עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GamePad,

אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by dolby71,

אני מנסה לשתף את החיבור, אבל מסיבה מסויימת הוא אומר לי בחלון של השיתוף, שהוא לא יכול להציג את המאפיינים של החלון, ואני צריך לעשות SYSTEM RESTORE, הבעיה היא שהוא היה מכובה..... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by Zeos100,

8)איך מתקינים Proxy - לאתר ולIRC? יש לי אתר מסיום שרק אם אני גולש אליו דרך אתרים אחרים הוא עולה מהר אחרת הוא לא נטען עד הסוף או כלל לא נטען (מה שמוזר כי יש לי ADSL), וחוץ מזה לאתר יש שרת מירק שגם אליו אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין פרוקסי רק לאתר מסוים (דרך IE6) ולתוכנת Mirc שלי עבור השרת המסוים הזה? ??? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DJO,

אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by spatz,

רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום.... האם יכול להיות שספקים בארץ חוסמים את האפשרות לשתף מודם כבלים ברשת קטנה PEER TO PEER? (ע"י חיבורו ישירות ל- HUB) ורק ניתן לעשות זאת ע"י נתב (אלף שקל) או שיתוף בתוכנה (צריך להשאיר מחשב השרת דלוק כל הזמן וזה בטח פחות יציב מחיבור ישיר של המודם ל-HUB) ושהם עושים את זה ע"י רישום ה-IP שבמודם כבלים חייב להיות קבוע? (במודם ADSL, כמדומני, ה-IP דינמי אז אי אפשר לחסום שיתוף אפילו ל-100 תחנות אם בא לי, נכון?) האם מישהו הצליח כן לעשות שיתוף "חומרה זול" אני קורא לו (ללא תוכנה וללא נתב) ע"י חיבור מודם ADSL או כבלים ישירות ל-HUB וכך לשתף אותו ברשת ללא צורך בהשארת אף מחשב דלוק? אני יודע שלמודם כבלים גם יש יתרונות, אבל מעניינת אותי הנקודה הנ"ל.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by J.t.R,

שלום לכולם וחג שמח יש לי בבית 2 מחשבים... הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר.. ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... זה יוצא יותר מ25 מ'... חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית.. וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה... לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם??? מה אתם אומרים?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חבר שלי מוריד מאפטיפי מסוים במהירות של 80קיי ויש לו כבלים בספק 012 מאותו אפטיפי אני מוריד ב8קיי בלבד ואני מנוי אידיאסאל באקטקום....לגבי הפינגים לי יש יותר טובים. אתם יודעים אוי למה זה ככה? זה לא הבדל קטן אלא הבדל ענק במהירות.....קשור לשרתים של אקטקום אולי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by giliboy,

שלום, יש לי אינטרנט כבלים של עורצי זהב וספק 012. עד עכשיו הייתי תמיד מחובר לאינטרנט ועכשיו 012 עברו לחייגנים... יש אפשורת במקום להתחבר דרך החייגן שהוא יהיה מחובר כל הזמן? (כמו ראוטר..?)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא בטוח במשהו אחד: שמעתי את הפירסומת החדשה של הכלבים לאינטרנט מהיר. בפירסומת זו הקריין מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיוג רגיל (dialup) ונתקל בצליל התחברות (hand shake) והצליל פשוט לא נגמר ולא ניתן להתחבר. מוזר היה לי לשמוע (ואולי זה רק אני כי פשוט מזמן לא התחברתי עם מודם חיוג רגיל) ש"צליל החיבור" הוא בעצם צליל של פקס!!!! האם אני טועה??? או שפשוט הכלבים חושבים שאנחנו מטומטמים. כמו כן הם מנסים למכור לנו אינטרנט מהיר יותר אבל בעצם אומרים הרבה ולא אומרים בעצם כלום: הקריין החביב מציע: אינטרנט ללא חיבור לקו הטלפון (ובעצם מנסה לרמוז ש-ADSL כן "תופס" את קו הטלפון - דבר שאינו נכון) וכמו כן אינטרנט מהיר יותר (אך הם לא אומרים ממה). זה נכון שאינטרנט בכלבים מהיר יותר אבל הם נזהר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by OrGAzmUs,

שלום. יש ברשותי שני מחשבים, האחד פועל על מערכת הפעלה ווינדוס XP, והשני על 2000 professional. למחשב שעליו מותקן XP מחובר מודם ה-ADSL, ולמחשב זה יש כרטיס רשת נוסף שמחובר בעזרת כבל מוצלב לכרטיס הרשת שמחשב השני, שעליו מותקנת מעק ההפעלה 2000. מה עליי לעשות בכדי לשתף את החיבור בין שני המחשבים? (אנא אם שאלה זו נשאלה בעבר, הפנו אותי אליה כי באמת חיפשתי אותה במשך שעה וחצי לפני כתיבת שאלה זו, ולא מצאתי אותה).

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by someone,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת: בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2 הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED. ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין... עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא: Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAY וזה עדיין עובד טוב... אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מצטט מהפרסומת: "רוצים להוריד סרטים או מוזיקה ומהירות מסחררת" גם אתם חושבים ככה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב. ברשותי שני המחשבים. באחד מהם מותקן אינטרנט מהיר בכבלים דרך מודם שמוחובר לכרטיס רשת. מותקנת במחשב הזה windows XP. במחשב האורח, מותקנת windows 98. חיברתי בין שני המחשבים בכבל מוצלב. מה עלי לעשות עכשיו? בתודה מראש, עדי רובין. נ.ב. החיפוש לא ממש עזר לי. עריכה: ביום ראשון אני אתקין WinXP גם על המחשב השני, ואז אני אנסה שוב לסדר את הרשת (לא הצלחתי עכשיו).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dorish,

איך אני בודק את מהירות ה PING שלי בכול אתר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ns,

בבקשה מה יותר מהיר ו אתם יכולים לשלוח לי גם תגובות מה יותר זול וכל מיני עצות טוב . תודה רבה N.S

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Vortex,

אני רוצה לעשות אינטרנט מהיר, אבל בכל חברה יש קטש אחר. הבנתי שצריך לשלם פעמיים בכל מקרה: כסף לספק, וכסף לבזק. בכבלים : כסף לספק, כסף לחברת כבלים. עכשיו חשבתי לעצמי מה יותר משתלם מבחינת שני הגורמים הנ"ל, גלשתי באתרים שונים אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה אחת..... אז חשבתי שאני אשאל כאן, הרי המשתמשים יודעים הכי טוב..... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by imac,

האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. אני קונה אינטרנט מהיר ו אני לא יודע באמת מה יותר מהיר adsl או כבלים במי יהיה לי פינג יותר נמוך ויעבוד לי יותר מהר?? ובמי אני הוריד מהר יותר ? על כמה adsl0.5 מוריד אני לא יודע כי אצל אמא שלי יש לי adsl 1.5 וזה מוריד לי על 200k . מה לעשות??????????? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by frank31,

שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים