עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded6188,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך האב: 1 - Windows 2000 - המחשב עם המדפסת. 2 - Windows 2000 - בלי מדפסת. אני רוצה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב מספר 1 למחשב מספר 2 אבל יש בעיה: כדי לעשות את זה אני צריך ששם המשתמש שעובד כרגע במחשב מספר 2 יהיה קיים גם במחשב מספר אחד. ואני לא רוצה ככה כי ככה יש לאחרים גישה לכל המחשב שלי כאשר אני נועל אותו (כי הם יודעים את הסיסמה על המחשב שלהם)... יש פיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. אז ככה שאני רוצה לעשות רשת בבית אז עושים את ה Local Area Connection במצב משותף נכון יופי עכשיו שאני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מביא לי הוא עושה שגיעה ושאני מוריד את השיתוף (את היד הזאת שיש על הקובץ) מ Local Area Connection אז אני יכול להתחבר למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by Bang,

יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by GOLD_BOMB,

שלום לכולם יש לי כבר איזה חודש בעיה שהפינג שלי גבוה מאוד ממה שהוא צריך להיות והיה..... לפי בדיקות שלי ואם החברה שמתי לב שהבעיה אצלי בנתב יש לי אימקס ואני לא ממש מרוצה ממנו גם ככה....... איזה נתבים אתה ממליצים לי לקנות יש לי שני מחשבים בבית ואולי יהיה לי עוד מחשב כך שאופציה למקסימום 4 מחשבים, העדפה לקווי ולא אלחוטי (אני רוצה תוצאות של זמן אמת) אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את המחיר שלהםת ואתר שאני הוכל לראות פרטים עליו בעברית!!! יש לי מהירות 1.5 adsl נטוויזיון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. נניח שיש לי שרת IIS של XP, אני רוצה להרים פורום לסטודנטים, בצורה הכי קלה ופשוטה, איזה כלים נוספים אני צריך בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by D-Bang,

התקנתי כרטיס רשת חדש אחרי שהתקנתי את הדרייבר הWINDOWS זיהה אותו כמו שצריך. הבעיה היא שהוא לא מעביר תקשורת כשאני מריץ בדיקת PING הוא רושם לי שאין חיבור ניסיתי כ. רשת אחר, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו שאפשר לעשות איתחול להגדרות TCP/IP, זה יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by FIRE-KID,

עקב בעיות בתוכנה ביטורנדו התקנתי אותה מחדש... ובהורדות שלה היה משהו שסיים כבר מאה מגהביט.... מתוך 2 ג'יגה... התקנתי את התוכנה מחדש ואני רואה שהמאה מגהבייט נשמרו לי (זה מה שכתוב לי בDOWNLOAD) אבל באחוזים כתוב לי 0.2 כלומר הוא התחיל מחדש... עכשיו אני לא יודע בדיוק למי להאמין ... האם הוא כבר סיים את המאה מגהבייט האלו או שלא?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by lowdez,

אוקיי, אז ככה: יש לי מחשב שמריץ XP ומחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL במהירות של 1.5 יש לי גם לפטופ חדיש של טושיבה שמריץ Vista Home Premium ... מה שמגיע ברוב הלפטופים שנמכרים כרגע. אחרי מאמץ מיוחד, כי Vista זאת מערכת הפעלה דפוקה למדיי הצלחתי לגרום למצב הבא: מהמחשב אני מקבל פינג לוויסטה, אבל מהוויסטה אני לא מקבל פינג למחשב. מהוויסטה אני יכול לגשת לכל תיקייה שמוגדרת כSharing בXP, אבל מהXP אני לא יכול לגשת לשום תיקייה בוויסטה. (אני יודע שהמצב הזה סותר את עצמו, ואין לי מושג איך הגעתי אליו מלהתחילה) איך אני גורם לזה לעבוד בצורה כך שיש גישה חופשית ותקשורת חופשית בין 2 המחשבים ? הפיירוול בשני המחשבים היה מכובה כשניסיתי לעשות את מה שניסיתי.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by kurpos2008,

אני מחפש ראוטר שימש אותי לגלישה במהירות של 12 מגה בתשתית של הוט.. תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by MeidanM,

חג שמח לכל חברי הפורום אני מעוניין להקים רשת וירטואלית למטרת תרגול , אני עובד עם VMWARE WORKSTATION ובניתי שתי מכונות :server2008r2 , windows7 enterprise אני מנסה לצרף את את המכונה של ווינ7 לדומיין שהקמתי בסרבר אך ללא הצלחה . בבקשה עזרה מ-א עד ת , תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  13. שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. אני שניםםם מחפש איך אני פותח את הפורטים אבל אני לא יודע מה הפורטים אולי מישהו יכול לעזור לי :\ אני כבר מיואששש זה הראוטר הזה 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router בבקששההה תעזרו לי :\

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

זאת השנה הרביעית שאני עם נטויז'ן אני איתם הרבה זמן , ועד לפני חודשיים הייתי מרוצה מהם מאוד , לא הרבה התנתקויות , האינרטנט לא קופא ולא עושה שום בעיות , אחלה מהירות גלישה והורדה , וגם כן יש לי פינגים לא רעים לארץ במשחקי רשת , אבל יש לי פינגים על הפנים בחולללל , וגם בארץ יש לי למשחק רשת הרבה לאגים ובעיות , נגמר לי ההתחייבות ואני רוצה להחליף ספק איטרנט ליראות אם הבעיות של הלאגים תפסיק.. איזה ספק אתם ממליצים שהשימוש העיקרי הוא משחקי רשת , כמו cs פאר קראי ברשת וכו .. שמעתי שבזק בינלאומי הוא ספק הכי טוב למשחקי רשת והכי יציב, בלי בעיות ואחלהה פינגים בארץ ובחול זה נכון???בכללי איזה ספק אתם ממליצים????שהשימוש העיקרי שוב אני מדגיש משחקי רשת , והורדות.. שווה להעלות את המהירות של האי…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by Oranili,

שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by sashimka,

שלום לכולם. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר, שגם משדר אלחוטית לשני מחשבים נייחים אחרים. המחשב הראשון מחובר גם למדפסת. למחשב השני חיברתי מתאם אלחוטי USB באמצעותו הוא מתחבר לאינטרנט. המחשב השלישי מחובר לשני בכבל (במקום לקנות עוד מתאם אלחוטי). הצלחתי להגיע למצב בו כל השלושה מחוברים לאינטרנט, אך רק הראשון והשני נגישים למדפסת. איך אני מחבר גם את השלישי? תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by yambtz,

המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. שלום רב עד היום היה לי ראוטר של אצטק - ds600er משהו כזה ובאמת שהוא ראוטר מצוין, בזמן הגלישה המהירות מקסימלית, וגם בהורדות באינטרנט[כולל P2P] אבל לעיתים הוא היה מתנתק לי סתם בלי סיבה-משהו כמו פעמיים בשבוע התקשרתי להתלונן במוקד ואמרו לי שלמרות שהמודם הזה שלי[הוא בבעלותי] אני יכול לבוא לבזק סטור מתי שאני רוצה ולקבל אחד חדש סביר להניח שאני אקבל חוטי[וגם בגלל שהחדר שלי פיזית נמצא מחוץ לבית, אין לי ממש אפשרות להשתמש באלחוטי, אלא אם כן יש משהו שאני לא יודע וראוטר אלחוטי יכול לשדר דרך ממ"ד ובמרחק של בערך 4.5 מטר מהמחשב השני ברשת] ככה שהאפשרויות שלי הם הראוטרים החוטיים שבזק מציעה המוקדן אמר משהו על סימנס ועוד חברה שאני לא זוכר.. מהניסיון שלכם, מה כדאי לי לבקש מהם? מה הכי מומלץ, מה…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by tom123p,

עד 20 מטר, פשוט להתקנה, ובמחיר שפוי. תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by pafi,

אני נמצא בקיבוץ ויש נטב ראשי איך אני יכול לברר מה הפורטים שלו

25. Started by TNT,

אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים