עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה בעת ניסיון להעביר קובץ ממחשב אחד לאחר. מדובר במחשב נייח הביתי ובמחשב נייד. כאשר אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב הבייתי לנייד זה אפשרי, אח כאשר אני רוצה להעביר קבצים מהנייד לנייח זה בלתי אפשרי. בדקתי בהגדרות המחשב הנייד שאין שום אופציה שחוסמת את השיתוף, ואכן הייתה אופציה שדורשת שם משתמש וסיסמא וביטלתי אותה. למרות זאת עדיין יש בקשת שם משתמש וסיסמא כאשר אני רוצה לראות את הקבצים המשותפים בנייד דרך הנייח. אינני יודע מהיכן לקחת את הסיסמא/שם משתמש משום שלא צוין בפני לרשום אותם כאשר ביטלתי/הפעלתי את האפשרות "שיתוף המוגן באמצעות סיסמא" . האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזו? דרך אגב, בנייד מותקן WINDOWS VISTA ובנייח XP PRO .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. חוזר לפה אחרי הרבה שנים שלא הייתי, בבקשת עזרה. יש לי משרד ביתי בתל אביב בדירה שלי. הדירה מחווטת ברשת קווית עם ראוטר, סוויץ וכו'. מריץ מחשבים, NAS-ים, מדפסות, טלוויזיות, רשת אלחוטית ועוד. הדירה מחוברת לסיבים של סלקום בקצב של 1GB הורדה (ו-100Mb העלאה). הכל הותקן (מלבד הסיבים ) לפני כעשרים שנה, והעסק צולע, ואין לי כח להתעסק עם זה. ואני גם כבר לא מעודכן. כשאני אומר שהעסק צולע אני מתכוון, למשל, שלפעמים המחשב האישי שלי מחובר לסוויץ בקצב נמוך (הנורה של הסוויץ כתומה), וכדי לגרום לזה לעבור לקצב הגבוה אני צריך להוציא ולהכניס את החוט מהסוויץ בחזרה. לפעמים גם ה-NASים לא מחוברים ואני צריך להוציא ולהכניס את הכבל! גם ה-Apple TV וה…

3. שלום חברה, ברשותי מודם מדגם Thomson 425, שאלתי היא, האם יש מודמים מחברת HOT שמומלצים יותר? טובים יותר? יציבים יותר? הינה לינק לאתר שלהם: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/internet/ אשמח לייעוץ בנושא, מכיוון שברצוני לשדרג בעתיד הקרוב לכיוון ה 30 מגה. כמו כן אשמח לדעת איזה מודגם מומלץ לתמיכה ב DOSICS 3 והאם המודם הנוכחי תומך? תודה על הייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by Asaf.Y,

שלום, קניתי ראוטר של EDIMAX מדגם WNA-7266 . הגדרתי בסיסית את האינטרנט והוא עובד מצויין . כאשר אני שם סיסמה לרשת הביתית / בודק מהירות דרך הראוטר אני מקבל פיקים של 10 מגה וזה נופל בין 4-1.5 מגה. למישהו יש מושג איך להגדיר את הראוטר הזה כמו שצריך ? יש לציין שאני מנוי ב014 חבילת NGN . תודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. שלום, ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק מדגם D-Link 2650U שמחובר לקו ADSL ומספק כרגע אינטרנט לבית באלחוט בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי ישן מדגם TRENDnet TWE-231BRP אני רוצה להפוך את הראוטר הישן ל Access Point ולשפר את הקליטה בבית באיזור מסויים האם הדבר בכלל אפשרי עם הראוטר הנ"ל ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kululu,

היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Amitai,

ברשותי מחשב פנטיום 200Mhz וברצוני להשתמש בו כשרת אינטרנט, אליו יתחברו יתר המחשבים. הבעייה היא שיש לי מודם USB ואילו המחשב מיושן מדי בכדי לתמוך בהתקן. האם יש דרך לחברו בכל מקרה? אני יודע שישנם מתאמים מיוחדים, אבל לאן אני צריך לחברם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת (פיזית ) כאשר יש כבר רשת אלחוטית על שניהם. אני רוצה להתשמש בשני הכרטיסים רשת OB ולחבר כבל,הזמנתי כבל מוצלב CAT5 כפי שהומלץ לי כאן,הבנתי שאם אני רוצה לתמוך ב 1Gbps אני צריך לבקש תצורת חיבור כזאת (8 גידים). שאלותי: 1.איך אני מוודא שאכן הכרטיסים תומכים ב1Gbps ? 2.האם כל כבל 8 גידים יכול להתאים (יש לי כבל רשת CAT5 מסוכך של בזק)בתנאי שיוחבר בהצלבה הנכונה?האם הכבל המוכר של בזק איכותי? 3.מהן ההרשאות שאני צריך לתת כאשר אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב? 4.מהי המהירות האמתית שאני אמור לצפות אם אחבר את המחשבים בתצורה 1Gbps ? האם זה אומר 128 MB בשניה? תודה!

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by pain_killer12,

שלום, אני צריך כרטיס רשת שיתחבר לנק' בקיר ויקבל אות ממדפת hp4100 ותוציא את ההוראות שנותנים לה ממחשבים ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rin,

האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by ELiA,

אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. חברת Amped Wireless מנצלת את התקינה האמריקאית הנדיבה, המאפשרת לשווק מוצרי WiFi בעלי הספק גבוה, ומתמחה בפיתוח מוצרי תקשורת אלחוטית בעלי טווח פעולה רחב. במהלך 6 השנים שעברו מאז הוקמה החברה היא הציגה נתבים, נקודות גישה וכרטיסי רשת בעלי הספק שידור גבוה וגם ב-CES 2015 היא לא טמנה ידה בצלחת. במסגרת התערוכה היא הציגה 2 נתבים חדשים ו-5 נקודות גישה חדשות ועל כולם ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5507

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by maozasaf,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות חיבור VPN במחשב שלי WIN 7 ולהתחבר לרשת באמצעות האנדרואיד. ניסיתי לעשות חיבור בווינדוס עצמו אבל משהו לא מסתדר ולא מתחבר כלום. כמה דברים שכן עשיתי, 1. פתיחת פורט, גם בראוטר ןגם בפיירוול. 2. יש לי דומיין באמצעות DYNDNS, אם זה עוזר. 3. יצירת חיבור נכנס חדש, משתמש חדש, סיסמא חדשה ושום דבר לא קורה. בנוסף חשבתי אולי יש אפשרות מהראוטר, יש לי של נטגיר מבזק. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  18. היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by matanyaniv,

יש לי ראוטר של אדימקס מדגם BR-6004+ הרבה זמן לא השתמשתי בו ולכן שכחתי את הסיסמא. לצערי אין על הראוטר כפתור ריסט ואני לא יכול להיכנס לתוכנה שלו. איך אני מאפס ראוטר כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני מעוניין להשתלט על המחשב בבית, ממקום העבודה. בשניהם יש Remote Desktop Connection, ובעקרון זה עבד בעבר, עד אשר הקמתי בבית רשת קטנה. יש לי נתב המחובר למודם, והמחשב מחובר לנתב. (מודם אלקטל, נתב של דילינק) כיצד אוכל להגיע מהמחשב בעבודה, למחשב בבית ? אני מניח שכתובת ה IP היא של הנתב, ולא של המחשב (הוא קיבל כתובת פנימית מה DHCP)

21. שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by נמו789,

יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, בעקבות המחירים המאוד נוחים כרגע בHOT, אני שוקל לעבור. כרגע אני עובד על אלקטל 510 שהוסב לנתב, והוא בעצם מטפל בהתקשרות לאינטרנט(במקרה של ניתוק, כי הוא כל הזמן דלוק) וכו. עכשיו, אם אני עובר, יש מצב להמשיך לעבוד מאחורי הנתב שלי, ובעצם לגרום לו "לחייג" למודם של הכבלים? כלומר קונפיגורציה כזו : מחשבים--->אלקטל 510---> מודם כבלים? האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by romanklein,

שלום לכולם, עד אתמול (שבת בבוקר) הכל עבד אצלי נהדר. ביטלתי ב-HOTBOX את ה-DHCP והגדרתי למחשב שלי כתובת סטטית כדי שאני אוכל לפתוח פורטים לטורנטים. אני עובד ככה כמה שנים. אחרי יום וחצי בלי אינטרנט הצלחתי להוציא מהנציגה "שאתה בהוטנט והוטנט לא תומכים בכתובת סטטית", והיא חזרה על זה בערך 100 פעם ככשאלתי ממתי? למה? .... וראו זה פלא עם הDHCP וכתובת אוטומטית האינטרנט חזר. משהו יודע במה מדובר? האם זו סיבה להתנתק מהוט, כי סך הכל היה לי מאוד נוח עם הכתובות הסטטיות (נייח, אייפון ונייד)?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. נתב שברשותי: D-link 6850U של בזק חברה מועדפת-link מרחק הנתב מהרפיטר 6 מטר תדרים:2.4ghz+5ghz חיבור קווי (לטובת VOD בממיר) תקציב:200ש"ח מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.