רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,522 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB שקניתי מבזק: IEEE 802.11G WLAN USB 2.0 Adapter עכשיו מערכת הפעלה VISTA לא מזהה אותו וגם הדריברים שאני מתקין לא מתאימים כי זאת מערכת של 64bit... בקיצור אין לי אינטרנטטטטטטטט.. :'( מה עושיםם?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה קלה, כשאני גולש בבית דרך הראוטר אני גולש על Ip adress אוטומטית, אולם כשאני בעבודה אני צריך כל פעם להזין את כתובת ה Ip ידנית. ניסיתי ליצור שני משתמשים ב windows על מנת להתחבר כל פעם שאני בעבודה למשתמש "העבודה" אולם לא רק שזה לא שומר לי את הגדרות הרשת זה גם מסרבל לי מאוד את העבודה. חייב עזרה!!! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט וקבצים בין שני מחשבים בחיבור קווי, מקריאה בפורום החלטי לקנות את ה-BR6204WG Edimax ולחבר את שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב, אבל עכשיו קראתי מדריך להפיכת מודם האלקטל לנתב. השאלה היא האם אני מקריב אמינות ומהירות החיבור לעומת אם אני הקנה את ה-EDIMAX בהתחשב שאני משתמש כבד בP2P ואני לא מעוניין בחיבור אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בהגדרות של הוינדוס אני לא רואה אפשרות לסמן את התקייה הנמצאת על מחשב אחר ברשת, הצלחתי להגדיר שההורדות יהיו למחשב האחר אבל לא הצלחתי להגדיר את השיתוף ממנו, כמו כן כל דבר שאני רוצה לעשות מהמחשב המרוחק כמו לצרוב קבצים ממנו לצורב שנמצא על המחשב המרכזי אין לי אפשרות לבחור קבצים מהמחשב המרוחק, יש למישהו פתרון?? בכבוד רב, GARFILED22
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1.אני לומד לתואר mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc ....אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home מה עלי לעשות ... 2.אני מחפש חומר על תקלות IP -למשל שאנו כותבים ב run >ipconfig הוא אמור לתת לנו את IP שלנו השאלה פה איך אני מזהה הש IP שאני מקבל שהוא של הכבלים או של משהו אחר ואיך אפשר להבדיל ....כדי שאוכל לדעת האם התקלה ברשת הכבלים , הספק ,בינהם ,או אצלי במחשב כך שאוכל לעשות release /renew אשמח להסבר או קישרות ( אפילו באנגלית )
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
על איזה ראוטר/נתב אתם ממליצים? יש לי תשתית של הוט וספק של 015 אינטרנט זהב אני בינתיים על 1.5 אבל אני יגביר לי 3 עוד איזה שבוע איזה נתב//ראוטר כדאי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
עזרה בהגדרות חיבור אינטרנט בראוטר Linksys EtherFast BEFSR41 החיבור דרך כבלים ל012 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את ה-IP שלי שלא יהיה קבוע, במידה שאני יכול בלי לדבר עם ספקית האינטרנט...ועוד משהו לא ראיתי כאן אם כתוב איך אפשר לעשות כתובת IP שתוצג ולא יוכלו לראות את ה-IP שלך (התכוונתי ל-Proxy)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתחבר מרחוק למחשב שלי דרך תוכנה הנ"ל אבל הבעיה שאחרי זמן מסויים הכתובת ip שלי משתנה ואני כבר לא יכול להתחבר כי אני לא יודע אותו. האם יש תוכנה או דרך מסויימת להתחבר בלי לדעת את הip או דרך לגלות את הip החדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדשה כאן . לא מצליחה להבין היכן לרשום שאלה בנושא, לעזרתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשיתוף ברשת שאני נכנס מהמחשב של אחי לשיתוף דרך ה My Network Place אין אפשרות להיכנס אליי אבל ממני יש אפשרות להתחבר אליו ... אז ככה פיירוואל של ווינדווס לא פועל וכמובן שום פיירוואל אחר... אחי מחובר לראוטר באופן אלחוטי אני מחובר לראוטר באופן קווי אמממ הראוטר הוא Edimax br-6204wg וזהו כעיקרון השבוע עבד האפשרות לשיתוף עד היום ושניהם כבר בדקתי על אותו Workgroup בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 00:42:35 וואלה עדיין אין תשובה ?מעניין בבקשה אנשים עזרה קטנה ..
