רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע ממש אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה.. פירמטתי את המחשב אתמול הגדרתי את החייגן הכל טוב ויפה . האינטרנט אקספלורר עובד בסדר . אבל תוכנות אחרות כמו למשל בדיקת הרישיון של מיקרוסופט לבדיקת החוקיות של עותק xp לא יכול להתחבר לאינטרנט גם icq (אפילו לא מראה שגיאה כלשהיא) גם עידכון של אנטי וירוס לא עובד. מה יכול להיות הבעיה? זה נראה כאילו הם לא מזהים את החיבור לאינטרנט אוא משהו כזה אפילו ניטרלתי את הפיירווול ועדיין הבעיה ממשיכה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי את הBR6104K של אדימקס, בזמן האחרון הראוטר מתכבה ונדלק בפתאומיות... יוצא לראות את זה כשאני יושב במחשב תוך כדי שימוש בו או כשאני סתם ליד המחשב ופתאום רואה את כל נוריות הראוטר מתכבות ונדלקות שוב יחד והאינטרנט מתנתק ואחרי כמה זמן מתחבר שוב... לא הצלחתי להבין מה גורם לראוטר לעשות את הפעולה המציקה הזאת ותהיתי אם למישהו כאן יהיה רעיון... תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ערב טוב, קצת רקע: אני עובד ברשת עם 2 מחשבים (אחד שלי, אחד של ההורים), כאשר שלי מחובר תמיד ישירות ב ADSL (מודם רשת BFOCUS) וגם מחובר בו זמנית בכבל רשת מוצלב למחשב של ההורים שלי. בשניהם עובדת מערכת XP חוקית ברישיון. אני לא יודע אם יש לזה קשר, אמש התקנתי לניסיון את תוכנת SPY DOCTOR, הרצתי אותה, הסתרי כמה מטרדים טרויאנים במחשב ומאז אמא שלי מתלוננת ששיתוף האינטרנט בין המחשבים ברשת אינו קיים. בדיקה זריזה במחשב שלהאכן מאשרת את העובדה, המחשב מספר על Limited or no connectivity עם סמן אזהרה מעצבן. כל ניסיון להגדרה מחודשת של הרשת מהמחשב של אימי עלה בתוהו. איני חושב שיש צורך להגדיר רשת מחדש במחשב שלי כיון שאצלי הוא מזהה את הרשת בסדר גמור. ראוי לציין: מאז שעברו למודם BFOCUS אין שיתוף …
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, הפכתי את האינטרנט כדי לקבל מידע על פתיחת הפורטים, ומה שמצאתי לא עזר, הגדרתי את הראוטר לפי המדריכים שרצים ברשת אבל זה לא עבד. הנה התמונות: הפורטים שרשומים באימיול: ההגדרות של הפורטים שפתחתי לפי מה שמופיע באימיול: ההודעה של הLOW ID לא רוצה להעלם: אנא עיזרו לי אני אובד עצות.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך האב: 1 - Windows 2000 - המחשב עם המדפסת. 2 - Windows 2000 - בלי מדפסת. אני רוצה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב מספר 1 למחשב מספר 2 אבל יש בעיה: כדי לעשות את זה אני צריך ששם המשתמש שעובד כרגע במחשב מספר 2 יהיה קיים גם במחשב מספר אחד. ואני לא רוצה ככה כי ככה יש לאחרים גישה לכל המחשב שלי כאשר אני נועל אותו (כי הם יודעים את הסיסמה על המחשב שלהם)... יש פיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם יש מצב (אולי בעזרת תוכנה כלשהי) בחיבור רגיל שכתובת האי פי תשתנה כשנכנסים למשחק רשת וכשייצאו מהמשחק תשתנה לכתובת אחרת או האם זה אפשרי כתובת אי פי שמשתנה עם הזמן אבל ללא צורך להתנתק מהאינטרנט
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לHOT ול 012 יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזה http://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9 חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרט במחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טוב במחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connection אך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנט הרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשי אך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על ראוטר אלחוטי שיעבוד לי עם תשתית של כבלים=הוט וגם שיגיע לחדר ממד שנמצא קרוב למקום שבו ישב הראוטר(קיר מפריד) צריך שהוא יהיה ראוטר חזק שלא מתנתק חברה מוכרת וטובה ושיעמוד בתנאים הנל ואם יש משהו כזה שלא צריך גם מודם וגם ראוטר אלא רק ראוטר זה הכי טוב תקציב עד 300 שקל אם זה בעיה העניין של הממד אז תציעו לי פתרונות של העברת חוט אגב.. האם מספיק אינטרנט במהירות 1.5 לשני מחשבים תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב חברה שמעו יש לי בעיה רצינית אם האינטרנט אני משמתמש ברואטר לא מזמן פירמטתי את המחשב וקיבלתי עידכונים של הווינדוס בניהם גם עידכון של האקספלורר ליפני העידכונים כל האתרים כימעט שניכנסתי אליהם עבדו ופעלו אבל לאחר העידכונים חלק מהאתרים לא פעלו (אתרים כמו YNET,TORRENT LEECH וFXP ) אין לי מושג מאיפה הבעיה הזאת הגיעה אני מקווה שלמישהו יש מושג איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ברשת.. ! ולא מצליחים.. ניסינו להוריד את הפיירוול של הוינדוס.. שתינו.. ניסינו אם פיירוול שתינו.. לאף אחד מאיתנו אין אנטי וירוס או משו..! מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש כאן עוד מישהו שנתקל בקשיים האלה ? אוקיי, יכול להיות שהבעיה היא רק אצלי. לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובר מגורים וייקח זמן עד שיעבירו לי את הנקודת אינטרנט... לאן שאני עובר יש רשת אלחוטית פעילה של אינטרנט. במחשב שלי אין WIRELESS (עד עכשיו השתמשתי בחיבור LAN לROUTER), האם ניתן להגדיר את הROUTER שיקלוט WIRELESS ובעצם ישמש כWIRELESS למחשב? ודרכו להתחבר לרשת האלחוטית? כשהמחשב מחובר אליו בLAN? אם כן אז איך בכללי (אין לי את הדגם הספציפי- זה מה שבזק בין לאומי מחלקים בעקרון) - מה לחפש בהגדרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני נרשמתי אליו ,וכל פעם אחרי איזה 3-4 ימים ,הוא לא מזהה אותי ומבקש ממני שם משתמש וסיסמה.כשאני מקיש את הפרטים, הוא רושם לי שהחשבון לא פעיל.כשאני מנסה להפעיל אותו דרך הקישור באימייל ,הוא אומר שהייתה בעיה בהפעלת החשבון.דיברתי עם מנהלי האתר ,ואמרו לי שיש אולי בעה בקוקיס.זה נשמע מוזר כי בשום אתר אחר אין לי את הבעיות האלה.פתחתי כבר איזה 5 חשבונות וכל פעם אותה בעיה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נתב מולטימדיה אלחוטי WMU-9000VPN מחירו כ 360 ש"ח - מישהו מכיר ? אני זקוק למוצר שיהווה : 1. פיירוול 2. נקודת גישה ללפטום עם כרטיס רשת אלחוטי (Access Point) 3. כניסות לחיבור רשת של מחשב נייח 4. כניסות נוספות למימוש רשת בייתיץ 5. שרת הדפסות 6. שיכין קפה (לא חובה) ;D האם המותר הנ"ל מומלץ ? האם יש משהו מומלץ יותר ? האם לא תהיה לא בעיה עם כרטיס רשת אלחוטי של DLink ? תודה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מודם אלחוטי- אני גולש בלי בעיות. מה שכן אני לא מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת אני על אותו ה-domain כשאני בוחר באפשרות view workgroup computers זה מציג לי את ההודעה mshome is not accessible. you might not have permission to use network resource. contact........וכו'....... ניסיתי לשלוח פינג מהנייד למחשב אחר ואני לא מקבל- וכך גם הפוך. מה שכן שאם אני מחבראת הנייד לראוטר דרך הכרטיס רשת אז אני מצליח להכנס למחשבים האחרים. מה אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת Win 2003 server שמתפקד כ- DC, DNS, AD ו- File server. כיום קיימת לי בעיה עם ה-DNS ואני רוצה להקים שרת אחר במקומו ולהתקין עליו הכל מחדש. שאלתי היא האם ניתן להגדיר AD ו-DNS על שרת שלא מחובר לרשת? איך ניתן לבצע את ההורדה של השרת הפעיל והעלאה של השרת ה-"משוכפל"? האם אני חייב לחבר את השרת החדש לרשת בכדי להגדירו כ- AD ו- DNS? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-