עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HStern,

לפני כשבועיים פתחתי קבוצה בגוגל גרופס. לאחר מספר ימים פתאום נעלמה לי האופציה לפרסם או להגיב על הודעות בקבוצה (בה אני משמש כמנהל), בעוד שבקבוצות אחרות בהן אני חבר- אין שום בעיה. בדקתי גם בהגדרות שלי בקבוצה ואני מוגדר כ"מורשה" לפרסם הודעות. כרגע מה שאני יכול לעשות זה לפרסם הודעות חדשות בעזרת שליחה מהמייל שלי לקבוצה, אך להגיב על הודעה בלי לפתוח נושא חדש- אני לא יכול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by Idan Korngut,

שלום, יש לי תשתית של הוט והוטבוקס4 וקיבלתי מהעבודה ראוטר של LINKSYS. אני רוצה לחבר את הראוטר אלחוטית כדי שישמש שמגביר/מגדיל טווח ולא הצלחתי למצוא איך עושים את זה. תודה!

3. טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן

4. האם הפקק לחו"ל עומד להשתחרר? מישהו מכם בין ה-5,000 הראשונים? http://www.pc.co.il/?p=74998

• 635 תגובות
    • 140.1k צפיות
  5. יצאה קושחה גלובלית חדשה לראוטר TP-Link TL-WDR4300 מתאריך 16.9.2014. שימו לב כשאתם באתר של TP-Link בפינה הימנית העליונה, אם אתם על ישראל, לחצו על Change וביחרו Global - English כדי לוודא שההורדה היא של הקושחה הגלובלית ולא של הקושחה הישראלית. קישור לאתר: http://www.tp-link.com/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. זה די דחוף, כי אני חייב חייב לבדוק מערכת פורטל חדשה ולצערי השרת הרגיל שאני משתמש בו (טריפוד) נפל, וזה די דחוף כי יש לי דד-ליין לבניית אתר, ואפילו לא בחרתי באיזה מערכת אני אשתמש... (מתלבט בין ניוקוף למאסטרניוק), אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר. בתודה מראש, אביעד פארן.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  7. אשמח לקבל המלצה לראוטר לסיבים אופטיים, שיש לו גם WiFi6. עדיף כמובן ראוטר שיש בו כניסת סיב ישירה תודה

8. פרטים : נתב : Linksys WRT54G v5 מודם כבלים : Motorola SB4200 חברת אינטרנט : ברק 013 זה פשוט משגע אותי ההגדרות כל כך פשוטות אבל הנתב לא רוצה להתחבר לאינטרנט . ההגדרות שהכנסתי : Connection: L2TP Username: username@IBarak Password Password L2TP Server: 62.90.5.1 ואז התחלתי קצת לקרוא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=169105.0 וגם כאן : http://www.netcheif.com/Articles/AKUMA/AKUMA.htm השאלה אם אני צריך לבצע את כל התהליך ולהתקשר לכבלים ולבקש מהם IP קבועה אצל הכבלים או שיש דרך אחרת ?? תודה

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים החלה חברת "פיקוק", היבואנית הרשמית של מוצרי EDIMAX, לשווק בישרל נתב חדש המכונה BR-6478Gn. זהו נתב בעל שתי אנטנות, התומך בתקן N באופן מלא וכולל 4 יציאות LAN במהירות של 1G. בנוסף לכך הוא כולל מפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי ויכולת להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. הנתב מבוסס על רכיב ותיק של חברת REALTEK המכונה RTL8198 שניתן למצוא אותו הן בנתבים (כמו ה-TL-WR1042ND של TP-LINK) והן נקודות גישה (כמו ה-EW-7438RPn של EDIMAX). הנתב אינו כולל כניסת USB ובניגוד למרבית המוצרים של EDIMAX הוא מגיע בצבע שחור. עלותו בארץ נעה סביב 210 שקלים. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6478gn/

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by atryhard,

שלום אנשים. כרגע אני עם תשתית סיבים, תקוע עם איזה ראוטר בשם חברת ״halny״. חברה חדשה נראית ככה, אבל הרבה ניתוקים. אין מה לפנות לספקית אינטרנט כי יביאו עוד ראוטר דפוק אחר. לכן חשבתי על לקנות ראוטר. תנו דברים שכדאי לחפש כשרוצים לקנות ראוטר. דבר אחד חייב להיות: שיהיה מבוסס על openwrt (או שאפשרי לבסס אותו). תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. לפי מיטב ידיעתי, HUB ים / SWITCH ים למניהם , משמשים כאמצעי לתקשורת בין מחשבים הנמצאים באותה הרשת. אולם מה קורה כאשר מתקבל IP אשר אינו תואם את מספר הרשת? או אולי כן תואם את המספר, אולם מחשב היעד אינו מחובר ישירות ל HUM / SWITCH ? לאן מופנת הפנייה? אם משהו מכם מכיר אתרים העוסקים בתכנון רשתות, אשמח אם יצרף את הלינק...

