רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,513 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולפ מישהו מכיר אולי תוכנה להורדת מספר קבצים במקביל באתר רפידשייר,אשמח גם להסבר \ תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
תקציב-ראוטר -200-300 שח כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?) מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל- לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני) תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי שלום למי שיכול לעזור לי!! רכשתי את המודם לאחרונה ואינני יודע איך להגדיר אותו.. פשוט מאוד מה שקורה הוא חוסם לי את האיי מיול בכך שהוא כותב לי מזהה נמוך וכמו כן חוסם קבלת קבצים האיי סיי קיו.. איך אני מגדיר את המודם ולפתוח אותו שיוכל לקבל ... אבל בתנאי שפיירוול של הראווטר ישאר ! בברכה NB
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש לאישתי למשרד נתב אלחוטי על מנת לתמוך ב-2 מחשבים (נייח ונייד). בבית יש לי DLINK דגם 614+ אבל הוא נדפק :-[.... אבל עדיין יש לנו את הכרטיס PCMCIA שהיינו מחברים לנייד על מנת להתחבר לרשת בבית. הבעיה עם ה-DLINK היא שלא הצלחתי לחבר מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי שאיננו של DLINK. הייתי מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. האם כרטיס רשת בחיבור USB יהיה מספק? המחשב משמש לגלישה בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אפשרות של התחברות עם יוזר שנמצא במחשב א במחשב ב במחשבים יש אקספי פרופשונל גירסה שנייה וישנם 3 מחשבים אני עובד אם ראוטר של אדימקס חוטי אני לא מצליח למצוא / להגדיר את קבוצת המחשבים רק את קבוצת העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DI524 של DLINK ואני רוצה לנתק מידיי פעם את האלחוט שבו ולהשאיר אותו רק כנתב קוי האם זה אפשרי ? אם כן איך לעשות את זה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא מצליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בבית כדי שאני יוכל להתחב עם ה PS3... כרגע יש לי מודם של בזק B Fous 270 שמחובר למחשב עם כבל רשת רגיל. רציתי לדעת איך אני הופך את האינטרנט שלי לאלחוטי? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה אלחוטי ואשמח לקבל הוראות. תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לאבא שלי הייתה רשת אל-חוטית במחשב הישן עם WindowsXP והאינטרנט והכל פעם יפה... עכשיו הוא קנה מחשב חדש ומשום מה הוא לא מצליח לעשות שהכל יהיה תקין. משום מה בקטע של ה- IP זה לא מוצא את ה- IP ואם הוא כותב את ה- IP שהיה לו במחשב הישן אז אחרי 5 שניות זה מאפס ולא פועל... אבל במחשב הישן הכל פועל יפה... מה זה יכול להיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שעה חזרתי מביצפר,ואני רואה שהמחשב איתחל את עצמו ושהחיבור לאינטרנט נעלם. אחרי שעשיתי הפעלה מחדש החיבור חזר - וכך גם האינטרנט, אבל!!! - הוא לא פותח לי איסיקיו,חצי מהאתרים שאני צריך הוא לא נכנס,הוא לא נכנס למסנג'ר ולא ל-Steam. אני משתגע!, עשיתי אולי 10 איתחולים למחשב, ניתקתי את המודם והראוטר מהחשמל לכמה דקות וזה עדיין לא חזר. כאשר אני נכנס ל''מצב'' של הרשת אני רואה שאין שום בעיה,המחשב שולח ומקבל מנות, בבקשה תעזרו לי!. בתודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. יש לי תשתית של HOT, וביקשתי מהספק שלי לשנות לי את ההיתחברות לאינטרנט ללא חייגן. הודיעו לי כי הפעולה תיתבצע בין יומיים לשלושה. השאלה שלי היא.. האם אני צריך לשנות משהוא בהגדרות חיבור שלי, או שפשוט להשאיר את המצב שיש לי כרגע? אני מיתכוון שכרגע יש לי חייגן שמוגדר כחיבור ברירת מחדל. פשוט לא לעשות כלום, או שאני צריך להסיר את ההתקנה של החייגן? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי תיקיה במעודפים ואני רוצה שהיא בלתי נראת או שיצרכו סיסמא כדי להכנס אליה.אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר והוא עובד אבל לא עובד לי אתרים, ICQ ועוד מלא דברים עובדים. יש לי ראוטר edimax br-6104k
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול להוריד שם ללא הגבלה דברים זה נותן לי לחכות כל פעם שאני מוריד משהו בין לינק ללינק כמובן אשמח אם מישהו יעזור לי כפי שידוע לי זה לא נוגד את הכללים של הפורום לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה בדיוק אבל נדמה לי שהמקום כאן הכי מתאים תודה
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לrapidshare ולעוד אתרים אני לקוח של בזק בינלאומי. לאחרונה גיליתי שניתן להיכנס לאתרים דרך anonymouse אך יש בעיה בהורדות. האם ספקית האינטרנט חוסמת את הגישה לאתרים? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בבית 500MB סיב של פרטנר, מתחבר לברידג' שסופק לי ע"י פרטנר ומשם מתחבר עם כבל אתרנט ישירות לכניסת WAN של הראוטר שלי - Linksys WRT1900ACS. מה שקורה כיום הוא שבחדר ממ"ד אין קליטה של ה-WiFi בכלל אבל כן יצרתי נקודת רשת בחדר (CAT 5e). חשבתי אולי לקנות Access Point ולחבר אותו לנקודת רשת, הבעיה שהוא גדול מדי ואין לי איפה לשים אותו. עוד חשבתי על אלטרנטיבה של רכישת יחידה אחת של Mesh (סליחה אם אני מתנסח לא הכי נכון.. שולט בחומר אבל לא מצטיין), לחבר אותה באופן קבוע לנקודת רשת ואז למעשה הצלחתי להביא אינטרנט אלחוטי לחדר. השאלות הן: 1. האם זה רעיון טוב? 2. האם המוצר הזה יכול להיות מחובר באופן קבוע לנקודת רשת? 3. האם לאחר חיבור המכש…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי האם יש איזה תוכנה שאתה אפשר לבדוק פינג במשחקם ובנוסף פרימים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
האמת שקצת קשה לי לתאר את התופעה אבל אני אשתדל. יש לי בית בן שתי קומות בקומה ה ראשונה יש את המחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרואטר בקומה העליונה יש שני מחשבים נוספים המחוברים עם כבלים לראוטר הראוטר הוא EDIMAX מהבסיסיים ביותר והבעיה היא כזאת: אני משחק בWORLD OF WARCRAFT ומידי פעם החיבור שלי פתאום נעצר כלומר אני לא מקבל upload/download בכלל. באותו רגע שזה קורה אני לא מוסגל לגלוש בכלל ואני צריך לעושות ריסטרט לראוטר. עכשיו העיניין הוא ש זה קורה רק במחשב שלי... במחשב של אבא שלי ושל אחי הנתונים זורמים כרגיל ואין להם את הבעיה הזו. אולי חשוב לציין שהאינטנט לא מתנתק הוא נשאר מחובר אבל אני פשוט לא מקבל זרימה של מידע מהרואטר. עכשיו יש לי כמה רעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה. 1.אולי ה…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-