רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש נתב לבית שיענה על הדרישות הבאות: נתב כמובן, FIREWALL כולל STATEFULL INSPECTION אפשור NAT סטטי.. איפשור גישה מרחוק ב VPN דרך IPSEC או כל פרוטוקול אחר... 4 כניסות רשת 10/100 או יותר טוב מזה אפשרויות להגדיר ACCESS LISTS בתור בונוס יהיה מאוד נחמד... רצוי ממשק WEBBY לניהול אבל גם ממשק CONSOLE לא בעיה... כל דבר מעבר לזה - רק טוב. עריכה: הצצתי בינתיים ב CONCEPTRONIC C100BRS4H שעולה איזה 260 שח עם 5 שנות אחריות ... ובמשהו דומה של LINKSYS שעולה 650 שח... עכשיו ברור לי שלינקסי זה מותג אבל עד כדי כך? מישהו שמע על הנתבים הנל משהו? טבו או רע? (שניהים לא אלחוטיים!) וגם 3COM 3C857-ME שעולה איזה 450 שח על אחריות לכל החיים... יש גם CNET CNIG 904S שהוא רק נתב ו NAT FIRE…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני לא רוצה מבחנים וזה סתם מענין אותי אולי ישעמם לי בפסח אז אני מחפש אתר שילמד אותי קצת בסיס בטכנאי רשתות(לא איך לבנות רשת ביתית כי כבר יש לי עם האב והכל) אלא אתם יודעים כמו הקורסים שעולים כסף ומקבלים תואר אני לא מחפש איזה 22999 עמודים באנגלית אלא ממש בסיס שיהיה קל ללמוד לא נורא אם זה באנגלית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח לשחק משחקי רשת כמו generals ונתקל בפינגים דרך קונטר סטרייק זה כבר מייאש generals אני מפעיל דרך hamachi אבל אני לא מצליח לראות שחקנים שנמצאים איתי באותו חדר הם רואים אותי אני לא רואה אותם וכשאני פותח חדר הם רואים אותו אבל לא מצליחים להכנס בגלל connection time out אין לי מושג מה הבעיה אין לי מושג מה צריך לעשות אני חייב עזרה תודה מראש רז
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זה קינפוג קצת מוזר, ולכן מהחיפושים שהרצתי פה לא מצאתי עזרה בנושא. העניין הוא כזה: יש לי ראוטר אלחוטי שאני רוצה שהוא יקלוט רשת, ויעביר אותה דרך כבל רשת למחשב (נייד לצורך העניין) עם כרטיס רשת. עכשיו בגדול יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי, שמאיפה שהוא נמצא לא קולט משהו ויש הרבה ניתוקים. ולכן אני רוצה לקחת את הרואטר האלחוטי שיקלוט במקום שיש בו ליטה טובה יותר ועם כבל רשת יעביר את המידע בצורה טובה. אילו הגדרות אני צריך לשים במחשב ואילו בראוטר ? ניסתי להגדיר אתמול ACESS POINT בנתב וזה לא עבד לי. אשמח לעזרה ותודה לכל מי שיעזור... נ.ב. לינק לראוטר
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית 2 קומות אך בקומה העליונה אין קליטה של wifi רכשתי מגדיל טווח אך הדבר לא עזר (יש קליטה מאוד נמוכה ולא יציבה של ה wifi ). ניסיתי לשים את מגדיל הטווח בכמה נקודות שונות, אך ללא שינוי. ספקית האינטרנט שלי היא hot, ויש בבית תשתית של בזק ישנה מאוד (בית ישן) כך שסוגי החיבור הם כבל טלפוני רגיל. לצערי המודם נמצא בממד כי שם יש נקודה של כבל קואקסיאלי. בקומה העליונה גם כן יש נקודה שכזו אך בהחלפה בממד אין קליטה. איך אני יכול לקבל קליטה טובה בקומה העליונה? מה אני צריך לרכוש בשביל זה (לא משהו יקר)?? תודה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את MYPLEX כדי לצפות בו מרשת סלולרית אבל אני לא מצליח להתחבר לשרת של המדיה, ניסיתי לפתוח פורט בראוטר (TP_LINK) אבל עדיין לא עזר- יש לא את המדיה סרבר על המחשב. יש למישהו רעיון או פיתרון ??? חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005001671918157.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45896f70rAtbkp&algo_pvid=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b&algo_exp_id=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b-17
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס רשת + ראוטר אלחוטיים אם אפשר אז גם המלצה למדפסת ושהכל ביחד יצא 900 שקל משהו כזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לכל אחד מהמחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט ספק ראשי L2TP (בזק-בינלאומי) ספק מישני (גיבוי) PPTP (אינטרנט-זהב) האם יש ראוטר עם מהירות יותר מ- 10\100 לכיוון ה- LAN ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם WIDI נותן איכות תמונה טובה ? עובד אלחוטי כמה מטר בפועל ? http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html מחשבים שולחניים של אינטל הדור של אוגוסט 2015 איזה מומלץ עם WIDI ? האם WIFI במחשב לראות סרטים לטלוויזיה אפשרי ? או שזה מיועד רק להעברה מסרים ל-אינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פירסמה ועדה משותפת של משרד החינוך, משרד הבריאות ומשרד הגנת הסביבה דו"ח הממליץ לאסור על שימוש באינטרנט אלחוטי (WiFi) בבתי הספר. לדעתי, זו החלטה מטופשת. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=2526
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שמתי מודם/פקס על מחשב ברשת שלי בבית והגדרתי לו דרייברים של WIN XP והוא מופיע כמו שצריך ב PRINTERS AND FAXES . אבל הוא לא מרשה לי לעשות SHARING הוא אומר שאי אפשר לעשות ל DEVICE הזה SHARING וזה מוזר כי כשהתקנתי תוכנה נפרדת (במקום הדרייברים של WINODWS) הוא הרשה (אבל היא עשתה בעיות אז העפתי אותה) נראה לי מוזר כל העסק אי אפשר לעשות SHRARING לפקס ב XP ושהוא יעבוד כמו שצריך? המחשב עם המודם/פקס הוא P-3 733 עם winxp Pro ומודם של ESS ???
