עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sahargt,

היי האם יש איזה תוכנה שאתה אפשר לבדוק פינג במשחקם ובנוסף פרימים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by benma,

השאלה היא כזאת: בהרבה בתי ספר יש שרת ראשי המריץ WINDOWS והרבה מחשבים חלשים מחוברים אליו בתור מסופים. האם אפשר לעשות דבר כזה בבית? האם אפשרי כאשר השרת הוא WINDOWS XP או שחייבים WINDOWS 2003 SERVER?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by My_Name,

אני מחליף את ה-IP שלי לפחות 60 פעמים ביום (באמצעות Auto Reconnect). ואני גם הרבה פעמים מתנתק ידנית. בעקבות ההתנתקויות המרובות (או אולי לא) הרבה פעמים קשה לי להתחבר לאינטרנט ידנית, תמיד מופיע לי שגיא 619 או 769 או משהו כזה ורק אחרי ניסיון נוסף זה מסתדר. יש לי אינטרנט של 012 והספק שלי זה אות ויש לי חיגן רגיל (של Windows). האם הבעיה היא בגלל כל ההנתקוית ? למה ? יש ספק שאצלו זה לא יקרה ? האם התנתקות מרובה מהאינטרנט יכולה לפגוע במודם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by MatanMaor,

שלום היום קניתי wireless G usb adapter של חברת intellinet חיברתי אותו למחשב התקנתי את הדיסק ואני תקוע, אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אשמח לכל עזרה שאני אוכל לקבל, תודה. אני קניתי אותו כדי שאני אוכל לשחק בנינטנדו דיאס שלי במשחקים שתומכים wifi האם זה אפשרי עם המכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by 114508534,

היי רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש במשאבי מערכת דרך רשת , כאילו לנצל את יכולח האיבוד של המחשב השני ברשת

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by shlem,

שלום לכולם, האם מספיק כרטיס רשת 802.11b/g או שצריך להתעקש שיהיה גם 802.11a? תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

אך אני יוצר לינק להורדת קובץ של BitTorrent מהמחשב שלי (שיורידו אותו מהמחשב שלי ) ועוד משהו יש איזו תוכנה של EDIT ליראות נתיב או משהו מהקבצים של ה BitTorrent (הלינקים)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין בקופסאת מיתוג שתאפשר לי לחבר אליה זוג רשתות ובעזרת כפתור לעבור בינהם לחיבור רשת אחד, כלומר לבחור בין רשת א לרשת ב לפי בחירה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Aviv C,

אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?

10. Started by eins,

שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by miki26,

שלום שרת ה IIS על מחשב מסויים ברשת הפנימית שלי מאחורי ראוטר שמפנה אליו כניסות מפורט 80 ואני יודע שהבקשות כן מגיעים למכונה שעליה יושב השרת בגלל שהפיירוול שהתקנתי שם מראה בכל פעם שאני רוצא להכנס שיש כניסה (הפעלתי את הפיירוול רק כאשר רציתי לראות אם בכלל הראוטר מפנה למחשב הנכון הוא מכובה בד"כ).כלומר ווידאתי שכל קינפוג הרשת נכון ואין שום בעיה מבחינת הפניית פורטים וכדומה ,לכן אני מדבר רק על קינפוג ה IIS .התקנתי SERVER 2003 WEB ישר מהקופסא ולא שיניתי שום דבר בהגדרות לכן אולי יש משהו שצריך להגדיר בIIS כדי שהוא כן יקבל בקשות מהרשת בחוץ (ושוב אני מדבר על IIS של SERVER 2003 WEB ולא של XP PRO שהוא שונה במקצת בהגדרות הדיפולטיות שלו בעיקר מטעמי ביטחון). מה ההגדרות שאני צריך לשנות? האם …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. יש לי מחשב אחד שמותקן עליו Windows XP Professional SP2 ומחשב נוסף שמותקנות עליו שתי מערכות הפעלה: 1. Windows XP Professional x64 SP2 2. Windows Vista Ultimate 64-bit שני המחשבים נמצאים על אותו Workgroup, ובשניהם עשיתי Share לחלק מהמחיצות. במחשב עם שתי מערכות הפעלה אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב הראשון בלי בעיות (גם מ-XP וגם מ-Vista). במחשב הראשון (עם XP x86) אני יכול לגשת לקבצים המשותפים ב-XP x64, אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים המשותפים ב-Vista, מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה. ניסיתי להכניס את השם משתמש וסיסמה שלי (זה אותו שם משתמש וסיסמה בשני המחשבים), אבל הוא לא קיבל אותו. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. במחשב עם ויסטה אני מסגול להכניס ולהעתיק קבצים ממחשב עם XP אבל ב XP למרות שלפי מה שהבנתי נתנתי תהגדרה הנכונה בויסטה הוא לא נותן לי להכניס לתייקה (שרואים אותה)ואומר שגישה חוסמה תדוה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by zoar36,

יש לי ראוטר של בזק לטענתם הכי טוב HPNA3 כשאני גולש בסלון שנמצא 16 מטר מהראוטר אני מתקשה מאוד לגלוש ברמה נסבלת. יש לי נייד LG R400 כרטיס רשת פנימי איך ניתן לשפר הביצועים אינטרנט זהב ותשתית לבזק כמובן 5 מגה תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by donAM,

