עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. הנתב שיש לי כרגע מאתחל את עצמו כל 5-10 דקות. חשוב שתהיה תמיכה גם לכבלים וגם ל- ADSL. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות, רק שיהיה מחובר באופן רציף לאינטרנט. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by dbx22,

אהלן. המצב שלי הוא כזה. אני גר בבית בעל 2 קומות. המחשב הראשי, המודם והראוטר נמצאים בקומה השניה. בערך באותה נקודה, אבל קומה מתחת, נמצא המחשב השני. אז חשבתי לקנות למחשב למטה כרטיס רשת אלחוטי USB/PCIE עם קליטה חזקה, וככה לקלוט אינטרנט. זה יעבוד? יש דגמים מומלצים? מה עדיף USB או PCIE? יש דברים מסוימים שצריך לבדוק לפני קניית כרטיס? משהו שמייצג קליטה חזקה? תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אהלן יש לי חיבור אינטרנט של הוט. משם לedimax br 6214k ומשם למספר מחשבים במספר קומות. חבר הביא לי נתב אלחוטי שמקבלים בחיבור בזק - siemens sl2-141. רציתי לחבר אותו לרשת כדי להוסיף יכולת אלחוט. קראתי את המדריך שפרסם cheif, לגבי העניין. "בגדול" זה עובד לי לזמן מה, אבל כמה שעות אחרי שהכל מחובר חלק מהמחשבים מפסיקים לקבל גישה לאינטרנט. חלק מהם כן מקבלים וחלק לא. ניסיתי כל מיני דברים לבדוק, אולי הedimax צריך איפוס, או איזה כבל או משהו.. אבל מה שפתר את הבעיה היה להוציא את הנתב האלחוטי מהרשת. אז אני מניח שלא הגדרתי כמו שצריך את הsiemnes sl2-141. אשמח לעזרה איך כן לעשות את זה. או מה בדיוק להגדיר, או אפילו להבין מה בדיוק הבעיה.. תודה וכן.. שמתי לב שבמדריך זה לא מומלץ

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. זה משחק אינטרנט ויש לנו מחשב ראשי אחד ו-3 מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט דרך HUB של Ethernet שמחובר למחשב הראשי שמחובר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL), המחשבים משותפים . כשאני רוצה להעלות Dedicated Server במשחק כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק דרך המחשב הראשי (שמחובר ישירות למודם ALCATEL, ישירות לספק אינטרנט). הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, ונכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת.... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים לHUB הוא מבצע את אותן הפעולות כמו במחשב הראשי, וכשאני מנסה להיכנס לסרבר שהעליתי אני מקבלת את ההודעה במשחק "connec…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. שלום לכולם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350804.0 זו הביעה ואני כמעט בטוח שהיא באה אחרי החיבור של הכבל המוצלב וגלישה של כמה דקות באינטרנט. המחשב הישן מחובר עם מודם usb לרשת והמחשב הישן עובד עם המודם הזה כבר 4 שנים ללא שום תקלה , רק כשמחברים את המודם למחשב החדש יש תקלות , לכן הסרתי את הדרייבר מהמחשב החדש והחזרתי את המודם למחשב הישן והחלטתי לחבר בינהם עם כבל מוצלב שב2 המערכות מותקן XP עם חומת האש של XP ב2 המחשבים. אני מצליח לגלוש עם חיבור הכבל המוצלב אבל אני מקבל קריסה-יש לזה בד"כ קשר לחומת האש של XP , או שיש כיוון אחר? *נ.ב פתחתי אשכול גם בתמיכה טכנית כדי לקבל מהם מידע לגבי רכיבים טכנים וממכם לגבי רשת , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, ברשותי, מודם ADSL של Alcatel שהפכתי ל Pro ושימש עד כה כנתב. ראוטר אלחוטי Tp-link 541G (4 כניסות LAN, וכניסה אחת של WAN) 2 מחשבים נייחים (Win XP) המחוברים בכרטיס רשת ו מחשב נייד אחד עם כרטיס רשת אלחוטי 2 המחשבים הנייחים ומודם Alcatel מחוברים ליציאות ה LAN בראוטר האלחוטי. ולמחשבים מוגדר כתובת D.G של ה ALCATEL (בשביל חיבור לאינטרנט). ועד כה זה עובד. שאלות: - האם ניתן לחבר את ה Alcatel ליציאת ה WAN, בלי לבטל בו את אופציית הנתב? (ה Alcatel מחייג ומתחבר אוטומטית לאינטרנט) - כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לרשת אלחוטית זה מתחבר, אך אינני מצליח לגלוש (PING למחשבים ברשת יש). מדוע ? אם יש למישהו רעיון איך להגדיר הכל מחדש, אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. :yelclap: מזל טוב לי הודעה ראשונה בפורום.. חברים אני צירך עזרה אני צריך לרשת מחסן בWIFI עם מספר של 12 עמדות מחשב שיעבדו בWIFI.. המליצו לי את הדבר הבא... http://www.draytek.co.uk/products/ap800.html מישהו מכיר את החברה?? כי אני לא שמעתי עליה בחיים המוצר אמין? ואפשר גם המלצות על מוצרים אחרים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by WaRez.,

הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by shkaf,

אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי את הנתב הנ"ל מחו"ל. הנתב הגיע עם גירסה 8.0. עשיתי עדכון Firmware ל-8.00.2. המודם שלי הוא מסוג אלקטל Speed Touch Home - המודם השחור עם ה-5 נורות. ספקית האינטרנט היא NetVision במידה וזה רלוונטי. אני סובל מניתוקים רבים, וחיבור לא יציב בכלל. מבחינת הגדרות, הגדרתי את ההגדרות הנ"ל: Internet IP Address: 1.0.0.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway IP: 1.0.0.138 את ה-MTU שיניתי ל-Manual עם ערך של 1392 לפי המלצת נטוויז'ן. כמו שציינתי, אני סובל מבעיות ניתוקים רבות. האם מישהו התנסה עם השילוב הנ"ל? האם מישהו מכיר תשובה לבעייה? אולי הגדרתי משהו לא נכון. אשמח לעזרה כלשהי, ואם צריך לספק עוד מידע, רק תגדירו איזה מידע אתם צריכים. בתודה, יקיר.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by pringles,

אני רוצה לקנות כ. אלחוטי למחשב שלי(נייח) ושיהיה לו טווח קליטה הכי גדול שאפשר מה אפשר לקנות? עד 200 שקל

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. יש לי שני משחבים כאשר באחד 2 כרטיסבי רשת ובאחד כרטיס רשת אחד חיברתי בינהם בין כבל רשת מוצלב באחד יש אקס פי ובשני 98! עשיתי רשת לפי האשף wizard של האקס פי וארחי זה עשיתי דיסקט דרכו והתקנתי עם הידסקט ב98 את הרשת הכל טוב ויפה ויש שיתוף קבצים אבל האינטרנט לא עובד:-( בבקשה עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by MrAccident,

שלום אני מחובר לכלבים ולאינטרנט זהב ובזמן האחרון התרבו ההתנתקויות זה הולך בערך כך, כמה פעמים ביום (לפעמים יותר לפעמים אולי אפילו לא פעם ביום) יש ניתוקים, תמיד זה לכמה דקות או אפילו שניות (לא להרבה זמן) אני חושב לפעמים זה מתנתק לשנייה ואז מתחבר ואז שוב מתנתק במשך דקה שתיים עד שמתנתק או מתחבר סופית (לאותו זמן) רציתי לדעת אם זה דבר רגיל, אם זה קורה לאנשים מסויימים (מרקע עדתי מסויים - סתתתם) אם ידועות לכם סיבות אפשריות ועיקריות יותר בבקשה לא לכתוב יותר מפעם "אצלי הכל עובד מצויין אז בטח הבעיה אצלך במחשב או משהו..." אם אצלך הכל מצויין אז אין לך מה להוסיף למציאת הפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Xell,

אני בתשתית של HOT ובספק בזק בינלאומי חבילת גיימר, מהירות של 2.5 מגה. אך בזמן האחרון אני סובל מבעיות לאגים מטורפות שאין לי מושג למה, ושאני מתקשר הם תמיד עושים ת'traces והבדיקות פינג ואומרות שזה מוכח ואין בעיות, למרות שאני די מרגיש ביותר "delay" מהרגיל. עכשיו השאלה שלי חוץ מזה היא גם, כיצד אתם מגדירים את החייגן שלכם? יש לי ויסטה 64 ביט, החייגן שלי מוגדר כLT2P, ומה שגם אני שואל היא, איזה host address/name אתם משתמשים? וחוץ מזה שאני מתחבר זה פשוט כ- username@gamer ? והאם יותר מומלץ להוריד חייגן שלהם או משהו כזה כי אני יצרתי ידנית כי לא הלך לי זה שהורדתי, כנראה שהוא לא מתאים ל64. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by esaly,

אהלן! יש לי בעיה כזאת : התקנתי עכשיו את הגירסה החדשה של האנטי וירוס קספרסקי ולאחר ההתקנה פתאום באימיול אין תזוזה של SOURCES (העמודה נשארת ריקה)...אני מתחבר על HIGH ID ומס' הCONNECTIONS שלי תקין....מעל 1000 מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. שלום אני בכבלים + נטויזן ה- 858-91 לא הייה עולה לי אז עברתי ל- 554G72T כשאני מבטל את האלחוטי. אני עובד בסטטי ללא חיגן ה-554G72T מתנתק כל כמה שעות (הקודם הייה יציב ימים) ואני חייב חהגדירו דינמי כי הוא לא מקבל כתובת וזה לא ברור לי כתובת שלי הכנסתי XXX.XXX.XX.11 ומשני 255.255.255.224 כששרת ראשי XXXXXXXX1 אולם ב- 554 הוא לא הסכים וטען שזה לא חוקי (אבל זה חוקי ב-858)? האם יש בזה הגיון? אני רוצה לעבור לעבודה עם חיגן: מה עדיף PPTP או K2PT? יש הרבה דיעות ואני לא מבין את ההבדל. מה יותר אמין? מה יותר מהיר? לתשובתכם אודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by MS-D,

אהלן, יש לי כבל USB (משני הצדדים), ואני רוצה להגדיר רשת בין שני מחשבים. אני יודע שזה אפשרי, אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לידע אותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by EyalNem,

קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by MasteRoi,

שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה, פשוטה ככל האפשר. שמטרתה בסה"כ לדבר בין המחשבים ברשת באמצעות המיקרופון והאוזניות.. למטרת משחקי רשת וכד'.. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. Started by Ski Farm,

שלום אני מחפש נתב במחיר של עד 300 ש"ח, המטרות שלי איתו הוא חיבור קווי למחשבים (4 פורטים מינימום) , חיבור אלחוטי למחשבים, חיבור למודם הכבלים של HOT ושיהיה אמין . המליצו לי על חברת 3COM על המודל 3CRWER10075 שעלותו 230 ש"ח שמתחבר לHOT ויש לו 4 פורטי רשת קווי ויכולת אלחוטית עם פיירוול ועוד מה דעתכם? האם יש לכם המלצות נוספות? אשמח לדעת Ski Farm

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים