רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים דרך התוכנה הזאת ואני זקוק קצת לעזרה. א.מהם ההגדרות הנכונות של האופציות- קבלה - משלוח. ב.כל הזמן הוא אומר שפורט 6441 6442 סגור, המודם שלי נמצא ב PRO אני חושב שפתחתי את הFIREWALL אבל איך אני בוחר ספציפי לפתוח את הפורטים הללו. תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני התחלתי בבנית אתר אך ישנם הבדלים בין בנית העמוד לתצוגה מקדימה שאינה תואמת את העמוד שנבנה. כמו כן בדף ראשי ישנו סרגל קישורים שהלחצנים מגיבים אך אינם מופיעים בעיצוב המקורי .וגם התמונות חסרות. אודה לכם על עזרתכם או הפניתכם לגורם מסייע
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 16 מגה. הבנתי שהמודם המומלץ הוא מוטורולה שחור SB5101 , באתר של הוט מופיע מודם SB5100 שחור, מה ההבדל? מה לגבי סיסקו? האם עצם זה שהוא ניתן ללקוחת של 100 מגה - דוקסיס 3,האם הוא יעבוד גם במהירות של 16 מגה?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אנשים שלום ! ברשותי 3 מחשבים אשר שלושתם מחוברים לראוטר אחד. לאחד המחשבים מחובר המודם של הכבלים. למחשב אחר מחוברת ישירות המדפסת. האם יש דרך בהדפסות משאר המחשבים לתת עדיפות לעבודת ההדפסה בזמן אמת של עבודה על המחשב אליו מחוברת המדפסת? יש לציין כי ההדפסה נורא איטית (10 דק' לדף) כאשר שולחים הדפסה למחשב (עשיתי שיתוף הדפסות). האם ניתן ע"י תוכנה או הגדרה אחרת כלשהי ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה היום כאשר הדלקתי את המחשב. פתאום רשום כבל רשת מנותק. בבית שלי יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ע"י רוטאר (270) וסוויץ'. בעיקרון שום דבר לא השתנה מאתמול. ויש אנטרנט במחשב השני מה שצימצם את גורם הבעיה למחשב עצמו. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת (כרטיס מובנה בלוח אם של אסוס M2N-E) ואחרי הגדרת הכרטיס עדיין אין אנטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע AP של חברת Planet....אחד המכשירים היותר גרועים שהיו לי (בעיות קליטה). אני מעוניין להחליף אותו ולקנות ראוטר אלחוטי בתקן N שישמש לי כAP. העניין הוא שיש לי 2 מחשבים ניידים - אחד תומך בתקן N והשני לא. האם זה אומר שאני לא יכול לעבוד בתקן N בכלל, או שפשוט המחשב שלא תומך בו יעבוד בתקן הפחות מהיר? ועניין נוסף: איך אני בודק אם הרשת שלי עובדת במהירות של 10 או 100? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בסוף השבוע הקרוב אני מתכוון לפרסם סקירה מפורטת על נקודת גישה וכרטיס אלחוטי התומכים בתקן N במהירות של 450Mbps. כרקע לפרסום הסקירה, אני רוצה לעמוד על האופן בו נהוג לסמן את יכולת השידור והקליטה של התקנים אלחוטיים הפועלים בתקן N. הסימון הרשמי שנקבע בגרסא הסופית של תקן N, שפורסמה לפני כשנה וחצי, ליכולת של התקנים אלחוטיים בתקן הוא A x B : C. כאשר האות A מסמנת את מספר אנטנות השידור; האות B מסמנת את מספר אנטנות הקליטה; והאות C מסמנת את מספר זרמי המידע (data streams) בהן תומך ההתקן האלחוטי. על פי תקן N כל זרם מידע (data stream) תומך בעד 150Mbps. כך לדוגמא, נתב הכולל שתי אנטנות, הוא נתב מסוג 2x2:2 - כלומר יש לו שתי אנטנות שידור, שתי אנטנות קליטה והוא תומך בשני זרמי מידע (data strea…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי את המודם לעיל, ורציתי לשאול מה הסיסמה למימשק הניהול ב http://192.168.100.1/diagnostics_page.html אני יודע שסיסמת ברירת המחדל היא icu4at! אבל היא לא עובדת אצלי, אולי התכנאי שסידר לי את המודם שינה אותה... אולי למישהוא יש מושג למה נהוג לשנות את הסיסמה בHOT?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO SP 2 רציתי לדעת איך אני יכול לשתף קבצים אך לא לתת גישה למשתמש מסוים אל קבצים אלה אודה לכם מאד על העזרההה -אלי-
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית 2 מחשבים האחד מחובר עם מודם לאינטרנט והשני בעזרת כבל X CROSS מחובר למחשב עם האנטרנט. לשני המחשבים אין בעיה של שיתוף האינטרנט , האינטרנט עובד בלי בעיה במחשב המרוחק. אבל יש לי בעיה של שיתוף קבצים רגיל בין שתי המחשבים. הגדרתי לכל מחשב IP ב 10.1.0.2 (הראשי- "שרת") והשני 10.1.0.5 שם הקובצת עבודה זהה לשני המחשבים בשם "WORKGROUP" נתתי למחשב הראשי שם של H1 ולמשני סתם H21. יש תיקיה משותפת במחשב המשני אך כשאני מנסה להיכנס ל NETWORK PLACES ושם ל WORKGROUPS הוא מזהה שיש 2 מחשבים על הרשת אבל ברגע שאני מנסע להיכנס ל H21 (המחשב המשני) הוא אומר לי שלא קיים מחשב כזה. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה מה צריך לבדוק? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה נתחיל מזה שיש לי 100 מגה אצל הוט + הוטנט. WINDOWS 8.1 הבעיה שלי זה שאני מקבל על מחשב אחד ברשת הבייתית שמחובר באופן קווי לרשת מהירויות נמוכות 60-65 בבדיקת המהירות. כאשר בשאר המחשבים המחוברים באופן קווי המקבלים 100 מגה. הבעיה מסתדרת לכמה זמן אחרי שאני עושה הסרה של הדרייבר של הכרטיס רשת אך חוזרת לעצמה אחרי זמן מה. מדובר בכרטיס אונבורד שלאינטל על הלוח H87-D3H. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד נתב ממשפחת ה-OnHub של גוגל מגיע לשוק, הפעם של חברת ASUS. למרות השיוך המשפחתי, הנתב של ASUS אינו זהה לזה של TP-LINK (שהוכרז באוגוסט השנה) במיוחד בתחום האלחוטי. כל הפרטים, כולל זמינות ומחיר נמצאים ב-LINK המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5993
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה לקנות את ה cisco e4200?והבנתי שיש cisco e4200 V2 ...שהוא הרבה יותר טוב . עכשיו אני לא יודע איזה גירסא מוכרים בארץ, אבל סביר להניח שזה הדגם הישן למרות שהמחיר שלו יותר דומה לזה של החדש... חשבתי לקנות את הדגם החדש מחול בשביל להיו בטוח ואז מקסימום במכס להגיד להם שהדגם הספציפי הזה מוכרים אותו בארץ אני לא חושב שהם ישימו לב ל"V2" בתאכלס אני בכלל רוצה לקנות את ה ASUS RT-N66U אבל אותו אני בכלל מפחד להזמין...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם ביקורות על כרטיסי רשת USB אלחוטיים והשוואות בינהם. הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא טווח הקליטה\שידור של הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך אפשר להעתיק את הפרוקסי למסמך טקסט מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Anonymous&ssl=&country=&latency=&reliability=&sort=reliability&desc=true&pnum=12#table כאן יש הסבר קטן אבל לא כל כך הבנתי http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להקים רשת אלחוטית בין 2 יחידות דיור במרחק של כ-20 מטר אחת מהשנייה. אני צריך המלצה על הארכיטקטורה, האם אני צריך מגדיל טווח? וכמו כן, המלצה על דגמים לראוטר אלחוטי, ואם יש צורך, אז גם על מגדיל טווח או repeater. תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להפוך ראוטר אלחוטי ישן של בזק (סימנס sl2-141) לרפיטר כאשר הראוטר הראשי שלי הוא של 3COM מה עשיתי הגדרתי את הCHANEL להיות אותו CHANEL כמו ב3COM הפעלתי סריקה להיכן אפשר להתחבר מהראוטר של בזק וסימנתי את הראוטר של ה3COM עד כאן הכל טוב שיניתי את הIP של הראווטר של בזק להיות בטווח הכתובות של ה3COM אבל מחוץ לטווח של הDHCP עד כאן הכל טוב אפילו אם אני עושה PING לראוטר עם ה3COM יש איליו פינג אבל פינג לשרת אינטרנט כמו גוגל (בלי DNS) נותן לי שגיאה מהSIMENS שהוא לא בר השגה וכמובן שאין לי DNS חסר לי משהוא איך אני אומר לראוטר של בזק לקבל תקשורת מה3COM כי אפשר להתחבר אליו אבל הוא לא מתקשר עם ה3COM Lior.nudelman@gmail.com כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר במחשב אחד וכעת אני רוצה לשתף את שני המחשבים האחרים ברשת. ניסיתי דרך "אשף הוספת מדפסת" , אך לא הצלחתי באופן אוטומטי, האם אפשר להגדיר זאת ידנית?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-