עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ilaysk,

אני צריך מודם רשת איכותי וזול תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by Jack_g,

מבנה הרשת: רכזץ גדולה של 24 פורטים אליה מחוברים 22 מחשבים, ראוטר של "סיסקו פיקס" ורכזת של 8 פורטים של אדימקס שאליה מחוברים 4 מחשבים. הנתב מחלק כתובות לכל מחשבי האירגון. הכל עבד פיקס עד לחיבור רכזת אדימקס ועכשיו 4 המחשבים שמחוברים לרכזת אדימקס תמיד עושים בעיה בלקבל כתובת מהראוטר, ישנה הודעת שגיאה "קישוריות מוגבלת" וכשאני עושה RESET ל סוויטץ' אז הם מקבלים כתובת אבל שוב רק לכמה ימים ואז הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. שלום, יש לי בבית רשת אחוטית דרך ראוטר של 3COM וכמו כן אני משתמש בטלפון אלחוטי של חברתUNIDEN אשר עובד על אותו התדר של הראוטר 2.4GHz דבר שמפיל את רשת האינטרנט בכל פעם שהטלפון עובד. אשמח לשמוע דרכים לפתרון הבעיה כלומר שגם הטלפון וגם הרשת יעבדו ביחד- הבנתי שאפשר לשנות את תדר העבודה של הטלפון, האם זה נכון ואם כן - כיצד?.. תודה רבה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by gurululu,

איך ניתן לדעת איזה פורטים פתוחים אצלי במחשב ואילו חסומים? ניסיתי פקודת Netstat אבל אז הוא מתחיל לספור לי אחד אחד ואני מעוניין לדעת לגבי פורטים ספציפיים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. היי קראתי את המדריכים באתר אבל משהו לא מסתדר לי, במחשב הראשי(שמחובר ישירות לרשת,מדפסת,סורק) הוספתי כרטיס רשת חדש כי ה onbord תפוס בחיבור למודם עכשיו במחשב הראשי מופיע לי ככה בnetwork conncetins: 1.חייגן לאינטרנט החייגן הוא דרך הכרטיס רשת onbord 2.אייקון של הכרטיס רשת on bord 3.אייקון כרטיס רשת חדש במחשב השני: 1.אייקון כרטיס רשת onbord עם X הוא דפוק 2.אייקון כרטיס רשת חדש שהתקנתי מחשב הראשי: באיזה כרטיס רשת מכניסים את הכתובות של tcp/ip? 192.168.0.1 זה שמחובר למודם ה-onbord או החדש? במחשב המשני יש רק אופציה אחת כלומר בכרטיס רשת החדש שם אני מכניס 192.168.0.2 תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by Gold shark,

שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט

9. Started by shaharc7,

שלום לכולם, נרשמתי לאתר NO-IP הורדתי את התוכנה, הכנסתי שם מה שצריך, הוספתי A-RECORD וקיבלתי את החיוך המפורסם ואת החיבור כמו שצריך, לאחר מכן (מסיבה אחרת לגמרי) עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי שלי בבית מסוג EDIMAX, אחרי הריסט (כמובן) קיבלתי IP אחר, ניסיתי להתחבר לתוכנה NO-IP ולא הצלחתי (רשם לי Checking) הבנתי שאני צריך לשנות את כתובת ה-IP שרשומה באתר NO-IP ועשיתי זאת, עדיין לא מצליח להתחבר (רושם לי CHECKING), ידוע לכם ? מכירים את הבעיה ? מודה לכם מראש על העזרה !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by BSOF,

שלום! רציתי לדעת, מה אני צריך בשביל שתיהיה לי רשת אלחוטית [ואינטרנט] בבית כאשר יש לי אינטרנט בכבלים. עד 5 מחשבים ניידים אלחוטיים + מחשב אחד קווי. יש איזשהו ראוטר שאתם ממליצים עליו? וגם - ראוטר מסוים שצריך אם ארצה באיזשהו שלב לעבור ל-ADSL? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by ArielN,

מלפני בערך שבועיים שמתי לב שהנורית של ה LAN בנתב של האלקטל SPEEDTOUCH כבר לא עובדת, אבל לאח שלי בכל זאת יש אינטרנט אז חשבתי שזה בסדר, היום אני בא למחשב שלו בכוונתי להעביר משהו ברשת, ואין לנו רשת בכלל!! נכנסתי להגדרות של האינטרנט שלו וכתוב שם שהוא מחובר למשהו בשם NETGEAR, והמחשב שלי ששמו ברשת הוא Ariel נראה לי נמצא למטה אבל הוא לא הרשת שעובדת.. כשאני נכנס למחשבים שברשת רשום שם איזה שם לא ידוע שבכלל לא נמצא ברשת, בקיצור! אח שלי מחובר למקום אחר לגמרי @!# מה הולך פה?? מה עושים? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!! עריכה: חחח די די אני מת פה מצחוק, שבועיים הנורית של ה- LAN לא עבדה, לא עשיתי עכשיו שום דבר חוץ מלכתוב פה את ההודעה ופתאום היא עובדת. אלוהים ישמור.. בכל מקרה מישהו יודע בכל זא…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. שלום! המצב אצלי הוא כזה. בעבר שני המחשבים אצלינו בבית היו מחוברים ומתקשרים ברשת ביתית דרך כבל רשת. עברנו דירה, וכעת אחד המחשבים נמצא בממ"ד, והשני בקצה השני של הבית - מה שדורש רשת אלחוטית. אין לי ידע בנושא ולכן אני פונה אליכם: 1. הבנתי שאני צריך לקנות נתב אלחוטי. יש לכם המלצה לאחד זול וטוב? יש להתחשב בעובדה שאחד מהמחשבים נמצא בממ"ד. 2. כרטיסי הרשת שכבר נמצאים במחשב מספיקים? או שצריך לשדרג אותם? 3. אני גולש באינטרנט בכבלים, האם יש לזה השלכות כלשהן? 4. יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מקים רשת אלחוטית? אשמח לקבל תשובות מכם, זה ממש חשוב לי. תודה מראש!! תומר

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Idan Korngut,

שלום, יש לי תשתית של הוט והוטבוקס4 וקיבלתי מהעבודה ראוטר של LINKSYS. אני רוצה לחבר את הראוטר אלחוטית כדי שישמש שמגביר/מגדיל טווח ולא הצלחתי למצוא איך עושים את זה. תודה!

14. אוקית ראשית רציתי לומר שקראתי פה המון אבל עדיין שומדבר פה לא ממש נהיר לי. קניתי מחשב נייד ורציתי לעשות רשת אלחוטית בין המחשב הנייח [win xp pro] לנייד[ויסטה ביזנס], עכשיו, הצלחתתי להתקין את הראוטר [מדגם tp-link tl-wr542g[ על המחשב הנייח האינטרנט עובד והכל טוב עכשיו השאלות: 1. איך אני מאבטח את החיבור האלחוטי כך שרק הנייד והנייח יוכלו להתחבר? 2. הצלחתי רק להתחבר לאינטרנט, איך אני יכול לשתף קבצים בין 2 המחשבים? אני בטוח שיש המון מידע פה, אני פשוט לא מבין כ-ל-ו-ם ברשתות אז אני באמת צריך אלף בית פה. תודה רבה וערב טוב!...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. אני מנסה לשחק ב- BF2 ברשת (במשחק מול המחשב הכל עובד סבבה) המשחק נתקע מיד לאחר הכניסה לשרת כלשהו (עם העלאת המפה). סגרתי את הפיירוול בנורטון על המחשב בנתב שלי (B-Focus 312+) סגרתי את הפיירוול (NAT עם זאת מופעל) עדין המצב נותר בעינו (במקרה אחר השארתי את הפיירוול בנתב פעיל ופתחתי את הפורטים הרלוונטים ל-BF2 ע"י port forwarding ושום דבר לא השתנה) היכן יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by johnny_hm,

