עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pazer005,

אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by gardtango,

הבנתי שיש כאלה שעושים בעיות, אני צריך משהו בסביבות ה200 ש"ח שלא יעשה בעיות עם האינטרנט. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. עזרה בהגדרות חיבור אינטרנט בראוטר Linksys EtherFast BEFSR41 החיבור דרך כבלים ל012 תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. ^ ללא עוד משתמשים בבית. רק מחשב אחד משחובר למודם באופן חוטי. הדבר מפריע לגלישה\הורדה וכו'... האם הדבר נפוץ בדגם הזה? איפה הבעיה? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. Started by Undertow,

המחשב שלי והמחשב של אח שלי מחוברים דרך הראוטר, אנחנו נמצאים באותו Workgroup ובכל זאת.. אני יכול לראות את הSharedDocs שלו ולהעביר אליה קבצים, אבל הוא לא יכול לראות את שלי. ובנוסף, כשאני לוחץ על View workgroup computers זה נותן לי שגיאה של Inaccessible ("אין לך רשות מהאדמין בלה בלה") איך אני מאפשר שיראו את התיקיה שלי בקבוצת עבודה? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. שלום, מאחר ואני קונה מחשב חדש, אני גם צריך להתקין את האינטרנט במחשב, ואני גם צריך רשת, למחשב של אחותי, אני צריך רק לקרוא לטכנאי מהחברה כדי שיתקין לי? כמה טכנאי אמור לעלות? ------------------------ עוד שאלה: אמא שלי אמרה לי שהיא רוצה לעבור לרשת דרך הכבלים, משהו של HOT, בגלל שיותר זול (מה אפשר לצפות מאמא ), מישהו יודע האם כדאי לעבור, ולא משנה מבחינת ההעברה של נתונים דרך הרשת? הרשת היא רשת אלחוטית. תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by o.s,

שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש

9. Started by R.R,

אני מתלבט באיזה ביטורנט לבחור מקווה שתעזרו לי

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול לגבי כרטיס רשת 10/100 האם הוא מספיק למשחקים .??? או שמומלץ 10/100/1000 ???

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. כשיותר ממחשב אחד מנסה להתחבר לרשת האלחוטית יש בעיה של קישוריות חסרה ו- Windows רומז על קונפליקטים עם כתובות IP. אני משתמש בראוטר שהוא גם מודם ADSL של Edimax. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by domuzy,

בימים האחרונים הפונטים התחילו להשתגע ולהשתנות בכל פעם מחדש. אם הפונט הסטנדרטי ב"גוגל" למשל, היה ARIAL, אז משהו קרה ועכשיו זה פעם DAVID, פעם TIMES NEW ROMAN וכיו"ב. כנ"ל גם באתרים אחרים. מה זה ולמה? לציין- יש לי FW, יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, והמחשב שלי נקי ממרגלים, למיטב ידיעתי (אני עושה סריקה פעמיים ביום עם 3 תוכנות שונות).

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה או מדריך כיצד לחבר שני מחשבים באופן חוטי קרובים אבל עם מקלדת אחת ומסך אחד. מחשב הראשי יהיה למשחקים סרטים ואינטרנט והמחשב השני ישמש לגיבוי ולהורדות בעיקר. תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. היי לפני שפרמטתי את המחשב הישן שלי היו לי 2 מחשבים עם XP SP2 וראטור עם שיתוף אינטרנט וקבצים כעת, האינטרנט עובד בסדר בשניהם ואפשר לראות את הקבצים של המחשב החדש מהמחשב הישן אבל את הקבצים של המחשב הישן לא ניתן לראות מהמחשב החדש (אפשר רק אם אני עושה מיפוי כוננים אבל אני לא מעוניין) דרך אגב עשיתי שיתוף קבצים פשוט ואני משתף כל תיקייה בנפרד פעלתי גם לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm אך ללא הועיל ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להיכנס למחשב הישן דרך חלון "שכנים ברשת" במחשב החדש היא: תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by yaloner,

יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by zebulon,

hello everyone i am glad to join this forum i own a motorola surfboard 4200 cable modem. i heard "here and there" that it is possible to update the firmware of the modem in order be able to get a higher download/upload speed. 1/is it true? 2/how to do it? 3/ do you know any websites with tutorials? thx for your help PS: i don't know if this is against the forum policy to speak about it...so please excuse me in advance if it is... basically i don't think it should be forbiden since the modem is mine and i can do what i want with my stuff.. anyway, please tell me if it is forbiden, and i will edit my post

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. Started by asus7,

איך הראוטר הזה של Tp-link ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418198

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by lopo2,

היי עברתי דירה ושידרגתי את האינטרנט של בזק מ 15 מגה למאה מגה. יש לי מודם ישן של בזק netgear שהטכנאי אמר לי שהוא לא תומך במאה מגה וניסה למכור לי ראוטר חדש. בקיצור אני מחפש מודם ראוטר חדש שיתמוך ברשת ADSL של מאה מגה מה צריך לבדוק במפרט? אני מחפש משהו זול שישמש בעיקר לWIFI בבית ממש קטן כך שקליטה לא תהיה בעיה. זה למשל בסדר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 אני צריך VDSL2?

