רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך לשטף ברשט חיבור לאינטרנט בכבלים ערוציי זהב דרך חייגן NetVision ?יש דרך לקנפג WinRoute או WinGate במקררה הקשה הזה??? או שיש פיטרונות אחרות? מישהו מכיר נטב שאפשר לקנפג אותו עים חייגן?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חולק ADSL 512K. הADSL נמצא על מחשב אחד והמחשב השני מתחבר דרכו. כששני המחשבים באינטרנט מורידים משהו או גולשים הוא מוריד את מהירות הגלישה וההורדה. בשני המחשבים מותקן Windows XP, כרטיס Ethernet 10 100MBPS. דרך אגב גם אמרו לי הרבה אנשים אחרים שהם עושים בדיוק את אותו הדבר שזה לא מאט. ואני שמתי לב שהמחשב עם הADSL מוריד בערך 50K והשני 10K. הבנתי גם שיש אפשרות שחלק מהPakages עלולות ללכת לאיבוד, איך אני יכול לדעת על זה אם זה קורה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. לאחרונה הרכבנו בבית שלי רשת בין שלושה מחשבים, כאשר המארח מריץ אקספי, ואליו מתחברים שני מחשבים - אקספי וחלונות 98. שיתפנו קבצים, שיתפנו חיבור אינטרנט, והכל עובד, חוץ מדבר מוזר אחד! מספר אתרים הפכו להיות לא נגישים במחשבים שמתארחים, ואילו המארח נכנס אליהם בלי בעיה. אחד האתרים הוא hotmail.co.il צריך עזרה בתודה מראש - שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 של נטויזיון אני משלם 99 שקל לחודש למשך 6 חודשיים עוד חודש נגמרת ההתחיבות + לבזק על חבלילה 0.5 אני חושב עוד 100 שקל עכשיו חשבתי לעבור לכבלים 750 אבל רציתי לדעת במה זה כרוך? כלומר התקנה וקבלת מודם כבלים? אני רוצה לראות אם אני יכול לחסוך והאם יש דיל טוב כרגע?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי סוויץ' של 3com (הoffice connect), עכשיו באתי וחיברתי אותו כמו שצריך.. חיברתי את המחשב שהיה עד עכשיו שרת והנורית שלו נדלקה.. חיברתי את המחשב השני ופתאום אין לו רשת... למה זה? יש איזושהיא בעיה מסויימת עם הסוויץ'? הוא לא אמור לתפקד כמו האב בעיקרון? יש איזושהיא הגדרה שאני צריך לתת לו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1.מישהו יכול להסביר לי מאוד בכלליות על התכנה הזאת (מה היא עושה , איך ת וכו'...) כי אני בערך יודע 2.האם יש דרישה מינימלית על המודם שהיא תפעל איתו? או שאני יכול להשתמש ב 14000 מסריח? ואיך זה ישפיע על המהירות? תודה. נ.ב. - למנהלים אם אתם חושבים שזה מתאים יותר לפורום תכנה אז תעבירו...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי מרושת כחלק מקבוצת LAN די גדולה. ברשת הזו ישנם מס' קבוצות מחשבים (Groups) כאשר בכל קבוצה מס' מחשבים (בין בודדים ל-15 בקבוצה הגדולה ביותר). למחשבים יש מערכות הפעלה שונות / חומרה שונה אחד מהשני. כל המחשבים מחוברים לשרת אחד מרכזי שמנתב את התקשורת החוצה. אני שואל אם ישנה איזושהיא דרך כדי לגרום לשרת של הרשת (שממנו "יוצאים" החוצה), לתת קדימות ראשונה למחשב שלי בהעברת/קבלת נתונים (תקשורת)? הרי תקשורת ברשת מחשבים נעשית במעיין "תור" (FIFO - First In First Out). אולי ישנה תוכנה מסויימת שיכולה לגרום לכך? מישהו מכיר משהו? מקווה שהבנתם אותי, ואם לא - תשאלו מה לא ברור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם שני מחשבים באחד מהם יש לי חיבור ADSL ואני רוצה שהמחשב השני שמחובר ברשת יוכל גם לגלוש באינטרנט דרך המחשב שיש לו ADSL איך עושים את זה בבקשה? יש לי WIN98 והאם יש תוכנה שתאפשר לי שליטה על המהירות שאני נותן למחשב השני לגלוש בה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה איתם של מהירות, המהירות עצמה בסדר אבל אחרי איזה 10 דקות של גלישה המהירות יורדת ל1KPS וזה ממש מעצבן והם כמובן מכחישים יש למישהו רעיון חוץ מלעבור ספק?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ADSL במהירות של 500KBS ,עברתי לכבלים, כי שם החבילה של 750KBS עולה בדיוק כמו מה שאני משלם עכשיו לADSL. האם עשיתי טעות שעברתי לכבלים? בנתיים זה רק אני ועוד מישהו בשכונה עם כבלים....
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
[tr][/tr] שלום חברים יש לי רשת ביתית של 4 מחשבים המחוברים בHUB הכל עובד, הכל אחלה. כל המחשבים מבוססים על מערכת הפעלה XP. לאחרונה חיברתי מודם כבלים (מוטורולה) בחיבור USB לאחד המחשבים ושיתפתי אותו. כעת כל המחשבים יכולים להתחבר לאינטרנט ללא שום בעייה. הבעיה שישנה היא: חובה להשאיר את המחשב בחיבור USB תמיד פתוח !!! מחפש פתרון לחיבור המודם לHUB כך שכל המחשבים יוכלו להשתמש בו זמנית מבלי להיות תלויים במחשב זה או אחר מניסיון של חיבור המודם לHUB רק מחשב 1 רואה אותו בו זמנית מה עושים?????????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי! לפני שנה קניתי כרטיס רשת, ועכשיו התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי Windows98, אבל לצערי איבדתי את הדיסקט עם הדרייבר של הכרטיס. הוצאתי את הכרטיס על מנת לגלות איזה סוג הוא כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, אבל הדבר אינו מצויין בשום מקום על הכרטיס! ישנם שני שמות על הצ'יפים שעל פיהם ניסיתי להוריד דרייבר, אבל בשני המקרים הדרייבר לא פעל. כלומר, הוא זיהה את הכרטיס, אבל נתן שגיאה. איך מגלים של מי הכרטיס? של איזו חברה בדיוק?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את זה כבר מלא אבל חיפוש יסודי בפורום החזיר רק מה לעשות כשאני כבר בתוך האקךמקא מישהו יכול להסביר את התהליך מההתחלה ועד הסוף כולל כניסה לקונפיגורציה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים בבית עם האב ואת המודם של ALCATEL קינפגתי כ ROUTER הכל עובד סבבה אבל בגלל שלכל מחשב עכשיו יש IP מקומי שאני נתתי לו אי אפשר לשלוח קבצים לשמשל ב MESSANGER או להקים שיחה בNETMEETING יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון (בתקופה שבין 10/11/2002 לבין 13/11/2002 ) נעשו בחברת הכבלים "ערוצי זהב" שידרוג למערכת התמסורת שלהם באיזור הדרום ואיזורים אחרים בארץ. לאחר שיחה קצרה ביני לבין חברת האינטרנט שלי -"בזק בינלאומי" הובהר לי כי הם מתחילים בתקופת פיילוט שבו ניתנו ל-20 משתמשים חייגנים ע"מ לתקשר עם חברת ספקית האינטרט. כפי שידוע לכולם תקופת החייגנים אכן מבורכת ויעילה אך חברות הכבלים, עם חברות ספקית האינטרנט מפתחות את החייגנים לבדן תוך התעלמות מתקנים שבהם נתבים תומכים (לפי מקורות שונים בארץ). עם מספר הסתייגויות: *בעיות רבות נבעו מחייגנים באיזור המרכז (חברות הכבלים מתב) גרמו למספר רב של לקוחות זועמים. *בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מנתבים כיוון שהם משתמשים לקוחות רבים בכל העולם הרחב והמתוקן…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיי לא יכול!! אני מנסה לפעמים לעלות איזה קובץ לשרת, נניח http://my.viaf.co.il - שרת מהיר. אז אני מנסה לעלות תמונה למשל, זה פשוט מעלה ומעלה ומעלה, האינטרנט לא מראה שהוא פועל, בIE למטה זה מראה כאילו הוא פועל, אבל לא קורה כלום. המהירות שליחה פשוט תקועה. הלכתי וניסיתי בשרת אחר: NANA. אותה בעייה, פשוט לא מעלה, המהירות שליחה פשוט לא רוצה לעבוד. לאחר מכן, הלכתי וניסיתי ב WALLA, אותו הדבר, אחרי זה ב GEOCITIES - אותו הדבר. גם כשאני שולח בICQ לאנשים קבצים, זה מראה בהתחלה 2K לשנייה, יורד ל0K לשנייה ולא זז, ככה תקוע. אין לי שום פיירוול מותקן, במשחקים יש לי פינגים מעולים, יש לי WindowsXP Pro עם מודם ADSL USB ROTAL כחול, הספקית: Netvision, מהירות האיידיאסאל: 0.5. HEL…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים לאחד יש כרטיס רשת 10\100 ולשני אין איזה כדאי לקנות לו? ואני לא רוצה שחוטים יתחילו לרוץ לי בבית (המחשבים לא באותו חדר) אז אני רוצה לעשות או אלחוטית או כלום עצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-