עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם WIDI נותן איכות תמונה טובה ? עובד אלחוטי כמה מטר בפועל ? http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html מחשבים שולחניים של אינטל הדור של אוגוסט 2015 איזה מומלץ עם WIDI ? האם WIFI במחשב לראות סרטים לטלוויזיה אפשרי ? או שזה מיועד רק להעברה מסרים ל-אינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. לפני מספר שבועות פירסמה ועדה משותפת של משרד החינוך, משרד הבריאות ומשרד הגנת הסביבה דו"ח הממליץ לאסור על שימוש באינטרנט אלחוטי (WiFi) בבתי הספר. לדעתי, זו החלטה מטופשת. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=2526

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Levish2002,

שמתי מודם/פקס על מחשב ברשת שלי בבית והגדרתי לו דרייברים של WIN XP והוא מופיע כמו שצריך ב PRINTERS AND FAXES . אבל הוא לא מרשה לי לעשות SHARING הוא אומר שאי אפשר לעשות ל DEVICE הזה SHARING וזה מוזר כי כשהתקנתי תוכנה נפרדת (במקום הדרייברים של WINODWS) הוא הרשה (אבל היא עשתה בעיות אז העפתי אותה) נראה לי מוזר כל העסק אי אפשר לעשות SHRARING לפקס ב XP ושהוא יעבוד כמו שצריך? המחשב עם המודם/פקס הוא P-3 733 עם winxp Pro ומודם של ESS ???

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. אני מחפש switch hub לרשת הביתית ורציתי לישאות את דעתכם לגבי EDIMAX SWITCH ES-3108P האם ליקנות או לא ליקנות, אני אשמח לקבל הסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים: 1) ביתי- מחובר ישירות לראוטר עם כבל, winxp pro sp3, עם sql client 2005. 2) נייד - מחובר באלחוט, winxp pro sp2, עליו מותקן שרת SQL 2005 developer edition. בהגדרות השרת אפשרתי את אפשרויות הגישה דרך tcp\ip ו-named pipes שחסומות כברירת מחדל. למרות זאת אני לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לשרת הSQL בנייד. אני חושב שהבעייה ברשת כי: - אני גם לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לתיקיות השיתוף על הנייד (מהנייד לביתי אני כן מצליח) - אני מצליח להשתלט על הנייד דרך mstsc וההיפך. - יש פינג בין שני המחשבים. כמו כן שני המחשבים נמצאים תחת אותו workgroup ואין חסימת פורטים בכלל בראוטר. צריך את עזרתכם בגישה לשרת הSQL (ואם על הדרך נפתור את בעיית השיתוף, גם סבבה). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש נתב לטובת שימוש ברשת VPN. מקריאה באתרי ספקי VPN אני מבין שאם ישנה קושחת DD-WRT ניתן להעביר את כל תעבורת הרשת דרך ה- VPN. אני מעוניין בנתב בעל 4 כניסות LAN לפחות (אם יש 6 זה יהיה פנטסטי) במהירות 1Gb. תקן אלחוטי מתקדם אך לא חשוב לי שיהיה שיא המהירות, יותר חשוב לי בעל טווח גדול. מעבד חזק שיכול להתמודד עם 2 מחשבים חוטיים + מחשב אלחוטי + 4 צרכניים אלחוטיים + NAS חוטי ללא בעיות וניתוקים. אשמח לתמורה הטובה ביותר לכסף. תקציב עד ל- 900 ש"ח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by motiz1,

שלום! אני מנסה להכנס לראוטר של בזק ב ssh... מישהו יודע מה הסיסמא?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Monster,

אז בזמן האחרון כל פעם שאני משחק יש לי לפחות פעם אחת פינג ספייק שעולה לפעמים ל150 ולפעמים גם ל500 ול800 עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nir2,

אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.

12. יש לנו פה כמה מחשבים ברשת אני קליינט אני רוצה לראות כמה UPLOAD רץ בכל הרשת ואם אפשר על אייפים מסויים ברשת או אנערף..

