רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר שכולל רשת אלחוטית 1 ההתקנים האלחוטיים WIFI "רואים" אחד את השני ( בדקתי ע"י PING ) 2 המחשבים שמחוברים בחיבור קווי גם "רואים" אחד את השני. השאלה: לא מצליח לגשת דרך הרשת ממחשב בחיבור קוי DESKTOP אל מדפסת בחיבור אלחוטי או אל LAPTOP בחיבור אלחוטי. מישהו יודע כיצד זה ניתן לביצוע ? תודה על העזרה איציק
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, ההרוטאר מחובר ל-3 מחשבים בצורה שאחד מחובר ב WIRELESS ועוד אחד מחובר בכבל. המחשב השלישי מחובר דרך המחשב השני (הכבל, יעני). ברגע שאני מחבר את הארוטר, שמוגדר להיות מחובר תמיד לאינטרנט, ללא חייגן, המהירות יורדת לפחות מ -2 ק"ב, גם כשיש רק מחשב אחד פתוח. בדקתי וכשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה (המהירות היא 1.5 מ"ב דרך 012 בכבלים). מה אני יכול לעשות? זו בעיה של הגדרות או ראוטר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין נתב אלחוטי של בלקין , הצלחתי לבצע קונפיגורציה מהמחשב כך שיראה את הנתב אך איני מצליח שהנתב ידבר עם המודם (אלקטל ספיד טאץ'). האורות על הנתב דלקוים האופן נכון (לפי המדריך). מערכת הפעלה חלונות 2000 פרו. פיירוול של סיגייט, מנותק כרגע.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרת המומחים. יש לי היום בבית אינטרנט של הוט. עד עכשיו עבדתי עם ההוט בוקס כנתב, עד שנשבר לי ממנו (הרבה התנתקויות של מכשירים בוויפיי). החליפו לי את הפייבר בוקס לממירים הקודמים - מג'יק, העיפו את המוקות, ועכשיו אני בברידג' מוד עם ראוטר שלי מול ההוטבוקס. הראוטר שיש לי עכשיו גם מראה סימני עייפות. אני צריך המלצה לראוטר, שיתן קליטת וייפיי לדירת ארבעה חדרים עם תמיכה בלפחות 15-20 מכשירים + 4 יציאות ג'יגה, שיהיה יציב מהיר ואיכותי, עם עדכוני תוכנה. אני יכול גם להתקין dd wrt אם יש צורך, זה מה שיש לי על הנתב הנוכחי. בנוסף אני רוצה לשים קו חוטי עד לממ"ד. מבנה הדירה הוא שיש את הארון הסתעפות בכניסה לדירה, ומשם אפשר למשוך חוטים לכ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מודם סלולרי פנימי של HP מדגם UN2420. המודם הנ"ל הוא בעצם כרטיס GOBI2000 לכל דבר שנעול למחשבי HP. האם יש דרך לפרוץ את הכרטיס הנ"ל לעבודה על מחשבי DELL (שגם הם תומכים בGOBI, פשוט לא בכרטיס הנעול של HP)?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק, חיבור רגיל, לא סיבים, עם נתב G256DG. קניתי ריפיטר מ-אליאקספרס ואני רוצה לחבר אותו. מכיוון שאינני רוצה לעשות נסיונות על הנתב הקיים כדי שלא יווצר מצב שעשיתי משהו לא נכון ואאבד את החיבור לאינטרנט, ברצוני לחבר לצורך הנסיון נתב אחר שיש לי - 6850U מתוך כוונה שאם אעשה עליו משהו לא נכון - אוכל לחבר חזרה את הנתב הקיים ולא קרה כלום. התקשרתי למוקד בזק על מנת לשאול מה הנתונים שצריך כדי לחבר את התב החלופי. ענתה לי נציגת השרות שזה לא דבר שניתן לעשות לבד וטכנאי שלהם צריך לנקוט בפעולה כלשהיא כדי שהנתב יחובר לרשת. התשובה הזאת נראית לי די משונה, האם לא ניתן לחבר נתב אחר ללא ההתערבות של בזק?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב level one wbr6001 ומגדיל טווח ייעודי מסוג level one wap0006 , האם ניתן לחבר את המגדיל טווח בכבל לנתב?, ואילו הגדרות נדרשות הן במגדיל והן בנתב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, היה לי ראוטר DLINK 624+ שהלוותי מחבר ושימש אותי מצויין אך ולצערי הוא היה צריך אותו חזרה, בעקבות המלצה של אחי שיש לו את LEVEL ONE WBR-3406TX רציתי לקנות אותו גם אך קיבלתי את התשובה שהוא כבר לא נמכר ויש דגם מתקדם, הדגם שקניתי = 3408. חיברתי אותו בלי בעיה אך נתקלתי בבעיה: כשאני מחובר דרכו המהירות הורדה מאתרים (אתר בדיקה של בזק בינלואמי שהוא הספק) היא איטית 180 ומטה. לעומת זאת כשאני מתחבר עם החייגן המהירות היא כמו שצריך 350 ומעלה (יש לציין שהאינטרנט הוא כבלים 3MB) כך שהבעיה היא בטוח הראוטר...... מישהו מכיר? עזרה? מה אני צריך להגדיר שעושה לי את הבעיה הזאת?? המון תודה! עריכה: אני מוסיף נתונים שאולי גם יעזרו : מודם הכבלים הוא THOMSON TCM 425, מערכת הפעלה ויסטה, חיבור של מח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחלתי להתעסק קצת עם הWIFI שלי, הבנתי שיותר מדי אנשים "רוכבים" לי על הWIFI, אז החלטתי לשים סיסמה על הWIFI הקיים שלי, ולפתוח Guest network.. השתמשתי במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/doc/recipes/guest-wlan-webinterface שעבד לי כמו שצריך, ובנוסף לרשת החדשה הגבלתי לה את המהירות (5 מגה ביט) עם Wshaper, עד כאן הכל טוב.. בכל מקרה, הGuest חיי ובועט, אבל אחרי קצת בדיקות שאנשים שנמצאים לי על הרשת יכולים לגשת לממשק ניהול, ואלוהים יודע מה יקרה, אז זאת השאלה שלי, יש דרך שדרך הGuest לא יוכלו לגשת לממשק ניהול? בכל מקרה, אני שיניתי את הסיסמה, אבל מעניין אותי אם יש אפשרות אחרת.. ד"א אם צריך אלו הפרטים של הציוד שלי: OpenWRT barrier breaker (14.09 אם אני לא טועה) Xiaomi…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בזק בין לאומי נתנו לי ראוטר ..vtech nb403 גלישה אינטרנט משחקים ניראה לי עובד סבבה ..40 מגה! סטרימר עובד ממש גרוע אני לא מצליח לנגן סרט אחד שלם בלי שזה יעצר.. 720p נעצר כל הזמן..1080p בכלל .ככל שהסרט גדול יותר התקיע גם .. רציתי לשאול ולהתייעץ מה כדי לעשות בנידון ? לקנות ראוטר ? המלצה לדגם? לעבור חבר'ה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שאני מתבלבל עם (פ"ת), אני פשוט לא זוכר 100 אחוז, אבל זה ליד המפעל הגדול של IBM (ומאחוריו הזה של אינטל), אחריהם יש בדיוק מפעל ענק שרשום של ALCATEL בדיוק כמו בסמל שעל המודם. לאלקטל יש סניף בישראל?!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש למישהו?הוא מרגיש הבדל/בעיה/חימום/ניתוקים וכו' בהשוואה למודם(אצלי מחובר לסוויט'צ)אחר שהיה/הוחלף לו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים יש במצע באחת בחנות 6104wb +כרטיס usb ew - 7106 במכיר טוב מאוד מה אתם חושבים על המוצר?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הם הצליחו לעצבן אותי מספיק כדי שאני אעשה משהו בעניין.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות IP בבית שניגשתי אליהן באופן קבוע מהעולם החיצון. לפתע אני מצליח לגשת רק אל אחת מהן מבחוץ. יש לי דומיין ב-NO-IP ושתי המצלמות עושות מיפוי DDNS אל אותו דומיין. כל אחת יושבת על PORT שונה כמובן. אין לי בעייה לגשת אל שתיהן מתוך הרשת בבית עם כתובת IP פנימית. שתי הכתובות הפנימיות של המצלמות מוגדרות בנתב ל-PORT FORWARDING באופן זהה. כל ההבדל בחיבור של המצלמות שאחת קווית ואחת אלחוטית. האלחוטית היא זאת שאינה נגישה מבחוץ. עד לפני יומיים שתיהן היו נגישות. מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-