עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ehud4,

היי, http://doctordns.wordpress.com/ אשמח לשמוע תגובות המלצות והצעות.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by skp333,

שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE ו-WIN 2003 SERVER אני לא מצליח לעבוד עם התוכנות האלו באינטרנט כי אני לא יודע מה צריך להגדיר, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX או ב-WIN שמותקן על VMWARE יש לי מודם פנימי PCI ADSL , תודה!!!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. יש לאחי הקטן מחשב סלרון 1200 ענתיקה שהוא צריך שיהיה בו אינטרנט. מכיוון שהוא בצד השני של הבית חשבתי להוסיף לו כ.רשת אלחוטי וככה לפתור את עניין העברת החוטים. כרטיס רשת אלחוטי PCI לא צריכה להיות לו שום בעיה לעבוד כמו שצריך עם כזו עגלה נכון? יש לי WRT54GL

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by yuval48,

שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  5. אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אני תוהה האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין כרטיס שמחובר ב-PCI לבין כרטיס שמחובר ב-PCI Express. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ככה : 3 מחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים שונים (2 זהים 1 שונה ) . ראוטר linksys 54 ככה בכל המחשבים הרשת האלחוטית מוגדרת באופן ידני : IP 192.168.1.X SUBNET : 255..255.255.0 gateway : 192.168.1.1 הכל עובד טוב ברשת עצמה חוץ מהעובדה שממחשב אחד אני לא יכול לעשות פינג לאיזשהו מחשב אבל הוא יכול אליי... למה זה קורה ? איפה הבעיה פה ? את כל זה גיליתי כאשר ניסיתי לעשות Remote Desktop Connection לשאר המחשבים ... גיליתי שאני לא מסוגל לזהות אף אחד מהמחשיבם או להתחבר אליהם והם מסוגלים לעבור אליי ללא כל בעיות ... למישהו יש פתרון לזה?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by timac,

פתחתי את הפורטים של האימיול גם בראוטר וגם בפירוול הרגיל של ווינדוס בהתחלה הוא רשם לי HAVE A LOW ID ועכשיו אחרי שפתחתי את כל הפורטים הוא רושם לי : Your 9175 port is not reachable. Please review your network config. מה אפשר לעשות?

8. Started by maphisto,

יש לי שני מחשבים אחד עם XPPRO והשני עם XPHOME משהו יודע בהגדרות רשת איפה תפריט ההרשאות למשתמשי הרשת? (המחשבים מחוברים ברשת וזה לא מצליח להתחבר לרשת) מי שמוכן לשלוח מייל או עזרה מקיפה אני אודה לו מאד הדבר שאני הכי שונא זה הגדרות מערכת הפעלה. :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי אינרטנט של הוט ותשתית של הוט יש לי מודם של ARRIS וראוטר Tp-Link TL-WR841N השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר ואם כן איך אפשר לחסום גישה לWIFI אצלי בבית באייפון עצמו. למשל אני רוצה להתחבר מהאייפון שלי לWIFI שלי אז שלא תהיה לי אפשרות כזאת שהיא תהיה חסומה וללא גישה ספציפית לאייפון שלי ולא לאייפונים אחרים או טאבלטים וכו.. אגב יש סיסמה ברשת אני פשוט שואל אם יש אופציה כזאת אולי דרך ההגדרות של המודם או הראוטר לחסום את הכתובת של האייפון הספציפי?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by MIKIBHS,

יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לפתוח חשבון GMAIL גרמני ולכן אני צריך VPN גרמני חינמי לפתיחת החשבון.מישהו מכיר כזה דבר?אני מנסה לעבוד דרך OPEN VPN אבל כל דבר יתקבל בברכה זה בכדי להזמין נקסוס 5 מגרמניה תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה שלי ל-windows 7 ומאז מופיע לי X על האייקון של הגישה לאינטרנט במקום O כחול שהיה מופיע לי ב-Vista שלמרות שאני עדיין מחובר לרשת וגולש בצורה תקינה. כאשר אני נכנס למרכז הרשת והשיתוף מוצג לי חיבור פעיל. (מדובר על PC שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של netgear ע"י כבל) איך אפשר לתקן את האייקון שיוצג בצורה תקינה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי מחשב נייד מדגם DELL D630 עם כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG לפני מספר ימים. על המחשב מותקן Vista Buisness. מאז שקיבלתי את המחשב קורה מדי פעם שהמחשב מאבד קשר אל הרשת האלחוטית אליה הוא מחובר ובנסיון לחפש את הרשת מחדש הוא לא מוצא שום רשת (גם לא רשתות אחרות שישנן בסביבה והופיעו קודם). התופעה התרחשה גם בעבודה וגם בבית, אז לא נראה לי שמדובר בבעיה בראוטר (גם בגלל שהמערכת פתאום לא מזהה אף חיבור רשת ולא רק את החיבור רשת שלי). הבעיה נפתרת רק לאחר אתחול מחדש של חלונות (אתחול קר דרך חלונות ולא אתחול של המחשב דרך הכפתור). מכיוון שאני חדש בתחום המחשבים הניידים הרשתות האלחוטיות וחלונות ויסטה, האם התופעה הנ"ל נפוצה או שיש בעיה במחשב? אם יש בעיה, איך אני יכול לוודא שמדוב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית בין 3 קומות (פרטי), המחשב הראשון נמצא במרתף (3 קירות בטון) והמחשב השני נמצא 2 קומות מעלי. המחשב הראשון מחובר לנתב של TP-LINK מדגם WR841ND (דראפט N), בעוד במחשב השני בקומה העליונה יש כרטיס רשת אלחוטי גם כן בתצורת 'N' של TP-LINK. טווח הקליטה הוא על קו 1 מתוך 5 ולפעמים גם אותו אין אלא אם משנים זווית של המארז. אני מחובר ל012 מהירות 3Mb, מערכת WIN 7 ULTIMATE בשני המחשבים (בראוטר ובכרטיס רשת האלחוטי יש 2 אנטנות שאפשר להוציא בעזרת הברגה) עכשיו לענין, 2 פתרונות עומדים בפניי: - החלפת אנטנה אחת בראוטר ואחת בכרטיס לאנטנה בתצורת 7DB-9DB באורך 38 ס"מ לעומת 14 ס"מ שקיימת היום אני חושב 5DB, ובכך יש סיכוי לשפר את הקליטה! - לקבוע נק' גישה (אק…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי

