עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לחברי הפורום, אני מתגורר בבניין ישןן בו אין תשתית של פרטנר או של סלקום, לחילופין ,ישנה תשתית של בזק . מבחינת איכות ההתקנה , מקצועיות של מתקין מן המניין או הבלאגן שנשאר בסיום ההתקנה , איזו חברה עדיפה ? לעבור לסיבים של בזק אני לא מעוניין כי ההתקנה מאוד יקרה . אני חושש ממצב בו אם וכאשר תהיה תקלה - פרטנר\סלקום לא יטפלו ויטילו את האשמה על בזק ומצידם בזק יטילו את האשמה על פרטר\סלקום ויהיה מצב של "בין הכיסאות" .ממה שראיתי ,המחירים של פרטנר מעט גבוהים יותר מאשר אלה של סלקום, אם אבחר בסופו של דבר בפרטנר , אני רוצה להבין על מה אני משלם את האקסטרה? אני תמיד בעד לשלם קצת יותר אם ההפרש שווה את זה. כמו כן, יש לי נתב פרטי שתומך מחיבור 1 ג'יגה (נתב ש…

2. Started by Zeos100,

איך מעירים (WakeUp) מחשב דרך רשת(Lan) ? ברשת ישנם 3 מחשבים : 1 - WinXP 2 - WinME 3 - Win98se מישהו מכיר דרך/תוכנה/או כול דבר אחר להעיר את מחשב הXP משאר המחשבים (הכי חשוב זה האופציה ממחשב WinME) ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי.. אני רכשתי לאחרונה נתב אלחוטי G בשביל בשביל לגלוש בבית בכל מקום באלחוטי. הנתב היה של Trendnet ועשה את העבודה די נאמנה בלי שום בעיות והאות היה יציב. הבעיה היא שהפעלתי תוכנת Emule. אז הנתב התחרפן ואיבדתי את האות. למזלי קניתי אותו אצל חבר שלי שהוא מכר אותו בחנות שהוא עובד אז הוא החזיר לי את מלוא הכסף וביטל את העיסקה. עשיתי מחקר ברשת וראיתי שEmule גומרת לתופעה הזאת בהרבה נתבים. אז החלטתי למה לא לקחת מחשב ישן למקם אותו במרכז הבית עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ואז להפוך את המחשב הזה לנתב. מצאתי כמה סוגי כרטיסי רשת אלחוטיים PCI ורציתי לקבל המלצה ממי שיש לו כרטיס כזה ומה הטווח קליטה שלו ואם הוא תומך WPA. ומה היציבות של האות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by dot com,

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט המהיר בגלל שאני גר רחוק מהמרכז. האם שווה לי להתחבר לאינטרנט בלוין???

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by User_Name,

מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.

6. Started by pyosef,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by coran,

שלום! אני לומד ל ccna הלומדה של סיסקו משהו אולי מכיר סיכומים בעברית שיכלו לעזור לי כי יש כמה דברים שאני לא מבין וזה מאוד יעזור לי להבין תודה מראש רן

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by STRENGTH,

תעזרו לי! רשום שאני עם פיירוול איך אני פותח פורטים?!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Green,

שלום יש לי בבית 3 מחשבים כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר אחד עכשיו אני פתחתי באחת המחשבים HD אחד שהיה נגיש ממחשבים אחרים בבית (בשביל לחלוק מוסיקה ווידיו) ואני לא מצליח לראות מהמחשבים השניים את המחשב ששיתפתי מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים. עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית. האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה? בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק). בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה. כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200. תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by seren99,

אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. שלום לכולם... יש לי רשת עם כבל מוצלב עכשיו השאלה היא: יש לי מצלמת רשת שמותקנת במחשב בסלון שהוא המחשב המשני. איך אני דרך המחשב הראשי שבחדר שלי צופה דרך מצלמה זו? תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by tomersp,

חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  15. איזה ספק מועדף בחבילה זו, מה ההתרשמות הכללית ולאיזה קצב הורדה ניתן להגיע בזמן שקצב ההעלאה הוא מקסימלי ? תודה על התגובות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. שלום ברשותי תשתית הוט וספק האינטרנט - נטוויזן.(12 מגה) אני מרבה לשחק ברשת וארצה לדעת האם כדאי לי לעבור לספקית בזק בינלאומי תחת הרשת החדשה, והאם בתוך זה גם לחבילת גיימרים. האם הבדלי הפינגים משמועותיים? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 1gnition,

שלום, יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר Edimax BR-6104K, אליו מחובר AccessPoint WAG102 של Netgear. אני מעוניין לפתוח עוד "תחנה" בבית, אבל שתהיה מחוברת באלחוט ל-AccessPoint ולא ישירות לראוטר החוטי (Edimax). בגלל שה-AccessPoint הוא מתוצרת Netgear חשבתי שהכי טוב ללכת על כרטיס רשת אלחוטי של אותה יצרנית (Netgear). הבנתי פחות או יותר מה כדאי לי לקנות וכרגע ההתלבטות היחידה שיש לי היא בין ה-WG111 וה-WG311. האחד הוא בחיבור PCI ויש לו אנטנה והשני בחיבור USB, ללא אנטנה. חוץ מהשיקול של נוחות (USB לעומת PCI), רציתי לדעת אם יש עוד איזשהו הבדל בין שני הכרטיסים והאם האנטנה של ה-PCI משפרת את הקליטה או משהו כזה. כל העניין של רשת אלחוטית הוא נושא דיי רגיש וכבר היו לי כמה נסיונות רעים בנושא (קלי…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של EDIMAX - BR6104K קווי מלפני בערך 3 שנים (אולי 4). הבעיה היא שהוא מגביל את המהירות של האינטרנט לבערך 7.5 (1000 ק"ב בשנייה - הורדה) לעומת ה 12MB שאי אמור לקבל. התקשרתי היום לבזק בינלאומי - הספק שלי,חיברתי את המחשב ישירות למודם והתקנתי חייגן לפי הוראתם, עשיתי בדיקה של המהירות שהתשתית נותנת לי (HOT) וגם המהירות שהם נותנים לי ושתי הבדיקות יצאו תיקנות, כלומר המהירות הייתה 12MB כמו שאמרו להיות (1500 ק"ב בשנייה הורדה). לאחר שהחזרתי הכל למצב הרגיל עם הראוטר המהירות ירדה חזרה ל 7.5MB מכאן שהראוטר בעייתי ולא מאפשר גלישה מהירה יותר. הבחור מבזק נתן לי מספר של החברה שמיבאת את EDIMAX בארץ (בעצם התמיכה שלהם בארץ), בטענה שאולי עדכון קושחה של המכשיר יוכל לפתור …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. למי שמבין אם אפשר כמה עצות ממה הניתוקים שאגב הם עיקביים יכולים לקרות ומה אני יכול לעשות מנגד רק שתבינו שכל פעם שיש ניתוק אני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר ... תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by digitalseeker,

אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. שלום,כבר כמעט חודש שפשוט לוקח דקות שלמות לאתר לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה הדבר היחיד שעולה זה הPREM ZONE אני מחובר בהוט ו014 האם עוד מישהו סובל מזה שהאתר פשוט לא זז?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  25. שלום חברים יש לי מקבוק פרו שמחובר אלחוטית לראוטר ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט דרך הווינדוס באמצעות כבל רשת שמחובר בין המקבוק לpc תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.