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by zm13,

שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום, יש לי משרד ובו 11 מחשבים המחוברים בחיבור חוטי ועוד כ-5-4 המחוברים בחיבור אלחוטי. כיום יש לנו מודם אשר מחובר לראוטר, המחובר לעוד לראוטר שמחובר לעוד אחד, סך הכל 3 ראוטרים, מה שמאט מאוד את התקשורת של הרשת. רציתי לדעת מה אני אמור לרכוש על מנת שכל המחשבים יחוברו לראוטר אחד ומשם למודם ולאינטרנט? כמובן שהוא צריך להיות גם אלחוטי, כיוון שיש לנו גם אנשים הגולשים מהטלפון הסלולרי ומחשבים ניידים שמשתמשים בתקשורת אלחוטית. התשתית במשרד היא 30 מגה לשניה בכבלים. מה מומלץ לי לקנות אשר לא יהיה יקר מידי אך גם איכותי ויתן את הפתרון הטוב ביותר. תודה רבה, יוסי.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. אז ככה. קודם כל אני מודה לכם מראש על כל הצעת פיתרון,תגובה, מידע שיכול לעזור לי, הבעיה הזאת נמשכת כבר הרבה זמן ואני לא מוצא פיתרון ודבר נוסף זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה. אז ככה אין לי ידע ממשי בתחום, קניתי את הראוטר לבד והגדרתי לבד לפני למעלה משנתיים הכל דרך ידע שמסתובב באינטרנט. יש לי כמה וכמה מכשירים ומחשבים שעובדים עם הראוטר והכל עובד חלק... עד שנתקלתי בבעיה מוזרה מאוד ואני יפרט אותה לפרטי פרטים כאן. הראוטר שלי הוא כאמור של 3com 3crwer100-75 מעודכן לגירסא האחרונה שלהם מאתר הרשמי. אני מחבר בכבל רשת את המחשב שלי. אתה הסוני 3 וכאמור את הXbox360. את הנתב הגדרתי כDHCP Server וכולם מקבלים כתובת IP נפרדת. פתחתי פורטים לסוני ולXbox360 ככה שזה לא יכול להיות בעיה של פורטים אם ז…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by gloteron,

שלום, ברשותי נתב DIR615 דגם C2 כבר שנים רבות ותמיד הייתי מרוצה ממנו. בזמנו אף עידכנתי את הקושחה ל3.03RU שמופיע באתר התמיכה בארץ ללא בעיה . לפני כחצי שנה רכשתי מאריך טווח של חברת DLINK גם כן ולא הצלחתי לחברו לרשת, למרות כל הניסיונות שלי בשינוי הגדרות הנתב. לאחר כמה חודשים רכשתי מצלמת רשת מסין, וגם היא סירבה לעבוד. שני המכשירים התחברו לרשת אבל לפי לוג הנתב הוא המשיך לפנות אליהם לקבלת IP לעד והם לא פעלו. ראיתי שלאותה חומרת נתב יש בחו"ל גרסאות קושחה אחרות, 3.10,3.11 והלאה. מחוסר ברירה וייאוש החלטתי להתקין את 3.13NA, לאחר שינוי קל בקובץ הצריבה, לפי הוראות מאתר dd-wrt. הפלא ופלא המצלמה והמאריך טווח פעלו, אבל מאז יש לי בעיות QOS. כאשר מנצלים קצת יותר מרוחב פס הuplink, למשל ב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by garydia1,

שלום ושבוע טוב. ברשותי נתב אדימקס 6104K חוטי, המחבר שני מחשבים המצויים ברשת ביניהם ומחוברים לאינטרנט. בעקבות רכישת מחשב נייד, קניתי נתב חדש יותר של אדימקס 6204Wg וברצוני לדעת האם ניתן ניתן לטעון את קובץ ההגדרות bin של הנתב הישן בחדש? כלומר לחסוך לעצמי קצת זמן בהגדרות שכבר גם ככה קיימות ורק להותיר לעצמי הגדרת ההתחברות האל-חוטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.

18. יש לי רשת עם המחשב של אחותי איך אני יכול להפעיל לה את המצלמה מהמחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by X_Dror,

לפני כמה שעות אתרים בחו"ל התחילו לא לעבוד טוב. לדוגמה שאני מנסה להיכנס לאתר כמו nforce.nl הוא כותב looking for nforce.nl ואז לבסוף הוא כותב שהוא לא מצא אתר כזה, וזה קורה עם רוב האתרים שאני מנסה עוד בחו"ל. כמו TorrentLeech Gamespot וכו... אני מחובר בברק ב- ADSL 2.0Mb וגר בירושלים. לעוד מישהו יש את הבעיות האלה עכשיו? אהה ואתרים ישראלים עובדים מצוין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Cheif,

מה אני אגיד לכם, היום הרגשתי שאני באמריקה... הטכנאי של HOT הגיע בזמן ואף התריע טלפונית 20 דקות לפני כן. כל הציוד שהוא הביא חדש מהקופסא - ממיר מקליט + מודם HOTBOX. כל ההתקנה של הקופסאות לקחה 20 דקות + 10 דקות עדכוני תוכנה לממיר ולמודם + 5 דקות של הפעלת כל השירותים מול המוקד של HOT. החייגן בנתב הוגדר כ-DYNAMIC IP וההתחברות שלו לאינטרנט היתה מיידית. בשורה התחתונה -- אחרי פחות מחצי שעה הכל עבד. נשארו שני נושאים פתוחים: * ניוד המספר מבזק ל-HOT יתבצע רק ביום א'. * המהירות שאני מקבל כרגע אינה מגיעה ל-100M/2M אלא רק ל-70M/1.5M - נפתחה קריאת שירות ויתואם מועד הגעת טכנאי ביום א' בכל מקרה, גם למהירות 70M קשה להתרגל - הקבצים פשוט יורדים במהירות מסחררת. כך לדוגמא, קובץ של 2.2GB ירד בפ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by labenny,

שלום אני מעוניין לרכוש סוויץ של 5 פורטים בחנות של KSP ראיתי סוויץ - edimax es3205P או סוויץ - tenda s105 מה עדיף? או שיש למישהו המלצה לסוויץ אחר בטווח מחירים של 100-50 ש"ח

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ifs2003,

שלום לפני מספר ימים התחברתי למבצע החדש של ברק 013 ב69 ש"ח לחודש בחיבור ADSL 750kb. נתבקשתי ללכת לבזק סטור לקבל מודם וקיבלתי מודם USB מדגם Dynamode M-USB-ADSL C50. הבעייה מתחילה במהירות. כאשר אני גולש באתרים בעולם אני מגיעה למהירות הורדה של 20.5Kbps שזה פי ארבע מי מודם 56K רגיל. זה ייתכן ? למישהוא יש הצעה ? אולי זו תקלה ברשת או שזו בעייה במודם ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום וברכה, כבר שבוע שאני לא מצליח להוריד שום קובץ מהאינטרנט. אני לוחץ על הורדה של הקובץ ואז פתח וזה פשוט מראה שזה עומד להתחיל את ההורדה אבל הוא לא ממשיך לטעון. (הוא לא מראה כמה זמן נשאר להורדה אלא רק מה הגודל של הקובץ) אני אשמח לעזרה בנושא, שבת שלום!

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. ככה, יש לנו ראוטר D-LINK 615, אני מחובר דרך כבל והוא אלחוטי. כל הציוד בחדר שלי. לא עוזר לדבר איתו, יש לו ראש אטום. לקחתי בחשבון לנתק את הנתב והלתחבר ישירות מהמודם אבל זה פיתרון אחרון, אין לי כוח לבכיות שלו. הוא מוריד לפי מה שראיתי טורנטים והורדות ישירות. יש אפשרות להגביל את רוחב הפס שנשלח אליו? הוא לא ישים לב, וגם אם כן אני אגיד לו שככה נתבים עובדים, הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. (חשבתי לשנות לו את ההגדרות של התוכנות אצלו במחשב , אבל הוא עלול לעלות על זה.) דרך אגב אני לא יודע כמה המהירות שלי, אבל אני מוריד טורנטים טובים על 300K, (כן זה מאד איטי אבל לי זה מצויין כי יש לי סבלנות ואני לא רוצה לתת לאמא שלי לשלם סתם כסף, ולכן אני גם לא אבקש ממנה להעלות את הרוחב פס בגלל השטויות …

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Idannn,

שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מודם נתב משולב של בזק D-Link 6740U. רק נקודה אחת בבית (חיבור לפילטר) נותנת לי איכות קו טובה של 74K ב-Attainable Rate כאשר אני מחובר למהירות 30 מגה ביט. (נקודות גישה אחרים נותנים לי 54K ומטה שמגיע למצב שאני מאבד סנכרון...) הסיפור הוא כזה, יש לי 2 קומות בבית ובחדר שלי (בקומה למעלה - נקודת גישה שה-DSL נופל מסנכרון) כל הכבלי רשת מרושתים אליו לחיבור קווי. ברשותי 3 מחשבים בחיבור קווי, ועוד 3 באלחוטי. כל המחשבים בחיבור הקווי לא יכולים להתחבר לרשת כאשר המודם נתב נמצא בקומה למטה (איפה שיש איכות קו טובה) כרגע טכנאי של בזק הביא לי באופן זמני מודם נתב Netgear DGN 2200 כאשר אני משתמש בו כ-Access Point למודם נתב D-Link 6740U וזה עובד טוב חלקי... אני מגיע ל-25…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.