עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by חי18,

שלום אני רוצה לקנות ראוטר על מנת לחבר 3 מחשבים ( מחובר לכבלים ). אני צריך ראוטר שיקלוט בבית בעל 3 קומות . 2 מחשבים באותה קומה השלישי במרתף. שלושת המחשבים הם נייחים איזה ראוטר מתאים ? אמין? וחזק? ואילו כרטיסי רשת מתאימים לראוטר? ואיזה סוג חיבור עדיף USB או PCI ? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by OutRaGe,

שלום אחרי 3 טלפונים לבזק סוף סוף שדרגו לי ל-256 אפלוד, בהתחלה חשבתי שנטויז'ן חוסמים את השדרוג כי בזק אמרו שרואים כאילו שדרגו לי אבל הם לא יודעים למה זה לא מתעדכן אצלי..בכל מקרה עכשיו המודם מסתנכרן על 3136/320 אבל בכל זאת אני מעלה ברפיד על מקסימום 20 שזאת בדיוק המהירות שהייתי מעלה עם 150 =\ יש אולי אתר שלדעתכם ינצל את המהירות יותר טוב (כלומר הבעיה ברפיד(?)) או מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. יש לי בבית שני מחשבים: 1 שלי ומחובר לאינטרנט 1 של אחי לא מחובר לאינטרנט אני רוצה לדעת איך אפשר שנוכל לשחק נגיד COUNTER STRIKE שאני במחשב שלי יעשה סרבר ואחי יוכל להיכנס ולשחק איתי

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by badmama,

ערב טוב, קצת רקע: אני עובד ברשת עם 2 מחשבים (אחד שלי, אחד של ההורים), כאשר שלי מחובר תמיד ישירות ב ADSL (מודם רשת BFOCUS) וגם מחובר בו זמנית בכבל רשת מוצלב למחשב של ההורים שלי. בשניהם עובדת מערכת XP חוקית ברישיון. אני לא יודע אם יש לזה קשר, אמש התקנתי לניסיון את תוכנת SPY DOCTOR, הרצתי אותה, הסתרי כמה מטרדים טרויאנים במחשב ומאז אמא שלי מתלוננת ששיתוף האינטרנט בין המחשבים ברשת אינו קיים. בדיקה זריזה במחשב שלהאכן מאשרת את העובדה, המחשב מספר על Limited or no connectivity עם סמן אזהרה מעצבן. כל ניסיון להגדרה מחודשת של הרשת מהמחשב של אימי עלה בתוהו. איני חושב שיש צורך להגדיר רשת מחדש במחשב שלי כיון שאצלי הוא מזהה את הרשת בסדר גמור. ראוי לציין: מאז שעברו למודם BFOCUS אין שיתוף …

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  5. המרחק בין המחשבים הוא 2 מטר(אולי 3). והשימוש של המחשב המשני יהיה מידי פעם ולא תמידי. חשבתי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי הכי זול שיש (70 שח) ולסגור עניין... מה אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by רן.ט,

כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו באימיול הוא אומר לי: Connection refused. Your IP is currently blacklisted יש לי רשת אלחוטית אבל פתחתי את כל הפורטים וזה עדיין עושה את זה......למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by oded6188,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך האב: 1 - Windows 2000 - המחשב עם המדפסת. 2 - Windows 2000 - בלי מדפסת. אני רוצה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב מספר 1 למחשב מספר 2 אבל יש בעיה: כדי לעשות את זה אני צריך ששם המשתמש שעובד כרגע במחשב מספר 2 יהיה קיים גם במחשב מספר אחד. ואני לא רוצה ככה כי ככה יש לאחרים גישה לכל המחשב שלי כאשר אני נועל אותו (כי הם יודעים את הסיסמה על המחשב שלהם)... יש פיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. אני רוצה לשתף אינטרנט מהיר ומדפסת בין 3 מחשבים כמו כן המחשבים נמצאים בשתי קומות בחדרים עם דלתות אז צריך יכולת שידור גבוהה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by ^Z^,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי לרשת ביתית. תקציב עד 300 ש"ח, עדיף 250 -. דרישות : יותר מהיר מ1.5 MBPS. תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by fizban,

שלוום לכולם! אני די חדש בנושא, אז סלחו לי על הבורות ו"היותר מידי" שאלות.. אני עובר לדירה בקרוב שעומדים להיות לי בה 2 מחשבים, אחד נייח והשני נייד. הדירה לא גדולה, 3 חדרים כאשר החדר עבודה (איפה שהמחשב הנייח יהיה) והסלון (איפה שכנראה אני אשב עם הנייד) חולקים קיר משותף יעני: <-------15-20 מטר ------> (בערך, לא באמת מדדתי) ----------------------------- | חדר עבודה | סלון | (שלא תגידו שאני לא משקיע בתיאור ;D) | | | | ----| |--|--| | | | | | | --| | 15-20 מטר | ----- | | ----| מטבח | | | | | | ------| |--| |---------- | חדר | ^ | שינה | כניסה ---------- בכל מק…

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by Systema,

ניסיתי איזה מדריך בפורום אחר, שבו אמרו להכנס דרך IE ל-http://192.168.2.1... הבעיה שהאתר הזה לא נפתח לי והוא כותב שגיאה... האם אני עושה נכון ואם כן מה הבעיה? :s05:

