רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות את מהירות העברת המידע בין המחשב לרשת חיצונית,בכל זמן נתון,משהו בסגנון Mother board Monitor() אבל לרשתות או אינטרנט.מישהו מכיר אולי ויכול לתת לינק.?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כשיותר ממחשב אחד מנסה להתחבר לרשת האלחוטית יש בעיה של קישוריות חסרה ו- Windows רומז על קונפליקטים עם כתובות IP. אני משתמש בראוטר שהוא גם מודם ADSL של Edimax. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תודה לעוזרים אגב הגדרתי בנורטון את האי פי של המחשב השני אבל זה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לכולם אז ככה, יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עם מערכת הפעלה Windows 2000 SP4, אחד Windows XP ואחד, עם Windows Vista ו-XP, שאני משתמש בו... אני משתמש בעיקר ב-Vista, יצרתי רשת ביתית, ושיתפתי את המדפסת שלי, במערכת ההפעלה של ה-XP שיתפתי בהצלחה, והצלחתי להדפיס לעומת זאת, במערכת הפעלה וויסטה, אני לא יכול להיכנס אפילו ממחשב אחר כי הוא מבקש סיסמא, אוקיי, אז פתחתי חשבון Guest, אבל הפעם הוא מראה לי שגיאה שאין לי הרשאה, משהו שדומה לזה... הבנתי, שכניראה משהו בחומת האש של המערכת הפעלה כניראה חוסמת את הכניסה. האם ייתכן שזו סיבה אחרת..? אני רוצה להשאיר את החומת אש פתוחה, אני לא רוצה לבטל אותה, האם ניתן לאשר את הרשת, מבלי להוריד את החומת אש?... האם יתכן שזו סיבה אחרת? תמונת…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה או מדריך כיצד לחבר שני מחשבים באופן חוטי קרובים אבל עם מקלדת אחת ומסך אחד. מחשב הראשי יהיה למשחקים סרטים ואינטרנט והמחשב השני ישמש לגיבוי ולהורדות בעיקר. תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לפני שפרמטתי את המחשב הישן שלי היו לי 2 מחשבים עם XP SP2 וראטור עם שיתוף אינטרנט וקבצים כעת, האינטרנט עובד בסדר בשניהם ואפשר לראות את הקבצים של המחשב החדש מהמחשב הישן אבל את הקבצים של המחשב הישן לא ניתן לראות מהמחשב החדש (אפשר רק אם אני עושה מיפוי כוננים אבל אני לא מעוניין) דרך אגב עשיתי שיתוף קבצים פשוט ואני משתף כל תיקייה בנפרד פעלתי גם לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm אך ללא הועיל ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להיכנס למחשב הישן דרך חלון "שכנים ברשת" במחשב החדש היא: תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, בקרוב תסתיים לי ההתחייבות לברק 013 ואתנתק מהם בגלל שאיני יכול לשחק במשחקי אונליין.. אז יש הצעות לספקית אחרת? תשתית הוט כבלים =]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במודם של dawoo\daewoo(שני שמות לחברה או משהו כזה) דגם xcm-2300 ואני מחפש דרייב נואשות ולא מצאתי!! הדיסק של הדרייבר שלי נשבר ואני מחפש באינטרנט ולא מוצא!! אם למישהו יש את המודם הזה ויכול לשלוח לי ת'דרייבר שיגיד לי בבקשה! או שלמישהו יש קישור?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש למישהוא מדריך אך להפוך מודם בזק אלקטל510 לראוטר???? +הגדרות לחיבור של עוד 3 מחשבים?????
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם הנתב הזה לאינטרנט בכבלים, ניסיתי בlt2p ובpptp עם השמות של השרתים של א"ז בלי הצלחה ניסיתי גם הכנסת הכתובות שהוא מקבל בהתחברות אוטומטית וגם לא יצא כלום אני רואה את המודם של הכבלים (הוא מקבל כתובת 172) אבל הוא לא יוצא החוצה לאינטרנט (בהתחברות הוא אמור לקבל כתובת 82 אם אני לא טועה..) אם למישהו יש רעיון, הצעה או טלפון של קוסם טוב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את מיקום הראוטר ובשביל זה צריך להוסיף שקע כבלים, אבל לפני שאני מבצע את זה אני רוצה לברר האם תהיה קליטה במרחק 20 מטר מרחק אוירי מהנתב כשבתווך יש 7 קירות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, לא משהו יקר בסביבות ה 100 שקל..
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש במשאבי מערכת דרך רשת , כאילו לנצל את יכולח האיבוד של המחשב השני ברשת
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ניסתי לפתוח פורטים לאזרוס ופעלתי ע''פ המדריך שנתנו כאן באיזה אתר. עכשיו בעצם יש שתי בעיות והבעיה הראשונה היא שהאזורוס אומר שהפורט סגור והבעיה השנייה היא שבעצם נעלמים לי הService Names בראוטר למרות שאם אני מנסה להזין אותם מחדש אז זה אומר שהפורט כבר בשימוש. בכל מקרה ניסיתי לפתוח פורטים גם לתוכנות אחרות וזה לא עובד (Utorrent, Abc, Warcraft III). וזה לא הפיירוול בגלל שהוא סגור. מישהו יכול לעזור לי? הדגם של הראוטר הוא Netgear WGR614 V7
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכם , לפני כחודש שידרגתי אצל בזק ואצל נטויז'ן הספק שלי את החבילה מ 2.5 ל 4 מגה. היום הגיע לביתי שליח עם ראוטר חדש "SIEMENS SL2-141". ואני שואל מה שונה בראוטר שנתנו לי אז RTA1025W לבין זה ?.. יש שיפורים ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה יהיה לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת אל חוטית דיברתי פה ושם עם אנשים ואמרו לי שהחברות המובילות והאמינות הם: netgear,linksys,3com. זה נכון?! ואני צריך הצעת מחיר בסביבות ה250ש"ח(נתב אלחוטי),וכרטיס רשת בסביבות ה-100ש"ח תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עזרה בהגדרות חיבור אינטרנט בראוטר Linksys EtherFast BEFSR41 החיבור דרך כבלים ל012 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקנתי IIS ב SERVER 2003, הגדרתי באתר הדיפולטי, תיקייה וירטואלית, מסמך דיפולטי ונתתי הרשאות. הבעיה שאני לא מצליח לראות את הדף גם כשאני מה IIS לוחץ על BROWS !!! הוא נותן לי שגיאה "you are not authorized to view this page" אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-