רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את הps3 למחשב דרך אקסספוינט בבדיקה התחברות שאני מבצע הכול יוצא טוב חוץ מ nat type שהוא לא מצליח אני מקבל שגיאה 80130203 שאומרת משהו לגבב הפורטים, אין לי ראוטר אז איך אני יכול לפתוח פורטים
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אחרי שנשבר לי כבר מהזבל שכל הספקיות נותנות הלכתי ורכשתי ראוטר נורמאלי, המודם (DSL255 של אורנג') הוגדר כBRIDGE והראוטר הוגדר עם הפרטי חיוג. הכל טוב ועובד ואני מרוצה. עכשיו הגעתי לשלב של פתיחת פורטים כדי לגשת ו QNAP שלי ולהתשמש ב OPENVPN. פתחתי פורטים לממשק משתמש של ה NAS ל FTP ולPLEX, הכל בסדר ויש לי גישה. אבל אחרי שפתחתי את שלושת הפורטים האלה אני לא מצליח לפתוח שום פורט נוסף, לא משנה איזה פורט אני מנסה הוא פשוט נשאר סגור. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ... הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג. אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה. הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך. ונראה לי שמצאתי את הבעיה. כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי. יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא). חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי ת'רדים של אחרים בנושא אבל אני עדיין לא יודע איך לאשר את הפורטים של האימיול בראוטר שלי אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP עם חיבור לרשת חיברתי אותה ואני לא מצליח למצוא אותה במחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מצב שמישהו יכול להסביר כאן לאדם כמוני שאין לו הבנה גדולה במחשבים ולא במושגים איך אני יכול לשתף באינטרנט דרך המחשב שלי קבצים מהכונן קשיח במחשב שלי כך שאנשים יוכלו לגלוש באינטרנט ולהוריד קובץ מהכונן קשיח שבחשב שלי.(הבנתי שזה נקרא FTP?) והאם יש סכנות שעוללים לפרוץ לי בגלל זה למחשב ואיך אני מתגונן מפני סכנות אלה? אשמח אם תסבירו שלב שלב בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר של level one דגם 3406tx ואני לא מרוצה ממנו. היו לי בעיות עם כרטיסי רשת שמאבדים קשר איתו + הפלאפון שלי, iphone, לא מוכן להתחבר אליו כמו שצריך והוא מאבד קשר אחרי כמה שניות. (הבעיה לא בפלאפון כי זה קורה עם כל iphone ברשת הזאת) אני בכבלים בחיבור l2tp עכשיו מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להגדיר אותו מעולה למשחקים ולהורדות שלא יהיו בעיות כי אני משחק הרבה ברשת של ה xbox. התקציב הוא 400 שקלים. אם כדאי להשקיע יותר סבבה, אם כדאי להשקיע פחות אז גם כן. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים הרשת הביתית עובדת בטלפון החכם ולפעמים לא. בקווי זה עובד טוב.. מדובר בנתב טיפילינק (לחפש את הדגם?) שיש עליו את OpenWrt אשמח לשמוע מה לעשות כי זה מציק חבלז בייחוד כאשר רוצים להפעיל יוטיוב בטלויזיה דרך הסמארטפון
-
- 20 תגובות
- 10.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה אני סובל מהמון התנתקויות ב-VDSL ושוקל מעבר לתשתית כבלים במידה ולא יפתר. האם יש כאן מישהו שנמצא על תשתית של הוט ויודע להגיד מה ההבדל בין הפינגים? מצאתי את הכתבה הזאת מ-2012 שלפיה יש הבדל של 20-30% לטובת VDSL. http://www.netcheif.com/blog/?p=2085 השאלה היא מה המצב היום.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לערוך מסיבת רשת של כ-30 איש שתרוץ על רשת פשוטה הבנוייה מ-2 סוויצ'ים של x25 ו-x8. באירוע עצמו מתוכנן טורניר חובבני שיימשך לכמה שעות אל תוך הלילה. אחרי שסיימתי עם כל התכנונים של הרשת ורשת החשמל, סידור העמדות ואופן הקמת הרשת, פתאום שמתי לב לבעיה רצינית שמטרידה אותי כבר חודש ואין לי מושג איך לטפל בה-- במהלך הטורניר לא כל האנשים והקבוצות ישחקו בו זמנית, ויהיו אנשים שסתם יקימו שרתים משלהם על המחשבים שלהם, ויהיו אנשים שיתחילו להעביר קבצים, סרטים ומשחקים בעשרות ג'יגות, וזה יגרום לתקיעות לא נורמליות ברשת ויפריע למהלך הטורניר. בגלל שזה אירוע ל-30 אנשים ובגלל פשטות הרשת עצמה, הרשת לא תעמוד בעומס שכזה, ומצד שני אני ואלו שיעזרו לי לא נוכל להיות …
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
יש לי סלקום TV שהראוטר שלהם יושב בחדר עבודה אחד ומחשב שני בסלון ואין לו קליטה טובה, איזה מכשיר אני יכול לחבר בסלון כדי להגביר את האות? בסלון יש יציאת רשת (אי אפשר להעביר את הראוטר כי רק בחדר עבודה יש קו טלפון) בסלון יש גם את הממיר של סלקום שמחובר בכבל רשת שבסלון תודה רבה
-
אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש איזו תוכנה אשר דרכה אוכל לבצע ניתור של הפעילויות ברשת המשרדית - לא רלוונטי לי מה תוכן הפעולה יותר רלוונטי האם מישהו מוריד קבצים,שולח מיילים גדולים או תמונות או סרטונים - לא נובע מרמה של חטטנות כמו על מנת לאתר מי גורם לעומסים על הרשת המשרדית (וטוחן לה את הצורה)... בתודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל רשת מוצלב, שלאחד המחשבים מחובר מודם ADSL USB ALE 070 הכחול שעומד הגדרתי בין שניהם את הרשת (הכל אוטומטי) אפשרתי בפיררואל והכל שני המחשבים מגיעים אחד לשני ומקבלים פינגים אחד לשני במחשב שבו נמצא המודם מסומנת האפשרות של השיתוף בוי ובמחשב השני רואים את המודם שהוא מחובר ושאפילו אינטרנט מגיע למחשב השני, הבעיה שהאינטרנט לא עובד שם ושום אתר לא עולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היום אני משלם 100 שקלים לבזק ובזק בינלאומי על 2.5 מגה ונאמר לי ע"י הנציגים שלהם שאין מחירים נמוכים יותר (אחרי שאני כבר שנה באותה החבילה במחיר הזה) ונשמע לי קצת תמוה שאחרי שנה אין שינוי במחירים. מצאתי את האתר הזה- http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx לפי זה אפשר להשיג 4 מגה ב100 שקלים באותו ספק ותשתית. האם זה נכון? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לבזק בינלאומי עם תשתית בזק במהירות 10 מגה. (PRIVATE NGN + חבילת גיימר + כבל תת ימי וכל השטויות האלו) זה כבר הרבה זמן שהורדות קבצים עוצרות באמצע (אם זה בדפדפן, IDM וכו'). המחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר שבזק מספקים (כרגע NETGEAR N לא הכסוף). יש לציין שבשיחות עם בזק בינלאומי מפילים את האשמה על בזק ובזק מצידה טוענת שהכל תקין וציוד הרשת יכול להיות פגום. הם החליפו כבר 3 ראוטרים פה (סוגים שונים: שני ראוטרים שונים של DLINK ועכשיו NETGEAR) והבעיה ממשיכה. כל המחשבים מחוברים באופן חוטי(!) ולא מדובר במשהו שקשור לאינטרנט האלחוטי. לא יודע אם זה קשור אבל גם סטרימינג ביוטיוב אף פעם לא נטען עד הסוף (תמיד קופא באמצע). צירפתי הקלטה של נסיון הורדה מעכשיו שתבינו על מה אני מדבר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אנשים.. הורדתי פה FIRMWARE של 1.55 עכשיו בנתב מופיע לי שהFIRMWARE V1.58 http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=268&pl1_id=1 אז עדכנתי אותו? לא צריך להופיע בנתב 1.55?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים.. יש לי בעיה! יש לי שני מחשבים..יש רשת ויש ראוטר של 3com ..המהירות של האינטרנט היא 1.5m אבל שאני לוחץ קונטרול אלט דליט ואז בלשונית של הרשת כתוב 54.0 mbps וללמחשב השני 100mbps..זה השאלה הראשונה שלי למה זה מתחלק... שאלה שנייה: המהירות כל הזמן צונחת לי ...היא מתחילה 54 mbps ולאט לאט יורדת עד ל11.0 mbps בערך.. כל העוזרים תודה רבה חג שמח ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המשחק הישן Death Rally. יש בו אופצייה לשחק ברשת. כשאני מנסה להתחיל משחק רשת המשחק מודיע לי ש netware ipx protocol not loaded. ניגשתי למאפיינים של הרשת שלי וסימנתי וי על יד nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol, אך זה עדיין לא עזר. שני המחשבים הם WINXP, תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מודם סלולארי מאורנג' ויש שם שני מכשירים מה עדיף ? שניהם ניראים בעלי אותו מפרט http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/search/?group=%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d הנציג שירות אמר לי שמהירות הורדה שם זה 21 מגה בייט מטורף לא ? התרגלתי ל 7.2 שהם כבר דור 4 בניגוד לפלאפון ואחרים ... באתר של פלאפון ראיתי נטסטיק עם מהירות הורדה של 7.2M
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז ככה נאלצתי לאפס את המודם שמתחבר לאינטרנט ועכשיו האינטרנט לא עובד לי ואני לא ממש זוכר מה ההגדרות יש לי מודם aztech 600e שבו ההגדרות התאפסו וראוטר אלחוטי של TP LINK שבו ההגדרות טובות. עכשיו אני יודע איך לגשת למודם ואני אשמח רק אם תגידו לי איזה הגדרות צריך לשנות בו
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי אני קצת חדש בכל הקטע הזה ... קראתי במדריכים וכל זה... עכשיו הרשת האלחוטית שלי היא פתוחה לכולם בלי סיסמא אני רוצה לשים לה סיסמא.. עכשיו נכנסתי להגדרות הראוטר וכשאני בא להגדיר סיסמא עם הWAP2 לפי מה שקראתי במדריכים הוא מבקש RADIUS IP חחח שאין לי מושג מה לרשום שם... שאלה שנייה היא איך אני גורם לכך שרק המחשב של אחי שמתחבר אליי דרך USB אלחוטי ורק האייפון שלי יוכלו להתחבר לראטוטר? ושאלה שלישית ואחרונה היא למה לפעמים המחשב של אחי שמחובר בUSB לא מוצא את הראוטר שלי, בזמן שבאייפוןן אני תמיד מוצא אותו... יש קשר ? כי קראתי שזה לפעמים יכול להפריע נראלי והיה רשום לשנות ערוץ כדי שייפתור תבעיה אבל אני לא יודע למה הכוונה פה... תודה רבה רבה לעוזריםם !!! )
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
הלוח במפרט. יש לי שני כרטיסי רשת ויש לי שתי שאלות: 1.למה יש שני כרטיסי רשת? 2.האם אוכל לחבר מחשב נוסף לשם ולוותר על סוויט'צ? המודם מקונפג אצלי לראוטר והוא של ECI ה-320+.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-