רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
זה משפיע גם על תוכנות וגם על משחקי רשת,הeMule שלי מקבל פינגים של 10000-50000 שאני לא חושב שזה נורמלי,World of warcraft מתנתק לי תמיד ויש לו פינגים גבוהים מאוד,נכון שיש הרבה מאוד אנשים מחוברים לשרת,אבל זה בא בצורה מוגזמת מאוד,עשיתי סריקה בad aware וerror doctor וגם ניקיתי קוקיס הכול,אני בספק נטויז'ן אבל אני לא חושב שהם עד כדי כך גרועים... בבקשה תעזרו לי אני נואש,תודה.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי רשת בין נייד לנייח עם כבל מוצלב בינהם את כל ההגדרות עשיתי בצורה ידנית ללא אשף וכו',אני מצליח לשתף אינטרנט ,קבצים והכל טוב ויפה. אני החלטתי להפוך את אותה רשת בדיוק(בלי להוסיף נתבים וכאלה) לאלחוטית וקניתי כרטיס רשת אלחוטי לנייח (PCI EDIMAX) ובנייד יש לי כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה רק שעד היום ללא שימוש. את כל ההגדרות עשיתי כמו עם הרשת החוטית והפעלתי את האשף לרשת אלחוטית ושום דבר אף אחד מהמחשבים לא מזהה שום דבר ורב הסיכויים שהגדרתי משהו לא נכון היות ואין לי שום ניסיון בחומרת רשתות אלחוטית ובהגדרות שלהם. בקשתי היא שבעל ידע בנושא יתן לי פה הדרכה איך לעשות את זה צעד אחר צעד(אולי גם צריך לבטל הגדרות קודמות מהרשת הקודמת). אני מודה לכל מי שיעזור... חיפשתי פה בפורום ועוד בהרבה…
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן, צריך נתב לעד 4 מחשבים משהו סטנדרטי שעושה את העבודה כרגע יהיו מוחברים לנתב רק 2 מחשבים כשהשניים הנותרים הם לנייד שאולי יתצרף לו ועוד אחד שיהיה... בדירה יש שלושה מפלסים כך שנתב אלחוטי למחשבה לעתיד לא יהיה יעיל ולא ממש נחוץ. תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם XP ואחד עם VISTA אני יכול לעשות בינהם שיתוף עם ICS? כמו במדריך שבדביק?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ובו יש כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ומותקנת בו ויסטה. במחשב אחר אליו מחובר הראוטר של D LINK מותקן XP. איך אני גורם למחשב החדש להתחבר לאינטרנט ? \: שאלתי מישהו והוא אמר שאני צריך למצוא את המספר MAC של הכרטיס רשת החדש ואז לאשר אותו בראוטר. הוא אמר לי לכתוב את הפקודה IPCONFIG / ALL בCMD אבל יש EROR, הוא אומר שזה אולי כי הפקודה שונה בויסטה.. אפשר בבקשה עזרה, סורי על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניינים הללו.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה שתמיד יהיו לי ב Reserve 15 upload 150 download כך שאם המחשב השני מעמיס, עדיין אני אגלוש רגיל לגבי ה DL, הראוטר מחלק אותם יפה, אבל ה UL, ממש בעייתי הוא לא מבין את זה שמחשב אחד עושה UL על כל רוחב הפס זה מוריד מה DL, ככה יוצא שאני נתקע!!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם כדי לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (של כבלים) דרך ראוטר או דרך כרטיס רשת ? איזה ראוטר כדי לקנות ? שמעתי שיש שתי דרכים לחבר מחשבים לאינטרנט 1. דרך נתב ולמחשבים 2. מחשב אחד לחבר לאינטרנט ואת השני לחבר דרך המחשב שמחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מה מומלץ יותר ? לא יהיה עומס על המחשב הראשון שמחובר לאינטנט אם מחברים בדרך ה 2?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
זה משחק אינטרנט ויש לנו מחשב ראשי אחד ו-3 מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט דרך HUB של Ethernet שמחובר למחשב הראשי שמחובר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL), המחשבים משותפים . כשאני רוצה להעלות Dedicated Server במשחק כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק דרך המחשב הראשי (שמחובר ישירות למודם ALCATEL, ישירות לספק אינטרנט). הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, ונכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת.... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים לHUB הוא מבצע את אותן הפעולות כמו במחשב הראשי, וכשאני מנסה להיכנס לסרבר שהעליתי אני מקבלת את ההודעה במשחק "connec…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, כשאני מבצע מעבר בין USER ב XP (שתי הUSER היו בLOG IN) האנטרנט האלחוטי שלי מפסיק לעבוד ומתחבר חזרה. זה גורם למסנג'ר להתנתק ולהתחבר ולעוד כל מיני תוכנות הורדה להתנתק לרגע ולהתחבר. מישהו יודע איך אפשר למנוע את זה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי נתב ושני מחשבים הגולשים דרכו לאיטרנט. שניהם מוגדרים לאותה קבוצת עבודה. מחשב אחד מריץ XP-HOME והשני מריץ ויסטה. בשני המחשבים שם המשתמש הנמצא בשימוש אינו ADMINISTRATOR. הרצתי את התהליך להגדרת רשת ביתית ב-XP והגדרתי את שיתוף הקבצים והמדפסות כפעיל. ב-VISTA הגדרתי את השיתוף כ-ON. למרות זאת שני המחשבים לא רואים אחד את השני. מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בחדר אחד יש לי מחשב עם מודם של בזק מחובר לראוטר של levl one אינטרנט עובד הכל תקין בחדר נוסף (ממ"ד) יש מחשב נוסף שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט קניתי ראוטר של לינקסיס מדגם wrt160n v2 חיברתי אותו למחשב מה ושים מפה אילו הגדרות אני צריך ובאיזו תצורה הראוטר של לינקסיס צריך להיות אתם בטח שואלים למה אני לא מעביר כבל לממ"ד אז ככה אין דרך כזו כרטיס רשת אלחוטי לא קולט כלום בחדר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי איזה מודם יש לך חדש\ישן כבל HOT\קו טלפון? או שהכל תלוי במהירות האינטרנט שניתנה לך? האם אפשר להמהיר את המודם, אם כן ,איך?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-