עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by N.S,

יש לי בעיה...יש לי שני מחשבים מחשב 1 עם המודם של האינטרנט שמוחבר למשחב השני בכרטיס רשת. והמשחשב ה1 עם המודם פועל האינטרנט..ולשני לא פועל האינטרנט מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. אני פותח את המחשב עם הודעות של TROJANS, יש לי הודעות IP למחשב שאלוהים יודע איך לעזאזל אני מקבל אותם ומאיפה, הן נשלחות דרך CSRSS.EXE, קובץ שעובד עם ה WINDOWS ואי אפשר לסגור אותו. יש לי במחשב גם TROJANS אחרים כמו MIRC BACK DOORS ועוד אחרים וטובים. אני צריך הגנה למחשב, אם זה FW טוב ב SHAREWARE או חינם או משהו כזה כי אני לא יכול להמשיך ככה, אם מישהו יכול לתת לי טיפים להגנת האינטרנט, שיפור הגדרות הIE והגדרות ההתחברות זה ממש יהיה טוב. הWINDOWS הוא WIN 2K SP4 עם כל העידכנוים וה PATCHים, NORTON אצלי כבר עובד שעות נוספות וכרגע גמר סריקה אבל ווירוסים הם לא הבעיה, הבעיה זה הפצצות TROJANS שכל הזמן מתגלים ונמחקים. תודה רבה, אוהד.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TeaTime,

יש לי את הבעיה הכי מוזרה שתקלתי בה עד היום אחרי מס דקות של גלישה רגילה לחלוטין האינטרנט האקספלורר מסרב להעלות אתרים האינטרנט עדיין פועל, אפשר להוריד דברים האי מייל פועל וגם הICQ אבל לא אתרים והכי מוזר שהמחשב השני שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הזה פועל רגיל לחלוטין והאתרים עולים כאילו לא קורה כלום איך אני נפתר מהדבר הזה???

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by needsgoodstuffbad,

אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. החבילה שאני נמצא בה עלתה לפני שנה בערך סכום מסוים של כמעט 180 ש"ח. היום היא עולה 110. היות וההנאה שלי היא לא להכנס כל יום לאתר החברה ולבדוק מחירים חדשים, לא שמתי לב שהמחירים השתנו מאז וירדו ל110. לא יודע אפילו ממתי. הם השאירו אותי בחבילה של 180, זאת לא גניבה? רק אם אבקש יורידו אותי ל110, ואני לא בטוח שאני בכלל אבקש (שוקל לעבור). זכותי לדעת שהמחירים ירדו. ככה זה עם כל הספקים?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by zeroone,

שלום אני גולש דרך אלקטל פרו לאינטרנט ברשת ביתית 4 מחשבים ומשתף בוורקגרופ אותם. יש לי האב 10 מגה עם כרטיסי רשת מובנים רילטק 10/100 על הלוח במחשבים. הכבלים של 4 גידים (קטגוריה 5). שאלתי האם מעבר להאב או סוויטץ' 10/100 תשפר העברת קבצים ואת מהירות הרשת בכלל. צורב נצמא בתחנה אחת וקבצים גדולים של ISO בגודל של סידי שלם מועברים דרך הרשת לצורב במשך כ- 20 דקות. מה להעדיף האב או סוויטץ'? דרוש שינוי בתשתית הכבלים? העיקר להגביר מהירות בתוך הרשת. לא נראה לי כי יהיה שינוי בענייני גלישה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש לי אינטרנט בכבלים 750k. הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה לי Firewall, ושהיה לי Adsl היה מותקן לי Zonealarm והכל עבד מעולה. אבל עברתי לכבלים ויש לי בעיה מעצבנת מאוד. התקנתי מחדש את הWindows (לא בגלל זה) והתקנתי Zonealarm. ושהוא שואל איזה חיבור יש לך אני עונה לו Cable. מה שקורה זה שפשוט הFirewall לא נותן להיתחבר לאינטרנט שהוא מכובה הכל עובד מעולה. ניסתי לבחור את כל האפשריות בZone alarm אפילו בAdsl כמובן שזה לא עזר. שתי שאלות: 1.מישהו מכיר איך אני יכול לפתור את זה? 2.איזה Firewall אחר אתם יכולים להמליץ לי עליו אם אני לא יוכל לפתור את הבעיה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אני שמעתי שYES ובזק בינלאומי התחילו לשווק T1 בארץ אבל לא כתוב על זה כלום באתרים שלהם, יש את זה או לא?? (המהירות של T1 היא מגה וחצי לשנייה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by Ghoul,

זה נכון שהאיסיכיו יעלה כסף או שזה סתם שמועות שמפיצים אנשים?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by Ghoul,

יש לי אינטרנט k256 אידיסל האם למישהו יש גם כזה דבר או שכולם עם אינטנט 500k ומעלה? מה סוג החיבור שלכם?

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב אחד P2 450 (ללא כרטיס רשת) עם ווינדוס 98 SE, ואני מקבל בקרוב מחשב חדש AMD 2600, עם XP, ואני רוצה לחבר גם אותו לאינטרנט (בכבלים). איך אני עושה את זה, מה אני צריך לקנות ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by iakovl,

לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by KoM,

גם לכם קרה הדבר המוזר הזה בימים האחרונים ? הכי מוזר שהיום הוא לא נתן לי להתחבר גם מיידית אחרי הכנסת הססמא.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מהו האתרנט, ולמה הוא משמש? ומה ההבדל בין wi-fi לבין bluetooth

• 1 תגובה
    • 7.5k צפיות
  19. Started by NuXeR,

שלום ! אז קיבלתי את החיבור ADSL 1.5 החדש שלי , עם המון תקלות שלמזלי פתרתי בעצמי ללא טכנאי בזק שהיה אמור להגיע ביום ראשון (ולהשאיר אותי שישי שבת בלי אינטרנט YEAH RIGHT !) אז הכל עובד מצוין אני נהנה מהמהירות ! עכשיו.....אני יודע על אפשרויות השדרוג למודמים של אלקטל , רציתי לשאול אם יש משהו כזה גם פה - http://www.coolfold.com/Phorum/read.php?fid=9&tid=2503 ראיתי כאן משהו כזה שמדובר אך זה נראה לי ברוסית או סינית , אם יש מישהו שמבין את מה שכתוב שם ויכול לתרגם לי חלקית אני אודה לו מאוד ראיתי במס' אתרים בעולם שהמודם הנל' מתפקד (או יכול לתפקד) גם כראוטר , האם הדבר נכון ? כלומר שאני אוכל לחבר אותו ל-HUB פשוט ל-UPLINK והאינטרנט יהיה משותף ע"ג מס' מחשבים ? או שיהיה עלי ל…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by HFDO5,

תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכל מומחי הרשת למיניהם! בשעה טובה ומוצלחת, הפכתי את האלקטל שלי ל-Router, ועכשיו כל מה שנשאר לי כדי שרשת המחשבים בבית שלי תהיה מושלמת (שני מחשבים בסך הכל) הוא לקנות Switch ולחבר את שני המחשבים וה-Router אליו. השאלה היא... איזה Switch כדאי לי לקנות כך שהוא יהיה זול אך עדיין יהיה מספיק טוב למטרות כמו משחקי רשת והעברות קבצים? שמתי את עיני על Edimax או על Linksys... מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ,תודה...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. סוף סוף התחברתי לאינטרנט המהיר ויש לי כמה שאלות. *קיבלתי מודם Samsung שמתחבר לכרטיס הרשת ויש לי כרטיס רשת מובנה על nForce2. עכשיו ברגע שהמחשב עולה, המחשב "חושב" שהוא מחובר לאינטרנט, כלומר הICQ אוטומטי עולה. אבל הוא לא באמת מחובר, למה זה ? מה מציין ה 10/100 Mbps ? האם החוט שמתחבר למודם הוא חוט כמו של קו טלפון רגיל (הם נתנו לי חוט קצר) ? המ.. אני זוכר שהיה לי עוד כמה שאלות אבל הם לא עולים לי עכשיו.. בכל מקרה תודה רבה לכם

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by iakovl,

האם כדאי לי להתחבר אליהם? מי שכבר מחובר דרכם, אשמח לדעת מה דעתכם עליהם והערות עליהם. תודה עריכה: בכבלים 750K עובר אולי מנטויזיון. מה כדאי לקחת מהם: נגן MP3 דיסקמן MP3 צורב (בכל מקרה יש לי אחד)

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום לכולם חבר שלי לא מצליח לחבר את הרשת. הוא קנה שני כרטיסי רשת חיבר אותם והתקין הנורה עובדת. הכל בסדר מה הלאה? בבקשה תעזרו לי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.