רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המקושרים ביניהם באמצעות כבל רשת מוצלב האחד (ראשי) עם מערכת Windows XP והשני עם מערכת Windows 98SE. הרשת פועלת מצויין ולא נתקלתי בשום בעיות. כל הכוננים משותפים בין שני המחשבים וגם מסומנים באפשרות "Allow network users to change my files". אבל כאשר אני ניסיתי להכנס לתוך תקיית הprogram files מהמחשב המשני לא ראיתי את התקייה (כמו כן גם תקיית ה-Windows)! כשניסיתי לשתף את התיקייה, (לחיצה ימנית ו- ...Sharing and Security) אז האפשרויות היו חסומות ובתחתית החלון ההודעה: all the options on this tab are disabled because this folder is used by the operating system Print Screen (מצטער על האיכות..). כמו כן, בחיפוש קצרצר בעזרה של האקס פי מצאתי את הדבר הבא. אני רוצה לציין …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
012 מתחילים לצאת לי מהאף. זו כבר הפעם השניה השבוע שהרשת עושה בעיות, וכאשר מתקשרים לתמיכה הטכנית ישנה הודעה מוקלטת שישנה בעיה והיא בטיפול. אני כבר מחובר לאינטרנט משנת 97 בערך, וחוץ מחברת שני (עליה השלום) לא ניתקלתי בחברה כל כך בעיתית כמו 012. ביום ראשון אני מצלצל אליהם ומסביר שאם הבעיות ימשיכו (בADSL) אז אני אתנתק. האם מישהו פו מזדהה איתי? אולי אם עוד אנשים יתקשרו אליהם ו"יסבירו את המצב" אז השירות ישתפר. ??? יש פה עוד מישהו שהחיבור הגרוע של 012 מתחיל להמאס עליו?
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזאת שאומרת שמודם בכבלים מוגבל בעזרת תוכנה או משהו בסגנון ושיש אפשרות להסיר את ההגבלה הזאת . האם מישהו מכיא את השמועה ויודע אם היא נכונה? ואם כן מישהו מכיר תוכנות?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תגידו יש עדיין בעיות יציבות וכל מיני בעיות טכניות באינטרנט בכבלים? :
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור אליהם , אני כרגע עם 012 קווי זהב , מאוכזב מאוד. פינגים גבוהים גלישה איטית. למישהו פה יש איי די אס אל ואינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט ? אני מעוניין לדעת איך השירות ואינטרנט בכלליות. תודה רבה לכל מי שיענה . נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי :-\
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע שוכר מודם ADSL מבזק, המחובר בכרטיס רשת למחשב. אני רוצה לקנות מודם כדי להפחית עלויות. בזק מציעה מודמים בטווח המחירים של 400-480 ש"ח. ניתן גם לקנות מודמים פנימיים בחנויות אחרות. יש לכם עצות עשה ואל תעשה בנוגע לרכישת מודם? האם יש הבדל באיכות החיבור בין המודם שלי לבין מודם USB, או מודם פנימי? מה כדאי לקנות? (ובעצם גם איפה???) תודה רבה מראש על המידע
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שראוטר אמור לתת חיבור רציף שהאב זה מפצל לעשות רשת בין כמה מחשבים... אבל מה זה שוויטץ? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני משתמש רגיל צריך את זה? או האם רק בעלי מספר מחשבים באמת צריכים את זה אלי שאלות שלא כל כך ברורות לי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש חדש ב012 ובשש חודשים החשבון שאני אמור לקבל הוא 80 MAX ואתמול קיבלתי את החשבון בס"ך 120 ש"ח לא שאני מתקמצן אבל עוד 40 ש"ח זה גם כסף. אז הנקודה שלי פה זה קרה לעוד משהו או שזה טעות אצל 012?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי כבר חיפשתי והדבר היחידי שמצאתי הייתה הודעה של בנאדם שאמר שהפירוול לא טוב וכולם מנתקים אותו...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מקים אתר האם אני צריך תוכנה בישביל זה שרת קבוע? ואם יש תוכנה שצריך כדי ליבנות אתר איך קוראים לה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכנסו ללינק הבא: http://www.numion.com/YourSpeed/ תרדו קצת למטה ותראו Measure your speed to websites in: תלחצו שם send בלי לשנות כלום!!!! ותכתבו מה יצא לכם אם אתם על כבלים תכתבו באיזה חבילה אתם באיזה ספק אינטרנט ובאיזה חברת חבלים ואם זה איידייאסאל תחתבו ספק אינטרנט... אל תחרבשו פה שטויות זה צריך להיות אמיתי... אני למשל בערוצי זהב והספק הוא 012 החבילה שלי היא 750 קילובייט ויצא לי: Throughput (2) 31877 Bps bytes per second Modem speed 255 kbps kilobits per second וזה אם רדיו winamp אם מוזיקה באיכות טובה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי רשת בבית בין שני מחשבים והרשת עובדת ! כלומר ניתן להעביר קבצים בין מחשב אחד למחשב שני ואף להדפיס באותה מדפסת. איך אני אמור להגדיר צורב משותף ( עשיתי SHARING ) - אני משתמש בNERO
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי ואללה בזק ירחיבו את הפס הרחב והכל ב 10 מיליון שקל
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לרשת של 2-3 מחשבים עם ROUTER של ADSL, עדיף SWITCH או שHUB יספיק דרך אגב השדרוג של הALCATEL עדיין עובד נכון, (לא נחסם או משהו)?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל שלא עשיתי חיפוש על הבעיה הזו כי אני לא בדיוק מצליח לעשות חיפוש כי אני כל הזמן מקבל שגיאות (gateway timeout ואתר לא נמצא) כמו שכבר הסברתי מקודם בזמן האחרון יש לי מלא בעיות רוב האתרים שאני מנסה להכנס אליהם או שהם עולים לאט או כשאני לוחץ על כפתורים (כמו חיפוש) אני מקבל שגיאות (ארה כותרת הודעה) וזה ממש מתחיל לעצבן אני משתמש בADSL מודם אלקטל פרו וכמובן שבדקתי את כל ההגדרות וגם את הDNS גם במודם וגם במחשב הם מוגדרים כך: ראשי: 192.115.106.10 משני: 192.115.106.11 gateway: 10.0.0.138 בבקשה תעזרו לי אני משתמש ב-WIN98 (לא SE) מחובר לבזק בינלאומי
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אמרו לי שהפינגים קצת גבוהים? אפשר מספרים? ולאיזה מהירויות מגיעים בהודרות מחו"ל? אני מתכוון בכל ל ADSL 0.5 שלהם כמובן. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-