רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני גולש ב adsl על הקו של בזק ברוחב פס של 2.5 מגה והספקית שלי היא 012 רק שאיתה אני מחובר על 1.5 מגה בגלל המחיר הגדול שהיא דורשת בישביל 2.5 שלא יוצא לי משתלם.. אזמה שיוצא שאני מוריד על רוחב פס של 1.5 אבל מעלה על רוחב פס של 2.5 בכל מקרה אני מחוייב לשנה ועברתי בסך הכל 4 חודשים משהו כזה או 5 לא יותר מזה עכשיו אני יודע שלרוב לא אוהבים את הספקית הזו אבל לי בנתיים אין תלונות נגדה... הבנתי שבזקנט היא הספקית הכי מומלצת כרגע ואם אני זוכר נכון היה להם או שעדין יש להם את המבצע שמתחברים אליהם והם עוזרים לך לצאת מההתחייבות שלך לספקית הקודמת... מישהו יודע איך זה עובד כל הקטע שהם מוציאים לך את ההתחייבות..? וגם אם שווה לעבור בין החברות..?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לחבר את הסוני בכבל מוצלב ישירות לכרטיס רשת אני עובד עם מערכת ויסטא והבעיה שלי היא בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי 100-120 שח הנה המצב: היה לי מחשב בחדר של אחותי שהיה מחובר לנתב וממנו לזה של הטלפון. העברתי את המחשב לחדר שלי . עכשיו אין לי אינטרנט, האם ישנה אפשרות שיהיה לי ללא קשר לנתב, כי אצלי בחדר אני לא יכול לחבר אותו לקיר (אין לי את היציאה של הטלפון). אני חשבתי על לקנות כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ל PCI ראיתי גם שיש ל USB איזה אתם ממליצים? רצוי שיהיה מ KSP כי זה החנות שקרובה אלי לבית. ד"א יש לי גם מחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנת בסלון שמתחבר דרך הנתב שבחדר. (ככה גם אני רוצה) הנה שני דגמים: Edimax 802.11G USB שח 90 ?Edimax EW-7128G 54Mbps PCI? שח 120 איזה מהם לקחת? והאם זה מה שאני צריך?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מצליח לעשות פינג למחשב השני ומקבל קריאה אבל אני לא מצליח להכנס או לראות את המחשבים שלי בשכנים ברשת. איך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי רשת ביתי לפי המדריך פה ואני לא מצליח במחשב האב להגדיר מדפסת שנמצאת במחשב הבן עשיתי בפרוטוקולים שיהי שרת מדפסות אבל זה לא עזר מה לעשות? 2.איך אני יכול להיכנס לאר דיסק של מחשב הבן ממחשב האב? (מחשב האב==מחובר לקו האינטרנטת מחשב הבן מחובר אם כרטיס רשת לאב)
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני צריך מידע בנושא.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך עזרה דחופה בחיבור ראוטר- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 לכבלים מישהו יכול לתת לי לינק להדרכה בזה או איך לעשות את זה הספק זה בזק בין לאומי עריכה טוב בסוף זה היה מאוד פשוט רק היתי צריך ליכתוב לראוטר לימצוא תIP אוטומטית ככה זה במודם שנתנו לי
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
-
התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט. הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן. תודה רבה. נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב (כל התוכנות עולות..) אני מתחבר לאינטרנט ואז המחשב ניתקע ורק לאחר בערך 2-3 דקות האינטרנט מתחבר והמחשב חוזר לעצמו. מישהו יכול לומר לי למה זה יכל לקרות?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם XP ואחד עם VISTA אני יכול לעשות בינהם שיתוף עם ICS? כמו במדריך שבדביק?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שלושה מחשבים. אני רוצה להעביר קבצים בין שלושת המחשבים. איך אני עושה את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-