עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iyehuda,

Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server (62.241.53.2) בזמן הורדת קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה בשירים אין בעיה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  2. היי,אני משתמש ברשת ביתית ומשתף תיקיות בין המחשבים.משום מה אני לא מצליח לקרוא חלק מהקבצים בתיקיית הincoming של האימיול. למרות שהם שם.המחשב השני לא מצליח לקרוא אותם... תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. היי, יש לי חיבור לאינטרנט של בזק בינלאומי 1.5Mb, כאשר אני מתחבר דרך רשת ביתי עם dhcp (כוללת 2 מחשבים). על המחשב שלי יש windows vista. למרות פינגים נמוכים יחסית (בערך 16ms לוואלה) אני מוריד ממש לאט בתוכנות שיתוף. הראוטר שלי הוא של ECI B-focus 270 (קינפגתי את המודם כראוטר). אני סבור כי לא מדובר בבעיה בפיירוול מכיוון שהפיירוול של ה windows מכובה, כמו גם הפיירוול של הראוטר, ואני משתמש בפיירוול של קומודו. הגדרתי ש utorrent לא תוגבל ברשת. אני סבור גם כי לא מדובר בבעיה שצצה במערכת ההפעלה, כי גם לאחר הפירמטתי שלשום את המחשב, והתקנתי windows vista מחדש, המהירות נשארת איטית. הוספת הערה: מה שמוזר לי הוא שאם אני עושה בדיקה ב utorrent אם הפורט פתוח, ואני משתמש בפורט שפתוח בפיירוול ברא…

4. ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by supercars,

שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. עשיתי בדיקה עם חבר והגעתי למסקנה שאני זקוק לרווטר שיהיה באמצע הבית, ליד הטלפון האלחוטי. ושני כרטיסים . אחד לכל מכשיר. הסיבה העיקרית היא שהקירות משום מה מורידים חזק את התפוקה ל- 3 שיניים מתוך חמש ( בגרף של העוצמה). היות והטלפון מוריד מהעוצמה ( ברוטר של החבר שלי יש אנטנה אחת) אני חושב שרוטר עם שני אנטנות יהיה טוב יותר אשמח לשמוע המלצות לרוטר עם 2 אנטנות ושני כרטיסיים למחשב- כדאי מאותה חברה. בתקן G ובעלי עוצמה שיבטיחו ליתקשורת טובה ואיכותית ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by adir12,

שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by ofer_shm,

כרגע קיבלתי מארה"ב את הראוטר linksys wrt45g אני רוצה לחבר אליו שני מחשבים בעזרת כבלי רשת - האם אני יכול שאחד המחשבים יהיו מחוברים ע"י כבל מוצלב...כי רק כבל כזה יש לי כרגע ? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by LIOR42,

יש לי מודם 150 ALE במהירות 2 מגה והוא כל הזמן מיתנתק אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב הנורה של ה-LINK לא פעילה היתקשרתי למי שנותן לי תשתית והם טוענים שמבחינת הקו הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

11. Started by Oranili,

פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. היי חברה, מי שהוא יודע איזה הגדרות צריך לשנות/להוסיף כדי שאימיול יפעל אצלי בלפ טופ. איזהTCP UDP צריך שיהיה וכו... וגם איך מגדירים באימיול את הראוטר? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by nivz,

רוצה לפתוח אתר וצריך מקום אחסון, דומיין כבר יש. קהל היעד הוא אך ורק ישראלים, ואני צריך מקום אחסון בסיסי מאודדד (HTML בלבד לפחות בהתחלה, מקום קטן ותעבורה מינימלית) לא חובה תיבת מייל. בקיצור בעיקר שיהיה זול וכמובן רוב הזמן אונליין... (כמה שפחות תקלות) המלצות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by rabbit,

אם כן איך...

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?

17. Started by MichaelK,

כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת

18. למישהו יש לינק עם תמונות איך פותחים פורטים בסיגייט תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by LioraN,

אני כבר מתוסכל איזה חודשים. לאחרים בבית אין אינטרנט. המחשב שלי מחובר ככה. מודם---> כרטיס רשת אחד ---> עובר לכרטיס רשת שני ---> יוצא להאב ---> האב מוסר אינטרנט לשני מחשבים ע"י כבלים. עכשיו עברתי על כל המדריכים באינטרנט ואני פשוט לא מוצא פתרון. אני לא יודע מה לעשות עם האייפי בכל מחשב ולא יודע את המספרים. יעני ניסתי כבר הרבה פתרונות וזה עדין לא עובד לי . תראו: בחיבורים של האינטרנט שלי יש את הADSL שזה החייגן. ויש עוד שתי כרטיסי רשת שאלו הם Local Area Conncetion ו Local Area Connection 2. הכרטיס הראשון, מחבר אותי ישירות לאינטרנט. והכרטיס השני יוצא להאב ומשם למחשב האחרים. עכשיו יש מצב שאתם עוזרים לי ? ותראו יש לי עוד משהו מוזר שמצאתי בזמן שקראתי מדריך מסוים איך לס…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. הנתב שיש לי כרגע מאתחל את עצמו כל 5-10 דקות. חשוב שתהיה תמיכה גם לכבלים וגם ל- ADSL. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות, רק שיהיה מחובר באופן רציף לאינטרנט. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by g_s,

כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Mr.positive,

1.האם יכול להיות שנגיד בvista מהירות האינטרנט שאתה מקבל שונה מxp (נגיד xp 2mb ו vista 1.5mb ?) 2.האם התוכנות שרשום שממהירות את האינטרנט פועלות באמת ?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by sharon515,

מה דעתכם על הראוטר הזה ? הוא טוב עם תשתית כבלים ? פשוט קניתי אותו במחיר ממש ברצפה ואני מקווה שהוא שווה משהו תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.