עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  2. אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום לכל מי שעדיין ער, וכל מי שבקרוב יתעורר! : אני צריך להעביר בערך 3GB של קבצים ממחשב עם WIN98 אל מחשב עם WINXP. נאמר לי שאפשר לעשות זאת עם כבל מוצלב. אז יש כבל. אודה מאוד למי שידריך אותי כיצד לעשות זאת (כיצד המחשבים מזהים אחד את השני וכו'). בוקר טוב ותודה רבה!

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. פתחתי את הפורטים הנחוצים.. יש לי את הפייר-וואל שך windows xp ובכל זאת כשאני מתחבר לאימיול יש לי low id!!! הכיצד אני פותר את בעייתי? אנא עיזרו לי בתודה zxcv :s05:

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני מחפש אתר חינמי לאיחסון אתרים (כמו Geocities). אני יודע שיש הרבה כאלה אבל אני מחפש אתר שלא ישנה את הקידוד ואז עברית תיכתב בג'יבריש. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by DUDEnamE,

אהלן, אז ככה במקרה יצא לי לבדוק את הספקית אינטרנט שלי על תשתית במקום אחר[אותה חברה שיש לי בבית]. באותו מקום זה הקו היחידי שמחובר לאינטרנט ברדיוס דיי גדול... בבית אני מניח שאני לא הקו היחידי , בקיצור בדקתי כמה דברים פשוטים כמו טעינת סרטים במגה ווידאו והיו הבדלים ענקיים הכל נטען מהר יותר [באזור שיש קו אחד] .התקשרתי היום לבזק כדי לברר את העניין נאמר לי שם שאם המהירות הורדה והעלאה תקינים אז הכל בסדר מבחינתם. מה אני אמור לעשות? איך להוכיח להם? או שאני טועה? וסתם מדמיין? :silly:

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.unlimited.net.il/services/default.aspx?servicecategory=isp

8. שלום! קראתי הרבה בפורום על העיית ה TRAFFIC SHAPING וכדומה ואני חייב לאמר שהיתה לי אותה בעייה פחות ויותר שנה ולא ידעתי שזה מה שהיה! לא יאומן! אז ככה, אני מחובר ל-012 שהם כאמור הורגים את כל התעבורה לכל ה-P2P למיניהם מ-8AM בבוקר על 2AM בלילה! כל יום כל יום. אבל מה.. ה LATENCY שלהם במשחקי אונליין מעולה מאוד - מבחינתי לפחות אני מקבל 90-150MS בשרתי WOW של אירופה בשעות ה"עומס" כלמר בין 4PM-12PM. דבר זה רחוק מאוד עבור 014 שבאותן שעות אני מקבל 500-900MS !!! אבל הם בכלל לא חוסמים תעבורת P2P וההורדה טסה לי בכל שעות היום! אז יש לי בעייה עכשיו היות ואני מוריד כבד אבל באותה עת משחק WOW כל יום פחות או יותר כך שאני צריך LATENCY טובה אבל גם הורדה ללא חסימות או הגבלות....... דבר זה מביא א…

• 38 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. אוקי, אז ככה - אני מחובר דרך תשתית של הוט וספק 014 במהירות 12 מגה, משתמש בראוטר Edimax 6524n. בימים האחרונים האינטרנט במחשב הנייח (הראשי) התחיל לקרטע כשהוא מחובר (חוטית) לראוטר. כשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה והכל רץ חלק. בדיקה ב-speedtest נותנת את מלוא רוחב הפס. כשהמחשב הנייח מחובר דרך הראוטר, אני אפילו לא מצליח להריץ את הבדיקה ב-speedtest והגלישה איטית בצורה מחרידה, אבל בבדיקה דרך הלפטופ והאנדרואיד אין בעיה ואני עדיין מקבל את כל רוחב הפס. ניסיתי לאפס את הראוטר ולעדכן את הקושחה שלו, אבל זה לא שינה כלום. ריסטרטים למודם ולמחשב - כנ"ל. ניסיתי גם לנתק את ה-avg במחשב, שעודכן לא מזמן לגרסת 2012, כי חשבתי שאולי יש קשר, אבל גם זה לא נראה שעשה משהו.. חיפשתי בגוגל ובפורומים,…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, שידרגתי את התשתית בזק שלי מ100 ל200 מגה, ולכן גם שידרגתי את המודם-ראוטר שלי מ TP-LINK TD-W9970 ל TP-LINK VR600 V3. באותם תנאים, אני חווה מהירות קצה פחותה עם המודם-ראוטר החדש, אפילו שהמהירות ביציאה מהראוטר גבוה יותר עם הVR600. הראוטר מחובר קווית למתאמי רשת על-גבי חשמל TP-LINK TL-PA7020 V2 ומשם קווית למחשב. עשיתי בדיקה של מהירות לפני המתאם ואחרי המתאם, כאשר חיברתי את המתאמי חשמל קרוב אחד לשני והשתמשתי באותם כבלי רשת - זאת אומרת שבודדתי את השינוי בין הבדיקות למודם-ראוטר בלבד. אלו התוצאות שקיבלתי: ראוטר TD-W9970 מהירות לפני המתאם (ביציאה מהראוטר): 94.5Mbps מהירות אחרי המתאם: 94.5Mbps רואטר VR600 מהירות …

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. Started by aRnonymous,

אני רק רוצה לדעת האם הם מהירים, למשחקי רשת והורדות וכו... 750k כי אני קורא פה דעות שונות והפוכות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, הוריי שדרגו את חבילת הגלישה מ12 מגה ל30. התשתית של הוט והספק 012. לפני השדרוג, בדקנו באתר שלהם מהן הדרישות לאינטרנט מעל 12 מגה וראינו שאנחנו עומדים בדרישות שמוצגות בדף הזה - http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/requirements/ לפי האתר שלהם, הדרישות לאינטרנט במהירות 12 מגה ומעלה הן: מעבד Intel i3(או מקביל) ומעלה -המעבד שלי הוא i5 4670K. זכרון מחשב 2GB -יש לי 8. מערכת הפעלה Windows XP/לינוקס ומעלה -לי יש Windows 8.1. כרטיס רשת פנימי או נפרד מלוח האם במהירות 10/100Mb -יש לי פנימי במהירות 10/100/1000Mb. כבל רשת CAT5 -יש לנו כבל רשת CAT5 אנחנו לא מתחברים עם חייגן, יש לנו חיבור קבוע. המודם הוא TERAYON TJ715. קודם כל דיברנו עם הוט והסדרנו את עניין התשתית, וא…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by giladbe,

שלום, יש לי ברשת המחשבים מחשב עם מערכת הפעלה Windows XP שמותקן בו כרטיס מודם פקס. אני רוצה לשתף אותו ברשת כדי שאוכל לשלוח דרכו פקסים מתחנות אחרות ברשת. ו/או האם יש תוכנה שעושה זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, בזמן האחרון נתקלתי הרבה פעמים בשאלה הבאה: "איך אני יכול לנתב התחברויות על פורטים מסוימים למחשבים ברשת עם מודם איי די אס אל פרוץ" או בקיצור "איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים \ לפתוח שרתים שונים עם מודם פרוץ", לכל מי ששאל, הנה התשובה: 1. התחברו למודם על Telnet (לכתובת 10.0.0.138) 2. אל תכנסו למצב Expert! 3. לאחר הופעת הלוגו כתבו nat עכשיו יש 2 אפשרויות, או לפתוח שרתים מסוימים על מחשבים מסוימים ברשת, או לעשות שכל ההתחברויות יועברו אוטומטית למחשב מסוים ברשת. לאחר כתיבת nat: כדי לנתב אוטומטית את כל ההתחברויות למחשב מסוים: כתבו defserver addr IP (את IP החליפו בכתובת ה- IP של המחשב שאליו אתם רוצים לנתב את ההתחברויות) לאחר מכן לחצו Enter כתבו Save לחצו Enter סגרו את החלון. כד…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by mhz,

שלום, יש לי מחשב ibook החדש. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר, אבל אני לא חושב שיש דריברים למק בשביל מודם ADSL?! עוד משהו עדיף USB כי זה מחשב נייד לא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AmorphisM,

מטרה: גלישה עם מודם סלולרי ללא התחייבות במחשב הנייד שלי. האם אפשרי לפתוח (unlock) מודם סלולרי שהיה ברשת אורנג' (המודם הוא iCON 225), להכניס בו כרטיס SIM של סלקום ולשלם אך ורק על חבילת הגלישה? אם כן, אז איך עושים את זה? דרך אפשרית שמצאתי: http://www.dc-unlocker.com/buy/user_prices אם מישהו מבין את עניין הקרדיטים אני אשמח להסבר. ואני אשמח לרעיונות נוספים שלא חשבתי עליהם. תודה =)

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. היי חברים, מקווה שהכותרת מובנת. יש לי ראוטר בבית עם אינטרנט סיבי. הראוטר יושב בסלון במרחק כ-5-7 מטר בערך מהחדר שבו יש מחשב נייח והוא ללא אינטרנט. המחשב הגיע עם סטיק שקולט wifi זה עבד אבל החיבור היה חלש ואחרי יום הסטיק תקול, המחשב אומר שהוא לא תקין. להוסיף נקודה בחדר לא בא בחשבון כי אולי בהמשך נעבור דירה אז מה שאני רוצה לעשות זה ככה: לרכוש ראוטר נוסף שאותו אחבר למחשב דרך כבל LAN והראוטר עצמו יקלוט את האינטרנט שיש בבית (wifi פתוח מהראוטר שבסלון), האם זה יכול לעבוד ככה או שלא? חשבתי על ראוטר כזה: https://ksp.co.il/web/item/208595 או https://ksp.co.il/web/item/279452 האם הראוטרים האלה יודעים להעביר אינטרנט…

18. שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Bypass,

שלום אז ככה: כבר בחרתי את הנייד שלי (IBM Z60 ) וננעלתי על LYNKSYS WRT 54G כנתב הכי משתלם להקמת רשת קטנה. ועכשיו מתברר לי שאלה הנמכרים היום בארץ ובכלל הם רק WRT גירסה 5, הדפוקה עם זיכרון פלאש מצ'וקמק בחצי, שהרבה אומרים לא לגעת בו ושלא שווה את המחיר. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקחת במקום, כי אני לא מוצא את ה WRT54GL בארץ, שזהה למעשה לגירסה 4 של המכשיר. אני זקוק לנתב עם הגדרות בטיחות מקסימליות, כי אני מתכוון לאפשר שיתוף כוננים בין הנייד לשולחני על אותו כרטיס רשת לגלישה ברשת. מישהו יכול להמליץ על נתב אלחוטי חלופי? דרך אגב, אם משתפים קבצים וגולשים על כרטיס רשת אחד, חייבים להגדיר NETBIOS OVER TCP IP ? תודה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by udicol,

לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none

22. Started by golde,

True Fiber ניראה שהשרות הוא סימטרי בהלאה והורדה בניגוד לבזק והוט http://www.unlimited.net.il/services/default.aspx?servicecategory=isp משהוא ניסה ויש לא דעה?

23. אני משתמש בתוכנה JD לצורך העיניין אין לזה קשר....(רק בשביל שתבינו את הרעיון) אני מחפש סקריפט שיבצע התקשרות מחדש לשם קבלת IP חדש מספקית האינטרנט...ואני לא מצליח למצוא כזה... אז מה אני יכול לעשות?..איך אני יכול למצוא משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. באיזה פרוטוקולים כל אחד משהניים מתחבר? מדוע עם ADSL אין בעיה לבצע Routing ואילו עם חיבור הכבלים בעזרת חייגן יש בעיה?

25. Started by matan007,

היום הטכנאי של הוט התקין לי את ה- HOTBOX ואני בתשתית 100M יחד עם ספק בזק בין לאומי. אני כמובן ללא חייגן וה- HOTBOX משמש כמודם+ראוטר. שאני נכנס לאתרי אינטרט לוקח להם כמאט 10 שניות להיטען! אתרים מחול לא זזים והורדות בטורנטים לא עוברים את ה- 4 מגה גג (גם לרגעים קצרים). למה זה קורה?? לפני היה לי 12M בבזק בין לאומי עם חייגן ותשתית בהוט עם נתב TP-LINK. הכל ממש טס לי וגלישה לאתרים הייתה ממש מהירה! מה לעשות? דיברתי עם הוט ובב"ל ולא עזרו בכלום, איפה לחפש את הבעייה? מבחני מהירות נותנים בין 30-60 מגה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.