עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מעוניין באינטרנט אלחוטי בחינם, של אנשים פרטיים ולא של מקדונלדס וכו'. האם יש מקום שבו אנשים נרשמים או מציינים את מיקומם במפה? חבר שלי אמר לי שיש מפה, שבה רשומים (בהתנדבות) כל אלה שיש להם רשת אלחוטית. בבקשה תנו רק לינקים ועיצות חוקיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by WhiteHaze,

הי האם אני יכול להתנתק מחיבור לתשתית אינטרנט לפניי סוף ההתחייבות? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by OFIR N.O.S,

שלום לכולם ! ניסתי היום לחבר שני מחשבים לרשת דרך כבל רשת, עשיתי גישור כדי לשתף גם את האינטרנט. במחשב הראשי הוא מזהה ,בשני הוא רושם שחיבור מוגבל או משהו כזה ויש אייקון של סימן קריאה בצהוב.. מישהו יודע איך אפש לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. שלום, אני אמנם מצליח להתחבר לרשת האלחוטית דרך המחשב הנייד, אבל רק אחרי שאני עושה את הפעולות הבאות: התחל -> התחבר אל -> הצג את כל החיבורים -> כפתור ימני של עכבר על Wireless Network Connection -> מאפיינים -> לשונית "רשתות אלחוטיות" -> סימון ב-V של "השתמש ב-windows לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית -> אישור רק אחרי זה אני מחובר לרשת האלחוטית... הקטע העוד יותר מוזר הוא שלפעמים זה כן מתחבר אוטומטית לרשת האלחוטית ולפעמים אני צריך לעשות את כל התהליך הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה!

6. Started by roei88,

יש לי רשת אלחוטית של בזק, עם מודם-רווטר ROTAL - RTA 1025W הבעיה שכל כמה זמן- 20-25 דקות יש מעין ניתוק - על גבי המודם הכל נראה בסדר, כל הנוריות שצריכות לדלוק דולקות, וגם המחשב נשאר עדיין בסטטוס מחובר, אבל התעבורה פוסקת למשהו כמו 20-30 שניות, ואז זה נהיה בסדר. לרשת מחוברים שני מחשבים, אני לא ממש מתעסק עם המחשב השני אבל גם בו יש ניתוקים. אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד. :

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by ^Z^,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי לרשת ביתית. תקציב עד 300 ש"ח, עדיף 250 -. דרישות : יותר מהיר מ1.5 MBPS. תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. כשזו לא חוכמה גדולה לבדוק את מהירות הגישה לאתרים בחו"ל בשעות המאוחרות של הלילה... כך נראית תמונת המצב עם שני שרתים הממוקמים בארה"ב (So they claim...) - [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by roadrunner,

הכוונה היא שמי שמוריד ftp X יראה את הקובץ אבל הקובץ ימצא על ftp Y וברגע שהוא לוחץ על הקובץ ב ftp X הוא יופנה ישירות להורדה של הקובץ מ ftp Y . (במקום ש ftp X יאלץ להוריד את כל הקובץ מ ftp Y)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by barhanin,

יש לי רשת אלחוטית בבית וכרגע היא מוגדרת בכך שהיא מחלקת את ה IP אוטומטי ז"א שאם אני התחברתי ראשון לרשת אז הIP שלי יהיה 192.168.1.1 ואם התחבר המחשב הזני אז הכתובת שלו תהיה 192.168.1.2 וכן הלאה... רציתי לדעת איך אני מקבל כתובת IP קבועה מהנתב שהמחשב ששלי יהיה לדוגמא תמיד 1 בסוף ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by coran,

שלום לכולם! יש לי קובץ Access שאני ועוד חבר באותה דירה עובדים עליו. הקובץ משותף ברשת הביתית שלנו. הקובץ נמצא על המחשב שלי ועובד מצוין! אבל שחבר שלי עובד בקובץ במחשב שלו הקובץ מאוד איטי ולא נוח לעבוד. האם יש פתרון לדבר הזה? ועוד צורך: בקרוב אני נוסע ואני רוצה לעבוד על הקובץ הזה יש שירות שמאפשר לאחסן בוא את הקובץ ומשם לעבוד בכל מקום בעולם ללא צורך להוריד את הקובץ למחשב או שישלחו לי אותו למייל ואז אני יחזיר להם אותו אחרי עדכונים שלי. תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by pure perfection,

כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by yz101,

מה ההבדלים בין שני הראוטרים הבאים? ‏Edimax BR-6204WLg ‏Edimax BR-6204WG לצורך של דירהשל קומה אחת ללא התחשבות בממ"ד. השירות של PIKOK היבואנית הוא מצוין אז אני די נעול על החברה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by assafz,

שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  15. האם קיים כרטיס PCI למחשב שאפשר לחבר אליו קו טלפון והוא יצוטט את כל השיחות שמתבצעות דרכו ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by haim652,

שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. מצאתי כאן מדריך ממש נחמד ואינטאיטיבי לרכישת דומיין, תהנו חברים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה עם הטווח של הראוטר שלי לחדר של אח שלי (בהחלט אין מרחק של 100M אםילו לא 50M!) אין שום הפרעות באמצב (שום מיקרוגלים או ארונות חשמל..) יש רק כמה קירות... (4-5) ועדיין הראוטר לא מצליח.. של לי את הWRT54G של לינקסיס (אמור להיות טוב..) מה לעשות? AP זה האפשרות היחידה? יש איזה AP זולה? אני לא הולך לעשות קונסקטרוקציות מוזרות של קלקר!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. Started by sagioto,

היי, אני מעוניין לחבר את PS3 בסלון לרשת N, כידוע הכרטיס רשת של הPS3 הוא בתקן G, נתקלתי במוצר הזה - http://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Wireless-N-Gaming-Adapter/dp/B0010TEOLQ למישהו יש מושג אם ואיפה יש להשיג משהו כזה בארץ, חוץ מזה אולי מכירים פתרון יותר זול?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. קיבלתי כתובת דואר אלקטרוני מהספקית אינטרנט שלי (נטויז'ן) , אבל אני לא יודע מה אני צריך להגדיר ב OUTLOOK, כדי שאני יוכל לקבל ולשלוח את הדואר דרך הכתובת הזאת. בינתיים אני משתמש רק בHOTMAIL. אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות (לפני שאני מתקשר לנטויז'ן ומחכה שעה עד שיענו לי) אז בבקשה שיעזור.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by אל-מוהנדס,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

אוקיי יש לי שני מחשבים ואני רוצה להקים רשת ביניהם עכשיו רק לאחד מהמחשבים יש מודם, והשאלה שלי היא: אם אני אעשה רשת בין שני המחשבים האלה, רק המחשב עם המודם יוכל לעבוד עם האינטרנט נכון? או שגם השני בלי המודם יוכל? תודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by alias,

הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים