רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אלחוטי בבית והשאלה שלי היא שאם מישהו עומד מחוץ לבית שלי עם מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי האם הוא יכול לגלוש דרכי? ז"א מה שהוא צריך זה רק לכתוב את הכתובת DNS של הספקית שלי וזהו יש לו אינטרנט? זה עד כדי כך פשוט? או שהוא יוכל לעשות ככה רק אם יש לי רשת בבית?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מי שמכיר אתר שנותן שרת אכסון שנותן דומיין חינם אשמח לקבל לינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקינו אצלי ראווטר של LEVEL ONE. מאז (וגם קצת לפני אבל בעיקר מאז) האינטרנט ממש זוחל ויש לי LOW ID באמיול. אז ככה: 1.אני מבינה שהמהירות מפוצלת בין שני המחשבים, אך האם זה מצדיק זחילה ממשית? (מהירות 1.5/128) 2. איך לפתור את בעיית הLOW ID? היא מן הסתם נגרמת בגלל הרוואטר, כי היא לא הייתה קיימת לפני זה. בבקשה אל תפנו אותי למדריכים, כי ניסיתי כבר משם וזה לא הלך... תודה רבה:-) ואני יודעת שהשאלה גם בתפוז...זה בשביל להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ת'מחשב הראשי למחשב אחר שהוא בלי שום כונן DVD ולהתקין עליו מערכת לינוקס דרך הרשת השאלה אם זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ההצעה של סלקום מציעה לחבר את הכרטיס רשת הזה למחשב נייד ןלגלוש בכל מקום.זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני עם XP PRO מחודר לאינטרנט מהיר דרך נתב DLINK שמחובר למודם ADSL אלקטל 510 הפועל גם כנתב, מחובר תמידית. אך למרות שאני מחובר וגולש, לעיתים קופצת לי החלונית להתחבר, כיצד מונעים מהדבר המטופש הזה לקפוץ ? :-) תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תראו יש לי שני מחשבים בבית הקיצר רציתי לעשות רשת אז כניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי אותתן בין שני המחשבים הקיצר התקנתי תרשת לפי העזרה של ווינדוס וסבבה (הצלחתי לשחק משחק רשת) אבל אני לא מוצא תתיקיה שבה אפשר לשים את כל הקבצים שאני רוצה לשתף בין שני המחשבים נגיד אני רוצה לשתף את התיקקיה של ווינדוס אז איך אני עושה שגם המחשב השני יוכל לראות תתקיה הזו? ???
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל. חייב להיות פה בפורום תמיכה לפחות 1 שיכול לעזור לי בזה כמו שניחשתם יש לי בעיה. יש לי ראוטר של CONEXANT הכולל גם מודם. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצא לאינטרנט. אני מקבל הודעות ERROR של משהו שנקרא ATM. כאן אפשר לראות איך נראת ההודעה שאני מקבל כשאני עושה בדיקה לראוטר --> בשביל שיהיה לכם מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך נראות כל ההגדרות שלו כדי שתוכלו לראות את מה שאני רואה ותהיה אפשרות לעזור לי.. אז הנה הלינק למדריך שלו, אשר מסביר שלב שלב את כל התפריטים (אני מנחש שכל הבעיה שלי היא באזור ה-WAN כנראה ששם אני לא מגדיר את זה כמו שצריך). http://sklep.tsenger.pl/docs/Jaht/manual.htm#3.3.5 אשמח מאוד לעזרה אם יש מישהו שמבין בזה ומוכן לעזור ל…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בס"ד יש לי שתי שאלות : 1: איפה אני יכול למצוא את הקבצים של הפרופיל שנשמר שבהם התוכנה של כרטיס הרשת האלחוטית (של WIN) משתמשת ? האם אני יכול להעתיק אותם למחשב אחר ובכך לחסוך את הגדרות ה WPA ? 2:אני רוצה לקנות מגביר אותות , השאלה היא האם נדרש לזה הגדרות מסובכות , או שאם הרשת שלי היא בלי אבטחה אני יכול רק להניח את המגביר וזהו ? תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי לכולם, אני ניסיתי לחפש (ללא הועיל) מדריך באינטרנט שמסביר הכל על סוויצ'ים (VLANs, spanning tree וכדומה....) אולי למישהו פה יש קישור נחמד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
סתם הוא לא השתגע בטעות עשיתי לו reset to default וכנראה שהוא מחק את ההגדרות ADSL הראוטר יוצר רשת אך לא מתחבר לאינטרנט יש לי נתב AR6024 Edimax בבקשה מישו.... איך אני מכניס ססמא ומשתמש....
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-