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם זה מסובך להתקין נקודת גישה אלחוטית (WAP) מה אני צריך חוץ מהמכשיר עצמו? יש לי כרגע רק ראוטר מודם, אני רוצה לעשות נקודת גישה בשביל להגביר את התדר של ה-WIFI למקומות אחרים בבית. WIFI EXTENDOR לא שווה כלום. הבנתי שאפשר לחבר את הראוטר לעוד ראוטר אבל זה יוצר DOUBLE NAT, שאני לא רוצה. ואז שמעתי על נקודת גישה אלחוטית, שנשארת על אותה הרשת. אשמח לעזרה לגבי הנושא
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מבטל את זיכרון ההיסטוריה בגוגל וגם בווינדוס לא רוצה להשאיר עקבות מאחוריי תודה ואני לא יודע אם אני בפורום הנכון אז אם לא בבקשה להעביר תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמריץ XP,אני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית בבית שלנו ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Sparklan מדגם wl-382F ואין לי איזשהו דיסק שלו,באתר כתוב שמחברים אותו והוא עובד,אבל הוא לא תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם מבחינה הגיונית אפשר להוריד ב 500 ק"ב לשניה עם חיבור של 1.5 מיגה(כאמור אפשר להוריד עד 187 ק'ב לפי חישוב 1500 חלקי 8) בביטורנט או ב אתרים רגילים .??
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם זמנית בשיטת ics כלומר מחשב אחד יהיה מחשב השרת בו יש שתי כרטיסי רשת והשני יהיה מחשב הלקוח כמו במדריך למעלה רק שבמחשב אחד יש vista ובמחשב השני יש xp אפשר לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי נתב של בזק בינלאומי, ואני מחובר דרך כבלים ועושה רושם שהנתב הוא רק דרך ADSL. ישנו חיבור USB- האם הוא יכול לשמש תחליף לחיבור למודם? בתמונה המצורת- אפשר לראות את החיבורים האפשריים. אנא הסבירו לי אם אני יכול, ואיך אני יכול , לחבר את הנתב לאינטרנט בכבלים. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בבית נתב של linksys ואני מעונין להוסיף מחבר נוסף לרשת האלחוטית לכן אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי רציתי לדעת האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק לפני שקונים??? האם יש עדיפות לבחור חיבור USB או חיבור PCI??? ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם? בינתיים אני חושב על הדגם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8374
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב... מחפש את הנתב עם הקליטה הכי טובה + העברת נתונים הכי מהירה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב המפורסם של בזק מעל קווי הטלפון בבית של חברת 2wire ששמו המלא SW1000 הבעייה היא שלמרות שהנתב המקורי מ 2WIRE לא מוגבל לחמש משתמשים, כשקנינו מבזק את הנתב הודיעו לנו (בלי קשר להסתבר שנתתי הרגע) שהוא מוגבל לחמש מחשבים, ואכן כך זה קורה... אני מניח שבזק שינו את הנתב כך שיסכים להתחברות רק מ-5 מחשבים. האם אני צודק ? האם יש דרך לעקוף את זה ? הרי אם אני אקנה נתב לא מבזק, הוא לא יהיה מוגבל למספר מחשבים... והאם למישהו כאן יש את הנתב החדש שלהם HomePNA3 ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט (בצרפת) דרך פרנס טלקום וספציפית דרך אורנג LIVEBOX זו מן קופסא "הכל כלול" דרכה מחוברים הממיר לכבלים, אופציה לטלפון, המחשב בכבל רשת והמחשב הנייד ברשת אלחוטית. כאמור האופציה האלחוטית מובנית ב livebox ופועלת תמיד. המחשב הנייח שכמור מחובר בכבל רשת משמש גם להורדת קבצים ב-emule , אולם אני מקבל חיווי כי הפורטים אינם פתוחים ולכן מוריד קבצים בקצב נמוק ביותר - קילובייטים בודדים בלבד. מהירות החיבור שלי היא 8 מגה ואני מגיע בתוכנות אחרות גם למהירות הורדה של 700 קילובייט. והשאלה - יכול להיות שיש לי פיירוול ב livebox ?? איך אני יכול לבדוק ויותר חשוב איך לפתוח בו פורטים? אני מניח שתפנו אותי למסמכים שקיבלתי עם ה livebox אבל הם דלים מאוד והצרפתית שלי אפילו דלה יותר …
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אך אני יוצר לינק להורדת קובץ של BitTorrent מהמחשב שלי (שיורידו אותו מהמחשב שלי ) ועוד משהו יש איזו תוכנה של EDIT ליראות נתיב או משהו מהקבצים של ה BitTorrent (הלינקים)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-