רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שתבהירו לי כמה מהמושגים הבאים שאני ירשום לכם.... 1.מה זה ראוטר? 2.מה זה לאגים.?ומה הכוונה שמקבלים הרבה פינגים?....כמו פה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97969.0 תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אם כן כמה אמורה לעלות חבילה כזאת? ולמשל חבילה של 2.5 מגה והעלאה מורחבת כמה זה יוצא בערך בכסף? ואיפה הכי שווה? כי עוד חודש בערך נגמרת לי החבילת אינטרנט של 2.5 מגה מנטויז'ן ואני בודק מעכשיו אם שווה לי להישאר או לעבור לבזק בינלאומי... ולמשל אם יש לי אינטרנט 2.5 מג הואני מוריד בין 240-260 כמה אמורה להיות ההעלאה שלי בחבילה מורחבת?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להגדיר אייפי בשביל DMZ מה אני צריך להגדיר ב2 השורות האחרונות? ב PREFERED DNS SERVER ו ב - ALERNATE DNS SERVER [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נשבר לי מיופרס מייאש מאז שעברתי מלא תקלות. אמנם שירות מעניין אבל אי אפשר להמשיך ככה. למשל לאחרונה כאשר אני בא לשמור פוסט אז אני לוחץ על הכפתור והוא מעבד ולא קורה בסוף כלום. ככה זה רוב הזמן. זה לצד בעיות מוזרות אחרות שלא היו לי כמעט אצל אחרים. אפילו להעלות קובץ זיפ של התקנת הוורדפרס זה לא הרשה לי והייתי צריך להעלות קבצים מחולצים דרך FTP וזה לא הכל השאלה שלי היא מי מהשניים האלו עדיף לדעתכם? אני מחפש איכות לא זול או שאולי אירוח אחר ישראלי? https://www.ereznet.co.il/hosting-wordpress https://keshet.cloud/webhosting/ תודה נ.ב. כמו שאתם מבינים אני לא מומחה אלא פשוט רוצה שהדברים יעבדו
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? תודה מנהלים בבקשה למחוק או לנעול את הדיון הזה - פיירפוקס
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אני מצטער שאני פותח נושא חדש בשביל זה, אבל הבנתי שאין טעם להכניס כמה נושאים לאותו הת'רד...והאלה עכשיו לא כ"כ קשורה לקודמות... אז החיבור הפיזי עובד יופי: המודם מחובר למרכזייה עם כבל מוצלב, ומהמרכזייה הולכים שני כבלים ישרים לשני המחשבים. מהמחשב האחד אני כותב כרגע, אחרי שהפכתי את המודם לראוטר (אני מקווה ) עכשיו לא ברור לי מה הלאה: איך אני יוצר את הרשת...יעני איך נוצר הקשר בין שני המחשבים...? איך אני משתף קבצים? ויוצר את המסך הזה בתחילת הווינדוס שבו נכנסים לרשת? המון תודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום,כרגע יש לי אינטרנט במהירות 750,אני רוצה לשדרג ל-1.5,חבר שלי אמר לי שמבחינת בזק אין הבדל בחיבור בין 750 למגה וחצי. מישהו יודע אם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון לגלישה באינטרנט מהמחשב הנייד כשאני בדרכים (כשאין נקודת WIFI). מה אני בעצם צריך בשביל זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לראוטר ,שיש לו קליטה ממש חזקה, יש לי שתי קומות בבית. אז אם מישהו יוכל להביא המלצה לראוטר אני נורא ישמח.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לחברת HOT ומחובר לאינטרנט גם שלה ולספק של NETVISION ואני משלם להוט על הערוצים 175 כולל 2 ממירים +חבילת בסיס +4 חבילות ולאינטרנט שכרגע יש לי 750 אני משלם 59 לHOT ו49 ל NETVISION עכשיו אני די רוצה לעבור ל1.5 וNETVISION רוצים לעלות לי עוד 10 שקלים וHOT עוד 10 שקלים אם עד עכשיו שלמתי על אינטרנט 750 110 עכשיו אני ישלם מ130 חברה מה לעשות?? מהי לדעתכם המחיר שהכי ישתלם לי גם מבחינם החבילה של הסרטים ובמיוחד החבילה של האינטרט ואם תוכלו לספר לי קצת על מה שלכם יש ולאן אתם מחוברים אודה לכם מאוד!!!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לאחר המעבר לכבלים שינת את תצורת הרשת למצב כפי שמתואר פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 לאחר השינוי כל מחשב מצליח לקבל IP אינטרנטי מהכבלים ללא שום בעיות אבל הIP הפנימי לא עובד ואיתו שיתוף הקבצים מכיוון שאין לי שום מידע קודם על עבודה בתצורת רשת שכזו אין לי מושג איזה פרטים לצרף אז אם דרוש פירוט נוסף אנא ציינו מהו
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, הפכתי את האינטרנט כדי לקבל מידע על פתיחת הפורטים, ומה שמצאתי לא עזר, הגדרתי את הראוטר לפי המדריכים שרצים ברשת אבל זה לא עבד. הנה התמונות: הפורטים שרשומים באימיול: ההגדרות של הפורטים שפתחתי לפי מה שמופיע באימיול: ההודעה של הLOW ID לא רוצה להעלם: אנא עיזרו לי אני אובד עצות.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-