עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by A-Y-T,

יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by motaboy,

האם יש דרך לרשת ולשתף אינטרנט בין 2 לפטופים (שאחד מהם מחובר למודם כבלים בכבל רשת) באלחוט ללא צורך בנתב?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by shoam67,

שלום מישהו פה יכול להגיד לי אך אני יכול לדעת את המהירות של האינטרנט שלי תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by בן בליעל,

אני לא מבין כלום ברשתות ואני צריך עזרה מאיפה להתחיל. אז ככה: יש ברשותי שני מחשבים אחד שולחני והאחר נייד. המחשב השולחני מחובר לראוטר. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב האחר כך שאוכל לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט. איך אני עושה את זה? בנסיון הראשון שלי שחיברתי כבל רשת בין המחשב נייד לראוטר והלכתי ע"ף אשף התקנות הרשת של ווינדוס אקס פי הצלחתי לגלוש במחשב הנייד באינטרנט אבל לא הצלחתי לשתף קבצים בתקיית שיתוף, ככה שעשיתי חצי דרך :s05:

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. נניח ויש לי רשת מחשבים מבוססת נתב בת 10 מחשבים, כל מחשב מריץ XP PRO SP2. עכשיו, אני רוצה ליצור מצב בו חומר מסויים (לא כל הספריות והקבצים) המשותף ברשת (ספריות וקבצים) יהיה נגיש רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10, כל זה ללא פגיעה בגישה לרשת האינטרנט ולמדפסת המשותפת מכל עשרת המחשבים. לדוגמה, ברשת משותפים קבצים XY ו-Z, אני רוצה ליצור מצב שלקבצים X ו-Y תהיה גישה מכל המחשבים אבל לקובץ Z תהיה גישה רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10. אפשרי?, איך? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 13:58:48 טוב, אז עשיתי מחקר, והדבר אפשרי, למען חיפוש עתידי של מהן דהוא ה"הקפצה הזאת".לכל ספרייה שרוצים לשתף בצורה סלקטיבית מוסיפים את סימן הדולר ($), התוצאה, הספרייה משותפת בצורה נסתרת, זה אומר שלא ניתן לגשת אליה בשו…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה או מדריך כיצד לחבר שני מחשבים באופן חוטי קרובים אבל עם מקלדת אחת ומסך אחד. מחשב הראשי יהיה למשחקים סרטים ואינטרנט והמחשב השני ישמש לגיבוי ולהורדות בעיקר. תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by dekektam,

עברתי דירה ואני ושותפתי רוצות לעשות אינטרנט ברשת אלחוטית. אנחנו מתכוונת להצטרף דרך HOT וכנראה נטוויז'ן. איזה ראוטר כדאי לנו לקנות?(בתקציב של עד 250 ש"ח) חשוב מאוד שלא יהיו לנו התנתקויות כי אנחנו סטודנטיות שצריכות את האינטרנט כל הזמן. מהו ספק האינטרנט הטוב ביותר? תודה עינת

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by i022052,

אני מחפש מודם פקס סטנדרטי פנימי שיהיו לו drivers התואמים גם למערכת Vista x64 bit. אומנם עדיף מודם פנימי אך כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. משום מה קצב הDOWNLOAD מגיע לכ20KB אני מחובר ל2 מגה בבזק שום תוכנת הורדה לא פועלת יש דרך לגלות אם מישהו משתמש ברשת ולחסום אותו?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. היי לפני שפרמטתי את המחשב הישן שלי היו לי 2 מחשבים עם XP SP2 וראטור עם שיתוף אינטרנט וקבצים כעת, האינטרנט עובד בסדר בשניהם ואפשר לראות את הקבצים של המחשב החדש מהמחשב הישן אבל את הקבצים של המחשב הישן לא ניתן לראות מהמחשב החדש (אפשר רק אם אני עושה מיפוי כוננים אבל אני לא מעוניין) דרך אגב עשיתי שיתוף קבצים פשוט ואני משתף כל תיקייה בנפרד פעלתי גם לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm אך ללא הועיל ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להיכנס למחשב הישן דרך חלון "שכנים ברשת" במחשב החדש היא: תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. ^ ללא עוד משתמשים בבית. רק מחשב אחד משחובר למודם באופן חוטי. הדבר מפריע לגלישה\הורדה וכו'... האם הדבר נפוץ בדגם הזה? איפה הבעיה? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. כדי לעשות הצפנה יש לי ויסטה ואני כן מצליחה להתחבר עם הנייד לאינטרנט דרך אלחוט מה אפשר לעשות? יש לי ראוטר מסוג: TP-LINK תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי שני מחשבים בעלי וינדוס וויסטה אחד נייד ואחד נייח שניהם בעלי אפשרות לחיבור אלחוטי כמוכן יש לי ראוטר של אדימקס. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לנייח אלחוטית על מנת שיהיה ביניהם שיתוף קבצים (לא אינטרנט כי יש ראוטר) הסתכלתי במדריכים ולא הבנתי שמה כלום כי בעיקר יש שמה שיתוף אינטרנט ואני רוצה שיהיה לי שיתוף קבצים אלחוטי בין שניהם תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by gardtango,

