רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ראיתם אותה? "זה מה שקורה כשהטכנולוגיה המוגבלת של חברות הכבלים מחברת את כל הבניין לאינטרנט בכבלים" YEAH RIGHT... לא מורגשת אפילו ירידה בביצועים של האינטרנט...
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית של 2-3 מחשבים לאינטרנט דרך מודם אלקטל השתי אפשרויות שאני רואה כרגע הם: 1) להפוך את המודם לרוטר ולחבר אותו לסוויץ 2) לקנות רוטר עם סוויטץ מובנה השאלה שלי היא מעדיף מבחינה טכנית (לא כספית). אם רוטר אז אני שוקל את EDIMAX 6104 עם FW כי נראה לי עדיף FW חומרה מאשר לבנות על ההגנה של המודם ושל תוכנת FW. מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה אתר שהמודם החדש שבזק סטור מוכרים (הסמסונג) אז שהוא נקרא: Samsung ADSL AHT-E300 ADSL Router עכשיו שאלתי היא מה זה הראוטר בסוף זה אומר שהוא מתפקד גם כראוטר? ואם כן אז איך אני עושה שהוא יהיה ראוטר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם 3 מחשבים 2 רגילים ואחד נייד. הנייד לא רוצה להתחבר לרשת. אם אני שם מחשב רגיל במקומו הוא מתחבר כך שהקו תקין. לעומת זאת אם אני מחבר אותו בכבל קצר להאב הנייד מתחבר. הכבל לחדר אורכו כ- 25 מטר האם זו יכולה להיות סיבה? (אל תשכחו שלמחשב רגיל הוא כן מתחבר בלי בעיה). כרטיס הרשת בנייד של קומפאק הוא XIRCOM משולב רשת ומודם. בבקשה עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. זקוק לרעיון יצירתי!! יש לי דסקטופ (win xp pro), לאפטופ (win 98), מודם ADSL של אלקטל, ראוטר של Belkin (ארבעה פורטים + פורט ל-ADSL) מחוברים ברשת. ה-setup של הראוטר מאפשר בחירה בין 3 אפשרויות: IP דינאמי, IP סטאטי או PPPoE. מכיון שמודם ADSL אינו מחובר כל הזמן אלא דורש חיוג עם הגדרת שם משתמש וסיסמא, יש לבחור ע"פ הוראות של Belkin (כך גם אמרו לי בטלפון) ב-PPPoE. הבעיה שקוי זהב עובדים ב-PPPoA ובזה הראוטר לא תומך. ניסיתי בכל 3 השיטות. הצורה היחידה בה הצלחתי לגלוש (חלקית) היא כאשר הגדרתי IP סטאטי (למרות שאין לי IP קבוע), בעזרת ההגדרות הבאות: WAN IP- 10.200.1.1 (קוי זהב) Subnet Mask- 255.0.0.0. Gateway IP- 10.0.0.138 DNS- 10.0.0.138 במחשבים מוגדר קבלת IP אוטומאטית הבעיה שההתחב…
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים חבילת 0.75 של 012 וערוצי זהב שעד היום הוא עבד בסדר גמור אבל פתאום הוא הפך לאיטי מאוד התקשרתי לתמיכה תכנית והם אמרו לי שזה בגלל שיש לי יותר מדי פרסומות במחשב ואני צריך לעשות הסרה אם התוכנה AD-AWARE עשיתי אך זה לא עזר התקשרתי עוד הפעם ואז אמרו לי שאני צריך לבטל את החייגן ולהיתחבר בלי חייגן עשיתי את זה מהירות ההורדה חזרה אבל עדיין הגלישה איטית וההורדה בתוכנות כמו מירק וקאזה איטית מאוד (בין 10-18 KBPS). וחוץ מזה עשיתי בדיקה באתר SPEEDTEST.COM והתוצאה שקיבלתי הייתה BELOW AVARGE הוא כתב שאני מוריד מגה 1 לדקה! אז בבקשה ממכם תעזרו לי לפתור את הבעיה בבקשה!!! אני ממש נועש :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תשמעו משהו שמטריף אותי :AR15: אני לרוח של ספק אינטרנט מהיר מסוים כבר שנתיים. שילמתי מחירים מקסימליים על הכל : התחברות, מנוי חודשי, חכירת מודם וכד'. החלטתי להוריד קצת עלויות ומכיוון שהספק שלי העלה