רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
כלומר הוא לא מחובר לכרטיס רשת... אני גולש באינטרנט בעזרת המתאם. זה רק אני או שחושב שזה לא יכול לעבוד... ד"א ניסתי להקים את הרשת אבל בדיקת הפינג למחשב שאליו מחובר הנתב עברה אבל הבדיקה למחשב עם המתאם לא עברה טוב... ד"א אני עובד עם המדריך הזה http://www.websamba.com/networksecurity/LAN/LAN_Router.htm יש לכם המלצה למדריך אחר אולי? או תשובה פשוט אם זה אפשרי או שאני סתם עובד על זה כבר כמה ימים... תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום! המצב אצלי הוא כזה. בעבר שני המחשבים אצלינו בבית היו מחוברים ומתקשרים ברשת ביתית דרך כבל רשת. עברנו דירה, וכעת אחד המחשבים נמצא בממ"ד, והשני בקצה השני של הבית - מה שדורש רשת אלחוטית. אין לי ידע בנושא ולכן אני פונה אליכם: 1. הבנתי שאני צריך לקנות נתב אלחוטי. יש לכם המלצה לאחד זול וטוב? יש להתחשב בעובדה שאחד מהמחשבים נמצא בממ"ד. 2. כרטיסי הרשת שכבר נמצאים במחשב מספיקים? או שצריך לשדרג אותם? 3. אני גולש באינטרנט בכבלים, האם יש לזה השלכות כלשהן? 4. יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מקים רשת אלחוטית? אשמח לקבל תשובות מכם, זה ממש חשוב לי. תודה מראש!! תומר
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחשב שני ברשת (משתמש במתאם אל חוטי USB (לבן קטנטן כזה...) (לוקח את החיבור מהמחשב הראשון עם הראוטר האל חוטי ...ADSL) הבעיה היא כזו ! ....הרשת האלחוטית אמורה לפעול ולהתחבר לבד עם העלאת הWINDOWS הבעיה היא שמשום מה הסרביס WIRELESS ZERO CONFIGURATION אחרי כל ריסטארט מתאפס חזרה ל DISABLE \ STOP AUTOMATIC .....ניסיתי גם לשנות ל MANUAL ....עדיין חוזר ל DISABLE אחרי ריסטארט ובשביל לאפשר את האינטרנט כל פעם אני חייב להיכנס לסרביסים ולעשות START לסרביס הזה ורק אז מזדהה כמובן הרשת ואפשר לגלוש ... מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה! אחרי שהחלפתי רמקולים למחשב... מה שקרה שהם פשוט חלשים באינרנט... מה זאת אומרת? זה אומר שאני שומע מוסיקה במחשב הכל סבבה! אבל שאני מדבר לדוגמא באיסיקיו זה ממש חלש! או שאני רואה סרטים ביוטיוב אז הסאונד ממש חלש! עזרה...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש המלצה לראוטר עד 1000 ש"ח שיהיה איכות שידור דרך קירות ולא יסבול מניתוקים וישיהיה לו כמות נכבדת של חיבורים בעיקרון הראוטר יהיה בקומה תחתונה ויצטרך להתמודד עם תקרה מבטון לקומה העליונה. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש אנשים שרוצים להקים רשת אלחוטית כדי לחבר בין בתים, שכונות , ישובים ואולי ערים ? יש דבר כזה בעולם קבוצות של אנשים שמרימים אנטנות עם נתבים (עם לינוקס למשל) ונותנים ביניהם כל מיני שרותים : Ftp servers Voip servers Game servers File sharing IRC ועוד אני אישית מכיר את הרשת שיש בבואוס איירס , ארגנטינה (כי אני בא משם) אבל יש עוד הרבה כאן יש את הרשימה www.freenetworks.org הינה של בונוס איירס http://buenosaireslibre.org זה לא מיועד לשתף אינטרנט ההפך זה משהו חילופי . אני מתחיל ללמוד בכרמיאל אז אם יש אנשים מעוניינים אני ארים נתב עם אנטנה מחוץ לבית ואז אנשים גם יוכלו לראות ולהיכנס ל CAPTIVE PORTAL ולקרוא על מה מדובר. למשל אפשר לשים בLinksys wrt54gl גרסא של לינוקס שהחבר'ה מארגנ…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא מצליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש למישהוא מדריך אך להפוך מודם בזק אלקטל510 לראוטר???? +הגדרות לחיבור של עוד 3 מחשבים?????