הבנתי שיש כאלה שעושים בעיות, אני צריך משהו בסביבות ה200 ש"ח שלא יעשה בעיות עם האינטרנט. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. Started by karpad,

שלום לפני בערך חודש התקנתי את הראווטר D-Link DI-604 הכל עבד מצויין במשך החודש הזה עד אתמול. כמה שעות אחרי שהדלקתי את המחשב בזמן משחק רשת האינטרנט התנתק אז עשיתי RESET לראווטר ועדיין לא התחבר רק לאחר שהגדרתי את הראווטר מחדש האינטרנט התחבר שוב ומאז אותו דבר קורה כל כמה שעות האם למישהו זה קרה פעם? האם יש פתרון? האם יכול להיות שזאת בעיה אצל ספק האינטרנט? (בזק בינלאומי) ד"א המודם שמוחובר לראווטר הוא Rotal RTA 1320 תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול לגבי כרטיס רשת 10/100 האם הוא מספיק למשחקים .??? או שמומלץ 10/100/1000 ???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by ZenMaster,

קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by fantax,

שלום. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב הביתי על מנת להעביר קבצים בין 2 המחשבים איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. Started by TZ,

בס"ד שלום לכולם ,יש לי ראוטר ישן של Intel Express 8100 router האם הוא ישן מידיי או שהוא יכול לעבוד טוב תודה TZ

21. Started by kobi_af,

שלום לפני זמן מה פירסמתי פה פוסט בקשר להחלפת ip בכבלים ,הצלחתי להחליף אבל לא במלואו. בעצם כל כתובת אייפי חדשה שאני משנה זה תמיד מתחיל ב 84.108.0.0 ( 0-מספר אקראי) אז רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשנות את הפתיחה של 84.108 ? תודה מראש

22. אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. שלום! המצב אצלי הוא כזה. בעבר שני המחשבים אצלינו בבית היו מחוברים ומתקשרים ברשת ביתית דרך כבל רשת. עברנו דירה, וכעת אחד המחשבים נמצא בממ"ד, והשני בקצה השני של הבית - מה שדורש רשת אלחוטית. אין לי ידע בנושא ולכן אני פונה אליכם: 1. הבנתי שאני צריך לקנות נתב אלחוטי. יש לכם המלצה לאחד זול וטוב? יש להתחשב בעובדה שאחד מהמחשבים נמצא בממ"ד. 2. כרטיסי הרשת שכבר נמצאים במחשב מספיקים? או שצריך לשדרג אותם? 3. אני גולש באינטרנט בכבלים, האם יש לזה השלכות כלשהן? 4. יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מקים רשת אלחוטית? אשמח לקבל תשובות מכם, זה ממש חשוב לי. תודה מראש!! תומר

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by 1gnition,

שלום, יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר Edimax BR-6104K, אליו מחובר AccessPoint WAG102 של Netgear. אני מעוניין לפתוח עוד "תחנה" בבית, אבל שתהיה מחוברת באלחוט ל-AccessPoint ולא ישירות לראוטר החוטי (Edimax). בגלל שה-AccessPoint הוא מתוצרת Netgear חשבתי שהכי טוב ללכת על כרטיס רשת אלחוטי של אותה יצרנית (Netgear). הבנתי פחות או יותר מה כדאי לי לקנות וכרגע ההתלבטות היחידה שיש לי היא בין ה-WG111 וה-WG311. האחד הוא בחיבור PCI ויש לו אנטנה והשני בחיבור USB, ללא אנטנה. חוץ מהשיקול של נוחות (USB לעומת PCI), רציתי לדעת אם יש עוד איזשהו הבדל בין שני הכרטיסים והאם האנטנה של ה-PCI משפרת את הקליטה או משהו כזה. כל העניין של רשת אלחוטית הוא נושא דיי רגיש וכבר היו לי כמה נסיונות רעים בנושא (קלי…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by R.R,

אני מתלבט באיזה ביטורנט לבחור מקווה שתעזרו לי

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים