עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Avi313,

אהלן חבר'ה, קוראים לי אבירם, אני חדש פה :-) עיינתי קצת בפורומים כאן ואני חושב שיש כאן אחלה פורום! בכל מקרה, תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה עם ראוטר? אני בטוח ששאלו את זה מליוני פעמים בעבר, אבל תוכלו להקדיש 2 דקות מתשומת לבכם, אשמח מאוד ואודה לכם. כידוע, הרבה ראוטרים עושים בעיות עם תוכנות שיתוף כמו אימיול, עכשיו העניין הוא שגיליתי מה הבעיה: אני צריך לפתוח שני פורטים, אחד TCP ואחד UTP כמדומני. עכשיו העניין הוא שאין לי מושג איך אני פותח אותם. תוכלו לעזור? תודה מראש! אבירם.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אם נגמר לי האחריות על הראוטר EDIMAX 6104K-BR מה עושים? הראוטר לא תקין,שיש עומס הוא מנתק תאינטרנט...(שהאיימול פועל)... נגמרה האחריות לפני שנה..יש מה לעשות? או רק אם החנות שממנה קניתי נותנת אחריות אחרת ממה שכתוב על המדבקה? כמה זמן זה אחריות יצרן על הראוטר ? אולי לכל החיים ואני לא יודע ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. יש לי שאלה בקשר להגדרות של virtual network on hyper-v שאלה פשוטה, כאשר אני מגדיר בסרבר VIRTUAL NETWORK על רשת DHCP נוצר לי virtual network בלי IP , האם אני יכול להכניס סטטיק IP בלי לעשות הכל מההתחלה? כלומר להכניס סטטיק IP וה virtual network ידע לעבוד עם הסטטיק IP?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום, יש לי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית. אצלי נמצא הראוטר הראשי ואליו מחוברים שאר המחשבים. פעם כשרציתי לשחק מחשב אחד מול השני, הייתי שם בMULTIPLAYER את הIP של הראוטר והכל היה פועל. עכשיו זה עדיין פועל אבל כשאני מתחיל את המשחק, ממש על ההתחלה זה מתנתק ורושם לי The conect is filed או משהו בסגנון. מישהו יודע מה הבעייה? תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by THX,

שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by leonbd,

שלום לכולם! יש לי נייד עם כרטיס רשת (מובנה) INTEL WIRELESS 2200 B/G ליד מקום עבודה שלי יש "נקודה חמה" שאני מהמקום שאני עובד בו לא יכול להתחבר לנקודה. ברגע שאני מתקרב לנקודה רגלית עם נייד אז מתחבר, זאת אומרת אני צריך משהו שיגביר את הכרטיס רשת או עם יש לכם פיתרון אחר מאוד אשמח(המרחק הוא 250-300 מטרים). P.S. אולי אני צריך כרטיס רשת אחר או אנטנה, אם אתם יכולים צורפו קישורים לחומרה. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:27:36 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16936&catid=320חשבתי אולי אנטנה כזאת תפתור לי את הבעיה....

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by MasteRoi,

שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה, פשוטה ככל האפשר. שמטרתה בסה"כ לדבר בין המחשבים ברשת באמצעות המיקרופון והאוזניות.. למטרת משחקי רשת וכד'.. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by nivz,

רוצה לפתוח אתר וצריך מקום אחסון, דומיין כבר יש. קהל היעד הוא אך ורק ישראלים, ואני צריך מקום אחסון בסיסי מאודדד (HTML בלבד לפחות בהתחלה, מקום קטן ותעבורה מינימלית) לא חובה תיבת מייל. בקיצור בעיקר שיהיה זול וכמובן רוב הזמן אונליין... (כמה שפחות תקלות) המלצות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. זה כבר דיי הרבה זמן שמדברים על הNGN הזה וזה התחיל כבר משנה שעברה, אבל נראה שבינתיים אין שום התקדמות ? ומצד HOT בכלל נראה שהם נרדמו באמצע שמירה ואין איתם שום התקדמות טכנולוגית בתחום האינטרנט בכלל אני כל הזמן נכנס לאתרים של בזק וHOT כדי לראות אם יש התקדמות כלשהי אבל לא נראה שיש למישהו יש מידע על הנושא הזה שאולי לא פירסמו עדיין?

11. Started by Lost Spirit,

משום מה אני מרגיש שהפיתוח באוויר ועדיין אין כלום

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by danielmihl,

אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?

15. Started by Gold shark,

שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. אני רוצה שתמיד יהיו לי ב Reserve 15 upload 150 download כך שאם המחשב השני מעמיס, עדיין אני אגלוש רגיל לגבי ה DL, הראוטר מחלק אותם יפה, אבל ה UL, ממש בעייתי הוא לא מבין את זה שמחשב אחד עושה UL על כל רוחב הפס זה מוריד מה DL, ככה יוצא שאני נתקע!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. האם כדי לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (של כבלים) דרך ראוטר או דרך כרטיס רשת ? איזה ראוטר כדי לקנות ? שמעתי שיש שתי דרכים לחבר מחשבים לאינטרנט 1. דרך נתב ולמחשבים 2. מחשב אחד לחבר לאינטרנט ואת השני לחבר דרך המחשב שמחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מה מומלץ יותר ? לא יהיה עומס על המחשב הראשון שמחובר לאינטנט אם מחברים בדרך ה 2?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. הי. נגיד והגדרתי את המצלמה הנ"ל לעבוד ברשת האלחוטית אצלי בבית, והיא מקבלת כתובת רשת פנימית 192.168.1.1 איך אני יכול להתחבר אליך מחוץ לרשת ? כלומר, מהמשרד לראות מה קורה בבית ? יש לי ראוטר וכתובת IP חיצונית, איך אני מבצע את הניתוב אליה ? תודה לעוזרים.. אסף.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by triple_maxim188,

אני מצליח להיתחבר לאינטרנט אבל לתוכנות שיתופיות לא כמו נגיד איסיקיו או כול מיני תוכנות שיתוף שונות והפירול זה לא הבעיה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום אני מחובר כבר למעלה משנה לקו adsl 1.5\96 96 קילו ביט שזה = 12 קילו בייט . אני ואח שלי משחקים במשחק cs שדורש המון upload כדי שיהיה אפשר לשחק נורמלי כמו כל האנשים בעולם. בדיוק נגמר לי ההתחייבות עם בזק . לכן החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים של הוט שבו מקבלים 1.5M/512Kb . 62 kb upload בטוח שסוף סוף יהיה אפשר להנות ממשחק איכותי יותר . כרגע יש לי מודם שהוא גם רוטר b-focus 312 ו switch של אדימקס . ככה אני מחבר את שני המחשבים לאיטרנט וגם שבאים אורחים עם מחשבים אין שום בעיה לחבר גם אותם. אז שאלתי היא איזה מודם אני מקבל האם הוא גם ראוטר ? ואם לא אני איך מחבר את שתינו לאינטרנט . מה שיש לי כרגע זה hub ו switch . תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Imtheman,

תגידו יש אפשרות לקבל אי פי של מחשב רק לפי השם שלו ??

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by nitros,

שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר זה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by supercars,

שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.