עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לפני כמה ימים התקינו אצלי ראווטר של LEVEL ONE. מאז (וגם קצת לפני אבל בעיקר מאז) האינטרנט ממש זוחל ויש לי LOW ID באמיול. אז ככה: 1.אני מבינה שהמהירות מפוצלת בין שני המחשבים, אך האם זה מצדיק זחילה ממשית? (מהירות 1.5/128) 2. איך לפתור את בעיית הLOW ID? היא מן הסתם נגרמת בגלל הרוואטר, כי היא לא הייתה קיימת לפני זה. בבקשה אל תפנו אותי למדריכים, כי ניסיתי כבר משם וזה לא הלך... תודה רבה:-) ואני יודעת שהשאלה גם בתפוז...זה בשביל להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by SmurFin,

אני רוצה לחבר ת'מחשב הראשי למחשב אחר שהוא בלי שום כונן DVD ולהתקין עליו מערכת לינוקס דרך הרשת השאלה אם זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

אין לי מושג למה ההעלאה שלי מתייחסת ככה: http://img407.imageshack.us/img407/5316/whyf.jpg גרסאה 1.8.3 כבר כמה ימים ככה.. לפני זה היה הכל טוב.. וההגדרות לא השתנו

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by dude-man,

רשת אינטרנט שיהיה אצלנו רשת הפועלת דרך האינטרנט

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. יש לי רשת של שני מחשבים, ואני רוצה להגדיר שבמחשב אחד תהיה כך וכך מהירות מסך המהירות הכללית של הגלישה, ובמחשב השני גם. כדי שלא כל פעם נכביד אחד על השני, והחלוקה בין המחשבים תהיה הוגנת (מחשבים שלי ושל אחותי) יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. אוקי אז יש לי רשת ביתית עם ראוטר של Snap Gear ואני רוצה לאשר לראוטר כמה פורטים של הe - mule אחת כדי שאני יוכל לתחבר אליה מפני שיש לי פיי וואל בראוטר.. איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by hen1235,

אני חייב שההמלצה תבוא מהאתר הבא: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=142 ראוטר שלא יעבור 400 (חריגות קטנות מתקבלות). תמליצו לי על אחד שיעשה את העבודה ולא יהיה יקר. כרטיס רשת גג 150, כמה שיותר טוב. נ.ב. הרשת האלחוטית אמורה לעבור ב-3-4 קירות גבס...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by deepdish,

שלום לכולם, ברשותי xp sp2 שעבד בצורה טובה ביותר עד לפני כמה ימיים, אחרי ריסטארט פשוט נעלמו כול החייגנים, דיברתי עם בזק, הכול היה תקין, המודם מראה שהוא מסונכרן, אבל לא ניתן ליצור חייגנים. האפשרות במסך השלישי של מודם בפס רחב וכו כמו שאר האפשרויות היה אפור. ביררתי כמה דברים, ממה שהבנתי השירות של remote access connection manager אמור להיות פעיל כמו גם remote access auto connection manager שירותים שאצלי לא פעילים ואני מקבל עליהם שגיאה של 999 או 1048 שאני מנסה להפעילם. מחכה לעצות. תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by yyy35yyy,

שלום יש לי מצלמת רשת של DLINK מדגם 5220. בעיקרון אין לי בעייה האני מסוגל לראות את הוידאו מכל מחשב למעט מחשב אחד שם אני מקבל את המסך של המצלמה כולל יכולת לשלוט על המיקום שלה אבל חלון הוידאו שחור וכותב Connect Failed. ביטלתי את ה- Firewall וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה עם המצלמה הזו ? תודה yossi33@gmail.com

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. שלום רב עד היום היה לי ראוטר של אצטק - ds600er משהו כזה ובאמת שהוא ראוטר מצוין, בזמן הגלישה המהירות מקסימלית, וגם בהורדות באינטרנט[כולל P2P] אבל לעיתים הוא היה מתנתק לי סתם בלי סיבה-משהו כמו פעמיים בשבוע התקשרתי להתלונן במוקד ואמרו לי שלמרות שהמודם הזה שלי[הוא בבעלותי] אני יכול לבוא לבזק סטור מתי שאני רוצה ולקבל אחד חדש סביר להניח שאני אקבל חוטי[וגם בגלל שהחדר שלי פיזית נמצא מחוץ לבית, אין לי ממש אפשרות להשתמש באלחוטי, אלא אם כן יש משהו שאני לא יודע וראוטר אלחוטי יכול לשדר דרך ממ"ד ובמרחק של בערך 4.5 מטר מהמחשב השני ברשת] ככה שהאפשרויות שלי הם הראוטרים החוטיים שבזק מציעה המוקדן אמר משהו על סימנס ועוד חברה שאני לא זוכר.. מהניסיון שלכם, מה כדאי לי לבקש מהם? מה הכי מומלץ, מה…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by littleworm,

שלום אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה אבל יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי, לפני שפרימטתי את המחשב (שבוע וחצי בערך) הייתי משתמש בתוכנה ללחיצה על פרוקסים כדי להעלות את עצמי במשחק אחד באינטרנט (לא משנה כרגע), זה היה תמיד לוקח לי בערך 5 דקות, אבל עכשיו זה לוקח יותר משעה וגם בסוף לא מסיים. חשבתי שזה אולי קשור לבעיה של הגדרה באינטרנט או משהו, אם מישהו יודע איך לפתור בבקשה שיעזור לי. תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. שלום מישהו מעוניין להמליץ לי על כרטיס רשת טוב לנייד? ומה עדיף בכלל - PCMCIA או USB? תודה!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. אני רוצה לפתוח את הפורט 3658 .. ראיתי שיש שם אפשרות של basic port forward ויש אפשרות של triggered מה אומר כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. שלום לכלום! נגיד ואני מזמין רשת אלחוטית מבזק אז אני יודע שאני מקבל נתב אלחוטי (לא HPNA 3) ואני מקבל גם מתאמי USB... עכשיו קודם כל.... הציוד שהם מביאים הוא ציוד איכותי? איזה ראוטר (משולב מודם ADSL) אני מקבל? כאילו איזה דגם? איזה מתאמי USB אני מקבל? הראוטר מוגדר מראש כדי שיוכל להתחבר כמו מודם? או שאני צריך לעשות את ההגדרות שיתאימו? תודה מראש

22. שלום. שמעו, קניתי את המחשב החדש, הכל בסדר איתו, הוא אחלה. אח שלי מנסה לשתף אותי דרך הרשת במשחקים שלו, הבעיה היא שאני לא מצליח לראות אותו מופיע ברשת (זה מעצבן ברמות מטורפות). אני רואה את כל מי שמחובר לרשת בזמן נתון, חוץ ממנו, ואני יודע בוודאות שהמחשב שלו דלוק ושהוא כן מחובר. עכשיו, לפעמים אני כן רואה אותו לפרק זמן מאוד קצר ואז הוא שוב נעלם, אז הספקתי להעביר 2 משחקים בנתיים, אבל המשחקים שאני באמת רוצה עדיין לא הספקתי להעביר (כגון ME, CRYSIS וכו'). קיצר, למה לעזאזל אני לא מצליח לראות אותו?!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. Started by talitali,

מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by עדן.ט,

היי יש לנו 3 מחשיבים המחוברים בראוטר של edimax רציתי לדעת אם ניתן להגביל את המחשיבם האחרים בצורה כזו שהם לא ינצלו את "כל האינטרנט" כלומר שאם הם ישחקו זה לא יאט לי את המחשב בצורה כזו שאני לא אוכל לזוז, אלא שהם יהיו מוגבלים תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by i022052,

יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.