רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלחוטי, רק נתב רגיל פשוט של EDIMAX + יחידת access point אלחוטית פשוטה. מעוניין להקים רשת אלחוטית מאובטחת ככל האפשר ללא עלות נוספת - משהו פשוט אם אפשר.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. קראתי פעם ב PCPRO שניתן לבצע שיתוף אינטרנט באמצעות SWITCH. OK, אז קניתי סוף סוף SWITCH 3COM 3300 אבל שום דבר לא עובד. במחשב הראשי Win2K - יש 2 כרטיסים. אחד לADSL והשני לSWITCH עם כתובת 192.168.0.1 במחשב השני WINXP - יש כרטיס אחד שכתובתו 192.168.0.2 אני מצליח חבעביר קבצים מאחד לשני, אבל אפילו PING מהמחשב השני לראשי אני לא מצליח לעשות? מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.psi.co.il/ ציינו גם את ספק האינטרנט דרכו אתם מחוברים בבקשה... משום מה, הכתובת לא מופיעה בשרת ה-DNS בו אני עושה שימוש.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני נתקל בדבר מוזר..תמיד שאני פותח את האתר אני שומע ברקע סרטונים ברקע שפועלים למרות שלא הפעלתי כלום. אני מדגיש רק שומע לא רואה. ותמיד זה אותו סרטון שאני שומע ברקע. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים אבא שלי החליט לעבור לסלקום פייבר מה שהתברר כטעות מרה מצידי (אני משחק במשחקי רשת). השאלה לי היא האם אני יכול להתחבר בנוסף לסלקום לבזק ולהשתמש בו כקו פרטי נטו בשבילי (אנחנו גרים בדירה). דיברתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי ואמרו לי שאי אפשר להחזיק 2 קווים באותה דירה. עכשיו אני לא מבין משהו אחד.. נגיד ואני גר בדירה מפוצלת נגיד של 3+2, הרי יש לי אפשרות להתקין אינטרנט ליחידה שלי לא? אז מה ההיגיון? כי הרי מדובר ב2 תשתיות שונות .. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני כבר כשנה משתמש ב LINKSYS WRT160N שאין ספק שהוא נתב מעולה. שידרגתי את האינטרנט ל 20 מגה ובזק החליפו לי למודם שהוא גם נתב D-LINK 6740U. מה הייתם עושים במקומי? מצד אחד בא לי להשתמש במודם גם כנתב וככה לחסוך במכשירים וחיבורים נוספים, מצד שני חבל לי על הנתב שקניתי (כי הוא מעולה) וכמובן שאני רוצה לקבל את המיטב לכן אני לא יודע באמת איזה נתב עדיף מבין שניהם (או ששניהם עושים את אותה עבודה בדיוק). חשוב לציין שלנתב מחובר לי (קווי), 2 ממירים של יאס טוטאל, הטלויזיה, והאקסטרימר. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעשות רשת בדוס, אני מתכוון ממש דוס לא חלון דוס(CMD) ? תודה אהה ועוד משהו למישהו במקרה יש ניסיון עם מודמים של Terayon?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של לינקסיס - האם ישנה דרך לדעת מי מתחבר לראוטר (מי מעביר/מקבל מידע דרך הראוטר?) אני רוצה לבדוק אם יש מישהו (שכן למשל) שמתחבר לראוטר שלי. המהירות אינטרנט אצלי ירדה משמועתית לאחרונה. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, איך הופכים את הסמארטבוקס של אורנג' לנקודת גישה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני אומנם רק בן 17 אבל אני מתקן מחשבים ומתקין רשתות ויש לי מספר לקוחות קבועים.. בקרוב יש לי מספר עבודות של התקנת רשתות ביתיות ואני מחפש חנות שמוכרת ציוד לטכנאי רשתות אני מחפש חנות שיש לה את הדברים הבאים: - שקעים לרשת (רגילים וגם Gewiss - השקעים המודולריים שיש בבתים החדשים) - כבל השחלה (כבל פלסטי שמשחילים לצנרת בקיר לפני הכבל רשת, נראה לי שקוראים לזה סטלבנד) - לוחץ קורונות (אם מישהו יודע מה זה בכלל) - ראשים לכבל רשת - בודק תקינות של חיבורים בקשר לכבל עצמו יש לי מקום שאני קונה אותו די בזול אז אני לא מחפש את זה.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות באמצעות ה- ICQ: 98136519
