עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by izikd,

מישהו יודע איך אני יכול לעשות רשת בדוס, אני מתכוון ממש דוס לא חלון דוס(CMD) ? תודה אהה ועוד משהו למישהו במקרה יש ניסיון עם מודמים של Terayon?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי ראוטר של לינקסיס - האם ישנה דרך לדעת מי מתחבר לראוטר (מי מעביר/מקבל מידע דרך הראוטר?) אני רוצה לבדוק אם יש מישהו (שכן למשל) שמתחבר לראוטר שלי. המהירות אינטרנט אצלי ירדה משמועתית לאחרונה. תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by dragonslay,

שלום, איך הופכים את הסמארטבוקס של אורנג' לנקודת גישה?

4. Started by GaTor120,

אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by OmerS,

היי, אני אומנם רק בן 17 אבל אני מתקן מחשבים ומתקין רשתות ויש לי מספר לקוחות קבועים.. בקרוב יש לי מספר עבודות של התקנת רשתות ביתיות ואני מחפש חנות שמוכרת ציוד לטכנאי רשתות אני מחפש חנות שיש לה את הדברים הבאים: - שקעים לרשת (רגילים וגם Gewiss - השקעים המודולריים שיש בבתים החדשים) - כבל השחלה (כבל פלסטי שמשחילים לצנרת בקיר לפני הכבל רשת, נראה לי שקוראים לזה סטלבנד) - לוחץ קורונות (אם מישהו יודע מה זה בכלל) - ראשים לכבל רשת - בודק תקינות של חיבורים בקשר לכבל עצמו יש לי מקום שאני קונה אותו די בזול אז אני לא מחפש את זה.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות באמצעות ה- ICQ: 98136519

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ayacoby,

יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ? תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. אני מנסה לחבר כבל רשת מהמדפסת לראוטר, הראטור לא מזהה אותו כלל בדקתי תקינות כבל רשת, וזה תקין

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by Cyron,

למה אני לא יכול לשמוע את הצילצולים להורדה ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. היי, אז אחרי שקראתי כל כך הרבה המלצות על הראוטר הזה של TP-LINK... החלטתי לקנות אותו.. ואכן הוא שווה את ההמלצות. חיברתי וקינפגתי אותו כמו שצריך עם הקושחה המקורית שלו, L2TP, MAC Access control, WPA2... הבעיה היחידה היא שאחת לכמה שעות, לא ניתן להתחבר אל הרשת האלחוטית: במחשב שמנסה להתחבר באופן אלחוטי הוא רושם ״גישה מוגבלת״ עם סימן קריאה צהוב... ופשוט אין חיבור לאינטרנט באייפון שלי הוא מבקש להכניס את מבטח האבטחה ולמרות שאני מכניס את המפתח הנכון הוא רושם ״לא ניתן להתחבר״. כתובות הMAC מוזנות בנתב כמו שצריך... וכך גם מפתח האבטחה. עלה בדעתי שאולי אחת ההגדרות שגויה... אבל לא מצאתי כלום כשעברתי על ההגדרות... אני אודה לכם מעומק הלב אם תוכלו לעזור... תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. גוגל פותחת שירות לרכישת שמות מתחם (Domain). בשלב זה השירות הוא בגרסת בטא ונדרש קוד הזמנה על מנת להתחיל לעשות בו שימוש. מי שמעוניין בקוד, יכול להרשם לרשימת ההמתנה. שירות הרישום של גוגל אמנם לא יכלול אחסון, אבל יאפשר רישום של 100 כתובות דואר אלקטרוני ובנוסף ניתן יהיה להשתמש, ללא תשלום נוסף, בשירות פרוקסי שלא יחשוף את בעל הדומיין. http://www.theverge.com/2014/6/23/5835560/google-launches-domain-registration-service

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום אנשים. איך אני מחבר מודם שהוא גם ראוטר למתג כדי ששתי המחשבים יהיו מחוברים ברשת ומחוברים לאנטרנט. סליחה על הבורות בתקשורת. תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. Started by wintert,

שלום לכולם, יש לי חבר שיש לו ראוטר כלשהוא ו-AP של Edimax דגם EW7416APN. ה-AP מחובר מול הראוטר הנ"ל והכל תקין. כאשר יש הפסקת חשמל, לוקח לראוטר כמה דקות להתאפס אבל ל-AP לוקח ממש כמה שניות. הבעיה היא שה-AP עולה יותר מהר מהראוטר ואז הוא לא מצליח להתחבר אליו וכנראה מפסיק לנסות ואז הוא צריך ללכת ל-AP, להתחבר אליו פיזית עם כבל ולסנכרן אותו מול הראוטר שוב. בעיה: ה-AP נמצא על הגג אופציה אחת היא כנראה להתחבר עם כבל ישירות מהראוטר ל-AP ואז לא תהיה בעיה. מצד שני, למה לקנות AP אלחוטי אם הוא מתחבר אליו עם כבל. שאלה: האם יש אפשרות להגדיר ל-AP שיעשה כל כמה זמן ניסיון להתחברות מחדש?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by ExtraSi,

מטה מופיעה הבעיה המקורית, אך לפני כן רציתי לוודא שהרשת הבייתית תקינה, כיצד עושים זאת? כיצד בודקים שהרשת תקינה ובאיזו מהירות היא עובדת? ------------- ניגון מקרטע של HD דרך LAN ב XBMC על Raspberry Pi Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך.

• 20 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. Started by kio,

היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?

17. Started by TimoTy,

זהו בעצם אני מחפש משהו כמו SuprNova

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  18. אז ככה, יש לי ראוטר במחשב אחד, ועוד מחשב בחדר אחר. בקיר עוברים כבלי רשת, בערך 30 מטר או יותר, אין לי מושג. כשאני מחבר את הראוטר למחשב השני (בחדר השני) הנורה של הקליטה דולקת, אבל המחשב לא מתקשר עם ה-DHCP ולא מקבל IP בכלל. אז אמרתי, אולי זאת בעיה בכבל. החלפתי אותו ולא עזר. חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי לכבל הזה (יש לו כרטיס רשת GIGABIT מובנה אם זה משנה) ועבד מעולה. אז החלטתי שהבעיה בכרטיס רשת, אז החלפתי אותו לכרטיס רשת מאותו דגם, ולא עזר. העברתי את המחשב לחדר של הראוטר וחיברתי אותו ישר עם כבל 3 מטר, ועבד מעולה. אז בקיצור: הגעתי למסקנה שעוצמת האות שנשלחת מהראוטר שעוברת דרך איזה 30 מטר כבל נחלשת מספיק כדי שהכרטיס רשת (שהוא לא מי יודע מה... REALTEK 10/100 פשוט) לא קולט אותו…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by nme86,

שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  20. שלום, אני עושה פרוייקט מסויים, ואני צריך לבצע פינג בין מספר רב של מחשבים. רציתי לדעת מה הזמן המקובל בין פינג אחד למשנהו. תודה. נ.ב. כשהפרוייקט יהייה מוכן אעלה אותו לפורום ראשי.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Spiritus,

אני משתמש בפיירוול חומרה של ALCATEL. עכשיו כדיי לבטל את הפיירוול אני ניכנס ל telnet 10.0.0.138 - איפה שם אני מבטל את הפיירוול ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. עבדתי עד לפני שבוע עם מודם חיצוני - שהיה שייך לבזק - Alcatel Speed Touch. קיבלתי במסגרת מבצע ההצטרפות לברק 013 מודם PCI של Itex. :AR15: טעות פטאלית מאז הגלישה היא אסון. יש למודם בעיות סינכרון קשות, הוא מתנתק ומתחבר כל הזמן - זהו מצב שלא הכרתי כלל בעבר. נאמר לי שהמודם רגיש... טוב אני אדבר איתו יפה שלא ייעלב מחובר לי על אותו קו גם פקס (שהיה מחובר תמיד - אני גולש ב-ADSL יותר משנתיים ללא כל בעייה) והם טענו שכאן הבעייה. ניתקתי את הפקס והשארתי בשביל הניסיון את ה-ADSL בודד על הקו ובצעתי Restart למחשב הכל בדיוק אותו דבר. המודם מוגדר ומקונפג היטב למיטב בדיקותי. הם כרגע שוקלים (כבר שבוע שלם!!!!!!!!!!!!!!!!) מה לעשות ולאיזה מודם להחליף לי. מסתבר בבדיקה שערכתי שקיימים ש…

23. היי, אני צריך המלצה על נתב, אבל יש לי יותר מדי דרישות כאלה שאני בהחלט בספק אם יש נתב שעונה על כולן, אנסה לתמצת כמה שאפשר. מה כרגע יש לי ? מודם-נתב 2WIRE HOMEPORTAL 1000SW המחשבים המחוברים : אחד מחובר באיטרנט, השני בכרטיס PCI, השלישי ב USB (שעושה בעיות ניתוקים - תקלה ידועה בפורום הזה הרבה) הרביעי והחמישי מתחברים אלחוטית. על הראוטר שילמנו, כך שאני חושב שהוא שלנו (ולא בהשאלה). הנתב האידאלי בשבילי יכיל כמה שיותר מהאפשרויות הבאות : 1. תמיכה ב HPNA - (חובה) . שני מחשבים שלי בבית מחוברים לרשת הטלפון וכך אל הנתב ולכן זה חובה. הבנתי ש 2WIRE שולטת בשוק, אין מניעה לבחור בה אם היא מקיימת את שאר הדרישות. 2. תמיכה ב HPNA3 - (רשות) קצב של 10MBIT ב HPNA 2 (שיש לי עם הנתב כרגע) הוא איטי, …

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. קניתי מחשב נייח חדש. יש לי בדירה שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בעזרת TP-LINK (הספקית היא הוט). הראטור מרוחק פיזית המחשב הנייח, ולכן אני רוצה שהמחשב הנייח יוכל להתחבר לרשת האלחוטית גם כן, בדומה לשני המחשבים הניידים. אם זה רלוונטי, על המחשב יש WIN7, ולוח האם שיש לי הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H : http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H מה אני צריך לעשות בכדי להתחבר לרשת האלחוטית במחשב הנייח?

• 11 תגובות
    • 46.2k צפיות
  25. היי חבר'ה, אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל. כמובן שדרך ה-HOTBOX. ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית. אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש. זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי). אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.