רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי בדומה לתוכנת ה G6 FTP SERVER שיוצרת שרת FTP, ליצור דבר זהה רק לגבי HTTP, משהו קטן ופשוט שיאפשר לי ליצור יוזרים עם סיסמאות או כניסה אנונימית ותאפשר לי לתת קישורים ישירים דרך Http://... רצוי משהו שיהיה כמה שיותר בטוח ופשוט.. אין צורך במשהו מיוחד, כל מה שצריך זה לפתוח פעם בכמה זמן לדקה או אפילו פחות את השרת עצמו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היום החלפתי את הספק אינטרנט שלי לקווי זהב-012 ולפני כן הייתי בבזק בינלאומי.... ואמרו לי שקוי זהב הם החברה הטובה ביותר לחיבור ADSL והייתה לי חבילה של 1.5 MB בבזק בינלאומי והורדתי במהירות של 190+- וכרגע בקווי זהב אני מוריד על 105 MB - ברצוני לעזוב את החברה של קווי זהב ולעבור לחברה חדשה! על מי מהספקי אינטרנט אתם ממליצים הכי הכי!??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עברתי מספק נטוויזין 750 לספק בזק נט 1.5 ותשתית adsl אני מחובר עם מודם סמסונג aht-e300 דרך כרטיס רשת ועדיין גולש במהירות 750 ואפילו פחות! עם מישהו יכול לעזור או מישהו מכיר את הבעייה.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזו: אני רוצה להוסיף שקע טלפון נוסף בבית לצורך חיבור ADSL ועוד טלפון (מאותו השקע), מהקופסה הרשאית שבבית. מאותה קופסה ראשית מתפצלים (מכבל אחד של שני גידים) שני כבלים המחוברים לשני טלפונים. הבעיה היא שהכבל (מהקופסה הראשית) הוא של שני גידים בלבד. לכן רציתי לשאול האם לצורך ADSL אני צריך יותר מכבל של שני גידים? הערה: בקופסה החיצונית שקניתי (של בזק) יש מקום עד לחיבור של 6 גידים. בנוסף קניתי לצורך ההתקנה כבל של 4 גידים (המוכר בחנות לא ידע להגיד לי כמה צריך), השאלה היא אם בכל זאת מספיקים 2 גידים, האם כבל של 4 גידים (כאשר אני מחבר רק 2) יכול לשבש משהו? (הערה: עובי הכבל 0.5 מ"מ). בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
-
ידוע לי שאפשר לחבר היום כבר רשתות דרך החשמל, ידוע לי שיש חברה שמוכרת ומתקינה כזה ציוד ולפי מה שאני יודע נכון לעכשיו זה לרשתות ביתיות כמובן. מישהו יכול לתת לי את השם של החברה שמספקת את המוצר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, וכרגע הם מחוברים בצורה הזו: המחשב הראשי מחובר (בכבל רשת) למודם (motorola SB4101, בנטוויז'ן), והמחשב המשני מחובר לראשי בכבל רשת מוצלב. אני רוצה להשיג מאיפהשהו מחשב ישן, לקנות switch או hub ולהגדיר ראוטר לינוקס. אילו הגדרות אני צריך לשנות כדי לעבוד עם מודם הכבלים? בתודה רבה מראש, עדי.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברצוני לעקוף את חסימת פורט 80 ע"י פרוקסי שפועל בפורט אחר (למשל 8080 או 9000). האם ניתן לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מבקש זאת ,מפני שאצלנו בארץ יש את נענע שמאפשרים העלאה של עד 5 מגה. כל מי שיודע על אתר (כנראה) בחו"ל , שמאפשר לאחסן קבצים בגודל של לפחות 10 מגה , בבקשה שיתן לינק. ומאוד רצוי שתיהיה אפשרות ליצור לינק ישיר , אל אותו קובץ שאוחסן באותו אתר. תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בבקשההההה אם מישהו יוכל לעזור הוא יעשה אותי מאושרר ליפני כמה ימים התקנתי רשת לא היה צריך לנגוע בשום הגדרות פשוט חיברתי בין שני המחשבים והאנטרנט עבד היו לי יום אחד בעיות בהתקשרות ועשיתי התקשרות חדשה לאינטרנט מאז האינטרנט במחשב השני לא עובד תודה מראש ואני מקווה שיעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אחי קנה מחשב חדש והוא עובד על לינוקס redhat עכשיו הבעיה היא החיבור לרשת הביתית שאנחנו לא כ"כ יודעים איך. נ.ב אני יודה מאוד לבנאדם שימצא דריברים של Intel Pro/100VE NetWork ללינוקס!
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מפתח על המחשב בבית אפליקציות .net. ואני משתמש ב NIS2003. רציתי לדעת האם יש פה אנשים נוספים שהתקינו IIS והאם NIS מצליח לחסום ולגלות ניסיונות פריצה בהגדרות האלה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך מתקינים רשת ביתית ??????( windows xp home edition ) למרות שהיה לי לפני כמה ימים אבל אני לא יודע למה במחשב השני הפסיק לעבוד האינטרנט תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כולל תוכנות כמו icq & odigo????? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי מודם אלקטל שעובד אך ורק על כרטיס רשת אז אני צריך שני כרטיסי רשת במחשב אחד או שאני יכול לשים אחד בכל אחד ולהעביר את זה באיזה שהיא דרך בלי HUB? נ.ב : הגדרתי למודם אי פי שיהיה כמו ראוטר...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכוונה לזה שכל פעם שאני מכבה את המחשב המחשבים שמחוברים אלי בבית לא יתנתקו מהאינטרנט....? משהו יודע איפה המדריך או אולי יכול להסביר לי פה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחובר דרך ADSL מודם חיצוני. עכשיו יש לי איפהשהו מודם 33.6 . ידוע לי שאני צריך מודם בחיוג כזה כדי לשלוח פקס דרך המחשב. עכשיו אני צריך לחבר אותו,ואז לנתק את הכבל של הטלפון מה ADSL לחבר לרגיל כדי לשלוח פקס???? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
לאחר שהצלחתי, סוף-סוף, להתקין שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי ( ואלפי, אלפי תודות ל-MIYOTA על העזרה הנהדרת והמאמר המחכים ששינה את הכל) התגלתה בעיה חדשה: בעת גלישה באינטרנט על הלקוח - דפים שונים - ללא מאפיינים ברורים) אינם נפתחים ע"י explorer. זכור לי כי קראתי על כך הערה,כל שהיא, באיזה מקום, במהלך ה"ויה דולורוזה" של חיפוש חומר על התקנת שיתוף גלישה. נדמה לי, אף, כי דובר, שם, על פתרון, כל שהוא. איני זוכר היכן היה המקום ומה היה הפתרון המוצע. מי יודע כיצג להתגבר על התופעה? תודה מראש על כל עזרה. yonay
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל כמה שיותר אפשרוית והסברים , כולל קישורים לתוכנות מתאימות. תודה
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-