עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נא ליקרוא את ההודעה השלישית אני עומד ליקנות מחשב נייד בימים הקרובים וככל הניראה מדפסת אלחוטית. אז החלתי להקים רשת אלחוטית בבית , יש לי בית עם 2 קומות והנתב הייה ממוקם ליד המחשב הנייח והמדפסת בקומה הראשונה. אני צריך המלצה לראוטר שיוכל לספק קליטה גם לקומה השנייה, בישביל המחשב הנייד. ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ועל שני המחשבים מותקנת ויסטה, עם זה משנה משהו. תודה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  2. טוב, כמו שכתבתי, דוד שלי ביקש ממני מחירים וחנויות שאפשר לקנות בהן את הראוטר הזה. Edimax BR-6104k - הדגם *איזה כיף !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by _xyz,

האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. יש לי בקשה לכל בעלי האינטרנט בשביל שאני יוכל לדעת לאיזה חברה להצטרף , כרגע אני בנטויזן ומתחיל להיות להם תקלות בלתי מעורערות שלא מעניין להם את התחת ועוד זה בעסקי. לאחרונה היה להם תקלת איבודי מידע כמו שפירטתי פה בפורום גם לי וגם לחבר שלי שמתחבר לשרתי 013 ולא לנטויזן כלומר cable.barak.net.il ולא ל cable.netvision.net.il או באייפי 212.143.205.253 , כלומר זה היה משהו כללי אצלהם בשרתים, ולא ממש הודו בזה או פירסמו תגובה לבעייה הזאת, לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה הייתה התקלה ומה סידרו. עכשיו ביום זה כשעשיתי פינגים באופן רציף לשרתים שאני תמיד מריץ, יש קפיצות שנראות כמאוד לא יציבות וגבוהות, הדרך לבעייה היא בדיקה עם חייגן נטויזן = עדיין יש את הבעייה > חיבור דרך הנתב E3000 = עדיין …

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  5. יש לי ראוטר של אדימקס ועד עכשיו כשהייתי צריך לפתוח פורט מסויים הייתי צריך להכניס מספר פורט ואת האייפי של המחשב שלי- שהוא 192.168.2.102 ואני רוצה לפתוח את הפורט הזה כלפי כל המחשבים שמתחברים לראוטר ולא מחשב מסויים- ניסיתי להכניס את האייפי 192.168.2.0 והוא לא הביא לי וכתב לי שאני חייב לבחור אייפי שמסתיים בין 100-200 שאלו הם בעצם כתובות האייפי שהראוטר יכול לחלק למנויים. אז מה אתם אומרים? מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by bommer,

יש לחבר שלי hub של וhostnet ואני לא יודע איך אני נכנס לממשק שלו ... מישהו יודע? כולם זה עם ממשק של 192.168.2.1? ואם מישהו יכול להביא לי מדריך לאתר שלהם

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by goopgoop,

שלום יש לי מודם שמחובר לבזק וקומה מעל ראוטר שמשמש כ אקסס פוינט. עצמת הקליטה של הAP מסומנת כמצויינת אך בפועל המהירות הורדה יורדת מ 10 מגה (של המודם שמחובר לבזק) ל 2 ומשהו מגה בלבד. ז"א האינטרנט למעלה איטי בהרבה למרות שיש קליטה מצויינת. מה ניתן לעשות ?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  8. יש לי ראוטר שכל הזמן עושה ניתוקים. אני רוצה להחליף אותו לראוטר יציב. מחיר עד 600 ש"ח וכמה שיותר יציב ואמין למחיר. תודה

9. שמעתי שיש דרך להעלות (עם תשלום לספק) את הUPLOAD יש לי 1.5MBIT של אינטרנט זהב, לאן אני אמור להתקשר בשביל זה? (למשל עכשיו אני מעלה ב14KB/s ואני רוצה להעלות ב50KB/s) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. Started by MasterDK,

ערב טוב, בזמן האחרון אני חש בבעיה של איטיות נוראית באינטרנט שלי. יש לציין שעברתי דירה לפני כשבעיים-שלוש אבל האיטיות מורגשת בימים האחרונים בלבד. התשתית שלי זה בזק והספק 012. מודם של DLINK שאליו מתחבר מתאם השיחות של 012 שמתחבר לראוטר שלי (TPLINK). אני נמצא אם הלפטופ 2 מטר מהראוטר והמהירות דרך WIFI מאוד איטית. ניסיתי לחבר כבל ישר למתאם שיחות וזה נראה בסדר, ניסיתי לחבר כבל לראוטר גם בסדר אבל רק ב WIFI זה איטי. האם ניתן איכשהוא לבדוק שה WIFI אכן תקין (בלי לנסות ראוטר אחר כי אין לי מאיפה לקחת) לפני שאני רץ לקנות משהוא יותר טוב מ TPLINK? קצת פרטים טכניים: מהירות 10מגה ספק 012 תשתית בזק מודם DLINK של בזק שמתחבר למתאם שיחות שחור של 012 שמתחבר לראוטר שלי שהוא TPLINK TL-WR641G תודה …

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by boss,

לפני שבועיים התקנה הוט אינטרנט בלבד לא כבלים טלויזיה וטלויזיה. 100 מגה הוט גם מעדכן בזק בינלאומי. לאחרונה אני חווה ניתוקים רבים באינטנרט. כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב הבעיה נפתרת(עד שחוזרת שוב כעבור כמה שעות). יש לי 2 רשתות מובנה ללוח אם ASUS ולהעביר רשת שניה או ראשון אותו דבר בעיות איך אני יכול לדעת אם מקור הבעיה בראוטר הוטבוקס 2 חדש אפילו דיברתי עם בזק בינלאומי. אין להם בעיות ניתוקים אפילו בדקו בקרה כמשהו לא ראו ניתוקים. גם אותו הוט לא מצאו התקלה... לא מצאתי התקלה כרטיסי רשתות שלי אפילו התקנתי דרייבר מחדש של רשת.. לא עוזר אני מחובר עם קווית הוט ממש סיוט!! גם לכם קורה זה?

• 5 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. שלום חברים אתמול התקנתי לידידה שלי רשת אלחוטית: הראוטר linksys wrt54g כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס (2 כרטיסי רשת pcmcia וכרטיס רשת אחד PCI וכרטיס רשת אחד USB (לקחתי את ה USB כי לא היה לו עוד PCI) ויש לה 2 מחשבים נייחים פנטיום 3 שאחד מהם הוא XP והשני 98 ויש לה 2 ניידים שיש עליהם XP עד כאן המצרכים עכשיו לאחר מאמצים רבים הצלחתי שהכל יעבוד עד שרציתי להצפין לה את הרשת האלחוטית שלא כל אחד יוכל להכנס ופה נתקלתי בבעיה כיוון שאם אני שם הצפנה של wpa -psk ה 98 לא מכיר אותו ושניסיתי לשים wep גם לא הצלחתי שהמחשבים יתחברו, ניסיתי לתת לכל אחד מהם סיסמא שונה כיוון שיש 4 keys שאפשר לחלק אבל עדיין אין הצלחה לפעמים הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר ובסוף הוא לא זיהה את הרשתות אשמח לעזרה…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Moor,

אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

ראיתם אותה? "זה מה שקורה כשהטכנולוגיה המוגבלת של חברות הכבלים מחברת את כל הבניין לאינטרנט בכבלים" YEAH RIGHT... לא מורגשת אפילו ירידה בביצועים של האינטרנט...

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום. אבא שלי מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית, לשימוש ביתי ועיסקי, בין שלושה לחמישה מחשבים. השאלה שלי, מה היתרונות/חסרונות ברשת אלחוטית, האם זה "שווה" והאם יש לכם המלצות לספקית זו או אחרת (ספקית שתאפשר לי להנות ממשחקי מולטיפלייר ברמה גבוהה אך עדיין תאפשר להוריי גלישה מהירה למטרות עיסקיות).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Vortex,

מדברים על זה הרבה במונחים של מודם, ולא הבנתי כל כך מה זה אומר. עוד שאלה - היה כתוב איפשהו שמשתמשי אינטרנט בכבלים יכולים לבדוק בכל רגע נתון את רוחב הפס שלהם, איך ? (לא ע"י הורדה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by PhOBi,

שלום כרגע אני לא מצליח לקבל או לשלוח שום קובץ בשום תוכנה אשמח אם תעזרו לי להגדיר פורטים בכדי שאוכל לחזור ולהשתמש בתוכנות בצורה נוחה יותר

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by dids22,

מה הפקודה הזו עושה? ומזה כל השרתים האלו שמופיעים? תודה

• 25 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by bykeking,

יש לי רשת ביתית בין שלושה מחשבים. אני רוצה להעביר קבצים בין שלושת המחשבים. איך אני עושה את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by pak82,

ש לי אינטרנט מהיר של הכבלים +נטוויז'ן, יש לי מודם של מוטורולה 5101 שמחובר דרך כרטיס רשת. הבעיה היא שכשאתרים שמנסים לקחת ממני מידע (windows update , שליחת מייל) לא מצליחים לבצע את הפעולה. דיברתי אם נטוויז'ן וגם עם הכבלים ועשיתי איתם את הבדיקת העלאה. והתוצאות היו שכשעשיתי את הבדיקה נפתח חלון קטן שאמור להראות לי את % ההתקדמות ולאחר כמה שניות הוא פשוט נעלם מבלי שאני נוגע. וכמובן שלא מתבצעת שום העלאה. הגעתי כבר לשלב שגם בנטוויז'ן וגם בכבלים אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי (אני לא כלכך מאמין להם) ולכן קניתי כרטיס רשת חדש ופירמטתי את המחשב ואין שום שינוי עשיתי מספר בדיקות בעצמי ואלה התוצאות שקיבלתי: 1) כשאני לא מחובר לאינטרנט עשיתי ipconfig וקיבלתי כתובת ip תקינה אבל הsubnet mask היה…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  21. Started by omrid23,

שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CybeR_CoM,

אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  25. Started by extremex,

היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.