עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jepe,

שלום. במהלך גלישה בפורומים נתקלתי במכשיר הזה. הבנתי שזהו בעצם שרת בעל מהירות אפשרית של 100\100 MBS . איך ומאיפה בדיוק אפשר לרכוש כזה דבר? כמה זה עולה בערך? וכיצד בדיוק מחברים אותו? צריך תשתית חדשה? כרגע אני מחובר ב1.5 מגה בבזק ובזק בינלאומי שזה על הפנים. הבנתי שאפשר להגיע למהירויות מטורפות עם זה.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by ShaDj,

אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

אתם יכולים להמליץ על כרטיס רשת אלחוטי טוב(לא מבין כל כך בכל הסוגים)? יש לי מודם נתב 2WIRE שמחובר למחשב הראשי ויש לי עוד מחשב ששמה אני רוצה לחבר את הכרטיס רשת(אני לא צריך כרטיס גם במחשב הראשי נכון? המודם נתב מספיק?)

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. יו"ר ה-FCC, המקבילה האמריקאית למשרד התקשורת, החליט להגדיל את מספר הערוצים לשימוש בתדר 5Ghz. ואצלנו? הצבא, משרד הבטחון, משרד התקשורת ומשרד האוצר ממשיכים להתקוטט - ואנחנו האזרחים תקועים עם 5Ghz נכה וצולע. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3065

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gabrielf,

האם כדאי לי להפעיל dns לא של הוטנט בכדי לקבל חיבור טוב יותר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gal.b.b,

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. אני משתמש ב REMOTE ADMINISTRATOR 2.2 יש לי בבית שני מחשבים ....על המחשב האחד עובד יפה ברשת הביתית מתחבר ב2 שניות ...הכל חלק שנוצר החיבור והשני הנייד החדש עושה בעיות ....לוקח 10 דקות עד שרואים את ה DESKTOP של המחשב וגם שרואים התמונה באה קפואה ואין תקשורת LIVE כמו שצריך להיות ....בקיצור משהו דפוק יכול להיות שהRADMIN עובדת יפה רק בין XP PRO ל XP PRO ? לא בין XP PRO ל XP HOME EDITION ? תודה. עריכה !!!!!.... אוקיי ניסיתי גם את REAL VNC על הנייד וגם שם היתה אטיות נוראית מה שלא היתה במחשב השני משמע זה או במחשב עצמו(הנייד) עם הכרטיס רשת שלו ...או ב XP HOME שיוצר בעיות איטיות ? כל הרשת איטית יכול להיות שהיא עובדת בכלל על 10 במקום 100 ? איך אני בודק את זה ומתקן את העניין ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. פתחתי פורטים לפי המדריך הנל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=63356.0 אפשר להפוך את המודם לראוטר אבל לא עשיתי את זה אז איך הצלחתי לפתוח פורטים? יש לי גם ראוטר אם אני לא טועה זה קופסא קטנה שמחברת את המחשב השני לאינטרנט... יוצא מצב שאני פותח פורט בתכנת שיתוף ולאחר מכן אחרי זמן מה שהוא פתוח אני מגלה שהוא נסגר, למה זה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by DrDerp,

היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by VNADAV10,

2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by goopgoop,

שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by ido,

תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by morben,

שלום ברשותי hot box וראטור של linksys wrt54gls עם קושחה של dd-wrt עכשיו רציתי איך אני יכול להפוך עם בכלל את הראוטר לaccess point בעזרת כבל רשת מהhot box לנתב חיברתי ישירות פשוט בלי לגעת בשום הגדרות אני מקבל בראוטר כתובת אי פי פנימית מה hot box משהו כמו 192.168.1.15 אבל אין לי גישה לאינטרנט בתודה מראש מור בן

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. אז ככה : ניסיתי ליצור רשת (של שיתוף קבצים) בין שני מחשבים (על שניהם מותקן WIN XP PRO) , אחד ביתי ואחד נייד . חיברתי כבל רשת בין שני המחשבים והלכתי לפי ההודעה של THE PORSCHER בלינק הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11%3baction=display%3bthreadid=29725%3bstart=msg272298 בדיוק אחרי שסיימתי את השלב הראשון עשיתי ריסט למחשב הנייד . ולפתע , כשניסיתי להכנס לוינדוס במחשב הנייד במסך ה-LOGON כרגיל מסתבר שהסיסמה לא נכונה . ניסיתי כל מיני סיסמאות ושמות משתמש שונים אבל שום דבר לא עזר . איך אני מצליח להכנס למחשב ( למה שונתה הסיסמה או השם משתמש או שאולי כרגע זה חשבון שונה) ? אולי צריך להגדיר משהו במחשב הביתי ? וכמו כן , חשוב שכבל הרשת יהיה מחובר כל הזמן בין שני המחשבים…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. ראשית אני בבזק עכשיו.. ולמזלי הרב (!!!) נגמרת לי תקופת ההתחייבות ב12 לחודש אני חייב לציין שהם באמת היו בסדר ב5 שנים שאני אצלם.. וגם אח שלי אצלהם וגם אצלו הכל היה בסדר.. אבל כמו שקרה להרבה פה.. ככה גם לי... איטיות רבה למדי.. לכן החלטתי לתת צ'אנס לאקספון.. אבל לפני זה יש לי כמה שאלות , א. אם יש משהו שאני אהבתי בבזק זה את הפינגים לחו''ל במשחקי רשת.. איך הפינגים באקס פון? ב. איך ההורדה בכלליות באקס פון? לא מספיק שהם לא חוסמים.. ישנם עוד פרמטרים שמשפיעים על הורדה מחו''ל.. איך הם?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. אורח netbloe
    Started by אורח netbloe,

אני ממש לא מתלהב מכל הSMART wifi של הראוטר החדש.ראיתי שבדגמים אחרים יש אפשרות לעשות ROLLBACK לגרסא על מנת שאני אתחבר למכשיר אך ורק מהכתובת שלו בתוך הLAN. האם יש דרך כזאת?

18. Started by Oranili,

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. פרסמתי הודעה זו בפורום נוסף אבל נראה שהייתי צריך לפרסמה פה ומכיוון שלא הועברה ע"י המנהלים מבקש מראש סליחה שנטלתי רשות לפרסמה שוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210110.0

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. יש לי בעיה בחיבור מודם ADSL לאינטרנט הWINDOWS מזהה את הכרטיס רשת, אבל נראה כאילו לא מצליח להעביר דרכו תקשורת (ניסיתי שני כרטיסי רשת שונים) ועקב כך לא מזהה גם את המודם שמחובר אליו. כשאני בודק PING, הוא תמיד רושם לי שמשהו מנותק ואין תקשורת כנ"ל על האייקון של הכרטיס רשת מופיע X אדום, וכתוב שהוא לא מחובר (הדרייבר מותקן). המודם מחובר למחשב פנטיום 4 ולוח אם של אסוס P4B533 עם 768 מגה זיכרון.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. 012 בזק נטוויז'ן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 00:31:45 לא בא לכם להגיב?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by ConeMan,

קרובת משפחה שלי נמצאת כרגע בארה"ב ואני מבקש המלצה לנתב אלחוטי מומלץ וטוב עדיף בתדר G צריך כבר לשדרג את ה dlink 614+ הישן והחביב...

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by Cheif,

במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  24. במלון בו שהיתי עוצמת סיגנל ה- wifi היתה חלשה. ברשותי ipad והגלישה היתה איטית ומעצבנת. האם יש אביזר עצמאי הקולט ומגביר את ה - wifi כך שאוכל לגלוש דרכו. תודה אריה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. אהלן אני מחזיק כבר כמה חודשים מתאם WIFI למחשב הנייח שלי, TP LINK T2U. מאז השימוש הראשוני שמתי לב שמהירות ההורדה בו לא יציבה ולעתים חווים ניתוקים. מדדתי את מהירות האינטרנט לאחרונה והתוצאה מצורפת בתמונה עכשיו לפעמים המהירות היא יותר סבירה ומגיעה ל5-10MPBS מהירות הורדה הראוטר שאליו אני מתחבר נמצא בסלון וחששתי לבעיות מרחק אבל לא משנה איזה חיבור במחשב (אחורי קדמי) אני מנסה הוא עושה בעיות. הכל USB 3. בעוד שהלפטופ מאותו מיקום ובאותו זמן מציג מהירות של 30MPBS. הדרייברים של הUSB מעודכנים, גם הדרייבר של המתאם רשת עצמו. הכל מעודכן. יש לכם רעיונות מה יכול לגרום לזה? זה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.