עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mico,

איך אפשר לחבר WIN-XP עם WIN98 דרך רכזת לאינטרנט שהמודם מודם כבלים!!!!!! חיברתי את 2 המחשבים לרכזת והמודם מחובר גם כן !!!! מה עושים עכשיו (אני מדבר על מודם כבלים THOMSON )

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by Dmoney,

הבאתי כרטיס רשת דיי ישן (Realtek RTL8029(AS) PCI Enthernet Adapter) ונראה לי שהוא תומך רק ב- 10mbps, אבל זו לא הבעיה (הכרטיס הוא באמת מהדור הישן - יש לו בנוסף ליציאה המלבנית הסטנדרטית גם יציאה עגולה לחיבור ישן) חיברתי אותו למחשב והווינדווס זיהה לי אותו (Win XP Pro) בלי בעיות, אבל כשאני עושה restart,ממתי שהמחשב עולה הנורה של ה-ACT לא מפסיקה להבהב (יש עוד נורה אחת - Link אבל היא לא דולקת) יש לי עוד מחשב עם Win XP Pro ושם יש כרטיס רשת (3com 10\100 based Enthernet Adapter(Generic איתו אין לי בעיות (המחשבים לא מחוברים עדיין, ולמעשה לאף כרטיס לא מחובר עדיין כבל), אז נכנסתי להגדרות של 2 הכרטיסים דרך ה-Device Manager כדי להשוות נתונים, ומצאתי 2 דברים שונים: 1) תחת החוצץ Ad…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by GiZmo,

אז סוף סוף עשיתי מחשב מגירה... (אפרסם בתקווה תמונות בקרוב). הכוונה למחשב פשוט (AMD K6 350) שהורכב בתוך מגירה של שולחן...מחשב חבוי לצורך הורדות בעיקר... עכשיו חיברתי אותו ברשת למחשב שלי. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם RCA והמודם יכול להתחבר גם ברשת וגם ב USB אז חיברתי אותו למחשב הראשי שלי ב USB ולמחשב המגירתי ברשת, כך אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שבמחשב הראשי ולחבר אותו למחשב המגירה... כמובן שבמגירה 2 כרטיסי רשת.. עד כאן הכל טוב ויפה...אבל עכשיו אני לא מצליח לחבר את המגירה לאינטרנט, בעעע המודם פשוט לא מוכן לתת לו אייפי, אין לי מושג למה...כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה "769: the specified destination is not reachable" בעוד שהמחשב הראשי מסוגל להתחבר גם ב USB וגם ברשת..למה …

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שאלה 1: אני יודע שכבר הרבה זמן אנשים מחפשים ראוטרים שתומכים בכבלים עם חייגן. אני כרגע נמצא בחיבור קבוע אך בגלל העובדה שרוב החברות עוברות לחייגנים אני רוצה גם לדאוג לאי-בעיות בעתיד. לפי חיפוש בפורום הגעתי לשמות האלו: D-Link DSL/Cables 4 Port Router DI-604+ ZyXEL - Prestige 324 - ADSL/Cable Broadband Sharing Gateway האם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם ולראות שהכל עובד כמו שצריך? האם למישהו יצא לעבוד עם ראוטר אחד שעובד? שאלה 2: העברנו חוטי 8 גידים דרך הקירות של הבית (בית חדש, תעלות מיוחדות להעברת חוטי רשת 8) ) ואנחנו רוצים לשים שקעים בקירות ואליהם לחבר חוטים קצרים עד המחשב, כמו במשרדים או בבתי ספר. מישהו סיפר לנו שבחנות אלקטרוניקה מסויימת (the notorious HyperTronics) נמכרים ש…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by kthedog,

אוקי יש לי את הראוטר עם המערכת הזאת...ואני רוצה לעשות מיפוי פורטים בשביל להריץ שרתי משחקי רשת וFTP וכו. עכשיו נכנסתי לראוטר הלכתי לvirtual server הגדרתי תא פורטים המתאימים ועדיין לא עובד..אני מניח שעשיתי טעות מסוימת..צריך עזרה מהר כי זה דחוף..מי שממש יכול לעזור לפנות לאיסיקיו.. איסיקו: 663515 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. יש לי 4 מחשבים אחד מהם הוא סרבר שמחובר ישירות למודם ה-ADSL וכל שאר המחשבים והסרבר גם, מחוברים לSWITCH... היום בבוקר בלי שום דבר מיוחד פתאום שאר המחשבים שברשת לא יכולים לגלוש באינטרנט לא נגעתי בשום הגדרות או משהו כזה... מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה לבדוק? תודה רבה רבה! זה ממש דחוף לי... :-\ עריכת המודר: כותרת.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית. יש לי גם HUB של 4 כניסות מודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג) לבעיה\שאלות: אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי. חשבתי על האופציה של: הגדרת הראוטר שישתף אינטרנט חיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטי חיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטי וחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטר ככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט. אני מכין סרטוט:

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אם יש לי שטח אכסון (בחינם) ודומיין, איך אני מגדיר את רשומות ה-DNS? אצל המארח? במקום אחר? תודה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by shay108,

שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by poisonir,

שלום רב. יש לי HUB ויש לי גם כבלים שמחברים בין ההאב למחשבים. עכשיו אחרי שאני מחבר את המחשבים, מה אני צריך לעשות כדי לצור רשת ? כאילו לדאוג שהמחשבים יהיו ברשת בייחד ? נ.ב- הכוונה יש לי 8 מחשבים לחבר, יש לי האב שמתאים ל-8 מחשבים, 8 כבלים. לעשות את אותה הדרך בכל אחד מהמחשבים??? עריכה: אני לא צריך לשתף אינטרנט!!! רק שיהיו ברשת ביחד שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני...

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by zivarzi,

שלום לכולם, יש לי את הראוטר הנ"ל יש לי את המחשב שאליו מחובר הראוטר בחוט, ולפטופ שמחובר אליו באופן אלחוטי אני רוצה ליצור רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים, כך שמכל מחשב אני אוכל לראות את הדיסק הקשיח של המחשב השני, מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה, או פה או דרך האייסיקיו האייסיקיו שלי : 99624623 תודה מראש, זיו ארזי

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  13. Started by Dmoney,

האם ההבדל בין כבל רשת מסוכך ולא מסוכך הוא גדול? כלומר בחיבור ברשת של 2 מחשבים מרגישים בהבדל? (אורך הכבל הוא 15מ') והאם כבל רשת לא מסוכך מגביל בצורה כלשהי על הרשת? (על שיתוף הקבצים, שיתוף חיבור האינטרנט וכו'...) 10x

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ari,

לפני כל כניסה לווינדוס המחשב מבקש שם משתמש סיסמא וקבוצת עבודה (מחשב המחובר לרשת) יש אפשרות לעקוף את זה? הפעלת הנעילה יזומה מהשרת או מהמחשב עצמו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dbx22,

תמליצו לי על ספקית אינטרנט שמחיריה לא יהיו גבוהים בשביל אינטרנט מהיר בכבלים במהירות 750 אבל אני לא שואל על המחירים, אני מחפש המלצה על שירות טוב ומהירות טובה.,. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אני ברשת ביתית, מחשב לקוח ואני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו למרות שבmsn אני מצליח, כך שיש תקווה יש רעיון? אני על xp pro

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by zvkel,

כבר חודש שאני מנסה לקנות את ה dlink 614 דרך האינטרנט כל חנות דופקת לי את ההזמנה איך שהו פנדה הציעו להחליף לי אותו ל714 בלי כסף לפי אתר האינטרנט של dlink ה714 לא תומך ב l2tp שזה הפרוטוקול שהכבלים משתמשים בו יש סיכוי שהוא כן יוכל להתחבר לכבלים ??? אני כבר מיואש אני זקוק בדחיפות לראוטר אלחוטי שיאפשר חיבור דרך כבלים (ברק אם זה משנה למישהו)

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. אני חייב עזרה פה דחוף .. כשאני מחובר לIRC פעם בכמה זמן כל ההורדות יורדות ל-0 ואני מתנתק מהסרברים (האינטרנט משיך לעבוד כרגיל) מה שמוזר שכאשר הניתוק הזה קורה , הורדה דרך FTP נמשכת כרגיל עד לסיום הקובץ - ואז ההורדה נתקעת ולא ממשיכה לקובץ הבא . זה התחיל לקרות אחרי שקניתי מחשב חדש והתקנתי הכל מחדש .. אני משתמש במודם אלקטל , כרטיס רשת של הלוח אם (ABIT - is7-e) windows xp , mirc 6.12 (ftp client -total commander אני חוזר זה לא בעיה של הסרברים בגלל שכל הסרברים מתנתקים בו זמנית (האינטרנט עובד ואפשר להיכנס לסרברים שוב ולהוריד עוד פעם) רעיונות כלשהם ? בתודה מראש UNCLE RICO

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. בבק4שה תעזרו לי אני ממש נועש אני חייב לעשות משהו אני כבר דיברתי עם הספק הם אמרו שהם יתקנו אבל לא עשו כלום אני מנוי בערך חודשיים וכל הזמן היו בעיות אני לא יודע מה לעשות אני כבר עובד רק עם הפילטר של המחשב ואני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות האם אני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה עדיף?יש לי כרטיס רשת אבל הוא כבר מחובר לרשת! מה לעשות בבקשה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by tolan,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by composite,

נגיד ואני הולך לקנות IC7, או כל לוח-אם אחר שאין עליו כרטיס רשת, על איזה הייתם ממליצים? משהו זול ופשוט, שיתאים לרשת ביתית אינטרנט מהיר ועוד. מומלץ מ- www.pch.co.il

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by davidbr,

יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by itaysk,

1. כשדיברתי עם נטוויזן בטלפון כשהיה לי בעייה פעם הם אמרו לי לגדיר פרוקסי והגדרתי.. זה כדאי? 2. בחלק מהאתרים (במיוחד תפוז) כשאני לוחץ על קישורים ם הוא לא עובד לדף אלא רוצה להוריד אותו.. איך מסדרים 3. יכול להיות ששני השאלות קשורות זו לזו? תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  25. שלום לכולם , אני מנסה לחבר את המודם כבלים שלי (AMBIT) לכרטיס רשת מסוג RTL. שאני מנסה להתחבר הוא מנסה להגדיר חומרה חדשה ל: 1. בקר ETHERNET . 2. Controller I Simple Communaction מאיפה אני מוצא דרייברים לאלו? האם לא הגדרתי טוב את הכרטיס רשת??

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים