רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלןם חברים מישהו יודע מה קרה לאתר הטורנטים arenabg??? מתחבר תקין אבל אין שום דבר הכל ריק במיוחד בקטגוריות של הסרטים ומשחקי מחשב> נפל להם השרת???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני חדרים סמוכים שאחד מהם הוא ממ"ד וברצוני לעשות רשת ביתית. עשיתי ניסוי עם ראוטר/מודם סימנס של בזק וכ.רשת usb גם של סימנס מבזק. הממצאים: לא קלט כלום בממ"ד, עד ששמנו את הusb על אדן החלון עם מאריך ואז הייתה קליטה מצויינת ומלאה. עכשיו ברצוני לקנות ראוטר לא מבזק, חשבתי על ה3com : http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75 וגם ברצוני לקנות כ.רשת טוב לא יקר מידיי עם מאריך של עד 2 מטר כדי שאוכל לשים את האנטנה צמוד לחלון בממ"ד. מצאתי את הכרטיס רשת הזה של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=1&pl1_id=1&pl2_id=44 הבעיה היא שהוא בא עם כבל אנטנה של 90מ"ס אשמח לדעות רעיונות המלצות ועזרה בנושא, במיוחד לגבי כרטיס הרשת. רציתי גם ל…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/837885/wifi_antenna_hack/
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להזדכות על המודם ראוטר שפרטנר משכירים לי ולקנות אחד פרטי. מדובר על דירה סטנדרטית עם 4 חדרים, המחשבים מחוברים קווית, פלאפונים אלחוטי מן הסתם. תקציב עד כ-800 שקלים, אפשר קצת יותר וגם פחות מן הסתם. אשמח אם למישהו יש הצעות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר מגביר רשת אלחוטית לרשת הביתית שלי. הנייד מזהה את הרשת, מנסה להתחבר, אבל נתקע במצב של "מקבל כתובת IP" איך משיגים חיבור מושלם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רצית לדעת למה אני לא מצליח לכנס לאתר טלוזיה ישראלית אני מנסה ליכנס כבר מיום שיש ולא מצליח אשלה אם זה קשור לבעיה של נטויזן
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בקנדה ומדבר בסקייפ עם משפחה בארץ. שאני מתקשר לאנשים מסויימים זה עובד מצויין, אבל לחלק הקישור גרוע מאוד, באופן עקבי. אפשר לראות בסקייפ : Sent Packet Loss מעל 30% Relays: 0 Round trip: 250ms אני לא מבין את זה. כשאני מתקשר מהעבודה זה עובד מצויין, ככה שהבעיה לא אצלם. יש למישהו רעיון ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שידרגתי ל 50MB אצלהם ואני מקבל אייפי 109.66 ו DW 212.179 . לפי מה שנראה אני מקבל את ה powerngn אבל לא גיימר כי זה אמור להיות 31.? למרות שהפינגים טובים וההורדות **התקשרתי לתמיכה אמרו שאפשר לקבל עכשיו 31-79-109 אחד משלושתם בכל חיבור והם Pn+Gamer
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי פקס/מדפסת של סמסונג שמחובר עם כבל רשת לנתב ומוגדר DHCP כאשר בנתב הגדרתי לו כתובת קבועה. כל מספר ימים המדפסת נעלמת מהרשת ולא ניתן להדפיס. החלפתי כבל רשת ועדיין זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה ,ה' יודע למה בזק שינו את הגרסה עצלו ,בכל מקרה לשאלה שלי למה אין אפשרות להתנתק דרך ההגדרות של נתב ? נגיד בסימנס הישן שהיה לי מקודם ,היה ניתן להתנתק וגם להחליף שם משתמש וסיסמה וכו' , בזה אין כלום, לאחר הגדרה ראשונית לאחר שהתקנתי והכנסתי פרטי התחברות (שם משתמש וסיסמה) בזה זה נגמר. ובעקרון אין עוד ניתן לקבל IP חדש מבלי לעשות לו ריסט ? חוץ מלעבוד דרך פרוקסי ?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ויודע כיצד להגדיר? הדגם של חברת ADB דגם adb p.rg av4202n תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.tftcomputers.com/terayon.jpg * It calls "Terayon" ... Whoever That Gots it ... Please gimme a link or even send me @ the icq (161371997) thanks.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-