רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי, שלום לכולם. החברתי לסיבים אופטים 300/30 בגלל שה WIFI של הראוטר לא מגיע לכל הבית, הייתי צריך להעביר כבל רשת דרך הקיר. לצורך כך קניתי כבל רשת CAT6, בדקתי אותו בהתחלה ואכן בבדיקת מהירות קיבלתי 300MB. לאחר מכן חתכתי את הראש שלו (קונטקטור), והעברתי את הכבל רשת דרך הקיר (בערך 15-20 מטר), וחיברתי קונקטור חדש עם החוטים (לפי סדר מימין לשמאל: חום, חום לבן, ירוק, כחול לבן, כחול, ירוק לבן, כתום, כתום לבן). כעת בבדיקת מהירות אני מקבל בערך 90-100 מגה, אני מניח שהחיבור של הקונקטור/חוטים משהו לא בסדר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אם אפשר פחות אז עדיף אם יש ראוטר אלחוטי שמתחבר בחוט למחשב אחד ובאלחוט למחשב השני אז אני אשמח לכזה ולהמלצה לכרטיס רשת אלחוטי גם כן אם אין או שלא מומלץ אז אשמח להמלצה על ראוטר + שני כרטיסי רשת בתקציב הנ"ל רצוי אם אפשר אפילו 350 ש"ח בערך.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים בביית ואני מעונין לחבר את שתיהם לאינטרנט. עכשיו מה כדאי יותר לקנות נתב אלחוטי או עם כבלים או ראוטר ?ומה ההבדלים בינהם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחי מחובר לאינטרנט דרך ADSL ומחשב ישן יחסית (P4 על XP). אשתו הזיזה את המחשב ופתאום מאז לא עובד לו האינטרנט. הוא בדק והמחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. בשיחה עם בזק הם טענו שזה המודם, אז הוא החליף מודם ADSL, כמובן שזה לא עזר אז הוא דיבר איתם שוב, והם טענו שמה-פתאום המודם, זאת בעיה של כרטיס רשת. אז הוא הביא כרטיס משומש מאיפשהוא, ואפילו התקין את ה XP מחדש, ועדיין המחשב לא מזהה לו את כרטיס הרשת... מה ניתן לעשות? בתודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי 2ראוטרים של edimax ורציתי להשתמש באחד מהם כדי לחבר לכרטיס רשת בנייד שלי כדי שישמש ככרטיס אלחוטי האם יש דרך לעשות זאות ואם כן איך? הדגם שלו זה 6204 wg תודה
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לצות: ברשותי שני מחשבים,המארח:חדש,עם כרטיס רשת מובנה 10\100 ,האורח:עם כרטיס רשת פיסי,10\100 ,כאשר שניהם מחוברים עם כבל מוצלב,והמודם:ALE-070 של בזק בינלאומי,עם חיבור USB, שאלתי היא:האם ניתן לשפר את דרכי התעבורה (רוחב פס)ולשפר בכך את מהירות הגלישה במחשב האורח ? שהיא:10 ,למשל:להחליף כרטיס רשת מהיר יותר ?,או מודם ? תודה מראש ,ממתין לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד ניתן להציג את תעבורת המידע ברשת כ Mbit ולא כ Packets כיום כשאני לוחץ על האיכון הקטן של הרשת ליד השעון למטה אני רואה את תעבורת המידע כPackets תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשגלשתי היום באינטרנט קפץ לי פתאום איזו הודעה על acticeX ואני ברוב טיפשותי לחצתי "אישור" פתאום נפתח לי אייקון חדש משמאל לשעון למטה שמהבהב לי כל שנייה קוראים לו security alarm (לא של הווינדוס) והוא כל 5 דקות מודיע לי שהמחשב שלי בסכנה ופותח לי את האקספלורר לכתובת של אתר שמשווק תוכנות של ספייוור וכו' נכנסתי לtools--->manage addons באקספלורר ועשיתי disable לכל מה שרשום לידו activeX אבל יש איזה addon שאני לא מצליח לעשות לו disable ולא למחוק אותו כי הוא רושם לי שיש איזו תוכנית שמשתמשת בו. התנתקתי מהאינטרנט וניסיתי למחוק ועדיין אותה בעיה.... בבקשה תעזרו לי...זה מחרפן אותי!!![br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 11:16:40 השם של ה addon הוא system alert
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
הפינגים שאני מקבל מאתרים ומשרתי משחק הם תמיד 100-200ms. אני מחובר לברק בחבילה של1.5 או 2 אני חושב. זה נורמלי? מה יכול לגרום לפינגים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע ממש אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה.. פירמטתי את המחשב אתמול הגדרתי את החייגן הכל טוב ויפה . האינטרנט אקספלורר עובד בסדר . אבל תוכנות אחרות כמו למשל בדיקת הרישיון של מיקרוסופט לבדיקת החוקיות של עותק xp לא יכול להתחבר לאינטרנט גם icq (אפילו לא מראה שגיאה כלשהיא) גם עידכון של אנטי וירוס לא עובד. מה יכול להיות הבעיה? זה נראה כאילו הם לא מזהים את החיבור לאינטרנט אוא משהו כזה אפילו ניטרלתי את הפיירווול ועדיין הבעיה ממשיכה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האינטרנט מפסיק לפעול כל כמה שעות למרות שישאר היסומים ממשכים לפעול (מייל,אימיול ,וכדו') חשבתי שזה בגלל הראוטר ורשת הבתית לאחר שקבעתי IP קבוע, אבל גםאם אני מסמן קבל כתובת IP באופן אוטומטי זה לא עוזר . אני מחובר דרך הכבלים ובזק בנלאומי ראוטאר שלEdimax BR6204WG מערכת הפעלה XP הום מקורית עם SP2 . התקנתי גם net בשביל לעדכן את כרטיס המסך האם צריך להסיר אותו אח"כ. ניסתי גם להוריד דפדפן אחר של פיירפוקס וזה לא עזר . הכל עבד מצויין לפני הפירמוט תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-