עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה קניתי מחשב שלישי וחיברתי אותו לרשת. תפקידו של המחשב החדש הוא להיות עמדת אינטרנט ולהיות מחובר 24 שעות. את תפקידו הוא עושה טוב, הבעיה צצה כאשר שמתי לב שעברת הקבצים ממנו למחשבים אחרים ברשת או משיכת קבצים ממנו ברשת איטית ברמות ממש מחרידות. העברת קבצים היהנ בקצב של חצי מגה לשנייה. חשוב לציין שלמחשב יש מודם ADSL פנימי והוא מחובר לסוויץ מהיר מאוד. כל המחשבים ברשת מחוברים דרך אותו סוויץ. בנוסף העברת הקבצים ממחשבים אחרים ברשת למחשבים אחרים עוברת מהר (משהו כמו 16 מגה בשנייה).ורק משיכת קבצים ממנו או העברה ממנו איטית להחריד. בנוסף לפני רכישת המחשב הנוכחי, מחשב אחר עשה את תפקיד זה ולא הייתה שום בעייה במהירות העברת הקבצים. לא מצליח לפתוא את הבעיה. אשמח לעצות חכמות. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by QuietRiot,

שלום לכולם, בבית פועלת רשת Linksys, עכשיו, אני לא יכול לשים את האצבע על מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל אני מאמין שזה הפירמוט האחרון: כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אימיול (לשומדבר לא חוקי חס וחלילה!), הכל פועל כראוי, עד כרבע שעה לאחר ההתחברות לרשת האימיול, אז הרשת מתנתקת לגמרי, הוא לא מוצא שום רשת אלחוטית פעילה, וצריך לעשות ריסט, חשבתי שאולי יש איזו הגבלה איפשהו שברגע שאני עובר אותה, הוא מנתק אותי, אבל חיפשתי בדף של הראוטר ולא מצאתי, בבקשה, אני חולק סרטונים ביתיים עם חברים שלי וזה ממש חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by EyalNem,

קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד ונתב שמשמש אותי גם למחשב הנייד וגם למחשב הרגיל. יום בהיר אחד הפעלתי תמחשב הנייד והאינטרנט לא התחבר יש לי במחשב הנייד NETWORK ADAPTER (הדבר הזה שתוקעים שם בחריץ כמו כרטיס רשת) של חברת MOTOROLA הדגם הוא אם אני לא טועה W1611GS-VO1 (זה מה שהיה שום שם אחרי שפירקתי איזה פלסטיק). בNETWORK ADAPTER הזה יש שתי נורות שבדרך כלל דלוקות והן היו מכובות אז הוצאתי אותו מהחריץ והכנסתי בחזרה פנימה ונדלקו האורות אבל האינטרנט עדיין לא מתחבר. ניסיתי לעשות INSTALL NEW HARDWARE וזה רושם שחסר דרייברים אז ניסיתי לחפש באינטרנט ומצאתי איזה דרייבר של מוטורלה שכנראה לא מתאים לNETWOR ADAPTER שלי כי גם לאחר ההתקנה שלו האינטרנט לא מתחבר אז רציתי לדעת אם למישהו קרה דבר דומה או אם למישהו י…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Ski Farm,

שלום אני מחפש נתב במחיר של עד 300 ש"ח, המטרות שלי איתו הוא חיבור קווי למחשבים (4 פורטים מינימום) , חיבור אלחוטי למחשבים, חיבור למודם הכבלים של HOT ושיהיה אמין . המליצו לי על חברת 3COM על המודל 3CRWER10075 שעלותו 230 ש"ח שמתחבר לHOT ויש לו 4 פורטי רשת קווי ויכולת אלחוטית עם פיירוול ועוד מה דעתכם? האם יש לכם המלצות נוספות? אשמח לדעת Ski Farm

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by LeftRight,

אני עושה חיפוש בגוגל ומופעים תוצאות אבל כשאני לוחץ על תוצאה כלשהי נפתח לי דף חדש "לא ניתן להציג דף זה" לא משנה לאיזה תוצאה נכנסתי.. נפתח דף: go.google.co.il לפני כמה ימים הופיעה הודעת בעיה של google installer ועשה לי שלח דו"ח שגיאות האם זה קשור?

