רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שרת Win 2003 server שמתפקד כ- DC, DNS, AD ו- File server. כיום קיימת לי בעיה עם ה-DNS ואני רוצה להקים שרת אחר במקומו ולהתקין עליו הכל מחדש. שאלתי היא האם ניתן להגדיר AD ו-DNS על שרת שלא מחובר לרשת? איך ניתן לבצע את ההורדה של השרת הפעיל והעלאה של השרת ה-"משוכפל"? האם אני חייב לחבר את השרת החדש לרשת בכדי להגדירו כ- AD ו- DNS? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן, צריך נתב לעד 4 מחשבים משהו סטנדרטי שעושה את העבודה כרגע יהיו מוחברים לנתב רק 2 מחשבים כשהשניים הנותרים הם לנייד שאולי יתצרף לו ועוד אחד שיהיה... בדירה יש שלושה מפלסים כך שנתב אלחוטי למחשבה לעתיד לא יהיה יעיל ולא ממש נחוץ. תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להגדיר את הZA שלי שיאפשר גישה לאינטרנט מהמחשב השני שנמצא ברשותי? (יש לציין שהאינטרנט עובד טוב כאשר התוכנה סגורה).
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מחשבים לראוטר (tnn siemens sl2-141) בכבל וליצור ביניהם רשת. אחד נייח XP והשני נייד ויסטה. הגדרתי את שניהם באותו WORKGROUP, עשיתי כוננים משותפים והרשאות בשניהם, יש אינטרנט בשניהם. סגרתי אנטיוירוס ופיירוול (כולל זה של וינדוס). הם רואים אחד את השני ברשת, אבל כשאני מנסה להיכנס מאחד לשני אני מקבל בשניהם "access denied" מישהו יודע מה עוד יכול למנוע גישה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 רשתות בעזרת האינטרנט ואנרו לי שצריך תוכנת VPN איז זה עובד בעקרון ואמרו לי שהראוטרים חיבים לתמוך בזה זה נכון
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יום אחד נכנסתי לאינטרנט ודף הבית שלי השתנה.... וגם לא נתן לי להכנס לאתרים מסוייים התקשרתי לנט ויזיון ואמרו לי שיש לי ריגול במחשב וגם וירוסים... אז הם שלחו לי שתי תוכנות Spybot ו Ad-Aware התקנתי אותם והם מצאו לי גם כמה וירוסים וריגולים אבל זה לא עזר לי יש לי עדיין כמו מפרסומות סקס שקופצות לי במחשב ונמחק לי כל הכתובות של האינטרנט והשתבשו לי מלא תוכנות.... מה עשות??? בבקשה עזרה אני כבר ממש מיואשת!!!!!! לא יודעת מה לעשות.... ועכשיו אם אני יעשה פירומוט (אם צריך) מה אני עושה כדי שתוכנות שלי לא ימחקו..... ואוווףףף זה סיפור בתודה שירן
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנת ראוטר אדימקס. מישהו שמבין בזה ועשה את זה לפני ויודע איך לאבטח את זה נכון ושהכל יעבוד. לא שיש לי בעיה עם הפורום הזה פשוט אני מחפש מישהו שיעזור לי בשיחה אונליין בלי כל פעם להשאיר הודעה ולחכות לתשובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להקים רשת אלחוטית כאשר קניתי נתב 3com ( הדגם 3CRWE554G72 3Com - הבסיסי ביותר שלהם) להלן הגדרות הנתב: wireless channel: 7 service area name/ SSID: 3com LAN IP address: 192.168.1.1 LAN subnet mask: 255.255.255.0 DHCP server: enable IP range: 192.168.1.2~192.168.1.254 Internet addressing mode: Dynamic לא הגדרתי hostname mac address for internet connection: not cloned אין חיבור לאינטרנט לחלוטין - אני מדבר על חיבור חוטי דרך הנתב. מה אני לא מגדיר נכון בנתב? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי פוקט עם כרטיס רשת אלחוטי של SPECTEC 11B ניטרלתי בנתב את כל ההגנות (WEP WAP) הפוקט מראה לי בתוכנה חיווי שלו קליטה מלאה ואיכות קליטה מלאה.הנתב מצידו מראה לי ברשימה האלחוטית מיספר IP 11B כלומר את הפוקט.לפי נתונים אלה יש תקשורת דו כיוונית בינהם.אבל כאשר אני רוצה לגלוש הדפדפן של הפוקט כותב לי באנגלית "לא ניתן להראות את העמוד הזה" THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BE FOUND זו ההודעה המקורית תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server (62.241.53.2) בזמן הורדת קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה בשירים אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי אנשים טובים, שידרגתי ל-IE 8 ומאז הבבילון למרות שעובד ברקע אני מנסה להפעיל אותו בעזרת קיצורי העכבר הוא מראה שמנסה לעשות משהו אך לא מצליח לתרגם את המילה ב-FIREFOX עובד בסדר. למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נתב של TRENDNET שהוא ממש גרוע, הנתב נמצא בקומה שניה בחדר מחשב (חדר קצת צדדי) ואני צריך שהתקשורת תגיע עד לסלון למטה. במחשב למטה יש לי אנטנה חיצונית גם של TRENDNET די גדולה ובכל זאת הקליטה שם היא 40% מעוניין בהמלצה לנתב טוב יותר וחזק יותר שיוכל להגיע עד למטה בטווח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברה יש לי רשת בבית במחשב שבו לא נמצא המודם אלא מחוברת הרשת לא מופיעה לי ההתקשרות של האינטרנט ואני רוצה שתופיע בבקשה למי שמבין תעזרו לי..!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-