתמש בחיבור ה-ADSL המשותף. כל עזרה תתקבל בברכה, גולש נוסף באתר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ToR,

ענו של השאלה ונראה עם באמת שיפור המהירות הוא אמיתי, או רק פנטיה של כמה אנשים =)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הנה הלינק. תראו את טבלת ההשוואה בין אינטרנט בכבלים, ADSL ומודם רגיל.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by LermanIsUberCool,

איך עשיתי את זה? הראשון שמגלה מקבל שמנמן מקפץ

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי כפי ששמעתי וראיתי , לתבל כבר יש אינטרנט בכבלים . אני מעוניין בחבילה של ה- 1.5MBit/128KBit וספק האינטרנט אני מעוניין ב-012 . מישהו כאן יודע מהם המחירים של החבילות + התקנה +מודם וכל שאר הדברים שצריכים לשלם ? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. תמונה

• 54 תגובות
    • 7.1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי מדפסת עם חיבור מקבילי וUSB אני רוצה לדעת אם יש איזה שהוא מכשיר שיכול לחבר אותו לרשת ללא חיבור למחשב? כמה זה עולה? איפה קונים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?

24. Started by Evil_Mind,

הזמנתי אינטרנט ADSL דרך קווי זהב.... הם שאלו אותי איזה מודם אני רוצה חיצוני או פנימי.... אז....מה עדיף?? ולמה......

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by WarMachine,

עד עכשיו שהייתי מחובר אליבם לא היו לי דברים רעים לומר,המהירות טובה לארץ ולחול,הפינגים גם כן ובאופן כללי הייתי מרוצ,לפחות עד אתמול. אתמול בערך בשעה 5 הייתה תקלה,לא הצלחתי להתחבר,חיכיתי איזה חצי שעה ושעדיין לא הצלחתי התקשרתי למוקד תמיכה שלכם לברר. ענה לי איזה אחד הוא אמר שיש בעייה כרגע בכל האיזורים ולנסות עוד שעה. טוב ניסיתי עוד שעה והכל עבד בסדר,הלכתי לישון והמחשב כמובן מוריד דברים ואני קם היום בבוקר ורואה שהיה לי ניתוק,הניתוק היה ב5 בבוקר ועד שעה 12 לא הצלחתי להתחבר(קמתי ב10)הפעם שהתקשרתי אפילו לא ענה אף אחד. גם לכם היו בעיות איתם בימים האחרונים? בכל מקרה אני מעוניין לעבור לחברה אחרת לא רק בגלל זה אלא מעוד שיקולים,העיקר לא אינטרנט זהב ו012. על איזה חברה אתם ממליצים לי? אמ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.