7. בעיה- יש לי מחשב נוסף בבית עם כרטיס אלחוטי של דילינק הגדרתי MAC הגדרתי WPA זה פועל, אבל לפעמים זה לא מוצא את הרשת [חדר ליד, אות שידור מקסימום] וגם אם זה מוצא זה לא מתחבר אוטומטית איך אני מגדיר שזה יישאר מחובר לרשת? שאלה- אם אפשר ואם כן אז איך.. להגדיר רשת בין שני מחשבים באלחוטי ככה שאפשר יהיה לשתף קבצים בין המחשבים.?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by Checker,

יש לי ראוטר מסוג SMC כבר די הרבה זמן ולא שיניתי בו כלום, עכשיו אני רוצה להוסיף סיסמא לחיבר, נכנסתי לאייפי שלו 192.168.2.1ואז הוא מבקש ממני סיסמת כניסה, את הסיסמא לכניסה מעולם לא שיניתי, נדמה לי שהיא משהו כמו SMCadmin אבל אני לא מצליח להיכנס, יש דרך למצוא את הסיסמא לכניסה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?

10. Started by The Ripper,

אהלן, צריך נתב לעד 4 מחשבים משהו סטנדרטי שעושה את העבודה כרגע יהיו מוחברים לנתב רק 2 מחשבים כשהשניים הנותרים הם לנייד שאולי יתצרף לו ועוד אחד שיהיה... בדירה יש שלושה מפלסים כך שנתב אלחוטי למחשבה לעתיד לא יהיה יעיל ולא ממש נחוץ. תודה, המרטש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by newb,

היי, יש לי אינטרנט שאני מקבל בחינם מהעבודה והוא אוהב להתנתק כשלא צריך ומהעבודה לא מוכנים לטפל בבעיה - אומרים שהכל תקין. אני רוצה לקנות אינטרנט נורמלי - חשבתי על בזק, מה אתם אומרים? המהירות תיהיה 1.5M, עד כמה לדעתם אוכל לרדת במחיר? (באתר שלהם מציעים ב630 שקל לשנה (52.5 שקל בחודש בממוצע)) תודה רבה לעוזרים

13. Started by gator_play12,

יש לי מחשב חדש והתקנתי XP עשיתי SET NETWORK ובחרתי בTHIS COMPUTER CONNECTS TROUGHT A RESIDENT GATEWAY OR ANOTHER COMPUTER.... לאחר ההתקנה הוא רושם לי LIMITED OR NO CONNECTIVLY עם ציור של מחשב קטן

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. Started by g_s,

כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  15. התקנת ראוטר אדימקס. מישהו שמבין בזה ועשה את זה לפני ויודע איך לאבטח את זה נכון ושהכל יעבוד. לא שיש לי בעיה עם הפורום הזה פשוט אני מחפש מישהו שיעזור לי בשיחה אונליין בלי כל פעם להשאיר הודעה ולחכות לתשובה. תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. קניתי אתמול ראוטר Dl-604 של D-LINK ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו, הוא נראה לי מעולה. אבל רציתי גם חוות דעת שלכם.. מה אתם אומרים עליו ? תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by KoM,

היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רשת בבית במחשב שבו לא נמצא המודם אלא מחוברת הרשת לא מופיעה לי ההתקשרות של האינטרנט ואני רוצה שתופיע בבקשה למי שמבין תעזרו לי..!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  20. שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by supercars,

שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  22. אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. עשיתי בדיקה עם חבר והגעתי למסקנה שאני זקוק לרווטר שיהיה באמצע הבית, ליד הטלפון האלחוטי. ושני כרטיסים . אחד לכל מכשיר. הסיבה העיקרית היא שהקירות משום מה מורידים חזק את התפוקה ל- 3 שיניים מתוך חמש ( בגרף של העוצמה). היות והטלפון מוריד מהעוצמה ( ברוטר של החבר שלי יש אנטנה אחת) אני חושב שרוטר עם שני אנטנות יהיה טוב יותר אשמח לשמוע המלצות לרוטר עם 2 אנטנות ושני כרטיסיים למחשב- כדאי מאותה חברה. בתקן G ובעלי עוצמה שיבטיחו ליתקשורת טובה ואיכותית ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by g2c,

שלום, מצאתי באשפה 6740U וצרבתי קושחה של בזק BZ_DSL-6740U_G2_R2v2.68.bin (תודה רבה ל- HelpSupport מכאן). לשם הנוחות שיניתי את הIP מ 10.0.0 ל 192.168.2 שמתאים לרשת שלי. משום מה לא מצליח להשתמש בקופסה כמתג: ניסיתי לחבר את המחשב לרשת חוטית דרך הקופסה ו- נאדה האם מישהו עשה זאת בהצלחה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים