רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS אבל כל פעם שקליטת ה-Wifi קצת חלשה, אני חווה ניתוקים כל כמה דקות/שניות. עשיתי כמה בדיקות והגעתי למסקנה שכנראה האנטנה של המחשב לא איכותית/פגומה ולכן החלטתי לקנות מתאם רשת חיצוני (USB). יש למישהו המלצה? המחשב מריץ גם לינוקס וגם ווינדוס, לכן אני צריך מתאם שתומך בשניהם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני גולש להרבה אתרים במקבל הFF* מפסיק להגיב ו( הוא עובד לא קורס אבל נראה כאילו האינטרנט מתנתק הוא עושה סימני טעינה כאילו אחרי עשיית רענון )גם שאני מנסה להפעיל את ה *IE לא מגיב (אותו תגובה )בנסיון של המחשב לאתר את התקלה אומר שיש בעייה עם ה HTTP בנוסף גם *MSG לא מתחבר והכל מפסיק לפעול : רק באיתחול המחשב הכל חוזר לקדמותו, מה לא ניסית להפעיל מחדש את כ.רשת ע"י ENABLE & DISABLE נסיון לעשות renew/ release לא עוזר - אני מחובר ברשת אלחוטית חשבתי ניתוקים מהראוטר- אבל שבדקתי מחשבים אחרים 8 במספר אין להם בעייה אני כרגע גר בחו"ל כך שאין בעייה עם הקו דיי יציב - בכבלים של חברת ROGERS בחבילת גלישה של 10 מגה - לא כל המחשבים מחוברים לרשת בעת ובעונה, רובם ניידים הבית בנוי מ…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין בקישור להפיכת מודם מהיר לכבלים של motorola לראוטר. יש לי אקסס פוינט ואני רוצה לחבר אותה למודם (שיהייה נתב), בכך יקבל IP ויידע לחלק לשאר המחשבים... אם יש טעות בדברי נא תקנו. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp. הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי. ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי: 1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router. הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ. 2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר. ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פיתרון ליחידת דיור מרוחקת שנמצאת כ-80 מטר מהבית. בבית יש מודם/ראוטר ואני מעוניין לאפשר ליחידת הדיור להתחבר לאותה הרשת. חשבתי על שני פתרונות אפשריים, אשמח לשמוע מה לדעתכם עדיף, חסרונות ויתרונות, ואם יש דגשים מסויימים ליישום של כל אחד מהפתרונות. 1. משיכת כבל רשת מהבית עד ליחידת הדיור וחיבור של ראוטר ביחידה. האם זה אפשרי למתוח כבל לכזה מרחק? האם האות יהיה יציב או שהמרחק יחליש אותו? 2. מיקום של מגבר/ריפיטר בערך באמצע הדרך בין הבית ליחידת הדיור. האם יש מגבר מומלץ למקרה הזה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אנחנו כרגע מחוברים ל-HOT בתשתית של 5 מגה, והמהירות לא בדיוק יציבה. יש ירידה משמעותית במהירות הגלישה בסופי שבוע, ובערבים. קראתי איפה שהוא שהמצב שונה ב-UFI של HOT, והבנתי שגם מ-12 מגה ומעלה התשתית היא בטכנולוגיית UFI. זה נכון, או שיש גם 12 מגה שלא ב-UFI? והאם UFI אכן פותר את בעיית יציבות מהירות הגלישה?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלה היא בגלל הפרסום אתמול של פרצת האבטחה של הWIFI אז ככה. כרגע אני לא משתמש בWIFI בבית אבל ברגע שיהיה עדכון לנתב אני כן אשתמש. השאלה היא בנוגע למאריך הטווח של טיפילינק (WA850RE) הוא יעבוד מאובטח יחסית לבעיה או שהוא מוצר שאין יותר מדי מה לעשות איתו מהבחינה הזאת וכדאי להחזיר ל-KSP? אודה לתשובות נ.ב. עדיין לא פתחתי את האריזה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברי הפורום הנכבד. עולם הרשתות זר לי ולכן אני מבולבל וזקוק לעזרה. הכנסתי הביתה בנוסף למחשב האישי שלי עוד שני מחשבים וברצוני שכולם יוכלו להינות מחיבור אינטרנט דרך ספק אחד ופשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל. ניסיתי לדבר עם חברת 'בזק' בנוגע לחיבור המחשבים דרך מודם אלחוטי והעסק כולו לא מתחיל בפחות מהוצאות של 500 ש"ח, האם יש דרך זולה יותר לספק אינטרנט לכל המחשבים ? אשמח לכל תגובה, בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2ראוטרים של edimax ורציתי להשתמש באחד מהם כדי לחבר לכרטיס רשת בנייד שלי כדי שישמש ככרטיס אלחוטי האם יש דרך לעשות זאות ואם כן איך? הדגם שלו זה 6204 wg תודה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה יש מחשב שאני רוצה להוסיף בחדר לידי (קוו אוירי מוערך בכפחות מ-4 מטר לכל היותר.עובר דרך קיר ממ"ד), כאשר התשתית היא ADSL במהירות 5 מגה, בחדר המיועד אין חיבור לטלפון, והמטרה במחשב שיהיה "סלייב" היא גלישה והורדה. אני צריך עזרה - איזה ציוד לקנות, ע"מ להפעיל את העסק הזה כמה שיותר טוב וחלק, בלי נפילות או כל שטות אחרת שציוד פשוט גורם. תקציב : נתחיל ב-300 ש"ח ונראה מה יש להציע. התקציב גמיש. הוא יכול להמתח אם יש משהו ששווה להשקיע בו. תודה, swg
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק. לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט. התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד. דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router ספקית אינטרנט: 012 תשתית אינטרנט: HOT…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ישן שלי BR-6478AC ששוכב ללא שימוש מאז שהחלפתי אותו ב-DSL-G256DG מבזק. השאלה האם אפשר להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. יש לי כרגע במחשב בחדר אחר כרטיס רשת EW-7822UAC (גם כן של אדימקס) והוא רחוק מלהיות מבריק. האם אפשר להשתמש בראוטר הישן במקומו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממתק קטן - PENM ("ראשי תיבות של PE Network Manager") היא תוכנת עזר קטנה להתקנה וניהול הגדרות הרשת השונות בסביבית Windows. התוכנה מרכזת את כל הפעילויות, הגדרת החומרה, הגדרת הרשת הביתית והגדרת משאבי הרשת, לסביבה אחת. התוכנה פשוטה מאוד להפעלה ואינה דורשת התקנה - היא מבוססת על קובץ EXE אחד שרץ על כל גרסאות Windows. ניתן להוריד אותה מדף הפיתוח כאן - http://holger.reboot.pro
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי בדגם : d-link dual band wireless - n 600 - dsl-6850u בבית במחשב נייד באלחוטי עובד גלישה איטית. אני הבנתי שערוץ שידור חלש מאוד. אני רוצה לתת עוצמה אות גבוהה ולהגדיל שידור ערוץ באלחוטי. אני רואה בהגדרות נתב אלחוטי 5GHZ שינויי ערוץ הוא בצבע אפור שקוף ואי אפשר לישנות ערוץ שידור. כיצד מחזירים שינויי ערוץ שידור אלחוטי, ולישנות ערוץ שידור? אני חיפשתי בכל מקום הגדרה ערוץ שידור ליפתוח הזה. ולא מצאתי. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי רשת אלחוטית עם מודם של alcatel speedtouch 570\570i אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים, איך אני יכול לעשות את זה???. תודה על העזרה תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היו פה כבר כמה נושאים שדיברו על הספק, אבל לא הרבה הזכירו את התשתית. בקרוב נגמרת לי ההתחייבות ורציתי לדעת איזה מחיר אני יכול להשיג. אז קודם כל בזק או כבלים? כמה אתם משלמים בחודש ? אתם בהתחייבות ? הצלחתם להשיג מחיר נמוך ? קדימה חבר'ה, ספרו. אני: מנוי בבזק על 2.5\250. משלם 80 ש"ח בחודש. בהתחייבות למשך שנה.
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מראוטר אלחוטי של אדימקס (BR6504) המחובר למודם כבלים. הראוטר מחובר ל 3 מחשבים המריצים XP ,Pro +SP3 שניים מחוברים אלחוטית והאחרון (HTPC) מחובר ישירות לראוטר. אני סובל מבעייה של ניתוקים מרובים בחיבור לאינטרנט ומתופעה מוזרה בה כאשר אני מנסה להכנס לאתרים שונים או לרענן דף, אני מקבל דף לבן. הבעייה מופיעה בכל המחשבים, גם בזה שמחובר ישירות לראוטר (HTPC). בנוסף, כשאני מחובר עם RDC ל HTPC אני מנותק לאחר זמן מסוים עם הודעת שגיאה ולא מצליח להתחבר שוב אלא רק לאחר שאני מרסט את ה HTPC. בבדיקה מול ספק האינטרנט (012) ומול הכבלים נאמר כי לא נמצאה שום בעייה, בבדיקה מול התמיכה הטכנית של אדימקס נאמר לי לעדכן קושחה אבל גם זה לא פתר את הבעייה. מישהו יודע ממה נגרמת בעייה זו? ה…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי. אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים? תודה
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. אז אני מחובר לאינטרנט של הוט (גם ספק) בעזרת ההוטבוקס. בגלל שאני מתכנן להחליף מחשב ולהשתמש בישן למדיה (סרטים, סתם אינטרנט) שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון חשבתי איך אני אחבר אותו לאינטרנט. הבנתי שמה שאני אצטרך לעשות זה להתקשר להוט ולבקש מהם שיהפכו לי את ההוטבוקס למודם בלבד, לקנות ראוטר, לחבר אותו למחשב ולהוטבוקס (ואת ההוט לקיר, כרגיל) ואז תהיה לי רשת אלחוטית? כרגע אין לי רשת אלחוטית מההוטבוקס כי אין לי צורך, הבנתי שהיא לא כ"כ טובה וגם זה עולה 10 שקל בחודש \: לאחר מכן לקנות אולי כרטיס PCIE למחשב בסלון ולהתחבר בעזרתו לראוטר החדש בחדר שינה. וזה הכל? שום התערבות בהגדרות? זה פשוט יעבוד? כי הרי ההוטבוקס עדיין יהיה מחובר לקיר עם ההגדרות הישנות, נכון? או שיש יותר מזה? תודה מראש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז יש המלצות ? המחיר עד 350 גג ......... ושיהיה תואם לכבלים ולADSL ואם אשר אז שהנתב יהיה יציב כי אין לי חשק להתחיל לשחק איתו....... שמעתי של אדימקס 6104 יש מעט בעיות עם הכבלים ... זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-