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לחברי הפורום היה לי אלקטל 510 גירסא 4,2,7 והפכתי אותו לראוטר, המודם התקלקל וקיבלתי מבזק גירסא 4,0,2,0 האם ניתן לשדרג לגירסא 4,2,7 ? אם לא איך הופכים אותו לראוטר? תודה יעקב
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, שיתפתי אינטרנט : שתי מחשבי win xp prof ע"י שיתוף אינטרנט השיתוף במחשה client מוופיעה כ- internet gateway כאשר אני רוצה לגלוש ב - client רק אם אני מןריד את הדף ב- server הדפ יורד ב - client . מישהוא יודע מה הבעיה ? יש לי firewall zone alarm שאני מעונין להשאיר. האם במחשב client צריך להתקין firewall או שהוא מוגן דרך firewall של server ? השיתוף נעשה ע"י ה - wizard ב- control panel . תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, לא משהו יקר בסביבות ה 100 שקל..
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מחברת HP ואני מחוברת באמצעות ווירלס לרשת אלחוטית הנמצאת בביתי. כשאני מנסה להוריד את הדפדפן החדש של מייקרוסופט ההורדה מתבצעת אך באמצע ההתקנה זה כותב יש בעיית חומר. מחשבים אחרים המחוברים לרשת הצליחו לגלוש.. השאלה שלי: האם אני צריכה להוריד דרייבר עדכני לכרטיס הרשת? אם כן. מאיפה? וכיצד אדע מהו כרטיס הרשת שלי? תודה לעונים במהירות
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם , לפני כחודש שידרגתי אצל בזק ואצל נטויז'ן הספק שלי את החבילה מ 2.5 ל 4 מגה. היום הגיע לביתי שליח עם ראוטר חדש "SIEMENS SL2-141". ואני שואל מה שונה בראוטר שנתנו לי אז RTA1025W לבין זה ?.. יש שיפורים ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
בבקשה אפשר להסביר על ה-password policy כל שנוי ברמת הדומין לא חל על ה-client למשל דרישת סיסמה מורכבת שיניתי ללא מורכבת (לא פועל) מספר התווים של הסיסמה שיניתי (לא פועל) ודבר נוסף האם יש אפשרות להגדיר ב-OU הגדרות password policy מסוימות וב-OU אחר להגדיר הגדרות password policy שונות ידוע שניתן לבצע זאת ב-SERVER 2008 רציתי לדעת אם ניתן גם ב-2003 תודה.. ואם אפשר מדריך בעיברית
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר למחש אחד אני יכול להכנס ולמחשב השני לא מופיע הארור הזה מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום האם ראוטר tplink ac1200 תומך במהירות של סיבים כלומר האם ניתן להתחבר דרך לדוגמא סלקום פייבר עם מתאם סיב והוא יתמוך ב 1 גיגה ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש לאישתי למשרד נתב אלחוטי על מנת לתמוך ב-2 מחשבים (נייח ונייד). בבית יש לי DLINK דגם 614+ אבל הוא נדפק :-[.... אבל עדיין יש לנו את הכרטיס PCMCIA שהיינו מחברים לנייד על מנת להתחבר לרשת בבית. הבעיה עם ה-DLINK היא שלא הצלחתי לחבר מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי שאיננו של DLINK. הייתי מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. האם כרטיס רשת בחיבור USB יהיה מספק? המחשב משמש לגלישה בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות את מהירות העברת המידע בין המחשב לרשת חיצונית,בכל זמן נתון,משהו בסגנון Mother board Monitor() אבל לרשתות או אינטרנט.מישהו מכיר אולי ויכול לתת לינק.?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בימים האחרונים הפונטים התחילו להשתגע ולהשתנות בכל פעם מחדש. אם הפונט הסטנדרטי ב"גוגל" למשל, היה ARIAL, אז משהו קרה ועכשיו זה פעם DAVID, פעם TIMES NEW ROMAN וכיו"ב. כנ"ל גם באתרים אחרים. מה זה ולמה? לציין- יש לי FW, יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, והמחשב שלי נקי ממרגלים, למיטב ידיעתי (אני עושה סריקה פעמיים ביום עם 3 תוכנות שונות).
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-