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל רשת מהמדפסת לראוטר, הראטור לא מזהה אותו כלל בדקתי תקינות כבל רשת, וזה תקין
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
היי, אז אחרי שקראתי כל כך הרבה המלצות על הראוטר הזה של TP-LINK... החלטתי לקנות אותו.. ואכן הוא שווה את ההמלצות. חיברתי וקינפגתי אותו כמו שצריך עם הקושחה המקורית שלו, L2TP, MAC Access control, WPA2... הבעיה היחידה היא שאחת לכמה שעות, לא ניתן להתחבר אל הרשת האלחוטית: במחשב שמנסה להתחבר באופן אלחוטי הוא רושם ״גישה מוגבלת״ עם סימן קריאה צהוב... ופשוט אין חיבור לאינטרנט באייפון שלי הוא מבקש להכניס את מבטח האבטחה ולמרות שאני מכניס את המפתח הנכון הוא רושם ״לא ניתן להתחבר״. כתובות הMAC מוזנות בנתב כמו שצריך... וכך גם מפתח האבטחה. עלה בדעתי שאולי אחת ההגדרות שגויה... אבל לא מצאתי כלום כשעברתי על ההגדרות... אני אודה לכם מעומק הלב אם תוכלו לעזור... תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
גוגל פותחת שירות לרכישת שמות מתחם (Domain). בשלב זה השירות הוא בגרסת בטא ונדרש קוד הזמנה על מנת להתחיל לעשות בו שימוש. מי שמעוניין בקוד, יכול להרשם לרשימת ההמתנה. שירות הרישום של גוגל אמנם לא יכלול אחסון, אבל יאפשר רישום של 100 כתובות דואר אלקטרוני ובנוסף ניתן יהיה להשתמש, ללא תשלום נוסף, בשירות פרוקסי שלא יחשוף את בעל הדומיין. http://www.theverge.com/2014/6/23/5835560/google-launches-domain-registration-service
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אנשים. איך אני מחבר מודם שהוא גם ראוטר למתג כדי ששתי המחשבים יהיו מחוברים ברשת ומחוברים לאנטרנט. סליחה על הבורות בתקשורת. תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שיש לו ראוטר כלשהוא ו-AP של Edimax דגם EW7416APN. ה-AP מחובר מול הראוטר הנ"ל והכל תקין. כאשר יש הפסקת חשמל, לוקח לראוטר כמה דקות להתאפס אבל ל-AP לוקח ממש כמה שניות. הבעיה היא שה-AP עולה יותר מהר מהראוטר ואז הוא לא מצליח להתחבר אליו וכנראה מפסיק לנסות ואז הוא צריך ללכת ל-AP, להתחבר אליו פיזית עם כבל ולסנכרן אותו מול הראוטר שוב. בעיה: ה-AP נמצא על הגג אופציה אחת היא כנראה להתחבר עם כבל ישירות מהראוטר ל-AP ואז לא תהיה בעיה. מצד שני, למה לקנות AP אלחוטי אם הוא מתחבר אליו עם כבל. שאלה: האם יש אפשרות להגדיר ל-AP שיעשה כל כמה זמן ניסיון להתחברות מחדש?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מטה מופיעה הבעיה המקורית, אך לפני כן רציתי לוודא שהרשת הבייתית תקינה, כיצד עושים זאת? כיצד בודקים שהרשת תקינה ובאיזו מהירות היא עובדת? ------------- ניגון מקרטע של HD דרך LAN ב XBMC על Raspberry Pi Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך.
-
- 20 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-