19. Started by XDude,

שלום אני משתמש במודם של dawoo\daewoo(שני שמות לחברה או משהו כזה) דגם xcm-2300 ואני מחפש דרייב נואשות ולא מצאתי!! הדיסק של הדרייבר שלי נשבר ואני מחפש באינטרנט ולא מוצא!! אם למישהו יש את המודם הזה ויכול לשלוח לי ת'דרייבר שיגיד לי בבקשה! או שלמישהו יש קישור?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by Lioral,

שלום לכולם, פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי אינטרנט באמצעות נטוויזן,סיבים,1000 מגה. מחובר באמצעות המתאם של הסיבים אל הראוטר שלהם. קניתי mesh של טנדה mw6. יחידה אחת מחוברת אל הראוטר(רשת אלחןטית כבויה בראוטר). יחידה שנייה מחוברת אל הראוטר(אחרי סוויץ) יחידה שלישית בגינה מחוברת אלחוטית. הקליטה של האינטרנט מצויינת. המהירות אני פחות מרוצה, מקבל בווייפי לאחרונה 100-150 מגה גם על 5 הרץ. והכי חשוב.. היציבות. האינטרנט לא יציב, ולמשל לא מצליח לטעון תגובות בפייסבוק על בסיס של 70 30, כמעט אף פעם לא טוען, מורידים מהוויפיי והתגובות נטענות, לא מצליח להבין למה, ועוד משהו מוזר, הטנדה לא מזהה ש2 היח מחוברות בכבל, היא מזהה יחידה אחת …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. היי, כשאני מבצע מעבר בין USER ב XP (שתי הUSER היו בLOG IN) האנטרנט האלחוטי שלי מפסיק לעבוד ומתחבר חזרה. זה גורם למסנג'ר להתנתק ולהתחבר ולעוד כל מיני תוכנות הורדה להתנתק לרגע ולהתחבר. מישהו יודע איך אפשר למנוע את זה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by gilm,

יש לי אינטרנט של 3 מגה של כבלים+ברק - עכשיו יש לי הרגשה שהם שמים הגבלות או חוסמים לגמרי חלק מהפורטים ניסיתי להסתכל על תוכניות וידאם דרך WINAMP בשרות הזה STREAMWIRED.COM וזה היה כל כך איטי שזה פשוט לא יאומן-ובאתר טענו שאצלהם אים שום בעיה היה לי גם פעם שניסיתי להוריד מקבוצות דיון דרך פורט מסוים וגם ההורדה הייתה איטית להחריד ודרך פורט אחר ההורדה הייתה טובה(עכשיו הבעיה של הקבוצות ידון נפטרה ואני מוריד טוב) עכשעו ברק טוענת שהם לא חוסמים והאתר טוען שאצלו אין בעיה אז איפה נמצאת הבעיה??? יש לי כמה מחשבים מחוברים דרך ראוטר אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות ועדיין הייתה לי בעיה כמו כן לפעמים יש לי גם איטיות בלעלות קבצים לאתר שלי ב FTP -קובצ של 20K יכול לה…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. נניח ויש לי רשת מחשבים מבוססת נתב בת 10 מחשבים, כל מחשב מריץ XP PRO SP2. עכשיו, אני רוצה ליצור מצב בו חומר מסויים (לא כל הספריות והקבצים) המשותף ברשת (ספריות וקבצים) יהיה נגיש רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10, כל זה ללא פגיעה בגישה לרשת האינטרנט ולמדפסת המשותפת מכל עשרת המחשבים. לדוגמה, ברשת משותפים קבצים XY ו-Z, אני רוצה ליצור מצב שלקבצים X ו-Y תהיה גישה מכל המחשבים אבל לקובץ Z תהיה גישה רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10. אפשרי?, איך? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 13:58:48 טוב, אז עשיתי מחקר, והדבר אפשרי, למען חיפוש עתידי של מהן דהוא ה"הקפצה הזאת".לכל ספרייה שרוצים לשתף בצורה סלקטיבית מוסיפים את סימן הדולר ($), התוצאה, הספרייה משותפת בצורה נסתרת, זה אומר שלא ניתן לגשת אליה בשו…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by itay127,

אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, לא משהו יקר בסביבות ה 100 שקל..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. השאלה בכותרת, תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.