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש switch hub לרשת הביתית ורציתי לישאות את דעתכם לגבי EDIMAX SWITCH ES-3108P האם ליקנות או לא ליקנות, אני אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים: 1) ביתי- מחובר ישירות לראוטר עם כבל, winxp pro sp3, עם sql client 2005. 2) נייד - מחובר באלחוט, winxp pro sp2, עליו מותקן שרת SQL 2005 developer edition. בהגדרות השרת אפשרתי את אפשרויות הגישה דרך tcp\ip ו-named pipes שחסומות כברירת מחדל. למרות זאת אני לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לשרת הSQL בנייד. אני חושב שהבעייה ברשת כי: - אני גם לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לתיקיות השיתוף על הנייד (מהנייד לביתי אני כן מצליח) - אני מצליח להשתלט על הנייד דרך mstsc וההיפך. - יש פינג בין שני המחשבים. כמו כן שני המחשבים נמצאים תחת אותו workgroup ואין חסימת פורטים בכלל בראוטר. צריך את עזרתכם בגישה לשרת הSQL (ואם על הדרך נפתור את בעיית השיתוף, גם סבבה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב לטובת שימוש ברשת VPN. מקריאה באתרי ספקי VPN אני מבין שאם ישנה קושחת DD-WRT ניתן להעביר את כל תעבורת הרשת דרך ה- VPN. אני מעוניין בנתב בעל 4 כניסות LAN לפחות (אם יש 6 זה יהיה פנטסטי) במהירות 1Gb. תקן אלחוטי מתקדם אך לא חשוב לי שיהיה שיא המהירות, יותר חשוב לי בעל טווח גדול. מעבד חזק שיכול להתמודד עם 2 מחשבים חוטיים + מחשב אלחוטי + 4 צרכניים אלחוטיים + NAS חוטי ללא בעיות וניתוקים. אשמח לתמורה הטובה ביותר לכסף. תקציב עד ל- 900 ש"ח. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להכנס לראוטר של בזק ב ssh... מישהו יודע מה הסיסמא?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז בזמן האחרון כל פעם שאני משחק יש לי לפחות פעם אחת פינג ספייק שעולה לפעמים ל150 ולפעמים גם ל500 ול800 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לנו פה כמה מחשבים ברשת אני קליינט אני רוצה לראות כמה UPLOAD רץ בכל הרשת ואם אפשר על אייפים מסויים ברשת או אנערף..
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית אינטרנט של הוט שעובד מעולה בהכל חוץ ממענה לשיחות שעוברות דרך מרכזיה. המענה הזה הוא חלק מהעבודה שלי, ובלית ברירה אני מתחברת לנקודת גישה חמה כרגע. יש משהו שניתן לעשות? חיבור עם/בלי חייגן, חיבור למודם, שינוי כלשהו בהגדרות? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלם לכולם, אני די חדשה בפורומים כך שבבקשה-תהיו סבלניים עימי... ניסיתי למצוא פתרון לבעייתי בפורום זה אך לא מצאתי, בעייתי היא כזו: בבעלותי עסק יחד עם שותף, אנו חולקים מבנה אחד המחולק ל-3 חדרים. בכל חדר- מחשב, כאשר אחד מהשלושה (של המזכירה)- הוא מחשב משותף והמזכירה צריכה לתת שירות לשתי החדרים. לחדר א'- רשת של חברה מסוימת, ולחדר ב'- רשת עם תשתית של חברה נוספת. מטעמי נוחות, החלטנו אני ושותפי , לא לגלוש על אותה הרשת- כלומר, כל אחד והחשבון שלו. הטכנאי שיתף תיקיות של מחשב מחדר א' עם המחשב של המזכירה דרך כרטיס רשת המותקן במחשבה ואולם טכנאי אחר, שיתף תיקיות וקבצים מחדר ב' עם המחשב של המזכירה בעזרת כרטיס רשת אלחוטי (המתחבר למודם האלחוטי של חדר ב'- החדר שלי). כדי לעבוד על הקבצים המשות…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי אינטרנט בכבלים מחובר ל 012 עם נתב חוטי sweex ro001 הגדרתי אותו ב חיבור l2tp (וגם pptp)נראה עובד אבל כל יומיים אני מקבל מעיין "ניתוק" כלומר הנתב מראה שיש חיבור אני יכול לשלוח פינג ל google אבל אי אפשר לכנס לאינטרנט כלום לא עובד עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל / עושה לו reboot בלוג של הנתב מופיע לי השורות הבאות כאשר יש את הבעיה יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 (DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200 *צירפתי נתונים על הנתב והמודם (pdf) **היה לי מודם teryaon tj715 והחלפתי אותו כי חשבתי שה…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם האינטרנט, המחשב שמחובר ברשת למחשב הזה לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הוא רושם שהאינטרנט מחובר (הסמל של שני המחשבים ליד השעון קיים) אבל כשאני מנסה להיכנס לאיזשהו אתר הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר. בינתיים נפתר... ד"א... יש איזשהו שינוי במהירות של האינטרנט אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ומהמחשב הזה האינטרנט יעבור דרך הרשת, במקום לחבר לראוטר? (מקווה שזה מובן... אם לא אני ינסה לצייר תמונה שתעזור להבין את השאלה...)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-