רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של גיגה בייט שתומך ב 108 הבעיה היא שהכרטיס היחידי שמצאתי הוא מיני PCI ולא מתאים. עכשיו אני שוקל מה יהיה טוב יותר מבחינת קליטה: GNWPKG Gigabyte GN-WPKG Wireless PCI card 802.11b/g 54MBps GNWBKG Gigabyte GN-WBKG Wireless USB 2.0 card 802.11b/g 54 MBps GNWB01GS Gigabyte GN-WB01GS Wireless USB 2.0 card 802.11b/g 54 MBps או בכלל יש אופציה טובה יותר מחברה אחרת? אגב, יש חשיבות בקליטה לכרטיס/USB, או שהכל בראוטר? תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
נניח ויש לי רשת מחשבים מבוססת נתב בת 10 מחשבים, כל מחשב מריץ XP PRO SP2. עכשיו, אני רוצה ליצור מצב בו חומר מסויים (לא כל הספריות והקבצים) המשותף ברשת (ספריות וקבצים) יהיה נגיש רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10, כל זה ללא פגיעה בגישה לרשת האינטרנט ולמדפסת המשותפת מכל עשרת המחשבים. לדוגמה, ברשת משותפים קבצים XY ו-Z, אני רוצה ליצור מצב שלקבצים X ו-Y תהיה גישה מכל המחשבים אבל לקובץ Z תהיה גישה רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10. אפשרי?, איך? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 13:58:48 טוב, אז עשיתי מחקר, והדבר אפשרי, למען חיפוש עתידי של מהן דהוא ה"הקפצה הזאת".לכל ספרייה שרוצים לשתף בצורה סלקטיבית מוסיפים את סימן הדולר ($), התוצאה, הספרייה משותפת בצורה נסתרת, זה אומר שלא ניתן לגשת אליה בשו…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ניסתי לפתוח פורטים לאזרוס ופעלתי ע''פ המדריך שנתנו כאן באיזה אתר. עכשיו בעצם יש שתי בעיות והבעיה הראשונה היא שהאזורוס אומר שהפורט סגור והבעיה השנייה היא שבעצם נעלמים לי הService Names בראוטר למרות שאם אני מנסה להזין אותם מחדש אז זה אומר שהפורט כבר בשימוש. בכל מקרה ניסיתי לפתוח פורטים גם לתוכנות אחרות וזה לא עובד (Utorrent, Abc, Warcraft III). וזה לא הפיירוול בגלל שהוא סגור. מישהו יכול לעזור לי? הדגם של הראוטר הוא Netgear WGR614 V7
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכם , לפני כחודש שידרגתי אצל בזק ואצל נטויז'ן הספק שלי את החבילה מ 2.5 ל 4 מגה. היום הגיע לביתי שליח עם ראוטר חדש "SIEMENS SL2-141". ואני שואל מה שונה בראוטר שנתנו לי אז RTA1025W לבין זה ?.. יש שיפורים ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה יהיה לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת אל חוטית דיברתי פה ושם עם אנשים ואמרו לי שהחברות המובילות והאמינות הם: netgear,linksys,3com. זה נכון?! ואני צריך הצעת מחיר בסביבות ה250ש"ח(נתב אלחוטי),וכרטיס רשת בסביבות ה-100ש"ח תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מרשת חוטית לרשת אלחוטית ושמתי לב שיש כמה תקנים של תקשרות 802.11x: 802.11g, 802.11b ועוד מה בעצם ההבדלים ביניהם? במה הם שונים? ואיזה מהירות של כרטיסי רשת ורשת אלחוטית מספיק מהירה לשיתוף אינטרנט וקבצים בין 3 מחשבים?? 54 מגה זה מספיק? תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להתקין Web Access על המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לאאוטלוק שלי מכל מקום? 1. האם Web Access עובד רק עם שרת Exchange? 2. אם יש לי חשבון POP3 רגיל - האם אוכל להתקין Web Access ע"מ שאוכל לצפות בו (וכמובן גם בפגישות, אנשי קשר וכו')? 3. האם ניתן להתקין WebAccess על WinXP רגיל או שצריך Server? תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בס"ד שלום שני TZ יש לי את המודם של אלקטל מהסוג שניתן לפרוץ אותט להגדירו כראוטר, הוא פועל לי רגיל (HOME ) אך שאני מנסה להכנס למסך ההגדרות (באינטרנט אקספלורר איני מצליח ,(משום שלפי האינטרנט אקספלורר מוגדר שימוש בפרוקסי (LAN ) איך אני יכול להגירו כך שאוכל להכנס להגדרות הללו ? יש לי 'WIN98SE
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הסיסמה של האינטרט משתנה כל כמה זמן ואני מחפש ראוטר שיאפשר לי לעשות חיוג עם הקלדת הסיסמה וגם שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני מחפש פתרון ודגם ספיצי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, קיימת לי תופעה באחד המחשבים בבית , אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי בבית ומצליח לגלוש תקין, לאחר פרק זמן מסויים שהמחשב לא פעיל האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל ללא גלישה לאחר שאני מתנתק ומתחבר בשנית אני מצליח לגלוש בשאר המחשבים בבית אין לי את הבעיה ולא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו בנושא מישהו יכול לתת לי כיוון? בטוח שמדובר בהגדרה מסויימת... תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי לפני שפרמטתי את המחשב הישן שלי היו לי 2 מחשבים עם XP SP2 וראטור עם שיתוף אינטרנט וקבצים כעת, האינטרנט עובד בסדר בשניהם ואפשר לראות את הקבצים של המחשב החדש מהמחשב הישן אבל את הקבצים של המחשב הישן לא ניתן לראות מהמחשב החדש (אפשר רק אם אני עושה מיפוי כוננים אבל אני לא מעוניין) דרך אגב עשיתי שיתוף קבצים פשוט ואני משתף כל תיקייה בנפרד פעלתי גם לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm אך ללא הועיל ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להיכנס למחשב הישן דרך חלון "שכנים ברשת" במחשב החדש היא: תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם זמנית בשיטת ics כלומר מחשב אחד יהיה מחשב השרת בו יש שתי כרטיסי רשת והשני יהיה מחשב הלקוח כמו במדריך למעלה רק שבמחשב אחד יש vista ובמחשב השני יש xp אפשר לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לאבא שלי הייתה רשת אל-חוטית במחשב הישן עם WindowsXP והאינטרנט והכל פעם יפה... עכשיו הוא קנה מחשב חדש ומשום מה הוא לא מצליח לעשות שהכל יהיה תקין. משום מה בקטע של ה- IP זה לא מוצא את ה- IP ואם הוא כותב את ה- IP שהיה לו במחשב הישן אז אחרי 5 שניות זה מאפס ולא פועל... אבל במחשב הישן הכל פועל יפה... מה זה יכול להיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אווקיי אז לפני כמה ימים קניתי ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR-1418TX בעקבות זאת הייתי צריך להחליף למודם רשת וקיבלתי מבזק את המודם של+ ECI 312 עכשיו המודם בנפרד בלי הראוטר פעול מצויין,אבל כשאני מחבר את הראוטר האינטרנט לא מתחבר . אין לי מושג איך ומה להגדיר,(חוץ מההגדרות הבסיסיות שהלכתי לפי הדף של הראוטר) . בבקשה תעזרו לי יש לי וינדוז אקספי עם סרביספאק 2
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! האם ישנם הבדלים בין Edimax ES3105P 5-port 10/100 Switch לבין Edimax ES3108P 8-port 10/100 Switch, חוץ מכמות הפורטים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במודם של dawoo\daewoo(שני שמות לחברה או משהו כזה) דגם xcm-2300 ואני מחפש דרייב נואשות ולא מצאתי!! הדיסק של הדרייבר שלי נשבר ואני מחפש באינטרנט ולא מוצא!! אם למישהו יש את המודם הזה ויכול לשלוח לי ת'דרייבר שיגיד לי בבקשה! או שלמישהו יש קישור?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש נייד Dell Inspiron 6400 ורציתי לשאול בקשר לכרטיס התקשורת האלחוטית שלו - שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים, אבל הנייד הזה מגיע עם הצ'יפ הזה (ולא של אינטל). אשמח לחוות דעת בקשר לצ'יפ של Dell, ולשמוע (בעיקר מבעלי נסיון) האם אפשר לקנות אותו ולהיות רגוע או שזה יעשה בעיות. תודה מראש, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ל-www.vans.com וכל הזמן הדןדפן (chrome & firefox) עושה redirect לישראלי.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם הנתב הזה לאינטרנט בכבלים, ניסיתי בlt2p ובpptp עם השמות של השרתים של א"ז בלי הצלחה ניסיתי גם הכנסת הכתובות שהוא מקבל בהתחברות אוטומטית וגם לא יצא כלום אני רואה את המודם של הכבלים (הוא מקבל כתובת 172) אבל הוא לא יוצא החוצה לאינטרנט (בהתחברות הוא אמור לקבל כתובת 82 אם אני לא טועה..) אם למישהו יש רעיון, הצעה או טלפון של קוסם טוב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים במהירות 5MB (אולי בעתיד אשדרג), הבית שלי בנוי מ3 קומות ללא ממ"ד כאשר הנתב נמצא בקומה העליונה ביותר ואני מתכוון לחבר אליו מחשב אחד בLAN ו2 מחשבים בWLAN. רוב הגלישה ה"כבדה" (הורדת קבצים, אימיול וכ"ו) מתבצעת מהמחשב המחובר דרך הLAN. אני מתלבט בין שני דגמים D-Link DIR-655 ו D-Link DIR-615 (אני יודע שההבדל הכספי בינהם משמעותי) השאלה שלי היא האם כדי שתהיה לי קליטה טובה בכל הבית אני חייב את ה655 או שאני יכול להסתפק ב615?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-