עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Backdoor,

האם הוא יקרוס בטורנטים? ובריבוי חיבורים האם הוא יכול לעשות חיבור ללא חייגן?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by rompo7,

שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. יש לי ממיר/מודם של הוט HOTBOX-4. כל כמה דקות (משתנה בשעות היממה ) חל ניתוק של ה-IP ברשת האלחוטית. השירות של הוט לא יודע מה לעשות (טוענים שבודקים מרחוק עד שהשיחה מתנתקת). יש מה לעשות לבד בהגדרות של הממיר/ראוטר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by abnatan,

היי חברים, ברשותי 2 נתבים מתוצרת TP-Link: 1043ND - נתב ראשי המחובר ל-HOTBOX 941ND - נתב המוגדר בתצורת WDS ומשמש להגדלת טווח הרשת. בשני הנתבים נעשה שימוש בקושחה המקורית בגירסה האחרונה. ה-1043 מפגין יציבות טובה, אך ה-941 קורס לפחות פעם ביום ומצריך הדלקה מחדש כדי שישוב לתפקד. האם הניתוקים התכופים יכולים להעיד שה-941 לא תקין חומרתית? אשמח לעצות בנושא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מעוניין להקים שרת משחקים דרך האינטרנט - איך עושים זאת

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  8. שלום לכולם. מפרט : תשתית - HOT, thompson. ספק - בזק בילאומי. טלפון - 015. הכל חוטי. לאחרונה קניתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה והתחברתי לטלפון של 015. בערך פעמים בערב ( כאשר אני מדליק את המחשב ). אני נתנתק מהאינטרנט, לא ממש מתנתק, אני עדיין יכול לדבר בטלפון, אפילו תוכנת skype עדיין עובדת אבל אני לא יכול לגלוש לאתרים, מסנג'ר מתנתק משחקי רשת וכו. לאחר מספר דקות הכל חוזר. האם משהו נתקל בבעיה דומה ? אולי כרטיס רשת בעייתי ? אולי הקופסה של הטלפון של 015 ? תודה רבה מראש על התגובות.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by Evil,

שלום לכולם , ברשותי אינטרנט 15 מגה עם תשתית בזק וספק הוט ( חינמי עקב הצטרפותי להוט מובייל ) אני רוצה לשדרג לאינטרנט 100 מגה במסלול מחיר אחד. יש מספר חברות ( CCC , 012 , 018 ) שמציעות את השידרוג ב 100 שקל לחודש. ב CCC ו012 נאמר לי שאין להם ציוד VDSL במלאי ולכן אצטרך להמתין כחודש עד חידושו 018 מציאים קופון הנחה לקניית מודם VDSL ב BUG ומבקשים שאתחבר למהירות של 15 מגה אצלהם עד קבלת משתמש וכו' מהם ( תהליך של עד שבוע לטענתם ) ולאחר מכן לשדרג אצלהם למהירות 100 מגה. מישהו מכיר את המבצע הזה? האם המודם הנמכר בבאג ישמש אותי נאמנה? לפי משהבנתי זה המודם המדובר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22393 , דיברתי גם עם באג הם אמרו שאין אותו במלאי והם מוכרים מכשיר עם ביצועים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 114508534,

קניתי שקע והחיבורים שלו ממש ממש מוזרים , יש שתי שורות כמו בתמונה ויוצא שיש 10 חיבורים אני לא יודע מה לחבר למה מישהו יכול להסביר , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ymac,

יש לי WDR4300 שעשה לי בעיות הוא קפא תחת עומס והיה מאכזב באופן כללי אייבורי, במיוחד יוסי, באמת עשו מעל ומעבר ועזרו לי מעל כל הציפיות שלי והחליפו לאותו דגם. השאלה אם יש ראוטר אחר באייבורי באותו סדר גודל של מחיר שעדיף? שמתי עין על ה-DIR-825/AC חשוב לציין: כבר הזמנתי ראוטר קווי נפרד Ubiquiti EdgeRouter Lite ככה שבקרוב הראוטר שיוחלף יתפקד בתור נקודת גישה בלבד, לכן פיתה אותי ה-AC צריך טווח טוב לכסות בית פרטי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Rin,

בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by dand4,

מי שמעוניין שישלח לי הודעה למייל rams2@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by sagi_10,

היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shaithebest,

שלןם חברים מישהו יודע מה קרה לאתר הטורנטים arenabg??? מתחבר תקין אבל אין שום דבר הכל ריק במיוחד בקטגוריות של הסרטים ומשחקי מחשב> נפל להם השרת???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nitayc1,

שלום. יש לי שני חדרים סמוכים שאחד מהם הוא ממ"ד וברצוני לעשות רשת ביתית. עשיתי ניסוי עם ראוטר/מודם סימנס של בזק וכ.רשת usb גם של סימנס מבזק. הממצאים: לא קלט כלום בממ"ד, עד ששמנו את הusb על אדן החלון עם מאריך ואז הייתה קליטה מצויינת ומלאה. עכשיו ברצוני לקנות ראוטר לא מבזק, חשבתי על ה3com : http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75 וגם ברצוני לקנות כ.רשת טוב לא יקר מידיי עם מאריך של עד 2 מטר כדי שאוכל לשים את האנטנה צמוד לחלון בממ"ד. מצאתי את הכרטיס רשת הזה של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=1&pl1_id=1&pl2_id=44 הבעיה היא שהוא בא עם כבל אנטנה של 90מ"ס אשמח לדעות רעיונות המלצות ועזרה בנושא, במיוחד לגבי כרטיס הרשת. רציתי גם ל…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by tommy_g,

שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by bezangeloo,

http://www.metacafe.co.il/watch/837885/wifi_antenna_hack/

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Refael Agronov,

היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן, אני מעוניין להזדכות על המודם ראוטר שפרטנר משכירים לי ולקנות אחד פרטי. מדובר על דירה סטנדרטית עם 4 חדרים, המחשבים מחוברים קווית, פלאפונים אלחוטי מן הסתם. תקציב עד כ-800 שקלים, אפשר קצת יותר וגם פחות מן הסתם. אשמח אם למישהו יש הצעות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by chermesh,

שלום, אני מנסה לחבר מגביר רשת אלחוטית לרשת הביתית שלי. הנייד מזהה את הרשת, מנסה להתחבר, אבל נתקע במצב של "מקבל כתובת IP" איך משיגים חיבור מושלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by hezkel,

שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים