רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
מאיזה מחשב אני אמור לבצע את המדריך הבא? http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm מהמחשב שמחובר לראוטר או מהמחשב שמחובר אליו הכרטיס רשת? ואחרי זה לדוגמא אני צריך לפתוח את הפורט של ביטקומט אז מאיפו אני עושה את זה? מהמחשב שמותקן עליו הביטקומט (זה עם הכרטיס רשת) או מהמחשב שמחובר אליו הראוטר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לרכוש ראוטר חדש ואיכותי שיענה על הצרכים עבור ההורים. הדרישות (בתקווה שאפשר לענות על כולן הן):1 - קליטה טובה בכל הבית (בית פרטי עם ממ"ד). בעבר עם ה-WRT54GL הקליטה הייתה מספקת בכל הבית, עם הראוטר של בזק זה פשוט לא מתקרב לרמה המבוקשת.2 - מהירות כמה שיותר גבוהה, הייתי רוצה יכולת להעביר על גבי זה גם סטרימינג של וידאו ללפטופ מכונן מרוחק, ואני מעדיף שזה לא ידרוש חוט (ברור לי שלא נראה שם כותרי blu-ray בצורה הזו, אך אני מקווה שזה יספיק לכמה שיותר מהמיקרים).3 - חיבור לכונן USB3.0 חיצוני בכדי שאפשר יהיה להשתמש בו ככונן רשת ולגשת אליו מכל המחשבים.4 - יש בבית כמה נקודות רשת חוטיות (5 במספר), והייתי רוצה לחבר את כולן לראוטר. הבנתי שבמרבית הראוטרים יש רק 4 חיבורים - …
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מעשה ולרכוש חשבון פרימיום ב-Hotfile אחרי שהתחרפנתי כבר מכל ה-Captcha שלהם וזמני ההמתנה. אז הנה אני בא להוריד משהו ומצפה לראות מהירות של לפחות 1MB לשנייה ואני רואה שהוא בקושי מוריד ב-10kb. ואחרי זה הוא מתחיל בגלים, מתנתק, מתחיל להוריד במהירות 800Kb בערך לכמה שניות ואז יורד לאט ל-0 ומתנתק. אני משתמש ב-JDownloader בשביל ההורדות (הגדרתי את הפרימיום בתוכנה), אבל לא נראה לי שהבעיה בתוכנה כי גם אם אני מוריד ישירות מהדפדפן זה איטי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת הסבר(מפורט) מה ההבדל בין המוגשים שלעיל? בעיקר בין HUB וROUTER? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למעקב תעבורה אצלי ברשת. אני רוצה לדעת כמה המחשב שלי העלה/הוריד בחודש/שבוע/יום/וואטאבר ואני אשמח אם זה אפשרי גם לגבי מחשבים אחרים ברשת (וגם ניטור אונליין של מחשבים ברשת). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי אני מחפש ברשת מידע מה זה DUAL NIC ולא ממש מוצא תשובות כל עזרה שתהיה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון בירורים לבד ומחקרים ו 3 פירמוטים עד שעליתי על הבעיה רציתי לשתף אותכם במשו שמאט לכול משתמשי הויינדוס את הדפדפן איטרנט כולל מהירות גלישה במחשב באופן מוחלט ! אז נתחיל ... שם הקובץ שהתקנתם במחשב או שווינדוס 10 עצמו התקין לכם בלי שתשימו לב בעדכונים אוטומטיים נקרא : Adobe Flash Playe - או - adobe flash player security - או - adobe flash player system טוב אחרי המון בדיקות אם ההתקנה של אחד מהם והסרה מהלוח בקרה כולל בעדכוני מערכת של הווינדוס הסרתי והתקנתי תתפלאו , שזה מותקן אני מקבל בכול הדפדפנים שלי אם זה אקספלורר + פיירפוקס + גוגל כרום , מקבל בשלושתם שזה מותקן 70 עד 90 מגה !! עכשיו אני בהוט תשתית 200 מגה ספק 200 הוט נט . מוזר שאני מקבל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי 2 מחשבים ששניהם מוחברים לנתב מסוג LINKSYS, WRT54G למחשב א יש כתובת IP : 192.168.1.100 למחשב ב יש כתובת : 192.168.1.101 והכתובתב של הראוטר היא 192.168.1.1 עד כאן הכל בסדר אני מחצליח לשתף קצבים בניהם והכל, ממחשב א אני יכול לגשת לקבצים ע"י 192.168.1.101\\ עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לגשת למחשב ב דרך הראוטר כלומר שאני אוכל לעשות 192.168.1.1\\ ולגשת לגבצים במחשב ב למשל, ניסיתי להגדיר PORT FORWARDING אבל זה לא עובד משום מה, אם מישהו יודע בדיוק איך עושים זאת אני אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום היו בהתחייבות בנטויזין, עכשיו נגמרה ההתחייבות ואפשר לעבור למשהו זול יותר היות ויש הרבה חברות חדשות. בחברה חדשה שנקראת FAST נותנים ב50 שקל אינטרנט לחצי שנה במהירות 2.5 מגה , כדאי ללכת עליהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge, המחשב שלי מחשב חזק ומריץ את המשחק בלי בעיה, מדיי פעם יש לי תקיעות במשחק ולאגים, ולפעמים אף אני מעבד תקשורת עם המשחק [your client lost connection to the server] ואני נאלץ שוב ושוב להכנס למשחק. אמרו לי שהפתרון לבעיה יכול להיות אם אני אהפוך את האייפי שלי מדינאמי לקבוע, האם לדעתם זה יפתור את הבעיה? במידה וכן, אתם יכולים להסביר כיצד אני יכול לעשות את זה? יש לי ראוטר edimax, ניסיתי גם דרך האתר של ההגדרת ראוטר וגם דרך החיבורי רשת למצוא דרך לעשות את האייפי לקבוע אבל לפתע האינטרנט הפסיק לפעול אז החזרתי את האייפי לדינאמי. במשחק רשת הזה, יש 2 שרתים עיקריים[עולמי וגרמני], ואני נכנס לשרת העולמי שיש לו פורט 7399, יכול להיות שאני צריך לפתוח את הפור…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים הלכתי לפי כל ההנחיות בportforward ומשום מה לא מצליח להפתח ראיתי פה שכדאי לנסות ב DMZ אז ניסיתי ואז כל הפורטים פתוחים כלומר הבעיה לא במחשב אלא בנתב יש למישהו עצות כי ניסיתי כבר שעות ועדיין לא הצלחתי (אפילו דיברתי עם טכנאי והם לא מורשים מבחינה משפטית לעזור לי....) תודה אוקיי כמה דקות אחרי שרשמתי את ההודעה פה מצאתי את הפיתרון ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Edimax 6424BR. אני צריך כרטיס אלחוטי שיחובר ממחשב נייח (ויכולות לחבר אותו לנייד) רצוי USB. בתקציב של עד 100 ש"ח (ומחנות קרובה אלי כמו Ivory) המרחק הרצוי עד 10 מטרים (הפרדה של כמה קירות בלוקים). אשמח לקבל הצעות,
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של DLINK מדגם 5220. בעיקרון אין לי בעייה האני מסוגל לראות את הוידאו מכל מחשב למעט מחשב אחד שם אני מקבל את המסך של המצלמה כולל יכולת לשלוט על המיקום שלה אבל חלון הוידאו שחור וכותב Connect Failed. ביטלתי את ה- Firewall וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה עם המצלמה הזו ? תודה yossi33@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים] הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH. מה ההבדל ומה עדיף? אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה - http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...s/HPNA3.1.aspx תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה בכניסה לאתרים מוכרים...כגון וואלה, אתר אורנג,מקושרים...זה משהו שרירותי שמאוד מוזר כי מחקתי את האנטי וירוס.. הוספתי את האתרים כ אתר אמין בהגדרות ..יש לי גם אקספלורר וגם אוונט ברוזר...משהו מוזר.. אולי תוכלו לעזור לי בפתרון?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי ADSL 2MB - אינטרנט זהב... בדקתי בFTP של קווי זהב \ נטוויז'יון והמהירות ההעלאה היא 12.8kb/s בהתחלה זה 24 יורד ל16 ואז מתייצב על 12.8kb/s ככה זה אמור להיות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-