17. Started by yuval_cohen,

יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, עד עכשיו עבדתי עם ADSL, עכשיו עברתי לכבלים. ראוטר- D-LINK 614 פלוס. מודם- TERAYON כבלים, כחול. ספק- אינטרנט זהב. (היה גם קודם,כבר 7 שנים) כבלים-HOT בגלל שעברתי הטמבלים שמו לי התחברות עם חייגן ומפה הצרות. טכנאי שהיה אצלי לא הצילח לחבר אותי ב L2TP, ולכן חיבר ב PPTP, עם נתונים דינמיים. (מקבל כתובת חדשה כל חיוג). הבעיה היא ניתוקים, ואין לי מושג ממה הם נובעים, אני מיואש ולא יכול לעבוד. הראוטר תקין, כי חיברתי ללא ראוטר ועדיין יש ניתוקים. האם זה במודם? האם נובע בגלל החיבור של PPTP ? האם זה מהספק או מחברת הכבלים? אודה לכם מאוד מאוד, אם תוכלו לעזור לי ... תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני משתמש בטלפון הסלולרי שלי (LG optimus one) כמודם לגלישה מהמחשב הנייד(חיבור USB). הבעיה- לאחר מספר דקות הגלישה מתנתקת- בהתחלה המחשב מראה ICON שהוא מחובר לאינטרנט אבל שום אתר לא נפתח ואחרי דקה הוא מראה סימן קריאה ליד הICON. ניתוק- חיבור יזום- הגלישה ממשיכה ושוב מתנתקת וחוזר חלילה. הנייד Dell5010 עם Win7 pro. לפני כן גלשתי באותה תצורה בנייד ישן עם XP- לא היו בעיות בגלישה. בנוסף ניסיתי עם טלפון אחר והתופעה עדיין קיימת- זה גם כנראה לא הטלפון. בדקתי את הקו וההגדרות מול אורנג- נמצא תקין. התופעה מתרחשת בכל מיני מקומות כך שזו כנראה לא בעיית קליטה. הקטע המוזר שלפעמים אני משחק משחק רשת דרך הטלפון והקישור לאינטרנט עובד מצוין לאורך זמן. נראה לי שמדובר בבעיה במחשב שלי א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Lioriii,

יש לי 2 מחשבים שהם מחוברים בכבל רשת מוצלב! ולמחשב הראשי מותקן WIN2000 ואילו במחשב השני מותקן WIN98 איך אני יכול להפוך אותם לעבוד ברשת וגם כולל חיבור ADSL וכמובן שיש לי 2 כרטיסי רשת זה ממש דחוף

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by המפרט,

שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by kisin,

אני רוצה לסדר רשת אלחוטית בבית ואני אשמח לקבל ממכם עזרה והצעות. יש לי 2 מחשבים וגם XBOX360 וגם XBOX שאני רוצה לחבר את כולם ברשת אלחוטית. מחשב אחד יהיה בממ"ד, מחשב שני יהיה בסלון וישמש לי כHTPC, הXBOX360 יהיה בסלון להנאת כל המשפחה, והXBOX הישן יהיה בחדר השינה. המרחק בין כל המחשבים והקונסולות הוא מקסימום 30 מטר בערך. איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי? מה בנוסף למודם אני צריך לקנות? האם הקנפוג הוא משהו שדורש טכנאי או שאפשר להתמודד עם זה לבד? אני אשמח לכל העזרה שלכם כי אין לי שום ידע בנושא של רשתות, במיוחד אלחוטיות

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pro,

יש לי ADSL 0.5 של 012 ונמאס לי מ 012 תציאו לי חברה איכותית וזולה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Nadab,

שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.