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. היי, יש לי בבית אינטרנט של הוט שעובד מעולה בהכל חוץ ממענה לשיחות שעוברות דרך מרכזיה. המענה הזה הוא חלק מהעבודה שלי, ובלית ברירה אני מתחברת לנקודת גישה חמה כרגע. יש משהו שניתן לעשות? חיבור עם/בלי חייגן, חיבור למודם, שינוי כלשהו בהגדרות? תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by magi,

שלם לכולם, אני די חדשה בפורומים כך שבבקשה-תהיו סבלניים עימי... ניסיתי למצוא פתרון לבעייתי בפורום זה אך לא מצאתי, בעייתי היא כזו: בבעלותי עסק יחד עם שותף, אנו חולקים מבנה אחד המחולק ל-3 חדרים. בכל חדר- מחשב, כאשר אחד מהשלושה (של המזכירה)- הוא מחשב משותף והמזכירה צריכה לתת שירות לשתי החדרים. לחדר א'- רשת של חברה מסוימת, ולחדר ב'- רשת עם תשתית של חברה נוספת. מטעמי נוחות, החלטנו אני ושותפי , לא לגלוש על אותה הרשת- כלומר, כל אחד והחשבון שלו. הטכנאי שיתף תיקיות של מחשב מחדר א' עם המחשב של המזכירה דרך כרטיס רשת המותקן במחשבה ואולם טכנאי אחר, שיתף תיקיות וקבצים מחדר ב' עם המחשב של המזכירה בעזרת כרטיס רשת אלחוטי (המתחבר למודם האלחוטי של חדר ב'- החדר שלי). כדי לעבוד על הקבצים המשות…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שלום אז ככה יש לי אינטרנט בכבלים מחובר ל 012 עם נתב חוטי sweex ro001 הגדרתי אותו ב חיבור l2tp (וגם pptp)נראה עובד אבל כל יומיים אני מקבל מעיין "ניתוק" כלומר הנתב מראה שיש חיבור אני יכול לשלוח פינג ל google אבל אי אפשר לכנס לאינטרנט כלום לא עובד עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל / עושה לו reboot בלוג של הנתב מופיע לי השורות הבאות כאשר יש את הבעיה יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 (DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200 *צירפתי נתונים על הנתב והמודם (pdf) **היה לי מודם teryaon tj715 והחלפתי אותו כי חשבתי שה…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  16. יש לי בעיות עם האינטרנט, המחשב שמחובר ברשת למחשב הזה לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הוא רושם שהאינטרנט מחובר (הסמל של שני המחשבים ליד השעון קיים) אבל כשאני מנסה להיכנס לאיזשהו אתר הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר. בינתיים נפתר... ד"א... יש איזשהו שינוי במהירות של האינטרנט אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ומהמחשב הזה האינטרנט יעבור דרך הרשת, במקום לחבר לראוטר? (מקווה שזה מובן... אם לא אני ינסה לצייר תמונה שתעזור להבין את השאלה...)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by manga05,

שלום, יש לי את הנתב המפורסם של בזק מעל קווי הטלפון בבית של חברת 2wire ששמו המלא SW1000 הבעייה היא שלמרות שהנתב המקורי מ 2WIRE לא מוגבל לחמש משתמשים, כשקנינו מבזק את הנתב הודיעו לנו (בלי קשר להסתבר שנתתי הרגע) שהוא מוגבל לחמש מחשבים, ואכן כך זה קורה... אני מניח שבזק שינו את הנתב כך שיסכים להתחברות רק מ-5 מחשבים. האם אני צודק ? האם יש דרך לעקוף את זה ? הרי אם אני אקנה נתב לא מבזק, הוא לא יהיה מוגבל למספר מחשבים... והאם למישהו כאן יש את הנתב החדש שלהם HomePNA3 ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by Kudo,

לאחרונה ישנן פניות מרובות ל ISP ממשתמשים אשר טוענים שאינם מצליחים לגלוש. התקלה מתאפיינת בקבלת הודעות שגיאה על bad/error Resolving או ע"י קבלת הודעת שגיאה: DNS Error - 305. אין אפשרות לטפל/לעקוף את התקלה מרחוק ללקוח, שליחת טכנאי ללקוח אשר נמצא בחוזה תמיכה גם אינו מועיל. התקלה מתרחשת במחשבים של לקוחות אשר עדכנו לגרסת 2015 של Avast, הכוללת את Avast Secure DNS אשר מגבילה את האפשרות לopen world dns. ניתן להדריך את הלקוח לביטול הפונקציה: To enable or disable this feature, go to Settings → Active protection. Next to Secure DNS, click on the ON/OFF switch. If you are turning it off, you can choose whether to do so temporarily or permanently in the menu which appears. לידיעתכם, בב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by amirxbox,

שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה RWIN פשוט ב TCPOPTIMIZER הוא ממליץ לי על ערך גבוהה ולפי אתר בדיקה ממומל על ערך נמוך בהרבה.. ב TCPOPTIMIZER ערך של 256960 באתר:http://www.dslreports.com/tweaks ערך של 8000 אז אם מיהו יודע שיסביר כי בהסבר באנגלית לא הבנתי מישהו אמר לי לא להתייחס לבדיקה באתר כי השרת לא בארץ, אבל לרוב אני מוריד וגולש לאתרים מחול אז כן להתייחס??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לא יודע עד כמה הכותרת נכונה למה שאני אבקש אז אני מתנצל מראש... יש ברשותי קרוב ל30 מחשבים שצריכים לקבל אינטרנט, התשתית היא ADSL ומבחינת חומרה ותוכנה אין בעיה - כדי לממש את הפרוייקט. המטרה שאני זקוק לעזרתכם היא כזאת. יש לי מעבדת מחשבים שעד היום האינרנט התחלק בה דרך נתב שרק עשה בעיות. בגדול התשתית שמוקמת במקום הזה היא רשת לא קטנה של CISCO וזאת עדיין מערכת שעושה לי קצת בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה בגדול לקחת מחשב ולהתקין עליו יישום שישמש אותי ב100% ראוטר -משמע מחשב שמחלק לי את האינטרנט בין כולם וכל הדברים הרגילים אבל שתיהיה לי אופציה לגשת למחשב הזה מכל מחשב דרך הקלדה של האייפי שלו (כמו כל ראוטר) והכי הכי חשוב לי שתיהיה לי שליטה מלאה בפורטים ולצערי החומת אש הרגילה לא ממש …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by bdbd,

התקנתי ראוטר היום EDIMAX 6104 היה לי תמיד שרת FTP עם התוכנה SERV-U שהייתה מתחבר אלייה מחברים שלי וכו.. עם האיפי שלי ומעבירים דברים אחד לשני... עכשיו התקנתי תראוטר ואני לא יודע איך להתחבר למחשב שלי מחבר שלי\ איזה איפי ואיך מתגברים על הבעיה הזאת ואם היה יכולה להיות עזרה גם בקשר לאיימול ופתיחת פורטים \ ראיתי סרטון מאיזה אתר עשיתי לפי הסרטןם ועדיין LOW_ID

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by or2077,

שלום , יש לי נתב אדימקס בטכנולוגית מימו וכרטיס רשת דומה (עם שלוש אנטנות).. ואני בתוך ממד ומפרידה בין הנתס והמחשב עם הכרטיס קומה וקיר ממד... הכרטיס עשה את העבודה בערך עד שהוא הלך לעולמו. אני רוצה לקנות נתב אחר להגדיר אותו כAP ראיתי שאפשר לעשות את זה בראוטר העכשווי.. האם אפשר לעשות את זה בכל ראוטר? אם כן איזה ראוטר עדיף? Edimax BR6424N TP-LINK TL-WR841ND ובכמה זה יגדיל את הקליטה שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. היי, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לקבוע איפי לא דרך ה-WINDOWS ZERO CONFIG אלא ע"י איזו פקודת דוס שנרשום בה את האיי פי המבוקש, לא DHCP... תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.