רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה הורדתי zone alram pro כי כולם אמרו לי שהוא הכי טוב והוא כל הזמן חוסם פורטים אני חושב שחסמתי משהו שלא הייתי צריך אני רוצה לדעת איך לחזור למצב הלמידה שאתה מחליט בו מה לחסום ומה לאשר וגם רציתי לדעת הפיירוול נורא איטי אני לא סימנתי הגדרות מיוחדות רק הסתרת האי פיי ועל מצב כללי med זה אמור להיות ככה אולי יש בעיה בפיירוול תמיד אמרו לי שהוא הכי טוב אבל הוא נורא איטי מה לעשות? אני נואש ביינתים אני תקוע עם זה מה לעשות אנא עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הוזכר כבר כמה פעמים כאן אבל אני לא ממש הצלחתי להבין בשלמות את העניין. תקנו אותי אם אני טועה, האם כך צריכה להראות רשת שתפעל כמו שצריך עם חיבור אינטרנט ושיתוף קבצים: ברשותי 2 מחשבים (בשתי קומות שונות), מודם אלקטל משודרג (פרו), כבל מוצלב שעובר דרך קיר ומאפשר חיבור בין שני המחשבים ושני כבלים ישרים. מה שאני צריך לעשות זה לחבר את המחשב שבקומה העליונה עם כבל ישר לקיר (שבתוכו כבל מוצלב) ומהקיר ל-Hub שבקומה התחתונה. לאחר מכן לחבר עם כבל ישר את המחשב שבקומה התחתונה ל-Hub. עכשיו אני נתקל בבעיה - אני במצב ששני המחשבים מחוברים אל ה-Hub,אחד פשוט בכבל ישר והשני עם כבל מוצלב וישר. האם אני צריך לחבר את המודם אלקטל פרו ל-Hub עם כבל מוצלב או לא , כבר יש כבל מוצלב בקיר. יכול …
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות תמונות לכמה אתרים ובאף אחד מהם זה לא מצליח. הוא מעלה, ומעלה ואח"כ אני מקבל HTTP 500. . ד"א ניסיתי למחוק COOKIES
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם שמתחבר לכרטיס רשת,אני רוצה ששני המחשבים שלי יהייו מחוברים לאינטרנט ואין לי בעיה שאחד מהם יפעל כדי שהשני יתחבר. מה לקנות? נ.ב 1.לכל מחשב יש כרטיס רשת מאותו דגם כאשר במחשב אחד הכרטיס תפוס מהמודם של הכבלים!אני יכול לחבר לאותו מחשב שתי כרטיסי רשת? 2.לשתי המחשבים יש WINDOWS XP PRO בלי SP1. 3.זה אפשרי בלי דברים אחרים כמו נתב,סוויטצ וכו'? תןדה רבה על העזרה זה ממש דחוף!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני יודע שיש דבר כזה מישהו יודע מה צריך לקנות בשביל זה? ואיך להגדיר את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האים אפשר לחבר 3 מחשבים ל- switch 8 port וליצור רשת? או שצריך גם רכזת כדי ליצור רשת?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה שרת הכי טוב ובלי בעיות לאחסון קובץ בגודל של 16mb כי כמעט כולם בקושי מרשים בחינם מגה אחד לקובץ
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול התקשרתי לחברת אקטקום כדי לברר מחירים לאינטרנט המהיר באמצעות הכבלים. אמרו לי שיש אפשרות להיות מחובר כל הזמן ללא חייגן והמחיר 413 ש"ח לחצי שנה מראש. ואפשרות שנייה - 68 ש"ח לחודש באופן קבוע להתחברות עם חייגן. כששאלתי את המוקדנית מה ההבדל, היא אמרה לי שחברת אקטקום מעונינת להעביר את כל הלקוחות שלה לחיבור עם חייגן (כמו adsl) כי ככה הם לא יוכלו לשתף את החיבור בעזרת ראוטר. ולשאלתי - מישהו יכול בבקשה להסביר בפירוט מה ההבדל בין חיבור עם חייגן וללא חייגן וההשפעה על הראוטר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרשת עבדה מצויין גם עם התוכנות מסרים מידיים וגם האתרים, אתמול הדבר היחיד שעשיתי זה לשים סיסמא לADMINISTRATOR בשני המחשבים, וביטול היוזר GEUST. מה יכולה להיות הסיבה לזה שב IE הוא גולש והכל עובד טוב אך במסרים המידיים זה לא מתחבר !?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי PRO SP1 וראיתי שיש המון פרצות אבטחה כמו זאת עם הרשת ביתית כשלא שמים סיסמא לתיקיות המשותפות וכשלא מבטלים את היוזר גסט. עד היום הבנתי שכל אחד שרצה (אם לא היה לי פיירוול) יכל להיכנס לי לתיקיות המשותפות ולקבל את כל ההרשאות שהוא רוצה. פרצת האבטחה הזאת היא אחת לעשרות שקיימות, האם למישהו יש עוד המלצות מה לעשות כדי לשמור על המחשב מאובטח יותר ובטוח יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על WINXP PRO SP1 עם פירוול פנימי מובנה וZONE ALARM PRO מעודכן. אם אני לא טועה אני צריך לפתוח פורטים, אז איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב סוף סוף אפשר להתחבר באזור שלנו ל ADSL... אני כבר מזמן מחכה לאפשרות זאת, כיוון שהקמת רשת ביתית בכבלים בעזרת ראוטר הוא פתרון לדעתי לא ממש טוב... אני מודע לסיכון להתחברות לADSL (בעיות REBACK-ים וכל מני בעיות אחרות), אבל מה לעשות...זה מה יש! נמאס לי כבר לחכות ולחכות... ברצוני להקים רשת כזאת: אני אתחבר לADSL בחבילת 750 KB, אקבל מודם SAMSUNG (אני מקווה), ששמעתי שאפשר להפוך אותו לראוטר... השכן שלי הוא לקוח וותיק של נטוויז'ן, לכן הוא זה שיספק את ההתחברות לספק... המרחק בין שתי התחנות הוא מקסימום 40 מ', לכן אין בעייה מבחינה זו... חשוב לציין שקראתי כבר הרבה על הפיכת המודם לראוטר, וכאם אני רק מסכם את כל השאלות שיש לי על מנת לעשות את "הצעד הסופי" ולהזמין את החיבור... 1) האם ז…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי מחשב נישא די ישן, ואין לו סידירום, מכיוון שאני לא מתכוון להשקיע עליו כסף לכרטיס רשת PCMCIA שהוא די יקר, חשבתי על העברת מידע "מהדור הישן". אני זוכר שקראתי פעם על העברת מידע בעזרת כבל פרללי, או דרך יציאת הCOM (אני לא בטוח איזו מהם), בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איך אני יכול להעביר מידע בלי לקנות כ. רשת, אלא פתרון יותר זול. (אין בו USB ככה שכבל USB להעברת מידע הוא גם לא בחשבון...) מערכת ההפעלה במחשב הנישא: Win98, מתכנן להתקין 95 בגלל ש98 רק איטי. (אני צריך שזה יתאים לשניהם) מערכת ההפעלה אצלי במחשב: WinXP, אם ממש אין ברירה אני יכול להסתנכרן עם המחשב של אבא שלי שיש לו 98SE. אבל הכי טוב, אם יש איזושהי תוכנה חיצונית שאפשר איתה להעביר מידע דרך כבל COM…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות ב INBOX את קבלת ההודעות, מופיעה לי הודעה הזאת: Your current security setting prohibit running ActiveX controls on this page as a result The pagemey not display corect. אני משתמש בWIN XP , outlook 6
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-