שלום.. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות את מהירות העברת המידע בין המחשב לרשת חיצונית,בכל זמן נתון,משהו בסגנון Mother board Monitor() אבל לרשתות או אינטרנט.מישהו מכיר אולי ויכול לתת לינק.?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by domuzy,

בימים האחרונים הפונטים התחילו להשתגע ולהשתנות בכל פעם מחדש. אם הפונט הסטנדרטי ב"גוגל" למשל, היה ARIAL, אז משהו קרה ועכשיו זה פעם DAVID, פעם TIMES NEW ROMAN וכיו"ב. כנ"ל גם באתרים אחרים. מה זה ולמה? לציין- יש לי FW, יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, והמחשב שלי נקי ממרגלים, למיטב ידיעתי (אני עושה סריקה פעמיים ביום עם 3 תוכנות שונות).

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by katon,

שלום יש אנשים שרוצים להקים רשת אלחוטית כדי לחבר בין בתים, שכונות , ישובים ואולי ערים ? יש דבר כזה בעולם קבוצות של אנשים שמרימים אנטנות עם נתבים (עם לינוקס למשל) ונותנים ביניהם כל מיני שרותים : Ftp servers Voip servers Game servers File sharing IRC ועוד אני אישית מכיר את הרשת שיש בבואוס איירס , ארגנטינה (כי אני בא משם) אבל יש עוד הרבה כאן יש את הרשימה www.freenetworks.org הינה של בונוס איירס http://buenosaireslibre.org זה לא מיועד לשתף אינטרנט ההפך זה משהו חילופי . אני מתחיל ללמוד בכרמיאל אז אם יש אנשים מעוניינים אני ארים נתב עם אנטנה מחוץ לבית ואז אנשים גם יוכלו לראות ולהיכנס ל CAPTIVE PORTAL ולקרוא על מה מדובר. למשל אפשר לשים בLinksys wrt54gl גרסא של לינוקס שהחבר'ה מארגנ…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by idoleff,

שלום, חבר שלי הוא לקוח של אקטקום בכבלים, ורכש לאחרונה ראוטר מסוג WRT54GLוLinkSys. משום מה הוא הסתבך עם התקנת הרשת, ולא ברור לי אם אצליח להגיע אליו (לנסות) לסדר את זה. האם מישהו מכם מכיר בעיות בחיבור זה, והאם יש מדריך כלשהו שמסביר כיצד לבצע את החיבור? תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. שלום לכולם. חבר בעל מסעדה מעוניין לחבר 12 מחשבים לאינטרנט. האם הראוטרים של בזק מספיק "חזקים" - הכוונה יעמדו בעומס בהנחה שמחברים לראוטר SWICH ? או שצריך לקנות משהו יעודי. אם כן - איך ה נתב AR7024 EDIMAX שכולל בתוכו כבר מודם? או אם יש רעיונות אחרים חשוב לציין המחשבים ישמשו לאינטרנט בלבד ללא תעבורת רשת והראוטר צריך להיות חוטי בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by plavez,

לאבא שלי הייתה רשת אל-חוטית במחשב הישן עם WindowsXP והאינטרנט והכל פעם יפה... עכשיו הוא קנה מחשב חדש ומשום מה הוא לא מצליח לעשות שהכל יהיה תקין. משום מה בקטע של ה- IP זה לא מוצא את ה- IP ואם הוא כותב את ה- IP שהיה לו במחשב הישן אז אחרי 5 שניות זה מאפס ולא פועל... אבל במחשב הישן הכל פועל יפה... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by orior123,

מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by zvikaziv,

מבקש הנחיות לשולחן עבודה מרחוק עים תוכנת vns ברשותי ראוטר ומודם

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים