עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idani1983,

שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

שלום, ברשותי נתב level one wbr6001 ומגדיל טווח ייעודי מסוג level one wap0006 , האם ניתן לחבר את המגדיל טווח בכבל לנתב?, ואילו הגדרות נדרשות הן במגדיל והן בנתב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  3. שלום, היה לי ראוטר DLINK 624+ שהלוותי מחבר ושימש אותי מצויין אך ולצערי הוא היה צריך אותו חזרה, בעקבות המלצה של אחי שיש לו את LEVEL ONE WBR-3406TX רציתי לקנות אותו גם אך קיבלתי את התשובה שהוא כבר לא נמכר ויש דגם מתקדם, הדגם שקניתי = 3408. חיברתי אותו בלי בעיה אך נתקלתי בבעיה: כשאני מחובר דרכו המהירות הורדה מאתרים (אתר בדיקה של בזק בינלואמי שהוא הספק) היא איטית 180 ומטה. לעומת זאת כשאני מתחבר עם החייגן המהירות היא כמו שצריך 350 ומעלה (יש לציין שהאינטרנט הוא כבלים 3MB) כך שהבעיה היא בטוח הראוטר...... מישהו מכיר? עזרה? מה אני צריך להגדיר שעושה לי את הבעיה הזאת?? המון תודה! עריכה: אני מוסיף נתונים שאולי גם יעזרו : מודם הכבלים הוא THOMSON TCM 425, מערכת הפעלה ויסטה, חיבור של מח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Yuval35,

שלום לכולם, היום התחלתי להתעסק קצת עם הWIFI שלי, הבנתי שיותר מדי אנשים "רוכבים" לי על הWIFI, אז החלטתי לשים סיסמה על הWIFI הקיים שלי, ולפתוח Guest network.. השתמשתי במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/doc/recipes/guest-wlan-webinterface שעבד לי כמו שצריך, ובנוסף לרשת החדשה הגבלתי לה את המהירות (5 מגה ביט) עם Wshaper, עד כאן הכל טוב.. בכל מקרה, הGuest חיי ובועט, אבל אחרי קצת בדיקות שאנשים שנמצאים לי על הרשת יכולים לגשת לממשק ניהול, ואלוהים יודע מה יקרה, אז זאת השאלה שלי, יש דרך שדרך הGuest לא יוכלו לגשת לממשק ניהול? בכל מקרה, אני שיניתי את הסיסמה, אבל מעניין אותי אם יש אפשרות אחרת.. ד"א אם צריך אלו הפרטים של הציוד שלי: OpenWRT barrier breaker (14.09 אם אני לא טועה) Xiaomi…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. בזק בין לאומי נתנו לי ראוטר ..vtech nb403 גלישה אינטרנט משחקים ניראה לי עובד סבבה ..40 מגה! סטרימר עובד ממש גרוע אני לא מצליח לנגן סרט אחד שלם בלי שזה יעצר.. 720p נעצר כל הזמן..1080p בכלל .ככל שהסרט גדול יותר התקיע גם .. רציתי לשאול ולהתייעץ מה כדי לעשות בנידון ? לקנות ראוטר ? המלצה לדגם? לעבור חבר'ה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. או שאני מתבלבל עם (פ"ת), אני פשוט לא זוכר 100 אחוז, אבל זה ליד המפעל הגדול של IBM (ומאחוריו הזה של אינטל), אחריהם יש בדיוק מפעל ענק שרשום של ALCATEL בדיוק כמו בסמל שעל המודם. לאלקטל יש סניף בישראל?!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

יש למישהו?הוא מרגיש הבדל/בעיה/חימום/ניתוקים וכו' בהשוואה למודם(אצלי מחובר לסוויט'צ)אחר שהיה/הוחלף לו?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by avi_lilah,

שלום חברים יש במצע באחת בחנות 6104wb +כרטיס usb ew - 7106 במכיר טוב מאוד מה אתם חושבים על המוצר?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by .kakadu,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  15. הם הצליחו לעצבן אותי מספיק כדי שאני אעשה משהו בעניין.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by kalda01,

יש לי 2 מצלמות IP בבית שניגשתי אליהן באופן קבוע מהעולם החיצון. לפתע אני מצליח לגשת רק אל אחת מהן מבחוץ. יש לי דומיין ב-NO-IP ושתי המצלמות עושות מיפוי DDNS אל אותו דומיין. כל אחת יושבת על PORT שונה כמובן. אין לי בעייה לגשת אל שתיהן מתוך הרשת בבית עם כתובת IP פנימית. שתי הכתובות הפנימיות של המצלמות מוגדרות בנתב ל-PORT FORWARDING באופן זהה. כל ההבדל בחיבור של המצלמות שאחת קווית ואחת אלחוטית. האלחוטית היא זאת שאינה נגישה מבחוץ. עד לפני יומיים שתיהן היו נגישות. מה יכולה להיות הבעייה??

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  17. היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יהיה אפשר לספק אינטרנט לקונסולות משחק עם סים?

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. שאלה : האם לשרת ה DNS המוגדר בראוטר יש השפעה על תוכנת ההורדה SPEEDTEST ? או שלא משנה איך תגדיר - המהירות לא ברת השפעה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yossi_s1,

שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. הי כולם, יש לי ראוטר מסוג D-Link DSL224. יש לי בנוסף גם יחידה של Google wifi שמחוברת אליו ועוד אחת רחוקה. עוד מלפני שחיברתי את הGoogle Wifi הראוטר זייף. 2 המחשבים בבית מחוברים אליו רק ב wifi ולא בחיבור קווי, ומידי פעם הם מראים סימן שהם איבדו את הרשת. הבעייה נפתרת רק אחרי שאני מבצע ריסטארט לראוטר עצמו. השאלה היא האם הראוטר דפוק או משהו אחר. ואם כן, איזה ראוטר כדאי לי לבחור? יש לי בבית חיבור של בזק 100 מגה, ולעת עתה לא מתוכננת פריסת סיבים באיזור שלי. | פרופיל | שלח הודעה |חפש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by raorian,

שלום. הייתי לקוח של הוט עד היום, ועכשיו עזבתי לבזק. יש לי ראוטר מעולה R6700 netgear, אבל אין לי מודם, אז נעלצתי בינתיים להשכיר מודם מבזק (שאני מתכוון להחזיר). מה אתם ממליצים לקנות? המהירות שאני משתמש בה היא 100 מגה, כי אי אפשר יותר איפה שאני גר. לצערי אני לא מוצא שום *מודם בלבד* בכלל. האם זה יספיק לי? d link n300 155 ש"ח אם אני משתמש בו כמודם בלבד, ובראוטר שלי כראוטר, האם אני עדיין מוגבל מהמגבלת מהירות שכתובה עליו? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות tp link vr400 290 ש"ח האם כדאי להשתמש במודמים האלה גם כראוטרים, או שעדיף לחבר אותם לראוטר שלי (שהוא יותר טוב) ולהשתמש בו בתור ראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by udibarzi,

אהלן, עשיתי קצת חיפוש בפורום כדי להבין איך אפשר "לחבר בין 2 מחשבים", תכלס מה שאני רוצה זה להעביר קבצים ממחשב אחד למחשב שני, מחשב אחד מחובר לאינטרנט אלחוטי דרך הראוטר והשני ע"י כבל, מה אני אמור לעשות? מה שכן מצאתי היה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=29725.10 אבל אני לא הבנתי לאן צריך לגשת בשביל לשנות את ההגדרות.

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.