עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lumi,

אני מבצע שדרוג של חיבור האינטרנט שלי מכבלים 750 ל adsl 1.5 :clapper: בבזק הציעו לי את שני המודמים סמסונג usb ןעוד אחד שאני לא זוכר את שמו בחיבור לכרטיס רשת, בבית יש לי רשת של 2 מחשבים עם xp, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by talikooo,

אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by eagle,

יש לי בבית ראוטר על המחשב המרכזי שהוא המחשב שלי על הראוטר שיש לי יש פיירוואל מובנה מכיוון שבXP כיביתי את הפיירוואל אבל עדין יש לי את אותן המגבלות שהפיירוואל עושה שהוא דלוק לכן אמרו לי שיש גם פיירוואל על הראוטר שצריך לכבות ישבתי שעות על גבי שעות איך לכבות את הפיירוואל שיש על הראוטר אבל לא הצלחתי......... מי שיודע איך מכבים את הפיירוואל בראוטר בבקשה שיעזור לי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בשיתוף אינטרנט בכבלים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dardevil,

תודה על התשובה !

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by I_S,

מה המרחק המקסימלי שאפשר למתוח כבל של רשת ללא שימוש במשחזר?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by efratomer,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקבוע את הIP שאני רוצה, האם יש כזאת? אם כן, איך קוראים לה ומאיפה אפשר להוריד אותה. בתודה מראש, עומר אפרת

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסתדרתי פעם עם אלקטל משודרג, אבל איך עושים זאת עם מודם הכבלים ?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  9. היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. קראתי שאלקטל משודרג מספק חיבור קבוע, יש לי מודם שקיבלתי מברק - מוטורולה SB4200 : האם יש אפשרות שלא אצטרך להפעיל את החייגן כל פעם, אלא שהוא יתחבר : * אוטומטית, מחוזר עצמאית כל הזמן * או לעשות משהו שבעת עליית המחשב החייגן יופעל , וגם הכפתור "חייג" ילחץ אוטומטית ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dardevil,

OK ככה, יש לי מודם אלקטל, אני רוצה לקנות סוויטצ' או האב, את המודם אני יודע להפוך למצב pro שהוא יהיה נתב.... עכשיו לגבי הגדרות ההאב אין לי מושג כי בחיים שלי לא התעסקתי את זה... אם יש לכם מדריך, לחיבור האב או סוויטצ' אתם מוזמנים להביא לי לינק, חשוב בכל מחשב יהיה כמובן כרטיס רשת אחד. ואם אין לכם מדריך אתם יכולים לפרט לי פה... תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  12. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש בנרות אתר עם הסברים על כל הפקודות בטלנט של אלקטל משודרג (281@8606). יש שם הרבה מאוד פקודות, וה-help לא מביא הסברים ממש מספקים. אם למישהו יש אתר שמסביר בדיוק יותר בפירוט על כל פקודה ופקודה, אני אשמח לקבל לינק. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by I_S,

האם אפשר לחבר אותם(דרך ה-Uplink) ?ואם כן עם כבל מוצלב או רגיל? שתיהם 100Mbps....

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by eliXir,

האם קיימת אפשרות לפעול על ADSL אחד עם 2 מחשבים בלי השתמשות ברשת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by Shlomi32,

אני חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת בלי אינטרנט, עכשיו אני רוצה לשלוח מהמחשב הזה למחשב השני הודעה זה אפשרי? הודעה שתשמיע רעש או שיראו כשהיא תגיע... תודה... :

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nirber,

שלום, אני מעוניין לחבר רשת ביתית בין שני מחשבים. האחד - WIN XP ,שרת. השני - WIN 98 SE , לקוח. יש לי מודם של בזק(ADSL) של "רוטל" בחיבור USB. אני מעוניין להשאר עם המודם הזה ולהוסיף לו את הציוד הדרוש. ברצוני ליצור רשת שבה מחשב אחד לא יהיה צריך להיות מופעל כדי שהמחשב השני יוכל לגלוש באינטרנט. מה אני צריך לקנות?(תנו לי דברים ספציפיים- שם הרכיב, שם החברה, דגם, מחיר). תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by roei88,

שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת בשתי המחשבים אמרו לי שזה לא יעבוד וצריך hub או משהו כזה מישהו יכול להסיר לי מה צריך לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. יש לי מודם USB מחובר ל-ADSL ואני רוצה לעשות רשת רק עם אחותי... אם אני אתקין אצלי כרטיס רשת ואצלה כרטיס רשת היא תוכל לגלוש דרכי באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by dude-man,

רשת אינטרנט שיהיה אצלנו רשת הפועלת דרך האינטרנט

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by efratomer,

שלום, האם אני יכול באיזה שהיא דרך להשאיר את ה IP שלי קבוע? גם אם אני מתחבר מחדש. בתודה מראש, עומר אפרת.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. היי איך אני יודע אם הנתב של עובד בfull duplex אם הוא לא תומך ואני ישנה בכרטיס רשת ל full אז הרשת לא תעבוד או פשוט תהיה ב half ?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by ofer,

מציעים לי ראוטר dlink bi604 אני מעוניין בתואם ppoe לחיבור לאינטרנט זהב למישהו יש נסיון איתו ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. אני רוצה לאכסן קובץ של 7 מגה ברשת, כדי שחבר יוכל להוריד אותו משם. איפה הכי פשוט לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים