עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 2 מחשבים, אחד שלא מחובר לאינטרנט, אני רוצה לשחק משחק ב LAN, עם איזה כבל אני צריך לחבר אותם, ואיך מגדירים את זה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  2. Started by The Dom,

אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.

3. Started by iz,

שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. Started by meni99,

שלום אני בעל בית קפה במקרה אני גם טכנאי מחשבים בעברי יש לי מצלמות בבית קפה הייתי מעוניין לראות את הוידאו בבית מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by spaltiel,

קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Imtheman,

תגידו יש אפשרות לקבל אי פי של מחשב רק לפי השם שלו ??

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by gal663,

שלום לכולם! קיבלתי במתנה ראוטר אלחוטי של level one wbr 3406tx הראטור עובד טוב אבל הטווח שידור/קליטה קצת חלשים. ברצוני לרכוש ראוטר חדש לשימוש ביתי אבל שיהיה חזק וטווח שידור רחב. כמו כן חשוב לציין שבבית שלי יש שתיים שלוש קירות בעתיים. לשכן שלי ממול יש נתב אלחוטי מצויין שמשדר לו בעוצמה גובהה לכל חלקי הבית ללא יחס לקירות. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של נתב למשתמש הבייתי ללא הגבלת תקציב!! תודה רבה גל

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by supercars,

שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  10. שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by GlolG,

מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by nitros,

התקנתי ויסטה 64 ביט האינטרנט לא פועל (הראוטר) יש לי D-LINK 604+ אולי הוא לא תומך בווינדוס

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by Israeltomer,

שלום לכולם! חיפשתי הרבה מדריכים ומצאתי... המדריכים לא עזרו לי בזה... הם עוזרים רק בהתחלה ומהשאר הם מתעלמים.. ישלי בעיה לפתוח פורטים של האימיול.... ישלי מזהה נמוך ועיניים קשורות ישלי מכשיר של בזק 2650u אני מגיע להגדרות של הראוטר הכל טוב ויפה הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק מה לרשום ואיפה?????? Server Name? Custom Server? Server IP Address?איזה אייפי בדיוק לרשום יש כמה.... בדקתי באמצעות התחל הפעלה cmd ipconfig ופה מתחילה הבעיה היותר רצינית.... External Port Start? External Port End? Protocol? Internal Port Start? המדריכים לא עונים על זה.... מה לרשום בכל אחד? תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by tzviki113,

המלצה למודם גם אלחוטי וגם קווי שיהיה להרבה מחשבים (5-6 לפחות) דרוש טווח גדול באלחוט... תודה לכל העוזרים... אגב אני חדש כאן מקווה שיהיה לי כיף פה

16. Started by lazy-bones,

יש כזה דבר?? רשת דרך כבל USB? איך אני מחבר? איזה תוכנות אני צריך? איזה כבל? עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by Lost Spirit,

משום מה אני מרגיש שהפיתוח באוויר ועדיין אין כלום

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by lom.co.il,

אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?

20. Started by stas12,

שלום. מה שאני מתכוון בשאלה זה שאחד מהם יהיה כ AP שאליו מחוברים מחשבים, והשני יהיה CLIENT של ה AP שגם אליו יתחברו מחשבים. שני הראוטרים בעלי גרסת DD WRT SP1... האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by MichaelK,

כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת

22. יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by mush2006,

יש לי רשת בבית, שאחד מהמחשבים מתחבר למודם B-focus router 270pr והמחשב השני מתחבר דרך המחשב הזה. עכשיו יש לי בעיה שאני לא יכול לארח משחקים באינטרנט באף אחד מהמחשבים ואמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים, מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by LioraN,

אני כבר מתוסכל איזה חודשים. לאחרים בבית אין אינטרנט. המחשב שלי מחובר ככה. מודם---> כרטיס רשת אחד ---> עובר לכרטיס רשת שני ---> יוצא להאב ---> האב מוסר אינטרנט לשני מחשבים ע"י כבלים. עכשיו עברתי על כל המדריכים באינטרנט ואני פשוט לא מוצא פתרון. אני לא יודע מה לעשות עם האייפי בכל מחשב ולא יודע את המספרים. יעני ניסתי כבר הרבה פתרונות וזה עדין לא עובד לי . תראו: בחיבורים של האינטרנט שלי יש את הADSL שזה החייגן. ויש עוד שתי כרטיסי רשת שאלו הם Local Area Conncetion ו Local Area Connection 2. הכרטיס הראשון, מחבר אותי ישירות לאינטרנט. והכרטיס השני יוצא להאב ומשם למחשב האחרים. עכשיו יש מצב שאתם עוזרים לי ? ותראו יש לי עוד משהו מוזר שמצאתי בזמן שקראתי מדריך מסוים איך לס…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. Started by XD-DRAGON,

היי, יש לי שאלה מקווה שתעזרו לי |קורץ| . במידה ואני רוצה תמיכה באינטרנט במחשב הנייד מה אני צריך לעשות? הבנתי שאני צריך להחליף את הראוטר שיש לי בבית לראוטר אל חוטי ולקנות תוסף למחשב הנייד שיקלוט אותו, הבעיה היא שהראוטר מחובר למחשב בממד (אל חוטי לא עובד שם...), האם יש דרך אחרת להתחברות לאינטרנט באופן אל חוטי (גם אם אני נמצא במרחק של 100 ק"מ?). תודה לכל העוזרים למיניהם .

• 4 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.