עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקנתי מערכת 2003 SERVER ויצרתי דומאין ואני לא מצליח ליצור יוזר הבנתי מה הוא רוצה ושניתי הגדרות וזה לא עזר - תתסכלו בתמונות עזרה בבקשה!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by gilp123,

שלום, איך אני יכול לבנות אתר משלי בצורה חינמית וללא תשלום . גיל

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. כל כמה דקות צץ לי חלון קטן שמודיע לי שהאנטי-וירוס בודק וירוסים במייל (לא'דע למה מייל) והוא מודיע שזה מהכתובת ik-in-f109.google.com עכשיו אין שום תוכנת מייל שפועלת, וגם כשהוא כן בודק מגוגל זה לא מהכתובת הזאת, אז מה זה לעזאזל ואיך אני מפסיק את הבדיקה המוזרה הזאת?? מצורפת תמונה של החלון שקופץ לי... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by miki26,

יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by Pro_2004,

thanks a lot

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Delapro,

יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  8. יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by ToM_cm,

אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by eli_kats,

יש לי רשת אלחוטית ואני משתף איתה אינטרנט אני מדבר על רשת peer to peer ובמחשב האורח הוא מתחבר לרשת האלחוטית אבל הוא מתחיל לחפש IP ולא מוצא אצלי בכרטיס מוגדר 192.168.0.1 אז הייתי רוצה לדעת איך המחשב שלי יכול להקציב אוטומטית למחשבים האורחים (DHCP) ואם יש איפשהו לסמן במערכת ההפעלה את האפשרות DHCP אני אשמח אם תגידו לי

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by saimo,

SuperLink 2800 אשר מסופק ע"י הכבלים. למישהו יש מושג אם ניתן להפוך אותו לראוטר? וכן, קראתי את שרשור הכבלים לפני שכתבתי הודעה זו. למישהו מכם הנוכחים בפורום יש בכלל את המודם הזה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?

15. הגעתי למסקנה הזאת דרך התוכנה ביטורנדו , גם לאחר החלפת פירוולים רבים עדיין האור נשאר צהוב . לא ממש הבנתי מהמדריך : http://www.avi.org.il/ כיצד מבטלים אותו , אני אמור לרשום את הפקודה : nat defserver addr 10.0.0.1 nat save אך יש עוד כמה מחשבים ברשת , אני צריך גם להכליל אותם ? ( לאחר מכן אני מחבר אני הראוטר להאב ואז לכולם יש אינטרנט )

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. במה כרטיס רשת טוב יכול לעזור לי?אינטרנט יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by stalbetman,

שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי אני צריך שתי מודמים או רק ראוטר אחד שמתחבר לכרטיס רשת ומהכרטיס רשת מחובר כבל רשת מוצלב למחשב השני? המחשב השרת חייב להיות מופעל כשאני גולש במחשב הלקוח

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by shugi,

שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by Devil Servant,

יש לי מודם: Motorola Sb4200 SURF BOARD משהו כזה... של הכבלים ואני רוצה להפוך אותו לראוטר.. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

אין לי מושג למה ההעלאה שלי מתייחסת ככה: http://img407.imageshack.us/img407/5316/whyf.jpg גרסאה 1.8.3 כבר כמה ימים ככה.. לפני זה היה הכל טוב.. וההגדרות לא השתנו

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by shdor,

עזרה בבחירת ראוטר עד 500 ש"ח אני לא מבין בזה כל כך...תעזרו לי לבחור.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. יש לי כבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בלי ראוטר בלי כלום רק שני 802.11b Pen Size Wireless USB Adapter כאלו חחח.. משתי חברות שונות המהירות בינהם לא משהו אבל לא משנה... עכשיו אני רוצה לחבר נגיד עוד שני מחשבים מה אני צריך לקנות תביאו לי בבקשה דגם מדוייק אם אפשר והאם זה ישפר את המהירות בין שני המחשבים?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים