רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כן גם לי יש את הנתב "המהולל" הזה. רק מה? יש בו יותר מדי אפשרויות שאין עליהם הסברים בספר הדרכה. בנוסף כל הזמן בהפעלת האימיול יש LOW ID. חרשתי את גוגל וגם את האתר. נראה שאין פתרון חד משמעי לזה. ראיתי בכמה מקומות שצריך להגדיר רשת עם IP קבוע או משהו כזה ואז לאפשר לה גישה בנתב.. בכל מקרה ניסיתי את זה וזה לא הלך. ניסיתי את האפשרות של ה-UPNP שאין לי מושג מה זה וגם לא הלך.. אני אובד עצות.. למישהו יש פתרון? אני בחיבור כבלים 2.5 מגה, תחת 012. הראוטר מוגדר ככה: חיבור L2TP cablelns.012.net. תחת הגדרות מתקדמות יש כמה אפשרויות.. QOS NAT FIREWALL DDNS PORT FORWARDINF DMZ. תחת NAT יש עוד אפשרויות של: virtual server SPECIAL APPLICATIONS UPNP SETTINGS ALG STATIC ROUTING אין …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר/מודם של נטגיר שקיבלתי מבזק. בנוסף יש לי נתב אידמקס. הצלחתי להגדיר את שני הנתבים בתצורת WDS. כאשר הנטגיר הוא המאסטר והאדימקס פונה אליו. החיבור עובד טוב, הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להחזיר את ההצפנה שהייתה לי WPA-PSK. בשני הנתבים אני שם את אותה ההצפה ואת אותה הסיסמא (הSSID שונה) והנתב השני פשוט לא מתחבר לאינטרנט וגם כאשר אני מתחבר אליו הוא לא מקצה בכלל IP מרשימת כתובת של המאסטר. אני שובר את הראש מה יכולה להיות הבעיה וללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה כשאני נמצא למשל בעמוד הראשי של הפורומים רואים בפורום רשתות ואינטנרנט את ההודעה האחרונה שנכתבה בו ומי כתב אותה . אז אני רואה את זה אבל כשאני נכנס לפורום עצמו אז אני רואה רק הודעות מלפני כמה ימים והן כאילו לא מתעדכנות. שאני נכנס לתגובות חדשות להודעות שלי אני כל פעם רואה את אותם הודעות שכבר קראתי והן לא מתעדכנות. תגובה אחת היא מהפורום הזה ותגובה שניה היא מפורום תמיכה טכנית שאני לא יודע אם יש קשר אבל שני הפורומים האלה לא מתעדכנים ואילו למשל פורום וינדוס מתעדכן כרגיל. החלטתי למחוק עוגיות וכשנכנסתי לאתר בתור אורח הכל עבד מעולה ואיך שהכנסתי את שמי ואת הסיסמא שלי זה חזר לאותו מצב וזה ככה כבר איזה 5 ימים. מה אתם אומרים מה קורה פה??
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו מכיר? יש לי איזה 400 תמונות ואין לי כוח להעלות אחת אחת
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND ותשתית ADSL. עם חיבור 012 (שעליו מקום העבודה שלי משלם) הסטרימינג של NBA League Pass מהיר יותר, ועם חיבור דרך 018 (שעליו אני משלם לאחרונה) הורדות של טורנטים מהירות יותר. שני החיבורים הם של 2.5 מגה. הסיבה היא שמקום העבודה לא מוכן לשלם על חיבור מהיר יותר, ולי קשה להצדיק לשלם מהכיס על משהו שמקום העבודה משלם (לפחות מעבר לכמה שאני משלם על 018). האם יש דרך לנצל את היתרון של כל חיבור? שינוי ידני של החיבור בראוטר לוקח יותר מדי זמן בעיני. האם מעבר ל-DD-WRT ייאפשר לי לעבור בין החיבורים בצורה נוחה יותר?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מקים רשת חוטית בין 3-4 מחשבים בקרוב, ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? האם כדאי ראוטר שיתחבר למודם וממנו אני אריץ כבלים לכל ארבעת המחשבים? האם כדאי סוויצ' שיתחבר לאחד המחשבים שמחובר לאינטרנט וממנו ירוצו כבלים? עוד שאלה - האם בכל המקרים זה כבלי רשת מוצלבים שרצים? מהו השם המלא שלהם? שאלה נוספת- האם אפשר לחדרים לעשות שסופו של הכבל (שמגיע מהראוטר) יהיה בתור שקע, וממנו ימשך עוד כבל של מטר או פחות? מהו שם השקע?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כזה דבר? ואם כן איך היא נקראת? וממש יעזור לי אם תביאו לי לינק.. תודה!
-
- 15 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי רשת משרדית. יש ראוטר חוטי. איך אפשר לדעת מי חונק לי את האינטרנט? האם המקור לבעיה יכול לשנות איי פי מתי שהוא רוצה..? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, לפני שבוע התחברתי בדירה חדשה לאינטרנט 15 מב"ש של בזק וגם לקחתי ראוטר NETGEAR DGN2200 במסלול זיכוי. חיברתי את הנתב בחדר השינה לטלביזיה ולסטרימר באופן קווי, שניהם עובדים במלוא רוחב הפס. המחשב שלי יושב בממ"ד, שם יש קליטה חלשה וניתוקים, וכמו כן אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית רק 5 מב"ש. כמובן, אם אני מעביר את הנתב לממ"ד, יש לי במחשב מהירות הורדה מירבית 15 מב"ש, אבל אז אין לי קליטה בחדר השינה. שאלות: 1) האם יש נתב אלחוטי איכותי יותר, שחודר ממ"ד במידה כזאת שאני אקבל את מלוא רוחב הפס גם בממ"ד, עד 100 מב"ש שדרוג עתידי? 2) ראיתי שבזק מציעים גם מתאמים לחיבור קווי דרך שקעי החשמל או דרך שקעי הטלפון. לפי הרשום אצלם, החיבור דרך חשמל נותן עד 14 מב"ש ולכן לא מתאים לי. אם כן, רציתי ל…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קצת פרטים: נתב: d-link i640 מודם: alcatel, 5 leds אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר 3 אנשים שמנסים ברשתות היו פה ולא הצליחו לפתור את הבעיה הכל מוגדר כראוי.. המודם מחובר לנתב... אבל מה בהגדרות של הנתב שאני נכנס ל status כתוב PPPoE Disconnected ושאני עושה Connect לא קורה כלום, זה לא מתחבר, ותאמינו לי שבדקתי ההגדרות נכונות. עשיתי עדכון ל firmware לא עזר אני ממש נואש וממש צריך רשת בבית מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני בודק מה הip החיצוני ואת השרת של הספק שדרכו אני מחובר (default gateway) ? ומה זה Netmasks? תודה
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני בא אחרי העבודה הביתה, האינטרנט עובד הכל טוב (יחסית כמובן) אך משום מה המסנג'ר לא מוכן להתחבר וטוען כי הפורטים שהוא צריך חסומים או לא עובדים. כיבוי והדלקה של הראוטר מסדרים את הבעיה עד לפעם הבאה, מה זה יכול להיות ??
