רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני לאחרונה שידרגתי ל-7 MB אינטרנט ואני סתם היום רציתי לשחק משחק רשת בשם combat arms עכשיו הקטע שהיה לי לאגים בטירוף פשוט אי אפשר לשחק. אז בדקתי כמה מדריכים להורדת לאגים וזה ואין לא עזר אז סתם בדקתי מה הפינג שלי ואני מגלה שהוא גבוה מאוד ורק באתר של HOT אני מקבל נמוך יחסית. הינה התוצאות: speedtest.net: pingtest.net: בזק (סתם רציתי לבדוק איך זה שם): HOT: כמו שאתם רואים רק ב-HOT יש פינג נמוך אבל בשאר זה גבוה מאוד!!! אז מה אני יכול לעשות במקרה כזה כי הקטע שגם במשחקי רשת יש לי פינג גבוה ואי אפשר לשחק... תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,יש לי תיעדוף טאג4 ב 013 במסגרת מנוי עסקי, מי מכם יודע עד כמה התיעדוף הזה יעיל? האם הוא טוב יותר מחבילות הגיימר למיניהן?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן התחילו להיות לי פינגים גבוהים מאוד... (300~ באירופה) נכנסתי לסטטוס של החייגן (012 + VISTA) וראיתי שהIPV6 עומד על LIMITED... אני לא יודע אם מקודם זה היה על INTERNET IPV4 עומד על INTERNET... אז יכול להיות שזאת הבעיה? שהIPV6 הוא LIMITED? רציתי לדעת קצת פרטים לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה: פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו. דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה? אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר? אשמח לעזרה... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות עולה לי הודעה של כיבוי מערכת וזה מכבה תמחשב מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הנ"ל שאמרו לי שהיא טובה מאוד, אחרי קצת דפדוף בהגדרות, הבנתי את הקטע, והגדרתי לה שתאפשר את כל התוכנות שפועלות כרגע (לחיצה ימנית על שם של תוכנה בתפריט Applications ואז Allow.) למרות שאישרת את כל התוכנות שפועלות כרגע, וגם נמצאות בזיכרון של התוכנה (לא באמצעות Allow all, אלא כמו שאמרתי למעלה) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (ADSL). רק לאחר שעשיתי על ה-TRAY לחצן ימני ו-allow all הוא נתן לי להתחבר.. מה אני עושה? והאם במצב של Allow all הוא לא חוסם ניסיונות של גישה "מבחוץ" למחשב?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה מאוד מדי פעם (לא בימים או בטווח שעות קבוע) קבצים שאני מנסה להוריד מאתרים מחול מסתיימות לפני הזמן למה אני מתכוון.... לדוגמה אתמול ניסיתי להוריד קובץ מאתר בלאקברי העולמי (downloads.blackberry.com) הקובץ שוקל 100 מגה כל פעם שאני מנסה להוריד אותו או "מסיים" אותו אחרי נפח שונה זתומרת פעם הוא "מסיים" את ההורדה אחרי 3 מגה פעם אחרי 8 מגה פעם אחרי 13 מגה כל פעם משהו אחר (אני מצרף סרטון קטן שמראה את זה) http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=564540 שמתי לב (ע"י פקודת PING -T) שבדיוק לפני שהוא "מסיים" את ההורדה יש לו ניתוק אחד או שניים רצוף וזה כביבול מפיל אותו אבל מה שמוזר זה שהוא לא נופל עם שגיאה אלא מסיים את ההורדה בהצלחה זה התחיל לפני המון זמן שהיית…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאיזה מחשב אני אמור לבצע את המדריך הבא? http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm מהמחשב שמחובר לראוטר או מהמחשב שמחובר אליו הכרטיס רשת? ואחרי זה לדוגמא אני צריך לפתוח את הפורט של ביטקומט אז מאיפו אני עושה את זה? מהמחשב שמותקן עליו הביטקומט (זה עם הכרטיס רשת) או מהמחשב שמחובר אליו הראוטר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לרכוש ראוטר חדש ואיכותי שיענה על הצרכים עבור ההורים. הדרישות (בתקווה שאפשר לענות על כולן הן):1 - קליטה טובה בכל הבית (בית פרטי עם ממ"ד). בעבר עם ה-WRT54GL הקליטה הייתה מספקת בכל הבית, עם הראוטר של בזק זה פשוט לא מתקרב לרמה המבוקשת.2 - מהירות כמה שיותר גבוהה, הייתי רוצה יכולת להעביר על גבי זה גם סטרימינג של וידאו ללפטופ מכונן מרוחק, ואני מעדיף שזה לא ידרוש חוט (ברור לי שלא נראה שם כותרי blu-ray בצורה הזו, אך אני מקווה שזה יספיק לכמה שיותר מהמיקרים).3 - חיבור לכונן USB3.0 חיצוני בכדי שאפשר יהיה להשתמש בו ככונן רשת ולגשת אליו מכל המחשבים.4 - יש בבית כמה נקודות רשת חוטיות (5 במספר), והייתי רוצה לחבר את כולן לראוטר. הבנתי שבמרבית הראוטרים יש רק 4 חיבורים - …
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מעשה ולרכוש חשבון פרימיום ב-Hotfile אחרי שהתחרפנתי כבר מכל ה-Captcha שלהם וזמני ההמתנה. אז הנה אני בא להוריד משהו ומצפה לראות מהירות של לפחות 1MB לשנייה ואני רואה שהוא בקושי מוריד ב-10kb. ואחרי זה הוא מתחיל בגלים, מתנתק, מתחיל להוריד במהירות 800Kb בערך לכמה שניות ואז יורד לאט ל-0 ומתנתק. אני משתמש ב-JDownloader בשביל ההורדות (הגדרתי את הפרימיום בתוכנה), אבל לא נראה לי שהבעיה בתוכנה כי גם אם אני מוריד ישירות מהדפדפן זה איטי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת הסבר(מפורט) מה ההבדל בין המוגשים שלעיל? בעיקר בין HUB וROUTER? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למעקב תעבורה אצלי ברשת. אני רוצה לדעת כמה המחשב שלי העלה/הוריד בחודש/שבוע/יום/וואטאבר ואני אשמח אם זה אפשרי גם לגבי מחשבים אחרים ברשת (וגם ניטור אונליין של מחשבים ברשת). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי אני מחפש ברשת מידע מה זה DUAL NIC ולא ממש מוצא תשובות כל עזרה שתהיה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-