מחירים לעננים חיפשתי בית חדש. מסתבר שלקוחות ותיקים של ה-ADSL לא חשוב מי הספק, לא רשאים לקבל מודם חינם. מי לא מאפשר??? נכון חברת נזק ! שימו לב למדיניות בזק : רוצים מודם חינם.. אין בעייה, תתנתק מהאינטרנט לחודש צינון !!!!!! תתחבר שוב, תשלם דמי התקנה מלאים ללא כל מבצע ואז תקבל את המודם. שאלתי אותם ואם בחודש צינון, אני אצטנן לגמרי מבזק - אעיף אותם לקיביני... :AR15: אבטל את קו הטלפון לגמרי ואעבור לכבלים?? תשובה... תעשה מה שאתה רוצה. אין גבול לחוצפה של המונופול הארור הזה !!! מה דעתכ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעשות בעין שני מחשבים רשת ושהארדיסק על אחד מהם יהיה משותף גם לשני כזה שהוא יוכל לגשת אליו מ"המחשב שלי" והכל... כונן רשת כזה איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בימים הקורבים אני אהיה מחובר ל-ADSL 1.5 דרך שתי ספקיות: נטויז'ן, ובזק בינלאומי. ואני צריך להחליט באיזו מהן להישאר. אני לא יודע במי לבחור. שמעתי שבזק בינלאומי שיפרו את התשתית שלהם, והם אמורים להיות יותר מהירים. אבל אצלהם אני אצטרך לשלם 30 ¤ יותר לחודש. מה גם, שאתמול והיום אני בודק את המהירויות של השתיים, ואני לא רואה ממש הבדלים. וגם בדקתי פינגים לאתרים שונים בארץ ובחו"ל, ולא היו הבדלים משמעותיים. לפי מה ששמעתי, חשבתי שבזק בינלאומי יהיו יותר מהירים, אבל אני לא ראיתי הבדלים. בקשר לתמיכה ולשרות- איכפת לי, אבל פחות. יותר חשוב לי מבחינת מהירות, מי יותר טובה. אז במי כדאי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אממ... תגידו אפשר להעלות פורום (לא חייב שיהיה מהיר) דרך המחשב בלי שהיה לי שאלל כאילו אם מקום איחסון והכל?! אם כן אז... מאיפה יעזור לי מאוד אם תענו תודה ד"א אם זה לא קשור לנושא הזה אז תעבירו את זה לנושא המתאים...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול בבקשה האם משהו יודע אם הכבל שמתחבר ממודם ADSL רגיל של אלקטל לתוך כרטיס הרשת הינו כבל מוצלב או כבל רשת רגיל? תודה רבה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היום החליפו לי את האורכית לאלקטל. שמח וטוב לבב ישר שדרגתי את האלקטל (גרסה 6604) לפרו. אחרי שהכל הלך פיקס חברתי את האלקטל לאב (ג'ינייס דגם GF4080 SE) עלידי כבל מוצלב כמובן. אחרי שהמודם סרב להסתנכרן בכל אחד מהפורטים של האב התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר... הלכתי וקנתי כבל מוצלב חדש דנדש ושום דבר לא קורה.. ניסיתי גם לחבר את המודם בכבל רגיל דרך האפ-לינק אבל גם זה לא עזר כמובן עכשיו בא תורו של האב השאלתי מחבר אב עלום שם בן איזה 4-6 שנים ככה.. וראו איזה פלא.. המודם הסתנכרן בלי שום בעיה. העכשיו השאלה היא האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם אבים של ג'ינייס או כל חברה אחרת? יש איזה שהוא פתרון חוץ מלקנות אב חדש? תודה. נ.ב תודה ל-R0ckF0rD שעזר לי בזהוי הבעיה ושדרוג המודם.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד מעט נגמר לי ה- 6 חודשים התחייבות עם 012 אז אני ביינתיים מחפש ספקית טובה וזולה... ראיתי את ההצעות של אקטקום ונראו לי טובים... היא טובה? אני מתכוון יש לה ניתוקים... שירות לקחות טוב? וכו'? אה ותגידו איזה מודם היא מביאה (אני מתכוון למודם שהיא נותנת חינם...)