שלום יש לי שני ראוטרים של LIMKSYS 1 WRT54G 2 WRT54GL הורדתי לשניהם עדכון קשוחה (Tarifa) בכדי לקבל את האופציה של WDS אבל אני לא מצליח לקנפג אותם אני צריך שראוטר השני פשוט ימשיך את האות של הראשון ויגביר אותו מישהו יכול לעור בבקשה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by Nirgaz,

אני הולך לקנות BELKIN PRE-N שקיבל ביקורות מצוינות ב CNET http://reviews.cnet.com/routers/belkin-wireless-pre-n/4505-3319_7-30993672.html?tag=box4505-a אם מישהו מכיר (אישית) את הנתב ועובד איתו בארץ, אשמח לשמוע המלצה או ביקורת. אני רוצה לשים אותו בממ"ד ולעבוד עד 20 מטר ממנו עם קירות ותיקרה (קומה מעל) מפרידים. החיבור שלי הוא ADSL תודה!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. חג שמח, לאחרונה התקינו לנו סיבים בבית יחד עם ראוטר חדש. הראוטר מדגם innboxG68 בתקן AC לפי מה שאני ראיתי. לפני כן (האמת שגם עכשיו כי לא טרחו לנתק את התשתית הקודמת) השתמשנו בHOTBOX יחד עם MOCA שהיה מחובר לMINIFIBER בקומה העליונה שנותן אינטרנט סביר מינוס. את האות של הנתב החדש ניתן לקלוט בקומה שמעליו אבל רק שנמצאים בחדר שממש מעל החדר שבו יושב הנתב (בחדר הזה בקומה העליונה אני מודד 300MBS סימטרי ואם אני יוצא לחדר אחר אז בקושי 5MBS ועדיין עם פינג אפסי). שמתי לב שהנתב החדש לא משדר שתי רשתות בתדרים שונים אלא מחליט לבד (?) לאיזה תדר המכשיר יתחבר. יכול להיות שלא כל הנתבים תומכים בשידור שתי הרשתות באופן נפרד? (כלומר עם שמות שונים). בכל מקרה, מה הדרך הנכונה לשפר א…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. פתחתי פורטים לפי המדריך הנל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=63356.0 אפשר להפוך את המודם לראוטר אבל לא עשיתי את זה אז איך הצלחתי לפתוח פורטים? יש לי גם ראוטר אם אני לא טועה זה קופסא קטנה שמחברת את המחשב השני לאינטרנט... יוצא מצב שאני פותח פורט בתכנת שיתוף ולאחר מכן אחרי זמן מה שהוא פתוח אני מגלה שהוא נסגר, למה זה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. יש לי מחשב לפטופ עם תוכנת הפעלה של ויסטה שלא מצליח להתחבר לרשת אל-חוטית. לרשת הזו מצליחים להתחבר מחשבים אחרים הנמצאים פה, אבל שלי מסרב בכל תוקף........ המחשב שלי מתחבר במקומות אחרים בלי בעיה. המחשב שלי מזהה את הרשת בבירור (ורואה רק אותה בסביבה הקרובה) אבל לא מוכן להתחבר (רושם unsecured network ואז כשמנסים להתחבר הוא רושם windows cannot connect ולא מצליח לאתר את מקור הבעיה). ניסינו לעשות סיסמא לרשת, גם לא עזר - הוא אפילו לא מגיע לשלב בקשת הסיסמא הוא ישר רושם שאינו יכול להתחבר. כשמעדכנים את שם הרשת שם הרשת מתעדכן גם אצלי במחשב, אבל שוב, לא מתחבר. מדובר במודם של כבלים וראוטר אל-חוטי מחברת edimax. תודה מראש על העזרה.

21. Started by dand4,

מי שמעוניין שישלח לי הודעה למייל rams2@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. שלום! אני חן ויש לי 2-3 מחשבים נייחים בבית. השאלה שלי היא מה בעצם היתרון בשימוש בראוטר אלחוטי? פרט לכבלים כמובן... אני מעוניין להתקים בבית אבל.. לא בטוח ולא סגור על הפרטים. אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם כמה שאלו: מה הטווח האפקטיבי - האם חודר קירות דלתות וכו' (סלחו לי על הבורות אני פשוט פחות מתמצא בתחום הזה דווקא..)? והאם הראוטרים של היום כוללים גם חומת אש? האם אפשר לסמוך על אחת שכזו ולהסיר את חומת האש-תוכנה שקיימת על המחשב? האם אפשר לחבר לראוטר גם כרטיס רשת קווי? מה המחירים והאם יש המלצות / ביקורות? המון תודה לכל מי שיעזור! חן.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by itay127,

אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, לא משהו יקר בסביבות ה 100 שקל..

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by litmanovitziv,

שלום ! שמי זיו ליטמנו יץ'. אני טכנאי רשתות תקשורת בח"א. יש שאלה לכל חברי הפורום. ספקית האינטרנט שלי היא בזק בינלאומי. יש בבית מודם של חברת ALCATEL מסוג SPEEDTOUCH 510. דגם המודם : 4.2.3.0.0 אני מעוניין להפוך את המודם, אשר סופק מהחברה, לנתב. אנא, ע?זרו לי ! בתודה מראש, זיו ליטמנוביץ'

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by אורי tp,

שלום מבקש המלצה למתג (סווי'ץ) לחיבור 8 יציאות למהירות גבוהה, במחיר סביר תודה

דיונים חדשים בפורומים