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by ashafir,

יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי

13. יש כאן עוד מישהו שנתקל בקשיים האלה ? אוקיי, יכול להיות שהבעיה היא רק אצלי. לא משנה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by itaysp,

טוב אז ככה יש לי רשת 4 מחשבים. 3 WinXP pro 1 win98 3 מחשבים שולחניים 1 נייד תמונה מצורפת. המחשב שלי מחובר דרך USB אז האינטרנט פועל. במחשב הנייד האינטרנט פועל דרך הרשת * המודם של הכבלים מחובר להאב הראשון המחשב שליד המחשב נייד לא מצליח לתקשר עם המודם כנראה כי שאני מנסה להתקין את האינטרנט עם הדיסק של המודם הוא לא מוצא את המודם. המחשב עם הוינדוס 98 גם לא עובד שם האינטרנט. יש לציין שבכל המחשבים עובד השותיף קבצים חוץ מהמחשב הנייד כי בו השיתוף קבצים לא חשוב והוא מתחבר לכמה רשתות במקום עבודה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  15. לפני כמה ימים התקינו אצלי ראווטר של LEVEL ONE. מאז (וגם קצת לפני אבל בעיקר מאז) האינטרנט ממש זוחל ויש לי LOW ID באמיול. אז ככה: 1.אני מבינה שהמהירות מפוצלת בין שני המחשבים, אך האם זה מצדיק זחילה ממשית? (מהירות 1.5/128) 2. איך לפתור את בעיית הLOW ID? היא מן הסתם נגרמת בגלל הרוואטר, כי היא לא הייתה קיימת לפני זה. בבקשה אל תפנו אותי למדריכים, כי ניסיתי כבר משם וזה לא הלך... תודה רבה:-) ואני יודעת שהשאלה גם בתפוז...זה בשביל להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. יש לי ראוטר ואני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות,אני חושב שזה לפתוח פורטים(אבל אני לא יודע איזה) כדי שאני יוכל לקבל קבצים במירנדה בדיוק כמו שאני מקבל קבצים בתוכנה ה-ICQ הרגילה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. אני רוצה עזרה!! קניתי כרטיס רשת סוג: EW-7318USg Wireless 802.11b/g Turbo Mode USB2.0 High-Gain Adapter אתר יצרן (קישור לעמוד בו מופיע הכרטיס רשת): http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=88&pd_id=8 אני קראתי אבל לא מצאתי ואני לא כל כך טוב באנגלית אני צריך טווח במטרים בבקשה !!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. יש לי רשת של שני מחשבים, ואני רוצה להגדיר שבמחשב אחד תהיה כך וכך מהירות מסך המהירות הכללית של הגלישה, ובמחשב השני גם. כדי שלא כל פעם נכביד אחד על השני, והחלוקה בין המחשבים תהיה הוגנת (מחשבים שלי ושל אחותי) יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by barhanin,

יש לי רשת אלחוטית בבית וכרגע היא מוגדרת בכך שהיא מחלקת את ה IP אוטומטי ז"א שאם אני התחברתי ראשון לרשת אז הIP שלי יהיה 192.168.1.1 ואם התחבר המחשב הזני אז הכתובת שלו תהיה 192.168.1.2 וכן הלאה... רציתי לדעת איך אני מקבל כתובת IP קבועה מהנתב שהמחשב ששלי יהיה לדוגמא תמיד 1 בסוף ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by shdor,

עזרה בבחירת ראוטר עד 500 ש"ח אני לא מבין בזה כל כך...תעזרו לי לבחור.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by HellBoY,

שלום לכולם יש לי שתי מחשבים בביית ואני מעונין לחבר את שתיהם לאינטרנט. עכשיו מה כדאי יותר לקנות נתב אלחוטי או עם כבלים או ראוטר ?ומה ההבדלים בינהם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by hen1235,

אני חייב שההמלצה תבוא מהאתר הבא: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=142 ראוטר שלא יעבור 400 (חריגות קטנות מתקבלות). תמליצו לי על אחד שיעשה את העבודה ולא יהיה יקר. כרטיס רשת גג 150, כמה שיותר טוב. נ.ב. הרשת האלחוטית אמורה לעבור ב-3-4 קירות גבס...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. היי, למחשבי סנטרינו יש כרטיס מובנה של אינטל VE2200 משהוא... יש להם קליטה מדהימה, השאלה איפה אני מוצא גרסא שלו למחשב ביתי? חיפשתי בזאפ ומצאתי רק למיני PCI, שזה מחשב נייד, אלא אם יש אפשרות לחבר למחשב רגיל כזה כרטיס הייתי רוצה לדעת איפה אפשר למצוא גרסא למחשב נייח תודה!!!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by tembo,

אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by yyy35yyy,

שלום יש לי מצלמת רשת של DLINK מדגם 5220. בעיקרון אין לי בעייה האני מסוגל לראות את הוידאו מכל מחשב למעט מחשב אחד שם אני מקבל את המסך של המצלמה כולל יכולת לשלוט על המיקום שלה אבל חלון הוידאו שחור וכותב Connect Failed. ביטלתי את ה- Firewall וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה עם המצלמה הזו ? תודה yossi33@gmail.com

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.