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקשרו מבזק ואמרו שהם מחליפים את האורקית באלקטל בגלל שהם מחליפים תשתית או משהו יש לציין שאני אם האורקית כבר שנה ולא היו לי שום בעיות מיוחדות איתו ובכלל דיי מרוצה יש סיבה שאני לא יסכים להחליף את המודם? תודה, HaimTS
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*השאלה נכתבה מחדש.. בבקשה לקרוא..* שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בתשתית של הרשת בבית הנקודת רשת שיש במרתף לא עבדה אף פעם, חוץ מזה יש בעיה אחרת אבל נעזוב את זה עכשיו.. הכבל רשת עובר מהארון רשת בקומה השניה דרך הארון חשמל בקומה הראשונה עד למרתף, לחברה שהתקינה כאן את הרשת יש מכשיר שבודק את התקינות של נקודות הרשת, המכשיר אומר שהכל תקין אבל כשמחברים מחשב זה לא עובד, לא משנה איזה מחשב או איזה כרטיס רשת.. אחרי הרבה תלונות לחברה הם אמרו שיש להם אותה בעיה בעוד 2 מקומות והם אמרו שהחלפת SWITCH אולי יעזור.. זה נראה לי ממש לא הגיוני.. כל הסימנים מצביעים על בעיה בתקשורת.. מישהו שעבד בתור עוזר למנהל רשת גדולה אמר לי שהבעיה היא אכן בעית תקשורת והיא נגרמת בגלל שהכבלים של הרשת עוברים קרוב ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה שווה? כמה אתם חוסכים (כסף)? ואך אתם שומרים על כתובת מייל קבועה? ואם חוזרים כל חצי שנה לספקית זאת או אחרת . . . . האם אין בעיות(הם תמיד מחברים חזרה במחיר מבצע?)
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף מודם יש לי עכשיו מודם PCI מהספק והם רוצים שעכשיו אני אקנה אותו ב400 ש"ח שזה דבר שאפילו בחלום לא הייתי עושה אז הנה האפשרויות בבזקסטור: PCI - שעולה 210 ש"ח USB - שעולה 400 ש"ח השאלה מה עדיף? למה? מה ההבדלים? ואם יש מקום אחר לקנות אותם חוץ מבזקסטור? תודה יחזקאל
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, ויש לי איי די אס אל חשבון אחד. המודם נמצא במחשב שלי, ואני רוצה דרך הרשת לעשות שגם המחשב השני יוכל לגלוש דרך האינטרנט איי די אס אל. ניסיתי לעות שיתוף אינטרנט בחיבור אבל אני לא יודע מה עושים חוץ מזה כי אני לא יודע איך להחבר מהמחשב השני. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון להקים רשת ביתית בין לאפטופ (win98) לדסקטופ (win xp pro). פוטנציאל גידול לעוד שני מחשבים. יש לי ראוטר של חב' "בלקין" - Four port cable/dsl Gateway router. מודם ADSL HOME של אלקטל. שאלות: 1. יש לי כבל שכתוב עליו: AMP netconnect cat5e cable E138034 1300 24AWG ועוד כל מיני אותיות... האם זה כבל בתקן הנדרש? 2. האם צריכה להיות בעיה כלשהי/התנגשות בחיבור בין הראוטר למודם ADSL? חבר שניסה להתקין רשת דומה נתקל בבעיות, זנח בסוף את הראוטר והשתמש במודם של אלקטל בתור ראוטר. 3. UDICOL כתב באחד הת'רדים ש"כדאי להשתמש בשקעים בולטים לקיר כך שאפשר לבצע חציצה בין הכבל של הקיר לבין המחשב". איפה ניתן למצוא שקעים כאלה? אני טוחן את הפורום כבר יומיים. מתכוון להעזר בלינק שלמטה ובמקורות נוס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני גורם ל IP שלי להיות קבוע? יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ו WINDOWS XP. תודה
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם... והמודם כנראה תקין... אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..) חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם? תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות... תודה מראש tom3r
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לשטף ברשט חיבור לאינטרנט בכבלים ערוציי זהב דרך חייגן NetVision ?יש דרך לקנפג WinRoute או WinGate במקררה הקשה הזה??? או שיש פיטרונות אחרות? מישהו מכיר נטב שאפשר לקנפג אותו עים חייגן?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-