עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עשיתי בדיקה עם חבר והגעתי למסקנה שאני זקוק לרווטר שיהיה באמצע הבית, ליד הטלפון האלחוטי. ושני כרטיסים . אחד לכל מכשיר. הסיבה העיקרית היא שהקירות משום מה מורידים חזק את התפוקה ל- 3 שיניים מתוך חמש ( בגרף של העוצמה). היות והטלפון מוריד מהעוצמה ( ברוטר של החבר שלי יש אנטנה אחת) אני חושב שרוטר עם שני אנטנות יהיה טוב יותר אשמח לשמוע המלצות לרוטר עם 2 אנטנות ושני כרטיסיים למחשב- כדאי מאותה חברה. בתקן G ובעלי עוצמה שיבטיחו ליתקשורת טובה ואיכותית ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by g2c,

שלום, מצאתי באשפה 6740U וצרבתי קושחה של בזק BZ_DSL-6740U_G2_R2v2.68.bin (תודה רבה ל- HelpSupport מכאן). לשם הנוחות שיניתי את הIP מ 10.0.0 ל 192.168.2 שמתאים לרשת שלי. משום מה לא מצליח להשתמש בקופסה כמתג: ניסיתי לחבר את המחשב לרשת חוטית דרך הקופסה ו- נאדה האם מישהו עשה זאת בהצלחה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by MrAccident,

שלום אני מחובר לכלבים ולאינטרנט זהב ובזמן האחרון התרבו ההתנתקויות זה הולך בערך כך, כמה פעמים ביום (לפעמים יותר לפעמים אולי אפילו לא פעם ביום) יש ניתוקים, תמיד זה לכמה דקות או אפילו שניות (לא להרבה זמן) אני חושב לפעמים זה מתנתק לשנייה ואז מתחבר ואז שוב מתנתק במשך דקה שתיים עד שמתנתק או מתחבר סופית (לאותו זמן) רציתי לדעת אם זה דבר רגיל, אם זה קורה לאנשים מסויימים (מרקע עדתי מסויים - סתתתם) אם ידועות לכם סיבות אפשריות ועיקריות יותר בבקשה לא לכתוב יותר מפעם "אצלי הכל עובד מצויין אז בטח הבעיה אצלך במחשב או משהו..." אם אצלך הכל מצויין אז אין לך מה להוסיף למציאת הפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Xell,

אני בתשתית של HOT ובספק בזק בינלאומי חבילת גיימר, מהירות של 2.5 מגה. אך בזמן האחרון אני סובל מבעיות לאגים מטורפות שאין לי מושג למה, ושאני מתקשר הם תמיד עושים ת'traces והבדיקות פינג ואומרות שזה מוכח ואין בעיות, למרות שאני די מרגיש ביותר "delay" מהרגיל. עכשיו השאלה שלי חוץ מזה היא גם, כיצד אתם מגדירים את החייגן שלכם? יש לי ויסטה 64 ביט, החייגן שלי מוגדר כLT2P, ומה שגם אני שואל היא, איזה host address/name אתם משתמשים? וחוץ מזה שאני מתחבר זה פשוט כ- username@gamer ? והאם יותר מומלץ להוריד חייגן שלהם או משהו כזה כי אני יצרתי ידנית כי לא הלך לי זה שהורדתי, כנראה שהוא לא מתאים ל64. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by danidino,

שלום, אני רוצה להקים בבייתי רשת ושמעתי שניתן לעשות זאת על ידי העברת כבלים בשקע הטלפון. העיניין הוא שאחד החדרים הוא ממ"ד ובגלל זה אני לא רוצה רשת אלחוטית או לקדוח חורים. האם באמת ניתן ומומלץ להעביר כבלים של הרשת דרך שקע הטלפון? ואן אפשר אז קצת פיאוט כיצד זה נעשה או חברה שעושה דברים כאלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  9. באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. אני מנסה ללא הצלחה לחבר את הסוני בכבל מוצלב ישירות לכרטיס רשת אני עובד עם מערכת ויסטא והבעיה שלי היא בהגדרות

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  11. אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.

12. Started by shl122,

היי חברה בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט. אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית.. השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'. בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגיל…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. אני רוצה להפעיל עליו שרת משחק.. השאלה אם זה אפשרי?. אם כן מאיפה אני משיג את הקבצים של שרת CSS לסרבר מרוחק?...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. במידה ואני אחליף את המחשב p4 הישן שלי למחשב כפול ליבה חדיש, ובמידה והחיבור לאינטרנט יהיה אותו חיבור, אותו מודם ואותה מהירות, האם ארגיש הבדל במהירות הגלישה? האם אחד מרכיבי החומרה משפיעים? תודה ושבוע מעולה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. שלום רב לכולם, בימים אלו מתנהלת תביעה ייצוגית כנגד ספק אינטרנט ישראלי שמעל בהבטחות המהירות לציבור הגולשים הישראלי, וסיפק מהירות איטית להחריד ואף לזמנים בכלל לא היה אפשר לגלוש. אם התביעה היצוגית תאושר כל לקוח של אותו ספק יזכה לפיצוי כספי משמעותי בעבור אותה תקופה. לאחר שאותו ספק פירסם נתוני גלישה לא ברורים, השופט רוצה לשמוע דעת מומחה (המבין בתשתיות אינטרנט ועוד') על נתונים אלו ולהבין לעמוק יותר את המצב שקרה. אוכל לפרט יותר בשיחה. אנו מחפשים מומחה או בעל ידע בתחום אשר יוכל לייעץ בנושא זה - כמובן שייעוץ שאותו אנו מבקשים הוא בתשלום. אשמח אם אנשי הפורום יוכלו להפנות אותי למומחים, או אם אתם מומחים אשמח לשמוע ממכם במייל guy.shir@gmail.com או בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by yairgold,

יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספקית בזק בינלאומי מודם motorola וחיבור קבוע לאינטרנט (ללא חייגן) חיברתי את המודם ב-USB למחשב חיברתי את הXBOX עם כבל רשת מוצלב למחשב. ב- local area connection של החיבור USB איפשרתי שיתוף אינטרנט. (ז"א, ICS) והלכתי לXBOX לבדוק. עשיתי test connection. הכל עבד. נרשמתי לחודש חינם. שיחקתי קצת. וסגרתי את הXBOX. אחרי כמה שעות חזרתי והדלקתי את הXBOX ופתאום... לא עובד החיבור. test connection נכשל. כיביתי את הXBOX הלכתי לעשות restart למחשב. הדלקתי את הXBOX וזה עבד. הצלחתי להתחבר. היום הדלקתי את הXBOX, ושוב לא עובד. מה קורה פה ? כל פעם אני אצטרך לעשות restart למחשב ? מישהו נתקל בבעיה ? יש משהו שהייתי צריך להגדיר אחרת ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. בכל המדריכים מסתכלים על 2 דברים: פיירוול של XP, וראוטר. אז ככה: אין לי שום תוכנת פיירוול, וגם הזה של XP מכובה. יש לי מודם DSL BFOCUS 270, שלא מקונפג כראוטר. מה שאומר שהוא אמור לפעול כמודם DSL רגיל, ולא לחסום שום דבר. אז לפי ההגיון לא אמור להיות לי LOWID באימיול. אבל יש לי LOWID. זקוק לעזרה, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. צריך עזרה דחופה בחיבור ראוטר- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 לכבלים מישהו יכול לתת לי לינק להדרכה בזה או איך לעשות את זה הספק זה בזק בין לאומי עריכה טוב בסוף זה היה מאוד פשוט רק היתי צריך ליכתוב לראוטר לימצוא תIP אוטומטית ככה זה במודם שנתנו לי

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. אני רוצה לשתף אינטרנט עם עוד מחשב בבית. החינור שלי הוא כבלים, הבנתי שאני צריך לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הבעיה במחשב השני שנמצא בתוך חדר בטחון סמוך, הבנתי שדרך חדר בטחון הרשת האלחוטית לא ממש תעבוד. זה נכון? אם כן יש למשהו פתרון חוץ מלהעביר חוטים בבית?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. יש לי רשת בין נייד לנייח עם כבל מוצלב בינהם את כל ההגדרות עשיתי בצורה ידנית ללא אשף וכו',אני מצליח לשתף אינטרנט ,קבצים והכל טוב ויפה. אני החלטתי להפוך את אותה רשת בדיוק(בלי להוסיף נתבים וכאלה) לאלחוטית וקניתי כרטיס רשת אלחוטי לנייח (PCI EDIMAX) ובנייד יש לי כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה רק שעד היום ללא שימוש. את כל ההגדרות עשיתי כמו עם הרשת החוטית והפעלתי את האשף לרשת אלחוטית ושום דבר אף אחד מהמחשבים לא מזהה שום דבר ורב הסיכויים שהגדרתי משהו לא נכון היות ואין לי שום ניסיון בחומרת רשתות אלחוטית ובהגדרות שלהם. בקשתי היא שבעל ידע בנושא יתן לי פה הדרכה איך לעשות את זה צעד אחר צעד(אולי גם צריך לבטל הגדרות קודמות מהרשת הקודמת). אני מודה לכל מי שיעזור... חיפשתי פה בפורום ועוד בהרבה…

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by razorer,

יש לי מחשב אחד עם XP ואחד עם VISTA אני יכול לעשות בינהם שיתוף עם ICS? כמו במדריך שבדביק?

22. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  23. שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by ilay22,

אני מנסה לחבר 2 מחשבים לראוטר (tnn siemens sl2-141) בכבל וליצור ביניהם רשת. אחד נייח XP והשני נייד ויסטה. הגדרתי את שניהם באותו WORKGROUP, עשיתי כוננים משותפים והרשאות בשניהם, יש אינטרנט בשניהם. סגרתי אנטיוירוס ופיירוול (כולל זה של וינדוס). הם רואים אחד את השני ברשת, אבל כשאני מנסה להיכנס מאחד לשני אני מקבל בשניהם "access denied" מישהו יודע מה עוד יכול למנוע גישה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..

• 5 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים