רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
-
לפני שבוע קניתי ראוטר סוויטצ edimax 6104 עכשיו יש לי שני מחשבים בבית חיברתי אותם ואת המודם ה אלקטל שלי לראוטר והכל עבד חלק ויפה אבל פתאום אחרי יומיים המנורה שמסמנת את החיבור של האלקטל מתחילה להבהב ובשני המחשבים איין אינטרנט זה קרה כבר איזה 17 פעמים וצריך להוציא את החשמל ולהחזיר אותו כדי שהוא יחזור לעצמו גם קרה לי שהאינטרנט באחד המחשבים נופל למשל לכמה שניות סתם ככה אצלי במחשב הוא פתאום לא מזהה את הכבל שהוא מחובר וניתקתי את הכל וחיברתי מחדש זה עבד. למה זה קורה ?!?!?!?!?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 מחשבים בעזרת ראוטר. יש לי כבר מודם USB, ולכן אני מעדיף לקנות ראוטר בלי מודם פנימי, אבל אני יודע שהכניסות של הראוטרים הם כאלו המתאימים לכבלי רשת, ולא כניסות USB. למישהו יש פיתרון איך לחבר את המודם לראוטר, או שאני אצטרך לקנות ראוטר עם מודם פנימי? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? מה צריך בשביל זה? (חלקים, חוטים מוצלבים/לא מוצלבים, ראוטר) כמה זה עולה? והאם אפשר להתקין את זה לבד ללא טכנאי בזק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות Switches לבית של 4 או 5 יציאות אבל איני יודע איזו חברה כדאי לי לקנות.... מבקש המלצות או סקרים שיוכלו לתת לי החלטה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מודם pci של בזק ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג אותו כלומר לשנות לו את הפונקציות כמו ב usb ואם כן איך תודה דני
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כבר היו הרבה ת'רדים בנושא, אבל אני רוצה לדעת, נכון לעכשיו: האם יש הבדל טכני ומעשי בין המהירויות של האינטרנט בכבלים ל- ADSL? ידוע לי שהכבלים עובדים בצורת "אשכולות" של משתמשים שעלולים להוריד את המהירות. האם זה באמת משפיע? נושא התמיכה הטכנית והתקלות אינו מעניין אותי, מכיוון שברור לי שיש בעיות אצל שניהם, וכל מקרה צריך להבדק לגופו. ידוע לי שיש הבדלי מחירים, אבל חוץ מזה, צריכים להיות עוד שיקולים בבחירה בין ADSL לכבלים? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שבועיים להפוך את המחשב לשרת בכול מיני דרכים של XP ולא הולך לי שחברים שלי ייתחברו לי למחשב.... אם מישהו יוכל להגיד לי איך עושים את זה ולהמליץ על תוכנת שיתוף קבצים לתיקייה מסויימת...אני אודה לו מאוד... תודה...
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היום במהלך משחק אינטרנט אני מגלה שיש לי ping גבוה במיוחד... קופץ בין 200 ל 1500.... לאחר בירור מדוע זה קורה, ושלילת גורמים אחרים, הגעתי למסקנה שזה ה Genius Switch 10/100 שלי. מסתבר שהוא נדפק, ולא יכול להעביר את ה packts מספיק מהר בין הפורט של המודם לעוד שני מחשבים בו זמנית. (כשרק מחשב אחד משחק, זה עובד) אז יש לי כמה שאלות: - הסוויץ' הוא בן שנה עוד חודש ואני לא יכול לקבל עליו אחריות כי קניתי אותו בפלונטר... מישהו יודע מי היבואן והאם הוא יחליף לי אותו? - בהנחה שאני קונה סוויץ' חדש, Cnet או Edimax הם בסדר?(עולים 150 שקל ל 8 פורטים) - אולי בהזדמנות זו כבר כדאי לקנות Linksys EtherFast®Cable/DSL Firewall Router with 4-Port Switch/VPN EndPoint לינק כאן . האם הראוטר הזה תו…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלומות , לאחרונה עברתי לADSL של בזק בנלאומי ,והתקנתי את המודם של Samsung. שידרגתי אותו עיל מנת שיהפוך לנתב (בעיקר בשביל החייגן הפנימי). משום מה ,אני מקבל מהירויות נמוכות מאד יחסית (50-60k) מאתרים שבעבר קיבלתי מהם הרבה יותר כשעוד הייתי מחובר בכבלים. שאלתי היא האם מצב זה יכול להיגרם עקב השדרוג של המודם? אני לא מבין בדיוק איך הוא עובד עכשיו עם כול הקטע של ה NAT וה- Virtual server ו- DMZ . אודה לכול רעיון\תגובה\הצעה שאולי תוכל לעזור לי. הסברים על הפונקציות של המודם שהזכרתי למעלה גם יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים שנקראת Emule והאיטיות שם הורגת אותי , המקסימום שהגעתי שם זה נראה לי 3 קיי בלחץ , ממוצע של 0.2 - 1 זה ממש מוזר , כי בתוכנות אחרות אני מגיע ל150 אפילו (תוכנות שיתוף קבצים כמובן) עכשיו כל פעם שאני מתחבר הוא רושם לי : Error : your port 4662 is not reachable . you have a lowid , look http://www.X.x.x please correct your problem bla bla bla בעיקרון אני מצליח להתחבר לסרבר , אבל זה ממש איטי... דרך אגב , ששמתי את המהירות שליחה על 10קיי שלחתי על 10 קיי והוא כתב לי שהמקסימום שאני יוכל להוריד יהיה 40 (10X4) ואז חשבתי אולי בגלל שאני שולח על 10 זה מאט לי את ההורדה , אז הורדתי את המקסימום ל 5 וההגבלה של ההורדה היתה 20. אז יצא מצב ששלחתי ב 5 קיי בדיוק וה…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני השתמשתי ב פיירוול של ה NORTON INTERNET SECURETY והרבה פעמים היה כותב לי שהוא חוסם NETBUS SUBSEVEN ולפעמים PORT SCANNER אבל שמעתי מכל מני מקומות שלפעמים זה יכול להיות לא אמיתי. אז עכשיו אני עובד עם ZONEALARM PRO. והשאלה שלי היא אם אני אמשיך לא לקבל את ההודעות האלה עם ZONEALARM אז זאת אומרת שה ZONEALARM מפספס את הפריצות ונותן להם לעבור (דבר קצת לא ייתכן) או שסתם הנורטון מטומטם וכותב הודעות בלי שזה אמיתי?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אז ככה אני עובד עם win xpוהמחשב שלי מחובר לאינטרנט מהיר משום שהוא המחשב החזק מבין השתיים שברשותי. המחשב השני הוא עם win 98se אז ככה -עד היום הייתי רשת בין שני המחשבים והכל היה טוב ויפה(שהמחשב החזק היה מחובר גם החלש היה מחובר אוטומטית לאינטרנט) עקב שינויים בתוך הבית(העברת דברים ממקום למקום ועיצוב הבית מחדש)שני המחשבים עברו מקום וניתקתי אותם מהחשמל עכשיו להפתעתי כשחיברתי אותם שוב הרשת לא עובדת:-( לאחר בדיקה קצרה בשני המחשבים הכרטיס רשת מוגדר והכבל מחובר כראוי משום שאני לא מבין כלום ברשתות(עשו לי את הרשת בחנות) ולא ממש בא לי לחזור לשם. למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה ? אני מתאר לעצמי שיכולות להיות מיליון סיבות אבל נסו לחשוב ולעזור :-) תישאלו שאלות מנחות אני יבדוק ויע…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום פתאום הופיע לי סמל חדש באזור חיבוריי הרשת במחשב, מה שמוזר בו זה שכתוב שהחיבור הוא לטכניון ואי אפשר למחוק אותו... מישהו יודע מה זה ?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כל מיני סרטים ללפטופ של חבר שלי. יש לנו כבל רשת אבל אני לא יודע מה לעשות עם ההגדרות(לשנינו XP). הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם ההגדרות במחשב שלי כיוון שיש לי בבית רשת בין שני מחשבים(מודם אלקטל שהוא גם ראוטר),למרות שלא נראה לי שזה ישנה בגלל שלא מזמן פירמטתי את המחשב והכל עובד,ז"א אני רק מחבר את הכבל והכל עובד. מה בדיוק ואיך אני אמור לעשות?
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... ISDN מגיע ל128KB זה גם אינטרנט מהיר אחרי הכל... לא ? אז ככה, יש לי שני כרטיסי ISDN שיושבים על המדף וצוברים אבק, יש לי כבר ממזמן ADSL ואני לא יודע מה לעשות איתם, מישהו צריך את זה? אפשר למכור את זה ? אפילו ב20 שקל, משהו כזה ? בזק אולי ? או ש... :-[ לפח ? רק לציין אלה שני כרטיסי ISDN של AVM, קוראים להם FRITZ ! (גרמנים לך תבין...) והם מבוססים צ'יפים של SIEMENS לא שנראה לי שזה אומר הרבה או למישהו אכפת. הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Adsl 0.5 ו-WinXPויש לי פינג מאוד גבוה, בערך 200 בשרתים ישראלים,נגיד בCS אני פרימר(Framer) ואז לאנשים קשה להרוג אותי,אבל זה גם קשה בישבילי,זה גם נורא מתריד......האם זה תלוי במרחק שלי למרכזיה? ואם אני יחליף למת"ב(אינטרנט בכבלים) אז הפינג ישתפר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-