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה לבית גדול (שלוש קומות וחצר). כרגע יש לי ראוטר של Linksys WRT54GL שמחובר למודם רשת של בזק וזה לא מספיק. על אילו אפשרויות אתם ממליצים (בתקציב סביר) בשביל ליצור רשת אלחוטית עם קליטה טובה בכל הבית והחצר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הראוטר מסוג DLINK N600 6850U. המחשב הנייד מדגם ACER ASPIRE 4820 התחבר עד כה לכל הרשתות האלחוטיות ובכל מקום, ללא בעיות. שלשום הותקן אצלי ע"י טכנאי בזק הנתב הנ"ל (בית חדש). אני כן מצליח להתחבר לנתב ולגלוש עם הסלולרי ב-WIFI, אך לא דרך הלפטופ. הלפטופ מחובר לרשת, העצמה מלאה, אך מופיע מצב "מוגבל". דרך הלפטופ לא מצליח להיכנס לראוטר דרך 10.0.0.138. כן מצליח דרך הסלולרי. האם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 10.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ריסט לראוטר השאלה אם אני עושה לו ריסט אני צריך את התמיכה כדי להגדיר אותו מחדש ולפתוח מחדש פורטים או שאני יכול בעצמי לעשות הכל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ראוטר אדימקס br6104k שמחובר לשני מחשבים למודם של הכבלים והספק הוא ברק קיצר הורדתי dc++ וראיתי שצריך לפתוח פורטים כמובן שחישפתי בפורום פתחית פורטים ומאצאתי אך יש בעיה ראיתי שצריך לבטל את הdchp ולתת לכול מחשב איפי אוטמתי משלו ולא שהרטואר יחלק על מנת שאני יכול לפתוח את הפורט התחלתי במלכה וביטלתי את ה dchp והתחלתי להסתבך האם מישהו מוכן להסביר לי שלב אחר שלב איך עושים זאת ? וגם תמונות יעזרו ודרך אגב ביקרתי במדריך לשיתוף אינטרנט שאמור להיות שם הסבר אך הוא נעלם תודה.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן יש לי ראוטר של TPLINK הגדרתי Dynamic DNS וזה עובד יפה.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להתחבר מרחוק גם לAP כמו שאני מתחבר לראוטר. יש לי בבית גם מגדיל טווח של אדמיקס(אם זה משנה) IP ראוטר - 192.168.1.1 IP מגדיל טווח - פרטים 192.168.1.2 IP Address Gateway Address 192.168.1.1 עכשיו ניסתי להגדיר ב Forwarding הפנייה של 192.168.1.2 לפורט 81 וניסיתי להיכנס עם הכתובת של DYNDNS שלי וזה לא עבד. זה אפשרי ביכלל ? ואם כן אשמח לעזרה תודה רבה ! תודה רבה אור
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ככה כמו שכתבתי בכותרת אני מחובר לאינטרנט זהב+HOT יש לי בעייה של פינג מאוד לא יציב שנע בין 0-2000 (שנייה אחת הוא נמוך.. 20,30 ושנייה אחרת פתאום 1500..) לא ניתן לשחק משחקי רשת בצורה הזו! או שיש לי לאגים כבדים או שאני פשוט מועף מהסרבר.. נסיתי לעקוב אחרי פס האינטרנט לראות אולי איזו תוכנה מפריעה אבל לא מצאתי כלום... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש משהו שאני יכול לעשות (תוכנתית... להחליף ספקית זה רק אם אין ברירה) וגם הייתי רוצה לדעת האם עוד מישו נמצא בבעיה דומה.. אגב החיבור הוא 1.5MB ועוד משהו.. אני גם די מוגבל לסרברים מהארץ כי סרברים מחול יש לי פינג של 150+ ואז אני אוטומטית מועף מהסרבר.. האם זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום קניתי מוצר של LEVEL ONE WIRELESS USB ADAPTER אני רוצה לשפר את הקליטה ולכן ניסיתי להשתמש בכבל USB מאריך. ניסיתי 5 מטר ואח'כ 1.5 מטר ובשני המקרים לא היתה קליטה כלל. המחשב הודיע שהוא לא מזהה התקן כלל. רציתי לדעת האם באמת אין אפשרות לקליטה עם חיבור כבל מאריך או שנפלתי על שני כבלים דפוקים. אני לא יכול לשפר את המשדר כי אני קולט שידור ממשדר כל שהוא בסביבה. ואם אני יוצא למרפסת השידור משתפר פלאים. אז האם יש לכם עצה איך אני אגביר את האות בתוך הבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני ראוטרים זולים התקלקלו לי בשנתיים האחרונות והחלטתי לקנות ראוטר איכותי. הכי חשוב שיהיה אמין, ואלחוטי עם טווח גדול. עיקר השימוש הוא לגלישה של שני מחשבים (ואייפון), מדפסת אלחוטית HP C7283. תקציב: +/-700 ש"ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי עליו קצת וכתוב שם 3 dbi אבל לא הבנתי שלוש DBI לשלושה אנטנות או שכל אנטנה נותנת שלוש DBI ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-